Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κατακερματισμος DNA σπέρματος

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ πολύ αρτεμιδα να'σαι καλά.Ελπίζω και εύχομαι το ποσοστό να πέσει και να βελτιωθεί το σπέρμα.Τα έχουμε ξαναπάρει τα profertil απλά τώρα θα τα πάρει για πολύ καιρό.Ευτυχώς βρήκα ένα γερμανικό φαρμακείο και θα τα παραγγείλω από εκεί πολύ πιο φτηνά.Το Φεβρουάριο μετά τις 15 ξεκινάω πρώτα ο Θεός την επόμενη εξωσωματική και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά.

Απο που θα τα παραγγειλεις;;;; Ειναι πολυ πιο φθηνα;;; Τι αλλες βιταμινες υπαρχουν που να μην ειναι και τοσο ακριβες;;;;

Καλη επιτυχια! Η πρωτη σου;;; Με το καλο! Ευχομαι με την πρωτη να μεινεις εγκυος!!!!!!!!

Ολες μας!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 169
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου εύχομαι τα καλύτερα.Εγώ πιστεύω με την αντιβίωση θα φύγει.Μην ανησυχείς.Να μας γράψεις τί έγινε.

Θα σας γραψω! Σας ευχαριστω ολες! Πραγματικα σας ευχαριστω!

Απο που θα τα παραγγειλεις;;;; Ειναι πολυ πιο φθηνα;;; Τι αλλες βιταμινες υπαρχουν που να μην ειναι και τοσο ακριβες;;;;

Καλη επιτυχια! Η πρωτη σου;;; Με το καλο! Ευχομαι με την πρωτη να μεινεις εγκυος!!!!!!!!

Ολες μας!!!!!

'Οχι κορίτσι είναι η τρίτη εξωσωματική.Θα τα παραγγείλω από Γερμανία,οι 180 κάψουλες έχουν 85 ευρώ και 20 τα μεταφορικά.Σήμερα έκανα εγγραφή στο site του φαρμακείου.Λέει παράδοση σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.Περιμένω να πληρωθώ για να τα παραγγείλω.Οι βιταμίνες που έπαιρνε αργινίνη,c,ε βγαίνανε γύρω στα 50 ευρώ με την έκπτωση που μας κάνανε.Απλά τα profertil έχουν και άλλα μέσα όπως Q10,καρνιτίνη,τα οποία ο ουρολόγος μας είπε αν τα πάρουμε ξεχωριστά θα βγουν ακριβά.Γι'αυτό profertil.

'Οχι κορίτσι είναι η τρίτη εξωσωματική.Θα τα παραγγείλω από Γερμανία,οι 180 κάψουλες έχουν 85 ευρώ και 20 τα μεταφορικά.Σήμερα έκανα εγγραφή στο site του φαρμακείου.Λέει παράδοση σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.Περιμένω να πληρωθώ για να τα παραγγείλω.Οι βιταμίνες που έπαιρνε αργινίνη,c,ε βγαίνανε γύρω στα 50 ευρώ με την έκπτωση που μας κάνανε.Απλά τα profertil έχουν και άλλα μέσα όπως Q10,καρνιτίνη,τα οποία ο ουρολόγος μας είπε αν τα πάρουμε ξεχωριστά θα βγουν ακριβά.Γι'αυτό profertil.

oly μολις τις παραλαβαμε απο γερμανια και τις ξεκινησαμε!!!!αντε καλη αρχη και σε σενα!!!!!!

oly μολις τις παραλαβαμε απο γερμανια και τις ξεκινησαμε!!!!αντε καλη αρχη και σε σενα!!!!!!

Σ'ευχαριστώ evelina.Εμείς έχουμε μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου και μόλις πληρωθώ θα παραγγείλω και από Γερμανία.Πάντως είναι πολύ πιο φτηνές.Καλή επιτυχία να έχουμε.:) Υ.Σ.Κάνουν όντως από 1 έως 3 εργάσιμες όπως λέει?Εσείς σε πόσες μέρες τις παραλάβατε?Σου στέλνουν χαρτί να πας να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο?

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ evelina.Εμείς έχουμε μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου και μόλις πληρωθώ θα παραγγείλω και από Γερμανία.Πάντως είναι πολύ πιο φτηνές.Καλή επιτυχία να έχουμε.:) Υ.Σ.Κάνουν όντως από 1 έως 3 εργάσιμες όπως λέει?Εσείς σε πόσες μέρες τις παραλάβατε?Σου στέλνουν χαρτί να πας να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο?

