Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΩΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

Recommended Posts

signomi pou epemveno.....lipame para poli gia to apotelesma!!! elpizo na vris ta apothemata psixika, somatika ke ikonomika etsi oste na sinexisis!!! na skeftese ta katepsigmena pou se perimenoun....ine megali ipothesi pou ta exis!!!!

ithela na sou po pos i glikoziliomeni ine edelos alo pragma apo tin kabili zaxarou! kalo tha itan na kanis kabili!

ke defteron ta nk den exoun kamia sxesi me to protokolo pou akolouthis!!!! thelo na elpizo pos den exis katalavi kala ke oxi pos sou ipe toso megali anoisia o giatros sou!!!!!

efxome i epomeni na ine i tixeri!!!!

sibasxo......!!!!!!!!

εννοειται ότι μπορει να επεμβαινει οποιος θελει.

καμπυλη ναι τι ξερω οτι ειναι αλλο.

οσο για τα nk, εννοούσα ότι στο πρωτοκολο μου, έιχε βαλει και intralipid ενεση και medrol που ειναι για καταπολεμηση των νκ. εξετασεις δεν ειχα κανει γιατι ειπε ότι δεν χρειάζεται αφού πηρα αυτή την αγωγή.

οπως επισης δεν εχω κανει εξετασεις θρομβοφιλια για την οποια ομως, εκανα ενεσεις ivor σε καθημερινη βαση μαζι με salospir

Διαφημίσεις

εννοειται ότι μπορει να επεμβαινει οποιος θελει.

καμπυλη ναι τι ξερω οτι ειναι αλλο.

οσο για τα nk, εννοούσα ότι στο πρωτοκολο μου, έιχε βαλει και intralipid ενεση και medrol που ειναι για καταπολεμηση των νκ. εξετασεις δεν ειχα κανει γιατι ειπε ότι δεν χρειάζεται αφού πηρα αυτή την αγωγή.

οπως επισης δεν εχω κανει εξετασεις θρομβοφιλια για την οποια ομως, εκανα ενεσεις ivor σε καθημερινη βαση μαζι με salospir

a ok! leo ke ego....tromaksa etsi opos to katalava prin!!!! ouf.....molis mou figane ta nevra! xaaxaxaxaxa.....

vevea genika ime tis nootropias pos kalo tha itan i agogi na stirizete se eksetasis!!!! toso prama proliptika?????

ego nomizo tha to epsaxna stin thesi sou! tha ekana ke gia thromvofilia ke gia nk! ke an proekipte kapio evrima tha apefthinomoun ston katalilo giatro analoga! den ine ola gia ola!!!! i ginekologi as arkestoun sta ginekologika themata ke mono!!!! as min kanoun ke tous ematologous, ke tous genetistes,ke tous anosologous, ke tous ourologous, ke tous endokrinologous ke ola..........

ta katepsigmena sou na skeftese esi!!!!!!

a ok! leo ke ego....tromaksa etsi opos to katalava prin!!!! ouf.....molis mou figane ta nevra! xaaxaxaxaxa.....

vevea genika ime tis nootropias pos kalo tha itan i agogi na stirizete se eksetasis!!!! toso prama proliptika?????

ego nomizo tha to epsaxna stin thesi sou! tha ekana ke gia thromvofilia ke gia nk! ke an proekipte kapio evrima tha apefthinomoun ston katalilo giatro analoga! den ine ola gia ola!!!! i ginekologi as arkestoun sta ginekologika themata ke mono!!!! as min kanoun ke tous ematologous, ke tous genetistes,ke tous anosologous, ke tous ourologous, ke tous endokrinologous ke ola..........

ta katepsigmena sou na skeftese esi!!!!!!

χαχαχα

ειδικα για τα νκ που τον ρωτησε ο αντρας μου, του ειπε οτι δεν τα πολυπιστευει.

και εχω μαθει οτι και αλλοι γυναικολογοι το λενε αυτο.

