Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ EMBRYOLAB στη θεσσαλονικη

Recommended Posts

κοριτσια οντως μια και μαζευτηκαμε να τα λεμε...γιατι εχω μεγαλη αγωνια αν αυτη η τακτικη της καταψυξης και της μεταφορας μετα ενα μηνα θα παει καλα...

οποια εχει εμπειρια ας μας δωσει τα φωτα της!!

Διαφημίσεις

Άκρως ενδιαφέροντα αυτά που έγραψες Synik... Εγώ είμαι με μία βουλωμένη σάλπιγγα, η δε άλλη είναι μπλοκαρισμένη στο κωδωνικό στόμιο, δηλαδή ας πούμε οτι υπολειτουργεί. Μου πρότειναν λαπαροσκόπηση ή εξωσωματική (του τύπου εσύ αποφασίζεις) και εγώ για λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω τώρα διάλεξα την εξωσωματική. Μετά έχω και υψηλή FSH που κυμαίνεται όπως σου είπα από 11,8 έως 23.3. Και εμένα ο κος Χριστοφορίδης όταν είδε τις τιμές της FSH προβληματίστηκε αλλά μου είπε πως αξίζει να το παλέψω λόγω ηλικίας (είμαι 33). Επίσης μου είπε πως υψηλή FSH δεν σημαίνει απαραίτητα κακή ποιότητα ωαρίων αλλά μείωση του αριθμού των ωοθηλακίων. Το σπέρμα του άντρα μου είναι πολύ καλό. Αυτά εν ολίγοις γλυκειά μου. Σ΄ευχαριστώ ... ;)

Η τελευταια μου προσπαθεια ηταν με Fet kai και ηταν αρνητικη.Βεβαια ηταν με εμβρυα που ειχαν περισσεψει απο την προηγουμενη φορα, αρα θεωρω οτι δεν ηταν αριστης ποιοτητας.Τωρα εδω λενε οτι καταψυγνουν ολα τα γονιμοποιημενα ωαρια και στην αποψυξη βλεπουν πια εχουν δυναμικη και επιζουν και τα τοπθετουν στη μητρα. Αρα θα ηταν και αυτα που και απο την αρχη θα ειχαν περισσοτερες πιθανοτητες.Επισης, στο κεντρο επεμειναν στο αρτιο συστημα ψυξης που εχουν, οπου , κατα συνεπεια, οι απωλειες, οπως ισχυριζονται ειναι μηδαμινες.Τι να πω, αυτα μου ειπαν αυτα σας λεω.

Τωρα, οσο για μενα και καποια στοιχεια μου, ειμαι 34, εχω κανει 3 σπερματεγχυσεις, 4 εξωσω, η τριτη με θετικη χοριακη που δεν προχωρησε, σαλπιγγογραφια, υστεροσκοπηση,λαπαροσκοπηση(συμφυσεις στην μια σαλπιγγα-γινονταν χαμος, κυστη μικρη),μικρο προβλημα κινητικοτητας, αλλα σπερμα γονιμο...Αυτα εν ολιγοις, οπως βλεπετε απ'ολα εχει ο μπαξες, θα χαρω να εχω νεα σας και να τα λεμε συχνα.Ευχομαι καθε επιτυχια!!!!!!

Μακαρι να'ξερα αυτο το γιατι θα με φαει..παραγω αρκετα ωαρια, γονιμοποιουνται σχεδον ολα, προχωρανε και σε βλαστοκυστες (την μια φορα που εμεινα εγκυος), δεν ξερω πραγματικα....τελικα νομιζω ειναι λαχειο, κοπελες με πολλα και σοβαρα προβληματα μενουν εγκυες με την 2η -3η προσπαθεια...

Εμεις απλως θα συνεχισουμε τον αγωνα και οσο αντεξουμε..