αυτο με τις τρεις μερες δεν ισχυει!!!χαχαχα..εγω τις παρηγγειλα 23 δεκεμβρη κ ηρθαν σημερα....βεβαια επεσαν κ γιορτες στη μεση οποτε δε ξερω αν φταινε οι ταχυδρομοι οι δικοι μας... μας τις εφεραν στο σπιτι κατευθειαν....οποτε μην αγχωνεσαι....

αυτο με τις τρεις μερες δεν ισχυει!!!χαχαχα..εγω τις παρηγγειλα 23 δεκεμβρη κ ηρθαν σημερα....βεβαια επεσαν κ γιορτες στη μεση οποτε δε ξερω αν φταινε οι ταχυδρομοι οι δικοι μας... μας τις εφεραν στο σπιτι κατευθειαν....οποτε μην αγχωνεσαι....

Δε με πειράζει αν κάνουν και μία εβδομάδα,απλά επειδή εδώ που μένουμε δεν έχουμε ταχυδρόμο και έχω θυρίδα,έδωσα σαν πρώτη διεύθυνση το πατρικό μου και σαν δεύτερη τη θυρίδα,μήπως γίνει κανένα μπέρδεμα.

Καλημερα! Απο που παραγγειλατε τα προφερτιλ;Το Site ειναι στα γερμανικα, ε;;

Orly δεν το ηξερα, καλη επιτυχια, με το καλο κοριτσι μου!

Καλησπέρα aigokeraki.Το site είναι στα γερμανικά,αλλά πατάς μετάφραση ελληνικά και τα διαβάζεις μετά μια χαρά.Αν θέλεις πες μου να σου στείλω σε πμ τη σελίδα του φαρμακείου,γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τη γράψω εδώ.

• 2 months later...

Κορίτσια καλησπέρα,

Σε πολλές από εδώ είναι γνωστή η ιστορία μου.

Αρχή προσπαθειών φθινόπωρο 013

24 Ιουνίου 2014 η σύλληψη του μωρού μου

15 Νοεμβρίου 2014 η διακοπή κύησης λόγω ανωμαλίας του εμβρύου.

Οι γιατροι μας έλεγαν όλα καλά κ πως θα ξαναμείνω έγκυος πανεύκολα.Τελικά 1,5 χρόνο μετά τη διακοπή και περπιπου 3 χρόνια μετά το γάμο μου κανένα μωρό και καμία άλλη εγκυμοσύνη.Αντίθετα βρήκαμε ότι είμαστε γεμάτοι από χλαμύδια και ότι ο άντρας μου έχει κατακερματισμό dna 43%.Το λεγόμενο dfi.Ο βιοπαθολόγος μας είπε ότι ο κατακερματισμός πιθανώς να δημιούργησε το πρόβλημα στο εμβρυάκι μας.Έδωσε και μια θεραπεία στον άντρα μου με profertil και μας είπε να μην προσπαθούμε να κανουμε μωρό γιατί οι πιθανότητες να έχει πρόβλημα είναι 1 στις 2.Ο εξωσωματιστής μας είπε ότι ούτε η εξωσωματική με μικρογονιμοποιηση μπορεί να βοηθήσει κι ότι αν υπάρχει πρόβλημα στο dna θα εξακολουθεί να υφίσταται..Please help..

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

Σε πολλές από εδώ είναι γνωστή η ιστορία μου.

Αρχή προσπαθειών φθινόπωρο 013

24 Ιουνίου 2014 η σύλληψη του μωρού μου

15 Νοεμβρίου 2014 η διακοπή κύησης λόγω ανωμαλίας του εμβρύου.

