Πώς κάνουμε μια Καταγγελία ? / Δράσεις μελών και αναγνωστών
614 topics in this forum
-
Το ακουσα απο μια γυναικα χθες στην εκπομπη του Ευαγγελατου και το θυμηθηκα...... Ειπαν για ανθρωπους που παιρνουν ονοματα των νεων μαμαδων απο τα μαιευτηρια και τους κουβαλιουνται σπιτι με σκοπο να πουλησουν βιβλια.......αν τυχον τους ανοιξετε την πορτα και τους βαλετε μεσα, να ξερετε οτι ειναι θρασυτατοι και δεν ξεκουμπιζονται αν δεν πουλησουν εστω και την φθηνοτερη σειρα (παραμυθιων) που εχουν, γυρω στα 350 ευρω...... Πεφτει μεγαλο ψηστηρι και γινονται πολυ φορτικοι. Οποτε μην ανοιγετε πορτα σε αγνωστους....... Μια φιλη μου την πατησε απο τηλεφωνημα που της εκαναν μολις γεννησε......ειπαν οτι δηθεν επρεπε να ρθουν σπιτι της για να συμπληρωσει ενα ερωτηματολ…
Last reply by Κάντι, -
Διαφημίσεις
-
- 18 replies
- 5.7k views
1.ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΠΛ.Κάννιγος Αθήνα τηλ.1520,21038229640,2103842642,2103841832,http://www.efpolis.gr,email [email protected] 2.Ε.Δ.Ο.Ε.τηλ 2106899039,http://www.edoe.gr για την ανακύκλωση οχημάτων 3.Ε.Ε.Α.Α. τηλ 2108010962-3 http://www.herrco.gr για τις απόβλητες συσκευασίες και την επαναχρησιμοποίηση τους 4.Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.Bαλτετσίου 43-45 Αθήνα τηλ.2103304444 http://www.ekpoizo.gr. email [email protected] 5.ΕΛ.ΤΕ.ΠΕ.και Κ.Ε.ΠΕ.Δ τηλ.2108093992 http://www.keped.gr για τα λιπαντικά απόβλητα και τις συσκευασίες τους 6.ΕΦΕΤ_ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κηφισίας 124 & Ιατρίδου 2 Αθήνα τηλ.2106971500 email [email protected] http://www.efet.gr 7.…
Last reply by ria, -
- 55 replies
- 10.2k views
Την Παρασκευή η μητέρα μου, που της έχω παρκάρει τα παιδιά στο εξοχικό, φόρεσε στο γιο μου ένα μαγιό βερμούδα που από τη μέσα μεριά έχει διχτάκι. Υπάρχουν τέτοια μαγιό – βερμούδες που σίγουρα τα ξέρετε, δεν είναι μίας μόνο μάρκας αλλά τέτοια μαγιό βγάζουν σχεδόν όλες οι μάρκες. Όταν λοιπόν πήγε να του το βγάλει το παιδί πετάχτηκε από τον πόνο: « Μη γιαγιά το πουλάκι μου». Όταν κοίταξε πιο προσεχτικά η μητέρα μου είδε ότι κομμάτια από το δέρμα στο πουλάκι του είχαν μπει στο δίχτυ της βερμούδας. Το αποτέλεσμα ήταν να το ελευθερώσουν 2 ώρες μετά στο κέντρο υγείας. Ήταν το 3ο περιστατικό φέτος. Το διχτάκι δεν είχα καμία τρύπα. Πως φανταζόμαστε ότι γίνεται αυτό μετά από συ…
Last reply by sunshine_girl, -
- 13 replies
- 6.9k views
Στείλαμε επιστολή (εμαιλ) στην Ένωση Μαιευτήρων - Γυναικολόγων Ελλάδας. στόχος είναι η συνομιλία με κάποιον εκπρόσωπο έτσι ώστε να διευκρινιστούν διάφορα θέματα, τα οποία υπάρχει ανάγκη να απαντηθούν απο έναν φορέα τέτοιου είδους, για την καλύτερη ενημέρωση των γονέων. Στόχος είναι να ενημερωθούν έτσι ώστε να ξέρουν τι είναι δεοντολογικό, να απαιτούν απο τον Μαιευτήρα Γυναικολόγο τους. Θα θέλαμε, εάν μπορείτε να γράψετε τις δικές σας απορίες που αφορούν τους Μαιευτήρες - Γυναικολόγους, έτσι ώστε να μεταβιβαστούν. Ηδη στην λίστα υπάρχουν τα θέματα Επισιοτομή δεν είναι πάντα αναγκαία και έτσι ώστε να αποφευχθεί η χρήση της είναι απαραίτητο ο θε…
Last reply by doghount, -
- 2 followers
- 49 replies
- 16.6k views
Εδώ μπορείτε να καταγγείλετε την παράνομη συμπεριφορά ατόμων, ή την αντιεπαγγελματική/ ή απαράδεκτη κατά τη γνώμη σας συμπεριφορά ειδικών. Παρακαλούμε να μήν γίνεται σε αυτό το θέμα, συζήτηση, ή χαρακτηρισμός με επίθετα και δυσφημιστική περιγραφή των όσων καταγγέλετε, αλλά απλώς μία σωστή καταγραφή των καταγγελιών με περιγραφή της πραγματικότητας όπως θα την κάνατε εάν γινόταν σε επίσημο φορέα.
