Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κ από μένα..εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο να χαίρεστε τα μωράκια σας κ με το καλό να αποκτήσετε όσες είστε εγκυούλες κ όσες προσπαθείτε!Εγώ έχω διδυμάκια κ όπως είπα είμαι χωρισμένη κ έχω μια σχέση,το πρόβλημα μου είναι πως είμαι αρκετά φοβισμένη με το γεγονός πως μένω πλέον με τον σύντροφο μου αλλά όταν έχω τα μωρά μου πάω σπίτι μου γιατί θέλω πρώτα να ευχαριστιέμαι μόνη τα αγγελούδια μου κ να μην τα βάλω άμεσα σε όλο αυτό γιατί με τρομοκρατεί η ιδέα της αντίδρασης των δικών του σε αυτό.Εκείνος φυσικά μου λέει πως το γνωρίζουν κ δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά επειδή είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που δεν θέλει να πληγώνει κανέναν κ θέλει να αποφεύγει εντάσεις καμιά φορά αλλιώς παρουσιάζει τα πράγματα σε μένα κ αλλίως στους άλλους για καλό!Εκείνοι από την μεριά τους είναι πολύ καλοί απέναντι μου αλλά με προβληματίζει το ότι δεν με έχουν ρωτήσει ούτε μια φορά για τα μικρά μου.(Πριν αναρωτηθείτε πως γίνεται να μένω με τον σύντροφο μου κ να βλέπω κάποιες μέρες τα παιδιά μου θα σας απαντήσω λόγω δουλειάς.)

Θα μπορύσα να γράψω πάρα πολλά αλλά δεν θέλω να σας ζαλίσω.

Καλημέρα κ από μένα..εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο να χαίρεστε τα μωράκια σας κ με το καλό να αποκτήσετε όσες είστε εγκυούλες κ όσες προσπαθείτε!Εγώ έχω διδυμάκια κ όπως είπα είμαι χωρισμένη κ έχω μια σχέση,το πρόβλημα μου είναι πως είμαι αρκετά φοβισμένη με το γεγονός πως μένω πλέον με τον σύντροφο μου αλλά όταν έχω τα μωρά μου πάω σπίτι μου γιατί θέλω πρώτα να ευχαριστιέμαι μόνη τα αγγελούδια μου κ να μην τα βάλω άμεσα σε όλο αυτό γιατί με τρομοκρατεί η ιδέα της αντίδρασης των δικών του σε αυτό.Εκείνος φυσικά μου λέει πως το γνωρίζουν κ δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά επειδή είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που δεν θέλει να πληγώνει κανέναν κ θέλει να αποφεύγει εντάσεις καμιά φορά αλλιώς παρουσιάζει τα πράγματα σε μένα κ αλλίως στους άλλους για καλό!Εκείνοι από την μεριά τους είναι πολύ καλοί απέναντι μου αλλά με προβληματίζει το ότι δεν με έχουν ρωτήσει ούτε μια φορά για τα μικρά μου.(Πριν αναρωτηθείτε πως γίνεται να μένω με τον σύντροφο μου κ να βλέπω κάποιες μέρες τα παιδιά μου θα σας απαντήσω λόγω δουλειάς.)

Θα μπορύσα να γράψω πάρα πολλά αλλά δεν θέλω να σας ζαλίσω.

Καλημερα κοπελα μου, και να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Θελω να σε συγχαρω που δεν λυγισες και καταφερες και μεγαλωσες μονη σου 2 μωρα. Τι να πω, εισαι αξιοθαυμαστη. Εχω και γω διδυμα και νομιζω μονη μου θα φρικαρα. Δηλαδη ετσι πιστευω, αλλα νομιζω πως στα δυσκολα βρισκουμε την απαιτουμενη δυναμη απο το πουθενα. Χαιρομε πραγματικα που εισαι με εναν καλον ανθρωπο. Τα αγαπαει τα παιδακια σου, τα βλεπει; Βασικα και συγνωμη για την αδιακρισια, επειδη δεν καταλαβα, τα μωρακια που μενουν; Δεν μενουν μαζι σου; Ευχομαι να ευτυχησεις στη ζωη σου σε αυτον τον τομεα του συντροφου!

Φιλικα χ !

Καλημερα κοπελα μου, και να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Θελω να σε συγχαρω που δεν λυγισες και καταφερες και μεγαλωσες μονη σου 2 μωρα. Τι να πω, εισαι αξιοθαυμαστη. Εχω και γω διδυμα και νομιζω μονη μου θα φρικαρα. Δηλαδη ετσι πιστευω, αλλα νομιζω πως στα δυσκολα βρισκουμε την απαιτουμενη δυναμη απο το πουθενα. Χαιρομε πραγματικα που εισαι με εναν καλον ανθρωπο. Τα αγαπαει τα παιδακια σου, τα βλεπει; Βασικα και συγνωμη για την αδιακρισια, επειδη δεν καταλαβα, τα μωρακια που μενουν; Δεν μενουν μαζι σου; Ευχομαι να ευτυχησεις στη ζωη σου σε αυτον τον τομεα του συντροφου!

