Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παρανοήστε, είναι μεταδοτικό

Sam

Recommended Posts

Γράφει η Ρίκα Βαγιάνη

πηγή http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11825&subid=2&pubid=4848848

Γιατί, δηλαδή, το φθινόπωρο να κλείσουν μόνο τα σχολεία; Να βάλουν λουκέτο όλοι οι παιδότοποι, οι παχνιδότοποι και τα λούνα παρκ. Να απαγορευτούν οι παιδικές παραστάσεις. Να κηρυχθεί εκτός νόμου το παραμύθι «Χιονάτη» και να επικηρυχθεί αυτό το σίχαμα, ο Νάνος Συναχωμένος. Παιδικά πάρτι και άλλοι τόποι συναθροίσεως κλόουν και μικροβίων να παταχθούν από την πολιτεία. Κάθε παιδάκι να γιορτάζει μόνο του τα γενέθλιά του, με μια τούρτα σε σχήμα ταμιφλού, φυσώντας τα κεράκια μέσα από χειρουργική μάσκα.

Να κλείσουν όλα τα γραφεία, όλες οι υπηρεσίες, οι τράπεζες και οι εφορίες. Να κλειδαμπαρωθούμε όλοι μέσα. Οι προμήθειες σε τρόφιμα να γίνονται σε στυλ «κατάκοιτη γιαγιά», ή «ασκητής στα Μετέωρα»: καλάθι, σκοινί και τροχαλία.

Στα γήπεδα οι αγώνες θα γίνονται χωρίς θεατές, αλλά και χωρίς παίκτες. Θα σφυρίζει μόνος του ο διαιτητής τη λήξη και θα δίνει -ως συνήθως- το αποτέλεσμα. Τι είχαμε, τι χάσαμε.

Τέρμα τα «πάνελ» και η πολυκοσμία στα πρωινο-μεσημεριανάδικα. Η τηλε-φίρμα θα μονολογεί, θα αυτο-κουτσομπολεύεται και θα μαλλιοτραβιέται μόνη της. Μη στερηθούμε και το χαβαλέ μας.

Να αντικατασταθεί το αλκοτέστ με θερμικές κάμερες, για τους ασυνείδητους που κυκλοφορούν με τη γρίπη τους αδέσποτη. Κινητά συνεργεία ουροληψίας θα διενεργούν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε πολυσύχναστα μέρη, όπως το «Ντα Κάπο». Προσοχή, μην μπερδέψεις τα φλιτζανάκια.

Για την τρίτη ηλικία: τα ΚΑΠΗ κλειστά. Ολοι οι γέροι στο Facebook υποχρεωτικά. Δεν ξέρουν; Να μάθουν. Η κυριακάτικη λειτουργία θα γίνεται κανονικά, αλλά θα απαγορεύεται η προσέλευση των πιστών. Κάθε ενορία θα μεταδίδει τη δική της στην ιστοσελίδα της. Δεν έχει; Να φτιάξει!

Και μετά;

Μετά θα έρθουν οι καλοί κύριοι με τις άσπρες μπλούζες στο αυτοκίνητο που θα κάνει ίου-ίου και θα μας πάνε όλους στο νοσοκομείο.

Οχι στον Ευαγγελισμό, ούτε στο Σισμανόγλειο.

Στο Δρομοκαϊτειο, αδελφές μου. Στο Δρομοκαϊτειο!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

020510_0909120853.jpg

Ξεκίνησε ο πυρετός των εκλογών και ξεχάσαμε εντελώς την "φονική" γρίπη. Ακόμα και τώρα που ξεκίνησαν αισίως τα σχολεία η γρίπη και ο κίνδυνος να κολλήσουν τα παιδιά στο σχολείο αποτελούσε δευτερεύον θέμα. Έχουμε άλλα πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε φαίνεται... Τα παιδιά όμως τα απασχολεί! Και όχι τόσο για τους κινδύνους, γιατί τα παιδιά δεν τρομάζουν τόσο εύκολα, όσο για το πως μπορούν να κερδίσουν από την τρομάρα των "μεγάλων"!...

