puzzled

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  45
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

4 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλημέρα! Καλό είναι να γίνει ορμονολογικός έλεγχος ( fsh, lh, οιστραδιόλη, προλακτίνη) για τουλάχιστον 3 μήνες πριν πάρεις dhea. Οι άλλες βιταμίνες είναι ακύνδινες οπότε τις παίρνεις άφοβα. Εαν υπάρχουν πολυκυστικές, εάν θυμάμαι καλά, αντεδείκνυται η χρήση του dhea. Προσωπικά χρησιμοποίησα natures plus. Να έχεις υπόψιν ότι δεν είναι όλοι οι γιατροί της σχολής αυτής, δηλαδή δεν το υποστηρίζουν όλοι, άσχετα με την ηλικία τους ή την εμπειρία τους. Είναι καθαρά θέμα δικό σου, απλά εάν θες τους ενημερώνεις ότι παίρνεις κ αυτά τα σκευάσματα παράλληλα με ότι πρωτόκολλο ακολουθήσεις.
 2. Μια μικρή διόρθωση: είμαι με χαμηλή AMH, κάτω του 1 κ οι τιμές που αναφέρω παραπάνω είναι FSH!!!! Το dhea μου βελτίωσε την FSH!!!! Αυτό πιστεύω βοήθησε την εγκυμοσύνη κ δεν ήταν τελικά πρόβλημα η χαμηλή amh. Thia 1985, αν ρωτάς εμένα, ναι - πιστεύω βοηθήθηκα τελικά!!! Η κορούλα μου είναι τώρα 6 μηνών!!! Και για επόμενη εγκυμοσύνη, όποτε έρθει με το καλό, πάλι τα ίδια θα κάνω Καλή επιτυχία σε όλες!!!