Οι γιατροι μας έλεγαν όλα καλά κ πως θα ξαναμείνω έγκυος πανεύκολα.Τελικά 1,5 χρόνο μετά τη διακοπή και περπιπου 3 χρόνια μετά το γάμο μου κανένα μωρό και καμία άλλη εγκυμοσύνη.Αντίθετα βρήκαμε ότι είμαστε γεμάτοι από χλαμύδια και ότι ο άντρας μου έχει κατακερματισμό dna 43%.Το λεγόμενο dfi.Ο βιοπαθολόγος μας είπε ότι ο κατακερματισμός πιθανώς να δημιούργησε το πρόβλημα στο εμβρυάκι μας.Έδωσε και μια θεραπεία στον άντρα μου με profertil και μας είπε να μην προσπαθούμε να κανουμε μωρό γιατί οι πιθανότητες να έχει πρόβλημα είναι 1 στις 2.Ο εξωσωματιστής μας είπε ότι ούτε η εξωσωματική με μικρογονιμοποιηση μπορεί να βοηθήσει κι ότι αν υπάρχει πρόβλημα στο dna θα εξακολουθεί να υφίσταται..Please help..

Καλησπερα κοπελα μου! Διαβασα την ιστορια σου αν και δε γνωριζω τι ειναι αυτος ο κατακερματισμός του dna στο σπέρμα, θελησα να σου γραψω την ιστορια γιατι ειναι σχετικη.

Εγω εχω 2 παλινδρομες απο χρωμοσωμικη ανωμαλία του εμβρυου και τώρα θα κανουμε καρυοτυπο, θρομβοφιλια και καποιες αλλες εξετασεις που πανε πακετο. Ο γιατρος μας ειπε πως αν το προβλημα ειναι στο DNA μας (στον καρυοτυπο) η μονη λυση ειναι η εξωσωματικη. Τωρα βλεποντας και κανοντας..

Ευχομαι το ονειρο μας να γινει συντομα πραγματικοτητα!

despoina88,

Ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά απ ότι έχω καταλάβει ο κατακερματισμός του dna του σπέρματος δεν έχει να κάνει με τον καρυότυπο.Αν και ο καρυότυπος θα είναι η επόμενη εξέταση που θα κάνουμε.

despoina88,

Ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά απ ότι έχω καταλάβει ο κατακερματισμός του dna του σπέρματος δεν έχει να κάνει με τον καρυότυπο.Αν και ο καρυότυπος θα είναι η επόμενη εξέταση που θα κάνουμε.

Καλησπέρα Δαμασκηνάκι.Ο δικός μου ο σύζυγος είχε κιρσοκήλη,έκανε εγχείρηση πριν δύο χρόνια περίπου.Τώρα έχει ολιγοασθενοσπερμία και υψηλό κατακερματισμό dna σπέρματος.Εγώ έχω κάνει δύο εξωσωματικές χωρίς εμβρυομεταφορά,είμαι των ακραίων περιπτώσεων εγώ.Έμεινα όμως πριν ένα χρόνο φυσιολογικά,αλλά δυστυχώς ήταν εξωμήτριο και έχασα και τη μία μου σάλπιγγα.Τυχαίο γεγονός μου είπαν.Ο ουρολόγος μας έδωσε τα profertil,θα τα παίρνει για πολύ καιρό,μας είπε για οξειδωτικό στρες,αλλά είπε ότι με τη μικρογονιμοποίηση δεν υπάρχει πρόβλημα.Είχαμε κάνει καρυότυπο ζεύγους,νομίζω μία εξέταση καρυότυπου υπάρχει,και όλα ήταν φυσιολογικά.Φυσικά ο ουρολόγος μας είπε μετά από 3 μήνες να ξανακάνει τον κατακερματισμό για να δούμε αν έπεσε το ποσοστό.Εγώ όμως δεν έχω χρήματα και το αναβάλλω για λίγο.Την εξέταση την κάναμε στη βιοιατρική λόγω χαμηλού κόστους και απλά θέλω να πιστεύω ότι είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα.Σε καταλαβαίνω,γιατί και εγώ περνάω τα ίδια.Σε κανα δίμηνο θα πάω για την τρίτη εξωσωματική και ελπίζω το σπέρμα να έχει βελτιωθεί.

Oly75,

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.Εχεις περάσει πολλά γλυκιά μου κ εύχομαι να αγκαλιάσεις σύντομα ένα γλυκό μωράκι.Δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο σημαντικό είναι αυτό το dfi ή αλλιως κατατμηση του σπέρματος.Οι γιατροί που έχω επισκεφθεί έχουν αντικρουόμενες απόψεις.