Ορίστε μερικά παραδείγματα:

1) Ο μικρός δεν θέλει να πάει σχολείο σήμερα:

- "Μαμααααά... δε νιώθω και πολύ καλά... Μάλλον έχω πυρετό... Μήπως να μην πήγαινα σχολείο καλού κακού;..."

2) Ο μικρός πήγε σχολείο αλλά θέλει να φύγει:

- "Κυρία, κυρία ,κυρία;.... Δε νιώθω καλά... Έχω πυρετό μου φαίνεται... Να φωνάξετε τη μαμά μου να με πάρει, γιατί δε θέλω να το'χω τύψεις στη συνείδησή μου ότι κόλλησα τους φίλους μου..."

3) Ο μικρός είναι καλεσμένος στο πάρτι του μικρού Κωστάκη (το όνομα εντελώς τυχαίο...) και θέλει να το αποφύγει γιατί δεν τον γουστάρει:

- "Κωστή, είμαι λιγουλάκι άρρωστος... Μάλλον γρίπη είναι... Δεν έχω πρόβλημα να έρθω πάντως, αλλά ρώτα καλύτερα την μαμά σου μήπως εκείνη δεν θέλει..."

4) Μόλις έμαθε ότι θα γράψουν τεστ:

- "Κυρία!! Κυρία!! Ζαλίζομαι... Σβήνω... Χάνομαι... Αμάν αμάν, πρέπει να με χτύπησε η γρίπη!..."

5) Τον σηκώνει η δασκάλα να πει μάθημα:

- "Κυρία, πειράζει να έχω και το μαντηλάκι μου τώρα που θα σηκωθώ στον πίνακα; Γιατί έχω μια ύπουλη... ΓΡΙΠΗ και φταρνίζομαι διαρκώς..."

πηγή tvxs

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Αχ, τι έχουμε να ακούσουμε φέτος... κάνανε σύσταση λέει στους παιδικούς σταθμούς, το κάθε παιδάκι να έχει τους δικούς τους μαρκαδόρους και να παίζει με ένα μόνο παιχνίδι. Καλά έχουν ιδέα από παιδάκια αυτοί οι άνθρωποι?:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντα την πήγαινα αυτή τη γυναίκα (τη Βαγιάνη). Ειδικά αυτό το να κλείσουν οι υπηρεσίες, οι εταιρίες και γενικά εκεί που δουλεύει ο κόσμος, μου έρχεται κουτί τώρα που λήγει η άδειά μου:D:D:D.

Διαφημίσεις

Maya είπε:
Πάντα την πήγαινα αυτή τη γυναίκα (τη Βαγιάνη). Ειδικά αυτό το να κλείσουν οι υπηρεσίες, οι εταιρίες και γενικά εκεί που δουλεύει ο κόσμος, μου έρχεται κουτί τώρα που λήγει η άδειά μου:D:D:D.

και εμένα το ίδιο (την άλλη Δευτέρα επιστρέφω :-(). Μήπως να το υποκινήσουμε λίγο το όλο θέμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

fraoulopoulitsa είπε:
και εμένα το ίδιο (την άλλη Δευτέρα επιστρέφω :-(). Μήπως να το υποκινήσουμε λίγο το όλο θέμα?

Ή να σκάσουμε μύτη στη δουλειά με τα μαντήλια μας και το βήχα μας και σε όποιον ρωτάει να λέμε:

Δε βαριέσαι, μιά γρίπη είναι, θα περάσει. Σημασία έχει ότι έπεσε ο πυρετός (αψού!). Πότε θα κάνουμε εκείνη τη σύσκεψη που έχουμε προγραμματίσει? Ούπς συγνώμη, ήπια από τον καφέ σας!

