oly75

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.135
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

25 Neutral

Περισσότερα για την/τον oly75

 • Rank
  Δοκιμή

Converted

 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλημέρα.Όχι δυστυχώς δεν είχαμε καμία θετική εξέλιξη.13 ωοληψίες και 6 αρνητικές χοριακές.Απλά μας έχουν πει ότι στην εξωσωματική προσπερνάς το πρόβλημα στο σπέρμα.Υπάρχουν και μαζί με τη μικρογονιμοποίηση η μέθοδος PICSI και ΙΜSI.Τώρα για θεραπέια που λες,έπαιρνε μόνο βιταμίνες,κάποιο διάστημα πήρε τα profertil,μετά τα wellman και μετά τα spermotrend.Πάνω κάτω στα ίδια ήταν,απλά λίγο η κινητικότητα βελτιωνόταν.Αλλά όπως σου είπα ήταν οκ για εξωσωματική,τώρα θα μου πεις γιατί αποτύχαμε,εντάξει υπάρχουν σίγουρα και άλλα εκτός από το σπέρμα.Καλή επιτυχία.
 2. Καλησπέρα.Ενδεχόμενο σκόπιμης αποτυχίας σίγουρα δεν υπάρχει.Απλά υποστηρίζουν πολύ τα δανεικά ωάρια και αυτό μου τη δίνει στα νεύρα.Εμένα με ζαλίσανε από την πρώτη εξωσωματική που έκανα σ¨αυτούς.Όταν πήγα στο κέντρο είχα άλλο γιατρό,μετά από δύο αποτυχίες ζήτησα το γιατρό που έχω τώρα.Να σου πω έχω κουραστεί τόσο πολύ που δεν είχα το κουράγιο να αλλάξω κέντρο.Βέβαια έχουμε και οικονομικό πρόβλημα,κάθε φορά μας κάνουν και έκπτωση σε κάθε προσπάθεια.Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πληρώνω 3000αρα κάθε φορά.Βέβαια με το γιατρό διαφωνούσαμε πολλές φορές,αν έχεις κάνει τόσες πολλές προσπάθειες και τα έχεις ψάξει όπως εγώ δε σηκώνεις και πολλά.Ιδίως μετά από λάθη που μου έχουν κάνει σε άλλα κέντρα πριν πάω σ¨αυτούς.Κατά τ¨άλλα είναι πάρα πολύ καλό κέντρο,πρέπει όμως να γνωρίζεις γενικά και εσύ κάποια πράγματα,να τους ρωτάς να λες τις απορίες σου,για να δουν ότι έχεις άποψη.Αν έχεις καμιά απορία μη διστάσεις να ρωτήσεις.
 3. Καλησπέρα κορίτσι.Εγώ είμαι στο κέντρο που αναφέρεις έχω κάνει 5 ετ,δυστυχώς αποτυχημένες.Συνεχίζω και έχω γιατρό τον Χριστ.Η γιατρός που αναφέρεις είναι συνεργάτης του,είναι πολύ καλή,μου κάνει τους υπερηχους όταν δε μπορεί ο γιατρός μου.Ότι θέλεις ρωτα μη διστάσεις.Καλή επιτυχία.