Λοιπον, επειδη δε θελω να σας ψυχοπλακωσω αλλο, σας αποχαιρετω (φευγουμε για 3ημερο ταξιδακι, θελει καλοπεραση λιγο η κατασταση:)), τα λεμε απο Δευτερα,Φιλουδια

Διαφημίσεις

Εσύ τί κάνεις, σε τί φάση βρίσκεσαι?:-)

Εγώ ξεκίνησα ενέσεις καταστολής προπαραμονή πρωτοχρονιάς και περιμένω ν΄αδιαθετήσω σύντομα, αλλιώς πάω για υπέρηχο στις 12/1. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής, αλλά το ηθικό είναι πολύ ανεβασμένο, πρώτον γιατί δνε έχουμε κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα, δεύτερον γιατί έχουμε πολύ καλό σπέρμα και τρίτον γιατί τον Σεπτέμβριο κατάφερα να μείνω έγκυος με σπερματέγχυση και με ένα μόνο ωάριο. ¨Ενα ψιλοάγχος όμως το έχω, όσον αφορά στο πόσα ωάρια θα κάνω και τι ποιότητας θα είναι.

Πήγα κι εγώ στο embryolab και παρόλο που μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη, προτίμησα τελικά να πάω απέναντι στο new life, αν θες μπορώ να σου γράψω τους λόγους σε ΠΜ, για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

Άκρως ενδιαφέροντα αυτά που έγραψες Synik... Εγώ είμαι με μία βουλωμένη σάλπιγγα, η δε άλλη είναι μπλοκαρισμένη στο κωδωνικό στόμιο, δηλαδή ας πούμε οτι υπολειτουργεί. Μου πρότειναν λαπαροσκόπηση ή εξωσωματική (του τύπου εσύ αποφασίζεις) και εγώ για λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω τώρα διάλεξα την εξωσωματική. Μετά έχω και υψηλή FSH που κυμαίνεται όπως σου είπα από 11,8 έως 23.3. Και εμένα ο κος Χριστοφορίδης όταν είδε τις τιμές της FSH προβληματίστηκε αλλά μου είπε πως αξίζει να το παλέψω λόγω ηλικίας (είμαι 33). Επίσης μου είπε πως υψηλή FSH δεν σημαίνει απαραίτητα κακή ποιότητα ωαρίων αλλά μείωση του αριθμού των ωοθηλακίων. Το σπέρμα του άντρα μου είναι πολύ καλό. Αυτά εν ολίγοις γλυκειά μου. Σ΄ευχαριστώ ... ;)

χωρις να ειμαι ειδικος και γνωστης νομιζω καλα εκανες και προχωρησες στην εξωσωματικη γιατι και μενα με την λαπαροσκοπηση που καναν πλαστικη στις σαλπιγγες ...μου ανακοινωσαν οτι ολα ειναι οκ..αλλα για κανα χρονο δεν πετυχαμε τον σκοπο μας....οποτε και εμεις καταληξαμε στην εξωσωματικη....:wink:

θα πετυχουμε σιγουρα αυτη την φορα ..το αισθανομαι ..το παν ειναι καλη ψυχολογια...

φιλακια πολλα:-P

από Synik : << οσο αφορα την εξεταση ΑΜΗ πιστευωπως ειναι πολυ σημαντικη γιατι σιγουρα βοηθαει στην επιλογη του πρωτοκολλου και των μοναδων που θα σου χορηγηθουν ..εμενα δεν μου ειπαν να την κανω αλλα μακαρι να μου το ζητησουνε τον φεβρουαριο που θα παω για το ραντεβου προγραμματισμου ..εσενα σου την ζητησαν? την εχεις κανει?? >>