Ευτυχώς που έχουμε τις εκλογές και θα...παρανοήσουμε με αυτές....

Μετά, δεν μπορεί, όλο και κάποιο άλλο θέμα θα βγει...

Ήμαρτον, γρίπη είναι.

(Το σαββατοκύριακο πήγαμε επίσκεψη στους γονείς μου. Όταν πήγα να φιλήσω τον μπαμπά μου, με απέφυγε λέγοντας " σέρνεται και γριπη" :shock:)τηλεορασάκιας γαρ...

Την προηγούμενη εβδομάδα συναχώθηκα και όποτε φτερνιζόμουν σε δημόσιο χώρο, με κοίταζαν με τρόμο... Μετά από κάθε φτέρνισμα, ένιωθα την ανάγκη να απολογηθώ, "ε, ξέρετε κατέβηκα στην αυλή και κρύωσα... δεν έχω πυρετό..."

Άσε που μου μπήκε και η ιδέα μήπως έχω τη γρίπη κι αφήσω τα παιδάκια μου, ευτυχώς μου πέρασε πριν κάνω τη διαθήκη μου.

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Προσωπικές σκέψεις σκέψεις χωρίς νόημα ίσως...

αλλά θέλω να ξυπνήσω αύριο και να έχει σταματήσει αυτή η παράνοια γύρω

μου θέλω να σταματήσει ο κάθε άνθρωπος που συναναστρέφομαι να με

ρωτάει την γνώμη μου για την γρίπη αν θα εμβολιαστώ ή θα εμβολιάσω το

παιδί μου αν φοβάμαι ή όχι κάνε ρε φίλε ότι εσύ θεωρείς σωστό κι άσε

εμένα να κάνω ότι πιστεύω καλύτερο για μένα και για το παιδί μου.

Θέλω να σταματήσουν να βομβαρδίζουν με μέιλ και βίντεο μπορώ

να διαβάζω να σκέφτομαι όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται.

Θέλω να ξυπνήσω και τα ΜΜΕ να σταματήσουν την καταστροφολογία θέλω

να ξυπνήσω και να έχουν σταματήσει να μου λένε τι είναι υποχρεωτικό.

ΟΧΙ ρε σεις τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό η μόνη μας υποχρέωση είναι

να ζούμε να κυκλοφορούμε να συναναστρέφομαστε και εγώ και το παιδί

μου χωρίς τον φόβο του θανάτου που θέλετε να στάλαξετε μέσα μας.

Ξαφνικά όλοι αυτοί νοιάστηκαν για μένα και για το καλό μου νοιάστηκαν

αν θα ζήσω ή θα πεθάνω ουάου συγκινήθηκα αν νοιαζόσασταν και υγεία

θα είχαμε και εντατικές θα είχαμε και φακελάκια δεν θα είχαμε κλπκλπ

Βαρέθηκα να με θεωρούν ως μελλοντικό αυτόχειρα και δολοφόνο(ναι το

άκουσα και αυτό αν θέλει να αυτοκτονήσεις εσύ το παιδί τι σου φταίει?)

γιατί η άρνηση μου είναι ρητή και κατηγορηματική όχι στο εμβόλιο της

γρίπης πρώην νυν και μελλοντικής.

Φτάνει πιά με την τρομοκρατία της γρίπης....

άσχετο αλλά το μισό ενδιαφέρον να δείχνανε στην οδική ασφάλεια την μισή

οδηγική συνείδηση να αποκτούσαμε όλοι μας δεν θα είχαμε τόσα θύματα στην άσφαλτο

ακόμη κι από στατιστική άποψη να το δω περισότεροι χάνονται σε τροχαία παρά από

γρίπη.