Φιλικα χ !

Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου και να είσαι πάντα καλά να τα καμαρώσεις όπως ποθείς!!Λόγω του ότι δουλεύω απόγευμα κ δεν έχω άτομα να μου τα κρατήσουν,ούτε τη δυνατότητα για νταντά τα μοιράζομαι με τον πατέρα τους..κ τα βλέπω σαββατοκύριακα!Ο συντροφος μου τα έχει δεί,τα βρίσκει γλυκά,δεν έχει προβλημα που "υπάρχουν",τα μικρά τον θεωρούν φίλο τους!Το θέμα μου είναι πως νοιώθω τρομοκρατημένη με όλα οσα συμβαίνουμ γιατί κ ο υπέροχος συντροφος μου ειναι λίγο ανασφαλής κ άβουλος ειδικά τελευταία!

χαχα ελα μου ντε..αχ εγω αυριο περιμενο να μην μ ερθει η ακατανομαστηη.. μακαρι να ειναι ολλα καλα.:D καλη επιτυχια σε ολλες μαςςς κ να εχουμε ευχαριστα νεα συντομαααα!!!!

Ελπίζω να μην σου ήρθε η ακατανόμαστη και να περνουμε σιγά σιγά και οι υπόλοιπες σειρα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα νεα στο furum. Με τον αντρα μου παντρευτηκαμε τον ιουνιο του 2013 . Μετα το γαμο λεγαμε θα ξεκινησουμε προσπαθειες για παιδακι αλλα μας προεκυψε μια ευκαιρια να ξεκινησουμε τη δικη μας δουλεια και μιας και ο συζυγος ητανε αρκετους μηνες ανεργος αρπαξαμε την ευκαιρια και πεσαμε και οι δυο με τα μουτρα. Εγω τα πρωινα υπαλληλος σε γραφειο και τα απογευματα σπιτι στον υπολογιστη προσπαθωντας να στηθει το καινουργιο μας εγχειρημα. Μετα απο 4 μηνες επισκευφτηκαμε τον γυναικολογο μου να ενημερωσουμε για τα σχεδια μας και να μας συμβουλεψει σχετικα. Μου εδωσε φυλλικο οξυ και μας ειπε οτι καλο θα ητανε να περιμενουμε κανενα διμηνο να παρει ο οργανισμος μου φυλλικο οξυ πριν μεινω εγκυος, ετσι και περιμεναμε. Στο διαστημα αυτο επαθα ενα εγκεφαλικο επεισοδιο (ειμαι 35) και μας πηρε λιγος καιρος για να κανω εξετασεις αιματολογικες και μαγνητικη. Ο συζυγος ηθελε να το ψαξουμε και μετα να ξεκινησουμε για παιδι οπως και εγινε. Οι αιματολογικες εδειξαν ανεβασμενες τιμες στο θυροειδη. Επισκεφτηκα ενδοκρινολογο και η γιατρος μας συμβουλεψε οτι καλο θα ητανε να στρωσει ο θυροειδης μου και μετα να προσπαθησουμε για παιδι, οχι οτι αν εμενα εγκυος θα ηταν κατι το τραγικο αλλα..... Παλι αναβολη. Εν τω μεταξυ ολο αυτο το διαστημα καναμε μερικες φορες ελευθερα ερωτα αλλα στο πολυ χαλαρο χωρις αποτελεσμα. Σε 2 μερες τελειωνει η περιοδος μου και ειπαμε με το συζυγο να το παρουμε ζεστα το θεμε αυτη τη φορα. Παιρνω το φυλλικο οξυ εδω και 3 μηνες περιπου και το χαπι για το θυροειδη εδω και 15 μερες. Ομως..... Εδω και ενα μηνα ταλαιπωδουμαι απο περιστοματικη θυλακιτιδα. Πηγα 1 φορα στο δερματολογο μου εδωσε κατι αλοιφες, διαλυμα και σταγονες κορτιζονη διαλυμενες σε νερο τις οποιες πηρα για 10 μερες. Τα σπυρακια υποχωρησαν αλλα οχι και ο ερεθισμος στο προσωπο. Μετα απο καποιες μερες επισκεφτηκα παλι τον δερματολογο, μου εδωσε αλλη αλοιφη και διαλυμα αλλα οχι αλλη κορτιζονη μιας και δεν θελαμε καθως τονειχα ενημερωσει οτι με το συζυγο θελουμε να κανουμε παιδακι. Τα πηρα για καποιες μερες και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Τα σπυρακια δεν υποχωρησαν πληρως και ο ερεθισμος στα ιδια επιπεδα. Αποφασισα να παω σε αλλο δερματολογο ο οποιος μου ειπε οτι η θυλακιτιδα θα περασει μονο με αντιβιωση απο το στομα και οτι αλλο και να παρω απο κρεμες και αλοιφες και τετοια τιποτα δεν θα ωφελησει. Οταν τον ενημερωσα ομως οτι θελουμε παιδακι μου απαγορευσε την αντιβιωση, μου εδωσε μονο μια κρεμα ισα για να περιορισουμε το προβλημα. Αν επαιρνα την αντιβιωση θα επρεπε να την παιρνω για αρκετες εβδομαδες και να αναβαλλουμε παλι τα σχεδια μας για παιδακι. Αποφασισα οτι δεν θελω να περιμενω αλλο και να αναβαλλουμε αλλο τα σχεδια μας, και ετσι δεν ξεκινησα την αντιβιωση αλλα χρησιμοποιω την κρεμα που μου συνεστησε ο δευτερος δερματολογος. Δυστυχως ειναι φορες που ο ερεθισμος φουντωνει και μπαινω σε σκεψεις μηπως να κανω τη θεραπεια και μετα να προσπαθησουμε για παιδακι? Κατα βαθος δεν θελω να περιμενω αλλο αλλα ουτε και να γεμισει το προσωπο μου με σπυρια και κικκινιλες. Ο συζυγος μου με βλεπει που στεναχωριεμαι που βγαζω σπυρια και με καθυσηχαζει λεγοντας μου να κανω τη θεραπεια και μετα να προσπαθησουμε. Απο τοτε που ειπαμε οτι θελουμε να κανουμε παιδι ολα τα προβληματα με την υγεια μου τωρα βγηκαν. Ειχε καμια σας δερματολογικο προβλημα να μου πειτε τη γνωμη σας. Η κρεμα που χρησιμοποιω ειναι η Uriage σε συνδιασμο με ενα δερματολογικο διαλυμα το acne Hermal.

