Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Ναι ολα μια χαρουλα κατα τα αλλα!Το χαλαρο ειναι το καλυτερο,ουτε αγχος ουτε τιποτα.Οσο για το οικονομικο...ετσι σκεφτονται οι περισσοτεροι...αλλα με τετοια κριση κανεις δεν θα σκεφτοταν για μωρο...υγεια πανω απ' ολα και ολα τα αλλα θα ερθουν!Ευχομαι να σου ερθουν τα πραγματα οπως επιθυμεις!

Oλα γινονται για καποιο λογο... :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ολα μια χαρουλα κατα τα αλλα!Το χαλαρο ειναι το καλυτερο,ουτε αγχος ουτε τιποτα.Οσο για το οικονομικο...ετσι σκεφτονται οι περισσοτεροι...αλλα με τετοια κριση κανεις δεν θα σκεφτοταν για μωρο...υγεια πανω απ' ολα και ολα τα αλλα θα ερθουν!Ευχομαι να σου ερθουν τα πραγματα οπως επιθυμεις!

Αυτο λεω και εγω...οτι ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα αν περιμενουμε να κανουμε τις τρελες βασεις δεν θα κανουμε τιποτα ποτε...ευχαριστω παρα πολυ!!!και σε σενα ευχομαι το πολυποθητο και ο,τι αλλο εχεις ονειρευτει!θα περιμενω να μαθω νεα σ!!:D και σε μια δυο μερουλες για χοριακηηη αν δεν ερθει η ακατανομαστη!!(ευχομαστε να μην ερθει:rolleyes:)!!!

Δεν νομιζω οτι με αυτον τον τροπο θα μπορουσε να προκυψει εγκυμοσυνη.Ισως σου αργει λογω αναστατωσης.Ωστοσο μιας και απ οτι καταλαβαινω ακομα δεν θελεις να γινεις μανουλα και επειδη υπαρχουν και μεταδοτικες ασθενειες να εισαι πιο προσεκτικη μιας και αφορα τη ζωη σου.Σου ευχομαι τα καλυτερα!Καλο μηνα![/καλομηνα Ελενη μουυυ!!! ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου!!! τελικα αδια8ετησα χ8εσ απλα με τετοια 8εματα αγχωνομαι υπερβολικα πολυ!!! ειναι λιγο νωρισ για να γινω μαμα πιστευω κα8ωσ δεν εχω τελειωσει ακομα τισ σπουδεσ μου!!!!δικιο εχεισ πρεπει ναπροσεχω περισσοτερο!!! ευχομαι να γινεισ συντομα μανουλα και να σου πανε ολα καλα στη ζωη σουυυ!!! και παλι ευχαριστωω!!!! φιλιαα :*

Κορίτσια καλημέρα, είναι και δική μου πρώτη μέρα στο φόρουμ και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το δικό μου πρόβλημα, εδώ και ενάμιση χρόνο κάνω προσπάθειες για να μείνω έγκυος αλλά τίποτα, ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δεν έχω τίποτα και όλα είναι καλά (γιατρός να τον πει κανείς), τελικά άλλαξα γιατρό και έμαθα ότι έχω πολυκυστικές ωοθήκες και ανεβασμένη την γλυκόζη που αργότερα θα μου προκαλούσε ζάχαρο....έκανα θεραπεία με αντισυλληπτικά για 3 μήνες και παίρνω και χάπια για γλυκόζη, βέβαια μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν είναι σοβαρό πρόβλημα οι πολυκυστικές και ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα και είναι καθαρά θέμα άγχους, γιατί και οι εξετάσεις του συζύγου είναι τέλειες, και εχθές λοιπόν πήραμε την απόφαση και κάναμε την πρώτη σπερματέγχυση και τώρα πρέπει να περιμένω 10 με 15 μέρες για να κάνω β χοριακή και έχω πολύ άγχος, είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα για να με βοηθήσει?

Καλησπερα!Τελικα αδιαθετησα...δε πειραζει συνεχιζουμε με ρυθμο...χιχι!Αυτο που εχω να σας πω κοριτσια για εσας που προσπαθειτε για να μην χαλατε τα λεφτουδακια σας στα τεστ του φαρμακειου οτι τα hometest που εκανα ηταν αξιοπιστα(μια αμφιβολια την ειχα).Εχω διαβασει απο πολλες κοπελες οτι ηταν αξιοπιστα και πανω απ' ολα πολυ φθηνα.FG22092012 ελπιζω να σου απαντησει καποια κοπελα που να γνωριζει.Παντως μην στεναχωριεσαι κοπελα μου...ολα καλα θα πανε.