Και που να ειχες και ασθμα που επιδινωνεται λογω υγρασιας :lol::lol::lol::lol:

Καθε φορα που βηχω γουρλωνουν (παιδια το διασκεδαζω πια :lol::lol::lol:)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Παρουσιάστηκε η γρίπη και στο δικό μας σχολείο την προηγούμενη εβδομάδα. Καλά δεν θα συζητήσω τον πανικό και τρόμο μερικών μητέρων. Και το αποτέλεσμα...την επόμενη να λειτουργεί το τμήμα με ούτε τα μισά παιδιά.

Όταν με ρωτούν αν θα εμβολιάσω το παιδί μου η απάντηση είναι αρνητική και ο τρόπος φυσικά που με κοιτούν τις περισσότερες φορές πηγάζει την απορία και τον προβληματισμό τους για την τέτοια δολοφονική κίνηση μου απέναντι στην κόρη μου.

Εγώ πλέον το διασκεδάζω τις περισσότερες φορές αλλά κάποιες φορές με στεναχωρεί αυτή η τρομοκρατία και παράνοια που επικρατεί.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Sam είπε:

... και υγεία θα είχαμε και εντατικές θα είχαμε και φακελάκια δεν θα είχαμε κλπκλπ

άσχετο αλλά το μισό ενδιαφέρον να δείχνανε στην οδική ασφάλεια την μισή οδηγική συνείδηση να αποκτούσαμε όλοι μας δεν θα είχαμε τόσα θύματα στην άσφαλτο ακόμη κι από στατιστική άποψη να το δω περισότεροι χάνονται σε τροχαία παρά από γρίπη.

Συμφωνώ.

Την άνοιξη, που θα 'χει κοπάσει πια όλη αυτή η ιστορία, το πιθανότερο είναι να θυμόμαστε σαν γενική ιδέα μόνο το πόσες ασυναρτησίες έχουν ειπωθεί (από αρμόδιους που αλλάζουν γνώμες, από τα ΜΜΕ που βρήκαν πιασάρικο θέμα, από τερατολόγους - ουφολόγους - συνομωσιολόγους).

Το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι έχουμε αδυναμία να χειριστούμε έκτακτες καταστάσεις.

Όποιος έχει ζήσει τον εφιάλτη να ψάχνει κρεβάτι εντατικής όταν ο δικός του άνθρωπος χαροπαλεύει, μπορεί να καταλάβει ότι προτεραιότητα θα έπρεπε να είναι εδώ και πολύ καιρό, ν' ανοίξουν κι άλλα κρεβάτια στα δημόσια νοσοκομεία. (Βάλτε πολιτικό μέσο, μας έλεγε ο διευθυντής της κλινικής και δεν το έλεγε από κακία - ήθελε να βοηθήσει αλλά δεν μπορούσε).

Κι αυτό που γράφεις για τα τροχαία, δεν είναι άσχετο, δεν είδα κανένα κανάλι να βγάζει καθημερινά δελτίο, πόσοι τραυματίστηκαν, πόσοι σκοτώθηκαν, πόσοι είναι στην εντατική.

Δεν καμαρώνετε όλοι την προπαγάνδα της δημόσιας τηλεόρασης που μας έχει φάει τ' αυτιά με τα θύματα που βρίσκονται στην εντατική; "Δεν είχαν υποκείμενο νόσημα" τονίζουν οι δημοσιογράφοι. Με λίγα λόγια "όλοι μπορεί να πεθάνετε αν κολλήσετε και δεν κάνετε το εμβόλιο". Μπρρρ!

Διαφημίσεις

bouboukakia είπε:
Δεν καμαρώνετε όλοι την προπαγάνδα της δημόσιας τηλεόρασης που μας έχει φάει τ' αυτιά με τα θύματα που βρίσκονται στην εντατική; "Δεν είχαν υποκείμενο νόσημα" τονίζουν οι δημοσιογράφοι. Με λίγα λόγια "όλοι μπορεί να πεθάνετε αν κολλήσετε και δεν κάνετε το εμβόλιο". Μπρρρ!

