Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ


Recommended Posts

λογω του οτι αυτες τις μερες του βαψαμε το δωματιο τον πειραμε για 2 ημερες να κοιμηθη μαζι μας στο κρεββατι μεχρι να ξεμυριση τι δωματιο του, καλα αυτο δεν ηταν υπνος μιλαμε εκει που κοιματε κανα 2ωρο ακινητο μετα ξαφνικα αρχιζει και κανει σαν τρελο γυρναει απο εδω απο εκει σηκωνετε ξαναπεφτει παραμιλαει κλαιει γελαει το θεατρο του παραλογου μιλαμε μπορει να το κανει κανα διωρο,. τρελλαθηκαμε....

δεν ειναι οτι το ξεκινησε τωρα το κανει και στο κρεββατι του γιατι λογω του οτι ξυπναω 2 3 φορες το βραδυ λογω της εγκυμοσυνης παω και τον σκεπαζω και τον βρισκω σε διαφορες στασεις εκτος του οτι μας φωναζει κανα 2 φορες το βραδυ βασικα κλαιει και φωναζω εγω απο το δωματιο κοιμησου ειναι νυχτα ακομα και κοιματε αλλα δεν ειχα φανταστει οτι μπορει να παλευει ετσι...

τι εχει παθει να παρω την γιατρο?

δεν ξερω τι να σκεφτω.....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις


αγαπητη σταυρουλα δεν ξερω τι να πω ισωσ το κανει και απο αντιδραση θυμο νευρα κουραση καπου καπου το κανει και ο δικοσ μου γιοσ ισωσ και απο αγχοσ...μηπωσ του φωναζεισ κατα την διαρκεια τησ ημερασσ???γιατι και εγω ενα διαστημα τον αγριευα γιατι κανει πολλεσ αταξιεσ και ισω σ μου το εκανε απο αντιδραση η απο αγχοσ κ.λ.π δοκιμασε να του δινεισ οσο μπορεισ περισσοτερο αγαπη ....αλλα καμια φορα μπορει να βλεπουν και καπιο ονειρο η ειναι πολυ κουρασμενα ειδικα εμενα το κανει αν δεν εχει κοιμηθει καθολου το μεσημερι δηλ το κανιε απο πολυ κουραση περιμενω απαντηση σου φιλια...:|:neutral::|:neutral:

Link to comment
Share on other sites

Μηπως δεν βολευοταν να κοιμηθει στο κρεβατι σας και γιαυτο στριφογυριζε? Εμας δεν εχει μαθει και οσες φορες τον πειραμε γιατι ηταν αρρωστος ηταν μαρτυριο. Την τελευταια φορα κοιμηθηκαμε μαζι κατω και ολοκληρο χαλι 3χ3 δεν τον χωραγε (αλλα ειχε και 40 πυρετο). Η αληθεια ειναι οτι και στο κρεβατι του στριφογυριζει και κανει ανησυχο υπνο. Και εγω στριφογυριζα οσο κοιμονουν μονη μου..

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο κάνει και ο δικός μου εδώ και μήνες. Ξυπνάει γύρω στις 3.30 την νύχτα και δεν θέλει να ξανακοιμηθεί στην κούνια του. Αναγκαστικά τον παίρνουμε στο κρεβάτι μας όπου εκεί στρυφογυρίζει, σηκώνεται, κοιμάται ανάποδα:shock:, βάζει το προσωπάκι του πάνω στο δικό μας προσπαθώντας να κοιμηθεί, μας δίνει φιλάκι (άντε να το μαλώσεις έτσι...), γελάει κ.τ.λ άστα!!μαρτύριο περνάμε οι άνθρωποι. Δεν κοιμόμαστε καθόλου! Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να τον παίρνει ο ύπνος γύρω στις 5:00 το πρωϊ και στις 6:00 πρέπει να ξυπνήσουμε. Φυσικά χαμός γίνεται από κλάματα.

 

Επιχείρησα να του το κόψω με την τακτική του ελεγχόμενου κλάματος την οποία είχα εφαρμόσει και στο παρελθόν με επιτυχία, αλλά δυστυχώς ο σύζυγος δεν αφήνει το παιδί να κλαίει και για αυτό μας κάνει ότι θέλει στο θέμα του ύπνου. Πάνω λοιπόν που πριν 2 εβδομάδες πηγαίναμε καλά με την παραπάνω τακτική το 4ο βράδυ τον σήκωσε ο άνδρας από την κούνια και τον πήγε στο κρεβάτι. Ξανά τα ίδια λοιπόν! το άφησα γιατί δεν μπορώ να μαλώνω και μαζί του!

 

Τίποτα το πήρα απόφαση 3 χρονών θα κοιμηθεί ο δικός και εμείς μαζί!

