ktrnmik

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  12
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. κι εγώ πραγματικά νιώθω τους χρωστάω πολλά αυτούς τους ανθρώπους. Έμεινα έγκυος πρόσφατα με κρυοσυντηρημένα αλλά με αυτά που γράφονται εδώ μέσα φοβήθηκα και τους τάραξα στα τηλέφωνα και στις ερωτήσεις. Έχεις δίκιο hope_thessaloniki η είναι σημαντικό να νιώθει κανείς ασφάλεια σε όποια επιλογή κι εάν κάνει. Υπομονή κορίτσια και μην τα παρατήσετε πιστέψτε το, και θα γίνει!
 2. καλημέρα κορίτσια! εύχομαι σε όλες καλή δύναμη και θετική σκέψη μέχρι να τα καταφέρουμε. Εγώ αυτή τη φορά έχω "καβάντζα" στο ψυγείο. Την άλλη εβδομάδα θα μου ξεπαγώσουν δύο και θα μου τα μεταφέρουν.
 3. κι εμένα μου την ζητήσανε και ο γιατρός στο μεγάλο ραντεβού που κάναμε μου την ζήτησε πρώτα. Θα κάνω κρυοσυντηρημένα τέλη Γενάρη. Μου ανέβασε το ηθικό, στις γιορτές, μια γνωστή μου που έμεινε έγκυος με κρυοσυντηρημένα .

 4. Διαφημίσεις


 5. Κι εγώ έκανα εξωσωματική πριν ένα μήνα περίπου στο embryolab η οποία τελικά κατέληξε σε βιοχημική εγκυμοσύνη. Πρώτη φορά όμως μετά από τις προσπάθειες που έκανα σε δύο κέντρα στην Αθήνα είδα την χοριακή μου να ξεκολλάει από το 0, κάτι. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να δω άλλη τιμή πέρα από το 0. Τέλη Ιανουάριου θα κάνω εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που έχω . Κι εμένα στην αρχή μου έκανε εντύπωση ο τρόπος λειτουργίας του embryolab. Το πρώτο ραντεβού με την Αλεξία κι εμείς δεν πληρώσαμε τίποτε και είδαμε σε άλλο ραντεβού τον Χριστοφορίδη για 15 λεπτα περίπου και πληρώσαμε 70 Ευρώ. Ο Χριστοφορίδης μας είδε για περίπου σαράντα λεπτά σε άλλο ραντεβού και ασχολήθηκε με ιδιαίτερη λεπτομέρεια μαζί μας χωρίς όμως να πληρώσουμε τίποτε. Την ίδια ημέρα είδαμε για πάλι ξανά την Αλεξία καθώς και τον Ψυχολόγο για 45 λεπτά χωρίς καμία χρέωση, ο οποίος και μας τηλεφώνησε ενδιάμεσα δύο φορές γεια να δει πως είμαστε ψυχολογικά κλπ. Στο τέλος τελικά τα 70 ευρώ αφαιρέθηκαν από το συνολικό ποσό καθώς επίσης δεν μας χρέωσαν και το σπερμοδιάγραμμα του άνδρα μου. Βέβαια εμείς έχουμε πληρώσει στην Αθήνα 130 ευρώ για 5 λεπτά επίσκεψης! Το περίεργο είναι ότι τον 1,5 μήνα που πηγαινορχόμαστε στο embryolab έχουμε γνωρίσει τρία ζευγάρια στο σαλόνι που έρχονται από Αθήνα ενώ εμείς πριν ένα χρόνο τρέχαμε στην Αθήνα για τον ίδιο λόγο. Μας είπαν κι εμάς πριν μία εβδομάδα ότι το εργαστήριο κλείνει κάθε χρόνο ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά για λόγους συντήρησης των μηχανημάτων, απολύμανσης κλπ.. Κορίτσια ευχηθείτε τέλη Ιανουαρίου η χοριακή μου να μην αρχίσει να κατεβαίνει πάλι αλλά να μείνει εκεί!!!
 6. Τι άγχος κι αυτό ρε κορίτσια! πότε θα έρθει η ημέρα του test? Μου μετέφεραν τελικά δύο. Είχες δίκιο Newbie G μου είπαν ότι βάλανε δύο γιατί ήταν καλής ποιότητας.
 7. Λοιπόν κορίτσια γονιμοποιήθηκαν τα 8 . Θα κάνω εμβρυομεταφορά αύριο και θα μου μεταφέρουν μόνο 2! λίγα δεν είναι? Τις άλλες φορές σε άλλα κέντρα μου μετέφεραν τρία. Τα υπόλοιπα στην κατάψυξη για άλλη προσπάθεια εάν χρειαστεί. Στην ωοληψία αυτή την φορά δεν κατάλαβα τίποτε. Να δούμε αύριο. Έχω ένα άγχος λες και είμαι έφηβη.
 8. Κορίτσια αύριο κάνω ωοληψία. Έχω 9 ωάρια. Θεέ μου αυτή την φορά έχω μεγάλο άγχος!
 9. Κορίτσια εμείς μετά από πολλές επισκέψεις σε τρία κέντρα της Αθήνας δύο της Θεσσαλονίκης η μέχρι τώρα αντιμετώπιση μας, από τους ανθρώπους του embryolab μας εξέπληξε! Εύχομαι να είναι μέχρι το τέλος έτσι. Στα τέλη της άλλης εβδομάδας πάμε για ωοληψία. Εύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά . Καλή επιτυχία σε όλες κορίτσια με αισιοδοξία θα τα καταφέρουμε !!
 10. Κορίτσια ξεκινήσαμε. Πολλά πράγματα διαφορετικά από τις άλλες φορές . Λιγότερες μονάδες στην θεραπεία πολύ κουβέντα και ο ψυχολόγος τελικά κατάφερε από ότι φαίνεται να μας ηρεμήσει.
 11. ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......!!! Την Τετάρτη ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια θα δούμε την Αλεξία, τον Χριστοφορίδη και τον Ψυχολόγο. Στην Αλεξία στηρίζουμε πολλά. Αυτή η γυναίκα μας κέρδισε με το πάθος που μας μιλάει γι αυτό που κάνει, αλλά και τις απίστευτες γνώσεις που έχει . Αυτήν την φορά θα τα καταφέρουμε το νιώθουμε κι εγώ και ο άντρας μου. Καλή επιτυχία σε όσες ξεκινάνε τον Νοέμβριο!!!!
 12. Καλημέρα κορίτσια. Μετά την επίσκεψή μας στο Διαβαλκανικό και στο embryolab αποφάσισα να συνεχίσω στο embryolab και να μην συνεχίσω το ψάξιμο γιατί είναι και κουραστικό. Στο embryolab μας έκανε φοβερή εντύπωση η συνάντηση που είχαμε με την Αλεξία την εμβρυολόγο! Φοβερή επιστήμονας και πολύ καλός άνθρωπος! Επίσης στην αναμονή περίμενε ένα ζευγάρι που πιάσαμε κουβέντα και ήρθε από Αθήνα μόνο για να κάνει εξωσωματική στο embryolab. Η ψυχολογία μας ανέβηκε και αισιοδοξώ!!!!!!!!!!
 13. Γεια σας κορίτσια! προέρχομαι δυστυχώς από δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής από το Ιάκεντρο και αποφάσισα να αλλάξω κέντρο. Έτσι έκλεισα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο Διαβαλκανικό και στο embryolab και την μεθεπόμενη στο Γέννεσις για να δώ που θα μου κάνει "κλικ" .. Το άγχος ποια είναι μεγάλο!!! τι άλλο να πω υπομονή και αισιοδοξία ....