Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προϊόντα που με απογοήτευσαν - ικανοποίησαν για το μωρό μου

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Είπα να ξεκινήσω ένα θέμα με προϊόντα που ευχαριστήθηκαμε και άλλα που δεν στάθηκαν αντάξια των προσδοκιών μας για τα μωράκια μας.Φυσικα οι απόψεις είναι καθαρά υποκειμενικές και διαφέρουν από μαμά σε μαμα.Αν ένα προϊόν δεν " κάθησε " καλά σε κάποιο μωράκι δεν σημαίνει ότι βγαίνει άχρηστο, άλλωστε το καθένα έχει τις δικές του ανάγκες.

Διαφημίσεις

Ευχαριστήθηκα πολύ τα προϊόντα Weleda, λάδι περιποίησης και κρέμα αλλαγής πάνας. Πάρα πολύ καλά!

Πολύ ευχαριστημένη είμαι επίσης με τις πάνες puffies, από τότε που παίρνω αυτές δεν έχω ποτέ μα ποτέ διαρροές. Τις αγοράζω ηλεκτρονικά και μου τις στέλνουν σπίτι.

Κάτι άλλο που με βόλεψε από την αρχή μέχρι σήμερα ήταν ο κάδος για τις πάνες (αυτός που δεν χρειάζεται ειδικές σακούλες)

Αυτά μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό, θα επανέλθω.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Λοιπόν κορίτσια, προϊόντα που με ικανοποίησαν...frezyderm αλλαγή πανας η κρέμα,weleda αφρολουτρο και κρέμα για πάνα πολύ καλές babyderm paste λεπτόρρευστο ωραία κρεμουλα, μωρομαντηλα pampers sensitive,realcare( στα φαρμακεία) πολύ ποιοτικά και τα δύο.Πανες: παμπερς premium care αυτές με τον δείκτη υγρασίας ,ίσως οι καλύτερες πάνες τις παμπερς μέχρι τους 2 μήνες μετά ξεχειλίζουν...babylino καλές μέχρι στιγμής θα δείξει στο μέλλον...libero ακριβουτσικες αλλά αξίζουν, αν τις πάρεις από διαδίκτυο συμφέρουν. Μπιμπερο πιπιλες: ΜΑΜ πολύ καλά και τα δύο είναι και anti colic,ειδικά τα μπιμπερο είναι ιδανικά για μετάβαση από μπιμπερο σε ποτηράκι ,εχει ιδιαίτερη θηλή.Avent πολυσυζητημένα αλλά αξιζουν. Κικο πιπιλες καλή  εφαρμογή .Βουρτσε καθαρισμού μπιμπερο: Munchkin με σφουγγάρι στο τέλος διήρκησε περισσότερο και καθαρίζει καλά.

Απ' αυτά που περίμενα κάτι καλύτερο..

Κρέμες αλλαγης Πάνας: pharmasept αδιάφορη δεν τρελάθηκα, sudocream στόκος στα κοριτσάκια μάζευε στα εσωτερικά χείλη.Κρεμα σώματος: mustela ωραίο άρωμα ουδέτερη απόδοση είμαι σε αναζήτηση νέας...Μπιμπερο: nuk first choice δεν εφαρμόζεται καλά στο στόμα της μικρής έτρεχαν παντού γάλατα, κικο με μακρύ λεπτό λαιμο για μια ώρα ανάγκης αν ξεμεινω ,δεν θα το ξανά αναζητήσω.Βουρτσα καθαρισμού από τζάμπο ( ροζ μεγάλη και μικρή για θηλές) πεταμένα λεφτά,στις 15 μέρες σκουριάσει το σίδερο από τις τρίχες:shock:. Απορρυπαντικο βρεφικό: Αρκάδι baby πράσινο, το πήρα για αγνοτερο και δημιούργησε εκζεμα στο μωρό.τωρα βάζω προδερμ μέχρι στιγμής καλό φαίνεται.Πανες : αγνοτης πολλές διαρροές ακόμη και μετά από 1 ώρα ,κατουρημενη ως τα μαλλιά. Παμπερς baby dry ( πράσινες) επίσης κάνουν διαρροές ,το μόνο καλό τους ότι βγαίνουν σε γιγαντοσυσκευασία στα μάρκετ. Μωρομαντηλα :septona  πολύ λεπτά περίμενα κάτι καλύτερο κρίνοντας από τα μαντήλια ντεμακιγιαζ που είναι ωραία,όμως όχι καμία σχεση.lidl toujour, περίεργη μυρωδιά επίσης λεπτά δεν θα τα ξαναπάρω είχα ένα πακέτο δοκιμαστικά αλλά δεν...

