Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Recommended Posts

Kακοποίηση παιδιού στην Κίνα

deti_4.jpg

deti_5.jpg

deti_1.jpg

deti_2.jpg

deti_3.jpg

.Δεν έφτανε το βάσανο του αλλά το φωτογράφισαν κιόλας...

http://i-diadromi.blogspot.com/

πηγή troktiko

Δεν έχω λόγια κι αυτά που μου έρχεται να γράψω μόνο κόσμια δεν είναι:twisted:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 245
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οργίζομαι με αυτά που βλέπω, αλλά και με τον εαυτό μου, που τόσα χρόνια "κοιμόμουν" και νομίζα ότι τέτοια φαινόμενα έχουν εκλείψει εδώ και αιώνες.:evil::evil::evil::evil::evil:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Έχω μείνει κάγκελο. Εγώ στη δουλειά έχω συναντήσει θύματα εγκατάλειψης , τα οποία βέβαια πρόσεχε το χαμόγελο του παιδιού, σεξουαλική κακοποίηση δεν μου έχει τύχει και ούτε θέλω. Νομίζω ότι είναι ,το λιγοτερο μπορώ να πω, το χειροτερο έγκλημα. Δεν είναι τυχαίο που στις φυλακές οι παιδόφιλοι, βρίσκουν το δάσκαλό τους. Λυπάμαι επίσης πολύ και για τις εξαφανίσεις. Τρέμει το φυλλοκάρδι μου όταν ακούω aber alert.

Και οι δύο ήταν καθάρματα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009, 14:29

Η απόλυτη φρίκη. Δύο υποθέσεις βιασμού και αποπλάνησης ανηλίκου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι πρωταγωνιστές διαφορετικοί, ο αποτροπιασμός όμως ίδιος.

Ο πρώτος, βίαζε την ανιψιά του και ο δεύτερος τον εγγονό του…

Συγκεκριμένα, χθες συνελήφθη στα δυτικά προάστια της Αττικής ένας 48χρονος Έλληνας, μετά από καταγγελία της νύφης του. Όπως προέκυψε, ο δράστης ασελγούσε σε βάρος της 11χρονης σήμερα ανιψιάς του, από την ηλικία που ήταν 6 χρόνων.

Το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε τα όσα φρικιαστικά ζούσε στα χέρια του θείου της στη δασκάλα του και εκείνη από την πλευρά της ενημέρωσε τους γονείς. Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι δεν υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση μετά από αίτημα της μητέρας του.

Η δεύτερη ιστορία της ντροπής έχει πρωταγωνιστή έναν 62χρονο Αλβανό, ο οποίος βίαζε τον 12χρονο εγγονό του. Όπως προέκυψε, τουλάχιστον τέσσερις φορές μέχρι σήμερα το αγοράκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ίδιο του τον παππού.

Εναντίον του παππού-δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται.

------------------------------

zougla.gr

Διαφημίσεις

Εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009, 16:19

Διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που διακινούσε στο διαδίκτυο εικόνες με ανάλογο περιεχόμενο και κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά, εξάρθρωσε η γερμανική Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα σπίτια και τους χώρους εργασίας 121 ύποπτων μελών του δικτύου πορνογραφίας σε όλη την Γερμανία χθες το απόγευμα και συνέλαβαν εννέα από τους φερόμενους ως εγκεφάλους του κυκλώματος.

Οι αστυνομικές Αρχές στην Ελβετία, την Αυστρία, την Ισπανία, την Βουλγαρία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ έκαναν ταυτόχρονες εφόδους σε 15 επιπλέον σπίτια υπόπτων.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι τα μέλη του κυκλώματος αντάλλασσαν πορνογραφικό υλικό μέσω διαδικτύου και συζητούσαν για τις εμπειρίες τους στην κακοποίηση παιδιών. Αρκετά από τα μέλη του κυκλώματος τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και τα ανέβαζαν στο διαδίκτυο.

