Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ EMBRYOLAB στη θεσσαλονικη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούρια στο forum. Λοιπόν, να σας πω την ιστορία μου. Ο άντρας μου μετά από επέμβαση κυρσοκήλης, έχει ακόμα χειρότερα αποτελέσματα, παρότι η κυρσοκήλη έφυγε. 40-65 εκατομμύρια (το μόνο που βελτιώθηκε), 100% τερατοσπερμία και 1% ζωηρή κινητικότητα. Κάναμε και καλλιέργεια αλλά δεν έχει κάτι. Ο ουρολόγος μας πρότεινε να πάρει nolvadex και καρνιτίνη για 3 μήνες μπας και βελτιωθεί αλλά δεν είναι πολύ αισιόδοξος. Η άλλη λύση είναι η εξωσωματική και σε ερώτησή μου για κέντρο εξωσωματικής μου πρότεινε το embryolab. Αυτό που θέλω να μάθω από όσες έχουν κάνει εξωσωματική είναι

1. κατά τη διαδικασία της εξωσωματικής πρέπει να πάρεις άδεια από τη δουλειά σου; πχ. κατά την ωοληψία ή την τοποθέτηση;γιατί για μένα δεν είναι εύκολο να πάρω άδεια(δουλεύω σε φροντιστήριο) και σκέφτομαι να μη δουλέψω φέτος.

2. το ΙΚΑ σου πληρώνει τα φάρμακα; είναι ακριβά; γιατί άκουσα για επιτροπές που αργούν πολύ. Αξίζει τον κόπο;

3. υπάρχει περιορισμός στον αριθμό προσπαθειών εξωσωματικής ανά έτος;

4. στην εξωσωματική παίζει ρόλο η τερατοσπερμία και κινητικότητα; γιατί ο ουρολόγος μας είπε ότι μπορεί να μη βρουν καλό δείγμα και να χρειαστεί να πάρουν κατευθείαν από τους όρχεις.

5. Σκέφτομαι να κλείσω ένα ραντεβού με το κέντρο, σου κλείνουν ακόμα κι αν δεν έχεις αποφασίσει; λέτε να με βοηθήσουν ή απλά να με κατευθύνουν στην εξωσωματική προς όφελός τους;

6. Εξωσωματικές γίνονται καλοκαίρι; γιατί ο ουρολόγος μας είπε ότι είναι λίγο δύσκολο...

Συγγνώμη για την πολυλογία αλλά πραγματικά τα έχω λίγο χαμένα με τις διαδικασίες!!!

Διαφημίσεις

sandra24 είπε:
Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούρια στο forum. Αυτό που θέλω να μάθω από όσες έχουν κάνει εξωσωματική είναι

1. κατά τη διαδικασία της εξωσωματικής πρέπει να πάρεις άδεια από τη δουλειά σου; πχ. κατά την ωοληψία ή την τοποθέτηση;γιατί για μένα δεν είναι εύκολο να πάρω άδεια(δουλεύω σε φροντιστήριο) και σκέφτομαι να μη δουλέψω φέτος.

2. το ΙΚΑ σου πληρώνει τα φάρμακα; είναι ακριβά; γιατί άκουσα για επιτροπές που αργούν πολύ. Αξίζει τον κόπο;

3. υπάρχει περιορισμός στον αριθμό προσπαθειών εξωσωματικής ανά έτος;

4. στην εξωσωματική παίζει ρόλο η τερατοσπερμία και κινητικότητα; γιατί ο ουρολόγος μας είπε ότι μπορεί να μη βρουν καλό δείγμα και να χρειαστεί να πάρουν κατευθείαν από τους όρχεις.

5. Σκέφτομαι να κλείσω ένα ραντεβού με το κέντρο, σου κλείνουν ακόμα κι αν δεν έχεις αποφασίσει; λέτε να με βοηθήσουν ή απλά να με κατευθύνουν στην εξωσωματική προς όφελός τους;

6. Εξωσωματικές γίνονται καλοκαίρι; γιατί ο ουρολόγος μας είπε ότι είναι λίγο δύσκολο...

