Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Recommended Posts

έχει πάει κάποια φίλη εκεί ? ξέρω ότι πάνε κ παιδάκια αλλά για ποιες ηλικίες ενδείκνυται ?

γράφει στο site του ότι έχει κ παιδικές χαρές. όντως ?

γενικά θα ήθελα εντυπώσεις - μήπως είναι κουραστικό ? δηλαδή περπατάς ατέλειωτα ?

Διαφημίσεις

Προς το παρόν έχει δωρεάν παρκινγκ. Ποδήλατα επιτρέπονται νομίζω στο χώρο γύρω από τη λίμνη και όχι στο πάρκο, αν και εμάς δεν μας σταμάτησε κανείς. Μετά το διάβασα σε μια πινακίδα. Είναι ευχάριστος χώρος, καλύτερα Κυριακή που έχει αρκετό κόσμο ακόμα, γιατί Σάββατα ο κόσμος έχει "σπάσει" λόγω του ότι το ημερολόγιο δείχνει Νοέμβριο και λόγω συνήθειας περισσότερο. Αν δεν σε πειράζει να έχει λίγο κόσμο, ειναι ανοιχτό όλες τις μέρες όλη μέρα.

Εμείς βρήκαμε ευχάριστη τη βόλτα με άλλες οικογένειες, είναι ωραίο μέρος γιατί έχει γρήγορη πρόσβαση από πολλές περιοχές με αυτοκίνητο.

Τι να σου πω, είναι ένα πάρκο αρκετά πρωτότυπο και καλαίσθητο και έχει έναν μεγάλο χώρο με γκαζόν που αρέσει στα μικρά να κυλιούνται. Παιδική χαρά δεν έχει ακριβώς, μόνο κάτι λίγα παιχνίδια που κρατάνε τα μικρά για λίγη ώρα. Γενικά είναι χώρος για βόλτα, αλλά χωρίς να έχει κάτι συγκεκριμένο. Μέχρι πριν λίγες μέρες είχε διάφορες δραστηριότητες, όπως παιδικό σινεμά, δωρεάν, κοίτα το πρόγραμμα να δεις αν έχει κάτι για εσάς. Όλο και κάτι έχει. Επειδή οι δραστηριότητες δεν "τραβάνε" πολύ για μικρά παιδιά, για αυτό προτείνω να πάτε και με άλλους, όπου τα παιδιά θα βρουν ευκαιρία να ξεδώσουν και οι μεγάλοι να τα πουν μεταξύ τους. Να πάτε σιγά σιγά και στην κορυφή που έχει ωραία θέα στη θάλασσα και μια έκθεση ζωγραφικής / γλυπτικής.

Προτείνω και τις ξεναγήσεις μέσα, αξίζει. Για τα μικρά παιδιά ίσως είναι λίγο βαρετό αυτό. Οπότε μπορεί μια παρέα να σπάσει και να είναι οι μισοί μέσα και οι μισοί έξω. Δύσκολα βρίσκεις διαθεσιμότητα για ξενάγηση ΣΚ.

Εγώ, πάλι, δεν έχω να πω και τα καλύτερα

έχω πάει μόνο μία φορά, και σίγουρα από μία φορά δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα, αλλά ήταν τόσο χάλια αυτη η μία φορά, που αν δε με βγάλει ο δρόμος... δεν ξαναπάω.

Είχαμε κανονίσει να πάμε με άλλο ένα ζευγάρι με μωρό το καλοκαίρι (κι εμείς ζευγάρι με μωρό).

Ο χώρος δεν είχε διαμορφωθεί-ολοκληρωθεί πλήρως ακόμα, δηλαδή σου έδινε την αίσθηση ότι ήταν ακόμα εργοτάξιο

Υποτίθεται ότι είναι πάρκο... ε, τα ποδήλατα δεν επιτρέπονται (υπάρχει ταμπέλα, αλλά δε σε αφήνει και ο φύλακας)

Μέσα στο κτίριο με καρότσι δε μπορείς να μπεις (!!!) :shock:

Εμείς θέλαμε να δούμε το κτίριο αλλά και μία έκθεση που είχε εκείνο το διάστημα και ξενερώσαμε.

