Κ61207

Inactive Imported Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    612
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον Κ61207

  • Rank
    Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

  1. πως θα το βγαλεις τον μικρο? του εχεις καποιο παρατσουκλι? σςε ρωταω για να βοηθησουμε οσο μπορουμε
  2. η μερα που γεννησα την κορουλα μου ηταν η καλυτερη αφου ειχε προηγηθει του γαμου μου

  3. Διαφημίσεις


  4. Κ61207

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

    μπορει η μπερδεμενη να μπερδευτικε με κανενα αλλο φορουμ κ δεν ξερει πως να ξερμπεδευτει
  5. Κ61207

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

    αλλες κοπελες μπαινουν μεσα γιατι προσπαθουν χρονια να κανουν παιδι κ συ λες οτι δεν θελεις3? τελος παντων η αποφαση ειναι δικη σου εμεις ολοι εδω ειμαστε ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ
  6. ελα δω κυρα χονδρη πληρωσε τη μηχανη
  7. Κ61207

    ΣΑΛΤΣΕΣ

    ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να σαι καλα τελεια σουπερρρρρρρρρρρρρ θα την κανω
  8. εγω απο την ασφαλεια πηρα μονο 1850 την εκανα το 2003 αν την εχεις κανει πριν το 2000 στα πληρωνει ολα 100%
  9. Κ61207

    εκμεκ κανταιφι

    ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω εκμεκ θα κανω κ εγω ο ζαχαροπλαστης ομως θα τα φτιαξει
  10. εμφανιζεται ενα μαγικο κουτι
  11. Κ61207

    εκμεκ κανταιφι

    θελω συνταγη ποια ξερει να μου δωσει καμια ευκολη ομως
  12. Κ61207

    πρωτα δοντακια

    εμενα τοτε εβγαλε το πρωτο τωρα ετοιμαζομαστε για το 3
  13. καριοκες Υλικά: 200 γρ. παντεσπάνι τριμμένο (από κέηκ που περίσσεψε) 500 γρ. κουβερτούρα 300 γρ. γλυκό βανίλια (υποβρύχιο) 3/4 της κούπας σιρόπι από γλυκό κουταλιού (πηχτό) 300 γρ. καρύδια χοντροκομμένα 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ ή ουίσκυ Εκτέλεση: 1. Λιώνουμε 300 γρ. κουβερτούρα μαζί με τη βανίλια σε μπεν μαρί. 2. Ρίχνουμε το σιρόπι, ανακατεύουμε, προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε πάλι. 3. Σ’ ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο παντεσπάνι και τα καρύδια, προσθέτουμε το μίγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά. 4. Σε μια μεμβράνη βάζουμε το μίγμα, του δίνουμε κυλινδρικό σχήμα, τυλίγουμε με τη μεμβράνη και το αφήνουμε 1 μέρα στο ψυγείο. 5. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα που έχει περισσέψει (200 γρ.) 6. Αφαιρούμε τη μεμβράνη, κόβουμε το ρολό σε λεπτές φέτες και τις βουτάμε στην κουβερτούρα. Τις απλώνουμε κατευθείαν σε λαδόκολα και τις αφήνουμε μερικές ώρες να στεγνώσουν. 7. Τυλίγουμε τις καριόκες σε κομμάτια αλουμινόχαρτο και τις διατηρούμε στο ψυγείο.