Marigat

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  38
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

8 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Ναι έτσι συμβαίνει! Δυστυχώς οι γονείς δεν τα γνωρίζουν όμως. Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει γονείς γιατί δεν κάνουν τις 34 θεραπείες που τους γράφει ο Αναπτυξιολογος και μάλιστα με τσαμπουκά! Που να ξεραν!
 2. Έτσι είναι και μην απορείτε! Εχουμε με τον άντρα μου κέντρο ειδικών θεραπειών. Όταν η αναπτυξιολογος γράφει να κάνει το παιδί ας πούμε 15 λόγο, 15 έργο και 4 συμβουλευτικές γονέων, πως θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης-εργοδότης του κέντρου τον θεραπευτή όταν η κοστολόγηση της μιας θεραπείας από τα ταμεία είναι ανα θεραπεία: 15€ λόγο, και 1,23 € η έργο; Ναι μάλιστα σωστά διαβάσατε. 1 συνέδρια εργοθεραπείας κοστολογείται στα 1,23€. Φυσικά κανένας δεν θα δούλευε για 0,50€ την ώρα, διότι μέσα στο 1,23€ είναι και τα λειτουργικά έξοδα του κάθε κέντρου.
 3. Καλησπέρα σας. Προτίθεμαι να χαρίσω σε κάποια κοπέλα που να χρειάζεται άμεσα, παιδικά Εσώρουχα και κάποια φορμάκια ηλικίας 1-6 μηνών. εσωρουχα 1-3, 3-6 κοντομάνικα. εσωρουχα 6-9 μάκρυμανικα. φορμακια 1-3, 3-6 μακρυμανικα. και κάποιες πετσετουλες. Οποια κοπέλα ενδιαφέρεστε ας απαντήσει!
 4. ma
  Διαφημίσεις

 5. Την έχω κάθε μέρα μέσα στο σπίτι, έρχεται όποτε θέλει, μπαίνει με τα κλειδιά της, και αν δεν κρατήσει το μωρό για τον χ,ψ λόγο ξενερώνει κιόλας! Και ναι τα έχω συζητήσει χίλιες φορές. Δεν θεωρώ λοιπόν πως θα κάνω κάτι άσχημο αν μια μέρα της στερήσω να δείξει το εγγόνι της λες και είναι κούκλα, σε όλη την εκκλησία, και κερδίσω την ηρεμία μου!
 6. Κορίτσια έχω συζητήσει δυστυχώς παρά πολλές φορές με τον άντρα μου τα όσα με ενοχλούν, και μου λέει ότι το ξέρει πως έχω δίκιο αλλά να δείξω κατανόηση είναι μεγάλη γυναίκα κλπ. Κλασικές δηλαδή δικαιολογίες για να αποφύγει να τη βάλει στη θέση της. πριν λίγο καιρό είχαμε έναν τσακωμό, εγώ και εκείνη, και προσπαθώ να αποφύγω να τσακωθώ πάλι γιατί στο τέλος εγώ φάνηκα η κακιά που της φώναξα! Οσοβ αφορά τον αέρα που έχει πάρει, δυστυχώς είναι αμαζευτη πλέον..... το μωρό το βλέπει κάθε μέρα γιατί μένει κοντά! Το χαίρεται λοιπόν κάθε μέρα! Να το δείξει στο κόσμο θέλει! Μέχρι και το τι θα βάλει του αγόρασε χωρίς να με ρωτήσει! Αφήστε με.... τα νεύρα μου χάλια...
 7. Marigat

  Συνεχώς Κουρασμένη!!!!