 3. Διαφημίσεις


 4. Shea έπαιρνα για περιπου 7 μήνες διότι το ξεκίνησα διστακτικά με 2 αντί για 3 την ημέρα. Αργότερα το αύξησα. Επίσης από βιταμίνες πήρα οτι κ εσύ, εκτός απο κ2, συν σελήνιο με Βιτ e, ψευδαργυρο κ το pro creation.
 5. Πω πω ταλαιπωρία!!! Κάνε κουράγιο κ υπομονή.... Για την αμη, έχουν δίκιο, επίσης θα σου δίνει ψευδές αποτέλεσμα κ για την fsh. Κάτι είχα διαβάσει κ για ΣΠΩ, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Θα το κοιτάξω κ θα σου το μεταφέρω.
 6. Μια μικρή διόρθωση: είμαι με χαμηλή AMH, κάτω του 1 κ οι τιμές που αναφέρω παραπάνω είναι FSH!!!! Το dhea μου βελτίωσε την FSH!!!! Αυτό πιστεύω βοήθησε την εγκυμοσύνη κ δεν ήταν τελικά πρόβλημα η χαμηλή amh.
 7. Ξέχασα να αναφέρω οτι κ εγώ είμαι με πολύ χαμηλή amh, κάτω του 1! 'Ισως να είναι λίγο σύντομα, αλλά δεν χάνεται να δοκιμάζεται κ παράλληλα. Εμένα στους πρώτους 2 κύκλους μου έκανε κύστες οι οποίες έφυγαν μόνες τους μέχρι τον επόμενο κύκλο. Επίσης, στον μήνα που έμεινα έγκυος, είχα απογοητευτεί λιγάκι κ δεν πήγα καν για τον υπέρηχο ρουτίνας. Είχα κ την ovitrelle στο ψυγείο την οποία δεν την έκανα ποτέ. Όταν πήγα για υπέρηχο μετά την ωορηξία, την οποία δεν την καταλαβα, ο γιατρός μου είδε ένα ενδομήτριο β φάσης, 6,5, όπου είπα τότε:'' πάει κ αυτός ο μήνας....'' Ομως μετά.... Επειδή τελικά υπήρχε πολύ ταλαιπωρία με την όλη διαδικασία, μέχρι κ βρίσιμο φάγαμε από άλλο μεγάλο γιατρό..... είπαμε να δοκιμάσουμε μόνοι μας πριν προχωρήσουμε στην ετ με το έμβρυο που έχω, το οποίο φέρει το γονίδιο έτσι κ αλλιώς. Δεν μας νοιάζει πλέον, δεν μπήκαμε στον κόπο να το κοιτάξουμε - το έχουμε βιώσει κ αυτό στο παρελθόν..... Η άλλη λύση που είχαμε ήταν τα δανεικά.
 8. Γεια σας κορίτσια!!! θέλω να πω σε όλες τις κοπέλες που έχουν θέμα με την amh κ σκέφτονται να πάρουν dhea, να το κάνουν!!!!! Μετά από περίπου 7 μήνες, από 23 έφτασε στο 12!!! Αν κ έκανα διάφορους κύκλους με τροπ/νο φυσικό κ φυσικό στο ενδιάμεσο, η εγκυμοσύνη ήρθε με αυτόματη σύλληψη!!!! Τώρα είμαι στον 8ο κ Δόξα το Θεό, όλα καλά !!!!! κ για την ηλικία μου, 42, που μας έχουν τόσο πολύ φοβίσει!!!! Δεν χρειάστηκε να κάτσω στο κρεβάτι, οδηγώ κ δουλεύω κανονικά!!! Παράλληλα όμως έκανα, και κάνω ακόμα, τα pro creation κ coq10. Τα βρήκα πιο οικονομικά από το fertilimax k ovamax, κ μου φαίνεται ότι έφεραν πιο γρήγορα αποτέλεσμα! Για οτιδήποτε θέλετε, είμαι εδώ! Καλή επιτυχία κ γρήγορα όλες με τα μωράκια στις αγκαλιές σας!!!
 9. Nurse1985, Καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Θα σου πω λίγο για την δική μου εμπειρία: Μπήκα στον χορό των εξωσωματικών λίγο πριν τα 40 μου, επειδή ήθελα να κάνω προεμφυτευτική διάγνωση για να απέφευγα ένα γονίδιο που έχω. Είχα πάρει τις πληροφορίες μου απο κέντρο εξ/κης αρκετά χρόνια πριν αλλά δεν είμασταν έτοιμοι να αμέσως. Από την αρχή της ενμέρωσης, με είχαν βάλει στο μακρύ πρωτόκολλο. 'Οταν τελικά το έκανα, μερικά χρόνια αργότερα κ σε άλλη ηλικία με άλλες ορμονολογικές τιμές, εννοείται ότι απέτυχα κ ο γιατρός τότε, από μεγάλο κέντρο, μου λέει: 'τί να σου κάνω, στην ηλικία σου? δεν είμαι Θεός..." Αλλάζω κέντρο κ γιατρό κ κάνω το βραχύ πρωτόκολλο. Ξέχασα να αναφέρω οτι η amh μου είχε φτάσει στο 23! Τζίφος κ εκεί - περίμενε 4-5 ωάρια ο γιατρός κ είχα 1!!! Κάνω αρκετούς κύκλους τροποποιημένου φυσικού κ φυσικού κύκλου.... στην κατάψυξη τα ωάρια! Αφού έχουμε μαζέψει 8 ωάρια, χάνουμε τα 3 στην απόψυξη, γονιμοποιούνται τα 4, φτάνουν τα 2 σε βλαστοκύστες 5ης κ 6ης μέρας. Μετά από 3-4 χαμένους μήνες γιατί δεν μπορούσα να φτιάξω ενδομήτριο με το cyclacur, έφτασα να παίρνω 9 την ημέρα(!), προχωράω σε εμβρυομεταφορά σε δικό μου ενδομήτριο αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε..... Ξανά ψάξιμο εγώ για εναλλακτικές κ για τρόπους αντιμετώπισης της amh, όπου όλοι μου έλεγαν 'δεν γίνεται τίποτα' ! είχα ακούσει για το dhea κ παρότι οι απόψεις δεν είναι ίδιες, βρήκα γιατρό που το δίνει! Αν κ μου είχε πει να κάνω μόνο αυτό, εγώ το συνδύασα με pro-creation κ coq10 κ μετά από περίπου 7 μήνες έμεινα έγκυος μόνη μου!!! Πράγματι μου έριξε την amh κάτω απο 12!!! Τώρα είμαι 8 μηνών, με άριστη εγκυμοσύνη για την ηλικία μου, 42, δεν έκατσα στο κρεβάτι, οδηγώ κ δουλεύω κανονικά! το dhea το σταμάτησα μόλις πήρα την θετική χοριακή, τις άλλες βιταμίνες τις συνεχίζω ακόμη με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου. Για ότι απορίες έχεις, είμαι εδώ κ για όποια άλλη κοπέλα θέλει να ρωτήσει. Εύχομαι να βοήθησα κ να απάντησα, ήθελα πολύ καιρό να το μοιραστώ με τα κορίτσια της ομάδας. καλή επιτυχία!
