Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ EMBRYOLAB στη θεσσαλονικη

Recommended Posts

Μαργαρω καλημερα:-)

η πρωτη σου ουσιαστικα εμβρυομεταφορα εγινε με φρεσκα??? δηλαδη στα μεταφεραν κατευθειαν ή οπως συνηθιζει η embryolab τα κατεψυξε και στα μετεφερε σε αλλο κυκλο ?....:-)

γιατι αν ηταν με φρεσκα η προηγουμενη τωρα συμφωνα με τα λεγομενα τους (οτι σε ξεκουραστο οργανισμο ειναι καλυτερα) εχεις περισσοτερες πιθανοτητες:lol: ελπιζω αυτη η φορα σου να ειναι και η τελευταια σου..και να ακολουθησουμε και εμεις...:wink:

synik καλημέρα κοριτσάκι μου και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!!

και οι δύο μου προσπάθειες ήταν με φρέσκα εμβρυάκια!!!! τώρα στην τρίτη μας προσπάθεια θα πάμε με τα κρυοσυντηρημένα μας τα οποία αν καταφέρουν να αντέξουν το σοκ της απόψυξης, θα τα αφήσουμε να εξελιχθούν σε βλαστοκύστες και μετά......μετά με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας εύχομαι να είναι καλότυχα τα καημένα μου και κοντά σε αυτά να σταθώ και εγώ τυχερή!!! αλλά ακόμα και να μην πετύχει αυτή η προσπάθειά μου, εύχομαι να τα καταφέρετε όλες οι υπόλοιπες mothers to be και εύχομαι σε κάποια στιγμή να σας ακολουθήσω και εγώ!!!!

Μαργαρίτα

Διαφημίσεις

Καλημέρα & καλώς σας βρήκα!

Αποφασίσαμε κι εμείς να συνεργαστούμε με το κέντρο αυτό, μετά από 4 αποτυχημένες εξωσωματικές σε 2 κέντρα στην Αθήνα. Στην αρχή μας κέντρισε το ενδιαφέρον η μέθοδος της συγκαλλιέργειας με ομόλογα κύτταρα ενδομητρίου. Στη συνέχεια η Αλεξία (εμβρυολόγος) μας προτεινε να πάρουμε σπέρμα με βιοψία απο τους όρχεις, λόγω μεγάλης κατάτμισης (dna fragmentation) του άντρα μου. Πιστεύει ότι λόγω της υψηλής κατάτμισης δεν είχαμε μέχρι τώρα θετικό. Αν έχετε εμπειρία από τις μεθόδους αυτές (συγκαλλιέργεια ή βιοψία) πείτε μου τη γνώμη σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα πραγματικά να μου λύσετε αυτήν την απορία.. ρώτησα και τη leon σε παλαιότερο μήνυμα, αλλά δεν με κάλυψε η απάντηση. Εγώ έκανα μία αποτυχημένη προσπάθεια στην Αθήνα και από τότε δεν έχω σταματήσει να ψάχνομαι και να μαζεύω πληροφορίες. Εχω επισκεφτεί έναν σωρό γιατρούς στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και πρόσφατα πήγα και στο Λονδίνο. Πρώτη φορά ακούω να καταψύχονται όλα τα έμβρυα για καλύτερα!!! Και τι θα πει να ξεκουραστεί ο οργανισμός?? Ολοι ξέρουν ότι τα κατεψυγμένα έχουν μικρότερα ποσοστά επιτυχίας..

Κι εμείς ετοιμαζόμασταν για Λονδίνο, αλλά μας κέρδισε η Αλεξία και είπαμε να προσπαθήσουμε στο embryolab. Ψάχνοντας στο internet είχα βρει ότι σε πολλά κέντρα στο εξωτερικό, προτείνουν η εμβρυομεταφορά να γίνεται σε διαφορετικό κύκλο από τη διέγερση, καθώς ο οργανισμός δεν είναι διαταραγμένος από τις ορμόνες. Μου έκανε εντύπωση κι εμένα όταν το διάβαζα, αλλά δεν αποκλείεται να έχει κάποια βάση. επίσης η μέθος που χρησιμοποιούν πλέον για την κατάψυξη πιστεύουν ότι είνια ασφαλής σε μεγάλο ποσοστό. Τι να πω, θα δούμε αν έχουν δίκιο...

