Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύφασμα (Wrap/Pouch) που κρατά το μωρό κοντά στο σώμα

Recommended Posts

Στέλλα θα το προσπαθήσω να τη βάλω στην πλάτη γιατί τώρα το χειμώνα αν βρέχει θα τη βγάζω έξω με το μάρσιπο.

Κι εγώ έτσι το κάνω (είναι εύκολο, κάτω απ' την ομπρέλα χωράμε πολύ ωραία μαζί και έχω ελεύθερα χέρια να κρατάω την ομπρέλα) και "προσπερνάω" εύκολα τις λακούβες με τα νερά... (Στη γειτονιά μου το καρότσι είναι βάσανο, ειδικά όταν βρέχει, γιατί πλημμυρίζουν όλα).

Μπορείς να φοράς το μπουφάν σου (και το μπουφάν του μωρού) όπως θέλεις. Επειδή το mei tai δεν έχει πρόβλημα μεγέθους (προσαρμόζεται όσο θέλεις) θα μπορούσες να φοράς το μπουφάν σου και από πάνω το mei tai.

Όπως η μαμά σ' αυτή τη φωτογραφία.

Εγώ συνήθως προτιμάω να νιώθω το μωρό κατευθείαν πάνω μου, γι' αυτό φοράω πρώτα το mei tai και το μπουφάν μου από πάνω. Κάπως έτσι.

Δεν συναντώ ποτέ πρόβλημα με την τσάντα μου. Όταν το μωρό είναι στην πλάτη, φοράω την τσάντα μου στον ώμο, όταν είναι μπροστά τη βάζω στην πλάτη. (Αν θέλεις θα σου βάλω φωτογραφίες).

Καλή συνέχεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 448
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Η μπουμπού μου είναι 7 μηνών κ εδώ κ αρκετούς μήνες χρησιμοποιούμε το μει-ται! Μας έχει βολέψει στις βολτούλες μας!

Αυτό που δεν έχω καταλάβει (κ εδώ θα χρειαστώ τη βοήθεια της Στέλλας ή όποιας μανούλας το έχει καταφέρει) είναι πώς θηλάζουμε με μει-ται!! Τις οδηγίες τις έχω διαβάσει αλλά στη πράξη τί γίνεται;;; Υπάρχει μήπως κανένα βιντεάκι που δεν το έχω εντοπίσει;

Καλησπέρα!

θα ήθελα να ρωτήσω, όσο αφορά νεογέννητο, το ringsling διευκολύνει για να κάνεις δουλειές (σκούπισμα, μαγείρεμα, σφουγγαρισμα) ή υπάρχει κίνδυνος να πέσει το μωρό; εχω την ιδεά ότι δε βολεύει σε περίπτωση που πρεπει να σκύψεις.

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Όταν φοράς το μωρό σε sling είναι σαν να το έχεις αγκαλιά (απλώς έχεις πολλά ζευγάρια χέρια να το αγκαλιάζουν)! Ό,τι θα έκανες με το μωρό σου αγκαλιά, μπορείς να το κάνεις και με sling. Για παράδειγμα, εγώ έχω σκουπίσει (και σφουγγαρίσει) πολλές φορές φορώντας το μωρό μου. Και στα δύο μου παιδιά, όταν ήταν μικρά άρεσε πολύ αυτό (τόσο η μπρος-πίσω κίνηση όσο και ο ήχος της ηλεκτρικής σκούπας). Θα μπορείς επίσης να προετοιμάσεις το φαγητό (αλλά δεν είναι πολύ καλή ιδέα να είσαι πάνω από κατσαρόλα που βράζει με το μωρό στο sling, όπως δεν θα το έκανες αν το κρατούσες αγκαλιά, εκεί συνήθως το βάζουμε στην πλάτη).

Γενικά, όταν σηκώνεις βάρος, δεν είναι καλό (για τη μέση σου) να σκύβεις απ' τον κορμό, αλλά πρέπει να λυγίζεις τα γόνατα, κρατώντας τη μέση σου ίσια. Έχοντας πει αυτό, αν θέλεις οπωσδήποτε να σκύψεις απ' τη μέση, τότε εξαρτάται απ' τη θέση στην οποία φοράς το μωρό σου. Στην όρθια θέση θα μπορείς να το κάνεις εξίσου καλά με το mei tai (με το δεδομένο ότι στηρίζεις το κεφαλάκι με το ύφασμα). Στην ξαπλωτή θέση, όπως και στη θέση Βούδα, θα πρέπει να κρατάς με το ένα χέρι το μωρό για να σκύψεις.