Ήταν απόγευμα, και παραδόξως ήταν κλειστή η καφετέρια στο ισόγειο του κτιρίου, και ενδεχομένως λόγω καλοκαιριού ήταν γενικώς άδειο το πάρκο.

Τέλος παντων, φύγαμε όχι με καλές εντυπώσεις

Πάντως, αναφορικά με τις εγκαταστάσεις είναι καλές. Υποθέτω, επίσης,ότι όσο περνά ο καιρός θα ολοκληρωθούν πλήρως τα έργα (αν δεν έχουν τελειώσει ήδη) και η βλάστηση θα γίνει πιο "φυσική".

Αν αλλάξουν και λίγο νοοτροπία ίσως γίνουν και family friendly, ακόμα και για οικογένειες με μωρά.

Δεν είναι κακό, απλώς εμένα, εντελώς προσωπικά δε μου άρεσε.

Το ζευγάρι που μας κάλεσε να βρεθούμε εκεί, πάνε πολύ συχνά, γιατί μένουν και δίπλα.

Εγώ πάλι θεωρώ ότι είναι το στολίδι της πόλης μας!

Πήγαμε μια φορά για λίγο εντελώς τυχαία και το προηγούμενο Σαββατο πήγαμε επί τούτου για να περάσουμε όλη την ημέρα μας. Φανταστικό πάρκο για περπάτημα με ψιλοδραστηριότητες για τα παιδιά, είδαμε αγώνες κανώ στο κανάλι και είδαμε και τη βιβλιοθήκη. Στο μεγάλο γκαζόν που είναι μέσα στο πάρκο (όντως δεν επιτρέπονται ποδήλατα) είδα πολλές παρέες να κάνουν πικ νικ-καταπληκτική ιδέα δεδομένου ότι είχε και εναν υπέροχο καιρό εκείνη την ημέρα.

Παιδική χαρά φυσικά και έχει όπως και όργανα γυμναστικής για εμάς τους μεγάλους. Αν πάτε παιδική χαρά πάρτε και κουβαδάκια (αν τα παιδιά σας είναι μικρά), είναι ό,τι πρεπει για δημιουργίες με την ''άμμο''.

Γενικά μόνο καλά λόγια έχω να πω, ιδανική ώρα για βόλτα είναι μετά το φαγητό για να προλάβετε και το ηλιοβασίλεμα ψηλά στο τηλεσκόπιο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αυτο που διάβασα για τα παιδικά καρότσια ισχύει; Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο κ επειδή εχουμε σκοπό να το επισκεφτούμε άμεσα κ με τον μικρό θα ήθελα να το γνωρίζω...ευχαριστώ...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Κορίτσια, αυτο που διάβασα για τα παιδικά καρότσια ισχύει; Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο κ επειδή εχουμε σκοπό να το επισκεφτούμε άμεσα κ με τον μικρό θα ήθελα να το γνωρίζω...ευχαριστώ...

Sunrise, εντός του κτιρίου μας απαγόρευσαν την είσοδο με καρότσι οι φύλακες.

Επειδή έχει περάσει καιρός, δεν θυμάμαι αν υπήρχε και σχετικό αυτοκολλητάκι (βρεφικό καροτσι με Χ) στην είσοδο. Διευκρινίζω ότι δε μας άφησαν καν να μπούμε στο κτίριο, όχι σε κάποια εκθεσιακή αίθουσα. Αυτό σήμερα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.

Στον προαύλιο χώρο, ωστόσο, επιτρέπεται το καρότσι κανονικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Με βάση αυτό το λινκ

http://www.snfcc.org/you-the-snfcc/accessibility/?lang=el

Θεωρώ απίθανο να απαγορεύεται η είσοδος σε βρεφικά καρότσια. Αναπηρικά αμαξίδια καθώς και σκύλοι - οδηγοί τυφλών, γίνονται δεκτοί σε όλους τους χώρους αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα.

Έχει και τηλέφωνο ώστε να λύσετε τυχόν απορίες.

Επίσης έχει αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και έχει ροή καθημερινή.