 4. Διαφημίσεις


 5. Καλησπέρα.Έκανα πριν 3 χρόνια εξωσωματική στο Παπαγεωργίου και αυτό που λες για ανασφάλιστους ανέργους ότι είναι δωρεάν πρώτη φορά το ακούω.Απ¨΄οτι γνωρίζω η μικρογονιμοποιήση κοστίζει 1350 ευρώ και η κλασική εξωσωματική είναι όντως δωρεάν.Δε νομίζω μέσα στα 3 χρόνια να έχει αλλάξει κάτι στις τιμές.Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις αν γνωρίζουν να σου πουν,αλλιώς θα πρέπει να πας από εκεί.
 6. Καλησπέρα.Την εξέταση του Νίκα μπορείς να τη κάνεις είτε είσαι σε διέγερση είτε όχι.Εγώ που είχα ρωτήσει τον κ.Νίκα μου είπε ότι καλύτερα μετά την ωοληψία ξέρουμε σίγουρα τις μέρες μετά την ωορρηξία.Τώρα βέβαια εγώ έπαιρνα μόνο 150 μονάδες φάρμακα,κάνω ήπια διέγερση δε ξέρω αν παίζει ρόλο.Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τον ίδιο και να τον ρωτήσεις πότε είναι καλύτερα.
 7. Και εγώ απ ότι κατάλαβα Καντι μου η έκπτωση πρέπει να είναι από τα ποσοστά του γιατρού.Οπότε καταλαβαίνεις γιατί δυσκολεύομαι να φέρω δικό μου γιατρό.Για τις πλύσεις δίνω 30€ ευρώ τη μία,τωρα επειδη έχω κάνει πολλές μπορεί να μου κάνει και μια μικρή έκπτωση.Εγώ είχα ξεκινήσει τη θεραπεία του ΝΊκα με αντιβίωση και πλύσεις και έπαθα λοίμωξη του αναπνευστικού και αναγκαστικά τη σταμάτησα για να πάρω άλλη αντιβίωση,τι ατυχία.Μόνο τις πλύσεις συνέχισα.Βέβαια μετά τη δεύτερη ωοληψια που θα κάνω θα την ξανακάνω για να δώσω το δείγμα.Τί μπλέξιμο κι αυτό,κουράστηκα.Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας.
 8. Για ποιοιν άλλο γιατρό λες,αυτόν που συνεργάζεται με το Νίκα;Αν λες αυτόν το κέντρο βγάζει τις τιμές ακόμα και για τους εξωτερικούς συνεργάτες και δεν είναι όπως αυτές που δίνουν με τους δικούς τους γιατρούς.Άστα να πάνε.Πάντως είχαμε όλα τ¨αλλα βάλαμε στο κεφάλι μας και τη θεραπεία του Νίκα.Έχω κουραστεί με τις πλύσεις,ελαφρώς πονάω κάθε φορά και όταν θα έρθει η ώρα να δώσω ξανά δείγμα ο Θεός βοηθός.Και δεν είναι μόνο ο πόνος είναι και το τί θα βρει στο αποτέλεσμα.Θα έχει φύγει αυτή η φλεγμονή;Εγώ δε μπορώ να δίνω συνέχεια δειγματα και τα λεφτά είναι πολλά και η λήψη δεν είναι ευχάριστη.Εσύ τί κάνεις,βρήκες καμιά άκρη;
 9. Λυπάμαι κορίτσι αλλά δε γνωρίζω τις εγχύσεις αυτές που λες.Εγώ κάνω πλύσεις με δύο αντιβιώσεις.Μακάρι να βρεις τη λύση στο πρόβλημα σου σύντομα.
 10. Κορίτσι καλημέρα.Τις αιματολογικές δεν τις κάνουν εκεί με συνταγογράφηση,τις πληρώνεις 7 ευρώ τη μία,εκτός και αν στις γράψουν και πας σε ένα μικροβιολογικό και τις κάνεις.Έχω δώσει εγώ εβδομηντάρια και ογδοντάρια σε αιματολογικές άστα να πάνε,γιατί δε μπορούσα να τρέχω σε μικροβιολογικό.Τώρα όμως τους λέω να μου τις γράψουν και πάω παρόλη τη ταλαιπωρία που τραβάω.Δε βαριέσαι,ότι γλιτώσω.Τη νάρκωση μη τη σκέφτεσαι,δεν είναι τίποτα,για μένα είναι πλέον το πιο εύκολο πράγμα.Τώρα όσον αφορά τα έμβρυα σου ε τί να κάνουνε θα τα πάρεις από το προηγούμενο κέντρο,ντροπές δεν έχει,αφού δεν έκανε ο γιατρός,δε θα απολογηθείς κιόλας,τα λεφτά σου δίνεις.Θέλουμε τύχη κορίτσι,πιστεύω κάποια στιγμή θα τη βρούμε και εμείς.Καλή επιτυχία για αύριο.
