Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εσείς ποια εβδομάδα γεννήσατε

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα !!! Σήμερα μπήκα στην 37η εβδομάδα και σε λίγες ώρες έχω ραντεβού με τον γιατρό μου !!! Αλήθεια , εσείς ποια εβδομάδα γεννήσατε ;; Είναι το πρώτο μου μωράκια (εάν έχει σημασία ) θα ήθελα να ακούσω τις ιστορίες σας !! Πως έγινε ; Με ραντεβού ; Έσπασαν τα νερά ; Ποσών εβδομάδων ήσασταν ; 

Την αγάπη μου !!!!

Διαφημίσεις

Με το καλό το μωρό σου, πλησιάζει η ώρα! Λοιπόν, εγώ γέννησα την 39η εβδομάδα 4 μέρες πριν την Πητ. Το πρωί πήγα να με δει ο γιατρός χωρίς κανένα σύμπτωμα και το απόγευμα με έπιασαν πόνοι, έτσι πήγα στο μαιευτήριο μέχρι που οι ωδίνες έγιναν πιο έντονες. Νερά δεν μου έσπασαν μόνα τους , τα έσπασε ο γιατρός.

Με το καλό!!!!

Κάθε ιστορία τοκετού είναι διαφορετική και ιδιαίτερη! Εύχομαι όλα να γίνουν όπως έχεις φανταστεί!

Εγώ το πρώτο μου το γέννησα 40+5!

Δεν είχα ούτε μία σύσπαση ως τότε..... έκανα τις καλοκαιρινές μου βόλτες και περίμενα... Στο τέλος πήγαινα κάθε 2 ημέρες στο γιατρό, μετρούσε μία μικρή διαστολή και ξανά στην αναμονή......

Τελικά με έβαλε με πρόκληση και γέννησα μετά από 2,5 ώρες!

Εσύ πώς είσαι; Είχες ήρεμη εγκυμοσύνη; Έχεις συσπάσεις;

Εγώ γέννησα στην 37η εβδομάδα!βέβαια επειδή είχα βαρύνει και δεν άντεχα άλλο είχα ζητήσει από τη γιατρό να με προγραμματίσει αλλά ο μπεμπουλης είχε άλλη άποψη.γεννησα φυσιολογικά μέσα σε 1,5 ωρα.απο την ώρα που εφτασα στο μαιευτήριο.

3 ώρες πρίν, anath είπε:

Με το καλό!!!!

Κάθε ιστορία τοκετού είναι διαφορετική και ιδιαίτερη! Εύχομαι όλα να γίνουν όπως έχεις φανταστεί!

Εγώ το πρώτο μου το γέννησα 40+5!

Δεν είχα ούτε μία σύσπαση ως τότε..... έκανα τις καλοκαιρινές μου βόλτες και περίμενα... Στο τέλος πήγαινα κάθε 2 ημέρες στο γιατρό, μετρούσε μία μικρή διαστολή και ξανά στην αναμονή......

Τελικά με έβαλε με πρόκληση και γέννησα μετά από 2,5 ώρες!

Εσύ πώς είσαι; Είχες ήρεμη εγκυμοσύνη; Έχεις συσπάσεις;

Ευχαριστώ πολύ!!!!!  Πέρα από μουδιασματα στα χέρια δεν έχω κάποιο πρόβλημα !! Από συσπάσεις τίποτα !! Σήμερα που πήγα το μωρό έφτασε τα 3500 κιλά και μου είπε να μας δει την Τετάρτη μήπως και με βάλει με πρόκληση !!