Καλημέρα & καλώς σας βρήκα!

Αποφασίσαμε κι εμείς να συνεργαστούμε με το κέντρο αυτό, μετά από 4 αποτυχημένες εξωσωματικές σε 2 κέντρα στην Αθήνα. Στην αρχή μας κέντρισε το ενδιαφέρον η μέθοδος της συγκαλλιέργειας με ομόλογα κύτταρα ενδομητρίου. Στη συνέχεια η Αλεξία (εμβρυολόγος) μας προτεινε να πάρουμε σπέρμα με βιοψία απο τους όρχεις, λόγω μεγάλης κατάτμισης (dna fragmentation) του άντρα μου. Πιστεύει ότι λόγω της υψηλής κατάτμισης δεν είχαμε μέχρι τώρα θετικό. Αν έχετε εμπειρία από τις μεθόδους αυτές (συγκαλλιέργεια ή βιοψία) πείτε μου τη γνώμη σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα Μαρουλιτάκι!

Για την πρώτη μέθοδο που ανέφερες δεν έχω ιδέα. Στην Αθήνα όμως έκανε και ο άντρας μου την εξέταση για DNA fragmentations στο σπέρμα, και βγήκε πράγματι αρκετά υψηλό το ποσοστό. Επισκεφτήκαμε ουρολόγο και μας έδωσε μια θεραπεία και οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξει στον τρόπο ζωής του (διατροφή, κάπνισμα κ.λ.π.) για να μειωθεί το ποσοστό θρυματισμών. Βιοψία δεν μας ανέφερε κανείς. Βιοψία κάνεις όταν δεν έχεις σπερματοζωάρια στην εκσπερμάτιση. Ο άντρας σου έχει?

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα πραγματικά να μου λύσετε αυτήν την απορία.. ρώτησα και τη leon σε παλαιότερο μήνυμα, αλλά δεν με κάλυψε η απάντηση. Εγώ έκανα μία αποτυχημένη προσπάθεια στην Αθήνα και από τότε δεν έχω σταματήσει να ψάχνομαι και να μαζεύω πληροφορίες. Εχω επισκεφτεί έναν σωρό γιατρούς στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και πρόσφατα πήγα και στο Λονδίνο. Πρώτη φορά ακούω να καταψύχονται όλα τα έμβρυα για καλύτερα!!! Και τι θα πει να ξεκουραστεί ο οργανισμός?? Ολοι ξέρουν ότι τα κατεψυγμένα έχουν μικρότερα ποσοστά επιτυχίας..

Καλημερα rosalinaaaa:-D

και γω αυτα ακριβως που σου ειπε η Μαργαρω θα σου ελεγα:lol:

Οντως και γω δεν ξανασυναντησα παροιμια τακτικη...αλλα επειδη ειχα μια αποτυχυμενη εξωσωματικη θα ηθελα να δοκιμασω κατι διαφορετικο...και ο Θεος βοηθος..παντως και εγω εχω ακουσει οτι αν ατα εμβρυακια επιζησουν απο την καταψυξη-αποψυξη τοτε εχουν μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας γιατι επεζησαν απο το σοκ και ετσι θεωρουνται "γερα" και ικανοτερα απο τα αλλα

τωρα ....δεν ξερω και εγω..... οτι ακουω λεω ....

παντως θα το δοκιμασω....και θα σας κραταω ενημερες:wink:

φιλια

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαρουλιτάκι!

