Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ EMBRYOLAB στη θεσσαλονικη

Recommended Posts

Έχω μια απορία. Υπάρχει λόγος που στο συγκεκριμένο κέντρο προτιμούν την κατάψυξη και εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο;

οταν το προτειναν σε μενα, μου εξηγησαν οτι η μεταφορα σε αλλο κυκλο εχει περισσοτερα ποσοστα επιτυχιας συμφωνα με τις τελευταιες μελετες. εχοντας διαβασει και εγω γι'αυτο, συμφωνησα. οπως αποδειχτηκε, δεν ηταν καθολου σωστο λογω της πολυ χαμηλης προγεστερονης (σε τεχνητο κυκλο με μεταφορα κατεψυγμενων), οταν δεν εχεις δικο σου ωαριο να γινει ωορρηξια, δεν παραγεται προγεστερονη απο τον οργανισμο, και ηταν ανηπαρκτη. ακομα και με ενεσεις (με δικη μου πρωτοβουλια!) και πολλα χαπια. και φυσικα δεν μπορει να γινει η εμφυτευση με αυτες τις τιμες προγεστερονης!!

οσο αφορα τα οικονομικα και την "γλυκυτατη" βεατρικη (οπως εγραψε η august 18), πρεπει να πω οτι μας εχει "αποτελειωσει" ψυχολογικα προσπαθωντας να μας κανει ξαφνικα να πληρωσουμε παραπανω απο τα συμφωνηθεντα (σχεδον τα διπλασια), στη μεση της προσπαθειας μας. φυσικα και δεν τα πληρωσαμε, και δικαιολογηθηκε μετα οτι μαλλον εγινε λαθος συννενοηση. υπηρχαν και αλλες προσπαθειες να μας χρεωσουν παραπανω χρηματα και για αλλα πραγματα, δυστυχως.

εχει τα καλα του και τα κακα του το embryolab. πολυ ανθρωπινη και ζεστη συμπεριφορα σχεδον απο ολους, αλλα...πρεπει να εισαι καλα διαβασμενος πριν πας εκει, απο τα πρωτοκολλα που προτεινουν μεχρι τις εξετασεις που θα κανεις, και πολλα αλλα.

Διαφημίσεις

Έχω μια απορία. Υπάρχει λόγος που στο συγκεκριμένο κέντρο προτιμούν την κατάψυξη και εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο;

Στη δική μου περίπτωση, δυστυχώς ακόμη και μετά από διέγερση (ήπια) το ενδομήτριο δεν αυξάνει ικανοποιητικά... οπότε είναι αδύνατο να πάμε σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο.

Επίσης, θα συμφωνήσω με την turbulence για την Βεατρίκη και το οικονομικό... Δεν έχω την εντύπωση ότι σκέφτεται "ανθρώπινα", τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση.

Όσον αφορά τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις, υπάρχει μια τάση να σε "πιέζουν" να τις κάνεις εκεί στο κέντρο και οι χρεώσεις είναι σίγουρα πιο μεγάλες απ' ότι αν τις κάνεις μέσω ΕΟΠΥΥ.

Κατά τ' άλλα, υπάρχει επαγγελματισμός σε γενικές γραμμές.

εχει τα καλα του και τα κακα του το embryolab. πολυ ανθρωπινη και ζεστη συμπεριφορα σχεδον απο ολους, αλλα...πρεπει να εισαι καλα διαβασμενος πριν πας εκει, απο τα πρωτοκολλα που προτεινουν μεχρι τις εξετασεις που θα κανεις, και πολλα αλλα.

Το ξέρω. Εγώ πήγα και το απέρριψα με τη μία. Μωράκι έκανα αλλού τελικά. Απλά μια φίλη μου κάνει προσπάθεια στο embryolab τώρα και της μίλησαν για κατάψυξη με το "καλημέρα σας".