επίσης εχω ενα φόβο ότι αν το έχω όλη μερα στο sling θα κοιμαται συνεχεια επειδή θα λικνίζεται και θα εχει ζεστούλα και τη νύχτα που θα το βγαλω απο εκεί θα ειναι ξύπνιο - την ωρα δηλαδή που θα θέλω να κοιμηθώ εγώ!

:) Όπως θα θυμάσαι απ' το πρώτο σου παιδάκι, τα νεογέννητα μωράκια κοιμούνται συνήθως στη μεγαλύτερη διάρκεια του 24ώρου. Και αυτό είναι καλό! Μην ξεχνάς πως τα μωρά μεγαλώνουν όταν κοιμούνται (αφού η ορμόνη της ανάπτυξης ενεργοποιείται στη διάρκεια του ύπνου). Όταν το μωράκι είναι ξύπνιο και κλαίει σπαταλά πολύτιμη ενέργεια. Όσο λιγότερη ενέργεια ξοδεύει κλαίγοντας, και όσο περισσότερη ώρα είναι ήρεμο και ήσυχο, τόσο γρηγορότερα και καλύτερα θα μεγαλώσει!

Άλλωστε, το να είναι ξύπνιο στη διάρκεια της ημέρας, καθόλου δεν σου εξασφαλίζει ότι θα κοιμάται τη νύχτα! Το αντίθετο μάλιστα! (Μερικές φορές η υπερένταση της μέρας δημιουργεί πολύ ανήσυχες νύχτες, ενώ όσο πιο ήρεμο είναι το μωρό τη μέρα, τόσο καλύτερα κοιμάται τη νύχτα).

Εξάλλου είναι καλό το μωρό να ξεχωρίζει απ' την αρχή τους υπνάκους της μέρας απ' τον νυχτερινό ύπνο. Τη μέρα αποκοιμιέται με φως, με τους ήχους/φασαρία της μέρας, με κίνηση και δραστηριότητα (αν το φοράς), ενώ τη νύχτα ο ύπνος είναι σε σκοτάδι, με ησυχία, και χωρίς κίνηση (στο κρεββάτι). Έτσι το μωρό μαθαίνει από νωρίς ποιος είναι ο ύπνος που είναι σύντομος και ποιος είναι ο ύπνος που πρέπει να διαρκεί.

(Φυσικά, η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες που ισχύουν γενικά και πάντα, το κάθε μωρό έχει τους ρυθμούς του και το "στυλ" του! ;) )

Σου εύχομαι και πάλι με το καλό!

μικρή κινέζα είπε:
Καλημέρα κορίτσια!

Η μπουμπού μου είναι 7 μηνών κ εδώ κ αρκετούς μήνες χρησιμοποιούμε το μει-ται! Μας έχει βολέψει στις βολτούλες μας!

Αυτό που δεν έχω καταλάβει (κ εδώ θα χρειαστώ τη βοήθεια της Στέλλας ή όποιας μανούλας το έχει καταφέρει) είναι πώς θηλάζουμε με μει-ται!! Τις οδηγίες τις έχω διαβάσει αλλά στη πράξη τί γίνεται;;; Υπάρχει μήπως κανένα βιντεάκι που δεν το έχω εντοπίσει;

Καλημέρα! Πολύ χαίρομαι που βρήκατε αυτό που σας βολεύει στο mei tai!

Έχω θηλάσει άπειρες φορές στο mei tai και είναι πολύ εύκολο (και πολύ διακριτικό). ά θα φτιάξω πολύ σύντομα ένα βίντεο με αναλυτικές οδηγίες!

