Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διπλός γάμος, νυφικό άλμπουμ

mama16

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , Merendoula είπε:

Λύσε μας τώρα σε παρακαλώ και την απορία που όλες έχουμε και καμία δε ρώτησε ευθέως...Τι σκέφτονταν όταν κανονιζαν διπλό γάμο;;; 2 γαμπροί, 2 νύφες, 6 συμπεθεροι, μια τάξη παρανυφακια, καμποσοι αδερφοί και αδερφές και 3-4 κουμπάροι παρατεταγμενοι μπροστά στο ιερο;; Και μετά από αυτές τις υπέροχες φωτο κατα τη διαρκεια του μυστηριου σαν ποδοσφαιρική ομάδα με τους αναπληρωματικούς, το θέμα ήταν η μοναδική φωτο με την αδερφη;; :-P :-P (Χιουμοριστικά ρωτάω, ο καθένας όπως θέλει κάνει το γάμο του, αλλά μου θυμίζει παλια ελληνική ταινία το θέμα διπλός γάμος. Δεν είχα ακούσει νέα ζευγάρια να το κανουν).

Εγώ πάλι ενθυμούμενη τα χρήματα που ξοδεύτηκαν στον γάμο μου, μια χαρά μου φαίνεται η ιδέα! Και σε ουρά σε δημαρχείο θα στηνόμουν όπως βλέπουμε σε κάτι ταινίες!

Just now, little lamb είπε:

Εγώ δεν ήμουν cool ως προς το άλμπουμ, αντιθέτως, το έφτιαξα με πάρα πολλή επιμέλεια, διαλέγαμε τις φωτογραφίες πολύ καιρό, μελέτησα πολύ ποια θα μπει πού για να βγαίνουν ακριβώς οι σελίδες, τύπωσα και μερικές που μου εστειλαν φίλοι και κάποια πράγματα που δεν έβγαλε ο φωτογράφος (πχ τα καλάθια του ρυζιού) τα έκανα screenshot από το βίντεο! Απλά μου φαίνεται ακραίος ο προβληματισμός της κοπέλας. Αδερφή του είναι, δεν είναι καμιά ξένη. Για να πω την αλήθεια, μου πέρασε από το μυαλό ότι δεν υπάρχει και καμιά τρελή συμπάθεια μεταξύ τους. Μόνο έτσι θα το εξηγούσα.

Εσυ κανείς μπαμ ότι είσαι φεεσκοπαντρεμενη, λίγα χρόνο σου δίνω ακόμα να το απομυθοποιησεις!!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ ασχολήθηκα πολύ με το άλμπουμ. Κι έχω ακόμα στο σπίτι σε περίοπτη θέση το ποτήρι, την καραφα, το μπουκαλάκι με το κρασί, τις μπομπονιέρες, τα σακουλάκια με τα ρύζια κ αποξηραμένα λουλούδια. Μου αρέσουν πολύ οι γάμοι και όλα τα σχετικά. 

Αλλά αν έχεις κάνει διπλό γάμο, το οποίο σημαίνει ότι έκανες πολλούς συμβιβασμούς στην τελετή (εάν σε απασχολούσε αυτό το κομμάτι), δεν πιστεύω ότι έχει καμιά διαφορά το τι θα μπει μέσα στο άλμπουμ, από τη στιγμή που όλοι το έχουν δει.

Εγώ ούτε με την αδερφή μου δεν θα έκανα διπλό γάμο. Δεν έχουμε απαραίτητα διαφορετικά γουστα αλλά η καθεμιά μας είχε συγκεκριμένες απόψεις για το τι θέλει στην διακόσμηση, στα χρώματα, στο σετάρισμα, στη  μουσική. Ατυχώς έχουμε κ οι δύο άντρες που έχουν κ εκείνοι άποψη, ο δικός μου ευτυχώς όχι πάρα πολύ στο συγκεκριμένο ζήτημα και τον παρέκαμψα γρήγορα σε ό, τι είχε σχέση με το ντεκόρ. Πώς θα συντονιζόμασταν 4 άτομα; 

