puzzled

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  58
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

9 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. καλησπέρα, Μην ανυσηχείς για την ηλικία σου, έκανα το 1ο μου παιδάκι στα 42 κ τώρα, στα 44, περιμένω το 2! Κ τα 2 με αυτόματη σύλληψη! Και εγώ είχα υψηλότερη fsh από τη δική σου κ λίγο πιο χαμηλή amh!!! Εάν έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις κ δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα, υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί η fsh. Η amh θα μείνει χαμηλή αλλά δεν μας πειράζει. Σε πρώτη φάση θα σου πρότεινα να κάνεις αντί για ovamax, το οποία το είχα πάρει κ εγώ αλλά είναι κ ασύμφορο, το procreation και το coq10 ( της now έκανα εγώ κ τα παίρνω ακόμα κ τώρα κ στην 2η εγκυμοσύνη). Το coq 10 είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ποιότητα των κυττάρων μας διότι αυτά ευθύνονται κυρίως για το down. 'Οσο για την fsh, πήρα dhea για 7 μήνες πριν τη 1η εγκυμοσύνη κ για 6 μήνες πριν τη 2η παράλληλα με τις βιταμίνες που προανέφερα. Εάν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο, μετά χαράς. Σας εύχομαι καλή επιτυχία με ένα μωράκι σύντομα στην αγκαλιά σας!
 2. Προσωπικά όταν έκανα προετοιμασία ενδομητριου, έχασα 2 ή 3 κύκλους διότι έφτασα να παίρνω 9 cyclacur την ημέρα κ δεν μεγαλωνε! Χωρίς να υπάρχει κανένα άλλο θέμα! Έψαχνα για εναλλακτικές αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Το dermestril θυμάμαι ήταν σε έλλειψη απο το 2018. Τελικά έκανα εμβρυομεταφορα με δικο μου ενδομήτριο, το σε φυσικό κύκλο, όπου μεγάλωνε καλύτερα, έφτασε 7,5 αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε η εμβρυομεταφορα.
 3. Αν θυμάμαι καλά, οι πολυκυστικές δείχνουν πολύ χαμηλή fsh οπότε είναι πλασματικά χαμηλή. Τα χαρτάκια της υγρασίας τα έχουν πολλές βιταμίνες. Μην αγχώνεσαι για αυτό. Καλή επιτυχία! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κ με το καλό να έρθει κ το επόμενο! Η fsh είναι φυσιολογικά υψηλή όμως τελικά υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί! 'Οσο για τους ανοωρρηκτικούς κύκλους, είναι και αυτό φυσιολογικό για την ηλικία μας. Εαν δεν υπάρχει άλλος λόγος υγείας, μπορείς να δοκιμάσεις το dhea μαζί με βιταμίνες κ θα δεις αποτέλεσμα! Μιλάω από εμπειρία! Καλή επιτυχία!

 4. Διαφημίσεις


 5. Καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά!!! Οι πρώτες 5 τιμές σου φαίνονται να είναι καλές, δεν ξέρω το shbq k d4. Όντως με πολυκυστικές δεν παίρνεις dhea όμως να έχεις υπόψιν ότι επιρεάζει κ το fsh. όσο για τις βιταμίνες, τις είχα πάρει κ εγώ αυτές για ένα μήνα, αλλά μετα΄πήγα στις procreation. Πολύ πιο οικονομικές! Επίσης τις έπαιρνα κ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μέχρι 10 μέρες πριν γεννήσω! Τις παίρνω πάλι κ τώρα που προσπαθούμε για το 2ο. Θέλουν όμως 2-3 μήνες για να δράσουν στον οργανισμό. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Το 2021 να είναι άλλη μια χρονιά με πολλά μωράκια!!!
 6. Wow!!! Όντως είναι να τρελένεσαι! Μήπως να τις έκανες σε πυρηνικό εργαστήριο? Τις fsh σε ποιά μέρα του κύκλου τις έκανες?
 7. Χαίρομαι που βλέπεις αποτελέσματα με το dhea! Εμένα μου έκανε κύστες τους πρώτους 2 κύκλους αλλά απορροφήθηκαν μόνοι τους. Τυχερή που είδες βελτίωση κ στη διάθεσή σου εγώ ένιωθα όλο κουρασμένη αλλά δεν ηρεμούσα από δουλειές κ τρεχάματα... Καλή επιτυχία στους φυσικούς κύκλους!