Και μιας και μιλάμε για βίντεο με οδηγίες (ειδικά αυτά που δεν "έχουμε εντοπίσει"), για να υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα τα βασικά, τα βάζω εδώ:

1. Ξαπλωτή θέση με ring sling (κατάλληλη για νεογέννητα μέχρι περίπου 3 μηνών):

https://blog.babywearing.gr/2009/10/blog-post.html

2. Όρθια θέση με ring sling (κατάλληλη για νεογέννητα μέχρι ... όσο αντέχει κανείς!)

https://blog.babywearing.gr/2009/07/sling.html

3. Θέση που το μωρό κοιτάζει μπροστά με τα πόδια έξω με mei tai (κατάλληλη από όταν το μωρό στηρίζει το κεφάλι του μέχρι ... όσο αντέχει κανείς!)

https://blog.babywearing.gr/2009/07/blog-post_18.html

4. Στην πλάτη με mei tai (κατάλληλη από όταν το μωρό στηρίζει καλά το κεφάλι του μέχρι ... όσο αντέχει κανείς!)

https://blog.babywearing.gr/2009/09/mei-tai.html

Υπάρχουν ακόμη πολλά βίντεο (όπως "θηλασμός με ring sling",

https://blog.babywearing.gr/2009/05/blog-post.html

πώς να κρύψεις την ουρά του sling",

https://blog.babywearing.gr/2009/09/blog-post_14.html

"αφήνοντας δίδυμα μωρά για ύπνο", "θέση βούδα", "πώς να φτιάξεις τσέπη στο sling σου", και πολλά άλλα), αλλά εδώ επικεντρώνομαι σ' αυτά που είναι καθαρά οδηγίες.

Πολλά βίντεο υπάρχουν επίσης και στο group για το babywearing στο facebook εδώ:  

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Στέλλα! απλώς είχα παρατηρήσει με το προηγούμενο μωρό ότι αν και νεογέννητο περναγε κανα δίωρο ξύπνιο όταν όμως το είχα σε μαρσιπο πάντα κοιμόταν!

Καλησπέρα σε όλες...

Να πω και εγώ με την σειρά μυ πόσοσας..ζηλεύω όλες που φοράτε τα μωρά σας..

Στον Παναγιώτη μου αγόρασα ένα pouch αλλά δεν καταφέραμε να τ6ο φορέσουμε ποτέ..Μάλλον ήταν σε λάθος μέγεθος και ομολογώ πως δεν το προσπάθησα αρκετά..το εχω ακόμα αλλά δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσω ούτε και στην μπουμπού μου όταν με το καλό έρθει λόγω του μεγέθους του..Είχα προτιμήσει το pouch γιατί μου φάνηκε πιο ασφαλές αλλά τώρα που ασχολήθηκα λίγο με το θέμα και διάβασα..απλά βιάστηκα..

Τώρα θέλω να πάρω ένα ringsling..Μπορώ να φοράω και τον Παναγιώτη έτσι.Αν φτιάχνει κάποια ή ξέρει που να βρω θα το εκτιμούσα να με βοηθήσει..

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

αγαπητή ΤΑΤΗ εγώ πήρα ring sling και με έχει βολέψει αφάνταστα!!! ειδικά σε μαγαζιά όπως Jumbo , super κτλ που δεν θέλω να είναι στο καρότσι ο μπέμπης έχουμε κάνει τρελές βόλτες και έχουμε ρίξει τρελούς ύπνους.

ρίξε μια ματιά εδώ θα κατατοπιστείς πλήρως:

http://www.babywearing.gr

EUdTp3.png

4f73c22695.png

• 1 month later...

καλησπερα κοριτσια...σημερα ελαβα επιβεβαιωση της παραγγελιας του σλινγκ μου και ειμαι πολυ χαρουμενη και αναμενω με αγωνια...ελπιζω να με προλαβει πριν προλαβω να παω να γεννησω....εχω μια πολυ χαζω απορια και συγνωμη αν εχει ξαναρωτηθει αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες.....πως ντυνουμε τα μωρακια μας ??πχ τωρα που ειναι χειμωνας αν βγαλω εξω το μωρο με καροτσι θα του βαλω και μια κουβερτουλα ή κατι να το σκεπαζει εαν το εβγαζα με το καροτσι...το ιδιο ισχυει οταν βγαινουμε εξω και με το σλινγκ???βολευει???μηπως το σκασω το ερμο???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

• 3 months later...