------------------------------------------

zougla.gr

Νόμο για το φαρμακευτικό ευνουχισμό των παιδεραστών θέσπισε η Βουλή της Πολωνίας

Η Δίαιτα, η κάτω Βουλή του Πολωνικού κοινοβουλίου, ενέκρινε σήμερα τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, με την οποία θεσπίζεται ο υποχρεωτικός φαρμακευτικός ευνουχισμός, σε περιπτώσεις εγκλημάτων παιδεραστίας και αιμομιξίας.

Η τροποποίηση υπερψηφίστηκε από 400 βουλευτές, καταψηφίστηκε από έναν, ενώ δύο απήχαν.

Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις, ένα άτομο που καταδικάζεται για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών, ή ενός μέλους της οικογένειάς του "θα υποβάλλεται υποχρεωτικά βάσει απόφασης του δικαστηρίου σε φαρμακευτική θεραπεία και ψυχοθεραπεία, προκειμένου να κατασταλούν οι σεξουαλικές του ορμές", παράλληλα με την ποινή φυλάκισης που του επιβάλλεται.

Το δικαστήριο θα πρέπει να λάβει υπόψη του τη γνωμοδότηση ψυχιάτρων, σεξολόγων και ψυχολόγων πριν ορίσει την θεραπεία που ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση.

Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Ντόναλντ Τασκ ξεκίνησε στις αρχές Σεπτέμβρη, ύστερα από τη σύλληψη ενός 45χρονου άνδρα που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε επί έξι χρόνια την 21χρονη πλέον κόρη του, υπόθεση που είχε συγκλονίσει την πολωνική κοινή γνώμη.

Πηγή: http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2010:2009-09-30-03-37-44&catid=124:2009-01-26-20-29-14

• 2 εβδομάδες μετά...

Η τσεχική αστυνομία εξάρθρωσε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο, το οποίο αποτελείτο από 160 άτομα. "Πρόκειται για το πιο σημαντικό κύκλωμα που εξαρθρώθηκε ποτέ στην ιστορία της χώρας". Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, οι αρχές έψαξαν 150 διαμερίσματα, ενώ...

...κατασχέθηκαν 342 υπολογιστές και κάμερες.

Στους υπολογιστές πήρχαν σκηνές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών ηλικίας ακόμη και ενός έτους.

Οι αρχές ανέφεραν ακόμη ότι το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας αποτελείτο κυρίως από άνδρες ηλικίας από 20 έως 70 ετών, κάθε κοινωνικής κατηγορίας.

Περίπου 840 αστυνομικοί έλαβαν μέρος στην επιχείρηση.

ΠΗΓΗ http://troktiko.blogspot.com/

''...for those about to rock we salute you...''

Έχουν τελειώσει τα σχόλια...

:twisted::twisted::twisted::twisted:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Βίασαν ανήλικο κοριτσάκι!

thumb.php?file=12628.jpg&sizex=300&sizey=225

Δύο νεαροί ηλικίας 16 και 18 ετών οδηγήθηκαν, σήμερα το πρωί, στον ανακριτή με την κατηγορία βιασμού μίας ανήλικης μαθήτριας, μόλις 7 χρόνων, στην Καλαμάτα πριν από ένα χρόνο.

Ειδικότερα, τον Αύγουστο του 2008, οι (τότε) ανήλικοι βίασαν την 7 χρονη (τότε) μαθήτρια η οποία δεχόταν απειλές να μην αποκαλύψει το μαρτύριό της στους γονείς της.

Οι Αρχές, μετά από έρευνες, αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.

ΠΗΓΗ http://www.stifora.gr/index.php

''...for those about to rock we salute you...''

E οχι ρε παιδια οχι. :-(:sad:

Σ αυτα τα πιτσιρικια στηριζουμε το αυριο ..... οχι και αυτα τα ιδια σκ$%^^!:-(:sad::-(

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Απίστευτα και όμως..... Που πάμε? Σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=70344&cid=4

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=70337&cid=4

ναι οκ, μητέρα δεν είχε αυτό το πλασματάκι;;; αν ναι, τι στο καλό έκανε η ... να μην τη χαρακτηρίσω καλύτερα...