Σίγουρα ο διπλός γάμος είναι δύσκολος, λογικά θα γίνονται πολλές υποχωρήσεις κ σίγουρα υπάρχει η περίπτωση να μαλώσεις τόσο ώστε να αναβάλλεις το γάμο!!!!!! @Merendoula εγώ η αλήθεια είναι έχω ξανά πάει σε διπλό γάμο!! Τώρα βέβαια δεν πιστεύω να υπάρχει κάποια νύφη που να ονειρεύεται έτσι τον γάμο της αλλά θα κανει κάποιον συμβιβασμό. Μπορεί κ θέμα οικονομικού να είναι όπως ειπώθηκε, στην περίπτωση τους πάντως ξέρω ότι ήταν αρραβωνιασμένα κ τα 2 ζευγάρια, η κουνιάδα πιο μπροστά κ ενώ είχε πει να παντρευτεί κανένα χρόνο πιο μπροστά το ανέβαλε κ ήθελαν κ τα άλλα παιδιά να παντρευτούν οπότε δεν ήθελαν να καθυστερήσουν περισσότερο!

Just now, mama16 said:

Σίγουρα ο διπλός γάμος είναι δύσκολος, λογικά θα γίνονται πολλές υποχωρήσεις κ σίγουρα υπάρχει η περίπτωση να μαλώσεις τόσο ώστε να αναβάλλεις το γάμο!!!!!! @Merendoula εγώ η αλήθεια είναι έχω ξανά πάει σε διπλό γάμο!! Τώρα βέβαια δεν πιστεύω να υπάρχει κάποια νύφη που να ονειρεύεται έτσι τον γάμο της αλλά θα κανει κάποιον συμβιβασμό. Μπορεί κ θέμα οικονομικού να είναι όπως ειπώθηκε, στην περίπτωση τους πάντως ξέρω ότι ήταν αρραβωνιασμένα κ τα 2 ζευγάρια, η κουνιάδα πιο μπροστά κ ενώ είχε πει να παντρευτεί κανένα χρόνο πιο μπροστά το ανέβαλε κ ήθελαν κ τα άλλα παιδιά να παντρευτούν οπότε δεν ήθελαν να καθυστερήσουν περισσότερο!

Και γιατί δεν  μπορούσαν να παντρευτούν χώρια την ίδια χρονιά? Εγώ δεν κατάλαβα, η κουνιάδα ήθελα διπλό γάμο ? Οι γονείς της για να μειώσουν τα έξοδα? Πάντως την φωτογραφία με τον αδερφό τη βλέπω ήδη σε θέση περιωπής στο άλμπουμ, διότι αν την "έπεισαν" για το γάμο, σιγά μην δεν την πείσουν για τη φωτογραφία. Δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για τη φίλη σου..

Just now, Yovanna είπε:

Και γιατί δεν  μπορούσαν να παντρευτούν χώρια την ίδια χρονιά? Εγώ δεν κατάλαβα, η κουνιάδα ήθελα διπλό γάμο ? Οι γονείς της για να μειώσουν τα έξοδα? Πάντως την φωτογραφία με τον αδερφό τη βλέπω ήδη σε θέση περιωπής στο άλμπουμ, διότι αν την "έπεισαν" για το γάμο, σιγά μην δεν την πείσουν για τη φωτογραφία. Δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για τη φίλη σου..

Κ εγώ συμφωνώ ότι θα έπρεπε να κανουν τον γάμο με διαφορά πχ 3-4 μηνών αλλά να ξανά κάνουν οι γονείς δύο γάμους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαν + ότι όπως είπα κ σε ένα σχόλιο άλλο το ξέρεις οτι 2 αδέρφια δεν μπορούν να παντρευτούν τον ίδιο χρόνο????????? :D:P

Διαφημίσεις

Just now, mama16 said:

Κ εγώ συμφωνώ ότι θα έπρεπε να κανουν τον γάμο με διαφορά πχ 3-4 μηνών αλλά να ξανά κάνουν οι γονείς δύο γάμους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαν + ότι όπως είπα κ σε ένα σχόλιο άλλο το ξέρεις οτι 2 αδέρφια δεν μπορούν να παντρευτούν τον ίδιο χρόνο????????? :D:P

Γιατί καλέ δεν μπορούσαν?? Για να μην ράψει η μαμά 2 φορέματα?:-D Και τα παιδιά υπάκουσαν για να μην δυσαρεστήσουν τους γονείς?? Με την αδερφή μου παντρευτήκαμε με διαφορά 9 μηνών..