 10. Γεια σου PIPIS82, Για δημόσια νοσοκομεία για αυτό που θες δεν ξέρω, αλλά ξέρω κέντρο που το κάνει κ Σ/Κ χωρίς να είναι υπερβολικές οι τιμές. Το είχα συγκρίνει με Μητέρα κ Ιασώ. Ξέρεις για πιο λόγο είσαι poor responder? Μπορώ να σε βοηθήσω, μιας κ ήμουν κ εγώ. Αν θες, στείλε μυν. Καλή επιτυχία.
 11. schlumpf, γιατί τη θέλουν σε συγκεκριμένη μέρα? Η προλακτίνη γίνεται οποτεδήποτε! Παίρνω αρκετά όπως έγραψα κ πριν κ επίσης παρέλειψα οτι παιρνω το coq10 κ ενα γερο μείγμα pro creation της nature's plus.
 12. Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Εχω πολύ καιρό να μπω κ να μιλήσουμε αλλά προσπαθώ να κλέβω λίγο χρόνο να διαβάζω... Σας διάβασα όλες πολύ γρήγορα κ συμφωνώ μαζί σας. Θέλω όμως να προσθέσω κ εγώ κάτι στα γρήγορα λόγω πίεσης χρόνου : 1) ελπίζω η μέτρηση της προλακτίνης να γίνεται με ηρεμία, χωρίς άγχος κ να είσαι ξεκούραστη το πρωι , όχι μόλις σηκωθείς από τον ύπνο. Θα έχεις καλύτερη ένδειξη τότε. Επίσης, μήπως να κανεις τις ορμονολογικές σου σε πυρηνικό κ όχι απλό μικροβιολογικό? Είχα δει διαφορά στις δικές μου. 2) Η fsh σου δεν είναι υψηλή, η δική μου ήταν 23 όταν ξεκίνησα τις εξωσωματικές κ δεν είχα αποτέλεσμα κανένα κ όταν είχε περάσει 1 χρόνος κ είχα ήδη κάνει τόσα, τότε μόνο μου είπε ένας καθηγητής ότι 'κακώς έκανα τις προσπάθειες με αυτό το fsh!" Όμως ψάχνωντας κ εδώ στο forum, δοκίμασα το dhea κ τώρα, μετά από περίπου 4 μήνες έπεσε στο 3.6 στα 42 μου(!) κάτι που πολλοί γιατροί δεν παραδέχονται ότι βοηθάει κ δεν σου λένε ότι το fsh μπορεί να πέσει!!! Επίσης παράλληλα κάνω κ ψευδάργυρος κ σελήνιο με βιτ Ε. Καλή επιτυχία, περίμενω ενημέρωσει
 13. Δεν είναι λάθος η μέρα για την ωοληψι. Τί μέγεθος ήταν στον τελευταίο υπέρηχο;
 14. mujer ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ κ Καλή επιτυχία!! ! Ειναι οντως δύσκολο κ μεγάλη ταλαιπωρία ο φυσικός κύκλος. Ναι! Ο γιατρός πρέπει να παρακολουθεί τις ορμόνες σου μαζί με υπέρηχους κατά τη διάρκεια. Πάνε πακέτο! Ξεκινάς με οιστραδιολη κ lh κ καλό είναι να κάνεις κ fsh 2η - 3η μέρα του κύκλου. Κάνεις υπέρηχο πριν την περίοδο για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κυστη. 7η μέρα κάνεις τον 10 υπέρηχο κ την 9η ξανά κ αρχίζει να παρακολουθεί ο γιατρός οιστραδιολη κ lh. Εάν δεν τα κοιτάζει κ αυτά σε συνάρτηση με τον υπέρηχο, τότε Καλή μου να μιλήσεις με άλλον γιατρό. Καλή επιτυχία Επίσης, όταν με το καλό κάνεις ωοληψια ΜΗΝ παγώσεις ωαρια αλλα έμβρυα κ κατά προτίμηση βλαστοκυστη!!!
 15. Συμφωνώ μαζί σας κορίτσια ότι η μεγάλη δόση κάνει περισσότερο καλό παρά καλο - έχω κάνει διεγερσεις, φυσικούς κ τροποποιημένους φυσικούς αλλά με όχι παρα πολύ καλά αποτέλεσμα. Όταν όμως ένα γιατρός μου πρότεινε να κάνω διπλή διέγερση με μεγάλες δόσεις έφυγα τρέχοντας- Θα με έκαιγε!!! Στην τελευταία μου προσπάθεια φυσικού κύκλου ειχα 2 ωοθυλακιο κοντά στο 17 με οιστραδιολη 254. Οποτε λογικα περιμενα να μου πουν "κανε τη ένεση απόψε κ έλα Τετάρτη πρωι". Η lh όμως που έκανα από μόνη μου ήταν 60 (!) κ έτσι μου είπαν να ανέβω την επόμενη μέρα πράγμα που έκανα. Για καλή μου όμως τύχη ειχα πονακια όλη μέρα κ όταν μου έκαναν τον υπέρηχο πριν την ωοληψια δεν είδαν τίποτα!!! Έσπασαν κ τα 2 ταυτόχρονα χωρίς κανένα απολύτως φαρμακο;;; Οπότε αποφάσισα να παρακολουθώ μόνη μου την lh μαζί με την οιστραδιολη σε κάθε υπέρηχο για να μην την ξαναπαθω . Κάναμε μεγάλο ταξίδι αυθημερόν για να ακούσω " Δυστυχώς δεν τα προλαβαμε". Ίσως να έχεις δίκιο Miss sunshine - αν είσαι κοντά κ ξέρεις πότε κάνεις ωορρηξία να τα προλάβεις. Όμως ίσως να θες να παρακολουθήσεις κ την lh ταυτόχρονα.
 16. puzzled

  Arvekap

  Kαλησπέρα fapa Για υποδορια ένεση, άσχετα με το φάρμακο, θέλεις τις πολυ λεπτές βελόνες με μαύρη κεφαλή για ινσουλίνη. Καλή επιτυχία!