Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιπίλα και αποκλειστικός θηλασμός

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια !! Το μωράκι μου είναι 5 μηνών και θηλάζουμε αποκλειστικά. Απο 1 μηνών επερνε πιπίλα του είχα δώσει και την είχε δεχτεί. Εδω και 2 εβδομάδες όμως δεν την θέλει καθόλου δεν την δέχεται με τίποτα. Τι μπορεί να άλλαξε ; Έχει συμβεί σε καμία; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Irina095 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Το μωράκι μου είναι 5 μηνών και θηλάζουμε αποκλειστικά. Απο 1 μηνών επερνε πιπίλα του είχα δώσει και την είχε δεχτεί. Εδω και 2 εβδομάδες όμως δεν την θέλει καθόλου δεν την δέχεται με τίποτα. Τι μπορεί να άλλαξε ; Έχει συμβεί σε καμία; 

Μπορεί να βγάζει δόντια.

20 ώρες πρίν, Irina095 είπε:

Ναι παίζει να είναι δοντάκια. Γιατί όταν έχει δοντάκια δεν θέλει πιπίλα ; Εγώ νόμιζα το αντίθετο ..

Δεν ξέρεις πως αντιδρά το καθένα. Ειδικά αν έχει συνδέσει την αποφυγή της πιπίλας με το να του δίνεις στήθος, που τα βοηθάει πιο πολύ στον πόνο.

5 ώρες πρίν, Lenia16 είπε:

Δεν ξέρεις πως αντιδρά το καθένα. Ειδικά αν έχει συνδέσει την αποφυγή της πιπίλας με το να του δίνεις στήθος, που τα βοηθάει πιο πολύ στον πόνο.

Ναι μάλλον αυτό έχει κάνει ... γιατί με έχει για πιπίλα πολλές φορές. Ευχαριστώ για την απάντηση 

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
On 3/7/2019 at 1:52 ΠΜ, Astrien είπε:

Κι εγώ έτσι το βλέπω.  Στο πρώτο δεν ήξερα και έκανα πολλά λάθη άλλα στο τέλος τα κατάφερα. Στο 2ο που θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένη γτ να μην τα καταφέρω;; βέβαια όλα αυτά θεωρητικά προς το παρόν αφού ακόμα δεν είναι στα σχέδια μας το δεύτερο.

Παραθέτω εσάς αλλά ελπιζω να το δουν και οι υπόλοιπες 

παραθετω εσάς γιατί ταυτίζομαι με αυτό που γράψατε.

’’ Θεωρητικά’’ κ εγώ στο δεύτερο ήμουν πολύ καλύτερα προετοιμασμένη. Δηλαδή 

1) έπιασε αμέσως 

2) δεν πονάγανε καθόλου σε αντίθεση με το πρώτο που κατέληξα δυο φορές νοσοκομείο από πυρετό κ πληγές κ παραπληροφόρηση 

3) κατάφερα να έχω πολύ γάλα καθώς δεν είχα προγραμμα έδινα κατά ζήτηση και εδώ είμαι το πρόβλημα.......

με έπιασαν τα νεύρα μου , δεν προλάβαινα να κάμω τίποτα ούτε τουαλέτα ούτε να πάω στο άλλο παιδί τίποτα απολύτως.

το μωράκι μου έτρωγε νύχτα μέρα non stop 

δεν είπα ποτέ ότι δε χορταίνει και όλες αυτές τις παπαροφιλοσοφιες ήξερα ότι έτσι είναι ο θηλασμός τουλάχιστον στην αρχή 

ε μετά με έπιασαν ψυχολογικά και πολλά κλάματα κι έτσι μπήκε στη ζωή μου το θηλαστρο όπου έδινα με μπουκάλι μητρικό κ ξενο.

σιγα σιγά μείωνα αντλήσεις λόγο καθημερινότητας και σιγά σιγά μειώθηκε το γάλα.

στεναχωρηθηκα πολύ όμως το ξεπέρασα.

ειχα ενημερωθεί τόσο πολύ προν γέννηση το δεύτερο που έλεγα δεν υπαρχει περίπτωση θα τα καταφέρω θα το φέρω στα μέτρα μου.ομως δυστυχώς δεν άντεξα 

παρ’ολα αύτα με όλη τη γνώση που απέκτησα βοήθησα τη κολλητή μου και θηλάζει ακόμα το μωρό της 4 μήνες τώρα!