Διαφημίσεις

Εμένα δεν με βόλεψαν καθόλου οι πιπίλες της Avent ενώ όλη η υπόλοιπη σειρά που έχω είναι τρομερή (μπιμπερό, αποστειρωτής, θήλαστρο κλπ) και επίσης η κρέμα αλλαγής πάνας της Babyderm... με την πρώτη εφαρμογή έκανε ερεθισμό :mad:

Γενικα απο κρεμες ειμαι ευχαριστημενη με οσες δοκιμασα

Weleda,mustela,freezyderm,babyderm κ pharmasept

Απορυππαντικο προδερμ κ τεο μπεμπε

Αφρουλουτρο επισης προδερμ κ τεο μπεμπε

Μου αρεσουν πολυ της pharmasept ενας αφρος για πλυσιμο των γεννητικων οργανων,μετα το ετος.οι οδοντοκρεμες κ το στοματικο διαλυμα,απο 3κ ανω

Σαν πρωτο ποτηρακι της νουκ ηταν καλο.αλλα της b.box με καλαμακι παρα πολυ καλο.για λιγο πιο μετα ενα απλο απο τζαμπο ουτε 1€ηταν βολικο,αλλα δ εχει ανταλλακτικα για καλαμακι

Απο πανες για νεογεννητο παμπερς κ λιμπερο με γραμμη για τα ουρα.μετα οι λιμπερο καλες αλλα ακριβες.στην κορη βολευομασταν με μπειμπιλινο.αλλα το καλοκαιρι την ερεθιζαν.μετα ανακαλυψα τις puffies

Με τις παμπερς πολλες διαρροες στην κορη ειδικα καλοκαιρι βραδυ κοντα στον χρονο

πρίν από 16 λεπτά , Alverou είπε:

Εμένα δεν με βόλεψαν καθόλου οι πιπίλες της Avent ενώ όλη η υπόλοιπη σειρά που έχω είναι τρομερή (μπιμπερό, αποστειρωτής, θήλαστρο κλπ) και επίσης η κρέμα αλλαγής πάνας της Babyderm... με την πρώτη εφαρμογή έκανε ερεθισμό :mad:

Οι πιπίλες της avent ούτε εμένα με βολεψαν ,τα μπιμπερο είναι καλά.

Διαφημίσεις

Απο κρεμες συγκαματος η μονη με διαφορα που δεν εκανε συγκαμα ειναι η nivea που ειναι σα στοκος! Οτι αλλη και να δοκιμασα στο 2ημερο εβγαζε σπυρια. Επισης λογω πολυ ευαισθητου ατοπικου δερματος χρησιμοποιουμε τη σειρα αφρολουτρο-κρεμα σωματος της laroche-posay. Ειδικα η κρεμα cicaplast που ειναι για ερεθισμους ειναι καταπληκτικη. 

Πιπίλες nuk

Μπιμπερο chiccο

Κρέμα αλλαγής Πάνας welleda

Πάνες pampers

Μωρομαντηλο Babycare με χαμομήλι

Νινιδα frezyderm

Γαλάκτωμα σώματος προσώπου frezyderm

Κολώνια frezyderm

Σαμπουάν αφρολουτρο Chicco

Λάδι για κολικούς welleda

Ο μπεμπουλης μου δεν έχει παρουσιασει ποτέ αλλεργία.Με αυτά είμαι απολύτως ευχαριστημένη.

πρίν από 2 λεπτά , CMES είπε:

Απο κρεμες συγκαματος η μονη με διαφορα που δεν εκανε συγκαμα ειναι η nivea που ειναι σα στοκος! Οτι αλλη και να δοκιμασα στο 2ημερο εβγαζε σπυρια. Επισης λογω πολυ ευαισθητου ατοπικου δερματος χρησιμοποιουμε τη σειρα αφρολουτρο-κρεμα σωματος της laroche-posay. Ειδικα η κρεμα cicaplast που ειναι για ερεθισμους ειναι καταπληκτικη. 