Κορίτσια, καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας. Μακάρι να κρατήσετε μωράκια αγκαλιά σύντομα. :)

• 4 εβδομάδες μετά...

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Embryolab, το γιατρό μας κο Βασίλη Σαράφη και τη κα Χατζηπαρασίδου γιατί με τη καθοδήγηση του γιατρού μας, την υπομονή, τη πίστη μας και θετική σκέψη που είχαμε απο την αρχή και την ενθάρρυνση απο τον γιατρό μας, κατάφερα να μείνω έγκυος με τη δεύτερη εξωσωματική προσπάθεια μας! Είμαι 42 χρόνων με πολυ χαμηλή AMH, στο εξωτερικό όπου και διαμένουμε με διέγραψαν ότι μπορώ να τα καταφέρω και να μείνω έγκυος και για καλή μου τύχη, μας σύστησαν τον Κο Σαράφη και τώρα διανύω τον 7ο μήνα κύησης!!

Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλλες που προσπαθούν, καλή τύχη, καλή δύναμη, να επιμείνουν και να νοιώθουν ασφάλεια με το γιατρό τους γιατί παίζει μεγάλο ρόλο η σχέση της γυναίκας που κάνει εξωσωματική με τον γιατρό της!! Και θα συμφωνήσω με την august18 οτι το ανθρώπινο στοιχείο δε λείπει από αυτό το κέντρο και τους ευχαριστώ και πάλι για άλλη μια φορά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!!

• 4 months later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει καμιά σας εξωσωματική με τον κύριο Χριστοφορίδη στο Embryolab.Γνωρίζετε το κόστος;

καλησπερα και απο μενα.εγω εκανα 3 αποτυχημενες προσπαθειες στο κεντρο.Η πρωτη τον Ιουνιο του '14 με κοστος 3300,η δευτερη τον φλεβαρη του '15 με κοστος 2800 και η τριτη τον Ιανουαριο του '16 με κοστος 2300 και με τον Χριστοφοριδη.Ολες χωρις αποτελεσμα(ουτε καν παλιδρομη).Σημερα επισκεφτηκα αλλο γιατρο και μου εγραψε εξετασεις που επρεπε να κανουμε απο την πρωτη φορα.Το προβλημα μου με το κεντρο ειναι οτι σε πηγαινει σε εξωσωματικη χωρις καμια εξεταση (π.χ.καρυοτυπο,καμπυλη σακχαρου,κυστικης ινωσης...).Ετσι απο περιεργεια σας μιλησαν για καποια απο αυτες?δικη μου συμβουλη ειναι να το ψαξεις λιγο γιατι τελικα τα οικονομικα συμφεροντα ειναι πολλα και μεγαλα και το ψυχολογικο και οικονομικο κομματι για εμας πολυ μεγαλο .καλη επιτυχια και με ενα μωρακι σου ευχομαι

Κορίτσια καλημέρα! Ξαναμπαίνω στον αγώνα με νέο σύζυγο! Με τον πρώην είχαμε απόφασίσει να κάνουμε την 4η προσπάθεια με το Χριστοφορίδη αλλά μας πρόλαβαν τα γεγονότα... Ο νέος σύζυγος έχει μία κόρη 4 ετών από το Embryolab και είναι πολύ ικανοποιημένος. Έχει σοβαρό θέμα με το σπέρμα και πιστεύει ότι είναι οι πιο έμπειροι στον ανδρικό παράγοντα. Οπότε η απόφαση ήταν δεδομένη! Περιμένουμε την επιτροπή για να ξεκινήσουμε...

ριτα1 εμάς μας είπαν 2980 για μικρογονιμοποίηση + το micro tese με τον ουρολόγο μας

sasa αυτές τις εξετάσεις μας τις είχαν προτείνει λόγω αποβολών όχι για τα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Χριστοφορίδης απ' ότι ξέρω και από τη δική μου διερεύνηση (με νυν και πρώην) και από φίλες προτείνει τις εξετάσεις ανάλογα με το ιστορικό και μετρημένες. Ούτε υπερβολικές, ούτε λιγότερες απ' ότι χρειάζεται. Το ίδια μας είπαν γυναικολόγος-ουρολόγος-ενδοκρινολόγος που μας παρακολουθούν. Τι να σου πω, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική... Εύχομαι να κάναμε τη σωστή επιλογή γιατί τα περιθώρια είναι στενά!