Synik πριν από λίγο πήρα τηλ. στην μονάδα και τους ρώτησα αν όντως θα πρέπει να κάνω την εξέταση αυτή (την ΑΜΗ) . Βέβαια μίλησα με τα κορίτσια στην υποδοχή αλλά είπαν πως θα μεταφέρουν το ερώτημά μου στην εμβρυολόγο και πως θα με πάρει η ίδια σήμερα κιόλας να μου πει. Τις τόνισα οτι έχω θέμα με την υψηλή FSH και οτι σε καμιά 10 αριά μέρες αρχίζω την εξωσωματική για να μην με περάσουνε στο ντούκου. Όταν έχω νεότερα θα σου πω...! Πάντως κατάλαβα οτι θέλει λίγο και εμείς να είμαστε στο τηλέφωνο, ξέρεις, από κοντά τους εννοώ γιατί και αυτοί 10 μέρες μείνανε και η αλήθεια είναι ότι δεν επικοινώνησαν καθόλου μαζί μου. Δεν ξέρω ίσως να φταίει η πολύ πελατεία...!

Ααα... επίσης μου είπαν πως και αυτοί εκεί στην μονάδα την κάνουν την εξέταση αυτή και πως στοιχίζει 40 ευρώ.

Τέλος, για την ιστορία, να σου πω πως αυτοί δεν μου την ζήτησαν την εξέταση, απλά μόνο στο 1ο ραντεβού η εμβρυολογος με είχε ρωτήσει αν την έχω κάνει ποτέ, της είπα όχι και αυτό ήταν όλο. Έτσι λοιπόν πήρα σήμερα εγώ τηλ. με δική μου πρωτοβουλία.

από Synik : << οσο αφορα την εξεταση ΑΜΗ πιστευωπως ειναι πολυ σημαντικη γιατι σιγουρα βοηθαει στην επιλογη του πρωτοκολλου και των μοναδων που θα σου χορηγηθουν ..εμενα δεν μου ειπαν να την κανω αλλα μακαρι να μου το ζητησουνε τον φεβρουαριο που θα παω για το ραντεβου προγραμματισμου ..εσενα σου την ζητησαν? την εχεις κανει?? >>

Synik πριν από λίγο πήρα τηλ. στην μονάδα και τους ρώτησα αν όντως θα πρέπει να κάνω την εξέταση αυτή (την ΑΜΗ) . Βέβαια μίλησα με τα κορίτσια στην υποδοχή αλλά είπαν πως θα μεταφέρουν το ερώτημά μου στην εμβρυολόγο και πως θα με πάρει η ίδια σήμερα κιόλας να μου πει. Τις τόνισα οτι έχω θέμα με την υψηλή FSH και οτι σε καμιά 10 αριά μέρες αρχίζω την εξωσωματική για να μην με περάσουνε στο ντούκου. Όταν έχω νεότερα θα σου πω...! Πάντως κατάλαβα οτι θέλει λίγο και εμείς να είμαστε στο τηλέφωνο, ξέρεις, από κοντά τους εννοώ γιατί και αυτοί 10 μέρες μείνανε και η αλήθεια είναι ότι δεν επικοινώνησαν καθόλου μαζί μου. Δεν ξέρω ίσως να φταίει η πολύ πελατεία...!

Ααα... επίσης μου είπαν πως και αυτοί εκεί στην μονάδα την κάνουν την εξέταση αυτή και πως στοιχίζει 40 ευρώ.

Τέλος, για την ιστορία, να σου πω πως αυτοί δεν μου την ζήτησαν την εξέταση, απλά μόνο στο 1ο ραντεβού η εμβρυολογος με είχε ρωτήσει αν την έχω κάνει ποτέ, της είπα όχι και αυτό ήταν όλο. Έτσι λοιπόν πήρα σήμερα εγώ τηλ. με δική μου πρωτοβουλία.

πολυ ωραια mir..

δεν ειναι πολυ ακριβή (σε σχεση με αυτα που εχουμε δωσει και δινουμε) οποτε γιατι οχι!!!

