Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Καλησπέρα! Είμαι καινούργια στο forum,και θα ήθελα πρωτίστος την επιείκια σας και μετά τις γνώσεις σας.

Είμαι τριάντα πέντε ετών και έχω ήδη χάσει μιά σάλπιγγα και πάω για σαλπιγγογραφία την επόμενη μάλλον εβδομάδα.

Η φοβία μου είναι αν θα είναι λειτουργική ή όχι η μια και μοναδική σάλπιγγα που έχω.

με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία από μη λειτουργική σάλπιγγα και τι έκανε μετα για να γονιμοποιήσει.

Καλή μου Panker, καλησπέρα...σήμερα διάβασα την δημοσίευση σου και θέλω να σου δώσω δύναμη όπως μέσα απο σένα θα μπορούσα να αντλήσω και εγώ. Είμαι ομοίως 35 ετών και έχω χάσει την δεξιά μου σάλπιγγα τον Μάρτιο του 2013 απο εξωμήτρια κύηση. Στις 02/01/2014 πραγματοποίησα σαλπιγγογραφία και είχα ακριβώς τον ίδιο φόβο. Ευτυχώς έχω μια καλή αριστερή σάλπιγγα (όχι άριστη όμως, σύμφωνα με το γιατρό) που μπορεί να οδηγήσει σε μια επόμενη εγκυμοσύνη φυσιολογικά...Επίσης επειδή εργάζομαι σε ιδιωτικό νοσοκομείο και εχω μιλήσει αρκετά και με πολλούς ιατρούς, όλοι είχαν να μου πουν το ίδιο πράγμα ΜΟΝΟ μια σάλπιγγα χρειάζεσαι για να μείνεις έγκυος....απλά θα το παλέψουμε λίγο παραπάνω...Να ξέρεις ότι είσαι πιο γόνιμη μετά την σαλπιγγογραφία και ότι σύντομα θα γίνεις και εσύ Μανούλα....εύχομαι σύντομα να μαθω τα καλά σου νέα...(ps: δεν πονάει σχεδόν καθόλου...μια μικρή ενόχληση τουλάχιστον αισθάνθηκα εγώ...). φιλιά πολλά και πολλές ευχές...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας, είμαι μέλος από το 2009 αλλά δεν έχω ξαναγράψει. Ο τρίτος μου γιός είναι 3 ετών. 4 χρόνια στέλνω τα παιδιά μου σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Η κατάσταση όμως έχει γίνει ανυπόφορη και ψάχνω για ιδιωτικό παιδικό σταθμό στη Γλυφάδα. Γνωρίζει κάποιος κανένα καλό και οικονομικό; Καθαρό και με χώρο για παιχνίδι.

Σας ευχαριστώ πολύ

:lol:

Καλησπέρα σας, είμαι μέλος από το 2009 αλλά δεν έχω ξαναγράψει. Ο τρίτος μου γιός είναι 3 ετών. 4 χρόνια στέλνω τα παιδιά μου σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Η κατάσταση όμως έχει γίνει ανυπόφορη και ψάχνω για ιδιωτικό παιδικό σταθμό στη Γλυφάδα. Γνωρίζει κάποιος κανένα καλό και οικονομικό; Καθαρό και με χώρο για παιχνίδι.

Σας ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα! Επειδή ενδιαφέρομαι να στείλω το παιδί μου σε λίγο καιρό σε παιδικό σταθμό αναρωτιόμουν γιατί είπες ότι η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη; Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις στους δημοτικούς σταθμούς;

2-4-13... Η νεραϊδούλα μας ήρθε και μας άλλαξε τη ζωή ! ! !

Επανέρχομαι οπως σας είχα υποσχεθει δυο μετες μετα απο λαπαροσκοπηση για αφαιρεση υδροσαλπιγγας μεγάλου μεγέθους. Νοιώθω πολυ υπερήφανη για τη χώρα μας που χειρουργει στην Αθήνα αυτός ο μεγάλος επιστήμονας. Εκατσε ωρες και ασχοληθηκε να μου κανει πλαστικη σε μια σαλπιγγα που ολοι οι υπολοιποι γιατροι μου ελεγαν οτι θα αφαιρεθει σιγουρα. και το πιο φοβερο ποιο ειναι? ειναι εξωσωματικος!! Δεν ξέρω αν θα με κόψουν επειδή αναφέρω το όνομα του. Λέγεται Κωνσταντίνος Γιατρας και ειναι ο μικρός Θεός μου!

