desdemona

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  302
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον desdemona

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Tο ότι το πρόβλημα είναι στο μυαλό του καθενός συμφωνώ. Το καλό θα ήταν να διαβάσεις ακρβώς πως το έγραψα, πάντως δεν είχα καμμία πρόθεση να σε προσβάλω ούτε να προσβάλω τη θρησκεία σου. Δεν δέχομαι την ειρωνία και αν διάβασες παραπάνω λύθηκε το θέμα με την κοπέλα. Σε όλα τα κράτη έχει λυθεί το θέμα, άλλο η θρησκεία και άλλο κράτος. Το αρχικό θέμα είναι ότι υποχρεώνουν ακόμα έγγραφα στα σχολεία που επιβάλλουν ακόμα στους γονείς να παίρνουν θέση για το θρήσκευμα του παιδιού και κατά συνέχεια το δικό τους.
 2. Ημέρα Δευτέρα και πάω να κάνω εξετάσεις που μου είχε δώσει ο 2ος γιατρός. Είμαι στις 32 εβδομάδες με 18 κιλά πάνω μου που πραγματικά με έκαναν να φαίνομαι σαν κατσαρίδα κάθε φορά που προσπαθούσα να σηκωθώ. Το ραντεβού με το γιατρό ήταν την Τετάρτη. Πάω λοιπόν το πρωί στο νοσοκομείο και αφού είδε τις εξετάσεις μου λέει:"Θα μείνεις εδώ για 2-3 μέρες να κάνουμε κάποιες εξετάσεις και μαζί, προς το παρόν πάμε να σου πάρω την πίεση". Μόλις με μέτρησε μου λέει όλο απορία:" Είσαι καλά; Πως νιώθεις; Μήπως ζαλίζεσαι;" Ζήτησε τελικά άλλο πιεσόμετρο και φώναξε 2 γιατρούς ακόμα οι οποίοι μου πήραν την πίεση και όλοι μαζί με κοίταγαν απορημένοι. Ευτυχώς ήταν μαζί και μία νοσοκόμα που μου είπε γιατί έγινε η τόση φασαρία με την πίεσή μου, απλά ήταν στο 13,5 και 9,5. Έμεινα στο νοσοκομείο με όλους τους φίλους να περνάνε για να με δουλέψουν και λίγο. Την επόμενη το βράδυ, Πέμπτη δηλαδή, έδιωξα τον άντρα μου κατά τις 10 αφού ήμουν μια χαρά. Λίγο αργότερα έφεραν και μια κοπέλα δίπλα μου που μόλις είχε γεννήσει το τρίτο της !!! Στις 01:00 πετάχτηκα από τον ύπνο μου γιατί ένιωθα ιλίγγους και τότε άρχισα τις εξαγωγές. Ήρθε μία νοσοκόμα με σύνδεσε με κάτι μηχανήματα, μου έφερε και έναν κουβά και πήγε να φωνάξει το γιατρό. Το μόνο που δεν μπορώ είναι οι εξαγωγές, πάντα βάζω τα κλάμματα και θέλω κάποιον δίπλα μου, οπότε παίρνω τηλέφωνο τον αντρούλη μου. Φυσικά τον τρόμαξα και από τη βιασύνη του να έρθει παραπάτησε και έσπασε το πόδι του. Ο άμοιρος δεν μου είπε τίποτα για να μην με αγχώσει παρά τον πόνο του. Έφτασε το πρωί με εμένα να έχω εξαντληθεί όσο δεν παίρνει, με μία πίεση πάνω από 14 και με κόσμο να με κοιτάει και να βλέπω ολοκάθαρα την λύπηση στα πρόσωπά τους. Μπορώ να πω πως φοβήθηκα πολύ αλλά ήταν δίπλα μου ο άντρας μου και η αδερφή μου που μόνο βλακείες μου έλεγαν για να είμαι ήρεμη. Ήρθε ασθενοφόρο και πήγαμε στο Αλεξάνδρα. Φτάσαμε στις 12:30 και από κει και πέρα με πηγαίνανε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Έφτασε 3:00 όπου ξεκίνησαν την διαδικασία και 3:20 άκουσα το αγγελούδι μου. Βάλανε όλοι τα γέλια με την τσιρίδα της και τότε κατάλαβα πως όλα πήγανε καλά. Έτσι για να το διευκρινήσω είχα προεκλαμψία και την στιγμή πριν την γέννα έφτασε η πίεσή μου 17,5 και 13, είχα 3 σταυρούς λεύκωμα και οίδημα. Πάντως ο 5ος μήνας με τις κλωτσούλες της και η αγάπη του άντρα μου με ανεβάζουν στα ουράνια.
