Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προϊόντα που με απογοήτευσαν - ικανοποίησαν για το μωρό μου

Recommended Posts

Η αγορα που ευχαριστηθηκα πιο πολυ απο ολα τα προιοντα που εχω προμηθευτει για τα παιδια ειναι το μαξιλαρι θηλασμου. Κσι μαλιστα το μεγαλο που ειναι σαν μακαρονι το οποιο το χρησιμοποιουσα απο την εγκυμοσυνη που με βοηθουσε πολυ να κοιμηθω το βραδυ.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Dust pink είπε:

Το μπλεντερακι σε βόλεψε? Κάνει δουλειά? Το είχα δει φευγαλέα κάποια στιγμή αλλά δεν του πολύ έδωσα σημασια. Χρειάζομαι όμως κάτι τέτοιο τώρα μιας και ανοίγει ο καιρός και θα αρχίσουμε εκδρομές.

Πάρα πολύ! Όποτε ήταν να βγούμε βόλτα ή οτιδήποτε το παίρναμε μαζί και το φαγητό δεν χρειαζόταν να ήταν ήδη αλεσμένο και να χάνει τις βιταμίνες του. Αν τρώτε αλεσμένα στο συστήνω ανεπιφύλακτα! Το χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα κάποιες φορές παρόλο που τρώει κομμάτια όταν θέλω να κάνω τρίμμα μικρή ποσότητα ξηρών καρπών για τα μάφιν που του φτιάχνω.

1 hour ago, CMES είπε:

Η αγορα που ευχαριστηθηκα πιο πολυ απο ολα τα προιοντα που εχω προμηθευτει για τα παιδια ειναι το μαξιλαρι θηλασμου. Κσι μαλιστα το μεγαλο που ειναι σαν μακαρονι το οποιο το χρησιμοποιουσα απο την εγκυμοσυνη που με βοηθουσε πολυ να κοιμηθω το βραδυ.

Αχ αυτό το τεράστιο μαξιλάρι, υπέροχο!! Στο θηλασμό δεν το χρησιμοποίησα αλλά έκανα κάτι ύπνους όσο ήμουν έγκυος!!!!!! Μούρλια!!

Τι μου θύμισες! Που κοιμόμουν ωραία μια φορά κι έναν καιρό! :-P:-P:-P:-P:-P:-P

Επεξεργάστηκαν by marakiz

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

πρίν από 14 λεπτά , marakiz είπε:

Πάρα πολύ! Όποτε ήταν να βγούμε βόλτα ή οτιδήποτε το παίρναμε μαζί και το φαγητό δεν χρειαζόταν να ήταν ήδη αλεσμένο και να χάνει τις θερμίδες του. Αν τρώτε αλεσμένα στο συστήνω ανεπιφύλακτα! Το χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα κάποιες φορές παρόλο που τρώει κομμάτια όταν θέλω να κάνω τρίμμα μικρή ποσότητα ξηρών καρπών για τα μάφιν που του φτιάχνω.

Αχ αυτό το τεράστιο μαξιλάρι, υπέροχο!! Στο θηλασμό δεν το χρησιμοποίησα αλλά έκανα κάτι ύπνους όσο ήμουν έγκυος!!!!!! Μούρλια!!

Τι μου θύμισες! Που κοιμόμουν ωραία μια φορά κι έναν καιρό! :-P:-P:-P:-P:-P:-P

Καλημερα. Ο μικρος μου δεν τρωει πια αλεσμενα, αλλα να ξανααλεσω αν ειναι. Εννοω την απωλεια καποιων θερμιδων εγω θα την ηθελα προσωπικα. Συμβαινει κατι τετοιο ομως κατα το αλεσμα? 

πρίν από 3 λεπτά , gorilaz είπε:

Καλημερα. Ο μικρος μου δεν τρωει πια αλεσμενα, αλλα να ξανααλεσω αν ειναι. Εννοω την απωλεια καποιων θερμιδων εγω θα την ηθελα προσωπικα. Συμβαινει κατι τετοιο ομως κατα το αλεσμα? 

Χαχα όχι! Μπερδεύτηκα!! Τις βιταμίνες ήθελα να πω καλέ! Ευτυχώς που το πρόσεξες, πάω να το διορθώσω!!