σαιρομαι που τουλάχιστον βοήθησα μια απελπισμένη μανουλα τότε στις αρχές..

ειναι δύσκολος ο αποκλειστικός θέλει δουλειά και χρόνο κ κόπο.

σημαντικο είναι όμως η μανουλα να είναι καλα κ εγώ δεν ήμουν.

Αυτο από εμένα 

❤️❤️

22 ώρες πρίν, Mummyof2 είπε:

Παραθέτω εσάς αλλά ελπιζω να το δουν και οι υπόλοιπες 

παραθετω εσάς γιατί ταυτίζομαι με αυτό που γράψατε.

’’ Θεωρητικά’’ κ εγώ στο δεύτερο ήμουν πολύ καλύτερα προετοιμασμένη. Δηλαδή 

1) έπιασε αμέσως 

2) δεν πονάγανε καθόλου σε αντίθεση με το πρώτο που κατέληξα δυο φορές νοσοκομείο από πυρετό κ πληγές κ παραπληροφόρηση 

3) κατάφερα να έχω πολύ γάλα καθώς δεν είχα προγραμμα έδινα κατά ζήτηση και εδώ είμαι το πρόβλημα.......

με έπιασαν τα νεύρα μου , δεν προλάβαινα να κάμω τίποτα ούτε τουαλέτα ούτε να πάω στο άλλο παιδί τίποτα απολύτως.

το μωράκι μου έτρωγε νύχτα μέρα non stop 

δεν είπα ποτέ ότι δε χορταίνει και όλες αυτές τις παπαροφιλοσοφιες ήξερα ότι έτσι είναι ο θηλασμός τουλάχιστον στην αρχή 

ε μετά με έπιασαν ψυχολογικά και πολλά κλάματα κι έτσι μπήκε στη ζωή μου το θηλαστρο όπου έδινα με μπουκάλι μητρικό κ ξενο.

σιγα σιγά μείωνα αντλήσεις λόγο καθημερινότητας και σιγά σιγά μειώθηκε το γάλα.

στεναχωρηθηκα πολύ όμως το ξεπέρασα.

ειχα ενημερωθεί τόσο πολύ προν γέννηση το δεύτερο που έλεγα δεν υπαρχει περίπτωση θα τα καταφέρω θα το φέρω στα μέτρα μου.ομως δυστυχώς δεν άντεξα 

παρ’ολα αύτα με όλη τη γνώση που απέκτησα βοήθησα τη κολλητή μου και θηλάζει ακόμα το μωρό της 4 μήνες τώρα!

σαιρομαι που τουλάχιστον βοήθησα μια απελπισμένη μανουλα τότε στις αρχές..

ειναι δύσκολος ο αποκλειστικός θέλει δουλειά και χρόνο κ κόπο.

σημαντικο είναι όμως η μανουλα να είναι καλα κ εγώ δεν ήμουν.

Αυτο από εμένα 

❤️❤️

Και εγώ έτσι ήμουν τους πρώτους 2 μήνες ήταν παρά πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μετά τους 2 μήνες Εδραιώθηκε η γαλουχία. 

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια μου, όσες θηλάζετε αποκλειστικά δίνετε στα μωρά σας πιπίλα; εμείς τώρα αρχίσαμε να θηλάζουμε σωστά, με βοήθησε πολύ μια μαία, αλλά την βλέπω όλη την ώρα ψάχνεται ενώ μπορεί ν είχε φάει λίγο νωρίτερα.. Στο στήθος κάθε πότε τα βάζετε; είμαι νέα μαμά μόλις 8 ημερών κ έχω πολλές απορίες. 

1 hour ago, Vespa33 είπε:

Κορίτσια μου, όσες θηλάζετε αποκλειστικά δίνετε στα μωρά σας πιπίλα; εμείς τώρα αρχίσαμε να θηλάζουμε σωστά, με βοήθησε πολύ μια μαία, αλλά την βλέπω όλη την ώρα ψάχνεται ενώ μπορεί ν είχε φάει λίγο νωρίτερα.. Στο στήθος κάθε πότε τα βάζετε; είμαι νέα μαμά μόλις 8 ημερών κ έχω πολλές απορίες. 