Καλή επιτυχία να έχουμε όλες ότι και αν αποφασίσουμε!

strumaki δεν ξερω τι να πω...εγω πηγαινα σε εξωσωματικη χωρις καμια εξεταση ,μονο οιστραδιολη και προγεστερονη.Τωρα παω σε αλλον και μου βαζει ενα καρο εξετασεις.Συμφωνω ισως ειναι υπερβολικος αλλα ρε κοριτσια και χρονο ξοδευουμε και χρημα.Δεν πας απο τη μια εξωσωματικη στην αλλη χωρις τιποτα.Ενταξει η πρωτη αποτυχια αντε και η δευτερη και η τριτη ομως(ουτε καν παλιδρομη)?Μακαρι εσεις να ειστε πιο τυχερες απο μενα

strumaki δεν ξερω τι να πω...εγω πηγαινα σε εξωσωματικη χωρις καμια εξεταση ,μονο οιστραδιολη και προγεστερονη.Τωρα παω σε αλλον και μου βαζει ενα καρο εξετασεις.Συμφωνω ισως ειναι υπερβολικος αλλα ρε κοριτσια και χρονο ξοδευουμε και χρημα.Δεν πας απο τη μια εξωσωματικη στην αλλη χωρις τιποτα.Ενταξει η πρωτη αποτυχια αντε και η δευτερη και η τριτη ομως(ουτε καν παλιδρομη)?Μακαρι εσεις να ειστε πιο τυχερες απο μενα

sasa καλημέρα. Με τον πρώην σύζυγο είχαμε κάνει 3 εξωσωματικές και 4 προσπάθειες με παγωμένα σε άλλα κέντρα και το αποτέλεσμα... 4 παλλίνδρομες και 3 αρνητικά! Τελικά βγήκε θέμα με το θυρεοειδή και το βρήκε ο γυναικολόγος μιας φίλης που πήγα για ΠΑΠ! Δεν ξέρω αν αυτό έφταιγε σίγουρα... Θα δείξει η συνέχεια. Ξέρω πως νιώθεις! Αλλά πρόσεχε η απογοήτευση σου να μη σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Εμένα όταν ψαχνόμουν μετά τις αποτυχίες ένας γιατρός μου είπε ότι έχω πολυκυστικές, χωρίς να έχω. Για να με πείσει ότι έφταιγε αυτό και οι άλλοι δεν το κατάλαβαν...

Από το Embryolab, αλήθεια τι σου είπαν; Ασχολήθηκαν μαζί σου μετά το αρνητικό ή ήταν αδιάφοροι; (ενημερωτικά να ξέρουμε κι εμείς)

Κορίτσι μου, ότι κι αν κάνεις σου εύχομαι από την καρδιά μου να τα καταφέρεις όσο πιο σύντομα γίνεται!

sasa καλημέρα. Με τον πρώην σύζυγο είχαμε κάνει 3 εξωσωματικές και 4 προσπάθειες με παγωμένα σε άλλα κέντρα και το αποτέλεσμα... 4 παλλίνδρομες και 3 αρνητικά! Τελικά βγήκε θέμα με το θυρεοειδή και το βρήκε ο γυναικολόγος μιας φίλης που πήγα για ΠΑΠ! Δεν ξέρω αν αυτό έφταιγε σίγουρα... Θα δείξει η συνέχεια. Ξέρω πως νιώθεις! Αλλά πρόσεχε η απογοήτευση σου να μη σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Εμένα όταν ψαχνόμουν μετά τις αποτυχίες ένας γιατρός μου είπε ότι έχω πολυκυστικές, χωρίς να έχω. Για να με πείσει ότι έφταιγε αυτό και οι άλλοι δεν το κατάλαβαν...

