Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ EMBRYOLAB στη θεσσαλονικη

Recommended Posts

turbulence είπε:
εχω κανει εξωσωματικη εκει με τον χ. παππα. και εγω θα προτιμουσα τον χριστοφοριδη (χωρις να εχω παραπονο απο τον παππα), αλλα ισχυει οτι ειναι μια ομαδα. ολα τα στοιχεια σου ο καθε γιατρος τα περναει στην προσωπικη σου καρτελα, και αν σου κανει υπερηχο καποιος αλλος γιατρος, γιατι ο δικος σου δεν μπορει εκεινη τη στιγμη, ειναι ενημερωμενη η καρτελα με ολες τις λεπτομερειες. καθε μεσημερι εχουν μια ωρα συγκεντρωση και συζητανε τι θα κανουν σε καθε περιπτωση, και ακομα και να μην τους ξερεις ολους, σε ξερουν αυτοι μετα απο καποιο διαστημα.

εχουν πολυ καλη οργανωση σ'αυτο.

καλη αρχη και καλη επιτυχια ευχομαι!

Να'σαι καλά κορίτσι σε ευχαριστώ πολύ. Και εγώ εύχομαι να πάνε αυτή τη φορά όλα καλά.

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Kalispera se elos,

edo kai 1,5 xrono prospauoume gia moraki alla mexri tora tipota. ksekinisame prin ena mina peripou me eksetasis kai ta pragmata den einai kai toso kala. mas blepo kai emas sto telos gia embriolab. kseknise kamia apo esas fetos eki tin diadikasio? oikonomika eimaste sxetika kala alla mpori kapia apo esas na mou pei poso tis bgike oloi i diadikasio?

Sas euxaristo poli

stavroul.a είπε:
Kalispera se elos,

edo kai 1,5 xrono prospauoume gia moraki alla mexri tora tipota. ksekinisame prin ena mina peripou me eksetasis kai ta pragmata den einai kai toso kala. mas blepo kai emas sto telos gia embriolab. kseknise kamia apo esas fetos eki tin diadikasio? oikonomika eimaste sxetika kala alla mpori kapia apo esas na mou pei poso tis bgike oloi i diadikasio?

Sas euxaristo poli

Καλησπέρα. Εμείς είμαστε στο embryolab, έκανα μία εξωσωματικη τον Ιούνιο, αρνητικό αποτέλεσμα και τον Αύγουστο ξεκινάω την τέταρτη, στο embryolab είναι η δεύτερη. Οι τιμές ξεκινάνε από 2980?, εξαρτάται βέβαια τι ακριβώς θα κάνεις, γιατί έχει και πολλά πακέτα. Μετά παίζει ρόλο και αν σου κάνουν και καμιά έκπτωση, αν ζητήσεις. Πάντως κάθε ζευγάρι μπορεί να έχει άλλες τιμές, πχ αν σε έχει στείλει και κάποιος γνωστός. Ελπίζω να βοήθησα. Καλή επιτυχία.

Se euxaristo poli. Eisai euxaristimeni masi tous? Exo akousi arketa kala gia autous kai ama telika xriasti tha ithela na dokimasi masi tous. Aurio bgenoun ta apotelesmata tou antra mou kai anipomono ti tha gini.

Sou euxome gia tin epomeni prospafia sou na pane ola kala oly75

stavroul.a είπε:
Se euxaristo poli. Eisai euxaristimeni masi tous? Exo akousi arketa kala gia autous kai ama telika xriasti tha ithela na dokimasi masi tous. Aurio bgenoun ta apotelesmata tou antra mou kai anipomono ti tha gini.