πρίν από 2 λεπτά , marakiz είπε:

Χαχα όχι! Μπερδεύτηκα!! Τις βιταμίνες ήθελα να πω καλέ! Ευτυχώς που το πρόσεξες, πάω να το διορθώσω!!

... Κλαψ. Φυσικα και το προσεξα γιατι με "καιει" να τον φρεναρω λιγο. Ακυρο το αλεσμα λοιπον!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , gorilaz είπε:

... Κλαψ. Φυσικα και το προσεξα γιατι με "καιει" να τον φρεναρω λιγο. Ακυρο το αλεσμα λοιπον!!

Γελάω, αλήθεια!!!

πρίν από 2 λεπτά , marakiz είπε:

Γελάω, αλήθεια!!!

Πως να μη γελας..  Αφου σκεφτομουν λες?? Λες η οξειδωση της τροφης απο την επαφη με τους κοπτηρες να διασπα καποια συστατικα και να οδηγει σε απωλεια θερμιδων?? Ετοιμη ημουν να αρχισω τετοιες ερωτησεις και θα γελουσε κ αλλος κοσμος.. 

Γελάω επειδή ξέρω πως ξέρεις από διατροφή και πως σε έπιασε το δαιμόνιο της γνώσης κι αναρωτήθηκες "μα πως μου έχει διαφύγει αυτό"! :-P

Προθυμη κιολας να το εφαρμοσω ε; ειδες! Ασε και αυτο με τα μαφιν που ειπες με καταρακωσε.. Το δικο μου το αγορακι για σνακ τρωει μπροκολα και καροτα νεροβραστα ο καημενος. Με ορεξη κιολας!! @CMES αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι η κορη σου ηταν και παραμενει εκτος (πανω) καμπυλων.. Αν μπορεις και εχεις τη διαθεση θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα με pm. 

Σαλιάρα σιλικόνης, πω πω τι μου θυμίσατε τώρα! Όντως πολύ πολύ βολική.

Επίσης με βόλεψαν πολύ οι πλαστικές σαλιάρες του γνωστού σουηδικού και πάλι.

Μαξιλάρι θηλασμού, μεγάλη εφεύρεση. Νομίζω ότι μου έσωσε τη πλάτη.

Σε ποιο μεγάλα παιδιά, αυτό που δεν μετάνιωσα που αγόρασα ήταν το potette (φορητό γιογιό με σακούλα που γινεται και μειωτήρας). Και μάλιστα δεν πήρα το αυθεντικό. Πραγματικά σωτήριο από το να ψάχνεις χορταράκια και να μπαίνεις σε δημόσιες τουαλέτες, ειδικά για κοριτσάκια.

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , gorilaz είπε:

Προθυμη κιολας να το εφαρμοσω ε; ειδες! Ασε και αυτο με τα μαφιν που ειπες με καταρακωσε.. Το δικο μου το αγορακι για σνακ τρωει μπροκολα και καροτα νεροβραστα ο καημενος. Με ορεξη κιολας!!

Σε δίαιτα τον έχεις? :P Πλάκα κάνω! Κι ο δικός μου τα τρώει αυτά για σνακ και ειδικά τελευταία την έχει καταβρεί με τα καροτάκια περισσότερο, φαντάζομαι λόγω χρώματος. Τα καλύτερα σνακ είναι αν τα τρώνε. Μην αγχώνεσαι βρε για τις θερμίδες αφού τρώει υγιεινά και είναι μικρούλι ακόμα.

1 hour ago, gorilaz είπε:

Προθυμη κιολας να το εφαρμοσω ε; ειδες! Ασε και αυτο με τα μαφιν που ειπες με καταρακωσε.. Το δικο μου το αγορακι για σνακ τρωει μπροκολα και καροτα νεροβραστα ο καημενος. Με ορεξη κιολας!! @CMES αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι η κορη σου ηταν και παραμενει εκτος (πανω) καμπυλων.. Αν μπορεις και εχεις τη διαθεση θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα με pm. 

Φυσικα! Στειλε μου οποτε θες!!

Θα προμηθευτώ σύντομα το χειροκίνητο μπλέντερ!! Κάτι άλλο που παρατήρησα ότι μου έλυσε τα χέρια αν και το είχα για άχρηστο (ένα βήμα πριν το πάω για αλλαγή) είναι η φόρμα εξόδου η φουσκωτή...βγάλαμε χειμώνα ζάχαρη για μετακίνηση σε κοντινές αποστάσεις,χωρίς άγχος μήπως κρυώσει!! 