Link to comment
Share on other sites

εμενα συνηθιζει να κλαιει το βραδυ και πολλες φορες συγκεκριμενες ωρες. Υπαρχουν φορες που κλαιει τοσο εντονα που δεν μπορεις με τιποτα να την κανεις καλα. Τελικα αποδειχθηκε οτι το παιδι βλεπει εφιαλτες καθως ανακαλυψα οτι φοβαται το λυκο. Τωρα που γνωριζω το προβλημα τα παμε λιγο καλυτερα εχοντας προσαρμοσει την καθημερινοτητα χωρις την αναφορα του λυκου.

κοριτσακια μου!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

και μενα ποτε κοιματε ησυχοσ και ποτε κλαιει φοβισμενα και με σπαραγμουσ σαν να εχει δει καποιο ασχημο ονειρο και απο τον φοβο μου κοιμαμαι μαζι του γιατι κανα διο φορεσ πιο παλια ειχε παθει σαν απνοια δηλ ενω κοιμοταν εβαλε ενα αποτομο κλαμα και ηταν κοιμισμενοσ σαν να μην ειχε επαφη σαν να εβλεπε ασχημο εφιαλτη και τρομαξα παρα πολυ μετα απο λιγο συνηλθε και συνεχισε να κοιματε κανονικα με φοβισε παρα πολυ αυτο τωρα δεν το εχει ξανακανει μαλλον απο εφιαλτη ηταν η απο πολλη εντονη κουραση εσεισ τι λετε????καμια γνωμη ???το εχετε παθει εσεισ ποτε αυτο??

Link to comment
Share on other sites

ο δικος μου, ενω δεν εχει κανενα θεμα με ασχημα ονειρα ή κλαματα και ξυπνηματα μεσα στη νυχτα (σπανια ξυπναει αν ειναι αρρωστος), πρεπει μαλλον να στιφογυρναει συνεχως. γιατι τον βρισκω με το κεφαλι οπου λαχει (πανω, κατω, στη γωνια κτλ).

επισης οσες φορες ηταν αρρωστος και τον πηραμε μαζι μας δεινοπαθησαμε. παει και γυριζει καθετα σε μας και μας σπρωχνει σιγα σιγα.

αλλά μαλλον ετσι θα κανουν ολα σε αυτη την ηλικια. δεν νομιζω οτι ειναι για να πας σε γιατρο.

 

εμενα το προβλημα μου ειναι πως θα τον βαλω σε κανονικο κρεβατι χωρις καγκελα γυρω γυρω. ειναι σιγουρο οτι θα πεσει πολλες φορες.

Link to comment
Share on other sites

mmaria καλησπερα και μενα ισχυει αυτο που ειπεσ οταν τον περνουμε στο κρεβατι μασ σπρωχνει και δεν μπορουμε να κοιμηθουμε και μεισ ησυχα .οσο για το κρεβατι π[ου λεσ εγω τον εχω βαλει στο δωματιο του στο κρεβατακι του και διπλα στο κρεβατακι του εχω βαλει ενα ραντζο γιατι με θελει διπλα του οσο για να μην πεφτει απο το κρεβατακι του εμενα ηταν και κουνια και μετα το εκνα κρεβατακι και ειναι πολυ χαμηλο το ειχαμε παρει απο τα καταστηματα ΗΡΑ και του εχω βαλει ενα καγκελο απο τα τζαμπο να μην πεφτει η μια μερια με καγκελο και η αλλη ενωμενο με το δικο μου κρεβατι.το μωρο σου ποσο ειναι??/??εμενα ειναι 28 μηνων ,παντωσ να του παρεισ κρεβατι οσο μπορεισ πιο χαμηλο .περιμενω απαντηση σου:|:|:-D:-D:-D:-D:-D

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα τωρα ειδα τις απαντησης σας και σας ευχαριστω πολυ, οχι δεν του φωναζω κατα την διαρκεια της ημερας μονο αν κανει καποια ζημια και αυτο με τροπο του τοι μαζεψε το η αν οχι παμε τιμωρια στην καρεκλα οχι υστεριες. του οτι του φωναζω απο το δωματιο κοιμησου ειναι νυχτα ακομα για να μην παρεξηγηθω το κανω γιατι ειναι πολυ δυσκολο για μενα με την κοιλια να συκωνομαι συνεχεια, ακομα και οταν θα ξυπνηση το βραδυ και θα κλαιει και σηκωθω παω του χαιδευω το κεφαλακι τον ρωταω τι εγινε και η θα μου πει ο λυκος η οτιδηποτε αλλο που να με παραμπεμπει σε ονειρο οποτε ξαπλωνω διπλα του μεχρι να αποκοιμηθη η καθομαι απλα λιγο μαζι του και ξαναπαω στο κρεββατι μου.