 8. LongD χαίρομαι που διάβασα κ άλλη μια μαρτυρία! Μου κάνει εντύπωση όμως που σου έδωσαν DHEA με FSH 11,7!!! Εγώ έμεινα έγκυος με 11 fsh αφού ξεκίνησα με fsh 22! Το ubiquinol είναι το coq10! κ η amh μου ήταν 0,19 κ έμεινε κάπου εκεί :) Σου εύχομαι καλή επιτυχία κ γρήγορα θετικά νέα!!!
 9. Μην σκέφτεσαι αρνητικά! Μάλλον είναι το άγχος. παρακολούθησε το κ συζύτησε το με τον γιατρό σου.
 10. 3 χαπια dhea την ημέρα για να είναι 75mg ημερησίως μαζί με 1 coq10. Κ εγώ έκανα το σχήμα 2 fertilimax κ 1 ovamaχ. Σωστά της AMS, αλλά ήταν ήδη πολλά τα συμπληρώματα που έκανα κ τα συγκεκριμένα πολύ ακριβά. Ετσι τα αντικατέστησα με το procreation που κάνει ακριβώς την ιδια δουλειά με 1 χάπι την ημέρα. Ναι, dhea s μετριέται αιματολογικά όπως κ η dhea. Σε χάπι είναι μόνο η dhea. Πάρα Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο που έδωσες! Μήπως όμως πήρε το ίδιο dhea διότι δεν έχω δει το dhea s σε χάπι.
 11. 3 x 25mg ημέρα. Αρχικά το έκανα με 2 την ημέρα, όταν είδα τις κύστες το έκανα 1 την ημέρα ενώ ο γιατρός μου είχε πει με 3 από την αρχή κ να μην το μείωνα. Αν το είχα σταθερά 3 την ημέρα από την αρχή, ίσως να είχα εγκυμοσύνη νωρίτερα. Μια χαρά οι τιμές σου! Η amh δεν είναι πάντα σταθερή ακόμα κ την ίδια μέρα του κύκλου να την μετρήσεις. Η fsh δεν ειναι τόσο κακή, δεν ξέρω κ την ηλικία σου. Όσο είναι κάτω του 15 είναι καλά. Η δική μου, στα 42 μου ήταν λίγο περισσότερη απο την δική σου. 'Οσο για την περίοδό σου, σίγουρα την εχει επιρεάσει το άγχος σου. Όσο πιο ήρεμα κ χαλαρα μπορείς! ...
 12. Τις ίδιες αντιδράσεις είχα κ εγώ από τους γιατρούς που ρωτούσα, οι περισσότεροι δεν τις παραδέχονται. Για το dhea όμως, το είχα διαβάσει κάπου πριν από 1,5-2 χρόνια κ κάνοντας μια μικρή έρευνα στο internet είχα διαβάσει ότι' δεν είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθάει με την fsh' κ έτσι το έβγαλα από το μυαλό μου μιας κ κανένας γιατρός που ρωτούσα, κ είχα δει πολλούς κ μεγάλα ονόματα, δεν το ανέφεραν. 'Ομως κάποια στιγμή εδώ στο forum βρήκα αναφορά για αυτό κ εντελώς συμπτωματικά ο σύζυγός μου βρήκε αναφορές σε ξένα site κ επίσης γιατρούς εδώ στην Ελλάδα που το δουλεύουν! Δυστυχώς όμως ο ένας από αυτούς που το δίνει σε μένα το διέψευσε....! Είδα όμως τον άλλο γιατρό στην Αθήνα (είμαι απο επαρχία κ τα ταξίδια μου για αυτό το σκοπό ήταν τακτικά....) ο οποίος μου το έδωσε άφοβα κ με απόλυτη σιγουριά παρότι . ήθελε να το πάρω χωρίς άλλα συμπληρωματικά. Ο συνδυασμός άλλων βιταμινών ήταν δική μου απόφαση μετά από κάποιο ψάξιμο. Το αποτέλεσμα είναι ότι 7 μήνες μετά ήρθε η αυτόματη σύλληψη όταν όλοι με είχαν για δωρεά ωαρίων.... Ήταν μόνο του το dhea, οι άλλες βιταμίνες, όλα μαζί??? δεν ξέρω! Ξέρω όμως το αποτέλεσμα κ την χαμηλά fsh διότι έκανα μηνιαίο έλεγχο ορμονών! Η μόνη παρενέργεια που είχα ήταν οι πρώτοι 2 κύκλοι ήταν κυστικοί όπου απορροφήθηκαν . Επίσης ήμουν πολύ τυχερή διότι ο γυναικολόγους μου, στην επαρχία, ήταν κ είναι θετικός στο να πάρω. Δεν θέλω να το παρουσιάσω ως ΤΗ μαγική λύση για όλα τα εμπόδιά μας, όμως αξίζει, με την προϋπόθεση να μην υπάρχουν άλλα θέματα διότι εκεί δεν ξέρω τις συνέπειες . Δυστυχώς οι περισσότεροι γιατροί δεν το αναφέρουν για δικού τους λόγους... Η κάθε μια από εμάς κάποια στιγμή όμως χρειάζεται να πάρει πρωτοβουλίες κ ίσως λιγο την κατάσταση στα χέρια της.