Last reply by Super.mum, -
- 28 replies
- 4.8k views
καλησπερα σας. συζητω το τελευταιο καιρο με πολλες μανουλες με αφορμη ενα περιστατικο που μου συνεβει τελευταια και καταληγω στο γεγονος οτι σχεδον ολοι οι παιδιατροι ειναι απληστοι και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. ο παιδιατρος που πηγαινω τα παιδια τα 3 τελευταια χρονια ειναι καλος γενικα αλλα εχω καποια παραπονα. πηγαινω τα παιδια μου σε αυτον ανελλιπως καθε μηνα οσο ηταν, και ειναι, μωρα για την εξεταση του μηνα και την πληρωνω φυσικα καθε φορα.την τελευαια φορα λοιπον μετα απο 6 μερες της καθορισμενης επισκεψης ο μικρος μου αρρωστησε.του τηλεφωνησα καθοτι ηταν αργια και μου ειπε οτι τυχαινει να ειναι στο ιατρειο για καποιο αλλο περιστατικο και να παω απο εκει. λοι…
Last reply by Sophians1, -
Παιδίατρος
by Ε29- 1 follower
- 4 replies
- 2.1k views
Η Παιδίατρος που είχα στις μικρές μου την τελευταία φορά που πήγα μου έκανε λεκτική επίθεση λέγοντας μου ότι είμαι κακή μητέρα γιατί στέλνω τη μεγάλη μου παιδικό και τη μικρή θα τη πάω από Σεπτέμβρη. Επίσης ότι τα παιδιά τα έχω παρατημένα. Εννοείται ότι θα πάω σε άλλη παιδίατρο
Last reply by Sunshine8, -
- 1 follower
- 46 replies
- 4.9k views
Θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου και να μου πείτε γνώμες για ένα ‘μικρο’ θεματάκι που προέκυψε στη σχολή χορου η κόρη μου είναι κοντά 4 χρόνων ( Γενάρη) ξεκινησμε μέσα Σεπτέμβρη στη σχολή χορού όπου της αρέσει πολύ. εκεί ως γνωστών φοράνε τα μικρούλια συγκεκριμένη στολή την οποία μας είπαν να την προμηθευτούμε από το κέντρο της Αθήνας. εμεις μένουμε παρά πολύ μακρυά ΑΠο το κέντρο ,συν της άλλης έχω ένα νεογέννητο στο σπίτι, μπαμπά πυροσβέστη με δύσκολα ωράρια κ δε μπορέσαμε να την αγορασουμεακόμα. Εχθές η μικρη στο άσχετο είπε στο μπαμπά της ότι στο χορό η κυρία δεν την άφησε να κάνει υπόκλιση επειδή δε φοράει στολή....... η μικρή μ είναι ώριμ…
Last reply by Έσπερος, -
- 64 replies
- 13.3k views
Καλησπέρα σας. Το Σεπτεμβρη εγραψα τον μικρο μου (4 ετων) σε έναν καινουριο παιδικο σταθμο στο Κατω Χαλάνδρι. Πριν λιγους μηνες είχαμε συζητησει με τη διευθυντρια και την δασκαλα του παιδιου για καποια προβληματάκια συμπεριφορας του παιδιου, -τα οποια εκδηλωνονταν ΜΟΝΟ στο σχολειο- για τα οποια με διαβεβαιωσαν ότι δεν χρειαζοταν υποστηριξη από ειδικο και ότι εχουν βρει τροπο να το ¨διαχειριστουν¨. Πριν 5 ημερες με ειδοποιησε η διευθυντρια να παω να παρω το παιδι από το σχολειο γιατι χτυπησε λεει αναιτια μια από τις δασκάλες. Υπεθεσα ότι τον απεσυραν εκεινη τη μερα για να ηρεμησει... Μολις όμως ο παππους πηγε να τον παρει, βρηκε ένα λυπημενο παιδακι εξω από …
Last reply by Merendoula, -
- 0 replies
- 7.1k views