 11. Καλησπέρα.Από την εμπειρία μου γιατί το έχω πάθει αρκετές φορές,μάλλον υπάρχει κάποιο κυστικό ωοθυλάκιο το οποίο εκκρίνει οιστρογόνα.Θα φύγει με την επόμενη περίοδο δεν είναι τίποτα.Τουλάχιστον αυτό συνέβαινε σε μένα.
 12. Κάντι μου ο συνεργάτης του Νίκα κάνει εξωσωματικές και συνεργάζεται και με το κέντρο που είμαι εγώ.Απλά η τιμή ανεβαίνει αρκετά 1000 ευρώ ή και παραπάνω στις 3 ωοληψίες και ετ που πήρα εγώ.Δεν τα έχω αυτά τα λεφτά.Στο τέλος δε θα έχουμε να φάμε.Δε μου έφταναν οι εξωσωματικές μου βγήκε και ο Νίκας και η θεραπεία και οι πλύσεις.Έλεος πια.Απλά λέω όλα τα βήματα που κάνω στον συνεργάτη του Νίκα,ο οποίος συμφωνεί.΄Τώρα με τον άλλο που δε συμφωνούμε,ε εντάξει δεν είναι και ο μόνος που δε δέχεται αυτή την εξέταση.Δε με απασχολεί κορίτσι,τα έμβρυα να μαζέψουμε,στην ετ έχει το καλύτερο χέρι,οι εμβρυολόγοι είναι πάρα πολύ καλοί,ε εντάξει δε γίνεται διαφορετικά.Λεφτά δεν υπάρχουν.Ίσως είναι δύσκολο να διανοηθείς πώς μπορώ και είμαι με κάποιον που δε συμφωνούμε,στη θεραπεία του Νίκα κτλ,αλλά έτσι είναι τα πράγματα.Πάντως ο Παπαν που κάνω τις πλύσεις είναι εξαιρετικός και συμφωνεί με ότι κάνουμε.Με τη θεραπεία του Νίκα πώς θα ξεμπλέξω δε ξέρω,που θα δώσω πάλι δείγμα και τρέμω από το φόβο μου.Και αν δεν έχει φύγει αυτή η φλεγμονή;Τί θα κάνω;Έχω κουραστεί με όλους και με όλα.
 13. Καλή επιτυχία κορίτσι για μεθαύριο.Είδες που σου τα έλεγα;Δεν τη δέχεται με τίποτα την εξέταση αυτή,αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα το κοροιδευτικό του ύφος που είπες.Έλεος πια.Το era test βρίσκει το παράθυρο εμφύτευσης,αλλά κοστίζει πολλά λεφτά.Φυσικά και γι αυτό δε θα είχε θετική άποψη,αφού ούτε το παράθυρο εμφύτευσης το δέχεται.Με την εξέταση του Νίκα αν δώσεις και δεύτερο δείγμα στο βρίσκει.Καλά και η υστεροσκόπηση με τη βιοψία ενδομητρίου είναι έγκυρη εξέταση,αλλά στο εργαστήριο που στέλνει το δείγμα δε το εξετάζει με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.Τέλος πάντων κάνε την εξέταση εσύ και βλέπουμε το πόρισμα.Πολύ πιθανόν να μη σου βρει τίποτα.Όσο γι¨αυτό που λες στο μαστό μια κύστη φεύγει μέσα σε ένα μήνα,καταλαβαίνω την ανησυχία σου.Είσαι πολύ μικρή βρε κορίτσι,28 χρονών αν θυμάμαι καλά,θα τα καταφέρεις μη στεναχωριέσαι,θα βρεις τί φταίει.Εγώ κάνω τις θεραπείες μου,παίρνω τις αντιβιώσεις που πρέπει και δε του λέω τίποτα.Δεν έχει νόημα πλέον.Σίγουρα θα πιστεύει ότι είμαι χαμένη υπόθεση,43 χρονών με τόσες αποτυχίες.Εδώ στην τελευταία αποτυχία μου είπε,αφού με ζάλισε πρώτα για δανεικά ωάρια,πόσο θα προσπαθείς ακόμα;Πόσες αντοχές έχεις;Ε