Oly75,

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.Εχεις περάσει πολλά γλυκιά μου κ εύχομαι να αγκαλιάσεις σύντομα ένα γλυκό μωράκι.Δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο σημαντικό είναι αυτό το dfi ή αλλιως κατατμηση του σπέρματος.Οι γιατροί που έχω επισκεφθεί έχουν αντικρουόμενες απόψεις.

Τί να σου πω βρε κορίτσι,νομίζεις ξέρω και εγώ?Ένας ουρολόγος μας είπε ότι με τη μικρογονιμοποίηση μπορούμε να το προσπεράσουμε.Στο καινούργιο κέντρο που θα κλείσω ραντεβού να δούμε τί θα μου πούνε.Θα τους πω για τη μέθοδο PICSI.Προς το παρόν παίρνει τα profertil από το Δεκέμβριο και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Τι να πω...Θα μας τρελανουν οι γιατροι.Ούτε μεταξύ τους δεν συμφωνούν.Διάβασα σε άλλο θέμα ότι σε στεναχωρεί να είσαι στον ιδιο χώρο με εγκυμονούσες.Βιώνω το ίδιο και με ενοχλει απιστευτα και αυτο το " δεν σου είπα,ξέρεις ποιες είναι έγκυες"λες κ εχω καμία όρεξη να ακούσω.Κ ενώ ξέρουν οτι δεν θέλω να ακούω για εγκυμοσύνες λες κ μου λένε τέτοια επιτηδες.Δόξα το θεό καλοθελήτριες δήθεν φίλες υπάρχουν πολλές.Κ ενώ τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ μου έχουν πει να κάνω το κορόιδο είναι πολύ δύσκολο να μην επηρεάζεσαι.

Τι να πω...Θα μας τρελανουν οι γιατροι.Ούτε μεταξύ τους δεν συμφωνούν.Διάβασα σε άλλο θέμα ότι σε στεναχωρεί να είσαι στον ιδιο χώρο με εγκυμονούσες.Βιώνω το ίδιο και με ενοχλει απιστευτα και αυτο το " δεν σου είπα,ξέρεις ποιες είναι έγκυες"λες κ εχω καμία όρεξη να ακούσω.Κ ενώ ξέρουν οτι δεν θέλω να ακούω για εγκυμοσύνες λες κ μου λένε τέτοια επιτηδες.Δόξα το θεό καλοθελήτριες δήθεν φίλες υπάρχουν πολλές.Κ ενώ τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ μου έχουν πει να κάνω το κορόιδο είναι πολύ δύσκολο να μην επηρεάζεσαι.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα δαμασκηνάκι.Και εγώ ακριβώς το ίδιο νιώθω.Ιδίως όταν μου λένε άντε εσείς θα κάνετε κανά μωράκι μου έρχεται να τους σκυλοβρίσω.Εγώ ποτέ δε πήγα να πω σε ζευγάρι που έχει παντρευτεί,θα κάνετε κανένα μωρό?Ούτε καν σε φίλες μου.Αυτά δε τα ρωτάς.Έχουμε τη στεναχώρια μας εμείς,έχουμε και τους άλλους.

Δυστυχώς οι άνθρωποι είναι αδιάκριτοι.Κάποιοι το κανουν άθελά τους,κάποιοι άλλοι όμως το ευχαριστιούνται.Εμένα όλοι στο περιβάλλον μου ξέρουν πόσο πολύ θέλω ένα μωρακι και πόσο προσπαθώ.Δεν ξέρω εγώ τρία χρόνια παντρεμενη κ ούτε καν προοπτικη για εγκυμοσύνη κ παντου γύρω μου νιοπαντρες με παιδακι ή παιδακια.Έχω χάσει το κουράγιο και την υπομονή μου.

Δυστυχώς οι άνθρωποι είναι αδιάκριτοι.Κάποιοι το κανουν άθελά τους,κάποιοι άλλοι όμως το ευχαριστιούνται.Εμένα όλοι στο περιβάλλον μου ξέρουν πόσο πολύ θέλω ένα μωρακι και πόσο προσπαθώ.Δεν ξέρω εγώ τρία χρόνια παντρεμενη κ ούτε καν προοπτικη για εγκυμοσύνη κ παντου γύρω μου νιοπαντρες με παιδακι ή παιδακια.Έχω χάσει το κουράγιο και την υπομονή μου.