Την πρώτη έδωσα πολύ νωρίς κ εμας μας έκανε πολύ κακό γτ έχανε γευματα

Οποτε την κόψαμε κ στον δεύτερο δ έδωσα ποτε

Εφοσον δυσκολεύτηκατε κ στο να θηλαζει σωστά μην δώσεις τόσο νωρις

Ακομη κ το πιπιλισμα σε τοσο μικρο μωρο υπάρχει λόγος να γινεται

Ειναι αναμενόμενο να ζητάει πολύ συχνα

Ο θηλασμος δ εχει ρολόι. Τουλ στο λιγο. Κ ανα μιση ωρα είναι λογικό. Στο διωρο το βάζεις εσύ το πολυ. Κ φυσικα το αφήνεις όση ώρα θελει να πινει. Για παράδειγμα το πρώτο μου θηλαζε μιση ωρα από το ένα, μιση από το άλλο κ μετα απο μια ωρα ηθελε ξανα

Φυσικα όσο μεγαλωνουν θηλαζουν πιο γρήγορα κ με μεγαλύτερα διαστήματα αναμεσα

Να σου ζήσει! 

2 ώρες πρίν, Vespa33 είπε:

Κάθε φορά που ψάχνεται,πρέπει να μπαίνει στο στήθος. Και δέκα λεπτά μετά που θήλασε, και ας θήλασε 2 ώρες στη σειρά. Αλλιώς το στήθος σου δε θα παράγει το γάλα που πρέπει. Δεν κρατά για πάντα αυτό, μην ανησυχείς, αλλά οι πρώτοι 2-3 μήνες, θέλουν ελεύθερη πρόσβαση στο στήθος όσο συχνά θέλει, ας είναι και σχεδόν όλη τη μέρα και τη νύχτα

Διαφημίσεις

Just now, vicky86 είπε:

Την πρώτη έδωσα πολύ νωρίς κ εμας μας έκανε πολύ κακό γτ έχανε γευματα

Οποτε την κόψαμε κ στον δεύτερο δ έδωσα ποτε

Εφοσον δυσκολεύτηκατε κ στο να θηλαζει σωστά μην δώσεις τόσο νωρις

Ακομη κ το πιπιλισμα σε τοσο μικρο μωρο υπάρχει λόγος να γινεται

Ειναι αναμενόμενο να ζητάει πολύ συχνα

Ο θηλασμος δ εχει ρολόι. Τουλ στο λιγο. Κ ανα μιση ωρα είναι λογικό. Στο διωρο το βάζεις εσύ το πολυ. Κ φυσικα το αφήνεις όση ώρα θελει να πινει. Για παράδειγμα το πρώτο μου θηλαζε μιση ωρα από το ένα, μιση από το άλλο κ μετα απο μια ωρα ηθελε ξανα

Φυσικα όσο μεγαλωνουν θηλαζουν πιο γρήγορα κ με μεγαλύτερα διαστήματα αναμεσα

Να σου ζήσει! 

Ένα έχει ανεβάσει ίκτερο γτ δεν έτρωγε καλά. Τρώει μισή ώρα με σαράντα λεπτά πλέον. Είναι καλό αυτό. Απλά έχει γκρίνια κ δν ξέρω πως να το χειριστώ γι αυτό ρώτησα για την πιπίλα 

8 ώρες πρίν, Vespa33 είπε:

Ένα έχει ανεβάσει ίκτερο γτ δεν έτρωγε καλά. Τρώει μισή ώρα με σαράντα λεπτά πλέον. Είναι καλό αυτό. Απλά έχει γκρίνια κ δν ξέρω πως να το χειριστώ γι αυτό ρώτησα για την πιπίλα 

Η γκρίνια σημαίνει ότι πρέπει να ξαναθηλάσει. Μέχρι να γίνει 2-3 μηνων, με κάθε ευκαιρία, πίσω στο στήθος. 