Sou euxome gia tin epomeni prospafia sou na pane ola kala oly75

Ναι μπορώ να πω πώς είμαι ευχαριστημένη.Είναι πολύ οργανωμένοι και προσπαθούν όλοι για το καλύτερο.Δεν είναι τυχαίο που έχει αυτή τη φήμη σαν κέντρο.Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σε σένα εύχομαι καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Στο embryolab κάναμε κ εμείς επιτυχημένη εξωσωματική!!!είναι όλοι τους πολύ καλοί, κ γενικά το περιβάλλον άψογο!!!το μόνο "αρνητικό" που δεν είναι κ τόσο πιο πολύ εντύπωση μου έκανε κ αν υπάρχει κάποια που έχει την ίδια άποψη ας μου πει, είναι ότι μόλις είναι ανεβασμένη η χοριακή κ σου λένε οκ μπορείς τώρα να πας στον γυναικολόγο σου να σε παρακολουθεί, κόβεται η κάθε επαφή. έστω για στατιστικούς λόγους δεν κρατάνε κάποιες πληροφορίες;;; γέννησα δεν γέννησα!!!

mp47 είπε:
Στο embryolab κάναμε κ εμείς επιτυχημένη εξωσωματική!!!είναι όλοι τους πολύ καλοί, κ γενικά το περιβάλλον άψογο!!!το μόνο "αρνητικό" που δεν είναι κ τόσο πιο πολύ εντύπωση μου έκανε κ αν υπάρχει κάποια που έχει την ίδια άποψη ας μου πει, είναι ότι μόλις είναι ανεβασμένη η χοριακή κ σου λένε οκ μπορείς τώρα να πας στον γυναικολόγο σου να σε παρακολουθεί, κόβεται η κάθε επαφή. έστω για στατιστικούς λόγους δεν κρατάνε κάποιες πληροφορίες;;; γέννησα δεν γέννησα!!!

Οντως ετσι ειναι...εμενα η 1η χοριακη ηταν 203..μου ζητησαν μια 2η που ηταν 454 κ μετα μου ειπαν να παρω τον ντοκ μου τηλ. Δν μου κακοφανηκε η αληθεια γιατι ηξερα οτι δν παρακολουθουν κυησεις. Ξερω κοπελα ομως που πηγαινε κ για εξτρα υπερηχο οταν δν εβρισκε τον ντοκ της κ λογω αγχους κλπ μιας κ ειχε περασει αποβολες..παντως εμεις επειδη εχουμε 2 εμβρυακια στην καταψυξη οταν παμε να πληρωσουμε μας θυμουνται ολοι κ τα παρατανε ολα κ τρεχουν στα μωρα :) αλλα κ στο ασχετο πηγαμε κ ουσα εγκυος κ πακι ειχαμε πολυ θερμη υποδοχη! Τους νιωθω" φιλους" πραγματικα!

z4WZp2.png

myheart είπε:
Οντως ετσι ειναι...εμενα η 1η χοριακη ηταν 203..μου ζητησαν μια 2η που ηταν 454 κ μετα μου ειπαν να παρω τον ντοκ μου τηλ. Δν μου κακοφανηκε η αληθεια γιατι ηξερα οτι δν παρακολουθουν κυησεις. Ξερω κοπελα ομως που πηγαινε κ για εξτρα υπερηχο οταν δν εβρισκε τον ντοκ της κ λογω αγχους κλπ μιας κ ειχε περασει αποβολες..παντως εμεις επειδη εχουμε 2 εμβρυακια στην καταψυξη οταν παμε να πληρωσουμε μας θυμουνται ολοι κ τα παρατανε ολα κ τρεχουν στα μωρα :) αλλα κ στο ασχετο πηγαμε κ ουσα εγκυος κ πακι ειχαμε πολυ θερμη υποδοχη! Τους νιωθω" φιλους" πραγματικα!

ναι δεν αντιλέγω!αλλά λέω δεν είναι περίεργοι να δουν η κάθε περίπτωση πως εξελίσσεται;; δεν κρατάνε ποσοστά επιτυχίας κτλ; τηλεφωνικώς λέω, όχι να με παρακολουθούν!!εσύ έχεις διδυμάκια;;πόσο είναι;

Διαφημίσεις

mp47 είπε:
ναι δεν αντιλέγω!αλλά λέω δεν είναι περίεργοι να δουν η κάθε περίπτωση πως εξελίσσεται;; δεν κρατάνε ποσοστά επιτυχίας κτλ; τηλεφωνικώς λέω, όχι να με παρακολουθούν!!εσύ έχεις διδυμάκια;;πόσο είναι;