τελως παντων το ειχε κοψει για καποιες βδομαδες και τωρα 3 βραδια το κανει παλι οποτε μαλλον ονειρα βλεπει και πρεπει να φοβαται γιατι πριν κοιμηθουμε διαβαζουμε τα γουρουνακια τα κατσικακια την κοκκινοσκουφιτσα γενικα παραμυθια που εχουν τον λυκο προσπαθησα να του τα κοψω αλλα δεν κλεινει τα ματια του και δεν σταματαει να κλαιει αν δεν του τα διαβασω ειναι τα αγαπημενα του.

θα δουμε τι αλλο να πω....

Link to comment
Share on other sites

stauroula δικιμασε να του διαβαζεισ αλλα παραμυθακια που να μην εχουν λυκουσ και τετια ισωσ μετα τα βλεπει στον υπνο του και τρομαζει .......και τιμωριεσ δεν τον βαζω στο καρεκλακι του γιατι ελεγε φοβαμαι και του το χω κοψει μου λενε κανονικα τιμωρια πρεπει να μπενουν σε ηλικια 3 και πανω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και εμάς, παρόλο που απο 4 μηνών κοιμάται

συνεχόμενα ΟΛΗ την νύχτα, στο δωμάτιό της,

χωρίς να μας έχει φωνάξει ΠΟΤΕ,

χωρίς να έχει κλάψει ΠΟΤΕ,

χωρίς να έχει δείξει τελοσπάντων κάποια δυσανασχέτιση για κάτι...

 

μέχρι πριν λίγο καιρό την ακούγαμε

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

να στριφογυρνάει στην κούνια της σαν... κοκορέτσι !!

 

Ποιός ξέρει...

 

Μπορεί να είναι χαρακτηριστικό της ηλικίας τους,

ή να είναι αντανακλαστικό και να το κάνουν χωρίς να το συνειδητοποιούν....

 

Μην ανησυχείς πάντως...δεν πρέπει να είναι κάτι ανησυχητικό!

Link to comment
Share on other sites

ετσι πιστευω το κανουν παντωσ πολλα παιδακια στριφογυριζουν σαν σβουρεσ εμενα τωρα αλλαξε τακτικη και κοιμαται απο την κατω μερια του κρεβατιου μια οριζοντια μια πλαγια οπωσ του ρθει πολυ αστατο υπνο κανουν τα πουλακια μασ:lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

ετσι πιστευω το κανουν παντωσ πολλα παιδακια στριφογυριζουν σαν σβουρεσ εμενα τωρα αλλαξε τακτικη και κοιμαται απο την κατω μερια του κρεβατιου μια οριζοντια μια πλαγια οπωσ του ρθει πολυ αστατο υπνο κανουν τα πουλακια μασ:lol::lol::lol::lol:

 

Ναι, έτσι και εμάς! Το πρωί πάντα την βρίσκω απο την κάτω μεριά! :P

Link to comment
Share on other sites

Κι εμενα ο δικος μου παντως απο 3 μηνων ξεκινησε να στριφογυρναει και μεχρι τωρα κοιμαται ανησυχα.Παντα ειναι ξεσκεπαστος το πρωι και σε διαφορες στασεις.Δεν ξυπναει απαραιτητα,αλλα στριφογυριζει σιγουρα!Εγω δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω μαζι του απο τοτε που ηταν βρεφακι!!:P

bxBwp2.png EgDTp2.png
Link to comment
Share on other sites

  • 5 εβδομάδες μετά...

παιδια, ο δικος μου κανει τοσο ανησυχο υπνο που αρχιζω και σκεφτομαι τον παιδοψυχολογο.. μηπως ειμαι υπερβολικη? ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ εσενα σταματησε να το κανει? εμας ανεκαθεν ειχε ανησυχο υπνο, αλλα τωρα τελευταια εχει παραγινει.. αφου κοιμαται και χασμουριεται.. το χετε ξανακουσει αυτο??

παντως χωρις πλακα εγω τα'χω παιξει..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ultraviolet μου και εμεις μια απο τα ιδια , υπαρχουν νυχτες που θελει -κοιμισμενη-να παει εξω, στην αμμο-εχει λατρεια με τη θαλασσα-και γενικα φωναζει ετσο.,ετσο η κατω που εννοει να μη γυρισει στο κρεβατι της...και εμενα μου ειναι αληθινα πολυ δυσκολο να σηκωνομαι διαρκως, και γενικα ωρες χανω την υπομονη μου-ειμαι και εγκυος και ουτως η αλλως σηκωνομαι για τουαλετα- και τη μαλωνω και αστα...τωρα εχω βαλει στοχο να μην ξαναφωναξω παρα να τη βαζω οπου εκεινη θελει να κοιμηθει...υπαρχουν βραδια που γυρναμε τρεις-τεσσερις φορες απο κρεβατι σε κρεβατι...μια θελει στο δικο μας και αφου τελικα την παρει ο υπνος σηκωνεται και φωναζει μικουι-μικουι, δηλ. στο μικρουλι...αυτο που προσπαθω ειναι να την βγαζουμε πρωι-απογευμα εξω και να κουραζεται, ενω συχνα παιζουμε κυνηγητο, που λατρευει μεσα στο σπιτι.......δεν ξερω τι αλλο να κανω...ο αποσπασματικος υπνος με τσακιζει..