 13. Τυχερή που την πλήρωσες μόνο 30$. Την έχω πληρώσει 70$ ακόμα και 90$ στο ίδιο εργαστήριο που την έκανα, διότι 'τα υλικά της είναι ακριβά! είναι μια ακριβή εξέταση!' λες κ είναι στο χρηματιστήριο!!! Συμφωνώ με την Yovanna, πρέπει να εκτιμηθούν οιστραδιόλη κ lh μαζί με fsh κ amh. Προσωπικά όμως, είχα amh 0,45 περίπου κ αφού ρύθμισα την fsh ήρθε η αυτόματη σύλληψη. Όσες πρόσπαθειες εξωσωματικής κ να έκανα, με διάφορες μεθόδους, δεν είχα θετικό αποτέλεσμα λόγω της υψηλής fsh όπου όλοι οι γιατροί έριχναν το 'φταίξιμο΄' εκεί αλλά δεν πίστευαν ότι κάτι μπορεί να την ρυθμίσει.
 14. Όντως η AMH σου είναι πολύ χαμηλή αλλά μάλλον είναι μετρημένη κ με διαφορετικές μονάδες. Σωστά σου έδωσε η γιατρός σου fertilmax κ ovamax, τα είχα πάρει κ εγώ μόνη μου, αλλά είναι ασύμφορα! Συνέχισα με procreation κ coq10 για μερικούς μήνες παράλληλα με dhea κ ήρθε η αυτόματη σύλληψη. Πιο σημαντικό ρόλο όμως παίζε το FSH. Εαν είναι αυτό ψηλά, ότι amh κ να έχεις σε εμποδίζει. Στον επανέλεγχο που έκανα 11 μηνές μετά τη γέννα, η fsh μου είναι πάλι ψηλά, όχι όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη, κ το ξαναξεκίνησα για να έρθει κάποια στιγμή κ το 2ο ¨. Την amh δεν θα την κοιτάξω καθόλου, ξέρω οτι είμαι πολύ χαμηλά.
 15. Καλημέρα! Καλό είναι να γίνει ορμονολογικός έλεγχος ( fsh, lh, οιστραδιόλη, προλακτίνη) για τουλάχιστον 3 μήνες πριν πάρεις dhea. Οι άλλες βιταμίνες είναι ακύνδινες οπότε τις παίρνεις άφοβα. Εαν υπάρχουν πολυκυστικές, εάν θυμάμαι καλά, αντεδείκνυται η χρήση του dhea. Προσωπικά χρησιμοποίησα natures plus. Να έχεις υπόψιν ότι δεν είναι όλοι οι γιατροί της σχολής αυτής, δηλαδή δεν το υποστηρίζουν όλοι, άσχετα με την ηλικία τους ή την εμπειρία τους. Είναι καθαρά θέμα δικό σου, απλά εάν θες τους ενημερώνεις ότι παίρνεις κ αυτά τα σκευάσματα παράλληλα με ότι πρωτόκολλο ακολουθήσεις.
 16. Μια μικρή διόρθωση: είμαι με χαμηλή AMH, κάτω του 1 κ οι τιμές που αναφέρω παραπάνω είναι FSH!!!! Το dhea μου βελτίωσε την FSH!!!! Αυτό πιστεύω βοήθησε την εγκυμοσύνη κ δεν ήταν τελικά πρόβλημα η χαμηλή amh. Thia 1985, αν ρωτάς εμένα, ναι - πιστεύω βοηθήθηκα τελικά!!! Η κορούλα μου είναι τώρα 6 μηνών!!! Και για επόμενη εγκυμοσύνη, όποτε έρθει με το καλό, πάλι τα ίδια θα κάνω Καλή επιτυχία σε όλες!!!