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Τελικα αδιαθετησα...δε πειραζει συνεχιζουμε με ρυθμο...χιχι!Αυτο που εχω να σας πω κοριτσια για εσας που προσπαθειτε για να μην χαλατε τα λεφτουδακια σας στα τεστ του φαρμακειου οτι τα hometest που εκανα ηταν αξιοπιστα(μια αμφιβολια την ειχα).Εχω διαβασει απο πολλες κοπελες οτι ηταν αξιοπιστα και πανω απ' ολα πολυ φθηνα.FG22092012 ελπιζω να σου απαντησει καποια κοπελα που να γνωριζει.Παντως μην στεναχωριεσαι κοπελα μου...ολα καλα θα πανε.

Foroulina συνεχιζεις ακαθεκτη τς προσπαθειες!;) εχουν κ αυτες την γλυκα τους!;)χιχι εγω ειμαι ακομα στην αναμονη...κ με ψυχολογια οχι κ στα καλυτερα της...

Foroulina συνεχιζεις ακαθεκτη τς προσπαθειες!;) εχουν κ αυτες την γλυκα τους!;)χιχι εγω ειμαι ακομα στην αναμονη...κ με ψυχολογια οχι κ στα καλυτερα της...

Εχτες δεν λεγαμε οχι αγχος;:DΤι εγινε σημερα;Αχχχχχ αυτη η ψυχολογια τα κανει ολα...αυτο το μυαλουδακι μας που ολο στριφογυριζει!:roll:Μην αγχωνεσαι οτι εχει γινει θα δειξει....εχεις μεγαλο κυκλο και εσυ σαν και εμενα ή εισαι απο τις τυχερες με τον μικρο κυκλο;

Αχ τ ειπαμε αλλα σμρ ξυπνησα πολυ καπως...εχω λιγο πολλα στο κεφαλι μ...και αυτο τ θεμα κ μ τν σχολη π σ ειπα...εχω απελπιστει με το θεμα σχολης:cry: θα προσπαθησω να ηρεμησω...δυστυχως εγω ειμαι λγ περιεργη στν περιοδο..μ εχει ερθει κ στις 28 αλλα κ στις 34 κ στις 38...πιο πλ ειμαι στις 32-34 αλλα τρ θ πρεπει να περιμενω μεχρι τς 38 μερες?:shock:(εχω ανοιξει κ θεμα...)

Tελικα αυτο το αγχος μας κανει πολυ κακο.Τυχερα τα κοριτσια που εχου μικρο κυκλο!τι να πουμε και εμεις που πρεπει να περιμενουμε 40 μερες?Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε...και ολα θα ερθουν στην ωρα τους.(δεν το κατεχω πολυ το φορουμ ακομα για να δω που πας για τα προηγουμενα θεματα που εχεις ανοιξει)

Tελικα αυτο το αγχος μας κανει πολυ κακο.Τυχερα τα κοριτσια που εχου μικρο κυκλο!τι να πουμε και εμεις που πρεπει να περιμενουμε 40 μερες?Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε...και ολα θα ερθουν στην ωρα τους.(δεν το κατεχω πολυ το φορουμ ακομα για να δω που πας για τα προηγουμενα θεματα που εχεις ανοιξει)

Απ'οτι καταλαβες αν δν μ ερθει νωρις θα σας πρηζω αρκετες μερες ακομα!:P ολα θα φτιαξουν καποια στιγμη...που θα παει?!(εχω ανοιξει στην ενοτητα θελω να γινω μαμα/μπαμπας εκει π λεει τι μου συμβαινει?κοριτσια βοηθεια...)σορρυ σε πρηζω κ σενα...

Διαφημίσεις

Καθολου δεν με πρηζεις!Ισα-ισα που βοηθαει η μια την αλλη εστω με αυτα που ξερει.Θα σε βρω και εκει δλδ.Θα περιμενω νεα σου!

:):) οσο μπορουμε η μια την αλλη!!!ναι ναι και εκει...θ γραφω νεα γιατι το σαββατο φτανω εγω ατις 28 μερεε...εχω μελλον ακομα..!