Εγώ σε επίσκεψή μου στην Αθήνα, θα το επισκεφθώ πάντως.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κουφό μου ακούστηκε κ εμενα...πιθανολογω οτι η επίσκεψη της osin συνέπεσαι με το πιλοτικό προγραμμα λειτουργίας του κτηρίου...καλού κακού πριν πάμε θα το τσεκάρω αν κ θεωρώ απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Κουφό μου ακούστηκε κ εμενα...πιθανολογω οτι η επίσκεψη της osin συνέπεσαι με το πιλοτικό προγραμμα λειτουργίας του κτηρίου...καλού κακού πριν πάμε θα το τσεκάρω αν κ θεωρώ απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Tι να σου πω βρε Sunrise, σου έγραψα την προσωπική μου εμπειρία από εκεί. Στην τελική, ακόμα κι αν συνεχίζουν την ίδια τακτική, δεν είναι μόνο το κτίριο που μπορείς να επισκεφθείς, είναι και ο περιβάλλοντας χώρος

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως με καροτσάκι μπήκα κανονικά στο κτίριο. Αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν- μπετο!!! Πιστεύω πως αρχιτεκτονικά θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά...

Το πάρκο σαν πάρκο εντελώς αδιάφορο.... για την έκτασή του θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο....

Τέλος στο πάρκο με το καροτσάκι υπήρχαν πολλά σημεία με σκαλιά που αναγκαστικά έπρεπε να περάσεις από κει για να πας από το πάρκο στο φάρο και έπεσε κουβάλημα...

Το μόνο ωραίο η θέα....

Γενικότερα πιστεύω παραλιακά υπάρχουν καλύτερα μέρη για μια οικογένεια...

Προχθές που ανοίχτηκε το θέμα, καθώς δεν μπορούσα να πιστέψω πως απαγορεύονται τα παιδικά καρότσια στον χώρο, έστειλα ερώτηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σήμερα έλαβα απάντηση. Σας την παραθέτω ως έχει:

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επικοινωνία. Τα βρεφικά καροτσάκια και τα παιδιά κάθε ηλικίας είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα στο ΚΠΙΣΝ! Το κτιριακό συγκρότημα και το πάρκο είναι επίσης απολύτως προσβάσιμα και πιστεύουμε πως θα ευχαριστηθείτε τη βόλτα σας στο χώρο. Επί του παρόντος, μόνο στο χώρο του Φάρου, όπου φιλοξενείται η Έκθεση «Γιάννης Μόραλης β Χρήστος Καπράλος. Μια φιλία ζωής και τέχνης», δεν είναι δυνατή η είσοδος σε βρεφικά καροτσάκια, για λόγους ασφαλείας λόγω περιορισμένου χώρου. Στο συγκεκριμένο χώρο, μπορείτε να αφήσετε στον προθάλαμο της έκθεσης το/α καροτσάκι/α και να περιηγηθείτε στην έκθεση μαζί με τα παιδιά σας. Ο περιορισμός αυτός δεν θα ισχύει απαραίτητα σε μελλοντικές εκδηλώσεις ή εκθέσεις που θα διοργανώνονται στο Φάρο. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας. Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.SNFCC.org/events. Με εκτίμηση, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Sunrise, εντός του κτιρίου μας απαγόρευσαν την είσοδο με καρότσι οι φύλακες.

Επειδή έχει περάσει καιρός, δεν θυμάμαι αν υπήρχε και σχετικό αυτοκολλητάκι (βρεφικό καροτσι με Χ) στην είσοδο. Διευκρινίζω ότι δε μας άφησαν καν να μπούμε στο κτίριο, όχι σε κάποια εκθεσιακή αίθουσα. Αυτό σήμερα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.

Στον προαύλιο χώρο, ωστόσο, επιτρέπεται το καρότσι κανονικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Τωρα το ειδα το θεμα και δεν αμφιβάλλω οτι σου έτυχε απλα έπρεπε να τους ρωτήσεις γιατι, το λιγοτερο απο περίεργια. Αναλογη εμπειρια με φιλη μου στο εθνικό μουσείο που της την ειπε φύλακας που πηγε να θηλάσει το μικρο που ούρλιαζε απο την πείνα ...