Για την πρώτη μέθοδο που ανέφερες δεν έχω ιδέα. Στην Αθήνα όμως έκανε και ο άντρας μου την εξέταση για DNA fragmentations στο σπέρμα, και βγήκε πράγματι αρκετά υψηλό το ποσοστό. Επισκεφτήκαμε ουρολόγο και μας έδωσε μια θεραπεία και οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξει στον τρόπο ζωής του (διατροφή, κάπνισμα κ.λ.π.) για να μειωθεί το ποσοστό θρυματισμών. Βιοψία δεν μας ανέφερε κανείς. Βιοψία κάνεις όταν δεν έχεις σπερματοζωάρια στην εκσπερμάτιση. Ο άντρας σου έχει?

Και ο άντρας μου έκανε θεραπεία (διατροφή, βιατμίνες, καρνιτίνη κ αντιοξειδωτικά), αλλά η κατάτμιση δε βελτιώθηκε ιδιαίτερα. Η Αλεξία μας είπε ότι βιοψία δεν κάνεις μόνο όταν δεν έχεις σπερματοζωάρια, αλλά και όταν έχεις υψηλή κατάτμιση. Στην περίπτωση υψηλής κατάτμισης με τη βιοψία, επιδιώκεις να πάρεις "καθαρό σπέρμα" από την πηγή. Μας είπε ότι η μέθοδος που ακολουθούν στο κέντρο δεν είναι ιδιαίτερα επώδυνη όταν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι μεγάλος. Θα δούμε...

Και ο άντρας μου έκανε θεραπεία (διατροφή, βιατμίνες, καρνιτίνη κ αντιοξειδωτικά), αλλά η κατάτμιση δε βελτιώθηκε ιδιαίτερα. Η Αλεξία μας είπε ότι βιοψία δεν κάνεις μόνο όταν δεν έχεις σπερματοζωάρια, αλλά και όταν έχεις υψηλή κατάτμιση. Στην περίπτωση υψηλής κατάτμισης με τη βιοψία, επιδιώκεις να πάρεις "καθαρό σπέρμα" από την πηγή. Μας είπε ότι η μέθοδος που ακολουθούν στο κέντρο δεν είναι ιδιαίτερα επώδυνη όταν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι μεγάλος. Θα δούμε...

Καλημερα κοριτσια,

Μαρουλιτακι, επειδη και σ'εμας προτειναν την εξεταση για την υψηλη κατατμηση (θα την κανουμε την αλλη εβδομαδα) εαν χρειαστει θεραπεια, σου την δινουν απο το κεντρο?Ποσο διαστημα διαρκει?

Καλημερα κοριτσια,

Μαρουλιτακι, επειδη και σ'εμας προτειναν την εξεταση για την υψηλη κατατμηση (θα την κανουμε την αλλη εβδομαδα) εαν χρειαστει θεραπεια, σου την δινουν απο το κεντρο?Ποσο διαστημα διαρκει?

Εμείς την εξέταση αυτή την κάναμε μόνοι μας πριν από 1 χρόνο και μετά πήγαμε σε ουρολόγο που μας έδωσε αγωγή. Η θεραπεία είναι το λιγότερο 3/μηνη και ανάλογα με το πως αντιδρά ο οργανισμός συνεχίζεις. Υπάρχουν οργανισμοί που μόλις βελτιώσεις 2-3 απλά πραγματα (π.χ. διακοπή καπνίσματος και διατροφή) η κατάτμιση μειώνεται δραστικά. Υπάρχουν και άλλοι οργανισμοί που δεν αντιδρούν στη θεραπεία (βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, καρνιτίνη, διατροφή) όπως θα έπρεπε. Εμείς δυστυχώς είμαστε στη 2η περίπτωση και για να μην χάνουμε άλλο χρόνο είπαμε να προχωρήσουμε με την εναλλακτική που μας πρότειναν, τη βιοψία.

Δεν ξέρω τι ισχύει στο embryolab. Αν δηλαδή σου δίνουν εκείνοι θεραπεία ή σε στέλνουν σε ουρολόγο. Θα πρέπει να ρωτήσεις.