εχω παρει το huggababy και δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου γιατι απλα δεν καταλαβαινω πως....?επισης, ποιο ειναι το sling του ρουβα ρε κοριτσια?εμεινα με την απορια....

• 3 εβδομάδες μετά...

κορίτσια έχει φτιάξει καμιά σας pouch ή mei tai από βαμβακερή γάζα?

σκεφτόμουν να φτιάξω κάτι για το καλοκαίρι (ναι ναι το ονειρεύομαι από τώρα:D) που είναι δροσερό.

έχω ένα sling που είναι οκ, δεν είναι πολύ χόντρο αλλά το mei tai μου φαίνεται πολύ ζεστό για το καλοκαίρι

stella είδα στο σάιτ σου ότι προτείνεις τη γάζα για wrap αλλά στις οδηγίες που μου έχεις δώσει (είμαι η κοπέλα που είχα έρθει την ημέρα των γενεθλιων του γιου σου στο σπίτι σου:) ) έχεις φώτο και με σλίνγκ και με μει ται από βαμβακερή γάζα.

Θα έρθουμε την επομένη εβδομάδα Αθήνα και έλεγα να πάω σε αυτό το μαγαζί  (αν θεωρείται διαφήμιση ας σβηστεί) ή κάπου εκεί γύρω για να πάρω γάζα.

Είναι καλή επιλογή λέτε το ύφασμα ή να το αφήσω καλύτερα:?::roll:

zaharini είπε:
stella είδα στο σάιτ σου ότι προτείνεις τη γάζα για wrap αλλά στις οδηγίες που μου έχεις δώσει (είμαι η κοπέλα που είχα έρθει την ημέρα των γενεθλιων του γιου σου στο σπίτι σου:) ) έχεις φώτο και με σλίνγκ και με μει ται από βαμβακερή γάζα. ...

Είναι καλή επιλογή λέτε το ύφασμα ή να το αφήσω καλύτερα:?::roll:

Καλημέρα! (ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου με ειδοποίησε να δω αυτή την ερώτηση που απευθύνεται σε μένα, αλλιώς πάλι θα το έχανα!)

Zaharini χαίρομαι πολύ μ' αυτό που ρωτάς γιατί από καιρό θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα των υφασμάτων.

Έχω γράψει πολύ αναλυτικά τη γνώμη μου και διάφορες συμβουλές εδώ:  

(θα δεις και φωτογραφίες από μάρσιπους που φτιάχτηκαν με τρόπο ώστε να είναι δροσερότεροι).

Ελπίζω να απαντά στην ερώτησή σου! :)

Eυχαριστώ πολύ Στέλλα! Με κάλυψες πλήρως!!! Υποθέτω πως ούτε και pouch είναι καλή ιδέα να δοκιμάσω να φτιάξω με γάζα αφού έχειι ραφές...

Υ.Γ. Με το καλό το μωράκι σου!!!

sstamoul είπε:
Έχω κάνει μεγάλη έρευνα τα τελευταία δύο χρόνια σε διάφορους μάρσιπους που κυκλοφορούν και ονομάζονται "slings" γενικά. ....

Υπάρχει μια κατηγορία που λέγονται bag slings. Δεν έχουν ουρά, κλείνουν με πλαστικό κούμπωμα και συνήθως έχουν άκρες που σουρώνουν. ... Αυτά ειδικά τα "slings" τα βρίσκω ιδιαίτερα άβολα και για όποιον τα φοράει αλλά κυρίως για το μωρό. Ειδικά για νεογέννητα, θεωρώ αδύνατο να βάλει κανείς το παιδί σωστά μέσα.

Όταν το φοράει κανονικά, το μωρό "χάνεται" στην κυριολεξία:

...

Πολλά προβλήματα: το κεφάλι του μωρού διπλώνει και ακουμπά στο στήθος του (χρειάζεται να καταβάλει προσπάθεια για να αναπνέει), το σώμα του μωρού "διπλώνει" γύρω απ' τη μαμά, το πρόσωπο του μωρού χάνεται στη μέσα πλευρά. ...