Και εννοείται το τι λενε σε λινκ και σε εμαιλ δεν συμβαινει οτι εφαρμόζεται απο όλους τους υπαλλήλους και στην πραγματικότητα ..

Προκειται για τεραστιο κτιριο, με μεγαλο παρκο.

Η παραπανω ανακοινωση αναφερεται σε συγκεκριμενο μερος του εσωτερικου χωρου, που εχει μια εκθεση. Επειδη δεν εχουμε μπει, δεν ξερω τι ισχυει.

Αυτο ομως που ξερω ειναι οτι στους εξωτερικους χωρους εχει οργανωμενες δραστηριοτητες για παιδια, χωρο με γκαζον και καρεκλες για παιχνιδι, κι οτι παντου οσες φορες ειχαμε παει ηταν γεματο παιδια, ποδηλατα και γονεις με καροτσια.

Εχουν ενα πανεμορφο κηπο με αρωματικα φυτα, ενα λαχανοκηπο που καποιες μερες τα παιδια μαθαινουν κηπουρικη, ενα χωρο παιχνιδιου με υπαιθρια μουσικα οργανα, δραστηριοτητες στο καναλι και αλλα πολλα.

Με χαλαρή διαθεςη κ σύμμαχο μας τον καλο καιρό, ξεκινήσαμε κ εμείς σημερα για να πάμε, αλλα οπως φάνηκε αργότερα λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο καθώς μιλιούνια ανθρώπων είχαν την ιδια ιδέα με εμάς κ οχι άδικα φυσικα...οι υπεύθυνοι για το πάρκινγκ σχεδόν σε απογνωςη,μάταια έκαναν νοήματα για μη διαθεσιμότητα αλλα με τον κακο χαμό που επικρατούσε έπρεπε να φτάσεις μπροςτα στην είσοδο για να να καταλαβεις τι ακριβώς συμβαίνει...μετα απο αρκετή ώρα κ αφου καταφέραμε να ξεκολλήσουμε κάναμε 3-4 κύκλους μπας κ βρούμε κάπου να τρυπώσουμε κ εμείς με το αυτοκίνητο, αλλα τζίφος...τελικά φύγαμε προς τον τελικό προορισμό μας με μια ενδιάμεση στάση στο αλού φαν παρκ...την επόμενη φορα ελπίζω να σταθούμε πιο τυχεροί...που θα παει μόδα ειναι θα περάσει...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως με καροτσάκι μπήκα κανονικά στο κτίριο. Αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν- μπετο!!! Πιστεύω πως αρχιτεκτονικά θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά...

Το πάρκο σαν πάρκο εντελώς αδιάφορο.... για την έκτασή του θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο....

Τέλος στο πάρκο με το καροτσάκι υπήρχαν πολλά σημεία με σκαλιά που αναγκαστικά έπρεπε να περάσεις από κει για να πας από το πάρκο στο φάρο και έπεσε κουβάλημα...

Το μόνο ωραίο η θέα....

Γενικότερα πιστεύω παραλιακά υπάρχουν καλύτερα μέρη για μια οικογένεια...

Κι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Τσιμεντίλα σκέτη. Χάλασε τελείως και την όψη της παραλιακής σε αυτό το σημείο... Θα μπορούσαν να κάνουν μια κατασκευή πιο eco friendly...

Κοριτσια με ολες τα ωραια κ τα λιγοτερο ωραια που αυτο το εργο εχει ,δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειναι δωρο σε καιρο κρισης!ομορφαινει κ αναβαθμιζει τηνπολη μας κ μακαρι η κυβερνηση να το συντηρισει ,γιατι ακουσα οτι συντομα περναει στα χερια του κρατους.Και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειναι οπερα κ βιβλιοθηκη με ενδιαμεσους χωρους εκδηλωσεων κ εκθεσεων νομιζω.Αρα γι αυτο προοριζεται κ συναμα οπως κ να το κανουμε μας εδωσε πολλα εκει που υπηρχε τοσα χρονια το απολυτο τιποτα.