Προσυπογράφω για την cicaplast την χρησιμοποίω όταν βλέπω κοκκινίλες και τις εξαφανίζει.Επισης η lipikar είναι πολύ καλή σειρά από laroche

Κ γω συμφωνω για τη LA Roche

Με κικο κ σεπτονα δ εμεινα ικανοποιημενη

(Στο αλλαγμα της πανας δ χρησιμοποιω προληπτικα κρεμα.μονο αν κοκκινισει

Για λαδι για ενυδατωση κ μασαζ αμυγδαλελαιο.κ σε ερεθισμους κεραλοιφη)

(Για τη νινιδα ελαιολαδο)

Εγώ με τα μωρομαντηλα pampers δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη (τα λευκά που δίνουν κ ως δειγματακια) έβγαζαν πολλά χνουδια. Εμάς μας ταίριαξαν τα septona με χαμομήλι. Σε πάνες babylino, οι παμπερς το 2-3 μου έκανε διαρροές, το 1 νούμερο όμως μου άρεσε! Η κρέμα συγκαματος sudocrem στοκος κ γεμίζει ασπρα μετά το πουλάκι. Οποια κ να δοκιμασα δεν μ αρέσε, αυτό που χρησιμοποιώ είναι κεραλοιφη! 

Διαφημίσεις

Έχει περάσει καιρός και δε τα πολυθυμάμαι :-D

Η καλύτερη αγορά ever ήταν το εκπαιδευτικό ποτήρι της munchkin. Πρακτικά αυτό της έμαθε να πίνει κανονικά από ποτήρι και ποτέ δε χρειαστήκαμε καλαμάκια, στόμια σιλικόνης κλπ. Τότε δεν πολυκυκλοφορούσαν, μου τα είχαν φέρει από Αμερική, τώρα τα βλέπω σε αρκετά φαρμακεία, ίσως να τα έχει πλέον στα Mothercare (που έκαναν διανομή προϊόντων της εταιρίας.

Χειρότερες πάνες οι agnotis, μόνο διαρροές είχαν. Οι babylino ήταν καλή επιλογή, αλλά καλύτερες (και ακριβότερες) οι libero, ταιριάζαν τουλάχιστον καλύτερα στο σωματότυπο της κόρης μου. Οι pampers πλαστικουρία και μύριζαν άσχημα.

Η weleda δε μου άρεσε σα σειρά, οι κρέμες μου φαινόταν πολύ λιπαρές. Το αφρόλουτρο μυρίζει ωραία αλλά οχι τίποτα το ιδιαίτερο από άποψη ενυδάτωσης.

Της Intermed τα προϊόντα μου άρεσαν πολύ και κάθισαν καλά στο δέρμα της κόρης μου.

Κρέμα χρησιμοποιώ ακόμα σε κάποια σημεία που μου κάνει ατοπική, η lipikar δεν έκανε τίποτα, η bioderma από την άλλη είναι υπέροχη. Η a derma μύριζε άσχημα.

Μωρομάντηλα δεν χρησιμοποίησα ποτέ.

Συνεχίζω, με βόλεψε πολύ ένα μικρό λεκανακι για νερο στο αλλαγμα από το Ηρα  το είχα παρει,για να μην την βάζω στη βρύση στα τσισα, χρησιμοποιώ αυτό με βαμβάκι για τοπικό πλύσιμο.Δισκοι από βαμβάκι της κικο...για την δουλειά που προανέφερα, μου άρεσαν πολύ γιατί δεν μαδάνε σε σχέση με το κανονικό βαμβάκι. Πρακτικες ήταν επίσης κάτι σακουλιτσες για πάνες κατά την βόλτα από jumbo με κόστος 0.50€,τις βάζω στην τσάντα και δεν ψάχνομαι αν είμαι σε εξωτερικό χώρο. Σαλιαρες πλαστικές που φοριούνται σαν μπλούζα, γλύτωσα το καθημερινό πλυντηριο από λεκέδες φρούτων και φαγητών που βγαίνουν δύσκολα...όχι ότι εξαφανίστηκαν αλλά ελαχιστοποιηθηκαν. 

1 ώρα πρίν, Dust pink είπε:

Συνεχίζω, με βόλεψε πολύ ένα μικρό λεκανακι για νερο στο αλλαγμα από το Ηρα  το είχα παρει,για να μην την βάζω στη βρύση στα τσισα, χρησιμοποιώ αυτό με βαμβάκι για τοπικό πλύσιμο.Δισκοι από βαμβάκι της κικο...για την δουλειά που προανέφερα, μου άρεσαν πολύ γιατί δεν μαδάνε σε σχέση με το κανονικό βαμβάκι. Πρακτικες ήταν επίσης κάτι σακουλιτσες για πάνες κατά την βόλτα από jumbo με κόστος 0.50€,τις βάζω στην τσάντα και δεν ψάχνομαι αν είμαι σε εξωτερικό χώρο. Σαλιαρες πλαστικές που φοριούνται σαν μπλούζα, γλύτωσα το καθημερινό πλυντηριο από λεκέδες φρούτων και φαγητών που βγαίνουν δύσκολα...όχι ότι εξαφανίστηκαν αλλά ελαχιστοποιηθηκαν. 

