doukissa

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  7
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral
 1. Φυσικά και με ενδιαφέρει οτιδήποτε μπορεί να με βοηθήσει. Θα ήθελα να μου στείλεις τα στοιχεία του γιατρού σου. Κι εγώ τώρα που θέλω δεύτερο παιδί εμφανίστηκε το πρόβλημα. Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά! (Αν θέλεις μου λες και τί περίπου θα στοιχίσει για να έχω μια ιδέα). Ευχαριστώ!
 2. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά θέλει σίγουρα αφαίρεση γιατί η θέση του εμποδίζει την εμφύτευση του εμβρύου και έχω αυξημένες πιθανότητες για αποβολή γιατί δεν θα μπορεί να αναπτυχθεί ο πλακούντας μιας και το ινομύωμα καταλαμβάνει το 1/3 της μήτρας. Δεν θα αποφύγω τη λαπαροσκόπηση. Τουλάχιστον να πέσω σε χέρια καλού, αξιόπιστου και έμπειρου γιατρού.
 3. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποιον πολύ καλό εξειδικευμένο γιατρό στις επεμβατικές λαπαροσκοπήσεις που όμως να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να μην αναγκαστώ να πληρώσω τα υπέρογκα ποσά που ζητούν για νοσηλεία από τις ιδιωτικές κλινικές. Θα αφαιρέσω ένα ινομύωμα 5,5 χ 4,5 εκ. Έχω ακούσει για έναν Μπότση στο Αρεταίειο. Εάν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ να με ενημερώσετε. Ακόμη και για γιατρό σε ιδιωτική κλινική θα ήθελα να ακούσω γνώμες, αρκεί να είναι γνώστες καθώς το ινομύωμα βρίσκεται σε καίριο σημείο στη μήτρα και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί από έμπειρα χέρια. Μου είπαν και για τον Πιστοφίδη αλλά θέλει 5000 ευρώ. Ακόμη άκουσα για ένα Θωμόπουλο στο Γαία και για έναν Βραχνή στο Ευγενίδειο. Ξέρετε κάτι? Εγώ θα ανέβω Αθήνα από επαρχία και θα ήθελα να έχω μία αποψη προκειμένου να μην χάνω χρόνο στο ψάξιμο, αλλά και να μην με πιάσουν κορόιδο και δώσω πολλά χρήματα από τη στιγμή βέβαια που την ίδια επέμβαση μπορεί να βγάλει εις πέρας καιι κάποιος εξίσου αξιολόγος όπως ο Πιστοφίδης, αλλά πιο οικονομικός.

 4. Διαφημίσεις


 5. Για την Κουτλάκη έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από τον κόσμο αλλά και από άλλους γιατρούς. Ξέρει το αντικέιμενο, ήταν και παλιότερα στο τμήμα εξωσωματικής στην Αλεξανδρούπολη. Νομίζω ότι με αυτήν και κάποιον Μαρούλη πρωτολειτούργησε το τμήμα. Όλοι μου λένε ότι είναι πολύ καλή γιατρός και να την εμπιστευθώ με κλειστά μάτια. Εγώ έκλεισα ραντεβού μαζί της και μου φάνηκε πραγματικά πολύ καλή και συζητήσιμη. Δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να προχωρήσω σε εξωσωματική γιατί πρέπει πρώτα να βγάλω ένα ινομύωμα.
 6. liahtida ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς όμως μου προέκυψε ένα ινομύωμα το οποίο θα πρεπει να αφαιρεθεί και μετά να προχωρήσω σε εξωσωματική. Οπότε θέλει σκέψη και χρόνο για περαιτέρω ενέργειες.....
 7. Γεια σας! Είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής: Σκεφόμαστε σοβαρά με το σύζυγο να προχωρήσω σε εξωσωματική. Επειδή μένω στην Αλεξανδρούπολη δεν έχω πολλές επιλογές. Η μία είναι ο Νικολέττος που έχω ήδη αποκλείσει και η άλλη στο Πανεπιστημιακό της Αλεξ/πολης με γιατρό την Κουτλάκη. Έχετε άποψη για το συγκεκριμένο τμήμα του Νοσοκομείου και τη γιατρό? Έχετε ακούσει οτιδήποτε που θα με βοηθούσε στο να πάρω κι εγώ μια απόφαση για το πού και πώς να προχωρήσω? Να σημειώσω ότι νιώθω περισσότερο ασφαλής να βρίσκομαι κοντά στον τόπο διαμονής μου για να προχωρήσω σε τεχνητή γονιμοποίηση γιαυτό και δεν ψάχνω για κάποιο κέντρο στη Θεσσαλλονίκη. Βέβαια εάν αυτό κριθεί απαραίτητο θα το κάνω αλλά το αφήνω ως τελευταία επιλογή. Περιμένω με αγωνία οποιαδήποτε πληροφορία!!!
 8. Γεια σας! Είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής: Σκεφόμαστε σοβαρά με το σύζυγο να προχωρήσω σε εξωσωματική. Επειδή μένω στην Αλεξανδρούπολη δεν έχω πολλές επιλογές. Η μία είναι ο Νικολέττος που έχω ήδη αποκλείσει και η άλλη στο Πανεπιστημιακό της Αλεξ/πολης με γιατρό την Κουτλάκη. Έχετε άποψη για το συγκεκριμένο τμήμα του Νοσοκομείου και τη γιατρό? Έχετε ακούσει οτιδήποτε που θα με βοηθούσε στο να πάρω κι εγώ μια απόφαση για το πού και πώς να προχωρήσω? Να σημειώσω ότι νιώθω περισσότερο ασφαλής να βρίσκομαι κοντά στον τόπο διαμονής μου για να προχωρήσω σε τεχνητή γονιμοποίηση γιαυτό και δεν ψάχνω για κάποιο κέντρο στη Θεσσαλλονίκη. Βέβαια εάν αυτό κριθεί απαραίτητο θα το κάνω αλλά το αφήνω ως τελευταία επιλογή. Περιμένω με αγωνία οποιαδήποτε πληροφορία!!!