Γεια σας! Είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής: Σκεφόμαστε σοβαρά με το σύζυγο να προχωρήσω σε εξωσωματική. Επειδή μένω στην Αλεξανδρούπολη δεν έχω πολλές επιλογές. Η μία είναι ο Νικολέττος που έχω ήδη αποκλείσει και η άλλη στο Πανεπιστημιακό της Αλεξ/πολης με γιατρό την Κουτλάκη. Έχετε άποψη για το συγκεκριμένο τμήμα του Νοσοκομείου και τη γιατρό? Έχετε ακούσει οτιδήποτε που θα με βοηθούσε στο να πάρω κι εγώ μια απόφαση για το πού και πώς να προχωρήσω? Να σημειώσω ότι νιώθω περισσότερο ασφαλής να βρίσκομαι κοντά στον τόπο διαμονής μου για να προχωρήσω σε τεχνητή γονιμοποίηση γιαυτό και δεν ψάχνω για κάποιο κέντρο στη Θεσσαλλονίκη. Βέβαια εάν αυτό κριθεί απαραίτητο θα το κάνω αλλά το αφήνω ως τελευταία επιλογή. Περιμένω με αγωνία οποιαδήποτε πληροφορία!!!

Διαφημίσεις

οι πολλες αποτυχημενες εξωσωματικες φανταζομαι....Εμεις εκτος απο οριακα χαμηλη κινητικοτητα δεν εχουμε βρει κατι αλλο.εχουμε κανει τα παντα απο εξετασεις, μονο αυτη μας εμεινε, η εμβρυολογος μας την προτεινε για να ειμαστε καλυμμενοι και απο εκει....

προκειται για μια εξεταση που δειχνει κατα ποσο το dna του σπερματος ειναι σε καλη κατασταση και δεν κατακερματιζεται με αποτελεσμα να δημιουργουνται κακης ποιοτητας εμβρυα τα οποια είτε αποβαλλονται είτε δεν εμφυτευονται καν.

Γεια σας! Είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής: Σκεφόμαστε σοβαρά με το σύζυγο να προχωρήσω σε εξωσωματική. Επειδή μένω στην Αλεξανδρούπολη δεν έχω πολλές επιλογές. Η μία είναι ο Νικολέττος που έχω ήδη αποκλείσει και η άλλη στο Πανεπιστημιακό της Αλεξ/πολης με γιατρό την Κουτλάκη. Έχετε άποψη για το συγκεκριμένο τμήμα του Νοσοκομείου και τη γιατρό? Έχετε ακούσει οτιδήποτε που θα με βοηθούσε στο να πάρω κι εγώ μια απόφαση για το πού και πώς να προχωρήσω? Να σημειώσω ότι νιώθω περισσότερο ασφαλής να βρίσκομαι κοντά στον τόπο διαμονής μου για να προχωρήσω σε τεχνητή γονιμοποίηση γιαυτό και δεν ψάχνω για κάποιο κέντρο στη Θεσσαλλονίκη. Βέβαια εάν αυτό κριθεί απαραίτητο θα το κάνω αλλά το αφήνω ως τελευταία επιλογή. Περιμένω με αγωνία οποιαδήποτε πληροφορία!!!

καλσπερα doukissa

καλωσηρθες και καλη σου επιτυχια...

καλα κανεις και δοκιμαζεις την πρωτη σου φορα στην Αλεξανδρουπολη..

και εγω να πω την αληθεια θελω τις προσπαθειες μου να τις κανω στο τοπο διαμονης μου και για αυτο διαλεξα το embryolab τωρα και πριν το Διαβαλκανικο...(Θεσσαλονικη) ενω αλλες κοπελες πανε στην Αθηνα ...ετσι αισθανομαι περισσοτερη ασφαλεια...

δεν τα ξερω τα κεντρα...που ανεφερες αλλα σημαντικο ειναι να αισθανεσαι ασφαλεια ..και ο γιατρος να ειναι συζητησημος....

