Jarett

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.435
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

3 Neutral

Περισσότερα για την/τον Jarett

 • Rank
  Δοκιμή

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Jarett

  MATILDA THE MUSICAL

  Να πας, είναι εκπληκτικό, αξίζει όλα τα λεφτά του. Ολα μα όλα τα παιδιά πρωτίστως είναι εκπληκτικά.
 2. Γίνε μέλος (=πληρωνεις συνδρομη) απαίτησε γραπτα ενημερωσεις, συγνετρώσεις κλπ κάντους καταγγελία στην Ενωση Συλλόγων της περιοχής σου η και στο Δημο αν πρέπει (όλοι οι Συλλογοι υποκεινται σε Ενώσεις) Αν εχεις ορεξη δηλαδη γιατί θα γίνει η κακιά και θα χρειαστείς και πολυυυυυυυυυυυυ χρονο για όλα αυτά
 3. Οι εκπαιδευτκοι επιβλέπουν, ουτε σερβιρουν ουτε μαζεύουν, δεν είναι υποχρεωμένοι σύμφωνα με το νομο. Αν ήταν υποχρεωμένοι να 'σαι σίογυρη ότι εγώ τουλαχιστον θα το είχα τραβηξει το θεμα.
 4. ma
  Διαφημίσεις

 5. Αυτό ακριβώς, εγώ κοιταξα αν τα παιδια εξυπηρετουνται (όχι μονο το δικό μου παιδι). Οπότε 800€ τουλαχιστον για την δικιά μας καθαρίστρια ήταν παρα πολύ λίγα γιατί έκανε κι άλλα πραγματα. Είχαμε το κινητό της και μιλάγαμε για τα παιδιά μας. μια φορά που έγινε διάρηξη στο σχολείο και το κάνανε χάλια μέσα στο Πάσχα, πήρε τις κόρες της και πήγε και το εκανε λαμπικο χωρίς να έχει υποχρεώση και αλλα πάρα πολλά. πόσα παιδιά έχετε στο ολοημερο? θεωρώ ότι 20€ το χρόνο (ή 30€ για δυο παιδιά) είναι ένα αξιοπρεπες ποσό για νακλύψουμε την ανυπαρξία του ελληνικου δημοσίου, με την προυπόθεση ότι η κοπέλα που θα αναλάβει θα προσέχει καταλλητα παιδιά. Το να έχω απαιτήσεις να τα ταίζει είναι πολύ μαλλον............αλλά η δικια μας που αγαπουθσε τα παιδιά, τα σερβιρε, τα ταίζα και καθάριζε είτε τα έπαιρνε στο τελος τα λεφτα ειτε όχι.
 6. Υποθετω ότι το ποσό είναι για ολη την χρόνια και δεν ειναι για μισή ώρα. Καθε μηνα σας το ζητήσανε???? Η δικιά μας καθαρίστρια (π.χ.) ταίζε το παιδί μου στο στομα επειδή έκανε κονξες στο φαγητό, όπως και πολλα άλλα παιδιά, δεν σέρβιρε και μαζευε μόνο. Εννοείται ότι είνα παράνομο και φυσικά προερατικό όλα αυτό και γι αυτό δεν το γραφουν, αλλα και μιας και το ελληνικό δημόσιο δεν προβλέπει τραπεζοκόμους και η δάσκαλοι δεν υποχρεουταν να σερβίρουν τα παιδιά, συνήθως οι Συλλογοι το κανονίζουν για να το κάνει η εκάστοτε καθραρίστρια που έχει δικαίωμα να βρίσκετε στο σχολείο. Επίσης μια και λεμε για λεφτά, ουτε η συνδρομή στο Συλλογο είναι υποχρεωτική για να γίνεις μέλος και φυσικά δεν πάει αναλογα το πόσα παιδιά έχεις αλλά είναι ένα ποσό εξάπαξ ανα μέλος (π.χ. μπορεί να θέλουν να γίνουν μέλη και οι 2 γονεις) Εαν σας πουνε κάτι διαφορετικό πες τους να σας φέρουν το καταστατικό που στηρίζουν τα λεγόμενα τους (κι αν το δείτε φέξτε μου)
 7. Λάθος μεγάλο. Οταν αντιμετώπισα ότι ίδιο πρόβλημα μ'εναν πιτσιρικά στη διπλανή πολυκατοικία κάποτε που νόμιζε ότι μπορούσε να το κάνει ντισκοτεκ, του έφερα την αστυνομία, και οταν διαμαρτυρήθηκε στον αστυνομικό ότι ΕΓΩ τον ενοχλώ (χαχαχαχαχ) του εξήγησε ευγενικά ο άνθρωπος ότι αυτός ενοχλεί γιατί δεν μπορεί να ακουει τη μουσική του παραπάνω από όσα ντεσιμπελ ορίζει ο νομος (δεν θυμάμαι πόσα είναι τωρα), επειδή ΔΕΝ είναι ώρες κοινης ησυχίας. Αυτο μας έλειπε να μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει επειδή δεν είναι ώρες κοινής ησυχιας. Ψαχτο.
 8. και τα δυο παραπάνω που λες http://www.onmed.gr/farmako/story/347523/payei-na-einai-ypoxreotiko-to-emvolio-kata-tis-fymatiosis-stin-a-dimotikoy εμάς δεν μας έχουν ζητήσει κανενα βιβλιάριο μόνο καποια στιγμή μου στείλανε ένα ενημερωτικό αν συναινω να μεταβιβαστούν τα ιατρικά στοιχεία του παιδιου μου (φωτο από βιβλιάριο κλπ) στο Δήμο και είπα οχι φυσικά.