Κοιτα με τοσα ζευγαρια που πανε εκει δν νομιζω πως κι αυτοι μπορουν να τους παιρνουν ολους τηλ κ να ρωτανε π.χ τι εγινε..γεννησατε; κλπ.. Ποσοστα επιτυχιας δν ξερω αν κρατανε αλλα φανταζομαι πως το θετικο αποτελεσμα ειναι επιτυχια γι αυτους..τωρα το αν προχωρησει η εγκυμοσυνη ή οχι δν εχει να κανει με το κεντρο..κ απ οσο ξερω κανενα κεντρο δν ασχολειται με την πορεια καθε κυησης...η δουλεια τους ειναι να μεινουμε εγκυες! Εγω ναι διδυμα αγορια...εκλεισαν τα 2χρ. Στις 30/4/16 :)

z4WZp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και απο εμένα.Διαβάζω καιρό τις αναρτήσεις του Φόρουμ και πολλές υπηρξαν ακρως διαφωτιστικές.Όσον αφορα το embryolab εμείς πηγαίνουμε από το 2012.Εν τάχει το ιστορικό μου είναι δύο αποτυχημένες σπερματεγχυσεις και δυο εξωσωματικες που οδήγησαν σε βιοχημική κύηση (δεν υπηρξε υπερηχογραφικη επιβεβαίωση) .Τώρα είμαστε σε διαδικασία τρίτης προσπαθείας.Ευελπιστώ να γινει άμεσα η εμβρυομεταφορα.Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη με το κέντρο και με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και με τους χώρους.Ισβς αυτο που λίγο με 'χαλάει' ειναι το οτι δεν έχω επαφή με τον γυναικολόγο.δλδ θα πάρω τηλέφωνο θα αφήσω μνμ με το θέμα που με απασχολεί και μετά απο ωωωωρα θα πάρει πίσω η μαία.Πρόσφατα δλδ πήρα τηλέφωνο πρωί γυρω στις δέκα και με πηραν πίσω στις τρείς αφού τους ξαναπήρα εγ. Για να υπενθυμίσω το αρχικό τηλεφώνημα.Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες μετά...

ξεκινάω και γω εξωσωματικη στο embryolab το σεπτεμβρη, ειναι η πρωτη μου...αντε καλη μας επιτυχια οσες προσπαθουμε και καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σε οσες τα καταφεραν:D

age.pngpreg.png

αστα είπε:
ξεκινάω και γω εξωσωματικη στο embryolab το σεπτεμβρη, ειναι η πρωτη μου...αντε καλη μας επιτυχια οσες προσπαθουμε και καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σε οσες τα καταφεραν:D[/

Αλήθεια ποιός γιατρός σε παρακολουθεί;Εγώ έχω εμπειρία απο Παππά και Χριστοφορίδη. Πολύ καλοί και οι δύο.Η προσωπική σου εκτίμηση;

Και εμείς ,αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά, την εμβρυομεταφορά για Σεπτέμβρη προβλέπεται να την κάνουμε. Κάθε επιτυχία σε όλες κορίτσια!!!!!

:D:D:D:D

Naya D. είπε:
  αστα είπε:
ξεκινάω και γω εξωσωματικη στο embryolab το σεπτεμβρη, ειναι η πρωτη μου...αντε καλη μας επιτυχια οσες προσπαθουμε και καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σε οσες τα καταφεραν:D[/

Αλήθεια ποιός γιατρός σε παρακολουθεί;Εγώ έχω εμπειρία απο Παππά και Χριστοφορίδη. Πολύ καλοί και οι δύο.Η προσωπική σου εκτίμηση;

Και εμείς ,αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά, την εμβρυομεταφορά για Σεπτέμβρη προβλέπεται να την κάνουμε. Κάθε επιτυχία σε όλες κορίτσια!!!!!