Είχα γράψει αυτή την απάντηση τον Αύγουστο του 2008 (θα τη βρείτε ολοκληρωμένη και με φωτογραφίες στη σελίδα 7) και μετά ξανά κάτι σχετικό στο babywearing blog τον Απρίλιο του 2009.

Τώρα είναι ξανά επίκαιρο το θέμα, γιατί στην Αμερική εκδόθηκε ειδική οδηγία-προειδοποίηση σχετικά με τη σωστή τοποθέτηση του μωρού. (Ήδη αρκετές μάρκες bag slings έχουν αποσυρθεί από την αγορά και η διασημότερη απ' αυτές αναγκάστηκε να απαντήσει δημόσια ότι θα κάνει ενέργειες για τη βελτίωση του sling της). Έστω και μετά από τόσον καιρό, αποδεικνύεται ότι όλοι εμείς που διαμαρτυρόμασταν για την κυκλοφορία λάθος προϊόντων είχαμε δίκιο.

Διαβάστε αν θέλετε περισσότερα εδώ για να μπορείτε να επιλέξετε σωστά ποιο μάρσιπο θα αγοράσετε για το μωρό σας και για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε σωστά τους σημαντικούς κανόνες για την ασφάλειά του.

Το βρίσκω πολύ σημαντικό να μπορεί κανείς να κάνει τις αξιολογήσεις του με βάση όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες, αν όχι προσωπική δοκιμή.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Για όποιον και όποια χρειάζεται βοήθεια με το sling του, όποιου τύπου κι αν είναι, αυτή την Παρασκευή έχουμε τη συνάντηση του μήνα. (Αν ο καιρός είναι καλός θα την κάνουμε στην αυλή). Ελάτε με το μωρό σας και το μάρσιπο (από όπου κι αν τον έχετε αγοράσει) να δούμε μαζί τις απορίες σας!

Δείτε πληροφορίες για τόπο και χρόνο εδώ:  

Σημ.: Αν ο μάρσιπος που ήδη έχετε είναι τύπου bag sling, διαβάστε αυτό. Αν ο μάρσιπος που ήδη έχετε έχει επένδυση με μαξιλαράκι και/ή κλειστή ουρά, διαβάστε αυτό. Και πάλι θα βοηθήσουμε στη συνάντηση (και το κάνουμε πολύ συχνά με κάθε τύπο μάρσιπου), αλλά είναι καλό να έχετε μια ιδέα από πριν για τους περιορισμούς με τους οποίους θα πρέπει κανείς να συμβιβαστεί.

• 1 month later...

αποφασισα να αγορασω κι εγω ενα ring-sling (πιο πολυ λογω του οτι θα με βοηθησει να θηλαζω εκτος σπιτιου) αλλα εχω μπερδευτει με τα υφασματα...

λινο...λεπτο βαμβακερο....υφαντο βαμβακερο....

ποιο ειναι καταλληλο για ολες τις εποχες και πιο πολυ για τωρα το καλοκαιρι που επειδη ειναι μικρος κ θα τον ξαπλωνω θα ζεσταινεται πιο πολυ...

και κατι ακομα...

τι διαφορα εχει το μονο απο το διπλο ring-sling.............????????????

ευχαριστω πολυ!!!! :P

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

• 1 χρόνο μετά...

κοριτσια σκέφτομαι κ εγω να πάρω ring-sling.Ειναι επικινδυνο για το μωρό? Μπορεί να αναπνέει ελέυθερα? Γιατι ρωτησα σε ενα κατάστημα κ μου είπε οτι δεν έχει κ ότι αυτου του τυπου τα μαρσιπο ειναι επικινδυνα κ να παρω τησ κικκο.Αλλα δεν νομιζω να βολευουν τοσο μικρο μωρο αυτου του τύπου ( κικκο).βεβααι να τα πουλησει θελει ο ανθρωποσ.