θα περιμενω με αγωνια να σε παρουν τηλ. και να μου πεις τι εγινε και αν παιζει καποιο ουσιαστικο ρολο αυτη η εξεταση

θα την ζητησω και γω...:D

Synik επικοινώνησε μαζί μου η εμβρυολόγος και μου είπε πως ναι πρέπει να την κάνω τη ρημάδα την εξέταση γιατί λέει την 2η - 3η μέρα του κύκλου ( που πρέπει να κάνω τον ορμονικό έλεγχο ) πρέπει να τα έχουνε όλα αυτά. Επίσης μου είπε στα παραπάνω να συμπεριλάβω και την καλλιέργεια σπέρματος.

Δηλαδή: ΑΜΗ, ορμονικός έλεγχος και καλλιέργεια σπέρματος ένα ωραιότατο πακετάκι και αποστολή με fax στη μονάδα για τα περαιτέρω.

Σημειωτέον οτι τα αποτελέσματα της ΑΜΗ (αν γίνουν εκεί στην μονάδα ) βγαίνουν σε 5-6 ημέρες.

Διαφημίσεις

κι εμένα μου την ζητήσανε και ο γιατρός στο μεγάλο ραντεβού που κάναμε μου την ζήτησε πρώτα. Θα κάνω κρυοσυντηρημένα τέλη Γενάρη. Μου ανέβασε το ηθικό, στις γιορτές, μια γνωστή μου που έμεινε έγκυος με κρυοσυντηρημένα .

Εμένα πρώτη φορά μου την ζητάνε στο embryolab αυτή την εξέταση. Μου φάνηκαν αρκετά πράγματα διαφορετικά εκεί με επικεντρωμένη προσοχή σε ίσως σε λεπτομέρεις που δεν μπορώ να αξιολογήσω, ακόμη και μετά από τέσσερεις προσπάθειες σε άλλα κέντρα. Πάντως μου κέρδισαν μέχρι τώρα την εμπιστοσύνη. Την ΑΜΗ θα την κάνω εκεί την Τετάρτη γιατί ρώτησα σε μικροβιολόγικό έξω και μου έδωσε πιό ακριβή τιμή

Εμένα πρώτη φορά μου την ζητάνε στο embryolab αυτή την εξέταση. Μου φάνηκαν αρκετά πράγματα διαφορετικά εκεί με επικεντρωμένη προσοχή σε ίσως σε λεπτομέρεις που δεν μπορώ να αξιολογήσω, ακόμη και μετά από τέσσερεις προσπάθειες σε άλλα κέντρα. Πάντως μου κέρδισαν μέχρι τώρα την εμπιστοσύνη. Την ΑΜΗ θα την κάνω εκεί την Τετάρτη γιατί ρώτησα σε μικροβιολόγικό έξω και μου έδωσε πιό ακριβή τιμή

Πότε με το καλό ξεκινάς mariabe :P ? Eγώ σε καμιά 10 αριά ημέρες, 1η εξωσωματική με βραχύ πρωτόκολλο.

καλημέρα και από μένα,πήγαινα στο Χριστοφορίδη,έμεινα έγκυος με την δεύτερη σπερματέχυνση,είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλους.Η εγκυμοσύνη εκείνη δεν πήγε καλά ενός σπάνιου προβλήματος,μετά από ενάμισυ μήνα έμεινα έγκυος μόνη μου,μέχρι να τελείωσουμε τις εξετάσεις με τον Νίκο ήμουν έγκυος ξανά.Αν δεν πήγαινα στον Νίκο εγώ παιδί δεν έβλεπα.Δεν έκανα εξωσωματική άλλα καταλαβαίνω και το οικονομικό ζήτημα,είμαι άνεργη δύο χρόνια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα . Αρχές Φεβρουαρίου θα ξεκινήσω mir. Το πρωτόκολλο δεν μου το είπαν ακόμη. Θέλει η γιατρός (Ιωακειμίδου την λένε) να δει πρώτα όλες τις εξετάσεις και μετά να αποφασίσει. Εμένα μετά από 4 προσπάθειες σε άλλα μεγάλα κέντρα, τη ασφάλεια που ένιωσα εκεί δεν την ένιωσα πουθενά. Εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου το 2011 να αποκτήσουμε επιτέλους ένα παιδάκι.