Για τα σκαλιά μέχρι το φάρο έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις όλη τη διαδρομή με ράμπα, αλλά θα κάνεις ζιγκ ζαγκ, δηλαδή δεν πάει από παντού. Συγκεκριμένα στο τέλος της ανηφόρας έχει ράμπα από την πλευρά της λίμνης και πιο κάτω πρέπει να κάνεις ζιγκ ζαγκ. Εναλλακτικά μπορεις να κατεβείς σιγά σιγά στο επίπεδο της λίμνης κοντά στην υποδοχή του μεγάλου κτιρίου και να ανεβοκατεβείς με ασανσέρ. Ξέχασα να το αναφέρω αυτό, αλλά επειδή μιλούσαμε για το πάρκο.

Επειδή αναφέρθηκε η παιδική χαρά, νομίζω ότι δεν είναι κυριολεκτικά μέσα στο πάρκο, δηλαδή αυτό που ονομάζεται λόφος, αλλά διπλα, στους χώρους αναψυχής του δημου Καλλιθέας. Δίπλα είναι βέβαια. Και εκεί ευχάριστα είναι, καθαρά και οργανωμένα. Έχει και μια συμπαθητική ανοιχτή καφετέρια δίπλα στο κολυμβητήριο που μπορείς να χαζεύεις τους κολυμβητές να "βασανίζονται". Μάλλον απευθύνεται στους γονείς των παιδιών που κολυμπάνε, έτσι στα φευγαλέα που την είδα, φαινόταν συμπαθητική. Στο δορυφόρο φαίνεται στο κέντρο το γηπεδο ποδοσφαίρου, από τη μια του μεριά το κολυμβητήριο και από την άλλη η παιδική χαρά. Πρέπει να έχει και μέσα στο πάρκο, αλλα πριν λίγες μέρες που πήγα είπαν ότι είναι "ακόμα" κλειστή γιατί περιμένουν πιστοποιήσεις. Δεν είδα το μεγάλο κομμάτι μπορει να λειτουργεί. Και αυτό επίσης φαίνεται στο δορυφόρο πού είναι, κάπου στους πρόποδες του λόφου.

Ο χώρος του ΚΠΙΣΝ αποτελειται βασικά από τα κτίρια, το πάρκο του ΚΠΙΣΝ = λόφος και το χώρο γύρω από τη λίμνη. Στο χώρο δίπλα από τη λίμνη που είναι όλο τσιμέντο έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν θέμα με τα ποδήλατα. Δεν κατάλαβα αν στο λόφο τα δέχονται τελικά. Πάντως υπάρχει σχετική πινακίδα, στην είσοδο του λόφου, ελπίζω να το θυμάμαι σωστά αυτό. Ίσως δεν θα θέλουν επειδή υπάρχει ένα ειδικό δάπεδο στα μονοπάτια που δεν αντέχει; Καροτσάκια δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο, έχω δει παντού. Μάλλον για κάποιο λογο δεν τα ήθελαν στην έκθεση ή κάτι τέτοιο που γράφτηκε παραπάνω;

Εμείς πάντως το έχουμε κάνει στέκι. Μας αρέσει για περπάτημα. Τώρα που έρχεται χειμώνας δεν ξέρω αν θα μας κρατήσει.

Πράγματι όμως έτσι όπως το βλέπεις από την παραλιακή, δεν λέει και τίποτα σπουδαίο, είναι μάλλον άσχημο. Όμως έχει ωραία θέα όταν ανεβείς πάνω πάνω, σου θυμίζει ότι υπάρχει θάλασσα στην υποτιθέμενη παραλιακή γιατί εκείνη την περιοχή την έχουν λιώσει στο μπαζωμα και η θάλασσα είναι πια μακριά.

Όταν θα πάψει να είναι δωρεάν το πάρκινγκ θα έχει αρκετό χώρο στο μπαζωμένο τσιμετοαχανές πάρκινγκ κάτω από την Εσπλανάδα, καμιά 10ριά λεπτά περπάτημα μακριά.