Καλησπέρα! Επειδή ενδιαφέρομαι να στείλω το παιδί μου σε λίγο καιρό σε παιδικό σταθμό αναρωτιόμουν γιατί είπες ότι η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη; Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις στους δημοτικούς σταθμούς;

Καλημέρα, τα τελευταία δυο χρόνια αλλάζουν συνέχεια προσωπικό και έχουν υπάρξει και διαστήματα κατά τα οποία δεν υπάρχει προσωπικό (1 δασκάλα για 75 παιδιά). Όσο καλές και να είναι οι δασκάλες (οι περισσότερες είναι καταπληκτικές), δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών και γίνεται και επικίνδυνη η κατάσταση. Έχει συσταθεί μετά από μεγάλο αγώνα Σύλλογος γονέων για να διασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών, αλλά ο δήμος δεν τον αναγνωρίζει και δεν βοηθάει καθόλου. Ακούγεται πως του χρόνου θα είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση και ίσως να κλείσουν κιόλας. Ο δημοτικός παιδικός σταθμός πλέον στη Γλυφάδα είναι μια λύση ανάγκης για αυτούς που οικονομικά δεν βαστάνε (οι περισσότεροι από εμάς). Άσε τις απεργίες που γίνονται κάθε λίγο και πρέπει να βρείς ποιος θα κρατήσει τα παιδιά. Και Χριστούγεννα - Πάσχα κλείνουν 15 ημέρες. Αυτά. Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι πολύ δυσαρεστημένη :-(

:lol:

Διαφημίσεις

καλησπέρα

ήθελα να ρωτήσω , πότε μπορώ να κάνω το τεστ εγκυμοσύνης.?

είχαμε με το αγόρι μου ενα "ατύχημα" (στης γόνιμες μερες μου ). φυσικά μεσα στα επόμενα 15 λεπτα πήρα το χαπι της επόμενης ήμερες, αλλα το αποτελεσμα ηταν να αδιαθετισω 7 ημερες πριν την κανονική ημερομηνία. κ η ροη να ειναι πολυ λιγότερη.(κ 4 ημερες αντι για 7) κ να μην εχω πονους. ενω καθε μηνα ειμαι 2 ημερες στο κρεββατι. θα εκτιμούσα της άποψης σας. γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτώ . ευχαριστώ εκ τον πρότερων .

:-(:-(:-(

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια

Μπηκα απλα να δωσω ενα ελπιδοφορο μηνυμα σε οσες κοπελες

φτανουν στο σημειο σπερματεγχυσης για συλληψη!

Εμεις λογο θεμα που ειχαμε με το σπερμα λογο κιρσοκιλης καναμε

την πρωτη μας σπερματεγχυση κι εποιασε αμεσως!

Οσες λοιπον σκεφτοντε αυτην την λυση την προτεινω ανεπιφυλακτα!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

καλησπερα κοριτσια ειμαι κ εγω κενουρια στο forum..προσπαθω να το μαθω..ειθελα να κανω μια ερωτηση ειμαστε σε φαση με τον αραββονιαστικο που προσπαθουμε να κανουμε μωρακι η πρωτη ελευθερη επαφη εγεινε το σαββατο που ειχα κ ωοριξια.απο την κυριακη μεχρι κ σημερα εχω τσιμπιματακια χαμηλα στην κοιλια κ στης σαλπιγγες .λετε αυτο να ειναι η εμφυτευση που λεμε? ειναι τρεις μερες τωρα θα σκασω απο την αγονια.χιχιχ

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια ειμαι κ εγω κενουρια στο forum..προσπαθω να το μαθω..ειθελα να κανω μια ερωτηση ειμαστε σε φαση με τον αραββονιαστικο που προσπαθουμε να κανουμε μωρακι η πρωτη ελευθερη επαφη εγεινε το σαββατο που ειχα κ ωοριξια.απο την κυριακη μεχρι κ σημερα εχω τσιμπιματακια χαμηλα στην κοιλια κ στης σαλπιγγες .λετε αυτο να ειναι η εμφυτευση που λεμε? ειναι τρεις μερες τωρα θα σκασω απο την αγονια.χιχιχ

Είναι δεν είναι η τυχερή σας φορά σάς εύχομαι καλά επιτυχία και όποτε και να σας συμβεί να πάνε όλα κατ' ευχήν και να γίνετε σύντομα γονείς!! ;)

Είναι δεν είναι η τυχερή σας φορά σάς εύχομαι καλά επιτυχία και όποτε και να σας συμβεί να πάνε όλα κατ' ευχήν και να γίνετε σύντομα γονείς!! ;)

ευχαριστω τοσο πολυ!!:) kαι εσεις αν προσπαθειτε με το καλο ..αν εχετε νινακι να σας ζησει!!