Συγγνώμη για την πολυλογία αλλά πραγματικά τα έχω λίγο χαμένα με τις διαδικασίες!!!

sandra24, γεια χαρά!

θα προσπαθήσω όπου μπορώ να σου απαντήσω.

1. επειδή κι εγώ δουλεύω και σε φροντιστήριο, για φετος αποφασίσαμε με τον άντρα μου να μη συνεχίσω και να κρατήσω μόνο την πρωινή δουλειά, η οποία βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει όλη την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, καταλαβαίνω καλά -γιατί δουλεύω χρονια σε φροντιστήρια - ότι άδεια δεν "παίζει". Απ' όσο έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ, γιατί ακόμη δεν έχω προχωρήσει σε εξωσωματική, κατά την ωοληψία και κυρίως στην εμβρυομεταφορά θα πρέπει κάποιες μέρες να απουσιάσεις από τη δουλειά.

2. ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τα φάρμακα τα οποία ειναι ακριβά. Εγώ στη θέση σου θα έκλεινα ένα ραντεβού με την επιτροπή. Η αναμονή για την επιτροπή Θεσσαλονίκης είναι περίπου ένα τρίμηνο. Εγώ αρχές Ιουνίου έκλεισα για 19 Σεπτεμβρίου. Ούτως ή άλλως χρειάζεσαι κάποιο χρόνο για να συγκεντρώσεις τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι και να κάνεις και τις απαραίτητες επαφές με κάποιο ή κάποια κέντρα εξωσωματικής

3. αν ψάξεις στο ιντερνετ υπάρχει το έντυπο του ΕΟΠΥΥ που εξηγεί όλα αυτά που ρωτάς (πόσες φορές, τι δικαιολογητικά κτλ)

4. αυτό θα σου το απαντήσει καλύτερα ο γιατρός. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθολου με το θέμα "σπέρμα" γιατί δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

5. φυσικά και σου κλείνουν ραντεβού και σου εκθέτουν την κατάσταση. Για το τι απόφαση θα πάρετε παίζει ρόλο η δυσκολία που αντιμετωπίζετε και σίγουρα η ηλικία. Εγώ το 1ο ραντεβού με κέντρο εξωσωματικής το έκανα πριν 1.5 χρόνο, προέκυψε μια εγκυμοσύνη που δεν εξελίχθηκε με επιτυχία και τώρα πια αποφασισαμε ότι με βάση την ηλικια μου και το ιατρικό ιστορικό θα προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να το σκεφτείτε και ανάλογα με τα δεδομένα σας να αποφασίσετε.

6. Συνήθως το καλοκαίρι (Αύγουστο δηλαδή) τα κέντρα εξωσωματικής είναι κλειστά. Αλλά ούτως ή άλλως χρειάζεται κάποιος χρόνος για να προετοιμαστείς και πρακτικά και ψυχολογικά.

Μην αγχώνεσαι! Μίλησε με ειδικούς, σκεφτείτε και μετά αποφασίζετε.

Όποια απόφαση και να πάρετε καλή επιτυχία σας εύχομαι και καλή ευκολία!:)

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ smamy! Με βοήθησες αρκετά! Ήδη έκλεισα ενημερωτική συνάντηση με το κέντρο. Οσο για την επιτροπή λέω να ξεκινήσω διαδικασίες σε κανένα μήνα γιατί θα προσπαθήσουμε με την 3μηνη θεραπεία που μας πρότεινε ο ουρολόγος. Πού ξέρεις; Μπορεί να μην χρειαστεί εξωσωματική...λέω εγώ τώρα! Εύχομαι και σε σένα καλή επιτυχία και σύντομα μανούλα!

sandra24 είπε:
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ smamy! Με βοήθησες αρκετά! Ήδη έκλεισα ενημερωτική συνάντηση με το κέντρο. Οσο για την επιτροπή λέω να ξεκινήσω διαδικασίες σε κανένα μήνα γιατί θα προσπαθήσουμε με την 3μηνη θεραπεία που μας πρότεινε ο ουρολόγος. Πού ξέρεις; Μπορεί να μην χρειαστεί εξωσωματική...λέω εγώ τώρα! Εύχομαι και σε σένα καλή επιτυχία και σύντομα μανούλα!

καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας!! εύχομαι σύντομα τα καλύτερα!:)

• 1 χρόνο μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΞΟΣΩΜΑΤΙΚΗ Σ ΤΟ EMBRUOLAB Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 300 ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΞΑΝΑΠΕΣΑΙ.ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο Κ.ΑΝΑΙΣΙΔΗΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

Διαφημίσεις

maria_gr είπε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΞΟΣΩΜΑΤΙΚΗ Σ ΤΟ EMBRUOLAB Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 300 ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΞΑΝΑΠΕΣΑΙ.ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο Κ.ΑΝΑΙΣΙΔΗΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

maria λυπάμαι για την έκβαση της χοριακής...Σου έδωσαν κάποια εξήγηση? εχω κάνει κι εγώ μια ΕΤ στο εμβρυολαμπ με την κ. Ιωακειμίδου. Με τον κ. Ανεσίδη είχα κάνει κάποιους υπερήχους κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης. Τώρα με παρακολουθεί ο Σαράφης, στο ίδιο κέντρο. Εύχομαι η επόμενη να πάει καλά και να αποκτήσετε το μωράκι σας.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ.ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ.ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΚΕΙΝΟΣ?

maria_gr είπε:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ.ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ.ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΚΕΙΝΟΣ?

αν είσαι ευχαριστημένη από το κέντρο και θέλεις να συνεχίσεις εκεί, μπορείς να το ζητήσεις. Να ζητήσεις να σε αναλάβει ο Χριστοφορίδης και μπορεί να κάνεις το ραντεβού που θα αποφασίσετε τι φάρμακα θα πάρεις κτλ και να κάνετε και την ΕΤ μαζί. Θα χρειαστεί σε κάποιους υπέρηχους να σε δει άλλος γιατρός, αλλά οκ. Ενημερώνουν το γιατρό σου το μεσημέρι. Μην αγχώνεσαι. Δεν κάνατε με τον Ανεσίδη ραντεβού ανασκόπησης? αν όχι, να τηλεφωνήσεις και να κάνετε το ραντεβού όπου βλέπεις τι πήγε στραβά, αν χρειάζεται να κάνεις κάποια άλλη εξέταση και πώς θα συνεχίσετε.

Είμαι πολύ ευχαριστημένοι απο ολους και απο το γιατρό μου.θα μου πεις γιατί θέλω το Χριστοφορίδη?γιατί γι'αυτον πήγα αλλά δεν ήξερα οτι πρεπει να ζήτησω για να με αναλάβει ο ίδιος.το εκανα το ραντεβού με τον ανεσιδη και μου είπε να κάνω μια ακόμη έμβρυομεταφορά χωρίς να κάνω κάποια εξέταση?εσύ είσαι ευχαριστημένοι απο τη γιατρό σου?

maria_gr είπε:
Είμαι πολύ ευχαριστημένοι απο ολους και απο το γιατρό μου.θα μου πεις γιατί θέλω το Χριστοφορίδη?γιατί γι'αυτον πήγα αλλά δεν ήξερα οτι πρεπει να ζήτησω για να με αναλάβει ο ίδιος.το εκανα το ραντεβού με τον ανεσιδη και μου είπε να κάνω μια ακόμη έμβρυομεταφορά χωρίς να κάνω κάποια εξέταση?εσύ είσαι ευχαριστημένοι απο τη γιατρό σου?

maria, εγώ είμαι ευχαριστημένη από το κέντρο. Εκεί θα παραμείνω. Κάναμε μια ΕΤ με την κ. Ιωακειμίδου. Είμαι ευχαριστημένη. Είπα να δοκιμάσω τον κ. Σαράφη που μου τον σύστησε μια φίλη. Δεν ξέρω τι θα κάνω μέχρι τη φάση της διέγερσης-ΕΤ. Προς το παρόν είναι πολύ λεπτολόγος και δείχνει να με προσέχει. Η Ιωακειμίδου με παρακολουθούσε - έκανα και δυο υπέρηχους με τον Ανεσίδη- αλλά με ρώτησε αν θέλω την ΕΤ να την κάνω μαζί της ή με τον Χριστοφορίδη. Εγώ την έκανα μαζί της γιατί δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί της.