Από το Embryolab, αλήθεια τι σου είπαν; Ασχολήθηκαν μαζί σου μετά το αρνητικό ή ήταν αδιάφοροι; (ενημερωτικά να ξέρουμε κι εμείς)

Κορίτσι μου, ότι κι αν κάνεις σου εύχομαι από την καρδιά μου να τα καταφέρεις όσο πιο σύντομα γίνεται!

Φυσικα και ασχοληθηκαν... μου τηλεφωνουσαν για το επομενο ραντεβου και την επομενη προσπαθεια.Καθε φορα ηταν θεμα τυχης/ατυχιας.Καθε φορα συζητουσαν οι γιατροι αλλα αιτια δεν εβρισκαν.Μονη μου πηγα σε αιματολογο,μονη και σε ενδοκρινολογο,φυσικα και αυτοι με βρηκαν υγιεστατη εκτος απο ενα θεματακι με τη βιταμινη D,την αυξησαμε και αυτη φτασαμε και στην 3η προσπαθεια και αποτελεσμα δεν ειδαμε.Εγω ελεγα και ξαναελεγα οτι εφτασα 37 χρονων και ποτε δεν ειχα κυηση.Δεν πειραζει ελεγαν,αυτη τη φορα θα ειναι και η τυχερη σου.Τελικα δεν ηταν, μου τηλεφωνησαν και για την τεταρτη εξωσωματικη αλλα εμεις δεν εμφανιστηκαμε.Το ''ενα κακο'' ειναι οτι ενω ξεκινησα να κανω εξετασεις που μου εγραψε ο καινουργιος γιατρος παλι με βγαζουν υγιεστατη (βεβαια δεν εχω τελειωσει ακομη) και το ''αλλο κακο'' ειναι οτι στο embrylamb εχω τεσσερις βλαστοκυστες και φυσικα δεν ξερω τι να κανω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στο Embryolab και ιδιαίτερα στην κα Ιωακειμίδου, την κα Χατζηπαρασίδου και τη Μαρία Γαζή που ήταν δίπλα μου στην εμβρυομεταφορά. Στις 25/11/2015 γεννήθηκαν τα διδυμάκια μας από την 1η προσπάθεια με δανεικά ωάρια στο Embryolab.

Εχθές τους επισκεφθήκαμε με τα μωράκια μας και η ζεστασιά και το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων με συγκίνησαν. Ένιωσα ότι είναι πραγματικά δικοί μας άνθρωποι.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν και του χρόνου τέτοιο καιρό να νιώθουν τη χαρά που νώθουμε εμείς σήμερα.

και το ''αλλο κακο'' ειναι οτι στο embrylamb εχω τεσσερις βλαστοκυστες και φυσικα δεν ξερω τι να κανω.

γεια σου sasa, μπορεις να τις παρεις απο κει και να τις μεταφερεις σε νεο κεντρο που θα εισαι. ειναι δικαιωμα σου. απλα μη σε βαλουν να τους το χρυσοπληρωσεις κιολας. απ'οσο γνωριζω, το συνηθηζουν για να σε αποτρεπουν. εξαλλου, εχεις πληρωσει για την καταψυξη.

γεια σου sasa, μπορεις να τις παρεις απο κει και να τις μεταφερεις σε νεο κεντρο που θα εισαι. ειναι δικαιωμα σου. απλα μη σε βαλουν να τους το χρυσοπληρωσεις κιολας. απ'οσο γνωριζω, το συνηθηζουν για να σε αποτρεπουν. εξαλλου, εχεις πληρωσει για την καταψυξη.