9 ώρες πρίν, Vespa33 είπε:

Στον αποκλειστικό θηλασμό θηλαζεις ελεύθερα και ανεμπόδιστα, δηλαδή οπότε θέλει το μωρό για όσο θέλει. Μπορεί να θηλαζεις για ώρα και στο τέταρτο να το δεις να πειναει οπότε το βαζεις ξανά. Είναι φυσιολογικο. 

Πιπιλα κι εγώ δεν έδωσα. Το πιπιλισμα που έχει ανάγκη το μωρό αυξάνει την παραγωγή.

Αν το κλάμα εμφανίζεται μόνο απογευματινές ή βραδυνές ώρες ίσως είναι κολικοι. 

Να σου ζήσει!

14 ώρες πρίν, Vespa33 είπε:

Τουλ όχι ακόμη πιπιλα, ασε να 40ησετε κ το ξαναβλεπεις. Αλλα κ παλι δ ειναι κ απαραιτητη

Αγκαλιές, στηθος κ υπομονη

• 2 χρόνια μετά...

Κορίτσια θα ήθελα γνώμες από μαμάδες που έχουν δώσει πιπιλα σε μωρα που θηλαζουν... μικρος πρίγκηπας, 3,5 μηνων  πλέον, θηλαζει αποκλειστικά.  Τωρα πλέον έχουμε ηρεμήσει και απο κολικούς. Είπα να δοκιμάσω να δώσω παλι πιπιλα μπας και κοιμηθούμε και λιγο η τουλάχιστον κόψουμε τα χιλιόμετρα πάνω κάτω μες στο μαρσιπο ή το καροτσι. Το δοκίμασα εχει 2 μέρες και παρόλο που δεν την αγάπησε(δεν το περίμενα  κιολας) τουλάχιστον τη δέχτηκε για που και που. Κοιμαται ευκολα σχετικά με αυτή αφού έχει φάει βέβαια αλλα σε μισή ώρα ξυπναει και δεν ξανακοιμαται..ενώ νυσταζει. επιμένω λιγο αλλα εκνευρίζεται αντι να ηρεμήσει! Τι να κανω; τι φταιει; Κι επίσης το βραδυ που ξυπναει πως το κανετε; πάντα πρωτα βάζετε το παιδι στο στηθος και μετα πιπιλα;

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Astrien είπε:

Κορίτσια θα ήθελα γνώμες από μαμάδες που έχουν δώσει πιπιλα σε μωρα που θηλαζουν... μικρος πρίγκηπας, 3,5 μηνων  πλέον, θηλαζει αποκλειστικά.  Τωρα πλέον έχουμε ηρεμήσει και απο κολικούς. Είπα να δοκιμάσω να δώσω παλι πιπιλα μπας και κοιμηθούμε και λιγο η τουλάχιστον κόψουμε τα χιλιόμετρα πάνω κάτω μες στο μαρσιπο ή το καροτσι. Το δοκίμασα εχει 2 μέρες και παρόλο που δεν την αγάπησε(δεν το περίμενα  κιολας) τουλάχιστον τη δέχτηκε για που και που. Κοιμαται ευκολα σχετικά με αυτή αφού έχει φάει βέβαια αλλα σε μισή ώρα ξυπναει και δεν ξανακοιμαται..ενώ νυσταζει. επιμένω λιγο αλλα εκνευρίζεται αντι να ηρεμήσει! Τι να κανω; τι φταιει; Κι επίσης το βραδυ που ξυπναει πως το κανετε; πάντα πρωτα βάζετε το παιδι στο στηθος και μετα πιπιλα;

Εμένα τα παιδιά μου στους 3 μήνες την φτυνανε την πιπιλα. Και τα δυο μου παιδιά , νομίζω κάπου εκεί περνάνε ένα άλμα αν θυμάμαι καλά και είναι λίγο νευρικά. Και τότε ήταν που δεν επέμενα και την σταμάτησαν. 

1 ώρα πρίν, Astrien είπε:

Για την πιπίλα δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έδωσα ποτέ. Αλλά για τον μισάωρο ύπνο μέσα στη μέρα, να ξέρεις ότι είναι φυσιολογικό. Πολλά μωρά κοιμούνται 30-40 λεπτά. Ο κύκλος ύπνου τους είναι πολύ μικρός. Όταν κάνουν μετάβαση από τον ένα κύκλο στον επόμενο δεν μπορούν να ξανακοιμηθούν χωρίς βοήθεια ή ξυπνάνε τελείως. Όσο είναι μικρά μπορεί να κάνουν πολλούς μισάωρους ύπνους μέσα στη μέρα και σιγά σιγά όσο μεγαλώνουν αυξάνεται ο χρόνος κ μειώνεται ο αριθμός των υπνων. Η κόρη μου νομίζω μετά τους 8 μήνες κοιμήθηκε πάνω από 45 λεπτά. 