Το λίκνο next to me, πως το ξέχασα. Με βόλεψε απίστευτα, να έχω το μωρό να κοιμάται δίπλα μου χωρίς να φοβάμαι πως θα το πλακώσω νεογέννητο από τα ξενύχτια. Να το θηλάζω χωρίς να σηκώνομαι και να το τοποθετώ και πάλι δίπλα μόλις κοιμηθεί. 

Κ γω χρησιμοποιησα φορμες εξοδου,φθινοπωρινο-χειμωνιατικα μωρα κ εξω απο πριν τον μηνα

Μαρσιπο επισης.εχω ενα ρινγκ κ ενα μαι

Καροτσι απλο μπαστουνι,μετα τους 6μηνες δυστυχως,για να χρησιμοποιησω κ το χειμερινο που δ μου βγηκε καλο.μαρκα cam 3σε 1.πορτ μπεμπε κ αυγο αχρησιμοποιητα

Επισης βολευομαι πολυ βολτες με το ποδηλατακι για μετα τον χρονο

Διαφημίσεις

Το Πορτ μπεμπέ που ήταν 3 σε 1 μας βόλεψε γιατί μέχρι 4-5 μηνών κοιμόταν εκεί. Το next to me  το είχα προμηθευτεί πριν γεννησω με την ελπιδα ότι θα θηλάσω και θα με εξυπηρετούσε το βράδυ που θα ξυπνούσε το μωρό. Τελικά δεν θήλασα και το μωρό από 1 μηνών κοιμόταν σερί το βράδυ χωρίς να ξυπνάει. Οπότε κοιμόταν στο Πορτ μπεμπέ όσο καθόμασταν στο σαλόνι και μετά το μεταφέραμε στο υπνοδωμάτιο μας. Ήταν πρακτικότερα.

πρίν από 3 λεπτά , Dust pink είπε:

και το μωρό από 1 μηνών κοιμόταν σερί το βράδυ χωρίς να ξυπνάει.

Σιγά σιγά τα λένε αυτά τα πράγματα, προειδοποιούν τον κόσμο!!! 

Just now, marakiz είπε:

Χαχα άσε έπαιξα και τζόκερ εκείνο το διάστημα αλλά τζιφος. Δεν πειράζει μας κάθησε ο ύπνος...

Λικνο μας εδωσε ο κουνιαδος μου ενα ξυλινο απο τα mama's & papa's απο αυτα που κουνιουνται κιολας που ηταν και πανακριβο. Δεν με βολεψε καθολου, πιανει πολυ χωρο χωρις λογο. Δεν το συνιστω καθολου, μονο για ομορφια ειναι.

8 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

Χαχα άσε έπαιξα και τζόκερ εκείνο το διάστημα αλλά τζιφος. Δεν πειράζει μας κάθησε ο ύπνος...

8 ώρες πρίν, marakiz είπε:

αχαχααααα

Στο θεμα μας:

Η πιο αχρηστη αγορα για εμενα ειναι οι τσαντες καροτσιου που τις χρυσοπληρωνεις,  ειχα δει μια inglesina 60 euro. Δεν τρελαθηκα!!  

Πηρα μια απο βιβλιοπωλειο 20 euro. 

Επεξεργάστηκαν by Ζάντενα

Τα βαμβακακια κικο που αναφερθηκαν, πολυ εξυπηρετικα. Τα παραγγελνω απο ηλεκττονικα φαρμακεια. Μαζι με το λεκανακι με τα δυο μερη, για τα πλυσιματα μετα τις αλλαγες. Με το λεκανακι αυτο κανω και το λουσιμο με το χερι μου προς το παρον γιατι δεν εχουμε τολμησει κατι πιο οργανωμενο σε μπανιο. Το μπανακι ειναι ωραιοτατη λεκανη ρουχων. Υποθετω σε 1-2 μηνες θα αξιοποιηθει καταλληλως. 