Μαργαρώ στην NEW LIFE έχει απευθυνθεί η newbie G, εγώ είμαι στην embryolab. Διάβασα και από αλλού (ελπίζω να μην κάνω λάθος) πως έχεις υψηλή FSH. Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα. :( Μπορείς να μου πεις που κυμαίνεται η δική σου, αν ανταποκρίθηκες στην φαρμακευτική αγωγή, ποιά φάρμακα σου έδωσαν..κτλ.? Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Καλησπέρα και σε εσένα mariabe . :P Σου εύχομαι να πάν όλα καλά αυτήν τη φορά. Με τις ορμόνες σου πώς τα πάς εσύ? Εμένα αυτός είναι ο καημός μου και το μόνο που με φοβίζει... αυτή η ρημάδα η FSH...:?

Synik επικοινώνησε μαζί μου η εμβρυολόγος και μου είπε πως ναι πρέπει να την κάνω τη ρημάδα την εξέταση γιατί λέει την 2η - 3η μέρα του κύκλου ( που πρέπει να κάνω τον ορμονικό έλεγχο ) πρέπει να τα έχουνε όλα αυτά. Επίσης μου είπε στα παραπάνω να συμπεριλάβω και την καλλιέργεια σπέρματος.

Δηλαδή: ΑΜΗ, ορμονικός έλεγχος και καλλιέργεια σπέρματος ένα ωραιότατο πακετάκι και αποστολή με fax στη μονάδα για τα περαιτέρω.

Σημειωτέον οτι τα αποτελέσματα της ΑΜΗ (αν γίνουν εκεί στην μονάδα ) βγαίνουν σε 5-6 ημέρες.

καλημερα!!!:eek:

τοτε και γω θα τους πω να τις κανουμε σε αυτον τον κυκλο γιατι 5-6 μερες ειναι πολλες ... μην χασω και τον κυκλο του Φεβρουαριου!!!!:?

φιλια πολλα

Μαργαρώ στην NEW LIFE έχει απευθυνθεί η newbie G, εγώ είμαι στην embryolab. Διάβασα και από αλλού (ελπίζω να μην κάνω λάθος) πως έχεις υψηλή FSH. Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα. :( Μπορείς να μου πεις που κυμαίνεται η δική σου, αν ανταποκρίθηκες στην φαρμακευτική αγωγή, ποιά φάρμακα σου έδωσαν..κτλ.? Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

mir sorry έκανα λάθος!!!! η δική μου fsh κυμαίνεται μεταξύ 15 και 18!!! την πρώτη προσπάθεια την έκανα μόνο με puregon αποτέλεσμα 6 ωάρια μέτριας ποιότητας εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν τα 5 και προχώρησαν τα 4 σε μέτριας ποιότητας εμβρυάκια και φυσικά αρνητικό αποτέλεσμα, στην δεύτερη προσπάθεια έκανα συνδυασμό puregon & menopur με 7 ωάρια άριστης ποιότητας εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν και τα 7 και προχώρησαν τα 6 σε άριστης ποιότητας έμβρυα...δυστυχώς και πάλι το αποτέλεσμα αρνητικό. τη δεύτερη φορά παρόλο που η ταλαιπωρία ήταν μεγαλύτερη λόγω ότι οι ενέσεις ήταν 2 αντί για 1 η ανταπόκριση ήταν καλύτερη και οι συνέπειες αυτών (πρηξίματα κλπ) ήταν μικρότερες. τώρα την τρίτη μας προσπάθεια θα την κάνουμε με τα κρυοσυντηρημένα μας αν μας το επιτρέψουν φυσικά οι ορμόνες μου που τελευταία έχουν αποκτήσει χαρακτήρα και κανουν ότι τους κατέβει (Ε2 290, FSH 16.8 κλπ) σου εύχομαι καλή επιτυχία και πολύ σύντομα μανούλα!!!!

