katrin

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.007
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον katrin

 • Rank
  Δοκιμή

Converted

 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Ρώτησα από καιρό στη ΧΑΝΘ αλλά είχε μόνο τρίτη περίοδο θέσεις, που δεν μας βολεύει!
 2. Στου Σκούρα ειχε πάει η μεγάλη μου πριν μερικά χρόνια, αλλά δεν είχε μείνει ούτε εκείνη ευχαριστημένη, ούτε κι εμείς. Καμιά άλλη πρόταση?

 3. Διαφημίσεις


 4. Στου Σκούρα ειχε πάει η μεγάλη μου πριν μερικά χρόνια, αλλά δεν είχε μείνει ούτε εκείνη ευχαριστημένη, ούτε κι εμείς. Καμιά άλλη πρόταση?
 5. Καλημέρα! Σκέφτομαι να στείλω φέτος τα παιδιά μου σε κατασκήνωση. Εχετε να μου προτείνεται κάποια κατασκήνωση να προτιμήσουμε ή να αποφύγουμε στην Χαλκιδική? Ευχαριστώ!
 6. Καλημέρα! Σκέφτομαι να στείλω τα παιδιά μου σε κατασκήνωση φέτος. Έχετε κάποια πρόταση για προτίμηση, ή αποφυγή κάποιας κατασκήνωσης στη Χαλκιδική?
 7. onecode Nα σου ζήσει το μωράκι σου! Να είναι γερό, να μεγαλώσει και να είναι ευτυχισμένο! Να ξέρεις ότι ο υπέρηχος στον εγκέφαλο ίσως κάνει και λάθος... Κι εμάς όταν ήταν μωρό η κόρη μου, μας είχαν τρομάξει με διάφορα που υποτίθεται έβλεπαν στον υπέρηχο εγκεφάλου, αλλά όταν μετά από μήνες (αγωνίας, ανησυχίας κλπ...) κάναμε μαγνητική, φάνηκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα! Οπότε κουράγιο για τα υπόλοιπα, και αυτό το αντιμετωπίζετε όταν (και αν) έρθει η ώρα του! Tintail το μήνυμά σου είναι συγκλονιστικό και η στάση ζωής σου υπέροχη. Συγχαρητήρια και να χαίρεσαι τα παιδιά σου!
 8. katrin

  Αρτοπαρασκευαστης

  Κοπελιά μάλλον θα έχεις ήδη αποφασίσει, αλλά σε περίπτωση που ακόμη το ψάχνεις, να σου πω ότι προσωπικά έχω ένα του Lidl εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι πάααρα πολύ ευχαριστημένη
 9. Νά' ναι γερά τα παιδάκια σας και νά' στε γεροί και σεις να τα χαίρεστε και να σας χαίρονται κι αυτά!
 10. katrin

  Αρτοπαρασκευαστης

  2 λόγοι για τους οποίους μπορεί να μη φουσκώσει το ψωμί, είναι: 1. Όταν χρησιμοποιούμε μάυρο αλεύρι, ή σικάλεως. ΔΕΝ φουσκώνει το ψωμί, κάθεται στον πάτο. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε και άσπρο αλεύρι σε αναλογία περίπου 230γρ άσπρο - 90 μαύρο (αυτή είναι η δική μου για κάθε μία από τις δύο φόρμες που έχει το δικό μου μηχάνημα. Εσείς μπορείτε να το ανάγετε σε μία φόρμα αναλόγως). 2. Η μαγιά. Πολύ σημαντικό! Η μόνη μάρκα που παίρνω και φουσκώνει σίγουρα, είναι η magic. Όλες οι άλλες, για να φουσκώσουν, πρέπει να κάτσουν τα υλικά μερικές ώρες πρώτα στο μηχάνημα και μετά να το βάλουμε μπρος. Ή πχ, να τα βάλεις από το βράδυ με το χρονοδιακόπτη να λειτουργήσει σε 10 ώρες.
 11. katrin

  Τούρτες παιδικές, ιδέες!!!

  Μπράβο!! Είναι πάρα πολύ όμορφη!!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου και κάθε χρόνο να το γιορτάζεις με τουρτίτσες όμορφες και γλυκιές σαν κι εσάς!
 12. katrin

  Τούρτες παιδικές, ιδέες!!!

  Δες στο παρακάτω βιντεάκι πώς δίνει το σχήμα της hello kitty. Κάτι ανάλογο μπορείς να κάνεις για να δώσεις το σχήμα της πάπιας νομίζω. Να χαίρεσαι το αντράκι σου! (Η φωτό στην υπογραφή σου είναι πολύ γλυκιά!)
 13. katrin

  Τούρτες παιδικές, ιδέες!!!

  Καλημέρα! Μπορείς να μου το στείλεις κι εμένα το μαγαζί με πμ?
 14. αν παίρνεις χάπι για τον θυρεοειδή οπωσδήποτε πρέπει να μετρήσεις την ft4(για την 3 δεν γνωρίζω) διότι αν θέλεις να μετρήσεις την μη free πρέπει να διακόψεις για λίγο (πόσο δεν ξέρω) το χάπι
 15. Kαλησπέρα! Στο parentscafe υπάρχει ειδικό τόπικ με προβλήματα του θυρεοειδούς και μπορείτε να απευθυνθείτε εάν θέλετε και εκεί: http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2178
 16. ξέρετε αν μπορεί κανείς να κάνει αίτηση σε δημόσιο παιδικό σταθμο τώρα? ή έπρεπε να είχε κάνει τον Ιούνιο?