Λοιπόν πηρα την δεύτερη κλήση και το σήκωσα σήμερα, είχαν ξαναπάρει τις προάλλες. από το τηλέφωνο +39 017233682 που το κινητό μου το βγάζει να είναι Savigliano Piedmont Italy, ενας κυριος με σπαστα Ελληνικά, Μάρτιν Μέγιερ ρώτησε αν είμαι η κα. Τάδε (ήξερε το επώνυμό μου) με ρώτησε εάν χρησιμοποιώ προιόντα καθαρισμού, είπε οτι καλεί από την εταιρεία Dermafutura από την Ελβετία, ρώτησε τι είδους δέρμα έχω (μικτό ευαισθητο κλπ) ότι ακούγομαι νέα και εάν θέλω να του πω την ηλικία μου όταν του είπα ότι δεν λέω τέτοια δεδομένα από το τηλέφωνο έκλεισε η γραμμή χωρίς να πω κάτι άλλο. κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυ ο dermafutura είδα ότι είναι μάλλον μι…
Last reply by belleblue, -
- 0 replies
- 1.7k views
Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί υπάγονται στους δήμους της εκάστοτε περιοχής. Για να καλείτε σχετικά με ερωτήσεις είτε παιδαγωγικού τύπου είτε διαχειριστικού τύπου, ή καταγγελίες θα πρέπει να επικοινωνείτε με τον φορέα του κάθε δήμου που διαχειρίζεται τους παιδικούς σταθμούς. Οι παιδικοί σταθμοί οφείλουν να ακολουθούν τον κανονισμό των παιδικών σταθμών που είναι νόμος του κράτους: https://government.gov.gr/neos-protipos-kanonismos-litourgias-ton-dimotikon-pedikon-ke-vrefonipiakon-stathmon/ Οι γονείς πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τον κανονισμό έτσι ώστε να ξέρουν εάν είναι απαραίτητο να στραφούν σε κάποιο προιστάμενο με τα ερωτή…
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 5 replies
- 1.9k views
Επειδή η εκκλησία είναι ένα ανεξάρτητο κράτος και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναφέρουμε τα ονόματα τους προς αποφυγήν για τους υπόλοιπους χριστιανούς ενημερώνω ότι ο [edit admin ] εξαιρετικός στις λειτουργίες του πάω 5 χρόνια και δεν θα την άλλαζα μέχρι που έκανα το λάθος να την επιλέξω για τη βάφτιση του γιου μού είδα ένα άλλο πρόσωπο της εκκλησίας που με έκανε να αλλάξω εκκλησία.περα από τα 200 ευρώ που μας πήραν να βαφτίσω το παιδί μου το μυστήριο δε ξεπέρασε τα 25 λεπτά και πριν από αυτό μας κυνηγούσαν στο προαύλιο να μας ζητάνε αλλά 20 ευρώ για το καθάρισμα του προαυλίου που θα λερωναμε από το κέρασμα που είχαμε έξω πράγματικα λυπάμαι γιατί τώρα κατάλα…
Last reply by Βερενίκη, -
- 0 replies
- 1.9k views
Κι εγώ τυχαία έπεσα σε αυτό το post.. Δυστυχώς ενώ δυο φίλες μου έχουν ήδη τα παιδάκια τους έχω να πω τα χειρότερα. Και συγκεκριμένα για τον ..... που .... Κατά τη διάρκεια λοιπόν της διέγερσης των ωοθηκών δεν μου έκανε ούτε μια φορά εξέταση αίματος. Πριν πάω δεν είχα πει και εγώ σε κανέναν κάτι (οι φίλες μου πήραν δανεικά ωάρια) και ούτε είχα διαβάσει τίποτα για να ξέρω αν και τι κάνει ο γιατρός. Μετά δεν την αποτυχία κι ενω είχε περάσει ένας μήνας του είπα ότι έχω ταχυπαλμίες, εφίδρωση και τρέμουλο στα άκρα. Πάλι χωρίς εξετάσεις μου έδωσε σίδηρο. Στην επόμενη επίσκεψη βρέθηκε κύστη. Πολύ μικρή, μεσολαβούσε και Πάσχα, μου είπε ας την να φύγει με φυσικό τρόπο. Τα συμπώμ…
Last reply by denakidida, -