Καλημέρα και από εμένα!!!

Διαβάζω το forum από όταν ήμουνα έγκυος!!!

Τώρα έχω ένα αγοράκι 2 χρονών που μου έχει αλλάξει τη ζωή!!!

Δεν είναι η πρώτη μου δημοσίευση (έχω γράψει και στο 'ομοιοπαθητική') αλλά σκέφτηκα να πω και εδώ μια καλημέρα!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Ονομάζομαι Λευτέρης, είμαι 27 ετών, από Αθήνα, χωρισμένος και πατέρας της πιο όμορφης κορης! (όλοι αυτό λένε έτσι? ;)

Καλώς σας βρήκα. Είμαι σίγουρος ότι στην παρέα σας, θα βρώ πολύ χρήσιμες πληροφορίες και ελπίζω να συνεισφέρω και εγώ με τις εμπειρίες μου.

Η κόρη μου αναρωτιέται γιατί είμαι όλη την ώρα στο σπίτι...

Καλημέρα !

Είναι η πρώτη μου δημοσίευση. Είμαι καινούρια στο forum και χαίρομαι πολύ. Είμαι έγγυος και πρώτα ο Θεός γεννάμε το Νοέμβριο του 2014. Καμιά άλλη μανούλα για τότε ? ;)

preg.png

3WiXp3.png

καλημερα και απο εμενα ονομαζομαι Ελένη και ειμαι νεο μελος ειμαι 6μηνων εγκυος και επελεξα να κανω εγγραφη στο συγκεκριμενο forum γιατι κατα καιρους εχω βρει πολλες απαντησεις σε θεματα που με απασχολουσαν.να με συγχωρησετε επειδη ειμαι καινουργια και δεν ξερω αν γραφω στο σωστο topic.

Διαφημίσεις

καλησπερα ειμαι νεο μελος το ονομα μου ειναι Λένα και ειμαι 6 μηνών ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας και να μπορεσουμε να βοηθησουμε η μια την αλλη με τις εμπειριες μας

καλησπερα!ειναι η πρωτη μου δημοσιευση!κ γω ειμαι εγκυος κ πρωτα ο θεος θα γινω μανουλα το νοεμβριο!

Καλημέρα Ελένη μου και Καλως ήρθες.