αντιθέτως, επικινδυνοι θεωρούνται οι μάρσιποι του εμπορίου τύπου κίκο. με το ρινγκ σλινγκ θα διαβάσεις για τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης και θα δεις πόσο θα το βολευτείς. εγώ που ο γιος μου είναι 13 μηνών το χρησιμιποιούμε ακόμα... και το θεωρώ από τις καλύτερες αγορές που μπορεί κανείς να κάνει...

vyLxp3.pngG7Azp3.png

συμφωνω με την νελλιτσα

εμενα το ring sling με ειχε βοηθησει αυτο τον λιγο καιρο που θηλασα το μπεμπε γιατι δεν περιοριστηκα καθολου στο σπιτι. Επαιρνα το μεγαλο μου αγορακι και πηγαιναμε ακομα και σουπερ ή παιδικη οι τρεις μας...

hristin30 Το πρώτο πράγμα που αγόρασα ήταν μάρσιπος της κικο. Τότε δεν ήξερα για ring sling, ούτε για wrap.

Το παιδί επειδή "κολύμπαγε" μέσα στο μάρσιπο αναγκαζόμουν να το βαστάω με τα δύο χέρια. Αυτό συνέβαινε και με τα δύο διδυμάκια μου κι ας ήταν το ένα "τροφαντό". Τελικά είχα δεσμευμένα και τα δύο χέρια.

Επίσης, το βλέπεις πως δεν είναι σταθερός. Και πράγματι το παιδί μετά από κάποια ώρα δυσανασχετεί. Για πολύ μικρά μωρά, το κεφάλι μένει εντελώς αστήρικτο (άρα είναι εντελώς ακατάλληλος). Και στο περπάτημα, τραντάζεται σαν "ξένο σώμα" καταπονώντας και το δικό σου και το πιτσιρίκι.

Τον ίδιο καιρό, φίλη στην Ελβετία είχε wrap και μου είχε πει πόσο το είχε βολευτεί. Όμως δε βρήκα τίποτα σχετικό εδώ. Και στα μαγαζιά, προκειμένου να πουλήσουν, σου λένε "δεν είναι καλό", "δεν είναι κατάλληλο" κτλ.

Στο τελευταίο μου παιδάκι βρήκα πια τα ring sling. Το οποίο το καταβολεύτηκα!

Και εκείνο που λάτρεψα, ήταν το wrap. Ένα ύφασμα, που φέρνει το παιδί τόσο κοντά σου, το στηρίζει από παντού (!!) και ουσιαστικά προσθέτει "χέρια" στην αγκαλιά σου! ;) Το παιδί απολαμβάνει πραγματικά. Από την πρώτη κι όλας μέρα!!

Είναι άααααλλη αίσθηση!

Υ.Γ. Ναι... είμαι μια μαμά με .... 1 μάρσιπο κίκο, 1 ring sling και δύο wrap. :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχω μπευρδευτει πολυ.ring slind, wrap ή mei tai .Το μωρο ειναι μολις 40 ημερω.?ποιο θα βολεψει καλυτερα? Στην αγκαλια κοιμαται παντα στην ορθια θεση με τα ποδια ανοιχτα η σαν βατραχάκι.τι να πάρω?

• 5 months later...

Κορίτσια καλησπέρα,

Σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα και ομολογώ ότι με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ από τον καιρό που ήμουν έγκυος. Έχω ένα μπέμπη 38 ημερών, ο οποίος θέλει όλη μέρα αγκαλίτσες. Διάβασα για τους μάρσιπους αγκαλιάς και μάλιστα μας έφεραν δώρο έναν sling του εμπορίου, ο οποίος δεν εχει βολέψει καθόλου. Ο μπέμπης όταν τον τοποθετούμε μέσα στον μάρσιπο διπλώνει σαν γάμμα και ξεκινάει να κλαίει. Αναρωτιέμαι λοιπόν εάν ένας μάρσιπος ring sling θα βόλευε. Υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει?? Ανάλογα την διάθεση του, του αρέσει να κάθεται σε όρθια θέση, ή σε ξαπλωτή σαν να θηλάζει, δηλαδή με το σώμα του στραμμένο στο δικό μου. Επειδή είμαστε όλη μέρα σχεδόν αγκαλίτσα, θέλω ένα μάρσιπο που να βολεύει να κάνω δουλειές, να καθαρίζω και να μαγειρεύω. Από τα σχόλια σας δεν έχω καταλήξει στον τύπο μάρσιπο που θα μου ταίριαζε. Παρακαλώ βοηθήστε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...