Αν κάνει το ίδιο και το βράδυ όμως να δεις τις συνθήκες ύπνου. Πχ να μην ανάβεις φως, να μην του μιλάς, να μην κάνεις περιττές αλλαγές κλπ

6 ώρες πρίν, Super.mum είπε:

Εμένα τα παιδιά μου στους 3 μήνες την φτυνανε την πιπιλα. Και τα δυο μου παιδιά , νομίζω κάπου εκεί περνάνε ένα άλμα αν θυμάμαι καλά και είναι λίγο νευρικά. Και τότε ήταν που δεν επέμενα και την σταμάτησαν. 

Εγώ το είχα προσπαθήσει στην αρχή μετα που σαραντησαμε για 2-3 μερες αλλα δεν την ηθελε. Τωρα την παιρνει καμια φορα αν δεν ειναι πολυ κουρασμένος. Αλλα γενικά και με το στηθος ξαπλωτος ένα μισάωρο κοιμαται. Μονο στο καρότσι ή περπατώντας στο μαρσιπο κοιμαται καλα συνεχόμενα (μεχρι 2-2,5 ώρες) μετα ψάχνει παλι να θηλάσει. Γι αυτο σκέφτηκα ότι με την πιπιλα στο μισαωρο αν του τη δώσω θα ξανακοιμηθει αλλα τπτ. Ίσως θα πρέπει σε κάθε ύπνο να δίνω πιπιλα για να το μάθει. Αλλα δύσκολο το κοβω

On 18/4/2022 at 5:11 ΜΜ, Astrien είπε:

Εγώ το είχα προσπαθήσει στην αρχή μετα που σαραντησαμε για 2-3 μερες αλλα δεν την ηθελε. Τωρα την παιρνει καμια φορα αν δεν ειναι πολυ κουρασμένος. Αλλα γενικά και με το στηθος ξαπλωτος ένα μισάωρο κοιμαται. Μονο στο καρότσι ή περπατώντας στο μαρσιπο κοιμαται καλα συνεχόμενα (μεχρι 2-2,5 ώρες) μετα ψάχνει παλι να θηλάσει. Γι αυτο σκέφτηκα ότι με την πιπιλα στο μισαωρο αν του τη δώσω θα ξανακοιμηθει αλλα τπτ. Ίσως θα πρέπει σε κάθε ύπνο να δίνω πιπιλα για να το μάθει. Αλλα δύσκολο το κοβω

Εμένα πάντως χειρότερο ύπνο κάνανε τα δικά μου αυτό το λίγο διάστημα που είχαν πάρει πιπιλα. Γιατί όταν τους έπεφτε στον ύπνο ξυπνάγανε. Πάντως πολλά μωρα κάνουν αυτό που λες .. ότι κοιμούνται σε καρότσι η αμάξι. Εμένα μόλις τον βάλεις στο αμάξι και ξεκινήσεις πάει κοιμήθηκε. Τώρα ας πούμε πάλι δεν κοιμόταν με τίποτα έδειχνε ότι πονάει η κοιλιά του και τον κοίμισα στο ριλαξ. Τον κούναγα και τον κούναγα ...! Είναι μικρά ακόμα , θα αλλάξει αυτό με το καιρό. Είναι πρώτο σου παιδακι ; 

πρίν από 30 λεπτά , Super.mum είπε:

Εμένα πάντως χειρότερο ύπνο κάνανε τα δικά μου αυτό το λίγο διάστημα που είχαν πάρει πιπιλα. Γιατί όταν τους έπεφτε στον ύπνο ξυπνάγανε. Πάντως πολλά μωρα κάνουν αυτό που λες .. ότι κοιμούνται σε καρότσι η αμάξι. Εμένα μόλις τον βάλεις στο αμάξι και ξεκινήσεις πάει κοιμήθηκε. Τώρα ας πούμε πάλι δεν κοιμόταν με τίποτα έδειχνε ότι πονάει η κοιλιά του και τον κοίμισα στο ριλαξ. Τον κούναγα και τον κούναγα ...! Είναι μικρά ακόμα , θα αλλάξει αυτό με το καιρό. Είναι πρώτο σου παιδακι ; 

