gavrias

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  3.407
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον gavrias

 • Rank
  Δοκιμή

Converted

 • Περιοχή
  Αθήνα
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  διάβασμα, μουσική, θέατρο...
 • Επάγγελμα
  Μαμά

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν θα έλεγα στο παιδί μισό λεπτό καρδούλα μου να τους ρωτήσουμε. Θα ζήταγα απο τη δασκάλα το λόγο και θα έλεγα σε όλους τους παριστάμενους μ'ενα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά: Συγνώμη αλλά το παιδί μου έχει μια απορία και επειδή δεν ξέρω την απάντηση θα ήθελα τη βοήθειά σας. Όταν τα παιδιά της φέρονται άσχημα και την κοροιδέυουνε γιατί δεν τους μιλάει κανείς?
 2. Και οι προτάσεις γιά όσους "στενοχωρήθηκαν" που δεν υπήρχανε απ'την αρχή ) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 31/05/2011 ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ 1. Να καθορίζεται, στην αρχή κάθε Λαϊκής Συνέλευσης, με σαφήνεια ο τρόπος λειτουργίας της. 2. Οι θεματικές συνελεύσεις να φέρνουν θέματα προς ψήφιση στην Λ.Σ. 3. Αυστηρή τήρηση της διαδικασίας και των ωραρίων της Λ.Σ. 4. Να αυξηθεί ο χρόνος ομιλίας των ομιλητών. 5. Οι ομάδες γραμματειακής υποστήριξης και επικοινωνίας να αλλάζουν κάθε μέρα “πρόσωπα”. 6. Να βρεθεί άλλος τρόπος επιλογής των ομιλητών. 7. Όποιος φεύγει με χαρτάκι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί να το παραχωρεί σε άλλον που δεν έχει μιλήσει. 8. Τι κάνουμε με τις καντίνες; 9. Η ομάδα ψυχραιμίας να αναλάβει τις ενημερώσεις. 10. Δυνατότητα αναθεώρησης ήδη ειλημμένων αποφάσεων ανά πάσα στιγμή. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Να μην πληρώσουμε το χρέος τους. 2. Ανάγκη να γίνει συγκεκριμένη η πολιτική θέση της συνέλευσης. 3. Πρόταση για γενική απεργία – πανκοινωνικό ξεσηκωμό στις 15 Ιουνίου. 4. Τα αιτήματα της Κυριακής 5 Ιουνίου να είναι: Α) Να φύγει η κυβέρνηση Β) Το χρέος δεν είναι δικό μας / Δεν το πληρώνουμε. 5. Όχι στο Δ.Ν.Τ. - Δωρεάν παιδεία - Υγεία - Μεταφορές. 6. Να μην τους αφήσουμε να ψηφίσουν το δεύτερο μνημόνιο. 7. Τα βάρη της κρίσης σε τραπεζίτες, βιομηχάνους και εφοπλιστές. 8. Να τεθεί ζήτημα πολιτειακό. 9. Να γίνει πορεία σε σπίτι κάποιου πολιτικού ή μεγαλοδημοσιογράφου. 10. Δημιουργία κοινωνικής τράπεζας. 11. Να φτιαχτεί πανό με την υπογραφή της συνέλευσης που θα κατεβαίνει στις πορείες. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ 1. Οργάνωση των εκδηλώσεων με κορύφωση (προγραμματισμός). 2. Να δημιουργηθεί ομάδα έρευνας για θέματα κοινοβουλευτικών διαδικασιών. 3. Να βρεθούν τρόποι σύνδεσης της πάνω και της κάτω πλατείας. 4. Να δημιουργηθούν ανταλλακτικά παζάρια – δίκτυα αλληλεγγύης στις γειτονιές. 5. Δημιουργία αφίσας η οποία θα καλεί στην πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης, Κυριακή 05/06/2011. 6. Να συσταθεί ταμείο για τις ανάγκες της Λ.Σ. 7. Να φύγει το πανό της Ε.Λ.Ε. και να μπει άλλο με σύνθημα που θα αποφασίζει η Λ.Σ. 8. Κάλεσμα σε νομικούς και οικονομολόγους που θα εκλέξει η Λ.Σ. ώστε να μας ενημερώσουν για την οικονομική κατάσταση και πιθανώς νομικές διαδικασίες. 9. Να τυπώνονται οι αποφάσεις ώστε να είναι διαθέσιμες και γραπτές σε χαρτί με το λογότυπο της συνέλευσης και ευκρινώς γραμμένο τον ιστοχώρο του κινήματος. (http://www.real-democracy.gr)