Μπιμπερο calma της medela για μητρικο γαλα. Μιμειται το σχημα της θηλης κ εχει πολυ αργη ροη. Ειναι για θηλαζοντα βρεφη που παιρνουν ενιοτε μπουκαλι. Δεν μπορεις να βαλεις μεσα φορμουλα. ακριβουτσικο ομως.

Απο αλλα μπιμπερο μου αρεσε το μαμ που δν το ηξερα κ μας το εστειλαν διαφημιστικο. Μεγαλη θηλη κ το πιασιμο θυμιζει της medela οποτε με διευκολυνει. πολυ ομαλη αισθηση ταισματος. Μονο που εχει πολκα κομματις κ συναρμολογειται στραβα καμια φορα κ σταζει. Το ειδε ο αντρας μου κ το αντιπαθησε. Κι επειδη το γαλα μας το φτιαχνει αυτος συνηθως, δεν το πολυχρησιμοποιουμε. Εγω βεβαια το χρησιμοποιω στα κρυφα, γιατι οποτε το εφτιαχνα μπροστα του-ατυχια- εσταζε!

Ψευδοθηλες: ωραια εφαρμογη στο στηθος chicco και nuk. οι chicco ομως ερχονται λιγο πιο μικρες. οι nuk δεν βολεψαν τον μικρο. τον ψιλοβολεψαν της medela που δν μου αρεσουν γιατι δν εφαρμοζουν ωραια τα πτερυγια τους στο στηηθος.

Πορτ μπεμπε χρησιμο για να αποφυγεις το κρεβατακι οταν ειναι τοσοδουλικα, αλλα για λιγο. Ηλπιζα 4μηνο, 3μηνο στη χειροτερη. Τελικα στα μεσα του 2ου ειχε αρχισει να κοπανιεται στα πλαινα κ μετακομισε στο κρεβατακι του. Αν σας το δανεισουν αξιζει.

Φορμα εξοδου: δωρο γιαγιας. Μαλλον δεν θα φορεθει ποτε. Μας βγηκε σχεδον προωρος κ κατσιασμενος ενω εδειχνε οτι τελειομηνος θα ηταν μεγαλο μωρο. Η γιαγια βιαστηκε να παρει τη φορμα για να τη βαλουμε βγαινοντας απο το μαιευτηριο. Δυο μηνες μετα, ακομα κολυμπαει. Κ δεν εχω κατσλαβει κιολας: τη φορας στο αυτοκινητο; υποθετω οχι. αλλα τοτε, του τη φορας πριν βγεισχεξω; κι αν κοιμαται τον ξυπνας; γρνικα διαπιστωσα οτι τουχα πολλα καλυτρα να παρεις αφου γεννηθει (μαλλον να στειλεις να σηυ παρουν) γιατι αν δν ξερεις μεγεθος μωρου δν θα βολευτεις.

Επανέρχομαι με κάποια επιπλέον προιόντα

Δεν αποχωρίζομαι το ring sling το οποίο εννοείται οτι χρησιμοποιώ και μέσα στο σπίτι και η τσάντα για τα πράγματα του μπέμπη είναι τρομερή αγορά (χωράει κυριολεκτικά τα πάντα και την βρήκα απο το εξωτερικό σε πολύ καλή τιμή). Αυτή την περίοδο είμαι ερωτευμένη με την σειρά της Mustela που μυρίζει απίστευτα.

Δεν μου άρεσε το υγρό απορυπαντικό Planet baby και επίσης έχω την εντύπωση ότι μάλλον τα Pampers αρχιζουν και τον πειράζουν. Βλέπω τις τελευταίες μέρες κάτι σπιθουράκια στην κοιλίτσα μπροστά και υποθέτω οτι είναι απο την πάνα....θα δείξει γιατί οι babylino sensitive πάνες που ειχα στην αρχή δεν μου πολυάρεσαν, ήταν πολύ σκληρές.

12 hours ago, Έσπερος said:

Τα βαμβακακια κικο που αναφερθηκαν, πολυ εξυπηρετικα. Τα παραγγελνω απο ηλεκττονικα φαρμακεια. Μαζι με το λεκανακι με τα δυο μερη, για τα πλυσιματα μετα τις αλλαγες. Με το λεκανακι αυτο κανω και το λουσιμο με το χερι μου προς το παρον γιατι δεν εχουμε τολμησει κατι πιο οργανωμενο σε μπανιο. Το μπανακι ειναι ωραιοτατη λεκανη ρουχων. Υποθετω σε 1-2 μηνες θα αξιοποιηθει καταλληλως. 