  Μια από τα ίδια! Το κόλπο νομίζω είναι ύπνος ύπνος και πάλι ύπνος! Τις ώρες που έχεις δει επιβεβαιωμένα πως θα κοιμηθεί όντως το πρωί, να κοιμάσαι και εσυ οπωσδήποτε! Εγώ κρατάω τη μικρή στο κρεβάτι κανένα 8ωρο και κοιμόμαστε με διαλείμματα. Θηλαζεις; Μήπως να δοκιμάσεις συγκοιμηση ;
 8. Πραγματικά θα ήταν ιδανικό να του έλεγα την αλήθεια, αλλά αυτός δεν μπορεί να δει τα όσα ενοχλούν εμένα! Δεν είναι μάνα, να αγχωθεί επειδή το μωρό της θέλει να φαει, και η γιαγιά το κόβει βολτες.. Αντιθέτως, επειδή το είχε καημό η μητέρα του ένα εγγόνι, κάθε φορά την χαίρεται, και καλά κάνει κιόλας, χωρίς όμως να κοιτάει και τις αναγκες του μωρού ή το αν ταλαιπωρείται! Γι αυτούς τους λόγους, και επειδή και για εμένα, νέα μαμά με μικρό μωράκι, δεν είναι ο,τι ποιο όμορφο να έχω συνέχεια εντάσεις μέσα στο σπίτι μου, το ψέμα είναι πραγματικά μονόδρομος!
 9. Καλησπέρα σε όλες! Επειδή έχω συζητήσει πολλές φορές με τον άντρα τα διαφορά που δεν μου αρέσουν στη μητέρα του, έχω αποφασίσει πως δεν θα του αναφέρω τον πραγματικό λόγο που δεν θέλω να πάμε. Πλέον αποφάσισα να σταματήσω να αναφέρω και να μεταφέρω και τα όσα με ενοχλούν. Και γίνονται στη καθημερινότητα διότι μόνο εντάσεις φέρουν ανάμεσα σε εμας και αποτέλεσμα κανένα. Η αλήθεια είναι πως η μητέρα του δεν θα κάνει κάτι το τρομερό, αλλά δεν σέβεται τις ανάγκες του μωρού και δεν τις καταλαβαίνει. Τι εννοώ ; Θα προτιμήσει να το βγάλει στον ήλιο, να το πλασάρει σε όλη την οικογένεια, θα μου πει όχι μην το θηλασεις τώρα μόλις έφαγε, πιο μετά, θα θέλει να το κρατάει εκείνη λες και είναι κούκλα και αλλά τέτοια παρόμοια που φαντάζομαι πολλές από εσάς έχετε ζήσει! Με μια λέξη, θα μου το βγάλει ξινό! Ως εκ τούτου είναι μονόδρομος το ψέμα! Αναφορικά ως προς τον γάμο, δεν είναι πολύ κοντινό πρόσωπο, ο άντρας μου είναι αδιάφορος, και αν δεν ήταν η πίεση ίσως από τη πεθερά, θα έβρισκε και εκείνος δικαιολογία για να κάτσει σπίτι ένα πρωί με το παιδί του! Επίσης, δεν έχει τραπέζι! Ευχαριστω όλες για την βοήθεια που καταβάλετε!!! Χχιχιχ
 10. Καλησπέρα σε όλες και όλους. Για κάποιους προσωπικούς λόγους, δεν θέλω να παρευρεθώ σε έναν γάμο που είμαστε καλεσμένοι σε 2 εβδομάδες με σύζυγο και μωρό. Φοβάμαι πως θα έρθω σε αντιπαραθέσεις με τη μητέρα του συζύγου και προσπαθώ να το αποφύγω. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να του πω μια δικαιολογία τη τελευταία στιγμή, ώστε να πάει μόνο εκείνος! Οποία βοήθεια εύπροσδεκτη.
 11. Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί. Θα κάνω ορμονικές εξετάσεις όταν αδιαθετησω να βγάλουμε άκρη! Γνωρίζετε μήπως Αν συνταγογραφούνται από τον γιατρό ; Ευχαριστω και πάλι !
 12. Καλησπέρα σε όλες! Γέννησα πριν 2 μήνες, και στην επίσκεψη μου στον γιατρό στις 60 μέρες ανακάλυψαμε πως έχω πολυκυστικες ωοθήκες. Ωστόσο, είχα κάνει τσεκ απ 2 μήνες πριν μήνα εγκυος και δεν είχα. Γίνεται να εμφανίστηκαν μετά τη γεννά ; Έχετε ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο ;