Μαργαρίτα

Synik μου καλησπέρα και από εμένα. Βεβαίως να τους πεις.

μμμ...μάλιστα Mαργαρώ. Εμένα η δική μου FSH κυμαίνεται από 11.8 έως 23.3. Και εμένα μου συνταγογράφησαν μόνο puregon :roll:. Γιατίίίίί ???

Θέλω να πιστεύω ( και βασικά το πιστεύω απόλυτα) πως κάθε περίπτωση, κάθε οργανισμός κτλ. είναι μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη περίπτωση αλλά λέω βρε παιδί μου, λέω... :?

Λυπάμαι ειλικρινά για τις 2 προηγούμενες προσπάθειες σου που δεν απέδωσαν. Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Να ΄ναι η τρίτη και τελευταία και τυχερή. ΄Ο,τι και να γίνει πάντως πιστεύω πως ο Θεός δίνει δύναμη για όλα. 'Οσο στεκόμαστε στα δυο μας πόδια θα το παλεύουμε. Γερά, γερά με τσαμπουκά κορίτσια!!!!

mir sorry έκανα λάθος!!!! η δική μου fsh κυμαίνεται μεταξύ 15 και 18!!! την πρώτη προσπάθεια την έκανα μόνο με puregon αποτέλεσμα 6 ωάρια μέτριας ποιότητας εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν τα 5 και προχώρησαν τα 4 σε μέτριας ποιότητας εμβρυάκια και φυσικά αρνητικό αποτέλεσμα, στην δεύτερη προσπάθεια έκανα συνδυασμό puregon & menopur με 7 ωάρια άριστης ποιότητας εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν και τα 7 και προχώρησαν τα 6 σε άριστης ποιότητας έμβρυα...δυστυχώς και πάλι το αποτέλεσμα αρνητικό. τη δεύτερη φορά παρόλο που η ταλαιπωρία ήταν μεγαλύτερη λόγω ότι οι ενέσεις ήταν 2 αντί για 1 η ανταπόκριση ήταν καλύτερη και οι συνέπειες αυτών (πρηξίματα κλπ) ήταν μικρότερες. τώρα την τρίτη μας προσπάθεια θα την κάνουμε με τα κρυοσυντηρημένα μας αν μας το επιτρέψουν φυσικά οι ορμόνες μου που τελευταία έχουν αποκτήσει χαρακτήρα και κανουν ότι τους κατέβει (Ε2 290, FSH 16.8 κλπ) σου εύχομαι καλή επιτυχία και πολύ σύντομα μανούλα!!!!

Μαργαρω καλημερα:-)

η πρωτη σου ουσιαστικα εμβρυομεταφορα εγινε με φρεσκα??? δηλαδη στα μεταφεραν κατευθειαν ή οπως συνηθιζει η embryolab τα κατεψυξε και στα μετεφερε σε αλλο κυκλο ?....:-)

γιατι αν ηταν με φρεσκα η προηγουμενη τωρα συμφωνα με τα λεγομενα τους (οτι σε ξεκουραστο οργανισμο ειναι καλυτερα) εχεις περισσοτερες πιθανοτητες:lol: ελπιζω αυτη η φορα σου να ειναι και η τελευταια σου..και να ακολουθησουμε και εμεις...:wink:

Μαργαρω καλημερα:-)

η πρωτη σου ουσιαστικα εμβρυομεταφορα εγινε με φρεσκα??? δηλαδη στα μεταφεραν κατευθειαν ή οπως συνηθιζει η embryolab τα κατεψυξε και στα μετεφερε σε αλλο κυκλο ?....:-)