Μπιμπερο calma της medela για μητρικο γαλα. Μιμειται το σχημα της θηλης κ εχει πολυ αργη ροη. Ειναι για θηλαζοντα βρεφη που παιρνουν ενιοτε μπουκαλι. Δεν μπορεις να βαλεις μεσα φορμουλα. ακριβουτσικο ομως.

Απο αλλα μπιμπερο μου αρεσε το μαμ που δν το ηξερα κ μας το εστειλαν διαφημιστικο. Μεγαλη θηλη κ το πιασιμο θυμιζει της medela οποτε με διευκολυνει. πολυ ομαλη αισθηση ταισματος. Μονο που εχει πολκα κομματις κ συναρμολογειται στραβα καμια φορα κ σταζει. Το ειδε ο αντρας μου κ το αντιπαθησε. Κι επειδη το γαλα μας το φτιαχνει αυτος συνηθως, δεν το πολυχρησιμοποιουμε. Εγω βεβαια το χρησιμοποιω στα κρυφα, γιατι οποτε το εφτιαχνα μπροστα του-ατυχια- εσταζε!

Ψευδοθηλες: ωραια εφαρμογη στο στηθος chicco και nuk. οι chicco ομως ερχονται λιγο πιο μικρες. οι nuk δεν βολεψαν τον μικρο. τον ψιλοβολεψαν της medela που δν μου αρεσουν γιατι δν εφαρμοζουν ωραια τα πτερυγια τους στο στηηθος.

Πορτ μπεμπε χρησιμο για να αποφυγεις το κρεβατακι οταν ειναι τοσοδουλικα, αλλα για λιγο. Ηλπιζα 4μηνο, 3μηνο στη χειροτερη. Τελικα στα μεσα του 2ου ειχε αρχισει να κοπανιεται στα πλαινα κ μετακομισε στο κρεβατακι του. Αν σας το δανεισουν αξιζει.

Φορμα εξοδου: δωρο γιαγιας. Μαλλον δεν θα φορεθει ποτε. Μας βγηκε σχεδον προωρος κ κατσιασμενος ενω εδειχνε οτι τελειομηνος θα ηταν μεγαλο μωρο. Η γιαγια βιαστηκε να παρει τη φορμα για να τη βαλουμε βγαινοντας απο το μαιευτηριο. Δυο μηνες μετα, ακομα κολυμπαει. Κ δεν εχω κατσλαβει κιολας: τη φορας στο αυτοκινητο; υποθετω οχι. αλλα τοτε, του τη φορας πριν βγεισχεξω; κι αν κοιμαται τον ξυπνας; γρνικα διαπιστωσα οτι τουχα πολλα καλυτρα να παρεις αφου γεννηθει (μαλλον να στειλεις να σηυ παρουν) γιατι αν δν ξερεις μεγεθος μωρου δν θα βολευτεις.

Εμείς , 4 μηνών, δεν έχουμε βγεί ποτέ χωρίς την φόρμα εξόδου. Νομίζω δεν θα τον έβγαζα καν έξω χωρίς αυτήν. Την βάζεις πριν βγείτε. Αν κοιμάται , τον ξαπλώνεις στον καναπέ και του την φοράς (αν και εμείς δεν τον σηκώνουμε για βόλτα όταν κοιμάται, περιμένουμε να ξυπνήσει). Και με το μπουφανάκι πάλι δεν θα ξύπναγε? Εκτός αν τον βγάζεις απλά με κουβέρτα, κάτι που δεν θα έκανα ποτέ διότι ο μικρός κουνίεται και θέλει τα χέρια του έξω , οπότε αν έχει κρύο, θα αρρωστήσει με την κοτβέρτα κάτω από το στήθος. Τα mum τα μπιμπερό ο μικρός τα λατρεύει και μαζί του και γώ! Πιάνει την θηλή αμέσως, και είναι το μόνο που δέχεται ακόμη και σε φάση που γκρινιάζει και δεν θέλει να φάει. Αν το κουμπώσεις προσεχτικά δεν τρέχει. Το πορτ μπεμπέ το λατρέψαμε ( το ξύλινο κουνιστό λίκνο, δεν το θέλαμε καθόλου) και κοιμάται ακόμη εκεί. Μου κάνει εντύπωση που λες οτι δεν χώραγε. Εμάς είναι 6,5 κιλά, 66 εκατοστά. 