Οι ίδιοι όμως ούτε κουβέντα για το αν θα κάνουν ή έκαναν το εμβόλιο.

Λοιπόν θα ήθελα να μοιραστώ το εξής μαζί σας. Τις τελευταίες ημέρες έμαθα πως τα σχολεία που κλείνουν λόγω της γρίπης δεν ξέρουν τι τους γίνεται (όπως επίσης και οι παιδικοί σταθμοί). Η διαδικασία είναι η εξής: ο διευθυντής κάθε πρωί περνάει από όλες τις τάξεις και ενημερώνεται για τα παιδάκια που λείπουν. Ύστερα επικοινωνεί με τους γονείς στα σπίτια για να δει τι έχουν γίνει τα παιδιά. Αν τα παιδάκια που είναι άρρωστα (άσχετα αν έχουν γαστρεντερίτιδα, συνάχι ή την περίφημη γρίπη) είναι πάνω από πέντε τότε κλείνουν την τάξη για μία εβδομάδα. Αν δε το φαινόμενο αυτό επεκτείνεται σε περισσότερες τάξεις τότε κλείνει όλο το σχολείο.

Ερώτηση δικιά μου: αν την επόμενη εβδομάδα που τα παιδάκια γυρίσουν στο σχολείο , αρρωστήσουν άλλα 10 τότε το σχολείο ξανακλείνει για μία εβδομάδα? ή θεωρούν ότι ο κίνδυνος πέρασε και δεν τρέχει τίποτα?

Αφήστε που έμαθα πως πολλοί γονείς μόλις ακούσουν ότι κάποιο παιδάκι από την τάξη τους κόλλησε τη γρίπη από το φόβο τους κρατούν το παιδί τους σπίτι , και προκειμένου να δικαιολογηθούν λένε στο σχολείο ότι έχει και το δικό τους τη γρίπη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sam είπε:
Προσωπικές σκέψεις σκέψεις χωρίς νόημα ίσως...

αλλά θέλω να ξυπνήσω αύριο και να έχει σταματήσει αυτή η παράνοια γύρω

μου θέλω να σταματήσει ο κάθε άνθρωπος που συναναστρέφομαι να με

ρωτάει την γνώμη μου για την γρίπη αν θα εμβολιαστώ ή θα εμβολιάσω το

παιδί μου αν φοβάμαι ή όχι κάνε ρε φίλε ότι εσύ θεωρείς σωστό κι άσε

εμένα να κάνω ότι πιστεύω καλύτερο για μένα και για το παιδί μου.

Θέλω να σταματήσουν να βομβαρδίζουν με μέιλ και βίντεο μπορώ

να διαβάζω να σκέφτομαι όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται.

Θέλω να ξυπνήσω και τα ΜΜΕ να σταματήσουν την καταστροφολογία θέλω

να ξυπνήσω και να έχουν σταματήσει να μου λένε τι είναι υποχρεωτικό.

ΟΧΙ ρε σεις τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό η μόνη μας υποχρέωση είναι

να ζούμε να κυκλοφορούμε να συναναστρέφομαστε και εγώ και το παιδί

μου χωρίς τον φόβο του θανάτου που θέλετε να στάλαξετε μέσα μας.

Ξαφνικά όλοι αυτοί νοιάστηκαν για μένα και για το καλό μου νοιάστηκαν

αν θα ζήσω ή θα πεθάνω ουάου συγκινήθηκα αν νοιαζόσασταν και υγεία

θα είχαμε και εντατικές θα είχαμε και φακελάκια δεν θα είχαμε κλπκλπ

Βαρέθηκα να με θεωρούν ως μελλοντικό αυτόχειρα και δολοφόνο(ναι το

άκουσα και αυτό αν θέλει να αυτοκτονήσεις εσύ το παιδί τι σου φταίει?)