O κ.Σαραφης με παρακολουθει μου φαινεται καλο ατομο... αλλα φυσικα θα κριθει στο αποτελεσμα

... ετσι γιατι ειμαστε γυναικες και οι ορμονες μας δεν ειναι και πολλη καλα....:lol:

age.pngpreg.png

Διαφημίσεις

Naya D. είπε:
  αστα είπε:

Καλημέρα κορίτσι και εγώ είμαι στο embryolab,έχω κάνει συνολικά 3 εξωσωματικές,η τελευταία ήταν στο embryolab τον Ιούνιο και τώρα συνεχίζω την 4η προσπάθεια σε δύο κύκλους,έκανα τον προηγούμενο μήνα διέγερση και έβαλα 2 εμβρυάκια δύο ημερών και 4 κυττάρων στη κατάψυξη και μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου θα ξανακάνω διέγερση με λίγες μονάδες για να πάρω άλλα δύο ή τρία,θα δείξει και θα προσπαθήσουμε να τα αφήσουμε σε βλαστοκύστες.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη,έχω γιατρό τον Παππά,είναι πάρα πολύ καλός.Σκεφτόμουνα αυτή την ετ να ζητήσω να μου τη κάνει ο Χριστοφορίδης,αλλά το ξανασκέφτομαι και δε ξέρω τί θα κάνω τελικά.Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

oly75 είπε:
  Naya D. είπε:

Καλημέρα κορίτσι και εγώ είμαι στο embryolab,έχω κάνει συνολικά 3 εξωσωματικές,η τελευταία ήταν στο embryolab τον Ιούνιο και τώρα συνεχίζω την 4η προσπάθεια σε δύο κύκλους,έκανα τον προηγούμενο μήνα διέγερση και έβαλα 2 εμβρυάκια δύο ημερών και 4 κυττάρων στη κατάψυξη και μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου θα ξανακάνω διέγερση με λίγες μονάδες για να πάρω άλλα δύο ή τρία,θα δείξει και θα προσπαθήσουμε να τα αφήσουμε σε βλαστοκύστες.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη,έχω γιατρό τον Παππά,είναι πάρα πολύ καλός.Σκεφτόμουνα αυτή την ετ να ζητήσω να μου τη κάνει ο Χριστοφορίδης,αλλά το ξανασκέφτομαι και δε ξέρω τί θα κάνω τελικά.Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

καλησπερα κοριτσι

καλη επιτυχια σου ευχομαι, να πανε ολα καλα και να κανεις οσα μωρακια επιθυμείς.

Εχω μια απορια αφου εχεις 2 εμβρυακια γιατι δεν συνεχιζεις σε εμβρυομεταφορα; Ειναι καλυτερα να μεταφερεις βλαστοκυστες απο εμβρυα 2ημερων; υπαρχουν ποιο πολλες πιθανοτητες συλληψης;

age.pngpreg.png

δεν το χω και πολυ με τα ιντερνετικα δεν ξερω αν εστειλα το προηγουμενο μνμ σε σενα χαχαχαχα

Α και μου ηρθε και το πρωι περιοδος και επομενος ξεκιναω απο αυριο την διεγερση:-D:grin::-D

Σαν πιο εμπειρη που εισαι θα ηθελα να μου δωσεις τα φωτα σου ειναι καλυτερο να μεταφερουμε εμβρυακια 2ημερων ή βλαστοκυστες 5 ημερων; Εσυ τις προηγουμενες φορες τι εκανες στην εμβρυομεταφορα;

καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!

Ολα καλα θα πανε!!!!

age.pngpreg.png

αστα είπε:
  oly75 είπε:

καλησπερα κοριτσι

καλη επιτυχια σου ευχομαι, να πανε ολα καλα και να κανεις οσα μωρακια επιθυμείς.

Εχω μια απορια αφου εχεις 2 εμβρυακια γιατι δεν συνεχιζεις σε εμβρυομεταφορα; Ειναι καλυτερα να μεταφερεις βλαστοκυστες απο εμβρυα 2ημερων; υπαρχουν ποιο πολλες πιθανοτητες συλληψης;