Όσον αφορά τις εξετάσεις, ίσως δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι επιπλέον, αλλά πού το αποδίδει ο Ανεσίδης ότι έπεσε η χοριακή; στην ποιότητα των εμβρύων? τυχαίο? δεν σου είπε τίποτα? ίσως να δεις και κάποιον άλλον από εκεί. Βέβαια, αν είσαι μικρή και έπιασες με την πρώτη, πιθανόν να πάει καλά η επόμενη ΕΤ και να είσαι εγκυούλα! καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ Η ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.31 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ.

maria_gr είπε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ Η ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.31 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ.

maria είσαι μικρούλα και είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα πάνε όλα πολύ καλά! όσον αφορά το ότι δυσκολεύεσαι να το ζητήσεις, σε καταλαβαίνω, αλλά από την εμπειρία μου, μια και ταλαιπωρούμαι αρκετό καιρό με το θέμα γονιμότητα, θα σου πρότεινα να ζητάς αυτό που θέλεις, με ευγένεια πάντα. Η γνώμη μου είναι να του μιλήσεις ξεκάθαρα ότι οκ να κάνουμε την επόμενη ΕΤ αλλά θα ήθελα να την κάνω με τον κ. Χριστοφορίδη. Μπορεί ο Ανεσίδης να σε παρακολουθεί στους υπερήχους για να βλέπει το ενδομήτριο και ό,τι άλλο χρειάζεται, αλλά ότι θα ήθελες να σε δει ο κ. Χριστοφορίδης, να κάνετε την ΕΤ μαζί. Και πάλι καλή επιτυχία! :D

Να πω κι εγω πως εκανα 2 σπερματεγχυσεις εκει με διαφορα 1 χρονου,η πρωτη με τον Χριστοφοριδη που τοσο ηθελα να μου την κανει αυτος αλλα δεν πετυχε και η δευτερη με τον συμπαθεστατο Κο Παππά Χρηστο η οποια πετυχε και διανυω τον τεταρτο μηνα μετα απο 7 χρονια ατεκνιας!

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

γεια σας κορίτσια κ καλή επιτυχία! εγώ έκανα στο κέντρο 1 κ μοναδική προσπάθεια κ απέκτησα τα διδυμάκια μου! είχα επιλέξει την κ. Ιωακειμίδου με την οποία έκανα κ ωολ. κ ετ απλά μια φορά έτυχε να με δει κι ο κ. Ανεσίδης στον υπέρηχο μιας κ η Ιωακ. ήταν στο χειρουργείο! μου είπαν βέβαια αν θέλω να την περιμένω αλλά εγώ δεν είχα θέμα να με δει κι άλλος!

z4WZp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Myheart να τα χαίρεσαι τα διδυμάκια!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να έχουμε όλες την τύχη σου

Κ εγώ όπως δείχνουν τα πράματα οδεύω στην εξωσωματική κ απ' ότι ακούω το εμβριολαμπ είναι από τα καλύτερα

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημερα ! Κανω την πρωτη μου εξωσωματικη στην ebryolamb και την παρασκευη κανω την εμβρυομεταφορα!!! Με εχει πιασει λιγο το αγχος..αλλα οκ.θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος για την αναρρωτικη που δινεται και εαν πρεπει να παω σε επιτροπη.θα παρω 14 ημερες νομιζω...σημερα θα το κανονισω με την δουλεια μου.ευχαριστω για ολα οσα διαβασα πριν γινω μελος εδω..ηταν ολα παρα πολυ ενημερωτικα :P

Litsaki1975 είπε:
Καλημερα ! Κανω την πρωτη μου εξωσωματικη στην ebryolamb και την παρασκευη κανω την εμβρυομεταφορα!!! Με εχει πιασει λιγο το αγχος..αλλα οκ.θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος για την αναρρωτικη που δινεται και εαν πρεπει να παω σε επιτροπη.θα παρω 14 ημερες νομιζω...σημερα θα το κανονισω με την δουλεια μου.ευχαριστω για ολα οσα διαβασα πριν γινω μελος εδω..ηταν ολα παρα πολυ ενημερωτικα :P