- 11 replies
- 5.8k views
Πριν ενα μηνα περιπου πηγα το παιδι μου που ειναι6 σε γνωστη παιδοοδοντριατρο στα βορεια προαστια αθηνων γιατι ειδα ενα μαυρο σημειο με τρυπουλα σε ενα δοντακι.αφου τον εξετασε μου ειπε οτι εχουμε προβλημα σε τεσσερα σημεια κ κλεισαε μια βδομαδα μετανεο ραντεβου.σε αυτο το ραντεβου εκανε δυο σφραγισματα κανονικα οχι τηνεπικαλυψη που δεν θυμαμαι πωςλεγετε τωρα.του εκανε ενεση που κρατησε τρεις ωρες το μουδιασμα κ οταν τηε ειπα καναμε δυο αρα εχουμε αλλα δυο μου λεει οχι καναμε το ενα σημειο εχετε αλλα τρια αρα αλλα εξι σφραγισματα... πληρωσα 180 ευρω τα δυο σφραγισματα κ την πρωτη επισκεψηκ μου ειπε θα ειναι απο 60 ευρω κ το καθε επομενο σφραγισμα. φευγωντας το παιδι δωγκω…
Last reply by g1g1, -
- 1 follower
- 17 replies
- 2.4k views
Γεια σας! Δεν ηξερα που να ποσταρω το θεμα για αυτο και το εβαλα εδω! Θα ηθελα τη βοηθεια σας και τη γνωμη σας! Εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα 7 ωρη απασχοληση με πενιχρο φυσικα μισθο , ειχα καιρο υποψιες οτι ειμαι ασφαλισμενη σαν 4ωρη ( οπως ειχα ξεκινησει αλλα ειμαι μηνες πλεον 7 ωρη ) και σημερα το επιβεβαιωσα αφου το δωρο του Πασχα μου ηταν το μισο του 4ωρο μισθου μου. Επισης χωρις κανενα λογο τον προηγουμενο μηνα πληρωθηκα -30 ευρω. Ουτε λογος να το συζητησω με τον εργοδοτη μου, ο ανθρωπος ειναι ο,τι χειροτερο εχω γνωρισει στη ζωη μου σε ολα τα επιπεδα δε θελω ουτε καλημερανα λεω αν γινεται. Θα ηθελα να μιλησουν οι πραξεις μου! Πως μπορω να κινηθω; Ειμαι πολυ λυπημε…
Last reply by balletina , -
- 5 replies
- 2k views
Καλημέρα, Την συγκεκριμένη ανάρτηση την κάνω κυρίως ως παράπονο και όχι ως καταγγελία και αφορά στην στάση της προισταμένης μαίας του Αρεταίειου που είναι υπεύθυνη για την παράδοση του 2ου μέρους του σεμιναρίου θηλασμού που υποτίθεται πως είναι πρακτικό. Έχοντας κάνει το 1ο μέρος του σεμιναρίου με την νεογνολόγο, η οποία με ενημέρωσε άριστα, οφείλω να πω, για την αξία και τα οφέλη του θηλασμού και του μητρικού γάλακτος, μου είπε οτι στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα εκπαιδευτώ πιο πρακτικά πλεόν (με κούκλα) για τον θηλασμό. Το κάθε σεμινάριο διαρκεί 1 ώρα. Όταν πήγα λοιπόν για το πρακτικό σεμινάριο με την μαία, με παρέδωσε σε μια γλυκύτατη φοιτήτρια η ο…
Last reply by Josephine, -
- 1 reply
- 894 views
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ 4ΕΤΩΝ ΚΑΙ 18ΜΗΝΩΝ.ΠΕΡΣΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΑΠΟΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ.ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.…
Last reply by Niki81, -
- 6 replies
- 1.4k views