Just now, Yovanna είπε:

Γιατί καλέ δεν μπορούσαν?? Για να μην ράψει η μαμά 2 φορέματα?:-D Και τα παιδιά υπάκουσαν για να μην δυσαρεστήσουν τους γονείς?? Με την αδερφή μου παντρευτήκαμε με διαφορά 9 μηνών..

Εντάξει ένας γάμος γενικά έχει πολλά έξοδα δεν είναι μόνο το φόρεμα :P κ το δεύτερο σκέλος που δεν γινόταν ο γάμος δεν το κατάλαβες.. :D βέβαια η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν θες να παντρευτείς μπορείς να παντρευτείς με δικά σου χρήματα κ όχι των γονιών σου. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα με τον άντρα μου, ήξερα ότι οι γονείς μου θα δυσκολεύονταν οικονομικά οπότε αφού δούλευα κ εγώ κ ο άντρας μου βάζαμε λεφτά στην άκρη για να έχουμε για τον γάμο

10 ώρες πρίν, Deena είπε:

Εγώ πάλι ενθυμούμενη τα χρήματα που ξοδεύτηκαν στον γάμο μου, μια χαρά μου φαίνεται η ιδέα! Και σε ουρά σε δημαρχείο θα στηνόμουν όπως βλέπουμε σε κάτι ταινίες!

Αυτό το έζησα πέρισυ με την κουνιαδα μου! Περί τις 15 νύφες και βάλε, έξω από το δημαρχείο να παντρεύονται η μια μετά την άλλη, γιατί ήταν το μοναδικό απόγευμα που γίνονται γάμοι στο συγκεκριμένο δημαρχείο (Οι υπόλοιποι σε εργάσιμες ώρες). Άλλη με νυφικό, άλλη με το τζιν, άλλη με την κοιλιά τουρλα,  ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που παντρεύτηκε εκείνη τη μέρα με συγκίνησε πολύ.. 

Προσωπικά με το άλμπουμ δεν ασχολήθηκα καθόλου, βαριόμουν αφόρητα να ψάχνω φωτογραφίες. Και τώρα χωμένο σε ντουλάπα είναι. 

Just now, Merendoula είπε:

Προσωπικά με το άλμπουμ δεν ασχολήθηκα καθόλου, βαριόμουν αφόρητα να ψάχνω φωτογραφίες. Και τώρα χωμένο σε ντουλάπα είναι. 

Οτι είναι βαρετη η διαλογή είναι! Άπειρες φωτό! Και να φανταστείς δεν είχα φωτογράφο στο σπίτι, ούτε pre και after wedding shooting, και πάλι ήταν άπειρες!

1 ώρα πρίν, mama16 είπε:

Εντάξει ένας γάμος γενικά έχει πολλά έξοδα δεν είναι μόνο το φόρεμα :P κ το δεύτερο σκέλος που δεν γινόταν ο γάμος δεν το κατάλαβες.. :D βέβαια η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν θες να παντρευτείς μπορείς να παντρευτείς με δικά σου χρήματα κ όχι των γονιών σου. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα με τον άντρα μου, ήξερα ότι οι γονείς μου θα δυσκολεύονταν οικονομικά οπότε αφού δούλευα κ εγώ κ ο άντρας μου βάζαμε λεφτά στην άκρη για να έχουμε για τον γάμο

Δεν νομίζω ότι εννοεί να πληρώνουν οι γονείς στολισμούς, μπομπονιέρες, νυφικό κ τέτοια, αλλά τους δικούς τους καλεσμένους (πχ σόι) που συνήθως είναι σχεδόν οι μισοί.

Εγώ πάντως δεν θα είχα πρόβλημα με το διπλό γάμο, θα μου φαινόταν πρωτότυπο! Το μόνο είναι ότι βλέπεις ένα κάρο κόσμο που δεν ξέρεις, γιατί είναι καλεσμένοι των άλλων. Και ίσως ότι είναι λίγο άδικο ο ένας συζυγος να έχει παντρευτεί μαζί με το αδερφι του κ ο άλλος οχι. Αλλιώς για τις διακοσμήσεις κλπ δεν θα με πείραζε. Αφού όλοι θα ήξεραν ότι ήταν διπλός, αν κάτι δεν τους άρεσε δεν θα ήξεραν ποιο ζευγάρι το διάλεξε :P 

Ισχυει οτι 2 αδερφια δεν μπορουν να παντρευτουν μεσα στον ιδιο χρονο παρα μονο να γινει ταυτοχρονα το μυστηριο!  Δεν γνωριζω για ποιο λογο παντως ισχυει!  Παντως ειναι και τρομερη οικονομια για τις οικογενειες, καπως σαν τις γαμοβαπτισεις.