Αχ βρε κορίτσι πόσο σε καταλαβαίνω.Εμένα όταν με ρωτάνε πόσο χρονών είμαι λέω 2 χρόνια μικρότερη,δε ντρέπομαι για την ηλικία μου,αλλά αν πω 40 και κάποιος μου πει καμιά εξυπνάδα για μωρό,δε θα κρατηθώ και θα γίνει χαμός.Απορώ πώς δε ντρέπονται να ρωτάνε τόσο προσωπικά πράγματα.Να φανταστείς πέρσι που είχα κάνει την λαπαροσκόπηση για το εξωμήτριο,όταν γύρισα στη δουλειά από την αναρρωτική,κανένας δεν ήξερε τίποτα,την πρώτη μέρα δε θα ξεχάσω,πονούσα ακόμα από τα ράμματα,γύρισε μία και μου λέει,άντε να κάνεις κανένα μωράκι και εσύ να λείψεις 1.5 χρόνο από τη δουλειά και να ξεκουραστείς.Ακόμα ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι.Να ήξερες πώς αισθάνθηκα.Σηκώθηκα και έφυγα για να μη τη βρίσω και μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα.Εγώ δε μπορούσα να χωνέψω ότι είχα μαζέψει τα πράγματα μου για να φύγω σε άδεια λόγω εγκυμοσύνης και γύρισα μετά από 25 μέρες κενή και χωρίς μωρό και χωρίς σάλπιγγα.Πόση ψυχραιμία μπορεί να είχα.

Καλησπέρα, Δαμασκηνάκι.

Οι ιστορίες μας μοιάζουν σε αρκετά σημεία. Εμείς καταφύγαμε στην εξωσωματική λόγω στίγματος γιατί κάναμε μία διακοπή κύησης επειδή έπασχε το έμβρυο από μεσογειακή αναιμία αλλά μέχρι στιγμής με την εξωσωματική είχα βιοχημικές και μία ανεμβρυική. Κάναμε κι εμείς dfi αναζητώντας τον λόγο -δεδομένου ότι δεν βρεθήκαμε στην εξωσωματική λόγω υπογονιμότητας- και ήταν 50%! :shock: Όταν είχα μείνει φυσιολογικά ήταν μόλις 17%!

Τα χλαμύδια χρειάζονται θεραπεία γιατί επηρεάζουν το σπέρμα και κατ' επέκταση την ανάπτυξη του εμβρύου. Επίσης στις γυναίκες συνδέονται με αποβολές α' τριμήνου. Χρειάζεται καλή θεραπεία για να εκριζωθούν και καλό είναι να τα θεραπεύσετε πριν προχωρήσετε σε σύλληψη. Επίσης, το dfi αυξάνεται και από τα μικρόβια και ιούς οπότε πέρα από τα Profertil ένα "καθαρό" σπέρμα δεν θα έχει υψηλό dfi. Στο forum της εξωσωματικής υπάρχει αντίστοιχο θέμα με αρκετές πληροφορίες.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=142731

Καλή επιτυχία!

Oly75,

Διάβασα την ιστορία σου κ στο τόπικ του κατακερματισμού που μου έστειλε η indyla.Κουράγιο κουκλίτσα μου.Είσαι κοντά και θα τα καταφέρεις, είσαι στην άκρη του τούνελ.Το ξέρω ότι θα τα καταφέρεις,έχετε βρει όλες τις αιτίες και θα φτάσετε στην πηγή να πιείτε νεράκι.Όμως σε παρακαλώ,μην κάνεις αλλη εξωσωματική αν δεν ξανακάνετε το dfi.Indyla έχεις περασει κ εσύ πολλά...Τουλάχιστον έπεσε το ποσοστο του dfi?Το μήνυμα σου ήταν πολύ κατατοπιστικό και σευχαριστώ.

Καλημέρα,

Χαίρομαι που βρήκες χρήσιμο το μήνυμά μου. Για εμάς δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έχει επαναλάβει ακόμα την εξέταση. Πήγαμε σε μία γιατρό που θεωρείται κορυφή στα μικρόβια και μας έδωσε δύο μήνες αντιβίωση (θεωρείται ότι τα χλαμύδια θεραπεύονται πολύ δύσκολα). Οπότε περιμένουμε να τελειώσει η θεραπεία για να δούμε πως είναι η κατάσταση. Είμαι αισιόδοξη πάντως. Η αλήθεια είναι πως οι γιατροί δεν εστιάζουν ιδιαίτερα στο σπέρμα και αυτό είναι λάθος. Σ' εμάς το είπαν άλλοι γιατροί να το κοιτάξουμε και όχι ο γιατρός της εξωσωματικής. Εκείνος σου λέει αν είναι καλό το σπερμοδιάγραμμα τότε είναι όλα μια χαρά. Ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι και το διάβασα και στη διεθνή βιβλιογραφία ότι υψηλό dfi συνδέεται με αποτυχία στην εμφύτευση. Οπότε χρειάζεται επιπλέον εξέταση dfi και καλλιέργεια.