Καλημερα σας. Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα ζητημα που με εχει εκνευρισει απο το πρωι. Εψησα ενα προιον γνωστης εταιρειας με τη βοηθεια πασιγνωστης σεφ και το αποτελεσμα ηταν ... τραγικοτατο!!!!!!! Αρχικα το σπιτι μου μυρισε... ξυνιλα Επειτα στο εσωτερικο του ειχε ενα ζελε ??? (μπεσαμελ εννοει η εταιρεια ) και η ζυμη ηταν τελειως ανοστη ( ΟΚ αυτο ειναι θεμα γουστου θα μου πειτε... ). Μπορω να πω καπου το παραπονο μου και να ακουστω ή μη ξεκινησω καν... Σημ.: Εστειλα μην. στο φβ στην εν λογω σεφ αλλα δεν το βλεπω να ασχολειται... Σας ευχαριστω για το χρονο σας.
Last reply by Macgyver, -
- 6 replies
- 1.6k views
Χθες το απόγευμα έστειλε η γυναίκα μου σε μια καφετέρια την κόρη μας 11 χρονων να της πάρει καφέ. Εκείνη την ωρα το προσωπικό δοκίμαζε κάτι κρασιά και Βάλανς και στην κόρη μου να πιεί. Η μικρή δεν ήθελε αλλά της είπαμε πιες δεν πειράζει λίγο είναι και ήπιε όσο της έβαλαν. Μόλις βγήκε απο το μαγαζί είπε στη γυναίκα μου το τι εγινε.Εγώ λόγω δουλειάς το έμαθα αργά το βράδυ. Τι μπορω να κάνω σε τέτοια περιπτωση;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last reply by ΣΩΤΗΡΙΑ, -
καλημερα σας!δεν μπορεσα να γραψω στις αγγελιες οποτε ανοιξα νεο θεμα στα παραπονα.τηλεφωνησα στις 10:25 για τα περιβοητα κουπονια και ειχανε τελειωσει!ως ποτε θα μας κοροιδευουνε αυτοι οι κυριοι της εταιριας αυτης?στην μπειμπιλινο μολις τηλεφωνησεις την αλλη μερα σου στελνουν οτι θελεις!ασε τα υπεροχα δωρα που βγαζουν(καλογερος κρεμαστρα παιδικο γραφειο παπουτσοθηκη καρεκλακι)κά.η εταιρια παμπρες εχει καταντησει η απολυτη κοροιδια.το μωρο μου ειναι 25 μηνων και μονο μια φορα εχω λαβει 2 κουπονια των 5 ευρω ενω ολες τις αλλες φορες εχω λαβει των 2 ευρω μονο και μονο αν καταφερω να βγαλω γραμμη και περιμενω 10 λεπτα.στις πολυκατοικιες γυρω μου βλεπω συχνα να στελνουν σε αλ…
Last reply by Orsoula, -
- 7 replies
- 1.2k views
Εννέα πολίτες και πολίτισσες κατέθεσαν χθες αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πρόσφατη διπλή προκλητική παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου και μάλιστα σε δύο κορυφαίες εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους. Η αναφορά έγινε κατά των: Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Καμμένου, Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη και Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη Η αναφορά κατατέθηκε για λογαριασμό τους από το Ελληνικό Παρατηρητηρίο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) http://booksjournal.gr/slideshow/item/1774-τιμωρήστε-παυλόπουλο-τσίπρα-καμμένο-κ-λ…
Last reply by Rea_1971, -
Καταγγέλω ότι στη καφετέρια που βρίσκεται στο πάρκο edit admin δεν εξέδωσαν απόδειξη όταν πλήρωσα για τον καφέ που πήρα (3 ευρώ). Απόδειξη εξέδωσαν αφού τη ζήτησα. Απόδειξη δεν εξέδωσαν ούτε για τον προηγούμενο από εμένα ο οποίος πλήρωσε περισσότερα. Αυτός δεν ζήτησε. Ημ/νία: 13.12.2015 μεσημέρι. Αν μου το επιτρέψουν οι διαχειριστές θα καταγράφω εδώ όλα τα περιστατικά φοροδιαφυγής που γίνομαι μάρτυρας ειδικά ως καταναλωτής.