 3. Διαφημίσεις


 4. Aγανακτισμένοι στο Σύνταγμα – Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που έχουμε έρθει στο σύνταγμα για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας. Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς. Καλούμε όλους τους Αθηναίους, εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στο Σύνταγμα, και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Σύνταγμα. Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ! ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ! Οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα προχωρούν και στη δημιουργία δικού τους site στη διεύθυνση http://www.real-democracy.gr Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/05/aganaktismenoi-syntagma-psifisma-suneleusi/#ixzz1O1gKbFPE Επειδή δεν το ειδα πουθενά
 5. Μόλις μαζέυτηκα κι εγώ αλλά έμεινε πίσω πολύς κόσμος!!! Είχα να δώ τόσο κόσμο μαζεμένο απο το euro!! Η ατμόσφαιρα μέχρι το τέλος πολύ καλή και μουσικές και τύμπανα και πανέξυπνα συνθήματα κι απ'όλα είχε )
 6. Το οφείλουμε πρώτα απ'όλα στα παιδιά μας και μετά στους εαυτούς μας. Αν μείνουμε άπραγοι σε λίγο θα κλαίμε γιατί δε θα έχουμε να τους δώσουμε ουτε τα απολύτως βασικά...
 7. Και πολύ καλά έκανες paros ))) Το πολύ καλό είναι ότι φαίνεται να οργανώνεται σε πολλές πόλεις!! Και συμφωνώ με Daf.
 8. http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/210627972310743?sk=wall http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4632413 iReport — Greeks are ready to rise tomorrow in all the major cities around Greece. The movement ''aganaktismenoi sto Syntagma'': Frustrated in Syntagma Square is based on the movement of the people in Spain. Media are trying to sabotage this effort and all the movement pages around Facebook are deleted suspiciously! But we will be there! πηγή:http://ireport.cnn.com/docs/DOC-612296
 9. :lol: μπορείς να το αντικαταστήσεις και με εφημερίδα!!! (είναι όμως κομματάκι πιό ακριβή,εκτός κι αν την κόψεις σε μέγεθος γραμματόσημου).
 10. sesame γειά στο χέρι σου! Εμείς ακόμη δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Το ψωμί πχ θα φτάσει 2 ευρώ αλλά το θέμα μας είναι ο DSK και άλλα σκαμπριόζικα.
 11. Επιτέλους έστω και τώρα οι διανοούμενοι αυτής της χώρας αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούνε. Πολύ καλή κίνηση ,ελπίζω να μη μείνει εκεί.
 12. Η εγκατάλειψη συζηγικής στέγης νομικά δεν υφίσταται όσο αφορά τη σχέση του με το παιδί.Πές στο δικηγόρο σου να το δεί λίγο το θέμα ή ρώτα και άλλον δικηγόρο. Παίζει ρόλο μόνο στο να μπορέσεις να πάρεις διαζύγιο εάν δεν πάρετε συναινετικό αν αποδείξεις ότι έτσι επήλθε ισχυρός κλωνισμός στο γάμο σας.
 13. Σκέψου ότι: Κι εκείνη δεν ήταν έτοιμη να γίνει γονιός και να αναλάβει τις ευθύνες του ρόλου της σα μαμά και την ευθύνη ενός σπιτικού με έναν άνθρωπο (που όπως κι εσύ ) δε γνώριζε καλά. Ανοίξατε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και βάλατε για διαιτητές τους γονείς σας. Δεν ξέρω τις ηλικίες σας,όμως : Γιατί πρέπει ο μπαμπάς σου να μιλήσει με το μπαμπά της για ένα θέμα που αφορά εσάς τους δύο και μόνο? Γιατί δε μιλήσατε οι δυό σας (μόνο ) για το ρόλο που θέλετε να έχουν οι γονείς και των δύο στη δική σας οικογένεια? Τι δουλειά έχουν οι συγγενείς, φίλοι ,κοινοί γνωστοί ? (Όσο κι αν είναι καλοπροάιρετοι δεν έπρεπε να έχουν λόγο στη δική σας σχέση). Αυτό που μπορεί να σώσει την όποια κατάσταση είναι να βρείτε τρόπο και χρόνο να λύσετε οτιδήποτε μόνο οι δυο.
 14. Δε θα πώ τίποτα για το αν έπρεπε η νονά να πάει τα δώρα η όχι.(Μήπως αν τα έστελνε απλώς μετά γινόταν θέμα ότι αποφέυγει να δεί το βαφτιστήρι)? Όμως με όλο το σεβασμό, ο χαρακτηρισμός συνεχώς γαιδούρα αναφερόμενη σε έναν άνθρωπο στον οποίο υποτίθετε ότι έχουμε την άνεση να του πούμε τους προβληματισμούς μας, με κάνει να πιστεύω πως, ότι κι αν έκανε η νονά πάλι στραβό θα ήταν. Αν πραγματικά θέλουμε καλοπροαίρετα να λύσουμε ένα θέμα απευθυνόμαστε πρώτα απ'όλα στον άνθρωπο που εμπλέκεται σ'αυτό χωρίς να τον αποκαλούμε γαιδούρι ή ότι άλλο.
 15. Eντάξει συμφωνούμε για το τι κυκλοφορεί. Όμως το ότι κάτι κυκλοφορεί, δεν το νομιμοποιεί κιόλας.Συμφωνείς? Και ναι κι εμένα υπάρχουν πράγματα (πολλά δυστυχώς) που με σοκάρουν πολύ περισσότερο αλλά έτερον εκάτερον.