τελος παντων, μετα απο δυο αποτυχημενες εξωσωματικες με δανεικα, υστεροσκοπηση, σαλπιγγογραφια καθαρες, εμβευα πολυ καλα (θεωρητικά τουλάχιστον) θα απευθυνθω στην λευκού, ανοσολογος από την θεσσαλονικη, προτού δοκιμασω με τα κατεψυγμενα εμβρυα για να βρουμε τι φταιει. αφού οι εξετασεις που εγραψα πριν δεν εδειξαν κατι κατι θα φταιει

χαχαχα

ειδικα για τα νκ που τον ρωτησε ο αντρας μου, του ειπε οτι δεν τα πολυπιστευει.

και εχω μαθει οτι και αλλοι γυναικολογοι το λενε αυτο.

τελος παντων, μετα απο δυο αποτυχημενες εξωσωματικες με δανεικα, υστεροσκοπηση, σαλπιγγογραφια καθαρες, εμβευα πολυ καλα (θεωρητικά τουλάχιστον) θα απευθυνθω στην λευκού, ανοσολογος από την θεσσαλονικη, προτού δοκιμασω με τα κατεψυγμενα εμβρυα για να βρουμε τι φταιει. αφού οι εξετασεις που εγραψα πριν δεν εδειξαν κατι κατι θα φταιει

odos poli giatri den ta polipistevoun.....ke me exoun pisi gia afto emena prosopika!!!! sinithos omos osi den pistevoun sta nk den pistevoun oute stin"therapia" ke kala!!!!!!

telos padon.....avisos to thema.....

pados mia fili mou me poles apotiximenes prospathies stin plati tis.....ke me dika tis ....ke me danika.....ke exodas kani ta pada apo eksetasis! edopise to provlima me tin viopsia endomitriou, stin opia anakalipse pos den ipirxan pinopodia etsi oste na gatzothi to emvrio!!!!

efxome poli grigora na vris tin etia ke na tin lisis!!! ke sidoma na diavaso ta efxarista nea gia tin thetiki sou xoriaki!!!!!

Πως μπορούμε να σιγουρευτουμε πως δυο παιδιά όπου προέκυψαν από την ίδια δότρια ωαριων, δε θα συναντηθου τυχαια ερωτευτουν και αναπαραχθουν. Δε θα προκαλούσε πρόβλημα η αιμομιξια; γιατί στη πραγματικότητα ετεροθαλη αδερφια θα είναι.

Διαφημίσεις

αυτο δεν φαινεται με την υστεροσκοπηση? δεν διορθωνετε με το σκρατσινγκ?

oxi.....den fenete me tin isteroskopisi!!!! oute diorthonete me to scraching! ine idiki viopsia pou apo oso ksero mono enes tin kani....diladi oli i giatri se afton stelnoun ta digmata gia analisi ke kitai akrivos afto pou sou ipa...an iparxoun pinopodia! i viopsia ginete se 2 fasis! me diafora 2-3 meres metaksi tous! ponai vevea ala nomizo oti ginete ke me narkosi! i fili mou pou tin ekane ke vrike oti ipirxe afto to provlima ekane tora mia therapia me afksitikous paragodes ke tha epanalavi tin eksetasi gia na di an exoun emfanisti ta pinopodia!!!! ixe kani ke isteroskopisi ke apola!!!! den ine i viopsia pou kanoun gia mikrovia ke kakoithies (pou tin kanoun sinithos mazi me tin isteroskopisi)! ino pio eksidikevmeni eksetasi!

θα παει αυριο ο αντρας μου να τα πουν απο κοντα.

να τον ρωτησει και ποσα θα παρει για εμβρυομεταφορα με τα κατεψυγμενα που εχουμε, οταν το επιχειρησουμε. 1.100 ειχε πει για εμβρυομεταφορά, τωρα με 2 αποτυχημενες προσπαθειες, ο αντρας μου θα του πει να πάρει λιγοτερα.

υστεροσκοπηση δεν εδειξε τιποτα, τα εμβρυα ηταν πολυ καλα, οποτε θα στραφουμε σε ανοσολογικές εξετασεις πρωτου κανουμε οτιδήποτε αλλο. εχει παρει ηδη τηλεφωνο μια γιατρο στην θεσσαλονικη, λευκού λεγεται, θα κλεισουμε ραντεβου με ολες τις εξετασεις να μας πει τι να κανουμε.

Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η "ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ"

Τι να πω συμπάσχω, η Τρίτη να ειναι και τυχερή!!!