Ετσι κ εγω βολευτικα για το πλυσιμο και δεν χρειαζονται καθολου μωρομαντηλα. Τα nuk που λες τι τιμη τα αγοραζες; εγω βολευτικα με χαρτοβαμβακο απλο απο φαρμακεια. Ελληνικες παραγωγες ολα, δεν μαδαν καθολου, τα 100περιπου φυλλα (σε gr τα λεν οι συσκευασιες) 1,7 ευρω. Και ειναι πολυ υγιεινο. Γενικα και ενυδατικες η' κρεμες πανας με ρεγουλα. Πλυσιμο και καλο στεγνωμα και δεν θελει τιποτα. Για αφρολουτρο-σαμπουν τα welleda βολευτικα. Η frezyderm σε τετοια προιντα δεν μου αρεσε παροτι θα προτιμουσα να τη στηριξω... Παιχνιδια του αρεσαν τα plan toys, με ολα οσα του πηρα απο αυτους επαιξε πολυ 

Πριν λιγο καιρο αρχισα να χρησιμοποιω σαμπουαν/αφρολουτρο με καλεντουλα της weleda (μεχρι προτινως χρησιμοποιουσα πρασινο σαπουνι ελιας). Ειμαι πολυ ευχαριστημενη, ειναι οτι πιο ουδετερο και φυσικο βρηκα, βοηθαει και στη νινιδα και το χρησιμοποιω και σε μενα, ειναι εξαιρετικο. Βεβαια, το βρισκω λιγο ακριβο αλλα μεσω ιντερνετ βρισκεις καλυτερες τιμες, απ'οτι στα φαρμακεια.

Απορρυπαντικο χρησιμοποιω το planet σκονη (οχι το baby) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενη, νομιζω ειναι αρκετα ηπιο.

Πανες μιας χρησης που βαζω μονο το βραδυ χρησιμοποιουσα libero και ημουν ευχαριστημενη αλλα μετα ανακαλυψα τις pufies που με βολεψαν πολυ, ειναι πιο οικονομικες, δεν μυριζουν (οπως οι pampers που χρησιμοποιουσα τους πρωτους μηνες) και δεν ειχα ποτε διαρροη.

Μωρομαντηλα (χρησιμοποιω μονο εκτος σπιτιου) παιρνω τα libero με nordic canola oil, που ειναι τα μονα που βρηκα να μην μυριζουν.

Εκπαιδευτικο ποτηρακι ειχα παρει ενα της chicco, αλλα τελικα εμεινα περισσοτερο ευχαριστημενη με ενα της bebe confort, που ελεγχεις την ροη. Βαζεις ενα πλαστικο που τρεχει νερο μονο αν ρουφαει το παιδι και αργοτερα το βγαζεις και τρεχει και χωρις να ρουφαει. Με της chicco πνιγοταν, ενω με το αλλο οχι.

Σαλιαρες σαν μπλουζα απο το ικεα (σετ των 2). Τα πουλανε για ποδιες ζωγραφικης αλλα εγω τα πηρα για το φαγητο και δεν το μετανιωσα καθολου. Ειναι πολυ πιο οικονομικες απο αυτες που προοριζονται για σαλιαρες.

Για το συγκαμα χρησιμοποιω κηραλοιφη ή λαδι καλεντουλας που τα φτιαχνω μονη μου. Τα βαζω μονο αφου κοκκινησει, ποτε προληπτικα και εχει κοκκινησει μονο 2-3 φορες μεχρι τωρα.

Aν θυμηθω κατι αλλο θα το προσθεσω.