Κορίτσια πια μπορεί να βοηθήσει; Στις 2 του μηνός έκανα σπερματεγχυση στις 3 είχα αφορητους πόνους και ο ΓΙΑΤΡΟΣ μου είπε οτι ειναι η ωορρηξία λόγω πολλών ωαρίων ( γιατι πήρα χάπια) αλλά γενικά εχω κατι πονακια χαμηλά τι μπορεί να ειναι; Ξέρει καμια; Περιόδο ( που να μην έρθει η ριμαδα) περιμένω κατα τις 21.... ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!:confused:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια είμαι 28 και ο άντρας μου 31 προσπαθούμε εδώ και τρία χρόνια για ένα Μωράκι! Αλλά τίποτα!(μας λέγανε ανεξήγητη υπογονημοτητα) Είμαι πολύ αγχομενη! Γι αυτό γράφτηκα στη παρέα σας γιατί έχω ανάγκη να μιλήσω με ανθρώπους που έχουν τις ανησυχίες με μένα!Έχω κάνει σπερματεγχυσεις και μια εξωσωματική αλλά τπτ! Στην ενότητα για την προλακτινη έχω γράψει τις λεπτομέρειες λόγω της αυξημένης προλακτινης που μου βρήκε ο γιατρός που πάω τώρα φυσιολογικές τιμές 120-400 και εγώ 1269!!! Ο γιατρός μου λέει πως σε συνδυασμό με τις πολυκυστηκες γι αυτό δεν μένω έγκυος και μου έδωσε θεραπεία! Δεν ξέρω τι να πιστέψω!!!!να χαρώ λιγάκι γιατί βρήκα αυτό που έχω;:( Έχω φοβηθεί τους γιατρούς μιας και έχω αλλάξει 5 ελπίζω ο καινούργιος να είναι όπως φαίνεται! ΑΝΘΡΩΠΟΣ!:-P

Κορίτσια πια μπορεί να βοηθήσει; Στις 2 του μηνός έκανα σπερματεγχυση στις 3 είχα αφορητους πόνους και ο ΓΙΑΤΡΟΣ μου είπε οτι ειναι η ωορρηξία λόγω πολλών ωαρίων ( γιατι πήρα χάπια) αλλά γενικά εχω κατι πονακια χαμηλά τι μπορεί να ειναι; Ξέρει καμια; Περιόδο ( που να μην έρθει η ριμαδα) περιμένω κατα τις 21.... ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!:confused:

Δεν είμαι γιατρός αλλά μπορώ να σου πω την εμπειρία μου έχω κάνει κ εγώ σπερματεγχυσεις στην πρώτη είχα κ εγώ πονακια σαν κ αυτά που έχουμε όταν κάνουμε ωορρηξία και ο τότε γιατρός μου είπε το ίδιο με τον δικό σου βασικό τώρα όμως είναι να μην αγχονεσαι κ να έχεις πίστη ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά όλες μας πρέπει να είμαστε ηρεμες (όσο μπορούμε) εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις ένα υγιές Μωράκι!

Καλημέρα σε όλες. Όπως καταλάβατε απο τον τίτλο είμαι νέο μέλος εδώ :P -αν και παρακολουθώ πολύ συχνά διάφορα θέματα απο το site- και είπα να πω ένα γεια! Είμαι νιόπαντρη και με τον άντρα μου έχουμε ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για ένα μπουμπουκάκι. Δεν αγχωνόμουν μέχρι πρόσφατα, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχω κάτι περίεργα σημάδια που με έχουν κάνει να ανυπομονώ να δω τί γίνεται! Εύχομαι σε όσες προσπαθούν, καλή επιτυχία!!!!

Anyone who thinks that sunshine is pure happiness, has never danced in the rain...

Γειά σας!!!

Αν και εχω κανει την εγγραφη μου εδω και λιγο καιρό ... αυτό ειναι το πρωτο μου μηνυμα! Μεχρι τωρα διαβαζα παλιοτερες συζητησεις σας και προσπαθουσα να συλλεξω πληροφορίες για διαφορα θεματα που με απασχολουν!

Εδω και 4 μηνες εχουμε ξεκινησει με τον αντρα μου προσπαθειες για το πρωτο μας παιδακι! Αν και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με αυτην την προοπτικη .... καθε αποτυχημενη προσπαθεια με γεμιζει αγχος .. ε ειναι και η ηλικία μου ... 37.. ενα αγχος παραπανω οπως και να εχει! :roll:

Νιωθω λοιπον οτι θελω να μοιραστω καποια πραγματα, θελω να βρισκομαι σε μια παρεα που θα μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες, αγωνίες, απορίες και .... ευχομαι τελικά την χαρά μας!;)

Καλως ηρθες Ευα!Θα δινουμε η μια στην αλλη κουραγιο και πολυυυυυ θετικη σκεψη!Και αργα ή γρηγορα θα δουμε αυτο το πολυποθητο +++++ !!!!

• Δημιουργία νέου...