Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γάλα εμπορίου για μωρά με αλλεργία στο αγελαδινό γάλα

Fey Andrew

Recommended Posts

Καλημέρα σας.Το μωράκι μου είναι πεντέμισι μηνών και το θηλάζω αποκλειστικά.Αλλα εχω το εξης προβλημα.Κατα καιρους έχω μείωση παραγωγής γάλακτος.Απο χθες το βράδυ βγάζω με το ζόρι 50ml και έχω απελπιστει.(Εν το μεταξύ μέχρι πριν και πριν λίγο  καιρό είχα υπερπαραγωγή!) Εκτος απ' αυτό ο μικρός έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και ακολουθώ αυστηρή δίαιτα...όμως προς το παρόνδε μπορώ να το ταισω!!! Θα ήθελα άμεσα τη βοήθεια σας παρακαλώ!!!Κάποιο καλό υποαλλεργικο γάλα για μωρά με αλλεργία στο αγελαδινό;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Καλο θα ήταν να ρωτήσεις τον παιδίατρο που παρακολουθεί το μωρό σου.Αυτος θα σε καθοδηγήσει σωστα και θα σου συστήσει το κατάλληλο γάλα.Δεν πρεπει να κάνεις του κεφαλιού σου!

Ξέχασα να γράψω πως τον ρώτησα και μου πρότεινε κάποια(ευτυχώς όχι για πολύ σοβαρές αλλεργίες όπως το neocate αλλά κάποιες γνωστές μάρκες που έχουν στον τίτλο και τον όρο allergy care,απλά δε θέλει να τα φάει με τίποτα.Ελεγα μήπως καποια από εσάς έχει εμπειρία όσον αφορά στο πιο είναι πιο νόστιμο.Δε ξέρω τι να κάνω ειλικρινά.

Εντάξει.εγω δίνω στον μπεμπουλη μου frisolac HA  που η πρωτεινη είναι μερικώς υδρολυμενη με κανονικό.απο γεύση δεν είναι τόσο χάλια.βεβαια δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωσή σου.

Διαφημίσεις

Δεν κάνει τελικά δυστυχώς.Το εψαξα τελικα το θεμα πιο εντατικα.Ο παιδίατρος σιγουρευτηκε για την αλλεργία στο αγελαδινό οπότε είναι περιορισμένες  οι επιλογές  μου.Εν το μεταξύ όλα αυτά τα υποαλλεργικα μυρίζουν σαν ψάρι.Και γάλα δε λέω να ξαναβγαλω ενω παντα ειχα υπερ αρκετο.Αλλη πληγή κι αυτή.Δεν υπαρχει τίποτα χειρότερο για μένα αυτή τη στιγμή από το να βλέπω το παιδί μου νυστικο.Οπως και να χει ευχαριστω πάρα πολύ που μου απαντήσατε.

Όπως είπε κ η @ΑΡΓΚ να το βάζεις περισσότερο στο στήθος για να αυξηθεί η παραγωγή. Αν δεις ότι πάλι δεν φτάνει έχω δει ότι υπάρχουν φάρμακα που αυξάνουν την παραγωγή όπως κ η μαγιά μπύρας

Θα μπορούσες να δεις κατσικίσιο σε σκόνη.Λογικά θα μπορεί να σε καλύψει αν χρειάζεται.Ρώτα το γιατρό σου πρώτα όμως.Για την παραγωγή σου ακολούθησε αυτά που έγραψε η @Αργκ.

21 ώρες πρίν, Fey Andrew είπε:

Δεν κάνει τελικά δυστυχώς.Το εψαξα τελικα το θεμα πιο εντατικα.Ο παιδίατρος σιγουρευτηκε για την αλλεργία στο αγελαδινό οπότε είναι περιορισμένες  οι επιλογές  μου.Εν το μεταξύ όλα αυτά τα υποαλλεργικα μυρίζουν σαν ψάρι.Και γάλα δε λέω να ξαναβγαλω ενω παντα ειχα υπερ αρκετο.Αλλη πληγή κι αυτή.Δεν υπαρχει τίποτα χειρότερο για μένα αυτή τη στιγμή από το να βλέπω το παιδί μου νυστικο.Οπως και να χει ευχαριστω πάρα πολύ που μου απαντήσατε.