 13. Καλησπερα ! Προκειται για φάσμα γιατί ακριβώς κανένα παιδί που ανήκει σε αυτό δεν παρουσιάζει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα. Κάποιοι χρησιμοποιούν ακόμη και την διάκριση υψηλής και χαμηλής λειτουργικότητας. Σαφώς δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε εμείς το παιδί σου αν ανήκει η όχι στο φάσμα, ωστόσο με λίγη υπομονή θα λάβετε τις απαντήσεις που περιμένετε από τον Αναπτυξιολογο. Μέχρι τότε και εφόσον έχετε κλείσει σε δημόσιο νοσοκομείο, αν δεν μπορείτε λόγω αγωνίας να περιμένετε το ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον ιδιώτη γιατρό για μια ιατρική εκτίμηση. Σε κάθε περίπτωση μη χάσετε το θάρρος σας μέχρι να λάβετε σαφείς απαντήσεις!
 14. δεν με πειράζει που μας ξυπνάει το βράδυ, και γενικά χαίρομαι να θηλάζω το μωράκι μου και το απολαμβάνω!! Η αλήθεια είναι πως την βλέπω πως αντιστέκεται την ημέρα και ενώ θέλει να κοιμηθεί, μόλις την αφήσω λίγο μόνη της αναστατώνεται και φέρει αντίσταση! Νομίζω εκνευρίζεται κιόλας που δεν κοιμάται τελικά, και είναι ακόμα πιο δύσκολο να την κοιμησω. Επίσης κορίτσια, νομίζω πως ακούει όλους τους ήχους και την ενοχλούν. Για να κοιμηθεί κάνουμε απόλυτη ησυχία, ενώ μου έλεγαν πως θα μπορώ να κάνω ότι κάνω ότι έκανα πριν..
 15. Τώρα την έχω και κοιμάται σχεδόν πάνω μου, και εννοείται θα προσπαθήσω να την αφήσω κάτω!! Μακάρι να φτιάξουν λίγο τα πράγματα καθώς μεγαλώνει! Ξέρω δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, αλλά ζηλεύω κάποιες μητέρες με νεογέννητα που τρώνε και κοιμούνται! Παντού έχουμε προσπαθήσει να την κοιμησουμε και τίποτα!! Το μόνο που πιάνει είναι ξαπλωτος θηλασμός, και νάνι μόλις αφήσει το στήθος εκεί που βρίσκεται! Απλώς όπως σας ειπα μπορεί επι ώρες να μην κοιμάται.. Θα δοκιμάσω και το τύλιγμα με την κουβερτά μπας και δεν καταλαβαίνει πως Την αφήνω!!
 16. Καταφέρνουμε να κοιμηθούμε το βράδυ με διαλείμματα φυσικά για να θηλάσει! Δυστυχώς κάθε θηλασμός της διαρκεί παρά πολλή ώρα ( 2+ ώρες) ακόμη και τη νύχτα! Βαρος παίρνει πολύ καλό όποτε έτσι καταλαβαίνω πως τρώει σωστά! Και πάνες επίσης έχουμε αρκετά καλές, αν και δεν έχω μπει σε διαδικασία να τις μετρήσω. Από τις 4 συνήθως το απόγευμα έως τη 1 το βράδυ, δεν κοιμάται ούτε για 15 λεπτά! Μπορεί να ηρεμήσει πάνω μου, αλλά μόλις κάνω να την αφήσω ξυπνάει! Προχθές έτρωγα με το πιάτο πάνω από το κεφάλι της!!! Αχχχχχ και πειναααω τόσο πολύ τώρα που θηλάζω!!! Χαχαχα οσον αφορά το πως το κοιμίζω, έχω δοκιμάσει τα πάντα! Καταλήξαμε στην συγκοιμηση με θηλασμό στο πλάι, που τελευταία καταπίνει και αέρα και την σηκώνω κάθε 10 λεπτά να ρευτεί (μπορεί και 5 φορές) και την παίρνει ο ύπνος με την θηλή μου για πιπίλα όπου παι απομακρύνομαι λίγο για να κοιμηθώ και εγώ! Η αλήθεια είναι πως κάπως τα πάμε καλά με τον βραδινό ύπνο (κοιμάται δηλαδή) αλλά το βράδυ δεν έχω τόση ανάγκη να φάω αλλά θέλω να κοιμηθώ ας πούμε! Ειναι όλα τα θηλαζοντα τόσο δύσκολα ;