 14. Καλησπέρα.Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.Ο γιατρός ο οποίος θα ασχοληθεί με το πόρισμα είναι αυτός που θα σου πάρει το δείγμα,ο συνεργάτης του Νίκα.Εγώ πλέον δεν ενημερώνω το κέντρο για την εξέταση αυτή και τη θεραπεία.Και εγώ έχω κουραστεί και μαλώνω συνέχεια,αλλά δε μπορώ να κάνω διαφορετικά.Δε θα βγάλεις άκρη αν του πεις για την εξέταση αυτή,το ξέρω σίγουρα.
 15. Κορίτσι καλησπέρα.Καταρχήν είμαστε στο ίδιο κέντρο και απ¨΄οτι κατάλαβα πρέπει να έχουμε τον ίδιο γιατρό.Μου κάνει εντύπωση που σου έθιξε το θέμα της ενδομητρίτιδας.Εμένα ποτέ δε μου ανέφερε κάτι,εγώ μόνη μου του είχα πει να κάνω βιοψία ενδομητρίου.Έχω κάνει 4 διαφορετικές βιοψίες,η μία ήταν η εξέταση του Νίκα.Αρχικά δεν υποστηρίζει την εξέταση αυτή με τίποτα,έχουμε μαλώσει γι¨αυτό το θέμα,ακόμα και μετά το πόρισμα του Νίκα που έλεγε χρόνια φλεγμονή ενδομητρίου.Ούτε το παράθυρο εμφύτευσης δέχεται.Στις 2 πρώτες βιοψίες,η μία ήταν με υστεροσκόπηση,τις οποίες τις έστειλαν σε εργαστήριο για ανάλυση,τα αποτελέσματα δεν έδειξαν τίποτα.Εγώ επειδή νευρίασα πάρα πολύ με τη στάση του γιατί μου μιλούσε συνέχεια για δανεικά ωάρια και εγώ δεν ήθελα ,δε θα ξεχάσω ποτέ την έκφραση του όταν του είπα ότι θα κάνω αυτή την εξέταση.Εγώ όμως επειδή έχω κάνει 5 αποτυχημένες ετ σ¨αυτό το κέντρο και συνολικά 10 διεγέρσεις και ωοληψίες είμαι πολύ ξεροκέφαλη και δε δέχομαι τίποτα πλέον.Πήγα έκανα την εξέταση του Νίκα,έκανα θεραπεία και πλύσεις αλλά επειδή είμαι λίγο φοβιτσιάρα δεν έκανα επανεξέταση,είναι και τα λεφτά και απέτυχα πάλι.Τώρα αναγκαστικά επειδή κάνω συλλογή εμβρύων θα κάνω πάλι την εξέταση και θεραπεία και μόνο όταν βγει καθαρή θα κάνω ετ.Δε με ενδιαφέρει η άποψή του πάνω στο θέμα.Θα σου κάνει βιοψία με υστεροσκόπηση,θα σου τα στείλει σε γνωστό εργαστήριο και αν είσαι τυχερή και σου εντοπίσει την ενδομητρίτιδα θα σου δώσει vibramicyn για 2 βδομάδες,αλλά δε κάνει αυτή η θεραπεία.Σου τα λέω αναλυτικά γιατί τα ξέρω.Ο Χριστ δεν είναι ο γιατρός σου;Αν πάλι δε βρεθεί κάτι θα σου πει ότι είσαι καθαρή.Η γνώμη μου είναι να κάνεις την εξέταση του Νίκα για ασφάλεια και σιγουριά.Ελπίζω να σε κάλυψα.
 16. Κορίτσι καλησπέρα,θα συμφωνήσω μαζί σου.Έχω χασιμότο χρόνια και ξέρω πολύ καλά από διάφορους γιατρούς ότι η tsh πρέπει να είναι κάτω από 2 για να γίνει ετ.Βέβαια τελευταία ο γιατρός μου στο κέντρο που είμαι άρχισε να λέει ότι οι απόψεις διίστανται και ότι δεν έχει αποδειχτεί κάτι και ότι γίνεται και με 4 ετ.Εγώ όμως δε θα το ριψοκινδύνευα με τίποτα.Χρόνια τώρα κάνω εξετάσεις κάθε 6 μήνες και ευτυχώς η tsh είναι χαμηλή,αλλά και η αιματολόγος τα ίδια μου είπε,οπότε κορίτσια τί να πω καλύτερα για σιγουριά να τη ρίξετε κάτω από 2.