Πολυ φιλικα μια σχετικη ασχετη προταση. Αφου γενικα λες εχεις αρκετο γαλα οταν ξαναβγαλεις γαλα-γιατι θα ξαναβγαλεις και αφου κανεις αντλησεις, κανε να εχεις τραπεζα 

Διαφημίσεις

Παράθεση

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα θηλασμού είναι αυτό που λέμε προσφορά και ζήτηση.Οσο πιο πολύ αντλείς τόσο περισσότερο θα έχεις και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζω καλά.Για να καταλάβετε κοριτσια  ειχα  τόση υπερπαραγωγη σε σημειο  που το παιδι πνιγονταν  και έκανα μαστίτιδες με υψηλό πυρετό οποτε πηρα θηλαστρο.Στην αρχή είχα τράπεζα αλλά εδώ και δύο μήνες μια έχω κανονικό γάλα μια πολύ λίγο άνευ λόγου και αιτίας  .Πηγα σε ένα καινούργιο γυναικολόγο και μου είπε ότι το γάλα μου εφόσον είχα αρκετό ο μοναδικός λόγος που κόβεται είναι το στρες.(μου είπε ότι οι μπύρες  δεν έχουν καμία σχέση!Ο καθε γιατρος  τα δικά  του λέει τελικά) .Προσπαθω από δω και μπρος να κάνω μια καλη υποαλλεργικη διατροφή για το παιδί που ταυτόχρονα θα βοηθήσει κι εμένα.Εχω μια μικρη βελτίωση εδώ και δύο μέρες και βγάζω τσιμα τσιμα τις μερίδες του και ευτυχώς η υποαλλεργικη κρέμα που μου πρότεινε ο γαστρεντερολογο ( μήλο ρύζι της humana) που την ανακάτεψα με το γάλα μου (γίνεται και με νερό)δε σβολιαζει και είναι απλά υπέροχη ευελπιστώ να αρχίσει να την τρώει σε μεγαλύτερη ποσότητα (προς το παρόν γίνεται πόλεμος με τις κρέμες και τα φρούτα δε τα θέλει καθόλου)οπότε το γάλα που βγάζω να μου φτάνει για όλα τα υπόλοιπα γεύματα.Αυτο με το κατσικίσιο θα το ρωτήσω.Σας ευχαριστω πάρα πολύ!!!!

On 5/2/2018 at 11:51 ΠΜ, Fey Andrew είπε:

Ξέχασα να γράψω πως τον ρώτησα και μου πρότεινε κάποια(ευτυχώς όχι για πολύ σοβαρές αλλεργίες όπως το neocate αλλά κάποιες γνωστές μάρκες που έχουν στον τίτλο και τον όρο allergy care,απλά δε θέλει να τα φάει με τίποτα.Ελεγα μήπως καποια από εσάς έχει εμπειρία όσον αφορά στο πιο είναι πιο νόστιμο.Δε ξέρω τι να κάνω ειλικρινά.

Έχουμε κ εμείς αλλεργία..θηλάζούμε αποκλειστικά κ εγώ κάνω αποχή από ένα σωρό πράγματα..

Ένας από τους παιδιατρουσ που επισκέφτηκα μου πρότεινε το frisilac το  CA. Ενώ η παιδοαλλεργιολογοσ που επισκεφτηκαμε μας έδωσε ένα άλλο..Θα δω πως λέγεται κ θα σου στείλω μάρκα...

Θα ήθελα να το συζητήσεις όμως με τον παιδίατρο πριν πας να πάρεις κάτι από αυτά.. 

Κ εγώ ζήτησα να χω στο σπίτι ένα τέτοιο γάλα γιατί φοβόμουν για την παραγωγή μου. Είχα πάθει μαστίτιδα κ φοβόμουν μην δεν μπορέσω κάποια στιγμή να την χορτάσω.. 