 9. Συμφωνώ οτι βλεπει το παιδί σου το αναπαράγει. ειτε Ελληνάκι είτε αλλοδαπό. Τα ουγκανα που παρεμποδίζουν τα προσφυγόπουλα ΠΑΙΔΙΑ να μπαίνουν στα σχολεία μπας και τους μολυνθει το αμόλυντο Ελλάνιο αίμα τους, μετά από 400 χρόνια τουρκοκρατίας, παραμένουν ουγκανα, που κατά πάσα πιθανότητα πληρώνουν και συνδρομή στον Σώρρα. Και οταν καποιο από αυτά τα παιδιά αυτά γινει Ανετοκουμπο, τότε το ουγκανο θα φωνάζει με την Ελληνική σημαία αγκαλιά... εμπαινε Γιαανναααρεεεε
 10. Αυτό ακριβώς. Τα ουγκανα του Ωραιοκάστρου και του κάθε Ωραιοκάστρου διαμορφώνουν αυτη τη στιγμή συνείδησεις στα δόλια τα παιδιά τους. Τα μαθαίνουν να διαφοροποοιύν τους ανθρώπους ανάλογα το χρώμα , το θρήσκευμα και την καταγωγή τους. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. Τα φανατίζουν και τα κάνουν ρατσιστάκια του κερατά. Αν αυριο μεθαύριο έρθουν αυτά τα παιδιά τα "Ελληνάκια" να βαρέσουν και να προγκάρουν άλλα Ελληνάκια να μην απορείτε από που το μάθανε. Ετσι γιατί όλο βλεπουμε στις ειδήσεις τίτλους τους στυλ : ήταν καλός και ήσυχος άνθρωπος, δεν ενοχλουσε κανέναν, έχω πέσει από τα σύννεφα!!!! Αμ δεν έπεσες από τα σύνεφφα, απλά φόραγες τις παρωπίδες σου. Μη συζητησω τι μπορεί να κάνουν σε αλλοδαπους.
 11. Στο πεζοδρόμιο σας αν κατάλαβα καλά? Εκεί δεν δικαούσαστε να βάλετε τίποτε χωρίς έγκριση του Δημου. Από την γραμμή του πεζοδρομίου σας και μέσα οτι κάνετε
 12. Απο τότε που πηγε το παιδί μου Δ δημοτικου και μετά έκοψα με το μαχαίρι να ασχολουμαι με του άλλους γονείς. Συγκεκριμένα δνε θα ήταν υπερβολή να πω το "στρίβω γωνία". Ιδίως μετά την ενασχόληση μου με το Συλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που εκεί αντιμετώπισα την ΠΛΗΡΗ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ παράνοια που επικρατεί απο γονείς που είναι έτοιμοι να ξεφτιλίσουν τον εκάστοτε δάσκαλο ........(στα λόγια πάντα)..........αλλά να μπουν σε κα'να υπουργείο και να ξεφτιλίσουν τον αρμόδιο υπουργό γιατί το σχολειό δεν έχει πετρέλαιο η δασκάλους.......εκεί οοοοχχιιι. Σε ακολουθώ με ευλαβική προσήλωση αγαπητή μου. Δεν ξέρεις ποσο έχω ησυχάσει με αυτή την τακτική.
 13. Παιδί έξω απο την τάξη ανεπίβλεπτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ είτε σε ιδιωτικό είτε σε δημόσιο. (και δεν είναι θέμα παρεμβασης στον τρόπο της δασκάλας αλλα θέμα ασφάλειας) Δεν υπάρχει θέμα συζητησης πλέον. Την επόμενη φορά να τους πείτε αναφορά στην πρωτοβάθμια, να δείτε πως σφίγγουν τα γκεμια.
 14. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22465 Διαβασε τα θέματα του μέλους Sheena
 15. Συνεχώς ακουω κι έχω διαβασει νομίζω κι εδώ μέσα ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι για 3 δόσεις. Οι 3 δόσεις είναι για παιδιά κάτων των 5 μηνών, το διάβασα και το φυλλάδιο της ίδιας της εταιρείας που μου το έδωσε ο παιδίατρός μου γιατί βαρέθηκα να ακουω το μακρύ και το κοντό του καθεμιανου. Εκτός αν για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ο γιατρός σας κρίνει ότι πρέπει να γίνουν 3 δόσεις, οι οδηγίες για το συγκεκριμενο εμβόλιο είναι οι εξής: http://www.paidiatros.com/prolipsi/emvolia/emvolio-meningitidokokkos-b
 16. Δεν υπερβάλει καθόλου. Στο χωριό η προγιαγιά μου είχε κοτέτσι κι έχω αρκετή εμπειρία. Εκτός του ότι θέλει ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ και θα σου βγαίνει η πίστη- μαζεύει και κουνούπια. Η προγιαγιά μου το είχε σχεδόν δίπλα στο σπίτι και εκτός από την μυρωδιά (γιατί μυρίζει όσο και να το καθαρίζεις) υποφέραμε από τα κουνούπια. Μόλις το πήγε στη άκρη του κτήματος ησυχάσαμε από τη βρώμα και τα κουνούπια αλλά δεν ησύχασε εκείνη από το κάθαρισμα. Επίσης όταν ήμουν μικρή στην ταράτσα στου σπιτιού μου είχαμε περιστέρια. Μια από τα ίδια. Δεν συζητάω τι τράβαγε η μάνα των παιδιών που τα είχανε στο καθάρισμα. Επίσης να δεις λίγο το νόμο για διατήρηση ζωων κλπ σε κατοικημένες περιοχές μη σου κάνουν καμιά καταγγελία.