Καλησπέρα. Για το συγκεκριμένο κέντρο δεν ξέρω, αλλά όταν το έκανα από άλλο κέντρο για Αθήνα δε με χρεώσαν κάτι επιπλέον. Πλήρωσα μόνο τα έξοδα συντήρησης μέχρι τότε, υπέγραψα και τα πήρα. Αλήθεια, ξέρεις κάποιον που πλήρωσε γι αυτό; Αν είναι δυνατόν! Μου φαίνεται τραβηγμένο και δε μου έχουν δώσει τέτοια εικόνα μέχρι τώρα.

Καλημέρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στο Embryolab και ιδιαίτερα στην κα Ιωακειμίδου, την κα Χατζηπαρασίδου και τη Μαρία Γαζή που ήταν δίπλα μου στην εμβρυομεταφορά. Στις 25/11/2015 γεννήθηκαν τα διδυμάκια μας από την 1η προσπάθεια με δανεικά ωάρια στο Embryolab.

Εχθές τους επισκεφθήκαμε με τα μωράκια μας και η ζεστασιά και το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων με συγκίνησαν. Ένιωσα ότι είναι πραγματικά δικοί μας άνθρωποι.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν και του χρόνου τέτοιο καιρό να νιώθουν τη χαρά που νώθουμε εμείς σήμερα.

Να σου ζήσουν! Τέτοια να βλέπουμε κι εμείς που ξεκινάμε να είμαστε αισιόδοξες!

Καλησπέρα. Για το συγκεκριμένο κέντρο δεν ξέρω, αλλά όταν το έκανα από άλλο κέντρο για Αθήνα δε με χρεώσαν κάτι επιπλέον. Πλήρωσα μόνο τα έξοδα συντήρησης μέχρι τότε, υπέγραψα και τα πήρα. Αλήθεια, ξέρεις κάποιον που πλήρωσε γι αυτό; Αν είναι δυνατόν! Μου φαίνεται τραβηγμένο και δε μου έχουν δώσει τέτοια εικόνα μέχρι τώρα.

δυστυχως, το επαθε η καλη μου φιλη στο embryolab πριν καμια 10ρια χρονια. της ειπαν να πληρωσει 500 ευρω, ενω ειχε πληρωσει για την καταψυξη. εκανε μεγαλη φασαρια και της το "κατεβασαν" το ποσο στα 200. αλλα ηταν αλλοι γιατροι τοτε, και ισως ειχαν αλλη πολιτικη.

για να ειμαι ομως και αντικειμενικη, εμενα δεν με χρεωσαν ουτε καταψυξη που ημουν περυσι εκει, ενω ξερω οτι κανονικα χρεωνουν.

πιστευω οτι γενικα με τις χρεωσεις ειναι οπως τους ερθει. εμας αλλα μας χρεωναν, αλλα ζητουσαν μετα (παραπανω), ακομα και την καταψυξη ξαφνικα θυμηθηκαν να την χρεωσουν.

πληρωσαμε ομως στο τελος οτι συμφωνηθηκε απο την αρχη.

παρ'ολα αυτα εχω πολυ καλες εντυπωσεις απο γιατρους και μαιες εκει, και την οργανωση του κεντρου. με τα οικονομικα τους ειναι οτι να'ναι.

Διαφημίσεις

Με συγχωρείς πολύ αλλά το θεωρώ εξωφρενικό να σκέφτεσαι ενδεχομένως να αφήσεις τις βλαστοκύστες σου (ούτε καν έμβρυα αλλά βλαστοκύστες, και μάλιστα 4!!!) λόγω μη εμπιστοσύνης στο κέντρο αυτό, επειδή δεν πέτυχαν οι προηγούμενες προσπάθειες σου εκεί!