Ναι το ξέρω ότι στο καρότσι κοιμούνται πολυ πιο ευκολα. Απλα στην 1η μου δεν είχα δώσει πιπιλα και είχε το στήθος ολη την ώρα. Βασικά δεν την επαιρνε οχι ότι δεν προσπάθησα λιγο.Δεν κοιμόταν ούτε στο αμαξι ούτε στο ρηλαξ πουθενά. Μονο στο στήθος και στο καρότσι. όλοι μου έλεγαν δώσε πιπιλα και θα κοιμηθει. Και τώρα σε αυτον εδωσα αλλα παλι ξυπναει:)

On 18/4/2022 at 10:53 ΠΜ, Zuchi είπε:

Για την πιπίλα δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έδωσα ποτέ. Αλλά για τον μισάωρο ύπνο μέσα στη μέρα, να ξέρεις ότι είναι φυσιολογικό. Πολλά μωρά κοιμούνται 30-40 λεπτά. Ο κύκλος ύπνου τους είναι πολύ μικρός. Όταν κάνουν μετάβαση από τον ένα κύκλο στον επόμενο δεν μπορούν να ξανακοιμηθούν χωρίς βοήθεια ή ξυπνάνε τελείως. Όσο είναι μικρά μπορεί να κάνουν πολλούς μισάωρους ύπνους μέσα στη μέρα και σιγά σιγά όσο μεγαλώνουν αυξάνεται ο χρόνος κ μειώνεται ο αριθμός των υπνων. Η κόρη μου νομίζω μετά τους 8 μήνες κοιμήθηκε πάνω από 45 λεπτά. 

Αν κάνει το ίδιο και το βράδυ όμως να δεις τις συνθήκες ύπνου. Πχ να μην ανάβεις φως, να μην του μιλάς, να μην κάνεις περιττές αλλαγές κλπ

Οχι το βραδυ κοιμαται καλα σχετικά.δλδ φυσιολογικά για την ηλικία του. 4-5 ωρες στην αρχή και μετα ανα 2-3 ώρες. Χθες μαλιστα αφού κοιμήθηκε με πιπιλα ξυπνησε μετα απο 7,5 ωρες! Απλα μεσα στη μέρα μου φαινεται ότι κοιμαται πολυ λιγο αν δεν τον βάλω στο καρότσι ή το μαρσιπο καθόλου ολη μερα.δλδ 3 μισαωρα δεν του φτανουν. 

On 19/4/2022 at 8:51 ΜΜ, Astrien είπε:

Ναι το ξέρω ότι στο καρότσι κοιμούνται πολυ πιο ευκολα. Απλα στην 1η μου δεν είχα δώσει πιπιλα και είχε το στήθος ολη την ώρα. Βασικά δεν την επαιρνε οχι ότι δεν προσπάθησα λιγο.Δεν κοιμόταν ούτε στο αμαξι ούτε στο ρηλαξ πουθενά. Μονο στο στήθος και στο καρότσι. όλοι μου έλεγαν δώσε πιπιλα και θα κοιμηθει. Και τώρα σε αυτον εδωσα αλλα παλι ξυπναει:)

Οχι το βραδυ κοιμαται καλα σχετικά.δλδ φυσιολογικά για την ηλικία του. 4-5 ωρες στην αρχή και μετα ανα 2-3 ώρες. Χθες μαλιστα αφού κοιμήθηκε με πιπιλα ξυπνησε μετα απο 7,5 ωρες! Απλα μεσα στη μέρα μου φαινεται ότι κοιμαται πολυ λιγο αν δεν τον βάλω στο καρότσι ή το μαρσιπο καθόλου ολη μερα.δλδ 3 μισαωρα δεν του φτανουν. 

Αχ υπομονή! Δεν μπορείς να τα κοροϊδέψεις με τίποτα χαχα 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...