 3. Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά αν κράταγες την πινακίδα του θα του έκανες μεγάλη ζημιά. Πρόσεξε περιστατικό. Σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά, είναι ένας τύπος με αυτοκίνητο που δεν πάει σε κάποια από τις 2 λωρίδες αλλά είναι στη μέση. Φυσικά ενοχλεί την κυκλοφορία και ο πίσω του του κορνάρει. Τραβάει χειρόφρενο ο έξυπνος και πάει με απειλητικές διαθέσεις στον πίσω που κόρναρε. Άρχισε να του χτυπάει το καπό να κλωτσάει τις ρόδες και να βρίζει απίστευτα. Ο κύριος που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν αντέδρασε καθόλου και μόλις ο άλλος ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του, πήρε τηλέφωνο. Στα επόμενα 2 στενά τον έξυπνο τον σταμάτησε αστυνομία και τώρα το καλό. Ο κύριος που δεν αντέδρασε ήταν εισαγγελέας, κατέβηκε λοιπόν από το αυτοκίνητο και αφού άρχισε να τον λούζει με μηνύσεις , τον πήγε αυτόφορο και του δήλωσε ότι αμάξι δεν θα ξαναπιάσει ποτέ στη ζωή του. Ηθικό δίδαγμα 1: Ποτέ δεν βρίζουμε κάποιον στο δρόμο γιατί δεν ξέρουμε ποιος είναι ( Μπορεί να είναι και τρελός και να έχει κανένα μαχαίρι...) Ηθικό δίδαγμα 2: Με ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία μπορεί και να δικαιωθείτε.
 4. ma
  Διαφημίσεις

 5. Σε ευχαριστώ που το εξήγησες, αλλιώς το κατάλαβα. Και την επιλογή θα έχει και θα φροντίσω να έχει και τις γνώσεις για να διαλέξει πραγματικά ότι την εκφράζει.
 6. Γιατί το ...δεν είναι κολλητικός ο Χριστός, δεν ήταν ειρωνία;
 7. Και δεν συμπλήρωσα, η μισαλλοδοξία είναι ένα από τα δογματικά μέρη του Χριστιανισμού σε αντίθεση με αυτά που δίδαξε ο Χριστός.
 8. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της επιλογής στην θρησκεία. Δεν είναι σωστό να ειρωνεύεσαι. Τι να κάνω υπερασπίζομαι τον αγνωστικισμό. ΥΓ.Αγνωστικισμός ονομάζεται η φιλοσοφική θεώρηση ότι η αλήθεια ορισμένων ισχυρισμών, συγκεκριμένα οι θεολογικοί ισχυρισμοί που αφορούν την ύπαρξη του Θεού, των θεών ή θεοτήτων, είναι είτε προς το παρόν άγνωστη είτε εγγενώς απρόσιτη.
 9. Από ότι ξέρω μόνο ότι χρησιμοποιήσεις ή ζητήσεις σου χρεώνουν. Στο Ιασώ σε μένα ζήτησαν 1850€ για 6κλινο και άλλα τόσα ο γιατρός. Ευτυχώς που έκατσε η στραβή και βρέθηκα Αλεξάνδρα. Ούτε τα 1850 δεν φτάσαμε. Και να σας πω και κάτι; Τους καλύτερους γιατρούς τους βρίσκεις στα δημόσια ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία. Γνώμη μου βέβαια αλλά με τόσα που βλέπουν καθημερινά...
 10. Συμφωνώ ότι είναι τυπική η διαδικασία αλλά αν δεν βαπτίσεις το παιδάκι σου θα είναι δακτυλοδεικτούμενο. Το ίδιο θα γίνει αν δεν πεις και θρήσκευμα. Και λέω εγώ τώρα, πως μπορεί κάποιος να αποφασίσει το θρήσκευμα που θέλει να ακολουθήσει αν δεν ξέρει και όλα τα υπόλοιπα; Εμένα σε παιδική ηλικία με μάλωνε απίστευτα η γιαγιά μου αν με έβλεπε να παιρνάμε από εκκλησία και να μην κάνω το σταυρό μου. Ή έτυχε μια Μεγάλη Παρασκευή να πάμε στον Επιτάφιο το πρωί και με έκαναν ρεζίλι μέσα στην εκκλησία που δεν ήθελα να περάσω γονατιστή από κάτω. Με το να επιβάλουν με οποιοδήποτε τρόπο ένα θρήσκευμα ή αντίληψη ή κατάσταση...δεν θα καταφέρει κανείς τίποτα. Δεν θα αλλάξω τα πιστεύω μου καθώς η μπέμπα θα μεγαλώνει αλλά συμφωνώ μαζί σας ότι εκείνη θα διαλέξει όταν έρθει η ώρα.