Όσο και αν μας τρελαίνει η ιδέα της "ανεξήγητης" αποτυχίας, πρέπει να δεχτούμε ότι η σύλληψη είναι ένα θαύμα που ναι βασίζεται πολύ στις πιθανότητες = στην τύχη! Προφανώς η ποιότητα των εμβρύων σας δεν ήταν καλή και γιαυτό φταίνει και τα ωάρια και το σπέρμα ενδεχομένως. Συμβαίνει συχνά είναι λάθος όμως να είμαστε δύσπιστοι και να αμφισβητούμε τους εξειδικευμένους επιστήμονες επιμένοντας πως "πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μια ΑΛΛΗ αιτία που δεν έγινε η εμφύτευση"...όχι δεν ισχύει πάντα αυτό, ούτε το "θεματάκι" στο θυροειδή φταίει για την αποτυχία εμφύτευσης και κανείς γιατρός δε θα στο πει ποτέ αυτό όταν υπάρουν εκατομμύρια γυναίκες με θέματα στο θυροειδή που μένουν έγκυες και μάλιστα φυσιολογικά.

Όλοι οι γιατροί παγκοσμίως, στην ερώτηση "γιατί δεν έγινε η εμφύτευση γιατρέ", απαντάνε ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, πιθανόν είναι τυχαίο γεγονός, ή χρωμοσωμική ανωμαλία του εμβρύου. Αν δεν το δεχτείς αυτό, η διαδικασία της εξωσωματικής θα σου είναι πολύ πολύ δύσκολη.

Φυσικα και ασχοληθηκαν... μου τηλεφωνουσαν για το επομενο ραντεβου και την επομενη προσπαθεια.Καθε φορα ηταν θεμα τυχης/ατυχιας.Καθε φορα συζητουσαν οι γιατροι αλλα αιτια δεν εβρισκαν.Μονη μου πηγα σε αιματολογο,μονη και σε ενδοκρινολογο,φυσικα και αυτοι με βρηκαν υγιεστατη εκτος απο ενα θεματακι με τη βιταμινη D,την αυξησαμε και αυτη φτασαμε και στην 3η προσπαθεια και αποτελεσμα δεν ειδαμε.Εγω ελεγα και ξαναελεγα οτι εφτασα 37 χρονων και ποτε δεν ειχα κυηση.Δεν πειραζει ελεγαν,αυτη τη φορα θα ειναι και η τυχερη σου.Τελικα δεν ηταν, μου τηλεφωνησαν και για την τεταρτη εξωσωματικη αλλα εμεις δεν εμφανιστηκαμε.Το ''ενα κακο'' ειναι οτι ενω ξεκινησα να κανω εξετασεις που μου εγραψε ο καινουργιος γιατρος παλι με βγαζουν υγιεστατη (βεβαια δεν εχω τελειωσει ακομη) και το ''αλλο κακο'' ειναι οτι στο embrylamb εχω τεσσερις βλαστοκυστες και φυσικα δεν ξερω τι να κανω.

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Με συγχωρείς πολύ αλλά το θεωρώ εξωφρενικό να σκέφτεσαι ενδεχομένως να αφήσεις τις βλαστοκύστες σου (ούτε καν έμβρυα αλλά βλαστοκύστες, και μάλιστα 4!!!) λόγω μη εμπιστοσύνης στο κέντρο αυτό, επειδή δεν πέτυχαν οι προηγούμενες προσπάθειες σου εκεί!

Όσο και αν μας τρελαίνει η ιδέα της "ανεξήγητης" αποτυχίας, πρέπει να δεχτούμε ότι η σύλληψη είναι ένα θαύμα που ναι βασίζεται πολύ στις πιθανότητες = στην τύχη! Προφανώς η ποιότητα των εμβρύων σας δεν ήταν καλή και γιαυτό φταίνει και τα ωάρια και το σπέρμα ενδεχομένως. Συμβαίνει συχνά είναι λάθος όμως να είμαστε δύσπιστοι και να αμφισβητούμε τους εξειδικευμένους επιστήμονες επιμένοντας πως "πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μια ΑΛΛΗ αιτία που δεν έγινε η εμφύτευση"...όχι δεν ισχύει πάντα αυτό, ούτε το "θεματάκι" στο θυροειδή φταίει για την αποτυχία εμφύτευσης και κανείς γιατρός δε θα στο πει ποτέ αυτό όταν υπάρουν εκατομμύρια γυναίκες με θέματα στο θυροειδή που μένουν έγκυες και μάλιστα φυσιολογικά.