γιατί η άρνηση μου είναι ρητή και κατηγορηματική όχι στο εμβόλιο της

γρίπης πρώην νυν και μελλοντικής.

Φτάνει πιά με την τρομοκρατία της γρίπης....

άσχετο αλλά το μισό ενδιαφέρον να δείχνανε στην οδική ασφάλεια την μισή

οδηγική συνείδηση να αποκτούσαμε όλοι μας δεν θα είχαμε τόσα θύματα στην άσφαλτο

ακόμη κι από στατιστική άποψη να το δω περισότεροι χάνονται σε τροχαία παρά από

γρίπη.

από τα καλυτερότερα ποστ που διάβασα περί του θέματος:)

Μπράβο κοριτσάκι !!!!!

rQGhp3.png

EEEEEEE ειπα και εγω!!!

Τι ανακουφιστικο θεμα!!!

Μπραβο σαμ!!!!

Ελεος δηλαδη ....μιλαμε για παρανοια!!!

Δεν σχολιαζω και δεν αναλυω αλλο , για το ποσο επικυνδινη ειναι η παλια γριπη που δεν καναν ετσι!!

Παντως για να πουμε και του στραβου το δικιο , το θεματακι σου εχει λιγο λυσει τα χερια, σε σκηνες αμηχανιας.......οπως:

1)τηλεφωνημα απο ασχετη θεια του αντρα σου, οπου ο διαλογος ευτυχως λογο γριπης εχει ως εξης : - καλα θεια, ολοι καλα , εσεις? ολοι καλα? τα παιδια τι νεα?

- τα ιδια και εμεις καλα. εσεις καλα?

εκει λοιπον που παλια θα λεγατε για κανα 5 λεπτο το "καλα" πριν πεις "χαρηκα που σε ακουσα θεια". Πιανεις το θεμα γριπη , μιλας το 10λεπτο της ευγενειας και εισαι ΚΥΡΙΑ!

2)κινηση στο ταξι....πολυ ωρα με τον συμπαθητικο μεσηλικα οδηγο....η αβολη ησυχια σπαει με την εναρξη της γνωστης κουβεντας: "τωρα με την γριπη, τι κανετε?θα κανετε το εμβολιο". οπου σου δινει πατημα να γυρισεις την κουβεντα.....να κραξει γενικοτερα αυτη την γεωγραφικη περιοχη που λεγεται ελλαδα και να περασει η ωρα.

3) αποφυγη ανταλλαγης βαρετων επισκεψεων......για παραδειγμα εξηγεις στην πεθερα σου ποοοοοσο ποοολυ ηθελες να πατε και εσεις στην γιορτη τους θειου Αναξημανδρου αλλα :" θα εχει κοσμο , θα ειναι κλειστος ο χωρος, αφηστε καλυτερα μην παμε φιρι φιρι με τα παιδια μαζι τετοια εποχη....δεν ακουσατε 18 οι νεκροι".

4)"Ναι θεια Νιτσα , φυσικα και να ερθετε, απλα να, το σχολειο του Νικολα εκλεισε γιατι ειχε κρουσμα γριπης.....αν δεν εχετε προβλημα"

5)Προς τον αγαπημενο σου αντρουλη που δεν εννοει να καταλαβει οτι σου φαινεται αηδια να αρχιζουν τα ματσα μουτσα στα παιδια, οοοολοι οι συγγενεις του χωριου του , με ή χωρις δοντια. "βρε αγαπη μου, δεν ακουσες ποοοοσοι νεκροι. Φοβαμαι!"

και διαφορα αλλα τετοια, που θα μου ερχονται κατα καιρους!!!

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!! δεν θα μου στριψει εμενα ! επειδη "καποιοι" πηραν αποφαση να με κανουν τρελη!!

Εγω θα το εκμεταλλευτω και θα περασω μια χαρα!!!!!