σου ευχομαι τα καλυτερα...:-)

http://www.spermlab.gr/site/analisi-katatmisis.html

ριξτε μια ματια εδω

:lol::lol:

χι χι χι!!!

εισαι τελεια το διαβασα και το εστειλα κατευθειαν με e-mail στον αντρα μου γιατι καθε μερα μαλωνουμε επειδη δεν θελει να παιρνει τις βιταμινες Ε

(τις οποιες απο μονη μου αποφασισα οτι πρεπει να παιρνουμε και οι δυο)

Συνεχεια γκρινιαζει γιατι δεν καταλαβαινει που οφελουν ...

οποτε το link ηταν ακρως ενημερωτικο:-P:razz:

Διαφημίσεις

Μα τα σπερματοζωάρια είναι παντού τα ίδια!! Τι θα πει καθαρό σπέρμα από την πηγή? δηλαδή αυτά που βγαίνουν στην εκσπερμάτιση, από τους όρχεις δεν ξεκινούν? Εχουν άλλο DNA? Εμάς κανένας ουρολόγος δεν μας έθεσε ζήτημα βιοψίας, είπε μάλιστα ότι ήταν κρίμα ο άντρας μου να υποβληθεί τζάμπα σε επέμβαση. Εσάς ο ουρολόγος σας τι πρότεινε?

και έχω άλλη μία απορία... Σε έχω πρήξει μαρουλιτάκι, αλλά μου κάνουν τρομερή εντύπωση όλα αυτά, άσε που παρόμοιο πρόβλημα έχουμε και εμείς! Η βιοψία γίνεται με έναν και μόνο τρόπο, κόβουν κομματάκια από τους όρχεις!! Τι σχέση έχει ο αριθμός των σπερματοζωαρίων με το πόσο επώδυνη είναι η βιοψία?? Μπερδεμένα τα ακούω....

και έχω άλλη μία απορία... Σε έχω πρήξει μαρουλιτάκι, αλλά μου κάνουν τρομερή εντύπωση όλα αυτά, άσε που παρόμοιο πρόβλημα έχουμε και εμείς! Η βιοψία γίνεται με έναν και μόνο τρόπο, κόβουν κομματάκια από τους όρχεις!! Τι σχέση έχει ο αριθμός των σπερματοζωαρίων με το πόσο επώδυνη είναι η βιοψία?? Μπερδεμένα τα ακούω....

Η βιοψία αυτή που μας είπαν γίνεται με τη μέθοδο λεπτής βελόνης. Ρίξε μια ματιά http://www.embryolab.gr/fna/379/431/4#content-start

Μας είπαν ότι όταν υπάρχει εγάλος αριθμός σπερματοζωαρίων δεν χρειάζεται να κόψουν κομμάτι ψάχνοντας να βρουν σπερματοζωάρια, αρκεί η διαδικασία με τη μέθοδο αυτή. Τι να σου πω κι εγώ το ψαχνω...

Μα τα σπερματοζωάρια είναι παντού τα ίδια!! Τι θα πει καθαρό σπέρμα από την πηγή? δηλαδή αυτά που βγαίνουν στην εκσπερμάτιση, από τους όρχεις δεν ξεκινούν? Εχουν άλλο DNA? Εμάς κανένας ουρολόγος δεν μας έθεσε ζήτημα βιοψίας, είπε μάλιστα ότι ήταν κρίμα ο άντρας μου να υποβληθεί τζάμπα σε επέμβαση. Εσάς ο ουρολόγος σας τι πρότεινε?