Last reply by Συντονιστής Org, -
- 2 replies
- 1.3k views
Καλησπερα, απλως θρλω να μοιραστω μαζι σας την ατυχη εμπειρια μου με την ετσιρεια παιδικων επιπλων edit admin στη μεταμορφωση. ΠΗγα με τον συζυγο μου στην εκθεση τους, κλεισαμε το παιχνιδοσπιτο Πιτ που μας αρεσε, δωσαμε προκαταβολη και εξτρα χρηματα γιατι το υελαμε πιο ψηλο και τα κουρτινακια σε αλλα σχεδια και μας ειπαν θα ειναι ετοιμο σε μια εβδομαδα! Περασε εναμισης μηνας, μετα απο τσακωμοτς στα τηλεφωνα, πηγε ο αντρας μου να το παρει και το κρεβατι ηταν μισοτελειωμενο! Του λενε δωσε μας τα υπολοιπα λεφτα, φυγε και σε δυο ωρες θα ερθουμε σπιτι να το συναρμολογησουμε... Φυσικα δεν ηρθε κανεις και για 5 μερες μας κοροιδευαν... Οταν ηρθε επιτελους ο μαστορας να το σ…
Last reply by pax, -
- 3 replies
- 2k views
Κλείνοντας ραντεβού με την επιτροπή εξωσωματικής μου είπαν στο τηλέφωνο οτι χρειάζονται και έναν υπέρηχο που να τον υπογράφει γιατρος που διαθέτει άδεια απο το κεσυ. Στο κέντρο εξωσωματικής που πήγα μου είπαν οτι δεν δέχονται τον δικό τους υπέρηχο και να τον κάνω πχ σε μια βιοϊατρική. Στην βιοϊατρική μου είπαν οτι δεν διαθέτουν αυτήν την σφραγίδα. Άρχισα λοιπόν να τηλεφωνώ στα δημόσια μαιευτήρια όπου δεν γνώριζαν ποιος απο τους γιατρούς τους διθεταν αυτήν την σφραγίδα και να πάρω στο 1535 να κλείσω ραντεβού. Φυσικά μιλάς με αυτόματο σύστημα για να κλείσεις ενε μήνα μετά ραντεβού. Κατέληξα να παίρνω τις φίλες μου να ρωτάω αν κάποια εχει γιατρό στο δημόσιο μήπως και εχει…
Last reply by ioannafragou, -
- 14 replies
- 2.2k views
Καλησπερίζω το φόρουμ Έχουμε ένα θέμα εδώ και 3 χρόνια που έχω μετακομίσει στην περιοχή που μένω τώρα. Η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολειού είναι απαθής, σε όλα και στα πάντα. Δεν συζητάμε για απλά διαδικαστικά πράγματα, όπως π.χ. ενημέρωση γονέων (δεν έχει γίνει ούτε μια φορά τα 3 χρόνια), αλλά και για ζητήματα που άπτονται με την καθαριότητα στις βρύσες και στις τουαλέτες. Όποτε έγινε προσπάθεια να της μιλήσουμε, σε αποφεύγει κοιτώντας σε σαν κλεφτή που θέλεις να τις πάρεις την τσάντα (με πρόσχημα πάντα την βιασύνη και την οικονομική κρίση). Επιπλέον (και δεν πιστεύω ότι είναι σύμπτωση), έχει ένα θέμα με την τάξη της κόρης μου, (πέρα του ότι αντιμετωπίζει ένα άριστο…
Last reply by miriki,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 19,906 views
-
- 2 replies
- 9,329 views
-
- 0 replies
- 7,675 views