Καλή επιτυχία στην πορεία σε όλες!

Oly75,

Διάβασα την ιστορία σου κ στο τόπικ του κατακερματισμού που μου έστειλε η indyla.Κουράγιο κουκλίτσα μου.Είσαι κοντά και θα τα καταφέρεις, είσαι στην άκρη του τούνελ.Το ξέρω ότι θα τα καταφέρεις,έχετε βρει όλες τις αιτίες και θα φτάσετε στην πηγή να πιείτε νεράκι.Όμως σε παρακαλώ,μην κάνεις αλλη εξωσωματική αν δεν ξανακάνετε το dfi.Indyla έχεις περασει κ εσύ πολλά...Τουλάχιστον έπεσε το ποσοστο του dfi?Το μήνυμα σου ήταν πολύ κατατοπιστικό και σευχαριστώ.

Καλησπέρα Δαμασκηνάκι.Να υποθέσω ότι με το dfi εννοείς το κατακερματισμό dna του σπέρματος?Η indyla αναφέρει για χλαμύδια και μικρόβια.Εμάς όλες οι καλλιέργειες του συζύγου ήταν και είναι καθαρές.Ο ουρολόγος μας είπε για οξειδωτικό στρες και ο σύζυγος έχει ολιγοασθενοσπερμία.Μας είπε βέβαια να ξανακάνουμε την εξέταση σε 3 μήνες,αλλά εγώ δεν έχω χρήματα.Προσπαθώ να μαζέψω για την εξωσωματική.Μας είχε πει ότι μετά από το 2μηνο μπορούμε να κάνουμε εξωσωματική.Αυτά θα τα πω βέβαια στο embryolab όταν θα κλείσω ραντεβού να δω τί θα μου πούνε.Τώρα άλλοι μου λένε έπρεπε να κάνω αλλού τον κατακερματισμό σε ειδικό εργαστήριο και άλλοι μου λένε δε πειράζει που τον κάναμε στη Βιοιατρική,ήταν πολύ πιο φτηνά.Ο ουρολόγος μας είπε ότι έχουν καλά μηχανήματα,όσον αφορά αν το απότελεσμα είναι αξιόπιστο.Κορίτσια μακάρι να είχα χρήματα και να πήγαινα σε εξειδικευμένο εργαστήριο να την κάνω,όπως και να έκανα εντελώς προληπτικά εξετάσεις θρομβοφιλίας για μένα,αλλά δυστυχώς δεν περισσεύουν.

Καλησπερα κοριτσια καο απο εμενα:) ..σασ διαβαζω καιρο και να που ηρθες καιρος να γραψω και γω..Ειμαστα ακομα στην φαση ερευνας κεντρου και διαγνωστικες εξετασεις πανε 4χρονια προσπαθειων και τιποτα..Διαβαζω για τον κατακερματισμό dna τι ειναι ακριβως-που γινεται και τι κοστος εχει αυτο?:confused:

κοριτσια καλημερα!!!θα σας πω κ γω την ιστορια της κολλητης μου να χαρειτε!! παντρεμενη με τον αντρα της 5 χρονια...κ οι δυο μικροι σε ηλικια...28 ετων...ο συζυγος με σοβαρη ολιγοασθενοτερατοσπερμια κ κατακερματισμο σπερματος 60%.... κ απο αξιολογο κεντρο του κ Λυμπεροπουλου... μια αποτυχημενη εξωσωματικη στο κεντρο του Μαστρ@@@να και τωρα μετα απο τοοοοσα χρονια επιτελους εγκυουλα!!εκανε μικρογονιμοποιηση κ βλαστοκυστες κ τα καταφερε!!!ολες θα τα καταφερουμε αρκει να ψαχνομαστε σωστα....μη χανετε την πιστη σας....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...