Γάλα κατσικίσιο που πρότεινε μια κοπέλα μην πάρεις.. Είναι συγγενής ή πρωτεΐνη μ αυτή του αγελαδινόύ.σιγουρα το ξέρεις απλά είπα να στο θυμίσω.. 

Να σε το μωρό στο στήθος κ όλα καλά θα Πάνε.. Εγώ με τη μαστίτιδα έβγαζα σταγόνες.. Κ όμως τα κατάφερα επανέφερε την παραγωγή παρά τον πόνο.. 

Καλή σου μερα

10 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Έχουμε κ εμείς αλλεργία..θηλάζούμε αποκλειστικά κ εγώ κάνω αποχή από ένα σωρό πράγματα..

Ένας από τους παιδιατρουσ που επισκέφτηκα μου πρότεινε το frisilac το  CA. Ενώ η παιδοαλλεργιολογοσ που επισκεφτηκαμε μας έδωσε ένα άλλο..Θα δω πως λέγεται κ θα σου στείλω μάρκα...

Θα ήθελα να το συζητήσεις όμως με τον παιδίατρο πριν πας να πάρεις κάτι από αυτά.. 

Κ εγώ ζήτησα να χω στο σπίτι ένα τέτοιο γάλα γιατί φοβόμουν για την παραγωγή μου. Είχα πάθει μαστίτιδα κ φοβόμουν μην δεν μπορέσω κάποια στιγμή να την χορτάσω.. 

Γάλα κατσικίσιο που πρότεινε μια κοπέλα μην πάρεις.. Είναι συγγενής ή πρωτεΐνη μ αυτή του αγελαδινόύ.σιγουρα το ξέρεις απλά είπα να στο θυμίσω.. 

Να σε το μωρό στο στήθος κ όλα καλά θα Πάνε.. Εγώ με τη μαστίτιδα έβγαζα σταγόνες.. Κ όμως τα κατάφερα επανέφερε την παραγωγή παρά τον πόνο.. 

Καλή σου μερα

Eυχαριστω παρά πολύ για τις προτάσεις και τις συμβουλές!!Ευτυχώς επανήλθα  λίγο και βγάζω τσιμα τσιμα τις μερίδες του.Κατι παθαίνει ο οργανισμός μου και δε βγάζει για δύο τρεις μέρες (παρα ελαχιστο)και μετά επανέρχεται (όχι όσο παλιά βέβαια),δε ξέρω τι να πω.Και δε μπορω να πω οτι φταίει  το αγχος που λεει ο γιατρος,είμαι σε μια σταθερη ψυχολογικη κατασταση.Σε αυτό με το στήθος έχεις απόλυτο δίκιο κάνει δουλιτσα αλλά δεν πίνει για κάποιο λόγο πολύ από αυτό το καταλαβαίνω όταν τραβάω με το θηλαστρο μετά.Πιστευα πως επειδή έχει μεγαλώσει θα το αδειάζει αλλά μπα.Αν συνηθίσεις το θηλαστρο τα μετράς όλα σε ml και μετά απορεις ποσο μπορεί να πίνει από το στήθος,ίσως να είναι λάθος μου,αλλά μου δίνει τη σιγουριά ότι τρώει ένα ολοκληρωμένο γευμα με αυτο(180-200ml)

11 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Καλή σου μερα

Το Almiron pepti μας έδωσε η παιδογαστρεντερολογοσ κ είναι από 0 έως 6.

Ο άλλος παιδίατρος μας είχε πει να πάρουμε το frisolac ac.  Είναι πιο ευγευστο σε σύγκριση με Αλλά.. συζήτησε το με το γιατρό σου..

πρίν από 3 λεπτά , tzenaki1982 είπε:

Το Almiron pepti μας έδωσε η παιδογαστρεντερολογοσ κ είναι από 0 έως 6.

Ο άλλος παιδίατρος μας είχε πει να πάρουμε το frisolac ac.  Είναι πιο ευγευστο σε σύγκριση με Αλλά.. συζήτησε το με το γιατρό σου..

Θα τον ρωτησω.Ευχαριστώ πολύ!!**

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...