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza

πρίν από 52 λεπτά , gorilaz είπε:

Ετσι κ εγω βολευτικα για το πλυσιμο και δεν χρειαζονται καθολου μωρομαντηλα. Τα nuk που λες τι τιμη τα αγοραζες; εγω βολευτικα με χαρτοβαμβακο απλο απο φαρμακεια. Ελληνικες παραγωγες ολα, δεν μαδαν καθολου, τα 100περιπου φυλλα (σε gr τα λεν οι συσκευασιες) 1,7 ευρω. Και ειναι πολυ υγιεινο. Γενικα και ενυδατικες η' κρεμες πανας με ρεγουλα. Πλυσιμο και καλο στεγνωμα και δεν θελει τιποτα. Για αφρολουτρο-σαμπουν τα welleda βολευτικα. Η frezyderm σε τετοια προιντα δεν μου αρεσε παροτι θα προτιμουσα να τη στηριξω... Παιχνιδια του αρεσαν τα plan toys, με ολα οσα του πηρα απο αυτους επαιξε πολυ 

Της chicco τα βαμβάκια τα είχα βρει πριν αρκετό καιρο σε μια σούπερ προσφορά στον Σκλαβενίτη με 0.90 η 1 € το πακέτο και φορτωσα για back up. Γενικά όμως δεν είναι και πολύ οικονομικά. Θα δοκιμάσω τον χαρτοβαμβακα.

Εγώ δε μετανιώνω για τις εξής επιλογές:

1) Σαλιαρα σιλικόνης με συλλέκτη για τις τροφές που πέφτουν, την πλένεις στο χερι η στο πλυντήριο πιατων, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ καμία άλλη.

2) το ραβδομπλεντερ, έστω κ για το λίγο που το χρησιμοποιήσαμε

3) τη φορητή αλλαξιερα που έχω βάλει πάνω στο πλυντήριο κ δεν την πηγαινοφερνω για να τη ντύσω ή να τη σκουπίσω

4) κρέμα για συγκαμα βάζω μόνο πριν τον ύπνο το βράδυ που μένει πολλές ώρες χωρίς αλλαγή, οποιαδηποτε βρω σε προσφορα, τώρα έχω φρεζυντερμ. Όταν ήταν πολύ μωρό χρησιμοποιούσα συστηματικά της klorane, καταπληκτική όπως κ το αφρολουτρο

Δεν χρησιμοποιώ μωρομαντηλα.

5) το μπανάκι της stokke, δεν πιάνει καθόλου χώρο στο μπάνιο κ το παίρνω όπου πάμε.

Κ γω αυτα τα χαρτοβαμβακα απο φαρμακειο ειχα για νυχτερινα αλλαγματα με ενα λεκανακι απο μαρκετ

Η σαλιαρα σιλικονης με συλλεκτη πολυ βολικες

Το ραβδομπλεντερ το ιδιο

Σαν καρεκλακι σταθερο το απλο του ικεα.αλλιως αναδιπλουμενο κικο η υφασματινο

Μπιμπερο nuk δεν τα βολευτηκαμε ποτε,συνεχεια αλλαζαμε θηλες γιατι δεν δουλευαν σωστα οι βαλβιδες....ουτε τα chicco μας ικανοποιησαν απλα λιγο καλυτερα από τα nuk,αυτά που ήταν τα καλυτερα ήταν της ΜΑΜ αυτά που αποστειρώνονται και στο φουρνο μικροκυμάτων που εχουν την βαλβιδα στον πατο.Από πανες babylino κυριως και καμμια φορα pampers.Γάλα στην αρχη ΝΑΝ αλλα τους δημιουργουσαν πολλα αερια και κολικους,αλλαξαμε σε sanilac που είναι και ελληνικο και ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι.:)

Το λεκανάκι για πλύσιμο βόλεψε πάρα πολύ και μένα όσο ήταν πολύ μωράκι.

Πάρα πάρα πολύ βολικό το χειροκίνητο μπλεντεράκι της γνωστής ταπεροεταιρείας στην αρχή των στερεών που μπορούσαμε να το πάρουμε μαζί και ήμαστε ξέγνοιαστοι στις βόλτες.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

πρίν από 24 λεπτά , marakiz είπε:

Το λεκανάκι για πλύσιμο βόλεψε πάρα πολύ και μένα όσο ήταν πολύ μωράκι.

Πάρα πάρα πολύ βολικό το χειροκίνητο μπλεντεράκι της γνωστής ταπεροεταιρείας στην αρχή των στερεών που μπορούσαμε να το πάρουμε μαζί και ήμαστε ξέγνοιαστοι στις βόλτες.

Το μπλεντερακι σε βόλεψε? Κάνει δουλειά? Το είχα δει φευγαλέα κάποια στιγμή αλλά δεν του πολύ έδωσα σημασια. Χρειάζομαι όμως κάτι τέτοιο τώρα μιας και ανοίγει ο καιρός και θα αρχίσουμε εκδρομές.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...