Διαφημίσεις

Just now, Melia13 είπε:

Ισχυει οτι 2 αδερφια δεν μπορουν να παντρευτουν μεσα στον ιδιο χρονο παρα μονο να γινει ταυτοχρονα το μυστηριο!  Δεν γνωριζω για ποιο λογο παντως ισχυει!  Παντως ειναι και τρομερη οικονομια για τις οικογενειες, καπως σαν τις γαμοβαπτισεις.

Μπορεί να γίνουν γάμοι το ίδιο έτος, η εκκλησία δεν απαγορεύει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι προκατάληψη όπως το να μην περνάς κάτω από μια σκάλα ή ότι αν δεις μαύρη γάτα θα σου φέρει γρουσουζιά ή αν σπάσεις καθρέφτη έχεις γρουσουζιά για 7 χρόνια. Απλά πολλοι είναι προκατειλημμένοι κ τα φοβούνται όλα αυτά. Ίσως έμεινε έτσι για να μην γίνονται γάμοι πολύ κοντά ανάμεσα σε αδέρφια από θέμα χρημάτων. Όπως κ προκατάληψη είναι ότι η λεχώνα δεν πρέπει να βγαίνει έξω για 40 μέρες κλπ.. Αυτό έγινε για να διευκολύνουν την μητέρα από θέμα δουλειάς τα παλιά χρόνια γιατί θα αναγκάζονταν να πάει στα χωράφια κλπ

Just now, mama16 said:

Μπορεί να γίνουν γάμοι το ίδιο έτος, η εκκλησία δεν απαγορεύει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι προκατάληψη όπως το να μην περνάς κάτω από μια σκάλα ή ότι αν δεις μαύρη γάτα θα σου φέρει γρουσουζιά ή αν σπάσεις καθρέφτη έχεις γρουσουζιά για 7 χρόνια. Απλά πολλοι είναι προκατειλημμένοι κ τα φοβούνται όλα αυτά. Ίσως έμεινε έτσι για να μην γίνονται γάμοι πολύ κοντά ανάμεσα σε αδέρφια από θέμα χρημάτων. Όπως κ προκατάληψη είναι ότι η λεχώνα δεν πρέπει να βγαίνει έξω για 40 μέρες κλπ.. Αυτό έγινε για να διευκολύνουν την μητέρα από θέμα δουλειάς τα παλιά χρόνια γιατί θα αναγκάζονταν να πάει στα χωράφια κλπ

Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα, που έλεγαν οι παλιοί. Αυτά τα έλεγαν σωστά, τα άλλα με τις προκαταλήψεις που έχουν μείνει, άστα.. Υπάρχει και μια για χαλιά, δεν την ήξερα, μια υπάλληλος μου έλεγε τον περασμένο μήνα οτι πρέπει να σηκώσει τα χαλιά πριν αλλάξει ο μήνας και τι θα κάνει που δεν προλαβαίνει. Γιατί καλέ τέτοιος ψυχαναγκασμός? της λέω. Από το να σκάβω όλο το χρόνο αν τα σηκώσω Μάιο, (κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς)καλύτερα να ξενυχτήσω!:confused:

Ο διπλός γάμος, θα μπορούσε να έχει την πλάκα του, τον βρίσκω σίγουρα κάπως κωμικό, με μια φίλη ή την αδερφή σου, αν το θέλουν και οι 2, γιατί θα έδειχνε ότι δεν παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά (με την καλή έννοια), και θα ήταν σούπερ! Αν όμως δεν είσαι τέτοιος τύπος (εγώ δεν είμαι), και κάνεις υποχώρηση για να προλάβεις και εσύ να παντρευτείς φέτος, λες και θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου, είναι κάπως θλιβερό. Και όντως, η φωτογραφία, θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που την ενδιαφέρει!