Διαφημίσεις

ναι οκ, μητέρα δεν είχε αυτό το πλασματάκι;;; αν ναι, τι στο καλό έκανε η ... να μην τη χαρακτηρίσω καλύτερα...

Το πήγε λέει η γιαγιά (μητέρα της μάνας) στο νοσοκομείο και δεν είπε τι έγινε.Ισχυρίστηκε ότι έπεσε κατα λάθος το παιδί...οπότε βγάλε τα συμπεράσματά σου και για τη μητέρα :twisted::twisted:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

ο 'ανθρωπος' αυτος ειχε λεει ψυχολογικα προβληματα...

οκ, το δεχομαι....

ποιος αφησε το μωρακι στα χερια του? (για να μην μπω στη διαδικασια να ρωτησω, γιατι μια γυναικα κανει παιδι με εναν ψυχικα αρρωστο ανθρωπο)

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του βρέφους, το οποίο σε ηλικία μόλις 11 ημερών, βίωσε την φρίκη από τον ίδιο του τον πατέρα.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη και οι γιατροί στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης δίνουν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό. O νεαρός πατέρας από την Κατερίνη, που συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, χτύπησε το παιδί του με γροθιά στο κεφάλι, το πέταξε στο πάτωμα και στη συνέχεια το κλώτσησε και πάλι στο κεφάλι.

Το νήπιο μετέφερε στο νοσοκομείο η γιαγιά, πεθερά του δράστη, και το παρέδωσε στους γιατρούς χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία του.

www.zougla.gr

ο 'ανθρωπος' αυτος ειχε λεει ψυχολογικα προβληματα...

οκ, το δεχομαι....

ποιος αφησε το μωρακι στα χερια του? (για να μην μπω στη διαδικασια να ρωτησω, γιατι μια γυναικα κανει παιδι με εναν ψυχικα αρρωστο ανθρωπο)

να μην μπεις φυστικανθρωπε ...καμια φορα δε ξέρουμε ουτε τι κουβαλαει ο αλλος ουτε ποιος είναι ουτε που βοσκει ουτε που θα παει ...

το να κανει ενα παιδι αυτη η κυρια με αυτον δνε ξερουμε παλι κατω απο ποιες συνθηκες το εκανε και πως και γιατι ....

και το ψυχικα αρρωστος ..ειναι μια βαρυα κουβαντα που εχω δει να γινεται της μοδός τωρα τελευταια ....και οποιος δεν ξερει απο τετοιες ασθαινιες συνηθως λεει μα καλα ...αυτος ειναι αρρωστος αυτη ...

δεν ηξερε?

δεν είδε ...?

οχι δεν ξέρεις δεν βλέπεις και συχνά ...μαλιστα οταν ζεις καθημερινα με καποιους ανθρωπους, ενω καταλαβαινεις οτι κατι δε παει καλα ουτε θες να το παραδεχτεις ουτε να το δείς αλλα ουτε να το δεί και ο ιδιος ...

ασε που στο ρεπορταζ εγω δε διαβασα τιποτα για την κυρια παρα μονο για την μητερα της.... τεσπα ...

και ποιος αφηνει ετσι τα παιδια στα χερια εστω αν υποθεσουμε ασθενων ?

μια κοινωνια που δεν εχει καμια κοινωνικη μερημνα καμια κοινωνικη πολιτική και που αρνητε καν να αποδεχτει οτι η ψυχικη ασθενεια ΕΙΝΑΙ ασθενεια κι οχι ...ο αλαφροισκοτο στο καμπινκγ ...(φεγγαραααααααακι μουυυυυυυυ....) και ο λολοστεφανης που επεσε απ το δεντρο .... μια κυριακη απογευμα ...

οταν ηταν δωδεκα....

σε μια κοινωνια καταστολης

και οχι προληψης

(ουφ βραδυατικο τα πειρα )

α ναι και να μην ξεχασω ...σε μια κοινωνια που η σωματικη τιμωρια ειναι παρανομη κι εμεις σφυριζουμε κλεφτικα ενω δασκλαλοι γονεις ξενοι δρουν βιαια ...(σε πολλες μορφες πανω στα παιδια μας ) κι εμεις λεμε

ελα μωρε κι εμεις φαγαμε μια σφαλιαρα τι παθαμε ?