Καλησπέρα κορίτσι.Εμείς δοκιμάζουμε τώρα άλλο σχήμα αφού το προηγούμενο δε πέτυχε.Στη τελευταία που έκανα στο embryolab είχα βάλει 2 εμβρυάκια 2 ημερών και 4 διαιρέσεων,πολλή καλής ποιότητας μου είπανε.Αρνητική χοριακή.Επειδή κάνω λίγα ωοθυλάκια δεν είχα ποτέ την πολυτέλεια να τα αφήσω να γίνουν βλαστοκύστες,γιατί μπορεί να τα έχανα.Ναι λένε ότι οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες αν φτάσουν σε βλαστοκύστες.Βέβαια υπάρχουν και κοπέλες που δεν έχουν μείνει έγκυες ούτε με αυτές.Όλα είναι σχετικά.Όπως έχουν υπάρξει και εγκυμοσύνες με έμβρυα δύο ημερών.Απλά εγώ τώρα πρέπει να δοκιμάσω κάτι άλλο.Γι'αυτό κάνω 2 κύκλους για να μαζέψω εμβρυάκια.Έχω 2 πολύ καλά στην κατάψυξη και τώρα μόλις θα αδιαθετήσω θα κάνω άλλον ένα κύκλο να δούμε τί θα πάρουμε και σ'αυτόν και μετά ίσως στον άλλο κύκλο να γίνει η ετ.Οπότε έχω μέλλον ακόμα.Καλή επιτυχία σου εύχομαι.Εσύ ποιο γιατρό έχεις?

Εγω εχω τον κ.Σαραφη

Ειναι νεος ηλικιακα αλλα πολυ καλο ατομο και φαινετε οτι ειναι προσεκτικος... θα κριθει στο αποτελεσμα φυσικα, πάντως μου χει κερδίσει την εμπιστοσύνη και γενικα ειμαι τερμα καχύποπτη...για να δουμε....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!

age.pngpreg.png

αστα είπε:
Εγω εχω τον κ.Σαραφη

Ειναι νεος ηλικιακα αλλα πολυ καλο ατομο και φαινετε οτι ειναι προσεκτικος... θα κριθει στο αποτελεσμα φυσικα, πάντως μου χει κερδίσει την εμπιστοσύνη και γενικα ειμαι τερμα καχύποπτη...για να δουμε....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!

Α αυτόν δεν τον ξέρω.Ξέρω τον Παππά,Χριστοφορίδη,Ιωακειμίδου,Ανεσίδη και Κυριακίδη.Τέλος πάντων όλοι καλοί είναι μου έχουν πει ότι τους διαλέγουν πολύ προσεκτικά.Και εγώ είμαι ευχαριστημένη με τον Παππά,είναι πολύ καλός.Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά.

Επισης να συμπληρωσω εγω κανω προσπαθειες 6-7 χρονια, δεν εχω μεινει γενικα ποτε μου εγκυος, εχω μια αποτυχημενη προσπαθεια διεγερσης(υπερδιεγερση οωθηκων, 25 απο την μια οωθηκη και 32 απτην αλλη) και μια αποτυχημενη σπερματενχυση και το προβλημα μας ειναι οι πολυκυστηκες οωθηκες και το σπερμα μας ειναι μετριο...αυτα! ειμαι 31 χρονων και προσπαθω απτα 24...αποδειξη οτι η ηλικια ειναι κατι πολυ σχετικο.... (χθες με πηρε τηλ η αδελφη μου να μου πει οτι μια φιλη της ειναι εγκυος, ετων 44 και οχι με προσπαθεια διοτι ειναι ελευθερη και εχει σχεση μολις 2 μηνων... τυχαια ...προσεχε η κοπελα...αυτα)

Ολα καλα θα πανε!!!

age.pngpreg.png

αστα είπε:
Επισης να συμπληρωσω εγω κανω προσπαθειες 6-7 χρονια, δεν εχω μεινει γενικα ποτε μου εγκυος, εχω μια αποτυχημενη προσπαθεια διεγερσης(υπερδιεγερση οωθηκων, 25 απο την μια οωθηκη και 32 απτην αλλη) και μια αποτυχημενη σπερματενχυση και το προβλημα μας ειναι οι πολυκυστηκες οωθηκες και το σπερμα μας ειναι μετριο...αυτα! ειμαι 31 χρονων και προσπαθω απτα 24...αποδειξη οτι η ηλικια ειναι κατι πολυ σχετικο.... (χθες με πηρε τηλ η αδελφη μου να μου πει οτι μια φιλη της ειναι εγκυος, ετων 44 και οχι με προσπαθεια διοτι ειναι ελευθερη και εχει σχεση μολις 2 μηνων... τυχαια ...προσεχε η κοπελα...αυτα)

Ολα καλα θα πανε!!!