Όλοι οι γιατροί παγκοσμίως, στην ερώτηση "γιατί δεν έγινε η εμφύτευση γιατρέ", απαντάνε ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, πιθανόν είναι τυχαίο γεγονός, ή χρωμοσωμική ανωμαλία του εμβρύου. Αν δεν το δεχτείς αυτό, η διαδικασία της εξωσωματικής θα σου είναι πολύ πολύ δύσκολη.

κοριτσάκι μου τι κάνεις?????????? δεν το πιστεύω ότι σε πετυχαίνω!!! με θυμάσαι??? σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες αν θες το πιστεύεις 'η όχι!!! είσαι εγκυούλα!!! με το καλό αγάπη μου!!!

σόρρυ για την άσχετη σπόντα κορίτσια!!

z4WZp2.png

χαχαχα και βέβαια σε θυμάμαι! Τι κάνουν τα διδυμάκια σου??

Έκανα εξωσωματική τελικά και πέτυχε γρήγορα, όχι με την πρώτη αλλά μετά με τη 2η με κατεψυγμένα! Πάει εκείνο το θεματάκι που τα λέγαμε, εξαφανίστηκαν όλα τα κορίτσια!

κοριτσάκι μου τι κάνεις?????????? δεν το πιστεύω ότι σε πετυχαίνω!!! με θυμάσαι??? σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες αν θες το πιστεύεις 'η όχι!!! είσαι εγκυούλα!!! με το καλό αγάπη μου!!!

σόρρυ για την άσχετη σπόντα κορίτσια!!

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

χαχαχα και βέβαια σε θυμάμαι! Τι κάνουν τα διδυμάκια σου??

Έκανα εξωσωματική τελικά και πέτυχε γρήγορα, όχι με την πρώτη αλλά μετά με τη 2η με κατεψυγμένα! Πάει εκείνο το θεματάκι που τα λέγαμε, εξαφανίστηκαν όλα τα κορίτσια!

Μια χαρα ειναι! Ποσο χαιρομαι για σενα! Μας εχουν μεταφερει στο παρεντς καφε αλλα τα περισσοτερα κοριτσια μεταφερθηκαν στο φεις μπουκ. Ελα στο παρεντς να τα λεμε!

z4WZp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Συμφωνω οτι ο παραγοντας τυχη ειναι πολυ σημαντικος και το εχω αποδεχθει εδω και πολλα χρονια τωρα.Δεν αμφισβητησα κανεναν εξειδικευμενο επιστημονα και θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου μαλλον ευκολοπιστο γιατι ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να ψαχνω σε site για εξετασεις που τυχον επρεπε να κανω ουτε και να διασταυρωνω γνωμεις και αποψεις επιστημονων. Και αυτο γιατι ειχα εμπιστοσυνη στον γιατρο μου.Αποδειχθηκε μεγαλο λαθος γιατι τελικα θεματακι υπαρχει.Αυτο για μενα σημαινει ή ελλειψη γνωσεων ή οικονομικη εκμεταλευση.

Κορίτσια καλημέρα! Εμείς χθες ξεκινήσαμε ενεσούλες! Καλή μας επιτυχία! Έχει ξεκινήσει κάποια άλλη κοπέλα στο κέντρο αυτό το διάστημα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας;

Sasa αφού βρήκες ότι κάτι υπάρχει εύχομαι να ανιμετωπίζεται και να τα καταφέρεις σύντομα! Αν δε γίνομαι αδιάκριτη τι θεματάκι ήταν τελικά; Ενημερωτικά να ττο ψαξουμε κι εμείς αν δεν το έχουμε κάνει ήδη... Με τόσα που έχουμε κάνει έχω χάσει τη μπάλα...