Just now, Yovanna είπε:

Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα, που έλεγαν οι παλιοί. Αυτά τα έλεγαν σωστά, τα άλλα με τις προκαταλήψεις που έχουν μείνει, άστα.. Υπάρχει και μια για χαλιά, δεν την ήξερα, μια υπάλληλος μου έλεγε τον περασμένο μήνα οτι πρέπει να σηκώσει τα χαλιά πριν αλλάξει ο μήνας και τι θα κάνει που δεν προλαβαίνει. Γιατί καλέ τέτοιος ψυχαναγκασμός? της λέω. Από το να σκάβω όλο το χρόνο αν τα σηκώσω Μάιο, (κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς)καλύτερα να ξενυχτήσω!:confused:

Ο διπλός γάμος, θα μπορούσε να έχει την πλάκα του, τον βρίσκω σίγουρα κάπως κωμικό, με μια φίλη ή την αδερφή σου, αν το θέλουν και οι 2, γιατί θα έδειχνε ότι δεν παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά (με την καλή έννοια), και θα ήταν σούπερ! Αν όμως δεν είσαι τέτοιος τύπος (εγώ δεν είμαι), και κάνεις υποχώρηση για να προλάβεις και εσύ να παντρευτείς φέτος, λες και θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου, είναι κάπως θλιβερό. Και όντως, η φωτογραφία, θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που την ενδιαφέρει!

Η κοπέλα δεν ήταν προκατειλημμένη, το άλλο ζευγάρι ηταν, οπότε η θα μάλωναν η θα τον έκαναν μαζί τον γάμο! :P

Just now, Yovanna είπε:

Πάντως πέρα απ' την πλάκα μου κάνει εντύπωση που στην εποχή μας πιστεύουν ακόμα σε αυτά. Για τους παππούδες κ τους γονείς το καταλαβαίνω αλλά εμείς οι πιο νέοι είμαστε πιο μορφωμένοι απ' τους παλιούς κ το έχω δει κ εγώ στον κύκλο μου να πιστεύουν σε προκαταλήψεις.. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κάνεις που πιστεύει.. εμένα όταν είχα γεννήσει το πρώτο μου παιδί η τότε γειτόνισσα μου, μου είχε πει να μην απλώνω ρούχα το βράδυ για 40μερες :shock:

πρίν από 15 λεπτά , Yovanna είπε:

Έκλαψα από τα γέλια με αυτό για τα χάλια!!! Τραγικό!!!

Γενικά, εν έτει 2020, θεωρώ απαράδεκτο νέος Κόσμος να πιστεύει σε προκαταλήψεις!!! Παρόλα αυτά, δυστυχώς, υπαρχουν πολλοί γνωστοί μου που πιστεύουν!!!!

Just now, mama16 είπε:

εμένα όταν είχα γεννήσει το πρώτο μου παιδί η τότε γειτόνισσα μου, μου είχε πει να μην απλώνω ρούχα το βράδυ για 40μερες :shock:

Μου το χε πει και εμένα η πεθερά μου. Όπως επίσης μου έλεγε να μη βγαίνω έξω όταν σουρουπωνε (ούτε στο μπαλκόνι)!!! Σοκ

Διαφημίσεις

Εγώ το μόνο που ήξερα για διπλό γάμο είναι σε περίπτωση που παντρευτούν δύο αδέρφια -αντρες- με δύο αδερφές, οπότε και πρέπει -λεει- να παντρευτούν ταυτόχρονα για να μη προλαβουν να συγγενεψουν ο άλλος αδερφος με την αλλη αδερφη και δεν μπορούν να παντρευτούν. Αυτό είχα ακούσει, δε μου είχε τύχει στην πράξη. 

Α, και δύο χρονιές που είχα τα μωρά και έβγαλα τα χαλιά τον Ιούνιο ΔΕΝ έσκαβα όλο το χρόνο πες στην υπάλληλο Γιοβανα!! Ας δοκιμασει του χρόνου..:-P

Εγώ το μόνο που ήξερα για διπλό γάμο είναι σε περίπτωση που παντρευτούν δύο αδέρφια -αντρες- με δύο αδερφές, οπότε και πρέπει -λεει- να παντρευτούν ταυτόχρονα για να μη προλαβουν να συγγενεψουν ο άλλος αδερφος με την αλλη αδερφη και δεν μπορούν να παντρευτούν. 