Κορίτσι έχεις κάνει εξετάσεις υποθέτω σαλπιγγογραφία κτλ,είναι όλα καλά?Για το μέτριο σπέρμα μπορεί να πάρει και βιταμίνες ο σύζυγός σου για να βελτιωθεί.Σίγουρα η ηλικία είναι σχετικό,θέλει και τύχη και εγώ είμαι 41,προσπαθούμε 3.5 χρόνια,είχα πέρσι μία φυσιολογική σύλληψη,αλλά δυστυχώς ήταν εξωμήτριο και έχασα και τη μία μου τη σάλπιγγα.Έχω κάνει 4 σπερματεγχύσεις,πριν την εγκυμοσύνη που είχα,3 εξωσωματικές και τώρα κάνω την τέταρτη σε δύο κύκλους,έχω χάσει και το μέτρημα 4 ή 5 να πω δε ξέρω.Ο σύζυγος είχε κιρσοκήλη,έκανε εγχείρηση,έχει ολιγοασθενοσπερμία,αλλά παίρνει τα profertil και το έχουμε το σπέρμα εκεί που πρέπει να είναι.Τώρα το θέμα είναι τα ωάρια λόγω ηλικίας.Τί να πω και εγώ έχω ακούσει μεγαλύτερες γυναίκες να μένουν έγκυες,εσύ είσαι και μικρή.Απλά θέλουμε τύχη και τη βοήθεια του Θεού.

oly75 είπε:
Κορίτσι έχεις κάνει εξετάσεις υποθέτω σαλπιγγογραφία κτλ,είναι όλα καλά?Για το μέτριο σπέρμα μπορεί να πάρει και βιταμίνες ο σύζυγός σου για να βελτιωθεί.Σίγουρα η ηλικία είναι σχετικό,θέλει και τύχη και εγώ είμαι 41,προσπαθούμε 3.5 χρόνια,είχα πέρσι μία φυσιολογική σύλληψη,αλλά δυστυχώς ήταν εξωμήτριο και έχασα και τη μία μου τη σάλπιγγα.Έχω κάνει 4 σπερματεγχύσεις,πριν την εγκυμοσύνη που είχα,3 εξωσωματικές και τώρα κάνω την τέταρτη σε δύο κύκλους,έχω χάσει και το μέτρημα 4 ή 5 να πω δε ξέρω.Ο σύζυγος είχε κιρσοκήλη,έκανε εγχείρηση,έχει ολιγοασθενοσπερμία,αλλά παίρνει τα profertil και το έχουμε το σπέρμα εκεί που πρέπει να είναι.Τώρα το θέμα είναι τα ωάρια λόγω ηλικίας.Τί να πω και εγώ έχω ακούσει μεγαλύτερες γυναίκες να μένουν έγκυες,εσύ είσαι και μικρή.Απλά θέλουμε τύχη και τη βοήθεια του Θεού.

Ναι εκανα σαλπιγγογραφια στην Αλεξανδρουπολη στο πανεπιστημιακο (οι χειροτεροι των χειροτερων εκει, και την υπερδιεγερση εκει την επαθα).

Αυτην την περιοδο δεν εργαζομαι και ειμαι πολυ ηρεμη:cool:

Κοριτσαρα η ηλικια...η ψυχολογια...η σωστη στιγμη που απλα δεν ηρθε ακομα....δεν ξερω τι εφταιξε και εχουμε κολλησει στην αναμονη ..... ξερω παντως οτι ολα καλα θα πανε:wink:;-):wink:;-):wink:;-)

age.pngpreg.png

αστα είπε:
Ναι εκανα σαλπιγγογραφια στην Αλεξανδρουπολη στο πανεπιστημιακο (οι χειροτεροι των χειροτερων εκει, και την υπερδιεγερση εκει την επαθα).

Αυτην την περιοδο δεν εργαζομαι και ειμαι πολυ ηρεμη:cool:

Κοριτσαρα η ηλικια...η ψυχολογια...η σωστη στιγμη που απλα δεν ηρθε ακομα....δεν ξερω τι εφταιξε και εχουμε κολλησει στην αναμονη ..... ξερω παντως οτι ολα καλα θα πανε:wink:;-):wink:;-):wink:;-)

Μακάρι το εύχομαι και εγώ. Ας είναι αυτή η τελευταία φορά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...