Ο άντρας μου έκανε θεραπεία - ακόμα κάνει- με αντιοξειδωτικά, καρνιτίνη και βιταμίνες. Η κατάτμιση δεν έπεσε ιδιαίτερα. Εμείς είπαμε ότι αφού έχουμε ήδη 4 αποτυχημένες εξωσωματικές και δεν μπορούν να μας απαντήσουν που οφείλονται οι αποτυχίες, να δοκιμασουμε και αυτόν τον τρόπο, μήπως δούμε άσπρη μέρα... Επίσης πιστεύω ότι την μεγαλύτερη ταλαιπωρία την υφίστανται οι γυναίκες. Άν η μέθοδος αυτή μας λύσει το πρόβλημα, τότε μέρος της ταλαιπωρίας θα την υποστεί και ο σύζυγος...

Ο άντρας μου έκανε θεραπεία - ακόμα κάνει- με αντιοξειδωτικά, καρνιτίνη και βιταμίνες. Η κατάτμιση δεν έπεσε ιδιαίτερα. Εμείς είπαμε ότι αφού έχουμε ήδη 4 αποτυχημένες εξωσωματικές και δεν μπορούν να μας απαντήσουν που οφείλονται οι αποτυχίες, να δοκιμασουμε και αυτόν τον τρόπο, μήπως δούμε άσπρη μέρα... Επίσης πιστεύω ότι την μεγαλύτερη ταλαιπωρία την υφίστανται οι γυναίκες. Άν η μέθοδος αυτή μας λύσει το πρόβλημα, τότε μέρος της ταλαιπωρίας θα την υποστεί και ο σύζυγος...

Καλημέρα κορίτσια!

Πράγματι αυτό που λες μαρουλιτάκι το σκεφτόμουν κι εγώ! Οποιος κι αν έχει το πρόβλημα, η γυναίκα κάνει τις ενέσεις, τους υπερήχους, την ωοληψία... γενικώς όλα!!! Διάβασα αυτό που μου έγραψες, δεν είναι βιοψία αυτό που θα κάνετε, είναι FNA, δηλαδή με βελόνα παίρνουν το σπέρμα από τους όρχεις... Αυτό γίνεται σε άντρες που έχουν μεν σπέρμα, αλλά δεν βγαίνει στην εκσπερμάτιση.. Πάλι, στη δική μας περίπτωση δεν βλέπω τη χρησιμότητα.. ελπίζω τουλάχιστο να μην έχει υψηλό κόστος..

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου! Σίγουρα μετά από 4 προσπάθειες το άγχος είναι τρομερό! Εγώ με μία αποτυχία και έχω φρικάρει...

Synik, μπήκα για τα τελευταία νέα. Δεδομένου (αν θυμάσαι) της υψηλής FSH (11.8 έως 23.3) έκανα κατ΄εντολή της εμβρυολόγου την εξέταση ΑΜΗ. Την έκανα την Δευτέρα (10/01) εκεί στην μονάδα στο embryolab και σήμερα Παρασκευή (14/01) με πήραν για τα αποτελέσματα.

Τιμές αναφοράς (της μονάδας):

κάτω των 15 : χαμηλή γονιμότητα

από 15 έως 28: μέτρια γονιμότητα

από 28 και πάνω: υψηλή γονιμότητα.

Τί έδειξε η δική μου εξέταση? ΑΜΗ: 3.3 :-(

Άσε χάλια... πάνω - κάτω το περίμενα θα μου πεις αλλά ξέρεις ήλπιζα κάτι παραπάνω...

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια που με απασχολει?εμας μας ειπε ο γιατρος για ασπερμια αλλα μας εδωσε μια θεραπεια να κανει ο αντρας μου και μετα λεει ξαναβλεπουμε...υπαρχει πιθανοτητα να κανουμε παιδακι?με εξωσωματικη παντα!εχω απελπιστει παρα πολυ και δεν ξερω τι να κανω πια....

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια που με απασχολει?εμας μας ειπε ο γιατρος για ασπερμια αλλα μας εδωσε μια θεραπεια να κανει ο αντρας μου και μετα λεει ξαναβλεπουμε...υπαρχει πιθανοτητα να κανουμε παιδακι?με εξωσωματικη παντα!εχω απελπιστει παρα πολυ και δεν ξερω τι να κανω πια....