καταρχην καλη επιτυχια...ευχομαι να ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που προσπαθεις.εκανα και εγω δυο εξωσωματικες και πηρα 4 ημερες απο την κανονικη μου αδεια.στην υπηρεσια μου παντως χορηγουν 15 ημερες μονο με την βεβαιωση που σου γραφει η κλινικη και χωρις επιτροπη.τωρα στον ιδιωτικο τομεα δεν ξερω...παντως δικη μου αποψη ειναι να πηγαινεις στην δουλεια εαν δεν καταπιεζεσαι...στο σπιτι θα τρελαθεις απο απο αγωνια.και παλι καλη επιτυχια απο καρδιας

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Απο προσωπική εμπειρία έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τον Ανεσίδη. Πολύ ήρεμος και αναλυτικός. Εμένα ειδικά με πρόσεξε ιδιαίτερα γιατί είχα τα θεματάκια μου. Ένιωθα πολύ άνετα να τον ρωτήσω οτιδήποτε. Και αυτή την στιγμή διανύω τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου :wink:. Γενικά όλη η ομάδα είναι φοβερή στο συγκεκριμένο κέντρο. Είσαι σε καλά χέρια μην αγχόνεσαι!!!

:):):)

terezοulini είπε:
Απο προσωπική εμπειρία έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τον Ανεσίδη. Πολύ ήρεμος και αναλυτικός. Εμένα ειδικά με πρόσεξε ιδιαίτερα γιατί είχα τα θεματάκια μου. Ένιωθα πολύ άνετα να τον ρωτήσω οτιδήποτε. Και αυτή την στιγμή διανύω τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου :wink:. Γενικά όλη η ομάδα είναι φοβερή στο συγκεκριμένο κέντρο. Είσαι σε καλά χέρια μην αγχόνεσαι!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

k egx sthn embryolab θα παω! εχω ακουσει τα καλυτερα για ολους του γιατρους εκει.

οι δυο φιλες μου που πηγαν και μια χαρα τα πηγαν (εκαναν παιδακια) και ακομα πανε να δουνε τους γιατρους τοσο ενωσαν οτι εχουν δεθει.

• 2 months later...

Φτάσαμε στο Εμβρυολαμπ θεωρώντας το τελευταίο προορισμό, όχι μόνο ακούγοντας τα καλύτερα για το εργαστήριο του κέντρου, αλλά και λόγω της πολυετούς κούρασης επανειλημμένων ανεπιτυχών προσπαθειών. Εκτιμούμε απεριόριστα τον άρτιο αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό όλων των ανθρώπων του κέντρου, για την υπομονή που μας έδειξαν όλο αυτόν τον καιρό. Νιώθουμε ότι χρωστάμε πολλά στο τμήμα της διαχείρισης του οικονομικού, και ιδιαιτέρως στην Βεατρίκη που με τόση γλυκύτητα και κατανόηση μας απέδειξε ότι υπάρχει ανθρωπιά με ενδιαφέρον προς την επιτυχία μας και λιγότερο τα χρήματα, κάνοντάς μας μεγάλη έκπτωση προς μεγάλη μας ανακούφιση. Αυτό είναι το παν σε ένα κέντρο: το ανθρώπινο στοιχείο. Να είναι καλά πάντα.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην γιατρό μας κα Ιωακειμίδου.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα λόγια της Μαρίας της μαίας που στην εμβρυομεταφορά μας είπε να έρθουμε και για αδερφάκι έχοντας 2 έμβρυα στην κατάψυξη, και η απάντηση ήταν «Δεν θα έρθω γιατί θα κάνω δίδυμα» με άνεση και σιγουριά. Δεν λογάριασα όμως. Χθες ακούσαμε τρεις καρδούλες! Η χαρά μας απέραντη, τα καταφέραμε!

Ευχόμαστε μες απʼ την καρδιά μας σε όλα τα ζευγάρια που περνούν το κατώφλι του Εμβρυολαμπ να έχουν την τύχη μας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...