Εγώ πάντως ξέρω αδερφές που παρεξηγήθηκαν και δεν μίλαγαν για χρόνια επειδή τα εφτιαξε η μία αδερφή με τον αδερφό του γαμπρού της!!! Και η αδερφή της, της κακιωσε γιατί λέει υπήρχε περίπτωση να μην δεχτεί ο παπάς να τους παντρέψει!!! Λες και πρέπει να δίνει αναφορά με ποιον τα χει η αδερφή της! Τραγικό!!

Just now, mama16 είπε:

Πάντως πέρα απ' την πλάκα μου κάνει εντύπωση που στην εποχή μας πιστεύουν ακόμα σε αυτά. Για τους παππούδες κ τους γονείς το καταλαβαίνω αλλά εμείς οι πιο νέοι είμαστε πιο μορφωμένοι απ' τους παλιούς κ το έχω δει κ εγώ στον κύκλο μου να πιστεύουν σε προκαταλήψεις.. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κάνεις που πιστεύει.. εμένα όταν είχα γεννήσει το πρώτο μου παιδί η τότε γειτόνισσα μου, μου είχε πει να μην απλώνω ρούχα το βράδυ για 40μερες :shock:

Εδώ εγώ να δεις τι ακούω -.- του τύπου δεν φασκιώνεται τα μωρά σας και δεν θα ισιώσουν τα πόδια τους η μην βγαίνεις έξω το βράδυ την νύχτα όσο είσαι έγκυος μετά τον 6 μήνα γιατί είναι χρουσουζια η όχι επισκέψεις το βράδυ στην λεχώνα και ότι άλλο θες να φανταστείς. Σε σημείο που λες ευτυχώς έχουμε προχωρήσει και πραγματικά σε κάποια πράγματα έχουμε εξελιχθεί. 

Just now, anemoni1989 είπε:

Εγώ πάντως ξέρω αδερφές που παρεξηγήθηκαν και δεν μίλαγαν για χρόνια επειδή τα εφτιαξε η μία αδερφή με τον αδερφό του γαμπρού της!!! Και η αδερφή της, της κακιωσε γιατί λέει υπήρχε περίπτωση να μην δεχτεί ο παπάς να τους παντρέψει!!! Λες και πρέπει να δίνει αναφορά με ποιον τα χει η αδερφή της! Τραγικό!!

Πολύ γέλασα με αυτό χαχα 

Εγώ το μόνο που ήξερα για διπλό γάμο είναι σε περίπτωση που παντρευτούν δύο αδέρφια -αντρες- με δύο αδερφές, οπότε και πρέπει -λεει- να παντρευτούν ταυτόχρονα για να μη προλαβουν να συγγενεψουν ο άλλος αδερφος με την αλλη αδερφη και δεν μπορούν να παντρευτούν

Αυτό κι εγώ το ξέρω και θα ήταν πολύ ωραίο!!

8 ώρες πρίν, Super.mum είπε:

Πολύ γέλασα με αυτό χαχα 

Γενικά είναι για γέλια!!! Αλλά επειδή επρόκειτο για πολύ φιλικό σπίτι, η κατάσταση ήταν για δράματα... Μιλάμε δεν μίλαγαν για 4-5 χρόνια και η μεγάλη αδερφή (είχε αρραβωνιαστεί 1η) εκραζε τη μεσαία αδερφή και τον κουνιάδο, ΠΑΝΤΟΥ!!!

11 ώρες πρίν, Super.mum είπε:

Εδώ εγώ να δεις τι ακούω -.- του τύπου δεν φασκιώνεται τα μωρά σας και δεν θα ισιώσουν τα πόδια τους η μην βγαίνεις έξω το βράδυ την νύχτα όσο είσαι έγκυος μετά τον 6 μήνα γιατί είναι χρουσουζια η όχι επισκέψεις το βράδυ στην λεχώνα και ότι άλλο θες να φανταστείς. Σε σημείο που λες ευτυχώς έχουμε προχωρήσει και πραγματικά σε κάποια πράγματα έχουμε εξελιχθεί. 

Πολύ γέλασα με αυτό χαχα 

Χαχα αυτό με την εγκυμοσύνη πρώτη φορά το ακούω!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...