Link to comment
Share on other sites

α! ωραια δεν ειμαστε οι μονοι που κοιμομαστε και χασμουριομαστε.. χαρα στο κουραγιο σου που περιμενεις και δευτερο, με το καλο! εγω αυτο σκεφτομαι.. λεμε να βαλουμε μπρος για αδερφακι και ακομα εδω και 2μισυ χρονια δεν εχω κοιμηθει σερι μια νυχτα, πως αντεχονται τα ξενυχτια παλι.............? ααααααααααααααχχχχχχχχ.....

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν ειστε μονοι!!αυτο για τα ξενυχτια το σκεφτομαι και εγω...αχ και βααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ!!και τι κανεις και το πρωι που θα θελει η μικρη - μεγαλη να πεξετε και εσυ θα εισαι τουλαχιστον....ζομπι????

καλες προσπαθειες παντως ευχομαι!!!

Link to comment
Share on other sites

spyni με το καλο και το δευτερο! δε μου λες? εγω σαν μωρο&παιδι ειχα τρελες αυπνιες και ο αντρας μου πολυ ανησυχο υπνο και υπνοβατουσε κιολας.. κι εσυ με τον συζυγο τετοιο υπνο κανατε? γιατι αν υποθεσω οτι παιζει κληρονομικοτητα και σ'αυτο.. θα πηδηχτω απο το παραθυρο...

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Link to comment
Share on other sites

Koριτσια κι εμενα η δικη μου ειναι 19 μηνων τωρα εκει που εβγαλε τα δοντια και ησυχασαμε εχει τωρα 1 μηνα περιπου που μολις κοιμηθει 2-3 ωρες μετα αρχιζει και ξυπναει η στριφογυριζει με λυγμους αν 2-3 λεπτα.δεν ξυπναει παντα αλλα δειχνει κατι να την ενοχλει.Στον γιατρο πηγαμε δεν ειναι αυτια ακροσατικα δοντια η τελος παντων κατι οργανικο.Λετε να ειναι εφιαλτες?ΟΛΗ νυχτα?

Link to comment
Share on other sites

ασπα επειδη εγω τα εψαχνα ολα με το δικο μου το τρελο μωρο, ξεκινα αποκλειοντας τι μπορει να την ενοχλει.. πχ κρυωνει, δεν της εφτασε το γαλα η μηπως εφαγε πολυ, μηπως βλεπει κανενα παιδικο αργα και την αναστατωνει, μηπως κουραζεται πριν τον υπνο και ειναι σε υπερενταση, μηπως δεν της αρεσει το μαξιλαρακι της κλπ..

εγω παρατηρησα με τον δικο μου, πως ο,τι του κανε εντυπωση κατα τη διαρκεια της μερας το βλεπε στον υπνο.. μηπως αλλαξατε δραστηριοτητες τελευταια και στροφαρει πολυ το μυαλουδακι της?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Link to comment
Share on other sites

spyni με το καλο και το δευτερο! δε μου λες? εγω σαν μωρο&παιδι ειχα τρελες αυπνιες και ο αντρας μου πολυ ανησυχο υπνο και υπνοβατουσε κιολας.. κι εσυ με τον συζυγο τετοιο υπνο κανατε? γιατι αν υποθεσω οτι παιζει κληρονομικοτητα και σ'αυτο.. θα πηδηχτω απο το παραθυρο...

 

λοιπον κοριτσι μου, δεν το ειχα σκεφτει αυτο και σε ευχαριστω...ναι, λοιπον και εγω υπνοβατουσα μεχρι περιπου τα 8-9!!!επισης παντα ειχα ανησυο υπνο...ε ρε τι μας περιμενει.......

Link to comment
Share on other sites

επισης ο αδελφος μου εκανε το εξης, για τους υπολοιπους φρικιαστικο....σηκωνοταν καθιστος στο κρεβατι και μιλουσε για πολλη ωρα...η μαμα μου τον πηγε σε παιδοψυχολογο αλλα δεν ειπε κατι συγκεκριμενο η ιδιαιτερο, αν θυμαμαι καλα...

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...