Για θρομβοφιλια που ρώτησα κι εγώ μου είπε ο γιατρος οτι ήμουν καλυμμένη με τις innohep και την ασπιρίνη και αφετέρου η θρομβοφιλια δεν εμποδίζει την σύλληψη και την εμφύτευση αλλα αργότερα δημιουργεί τα προβλήματα.

Πως μπορούμε να σιγουρευτουμε πως δυο παιδιά όπου προέκυψαν από την ίδια δότρια ωαριων, δε θα συναντηθου τυχαια ερωτευτουν και αναπαραχθουν. Δε θα προκαλούσε πρόβλημα η αιμομιξια; γιατί στη πραγματικότητα ετεροθαλη αδερφια θα είναι.

Νομίζω οτι ειναι κατι που όλες μας το σκεφτόμαστε. Θέλω να πιστεύω οτι μπορει να υπάρχει μια ανταλλαγή μεταξύ χωρών.

Καλή επιτυχία να εχεις στην προςπαθεια σου.

αυτο το ερωτημα το εχω κανει και γω.. μαλλον το εχω σκεφτει..εχω δωσει την δικια μου α[αντηση στο θεμα... βεβαια δεν κερω αν ησχιει..

καταρχην νομικα το παιδι ειναι δικο μας..!! δε νυπαρχει αμφιβολια γιαυτο!! τωρα οσο για το αν θα ειναι αδερφια γιατι σιγουρα η κπελα που εχει δωσει σε μενα θα εχει δωσει και σε αλλες κοπελες.. εχω σκεφτει οτι την καθε δωτρια την προοριζουν για ενα φυλο παιδιου.... δλδ!! λεω τωρα εγω.. υπαρχει η Μαρια και η Ελενη.. στη Μαρια ο γιατρος εχει αποφασισει οτι τα ωαρια που θα παρει και θα τα ενωσει με το σπερμα της συζηγου που θα σχρειαζεται θα κανει μονο κοριτσια..και τα ωαρια της Ελενης θα τα ενωσει με το σπερμα αλλου συζηγου και θα κανει μονο αγορια... το ερωτημα ειναι οτι αν η δωτρια εχει δικα της παιδια και τι φυλο ειναι τα παιδια...... εκει ειναι το θεμα...

η κουνιαδα μου ειναι δικηγορος και θα το ψαξει αν υπαρχει συγγενια μεταξυ τους....... σιγουρα θα υπαρχει αφου ειναι απο ιδια μανα(μελαδελφια..) οταν μαθω θα το αναφερω!! βεβαια ειναι πολυ νωρις να σκεφτομαστε κατι τετοιο... μεχρι να φτασει το παιδι να κανει σχεσεις εχουμε μπροστα μας τουλαχιστον 16 χρονια!! οποτε..... δεν χρειαζεται να παιδευομαστε και να σκεφτομαστε διαφορα!! βεβαια θα δουμε και την θεωρια που λεω και γω!! μακαρι να πανε καλα με μενα και με αλλες κοπελες που περιμενουν διδυμακια απο δανεικα να δουμε αν τα μωρακια εχουν το ιδιο φυλο......!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Διαφημίσεις

Τζινακι ειναι μια σωστή και λογική σκέψη αυτή που κανεις, αλλα αν ηταν έτσι έπρεπε ο γιατρος να σου πει θα γίνει προεμφυτευτική για αυτούς τους λόγους. προτιμάτε απο τη δότρια σας να έχετε κορίτσια ή αγόρια. Και στην τελική γιατι να το αποφασίσει ο γιατρος αφού δεν θα ειναι απο την φύση?

Γενικως μη βάζετε στο μυαλό σας τέτοια πράγματα.....

Τζινακι ειναι μια σωστή και λογική σκέψη αυτή που κανεις, αλλα αν ηταν έτσι έπρεπε ο γιατρος να σου πει θα γίνει προεμφυτευτική για αυτούς τους λόγους. προτιμάτε απο τη δότρια σας να έχετε κορίτσια ή αγόρια. Και στην τελική γιατι να το αποφασίσει ο γιατρος αφού δεν θα ειναι απο την φύση?

Γενικως μη βάζετε στο μυαλό σας τέτοια πράγματα.....