Έχουμε στο parentscafe και ομαδούλα για να συζητάμε με τις μανούλες Νοεμβρίου. Αν θέλεις έλα στην παρέα μας.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=2312039#post2312039

preg.png

3WiXp3.png

Καλησπερα σε όλους ! Μολις έκανα την εγγραφή μου κ ειναι το πρώτο μου post ! Είμαι πολυ αγχωμένη ,ο λόγος ειναι ότι στις 19 Φεβρουαρίου έκανα διακοπή κύησης (1η φορα εγγυος) ,με όλο το ψυχολογικό βάρος που κουβαλώ προσπαθω να συνεχίσω την καθημερινότητα μου ,μετα λοιπόν την απόξεση ειχα αιμοραγια για 15-20 μέρες ,μετα από ένα μήνα σχεδόν όπως μου είπε κ ο γιατρός μου ήρθε κ η 1η περίοδος κανονική διάρκεια ...περιμενοντας την 2η περίοδο που ήρθε στην ώρα της εχει ξεκινήσει από της 23 Απριλίου κ μεχρι τωρα ακομη έχω με αυξομειώσεις αλλα την τελευταία βδομαδα με πολυ έντονη αιμοραγια (κ κομματάκια) επισκέφτηκα τον γιατρό μου κάναμε υπέρηχο κ τέστ παπ περιμενω αποτελεσματα .ο ίδιος μου λεει λογω ορμονών κ μια κυστησ που ειχα ( 8 χιλιοστά στην περίοδο εγγυμοσυνης 2 χιλιοστά τωρα ) .προτεινει να περιμενω λίγο ακομη κ αν δε σταματήσει να δούμε τι θα γινει .υπαρχει περίπτωση να προκλήθηκε λογω αποξεσης ; να χει γινει καποια ζημια ? Φοβάμαι πολυ ! Υπαρχει περίπτωση να βλάψει τη γονιμότητα μου ! Θα θελα πολυ κάποια στιγμη να κανω παιδί φοβάμαι μήπως έχουν καταστραφεί τα πάντα ...συνεχεια σκέφτομαι σε ποιο μήνα θα ήμουν κ τα σχεδια που έκανα για το επερχόμενο μωρό κ τωρα ...εχω κ αυτο το φόβο ...αν γνωρίζετε κάτι παρόμοιο σας παρακαλώ ενημερώστε με ..σας ευχαριστώ ..!

Διαφημίσεις

Γεια σε όλους! Αυτό είναι το πρώτο μου post στο site και είμαι πολύ χαρούμενη.. Είμαι από το Ηράκλειο της Κρήτης, βέρα Κρητικιά, 23 ετών.

Είμαστε σε φάση που προσπαθούμε να πιάσουμε νινί με τον καλό μου και επειδή καιρό τώρα διαβάζω εμπειρίες και απόψεις εδώ στο site, είπα να γραφτώ κι εγώ με τη σειρά μου.

Καλώς σας βρήκα!

Καλημέρα !

Είναι η πρώτη μου δημοσίευση. Είμαι καινούρια στο forum και χαίρομαι πολύ. Είμαι έγγυος και πρώτα ο Θεός γεννάμε το Νοέμβριο του 2014. Καμιά άλλη μανούλα για τότε ? ;)

Kalispera!k ego noemvri MANOULA peripou 11/11 PHT.....ESU?POU THA GENNISEIS?EGO ALEKSANDRAS.LES NA SIMPESOUME????:-P

Γεια σας! Μόλις έκανα εγγραφή και είμαι καινούρια στο forum :) Πριν λίγο καιρό μετακομήσαμε με τον άντρα μου και το μικρό μας και είμαστε ακόμα σε φάση προσαρμογής στην καινούρια μας ζωή! Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος της παρέας!

καλησπερα κοριτσια!μολις εκανα κι εγω εγγραφη στο φορουμ κ ελπιζω να γνωριστουμε κ να κανουμε παρεα!θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας...ειμαι κ νιοπαντρη κ προσπαθουμε για μωρακι με τον αντρα μου...εχω κυκλο σταθερο 28 μερες.αυτο το μηνα ειχαμε καθημερινη επαφη απο την 8η μερα εως την 16η.καθε μερα.για την ακριβια καθε νυχτα;).ποσες πιθανοτητες εχω να εγινε η συλληψη?ωορηξια εχω την 15η..σας ευχαριστω πολυ πολυ εκ των προτερων κ περιμενω με αγωνια τις πολυτιμες απαντησεις σας!:D

καλησπερα!τι κανετε?ειμαι καινουργια εδω και εχω θεσει ενα ερωτημα.θα ειχατε τη καλοσυνη να μου πειτε τη γνωμη σας?ευχαριστω!

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!

Από αυτά που λες είναι πολύ πιθανό να έγινε σύλληψη αλλά μην το σκέφτεσαι τόσο γιατί δε βοηθάει.. Πρέπει να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά! Πάντως εμένα ο γυναικολόγος μού είχε πει να έχουμε επαφή μέρα παρά μέρα κι όχι κάθε μέρα γιατί αδυνατίζει το σπέρμα.

Καλά αποτελέσματα πάντως!!

2-4-13... Η νεραϊδούλα μας ήρθε και μας άλλαξε τη ζωή ! ! !

• Δημιουργία νέου...