Κοριτσια μου ειμαι κ εγω καινουργια θα ηθελα ν σας ευχηθω γρηγορα ολες οσες επιθυμουν ν γινουν μανουλες ;)γιατι κ εγω ειμαι σε μια φαση που προσπαθω

καλησπερα και με το καλο να εχεις ενα νινακι γρηγορα στην κοιλιτσα σου κ εμεις σε αυτην την φαση ειμαστε προσπαθουμε για νινακι..ευχομαι ολλες να εχουμε τα αποτελεσματα που θελουμε!!!:D

Διαφημίσεις

Το βασικο ειναι να μην ειμαστε αγχομενες

αχ ναι..αυτο το ανχος εμενα θα με φαει!! ανυπομονω να ερθει το σαββατο να μην μου ερθει η περιοδος κ να κανω το τεστ δεν περναν η μερες..χιχι :)

ευχαριστω τοσο πολυ!!:) kαι εσεις αν προσπαθειτε με το καλο ..αν εχετε νινακι να σας ζησει!!

Έχουμε μια κούκλα 12 μηνών που μας έχει κλέψει την καρδιά!!!

Θέλουμε όμως το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε για το δεύτερο! Οπότε πάλι περίπου στην ίδια φάση είμαστε!;)

Αντε αντε με το καλο .και εγω περιμενο Μ.παρασκευη αχ να μην ερθει[/quote

εγω το σαββατο κ εγω το ιδιο λεω μην ερθειιιιιι..:)

Κορίτσια, εύχομαι να ξαναφορέσετε σερβιέτα στο μαιευτήριο σε 9 μήνες!!! ;)

Καλησπερα κοριτσια

Μπηκα απλα να δωσω ενα ελπιδοφορο μηνυμα σε οσες κοπελες

φτανουν στο σημειο σπερματεγχυσης για συλληψη!

Εμεις λογο θεμα που ειχαμε με το σπερμα λογο κιρσοκιλης καναμε

την πρωτη μας σπερματεγχυση κι εποιασε αμεσως!

Οσες λοιπον σκεφτοντε αυτην την λυση την προτεινω ανεπιφυλακτα!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ!!!!

:D:D:D:D:D:D:D[/Q

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια και με το καλό με ένα γερό μωράκι.Ειμαι καινούργια στο φόρουμ και μήνυμα σου μου δίνει μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, καθώς και εγώ πριν από μία βδομάδα έκανα διπλή σπερματέγχυση για πρωτη φορα σε φυσικο κύκλο, και με εχει φαει το αγχος μεχρι την μερα που θα ναι να κανω τη β χοριακη. Εσυ ειχες άγχος κατά τη διάρκει ατης αναμονής και πως το διαχειρηστηκες?Κοριτσια δωστε μου τα φωτα σας!

Το βασικο ειναι να μην ειμαστε αγχομενες

Καλά τα λές αλλα πως το καταφερνεις αυτο?Εγω μεχρι την αλλη Παρασκευη θα μαι σα ανναμενα καρβουνα!Ευχομαι για όλες που περιμενουμε τα νέα την άλλη βδομαδα να ειναι οσο ευχριστη ειναι η ανασταση για τον Χριστιανισμο, καλή μας επιτυχία!:-P:razz::-P:razz:

ευχαριστουμε ναστε καλα. :D

Καλά τα λές αλλα πως το καταφερνεις αυτο?Εγω μεχρι την αλλη Παρασκευη θα μαι σα ανναμενα καρβουνα!Ευχομαι για όλες που περιμενουμε τα νέα την άλλη βδομαδα να ειναι οσο ευχριστη ειναι η ανασταση για τον Χριστιανισμο, καλή μας επιτυχία!:-P:razz::-P:razz:

χαχα ελα μου ντε..αχ εγω αυριο περιμενο να μην μ ερθει η ακατανομαστηη.. μακαρι να ειναι ολλα καλα.:D καλη επιτυχια σε ολλες μαςςς κ να εχουμε ευχαριστα νεα συντομαααα!!!!

• Δημιουργία νέου...