Ατυχής αγορά το sohu sling απο mothercare. Δεν το βολευτήκαμε καθόλου. Αντίθετα ο μάρσιπος της baby bjorn είναι τέλειος!

Από προιόντα η frezyderm για αλλαγή πάνας , μας άρεσε περισσότερο απ'όλες. Το αφρούλουτρο της mustella μυρίζει τέλεια αλλά του έκανε κοκκινίλες, οπότε γυρίσαμε στο frezyderm που δεν με τρελαίνει ούτε σε μυρωδιά , ούτε σε αίσθηση. 

Λοιπόν, με τρία παιδιά είχε βέβαια το καθένα τις προτιμήσεις του, αλλά κατέληξα σιγά σιγά ότι τα εξής πράγματα είναι άχρηστα για εμένα:

- Καρότσι γενικά , με εξαίρεση ελαφρύ τύπου ομπρέλας αυστηρά για βόλτες καλοκαίρι με μεγάλη ζέστη και μόνο

- Αλλαξιέρα, από την αρχή ένα στρωματάκι πλαστικό στο κρεβάτι με βόλεψε πολύ περισσότερο, η αλλαξιέρα πηγε εντελώς για πέταμα

- Πάρκο. Το χρησιμοποίησα λίγο, μετά καταλήξαμε στο να προσαρμόσουμε το σπίτι και να βάλουμε πορτάκια όπου χρειάζοταν

- Μωρομάντηλα. Αγόρασα κάποια στιγμή, τελικά δεν κατάλαβα σε τι υπερτερούν έναντι του απλού νερού

- Sling. Ξέρω ότι είναι δημοφιλή, δεν μπόρεσα να το βολευτώ όμως ποτέ.

- Μακρυμάνικα φανελάκια. Μας έκαναν μερικά δώρο, και ποτέ δεν κατάλαβα τι τα κάνει ο κόσμος

- pampers: ενω τα είχα χωρίς προβλήματα στο πρώτο μου παιδί, κάποια στιγμή άλλαξαν σύνθεση και πάθαμε μία απίστευτη αλλεργία και από τότε τα βλέπω και ανατριχιάζω

- καρεκλάκι που μπαινοβγαίνει στο αμάξι. Και δύσχρηστο και τελικά ανατριχιάζω από το πόσο λιγότερο ασφαλές από ένα πιο "σοβαρό" καρεκλάκι είναι

- baby oil. Προσφάτως πέταξα το ένα και μοναδικό μπουκάλι που είχα αγοράσει προ 13 ετών και το ανακάλυψα στο ντουλάπι του μπάνιου. Ακόμη δεν κατάλαβα τι το κάνει ο κόσμος ειλικρινά.

Τι με βόλεψε τώρα:

- Μαρσιπο τυπου mei tai. Ενώ με είχε τρομάξει στην αρχή, ήταν απιστευτα βολικό τελικά

- Λεκανάκι για το άλλαγμα

- Κούνια. Δεν εννοώ για τον ύπνο, αυτή που κάθεται το μωρό, κάπου μετά το τρίμηνο και το κουνάς, πολύ πιο βολική από ρηλάξ μου φάνηκε και τη βολευτήκαμε πάρα πολύ

- Φόρμα-μπουφάν, απορώ πώς καταφέρναμε να βγούμε έξω πριν την ανακαλύψουμε.

- Απορρυπαντικό αρκάδι και προδερμ, καθότι ήμαστε οικογενειακώς αλλεργικοί και όντως δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα

- Πάνες τύπου βρακάκι, από αρκετά πριν κλείσουν το χρόνο, καθώς αρχίσαμε την τουαλέτα νωρίς, οι πάνες τις πιο πολλές φορές έμεναν στεγνές και θέλαμε κάτι να μπορούμε απλά να το ξαναβάλουμε εύκολα

- Υποσέντονα αδιάβροχα, και για μωρά που βγάζουν γουλίτσες και για 2-3 χρονών που μπορεί να είχαμε και κανένα νυχτερινό ατύχημα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...