Κορίτσια καλημέρα! Εμείς χθες ξεκινήσαμε ενεσούλες! Καλή μας επιτυχία! Έχει ξεκινήσει κάποια άλλη κοπέλα στο κέντρο αυτό το διάστημα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας;

Sasa αφού βρήκες ότι κάτι υπάρχει εύχομαι να ανιμετωπίζεται και να τα καταφέρεις σύντομα! Αν δε γίνομαι αδιάκριτη τι θεματάκι ήταν τελικά; Ενημερωτικά να ττο ψαξουμε κι εμείς αν δεν το έχουμε κάνει ήδη... Με τόσα που έχουμε κάνει έχω χάσει τη μπάλα...

stroumaki καλησπερα και καλη επιτυχια απο καρδιας.Σε εμενα βρεθηκε κατι απο τις εξετασεις της κυστικης ινωσης,μια μεταλαξη οχι και τοσο συχνη που επηρεαζει και την συληψη και την ποιοτητα του εμβρυου.Στον συζυγο ευτυχως τιποτα,σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα του.Με τον γιατρο που μιλησαμε την προηγουμενη φορα μου ειχε μιλησει για προεμφυτευτικο εαν και τα αποτελεσμαα του συζυγου δεν ηταν καλα.Μου ειπε οτι θα περιμενουμε και αναλογα θα πορευτουμε.Σε ενα πραγμα ηταν απολυτος,οτι θα παμε με βλαστοκυστες εκτης ημερας. καλη επιτυχια και παλι.

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα.Θέλω να ρωτήσω όσες κοπέλες έχουν κάνει εξωσωματική στο embryolab αν γνωρίζουν τον γυναικολόγο κ.Παππά.Μου έκλεισαν ραντεβού μαζί του στις 14/4.Εγώ ήθελα με τον κ.Χριστοφορίδη,αλλά είχε ραντεβού μετά το Πάσχα.Μου είπαν ότι όλοι είναι μία ομάδα και συνεργάζονται και ότι όλα τα συζητάνε με τον Χριστοφορίδη.Τον γνωρίζετε τον κ.Παππά?Έχουμε και ραντεβού από βδομάδα με την εμβρυολόγο.

Κορίτσια καλημέρα.Θέλω να ρωτήσω όσες κοπέλες έχουν κάνει εξωσωματική στο embryolab αν γνωρίζουν τον γυναικολόγο κ.Παππά.Μου έκλεισαν ραντεβού μαζί του στις 14/4.Εγώ ήθελα με τον κ.Χριστοφορίδη,αλλά είχε ραντεβού μετά το Πάσχα.Μου είπαν ότι όλοι είναι μία ομάδα και συνεργάζονται και ότι όλα τα συζητάνε με τον Χριστοφορίδη.Τον γνωρίζετε τον κ.Παππά?Έχουμε και ραντεβού από βδομάδα με την εμβρυολόγο.

εχω κανει εξωσωματικη εκει με τον χ. παππα. και εγω θα προτιμουσα τον χριστοφοριδη (χωρις να εχω παραπονο απο τον παππα), αλλα ισχυει οτι ειναι μια ομαδα. ολα τα στοιχεια σου ο καθε γιατρος τα περναει στην προσωπικη σου καρτελα, και αν σου κανει υπερηχο καποιος αλλος γιατρος, γιατι ο δικος σου δεν μπορει εκεινη τη στιγμη, ειναι ενημερωμενη η καρτελα με ολες τις λεπτομερειες. καθε μεσημερι εχουν μια ωρα συγκεντρωση και συζητανε τι θα κανουν σε καθε περιπτωση, και ακομα και να μην τους ξερεις ολους, σε ξερουν αυτοι μετα απο καποιο διαστημα.

εχουν πολυ καλη οργανωση σ'αυτο.

καλη αρχη και καλη επιτυχια ευχομαι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...