 11. Ακόμα έχουμε χρόνο μέχρι να γραφτούμε και εμείς στο σχολείο αλλά μόλις διάβασα το τι συμπληρώνουν στο "μαθητολόγιο", Βιβλίο Μητρώου Μαθητών, και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Καταγγέλω το @#$κράτος που ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι το τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος είναι δικαίωμά του. Δεν είναι δυνατόν ένα παιδάκι 6 χρονών να ξέρει τελικά τι θρήσκευμα θέλει να ακολουθήσει και εννοείται ότι η επιβολή των γονιών για το θρήσκευμα του παιδιού είναι απλά απαράδεκτο. Αν εμένα η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τον βουδισμό, ταοϊσμό, σιντοισμό, μουσουλμανισμό, κτλ. για ποιο λόγο να επέμβω ή ακόμα χειρότερα να της απαγορεύσω;. Και να προσθέσω κάτι τελευταίο, εμένα τόσα χρόνια η ταυτότητά μου γράφει χριστιανή ορθόδοξη, ναι η χαζή αμέλησα να την αλλάξω, γιατί όταν πήγα να την βγάλω ο αστυνομικός ούτε που με ρώτησε, απλά έγραψε κάτι που θεωρούσε δεδομένο. Εγώ πιστεύω στις παντόφλες, δεν κατάλαβα δηλαδή δεν έχω το δικαίωμα επιλογής;
 12. Εμείς μόνο με pre-ΝΑΝ είμαστε ακόμα. Δεν θήλασα καθόλου λόγω φαρμάκων και από ότι ξέρω στην επόμενη επίσκεψη στην παιδίατρο θα το αλλάξουμε. ( έκλεισε χρόνο η μπέμπα ).
 13. Ε, εγώ τελικά είμαι ο ορισμός της τρελής. Έχω κρατήσει τα πάντα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που έκλεισε χρόνο. Τα έχω βάλει όλα σε ένα μπαούλο και απλά θα προσθέσω κατά καιρούς και κάποια ακόμα. Ως απόλυτα χαζή μαμά εκτός από το βιβλίο των αναμνήσεων που φτιάξαμε, είπα να το δουλέψω λίγο παραπάνω οπότε της έφτιαξα την πρώτη ταινία που αρχίζει η μαμά και ο μπαμπάς. Είμαι με την κοιλιά τούρλα 2 μέρες πριν γεννήσω και μετά μόνο δικές της φώτο. Έφτιαξα παραμύθι που αρχίζω από τη σχέση μας με τον μπαμπά, τον γάμο, την εγκυμοσύνη και φτάνω στη βάπτισή της. Και τέλος τράβηξα φώτο την ημέρα των γενεθλίων της και κάθε χρόνο θα τραβάμε την ίδια μέρα μέχρι να φτάσει τα 18 της... Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε ταινία με φωτογραφίες οπότε αν θέλετε να σας πω στείλτε πμ.
 14. Τα όργανα χρειάζονται πολύ καιρό να επανέλθουν στη θέση τους γι'αυτό ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει καούρες για πάνω από ένα χρόνο μετά την καισαρική. Εμείς βγάλαμε τα μάτια μας στις 20 μέρες περίπου και ήμουν μια χαρά. Δοκίμασε κοριτσάκι και αν δεις ότι πονάς σταμάτα. Μια δοκιμή θα σε πείσει...
 15. Σε εμάς πήγε 1200€ συνολικά γιατρός, αναισθησιολόγος και νοσοκόμες. Τους κυνηγούσε ο άντρας μου να τα πάρουν. Οι εξετάσεις πριν δεν ξεπέρασαν τα 800€. Και για τις νέες μαμάδες να πω να προσέχουν που κάνουν τις εξετάσεις τους. Να τι έγινε σε μένα για τον προγεννητικό έλεγχο. Δεν μου σύστησε ο γιατρός που να πάω για τις εξετάσεις οπότε πήγα σε ένα πολύ γνωστό κέντρο του Πειραιά και ρώτησα αν τις κάνουν και πόσο το κουστούμι. Μου είπανε λοιπόν περίπου 450€. Δεν ήξερα τι τιμές έπαιζαν και μου φάνηκε μεγάλο το ποσό, παρ'όλα αυτά πήγα την επόμενη να τις κάνω. Μου έδωσαν νούμερο και περίμενα, περίμενα, περίμενα...κάποια στιγμή με πήρε ο άντρας μου τηλέφωνο να δει τι έγινε και του λέω αρκετά νευριασμένη να μου βρει άλλο κέντρο να πάω. Τους πέταξα στη μούρη το χαρτάκι μετά από 1 ώρα αναμονή και πήγα αλλού, όπου τις ίδιες ακριβώς εξετάσεις τις πλήρωσα 112,28€. Σίγουρα μεταμορφώθηκα σε λουκάνικο εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσα να πιστέψω την διαφορά στα λεφτά. Αυτά λοιπόν και από μένα και προσοχή.
 16. Κανονικά Nikole μου θα έπρεπε να τον προκαλέσεις αν ήσουν σε κόσμο και το πιο σημαντικό έπρεπε να πάρεις εκείνη τη στιγμή την αστυνομία να τους πεις την πινακίδα του, ότι ήταν πάνω σε πεζοδρόμειο και ότι σε απείλησε. Εγώ πέφτω με τα μούτρα σε κάτι τέτοια, όσες φάω και όσες δώσω. Πολλές φορές ο άντρας μου με μαλώνει που είμαι τσαμπουκάς γιατί μπορεί να μου βγει και σε κακό αλλά είμαι αγύριστο κεφάλι.