ΝΑ ΤΗ ΠΑΘΑΜΕ

....!

αρια,

παιρνω σαν δεδομενο αυτο που γραφτηκε στις εφημεριδες, το 'εγινε γνωστο οτι ο δραστης αντιμετωπιζε ψυχολογικα προβληματα'

προφανως δεν του ξημερωσε ξαφνικα να σαπισει στο ξυλο το νεογεννητο.. αν οντως ηταν αρρωστος και ειχε το ακαταλογιστο, δεν επρεπε να τον αφησουν κοντα στο παιδι

δεν μπορω να ξερω κατω απο ποιες συνθηκες μια γυναικα μενει εγκυος με εναν ψυχικα αρρωστο ανθρωπο, ουτε τι ρολο βαραει η ιδια...

κρινοντας ομως εκ του αποτελεσματος, σκεφτομαι οτι θα επρεπε να εχει αποφευχθει αυτη η τραγωδια αν καποιος σκεφτοταν τις συνεπειες του να γινει πατερας ενας ανθρωπος με τετοια προβληματα

fistikai ,

με έχει πιάσει ο πραγματισμός μου και ο ρεαλισμός μου ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΛΈΩ .... απλά κανω quote το δικό σου γραπτο ...σε με΄να το λέω ....(επαναλαμβανώ)

σκεφτομαι οτι θα επρεπε να εχει αποφευχθει αυτη η τραγωδια αν καποιος σκεφτοταν τις συνεπειες του να γινει πατερας ενας ανθρωπος με τετοια προβληματα
ποιός;

οι ανθρωποι σπέρνουν παιδιά για πλακα.... αυτοί είχαν και τα θέματα τους προφανώς αρα..παμε στην κοινωνία ...ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ; ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΊΑ;

και το θεωρώ πλεόν αφελές να κάνουμε τετοιου φιλοσοφικού τύπου αναλύσεις ...και ερωτήσεις ...

μπορούμε όμως να συμβάλουμε αλλιώς ....

και να γίνουμε όντως ρεαλιστές με συναίσθημα ....

δλδ μπορούμε να συμμετσχασουμε στην εξτρατία που έχει ξεκινήσει το parents (λέω για το parents γιατι εδω γράφουμε ...) μπορούμε να γίνουμε εθέλοντες σε ομάδες που ασχολούνται με αυτα τα ζητήματα ...μπορούμε να παμε στο χαμογελο ενα απογευμα να παιξει το παιδι μας μαζι με τα αλλα ...μπορύμε χιλια δυο ....μεχρι και μαζική επιστολή να στείλουμε στα υπουργία ....

μπορούμε λοιπόν να κάνουμε πραγματα αντι να καθόμαστε να αναρωτιόμαστε .... και αφού η πολιτεία δεν ...και αφολυ δνε υπάρχει κανενα μεσο προστασίας ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ να δημιουργήσουμε την ανάγκη υπαρξης του.....

υ.σ.

η όλη κουβέντα είχε σαν αφορμή γραπτό σου ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ...επαναλαμβάνω !!!!

εγώ ξέρω 2 πράγματα:

1. το να το παίζεις άρρωστος ψυχικά είναι το ευκολότερο τρικ των δικηγόρων ειδικά όταν πρόκειται για τέτοιες, ποινικού περιεχομένου υποθέσεις. Είναι καλύτερο να νοσηλευτείς παρά να φυλακιστείς έτσι δεν είναι; Άλλωστε αν είσαι ψυχικά άρρωστος και λειτούργησες εν θερμώ χωρίς να έχεις συναίσθηση των πράξεών σου, σου εξασφαλίζει την ελαφρύτερη ποινή...

Άλλωστε όντως είναι και της μόδας...