καλημερα Βασιλικη....

δεν ειμαι γιατρος αλλα εχω ακουσει οτι ολα γινονται....μπορουν να παρουν στην χειροτερη περιπτωση σπερμα απο τους ορχεις κατευθειαν...

και πιστεψε με θελουν μονο 1-2 σπερματα για να γονιμοποιησουν τα αυγουλακια σου:-D

ασε που ο γιατρος για να σου δωσει θεραπεια σημαινει οτι κατι θα καταφερετε αλλιως θα σου ελεγε για δωρεα σπερματος...

μην ανυσηχεις παιδακι θα κανετε εφοσον το θελετε...:-)

Κορίτσια γειά σας, εγω μετά απο πολύ απογοήτευση και πολύ πόνο εψαξα και ακόμα ψάχνω για ένα γιατρό με γνώσεις, εμπειρία και ήθος. Παρδέχομαι ότι ειμαι δύσκολο περιστατικό. Ακουσα μέσα απο το forum για το embryolab. Η αλήθεια είναι, οτι νόμισα ότι είχα βρει την λύση μου. Δεν πείσθηκα όμως. Μια εμβρυολόγος μου μιλούσε για την θεραπεία!! Μα, εγω έχω πρόβλημα γυναικολογικό, τι θα μου κανει ο βιολόγος? Εγω εχω πρόβλημα με τα αυγά μου, τις ωοθήκες μου. Δεν παράγω πολλά ωάρια. Πολύ απλοίκο να ακούω εντεχνές λέξεις, χωρίς ουσία όμως. Ο γιατρος πρέπει να έχει τις γνώςεις να με οδηγήσει στο να παράγω ένα καλό ωάριο. Πρέπει να βλέπουμε την ουσία του πράγματος.

Κορίτσια γειά σας, εγω μετά απο πολύ απογοήτευση και πολύ πόνο εψαξα και ακόμα ψάχνω για ένα γιατρό με γνώσεις, εμπειρία και ήθος. Παρδέχομαι ότι ειμαι δύσκολο περιστατικό. Ακουσα μέσα απο το forum για το embryolab. Η αλήθεια είναι, οτι νόμισα ότι είχα βρει την λύση μου. Δεν πείσθηκα όμως. Μια εμβρυολόγος μου μιλούσε για την θεραπεία!! Μα, εγω έχω πρόβλημα γυναικολογικό, τι θα μου κανει ο βιολόγος? Εγω εχω πρόβλημα με τα αυγά μου, τις ωοθήκες μου. Δεν παράγω πολλά ωάρια. Πολύ απλοίκο να ακούω εντεχνές λέξεις, χωρίς ουσία όμως. Ο γιατρος πρέπει να έχει τις γνώςεις να με οδηγήσει στο να παράγω ένα καλό ωάριο. Πρέπει να βλέπουμε την ουσία του πράγματος.

Η πρώτη συνάντηση στο embryolab γίνεται πάντα με την εμβρυολόγο. Σε δεύτερη φάση βλέπεις και το γιατρό που θα επιλέξεις ή όλο το team αν χρειαστεί. Δεν ξέρω και την ηλικία σου, αλλά η ποιότητα του ωαρίου εξαρτάται ΚΑΙ από την ηλικία. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ο γιατρός να κάνει θαύματα. Όταν λες ότι έχεις πρόβλημα με τα αυγά σου, τι ακριβώς εννοείς; Πόσα είναι τα "πολλά" ωάρια για σένα; Γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις που κάνουν πάνω από 20 και δεν πετυχαίνει η εξωσωματική κι άλλες που κάνουν 5-6 και πετυχαίνει. Πάντως συμφωνώ στο ότι αν δεν αισθανθείς το "κλικ" από την πρώτη στιγμή, δύσκολα να σε πείσει κάποιος για να συνεχίσεις. Σου έστειλα ΠΜ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...