Ορματε !!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

DALIA είπε:
από τα καλυτερότερα ποστ που διάβασα περί του θέματος:)

Μπράβο κοριτσάκι !!!!!

Ωωωωω ναι!!!:cool:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

η καλήτερη ένεση στο ηθικό για αυτούς που βαρεθηκαν την καταστροφολογία, είναι να ασχοληθείτε με τα περιτυλίγματα δώρων τα χριστουγεννιάτικα χαρτάκια τις κάρτες και τα τραγουδάκια τα δώρα κάτω απο το δέντρο το κλείσιμο της τηλεόρασης την ώρα των ειδήσεων και τα ντιβιντι με τα παιδάκια που τράγουδάνε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, την μπάρμπι σωματοφύλακα πριγκιποπούλα και χωριατοπούλα το καλό φαγητό και κυρίως το υγειινό και τον χορό και την καλοπέραση με τα ακριβά σας παιδάκια που μαγεμένα κοιτάνε το δέντρο με τα λαμπάκια...

Τέλειο, αν σας ρωτάνε για το εμβόλιο και την γρίππη πείτε τώρα είμα αγχωμένη γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω τι δωρο να πάρω στη θεία Νίτσα του επάνω φίλου μας... τρίγωνα κάλαντα μες τη γειτονιά ήρθαν τα χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά ΕΕ!!!!!

Εντομεταξύ απ'τη μία είναι η καταστροφολογία κι απ'την άλλη η συνομοσιολογία και εκνευρίζομαι και με τις δύο καταστάσεις εξίσου!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

:oops::oops::oops::oops:

φοβαμαι να στειλω τον παιδι στο νηπιο :oops::oops::oops::oops:

Ο βρεφικος του Γιαννη εκλεισε με κρουσματα και δεν ξερω πως αλλα φρικαρα.:oops::oops:

ο Βασιλης εχει το ιστορικο μου (αναπνευστικα) και απο την στιγμη που ακουσα οτι εκλεισε ο βρεφικος του Γιαννη (δεν πηγαινε γιατι ηταν αρωστος) φρικαραααα

Εχω την μαμα μου να μου λεει καθε πρωι "αν παθει κατι το παιδι εσυ θα φταις . Νηπιο ειναι τι το στελνεις?". Το παιδι απο την αλλη δεν πολυηθελε να παει και τον παω με το ζορι καθε πρωι και λεω μια στραβη να γινει και να γινει κατι....... εγω θα το εχω προκαλεσει.

Βοηθατε παρανοωωωω

(και ναι καποιος θα με κραξει :lol: για μαυρο ποστ αλλα θα της στειλω την μαμα μου ολη μερα απο πανω να σουρνει να στρωσει :lol:. δεν παλευετε λεμε με εχει γεμισει τυψεις :oops: )

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κορίτσια χαλαρώστε λίγο.

Όλα τα παιδάκια δεν είναι το ίδιο. Εσείς που έχετε παιδάκια με "ιστορικό", ευαίσθητα σε πνευμονίες κλπ, και δεν θα χάσουν μάθημα επιεδή πάνε νήπιο, θα΄λεγα κρατήστε τα σπίτι και όχι λόγω της γουρουνόγριπης. Απλά για να μην αρπάξουν κι άλλες ιώσεις και ταλαιπωρηθούν άνευ λόγου. Ιδίως όσα είναι σε ανάρωση, φτου σκόρδα, μακριά από σχολεία.

Εγώ πάνω στην ανάρωση κάποτε ξανακύλησα και κόντεψα να πεθάνω. Εγώ αυτό θα'κανα.