γιατι αν ηταν με φρεσκα η προηγουμενη τωρα συμφωνα με τα λεγομενα τους (οτι σε ξεκουραστο οργανισμο ειναι καλυτερα) εχεις περισσοτερες πιθανοτητες:lol: ελπιζω αυτη η φορα σου να ειναι και η τελευταια σου..και να ακολουθησουμε και εμεις...:wink:

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα πραγματικά να μου λύσετε αυτήν την απορία.. ρώτησα και τη leon σε παλαιότερο μήνυμα, αλλά δεν με κάλυψε η απάντηση. Εγώ έκανα μία αποτυχημένη προσπάθεια στην Αθήνα και από τότε δεν έχω σταματήσει να ψάχνομαι και να μαζεύω πληροφορίες. Εχω επισκεφτεί έναν σωρό γιατρούς στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και πρόσφατα πήγα και στο Λονδίνο. Πρώτη φορά ακούω να καταψύχονται όλα τα έμβρυα για καλύτερα!!! Και τι θα πει να ξεκουραστεί ο οργανισμός?? Ολοι ξέρουν ότι τα κατεψυγμένα έχουν μικρότερα ποσοστά επιτυχίας..

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα πραγματικά να μου λύσετε αυτήν την απορία.. ρώτησα και τη leon σε παλαιότερο μήνυμα, αλλά δεν με κάλυψε η απάντηση. Εγώ έκανα μία αποτυχημένη προσπάθεια στην Αθήνα και από τότε δεν έχω σταματήσει να ψάχνομαι και να μαζεύω πληροφορίες. Εχω επισκεφτεί έναν σωρό γιατρούς στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και πρόσφατα πήγα και στο Λονδίνο. Πρώτη φορά ακούω να καταψύχονται όλα τα έμβρυα για καλύτερα!!! Και τι θα πει να ξεκουραστεί ο οργανισμός?? Ολοι ξέρουν ότι τα κατεψυγμένα έχουν μικρότερα ποσοστά επιτυχίας..

rosalina καλημέρα και από μένα! εγώ έχω κάνει 2 προσπάθειες στο embryolab και ομολογώ πως ούτε μου προτάθηκε από κανέναν γιατρό εκεί μέσα αλλά ούτε και άκουσα κάτι από άλλες κοπέλες που είχαμε κοινή πορεία, κάτι ανάλογο! εκτός αν βέβαια τώρα μετά από 2 μήνες που έχω να επισκεφτώ τη μονάδα υιοθέτησαν κάποια άλλη τακτική. η αλήθεια είναι πως και εμένα ο γιατρός μου κ.Χριστοφορίδης μου είπε πως μέσα από έρευνες και στατιστικές αποδείχθηκε πως γυναίκες όπως εγώ που δεν πέτυχε η εμφύτευση σε κύκλο με διέγερση, κατάφεραν να μείνουν έγκυος σε κύκλο με τα κρυοσυντηρημένα εμβρυάκια τους λόγω ότι το ενδομήτριο διατηρούσε ένα περιβάλλον πιο κοντά στο φυσικό. να σου πω την αλήθεια εκεί βασίζω και τις ελπίδες μου για την τρίτη μας προσπάθεια....και ο Θεός βοηθός για όλες μας κορίτσια! επίσης θα ήθελα να σου πω πως τα κρυοσυντηρημένα από την στιγμή που αποψυχθούν έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τα φρέσκα!!!! και μάλιστα αν αντέξουν το σοκ της απόψυξης (γιατί αυτό ουσιαστικά είναι το δύσκολο, πολλά δεν αντέχουν και έτσι μένουν λιγότερα για εμβρυομεταφορά) τότε οι πιθανότητες εμφύτευεσής τους είναι μεγαλύτερες και από τα φρέσκα γιατί θεωρούνται πάρα πολύ ανθεκτικά!!!! αυτά μου είπαν, αυτά σας λέω!!!

Μαργαρίτα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...