Κοριτσια με ολες τα ωραια κ τα λιγοτερο ωραια που αυτο το εργο εχει ,δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειναι δωρο σε καιρο κρισης!ομορφαινει κ αναβαθμιζει τηνπολη μας κ μακαρι η κυβερνηση να το συντηρισει ,γιατι ακουσα οτι συντομα περναει στα χερια του κρατους.Και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειναι οπερα κ βιβλιοθηκη με ενδιαμεσους χωρους εκδηλωσεων κ εκθεσεων νομιζω.Αρα γι αυτο προοριζεται κ συναμα οπως κ να το κανουμε μας εδωσε πολλα εκει που υπηρχε τοσα χρονια το απολυτο τιποτα.

Με βάση αυτο που έγραψες θυμήθηκα ένα άρθρο που είχα διαβάσει και έψαξα και βρήκα ένα παρόμοιο...

https://www.thepressproject.gr/article/99868/Mia-dorea-sto-Niarxo

Γενικά αν είσαι κοντά ίσος είναι καλό, εκεί που μένω έχει δύο πλατείες δύο λεπτά με τα πόδια και γενικά πολύ περισσότερες καλές επιλογές για βόλτα, που ικανοποιούν μικρούς μεγάλους, 5 λεπτά με το αμάξι...

Τέλος δε νομίζω πως είναι και πολύ εύκολα προσβάσιμο σε ανθρώπους με αναπηρία...

Γενικά δεν έχω σκοπό να ξαναπάω... Ειδικά όταν μπει και το αντίτιμο στο πάρκιν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

• 5 months later...

Πήγαμε και εμείς χθες στο ΚΠΙΣΝ, ζεστή μέρα με ήλιο, φτάσαμε κατά τις 11:30, παρκάραμε άνετα εντός του parking. 

Δεν κατεβήκαμε στις παιδικές χαρές και στο πράσινο, περιοριστήκαμε στα κεντρικά κτίρια και στον φάρο. Η πρώτη εντύπωση μου είναι "πολύ τσιμέντο, πολύ ασπρίλα". Πραγματικά, ίσως και λόγω ζέστης, νιώθω ότι αυτό το πράγμα θα είναι απλησίαστο το καλοκαίρι που θα κορώσουν τα μπετά. Η δε αντανάκλαση του ήλιου μας κούρασε πολύ. Ίσως μετά από μερικά χρόνια που θα δέσουν τα δέντρα πλάι από το κανάλι να είναι καλύτερα. Πάντως είχε πολύ κόσμο, πολλά καρότσια, το αποκορύφωμα ήταν παιδάκι 2 ετών που το έφεραν βόλτα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο (από τα μεγάλα). Πας βόλτα να ηρεμήσει το κεφάλι σου και έχεις το βζζζζζζ στα αυτιά σου (εκεί θα ήθελα να υπάρχει απαγόρευση να είμαι ειλικρινής).

Το κτίριο της βιβλιοθήκης και η συνολική αισθητική του, μου άρεσαν πολύ, ανυπομονώ να το δω γεμάτο βιβλία. Επίσης είχε πραγματικά πολύ σωστή θερμοκρασία κλιματισμού.

Στο φάρο έχει εκπληκτική θέα, νιώθεις λίγο σα να είσαι σε καράβι. Βοηθούσε πολύ ότι εκεί είχε αεράκι και δροσιστήκαμε κάπως. Κατεβαίνοντας προς τα κάτω με τα πόδια, βλέπαμε ντουμάνια σκόνης πριν το χώρο με το πράσινο, λόγω αέρα και χώματος. Δε θέλω να ξέρω πως θα ήταν αν είμαστε εκεί με μωρό!

Όταν φεύγαμε, κατά τις 13:00 γινόταν πανζουρλισμός, άπειρη κίνηση, πρέπει να κάναμε γύρω στα 20 λεπτά για να βγούμε από το parking!

Δεν ξέρω, έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι άνετο για περπάτημα αλλά πιστεύω και εγώ ότι υπάρχουν άλλα, ωραιότερα και βολικότερα, μέρη για βόλτα με παιδιά. Θα το επιχειρήσω ξανά όμως, αλλά  απογευματινή προς βραδινή ώρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...