Τώρα για τα υπόλοιπα παιδάκια........... βλέποντας και κάνοντας....... εγώ αυτό κάνω με το παιδί μου. Πάω παντού προς το παρόν και βλέπω και ακούω τα πάντα. Σε μια βδομάδα δεν ξέρω τι θα γίνει, τώρα όμως συνεχίζω κανονικά τα πρόγράμμά μου.

elenik είπε:
:oops::oops::oops::oops:

φοβαμαι να στειλω τον παιδι στο νηπιο :oops::oops::oops::oops:

Ο βρεφικος του Γιαννη εκλεισε με κρουσματα και δεν ξερω πως αλλα φρικαρα.:oops::oops:

ο Βασιλης εχει το ιστορικο μου (αναπνευστικα) και απο την στιγμη που ακουσα οτι εκλεισε ο βρεφικος του Γιαννη (δεν πηγαινε γιατι ηταν αρωστος) φρικαραααα

Εχω την μαμα μου να μου λεει καθε πρωι "αν παθει κατι το παιδι εσυ θα φταις . Νηπιο ειναι τι το στελνεις?". Το παιδι απο την αλλη δεν πολυηθελε να παει και τον παω με το ζορι καθε πρωι και λεω μια στραβη να γινει και να γινει κατι....... εγω θα το εχω προκαλεσει.

Βοηθατε παρανοωωωω

(και ναι καποιος θα με κραξει :lol: για μαυρο ποστ αλλα θα της στειλω την μαμα μου ολη μερα απο πανω να σουρνει να στρωσει :lol:. δεν παλευετε λεμε με εχει γεμισει τυψεις :oops: )

Elenik, παιδί μου, ηρέμησε...

Τίποτα δεν θα συμβεί...

Ξέρεις πόσοι από εμάς μπορεί να έχουμε περάσει κι αυτή τη γρίππη και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι;;;;;;

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γενικότερα την παράνοια των ιώσεων...

"α, δεν πηγαίνω το παιδί σε πάρτυ γιατί μπορεί να κολλήσει καμία ίωση..."

Εννοείται ότι δεν θα το πηγαίνω κάθε μέρα σε παιδότοπο (γιατί γενικά δεν είμαι υπέρ των παιδοτόπων, προτιμώ τα πάρκα και τις αλάνες όπως μεγάλωσα κι εγω), αλλά στην εκδήλωση την έφερα κι ούτε που σκέφτηκα ότι μπορεί να καλλήσει κάτι-κι είναι παιδί που γενικά αγκαλιάζει και φιλάει άλλα παιδάκια...

Ωραία, θα καλλήσει και μία ίωση... ε, και???

Θα αποκτήσει αντισώματα...

Μας έχουν τρομοκρατήσει μ' αυτήν την γρίπη λες και είναι τόσο πιο σοβαρή από οποιαδήποτε άλλη...

με το tamiflu σωθηκε από τη χρεωκοπία η ROCS, τώρα κάποιες άλλες φαρμακοβιομηχανίες που κινδύνευαν θα σωθούν- καλό είναι, να σώσουν και τις δουλειές τους οι εργαζόμενοι... αλλά όχι εις βάρος της ψυχικής ισορροπίας του πλανήτη....

Έλεος!!!!!!

Και πες στη μαμά σου ότι προσέχεις τα παιδιά σου, παρέχοντάς τους ότι χρειάζονται για να έχουν ένα γερό ανοσοποιητικό... το άσθα δε είναι η "αλλεργία" των πόλεων...

Νομίζω ότι περισσότερο κινδυνεύουμε από την "ίωση" του πανικού παρά από της γρίππης...

Κι όπως λέει κι η Βαγιάνη , να κλειστούμε όλοι μέσα...;;;;;;;;

Γιατί εσύ ή η μητέρα σου δεν κυκλοφορείτε;;;

Γιατί θα πρέπει ντε και καλά το παιδί να κολλήσει κάτοι από τον παιδικό ή το νηπιαγωγείο κι όχι από εμάς (εγώ δουλεύω και συναναστρέφομαι με πάρα πολύ κόσμο... προσέχω και απολυμαίνω τα χέρια μου αλλά κι αυτό πόσο προστατεύει;;;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...