Διαφημίσεις

Εμενα ξεκινησαν οι συσπασεις 40+6. Ηθελα οπωσδηποτε να ξεκινησει ο τοκετος απο μονος του, καθως θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο να αποφασισει το μωρο ποτε ειναι ετοιμο να γεννηθει κι ετσι αν ολα βαιναν καλως θα επαιρνα 2 εβδομαδες μετα την ΠΗΤ. Αλλα ευτυχως ο μικρουλης μου με ακουσε το απογευμα πριν με πιασουν οι πονοι, που του επικοινωνησα οσο πιο εντονα μπορουσα να αποφασισει να βγει για να μην χρειαστει να κανουμε προκληση. Οι συσπασεις ξεκινησαν 2:30 το βραδυ, στις 9 το πρωι ηταν τακτικες καθε 5 λεπτα και οταν εγιναν καθε 3 λεπτα (γυρω στις 10:30 - 11:00) πηγα στο μαιευτηριο. Στις 5 το απογευμα γεννησα τον μικρο μου!Με το καλο!

Εγω γεννησα 37+3. Πηγαιναμε για προγραμματισμενη καισαρικη μια βδομαδα μετα αλλα εσπασαν τα νερα. Μερικη ρηξη, στην αρχη δεν το καταλαβα κ μετα δν το πιστευα. Ηξερε οτι γενικα το πρωτο αργει κ δν περιμενα να συμβει απο μονο του! 

40+3 εδώ! Με έπιασαν οι συσπασεις Παρασκευή βράδυ, άρχισε ο ενεργός τοκετός 24 ώρες μετά και την Κυριακή το μεσημέρι γεννήθηκε το μικρό μου. Τα νερά τα έσπασαν στο μαιευτήριο όταν έφτασα διαστολή 10! 

Με το καλό εύχομαι :)

Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό τρεις μέρες πριν την ΠΗΤ. Εσπασαν τα νερά και μέσα σε τέσσερεις ώρες κρατούσα επιτέλους αγκαλιά το γιο μου!

Στο φορουμ έχει και ένα πολύ ωραίο θέμα με ιστορίες τοκετού! Ρίξε μία ματιά! Οταν ήμουν έγκυος το είχα βρεί πολύ ενδιαφέρον!

καλησπερα!με το καλο ευχομαι το μωρο σου!!

γεννησα 39+2!! 7 το πρωι εσπασαν τα νερα,στις 9 ξεκινησα με τεχνητους πονους,στισ 3 το μεσημερι ειχα διαστολη 4,μεχρι τισ 6μιση το απογευμα παρεμεινε στο 4 και τελικα γεννησα γεννησα το μικρουλι μου με καισαρικη 7 παρα δεκα!!

Διαφημίσεις

On 7/6/2018 at 4:39 ΜΜ, Evouni είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !!! Σήμερα μπήκα στην 37η εβδομάδα και σε λίγες ώρες έχω ραντεβού με τον γιατρό μου !!! Αλήθεια , εσείς ποια εβδομάδα γεννήσατε ;; Είναι το πρώτο μου μωράκια (εάν έχει σημασία ) θα ήθελα να ακούσω τις ιστορίες σας !! Πως έγινε ; Με ραντεβού ; Έσπασαν τα νερά ; Ποσών εβδομάδων ήσασταν ; 

Την αγάπη μου !!!!

Εγώ γέννησα το πρώτο 38 και 3 μέρες με προγραμματισμένη καισαρική και το δεύτερο 37 και 3 πάλι με καισαρική λόγω της πρώτης. Στην πρώτη γέννα μάλλον ήθελε να με ξεπεταξει μου είπε ότι το μωρό είναι ψηλά και ότι θα έκανα 24 ώρες τοκετο. Με φοβησε και έτσι έκανα καισαρική....

• 2 χρόνια μετά...

Καλημέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου.

Γέννησα στην 38 η και 4 ημέρες με καισαρική κατόπιν ραντεβού καθώς το.μωρο βρισκόταν με ισχιακη προβολή και ο γιατρός θεώρησε ότι δεν έπρεπε να περιμένουμε άλλο. Μετά από ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμόνια του μωρού μπήκαμε στο μαιευτήριο . Είχα ήδη συσπάσεις στον καρδιοτοκογραφο,οπότε μάλλον και η μπουμπού μου βιαζόταν . Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα σε γενικές γραμμές και τώρα χαιρόμαστε το μωράκι μας .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...