2. Το να χτυπήσεις ένα άλλο ον είναι απαράδεκτο. Είναι όμως αλήθεια ότι κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο κακό. μέχρι σήμερα έχω χτυπήσει το γιο μου 2 φορές στην πάνα του. Και τις 2 φορές είχα άδικο. ήμουν ιδιαίτερα κουρασμένη, εκείνος έτρεχε στο σπίτι με τις κάλτσες και έπεσε ενώ του είχα εξηγήσει ότι θα χτυπούσε γιατί θα γλιστρούσε. Κι όμως θύμωσα μαζί του και του έδωσα 2 ξυλιές στον ποπό...Δεν έκλαψε, με κοίταξε και απλά μου είπε: όχι μαμάκα. Ε λοιπόν, ένιωσα τόσο άσχημα που ορκίστηκα να μην το ξανακάνω ούτε για αστείο...

το παράξενο είναι ότι θεωρούμε εμείς οι ενήλικες ότι πρέπει να δώσουμε και καμία ξυλιά στα παιδιά γιατπι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ... Με τους άλλους ενήλικες γιατί δεν κάνουμε το ίδιο; γιατί μπαίνουμε στη διαδικασία να εξηγήσουμε ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα αλλά δεν τους πλακώνουμε στο ξύλο "για παραδειγματισμό";;;Η απάντηση είναι απλή: γιατί δεν μας παίρνει, γατί δεν θα μας ξαναμιλήσουν, γιατί θα μας βάλουν στο περιθώριο ή θα μας κάνουν μήνυση αν είναι ξένοι...Κι επειδή τα παιδιά δεν θα τα κάνουν όλα αυτά αλλά θα μας αγαπούν και θα μας προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους νομίζουμε ότι πρέπει να τους επιβληθούμε. Δεν μπαίνουμε ποτέ στη διαδικασία να τους εξηγ'ησουμε το γιατί δεν πρέπει να κάνουν κατι επειδή θεωρούμε ότι δεν θα το καταλάβουν. Ε λοιπόν, εμένα ο γιος μου τα καταλαβαίνει όλα. Κι επειδή δεν θεωρώ ότι το παιδί μου είναι διάνοια ή το μόνο πάνω στη γη, είμαι πεπεισμένη ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΜΕ.

Το ξύλο έχει θέση μόνο εκεί οπου δεν υπάρχει λόγος κι επιχείρημα...

Kαλημέρα σε όλους

Μένω Ζεφύρι και απέναντι από το σπίτι μου υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο και ένα ειδικό σχολείο. Δουλεύω αλλά ένα πρωινό που ήμουν σπίτι γιατί είχα το μικρό άρρωστο άκουσα μία δασκάλα από το ειδικό σχολείο να ουρλιάζει εκτός εαυτού σε κάποιο παιδί "αν το ξαναδαγκώσεις θα σου ξεριζώσω τα διόντια" η πεθερά μου που κρατάει το παιδί από το μεσημέρι και μένει στο διπλανό διαμέρισμα μου λέει πως πάρα πολλές φορές ακούει τα παιδιά να ουρλιάζουν να κλαίνε και καμία δασκάλα δεν απαντάει ή δεν τρέχει να τα βοηθήσει. Τις έχω ζητήσει να κρατάει ημερολόγιο ώρα ημέρα και τι ακούει και ετοιμάζομαι να κάνω αναφορά αφού ψάξω που πρέπει να την κάνω. Στο δημοτικό τώρα προχθές πυροβολήθηκε ένα 10χρονο τσιγγανάκι που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Εχθές ο διευθυντής (ΧΙΤΛΕΡ τον λέω εγώ γιατί κάθε μέρα φωνάζει στα παιδιά να μαζευτούν για την προσευχή λες και διοικεί στρατόπεδο) εχθές το απόγευμα ένας συμμαθητής σας πυροβολήθηκε ακούτε αυτά συμβαίνουν σε αυτή την περιοχή.....

Αυτή ήταν η ψυχολογική υποστήριξη του διευθυντή του σχολείου στις παιδικές ψυχούλες που έμαθαν ότι ο συμμαθητής του είναι στο νοσοκομείο και παλεύει για την ζωή του.

FXWyp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...