-
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.358 απαντήσεις
- 369.617 εμφανίσεις
-
παιδοενδοκρινολογος θεσνικη ΒΟΗΘΕΙΑ
Από demi, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 41 απαντήσεις
- 15.955 εμφανίσεις
-
- 7.476 απαντήσεις
- 210.001 εμφανίσεις
-
- 2.350 απαντήσεις
- 243.539 εμφανίσεις
-
- 71 απαντήσεις
- 2.682 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 1.867 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 6.984 εμφανίσεις
-
- 103 απαντήσεις
- 67.405 εμφανίσεις
-
- 218 απαντήσεις
- 5.972 εμφανίσεις
-
- 169 απαντήσεις
- 57.078 εμφανίσεις
-
- 44 απαντήσεις
- 30.810 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 18.404 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Themisdk,Γεια σας! μετά από 4 μήνες αποκλειστικού θηλασμού (με αποχή από τα γαλακτοκομικά λόγω αλλεργίας) μου πρότεινε η παιδίατρος να του δίνω συμπλήρωμα από ξένο γαλα γιατι δεν συμπληρώνει το μωρο τα σωστά κιλά! γεννήθηκε 3480 και τωρα ειναι 5785... περνάμε μια βρογχιολιτιδα στην παρούσα φάση,δίχως πυρετό, και έχασε 100γρμ σε μια εβδομάδα ... υπάρχει περίπτωση το γαλα μου να μην ειναι θρεπτικό ενώ εχω ποσότητα;;
-
Από Νίκηη,Χαίρεται! Στην περίπτωση που το μωρό δεν πιει όλο το γάλα απτο μπιμπερό του μπορούμε να το αφήσουμε για το επόμενο γεύμα του (μετά από 2-3 ώρες) ή το πετάμε;
Εχει τύχει το παιδί να έχει αφήσει αρκετή ποσότητα γάλακτος και μιας και βγάζω μόνο 70 με 80 ml γάλα το 2ωρο, λυπάμαι να πετάξω το γάλα και του το δίνω την επόμενη φορά. Είναι ΟΚ; -
Από Αλεξάνδρα03,Η Ευαγγελία είναι 27 μηνών και όταν ήταν 1 έτους ανακαλύψαμε με εξετάσεις αίματος ότι έχει αλλεργία στο αγελαδινό. Την θηλαζω ακόμα και καποια στιγμή ξεκινήσαμε το κατσικίσιο του ολύμπου. Μέσα με πολύ κακάο! Τώρα επειδή δεν διατίθενται της πήρα σκόνη κατσικίσιο και της βάζω πολύ κακαο για αν το πιει! Είναι κακό αυτό?
-
Από Fey Andrew,Καλησπέρα σας.
Έχω ένα μωράκι εννιά μηνών στο οποίο έχει γίνει διάγνωση αλλεργίας στο αγελαδινό γαλα μετά από επίσκεψη σε παιδογαστρεντελογο.Την δεύτερη φορά που πήγα μου είπε ότι θα πρέπει να του κάνουμε εισαγωγή τον επόμενο μήνα που θα είναι 10+ μηνών(10-12 μηνών γίνονται τα τεστ) στη γενική κλινική(Θεσσαλονίκη)για μια ημέρα για να μπορέσει να του κάνει κάποια τεστ σε νοσοκομείο περιβάλλον σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά με τα τεστ ώστε να αντιμετωπιστεί με κατάλληλα μέσα.Η ερώτηση είναι η εξης.Ετυχε ποτέ σε κανέναν/καμια σας ανάλογη περίπτωση.Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να πρέπει να μείνει το παιδάκι σε ένα τέτοιο περιβάλλον με όρους και ιστορίες μια και είναι πολύ ενεργητικο.Επισης τι είδους τεστ είναι αυτά πως επιτυγχάνονται;
Εννοείται ότι θα τον πάω απλά με έχει αγχώσει η όλη διαδικασία για το θα αντιμετωπίσει το παιδάκι μια και ο γιατρός δε μου είπε ακομα καθόλου λεπτομέρειες.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Από kik,Γεια σε όλες τις μανούλες και χρόνια πολλά. Να χαιρόμαστε όλες τα μωρακια μας.
Εχω ενα θεματάκι την τελευταία εβδομάδα και χρειαζομαι βοήθεια.
Εχω ενα κοριτσάκι 6 εβδομάδων που θηλάζει αποκλειστικά. Εδω και μια βδομάδα αρχισε να κανει πρασινα κακα με λιγες βλενες αλλα κυριως 1 - 2 φορες νερουλα.
Ο παιδίατρος μου που ειναι υπερ του θηλασμού μου λεει δεν ειναι τιποτα και συνεχιζεις κανονικα το θηλασμο σου. Παροτι ειναι το τριτο μου παιδακι με ανησυχουν τα πρασινα κακα. 3 βδομαδες πριν εγω συναχωθηκα και λιγο και η μικρη τις εβαζα ορους για 4 -5 μερες και της περασε.
Σκέφτηκα μηπως ειναι υπερπαραγωγή και θηλαζα δυο γευματα συνεχομενα απο το ιδιο στηθος για 3 μερες.
Ποτε αρχιζει να βελτιωνεται η κατασταση με αυτη την μεθοδο ξερει κανεις;
Η μικρη γεννηθηκε 3400 και ειναι ηδη 4500 θεμα βαρους δεν υπαρχει αλλα οταν ειναι να κανει τα κακα της ποναει υποφερει και εχει πολα αερια που βγαινουν μαζι με τα κακα.
Επισης νομοζω πως για λιγες μερες μυριζαν λιγο πιο εντονα...
Δεν ξερω τι να υποθεσω πια. Κρυωμα; Υπερπαραγωγη; καποια αλλεργία;
Αν καποια μανουλα ξερει τιποτα απο αυτα τα πρασινα κακα... Ας μου δωσει καμια συμβουλη γιατι αγχωθηκα Χριστουγεννιάτικα -
Από Fey Andrew,Καλημέρα σας.Το μωράκι μου είναι πεντέμισι μηνών και το θηλάζω αποκλειστικά.Αλλα εχω το εξης προβλημα.Κατα καιρους έχω μείωση παραγωγής γάλακτος.Απο χθες το βράδυ βγάζω με το ζόρι 50ml και έχω απελπιστει.(Εν το μεταξύ μέχρι πριν και πριν λίγο καιρό είχα υπερπαραγωγή!) Εκτος απ' αυτό ο μικρός έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και ακολουθώ αυστηρή δίαιτα...όμως προς το παρόνδε μπορώ να το ταισω!!! Θα ήθελα άμεσα τη βοήθεια σας παρακαλώ!!!Κάποιο καλό υποαλλεργικο γάλα για μωρά με αλλεργία στο αγελαδινό;;;;
-
Από Dgroz,Εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων και προσπαθουμε εδω και 10 μερες να βρουμε το γαλα της. Εχω αλλαξει προς το παρον 5 γαλατα σε διαστημα 10 ημερων. Η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν κανει να αλλαζουμε τοσο συχνα γαλα στο παιδι αλλα εγω δεν μπορω να την βλεπω να υποφερει. Θα ηθελα να μου πειτε ποσο συχνα αλλαζετε γαλα στο παιδι μεχρι να καταληξετε σε καποιο? Ειμαι η μονη με τοσες αλλαγες σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα?
-