κοιτα!! ξερω το οτι ο εμβρυλογος το φυλο του παιδιου το ξερει..γιατι το σπερμα ειναι αυτο που καθοριζει το φυλο....οποτε οταν υπαρχει αυτη η μεθοδος σιγουρα ξερουν το τι θα ειανι το παιδι?? αυτη η αποψη ειναι δικη μου!! ετσι?? δεν ρωτησα κανεναν!! απ΄λα σκεφτομενη το πως γινεται βρηκα αθυτη τη λυση.... βεβαια θεωρω οτι αν οντως υπαρχει αιμομυξια μεταξυ των παιδιων τοτε δεν θα υπηρχε θεμα ?? ειανι παρανομο...καποια λυση υπαρχει στο μυστηριο!! και οπως ειπα θα μαθω απο την κουνιαδα μου!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Τι να πω συμπάσχω, η Τρίτη να ειναι και τυχερή!!!

Για θρομβοφιλια που ρώτησα κι εγώ μου είπε ο γιατρος οτι ήμουν καλυμμένη με τις innohep και την ασπιρίνη και αφετέρου η θρομβοφιλια δεν εμποδίζει την σύλληψη και την εμφύτευση αλλα αργότερα δημιουργεί τα προβλήματα.

εμενα ivor και salospir για την θρομβοφιλια και μου ειχε πει το ιδιο. οπως και τα nk οτι ειμαι καλυμενη με τις intralipid και τα medrol. ή για διαφορες αρρωστιες με τα valtrex, τα zithromax και τα vibramicyn.

τι να πω. θα δω τι θα πει αυριο στον αντρα μου

κοιτα!! ξερω το οτι ο εμβρυλογος το φυλο του παιδιου το ξερει..γιατι το σπερμα ειναι αυτο που καθοριζει το φυλο....οποτε οταν υπαρχει αυτη η μεθοδος σιγουρα ξερουν το τι θα ειανι το παιδι?? αυτη η αποψη ειναι δικη μου!! ετσι?? δεν ρωτησα κανεναν!! απ΄λα σκεφτομενη το πως γινεται βρηκα αθυτη τη λυση.... βεβαια θεωρω οτι αν οντως υπαρχει αιμομυξια μεταξυ των παιδιων τοτε δεν θα υπηρχε θεμα ?? ειανι παρανομο...καποια λυση υπαρχει στο μυστηριο!! και οπως ειπα θα μαθω απο την κουνιαδα μου!!

Εγώ ρώτησα την εμβρυολογο όσων αφορα το φυλλο των εμβρυων και

μου απάντησε πως όντως ενας εμβρυολογος μπορεί να μαθει το φυλλο, αλλα ειναι μια αλλη διαφορετική διεργασία όπου δεν εφαρμόζεται στη δικια μας περισταση για ηθικους λογους. Τώρα κατά ποσο είναι αληθές αυτο που μου είπε, είναι άλλο θέμα. Εγώ θα εχω ενημερωσει το παιδι μου ετσι ώστε να κανει τις απαραιτητες εξετασεις πριν την αναπαραγωγή του.

Καλή επιτυχία να εχουμε όλες κορίτσια

εδωσα. δηστυχως αρνητική. 0.1

Vbrillis καλησπερα,

επειδη παρακολουθω το foroum εδω και καιρο,κ ας μην πολυγραφω τωρα μολις ειδα το αποτελεσμα της χοριακης σου κ στεναχωρηθηκα αρκετα.Θυμηθικα εμενα ακριβως πριν ενα μηνα περιπου....0.1 ειχα και εγω.

Δεν πειραζει ομως,εμεις προσπαθησαμε κ θα ξαναπροσπαθησουμε παλι.

Το ξερω οτι ειναι πολυ νωπο ακομα ομως μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα.Βεβαια οτι κ να σου λεω τωρα δεν εχει σημασια,απλα αισθανομαι οτι συμπασχω μαζι σου,οπως κ με τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι στην ιδια φαση.

Που θα παει θα ερθει κ η δικη μας σειρα.....χρειαζεται επιμονη κ υπομονη.

Μη στεναχωριεσαι ,η επομενη φορα θα ειναι και η τυχερη μας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ ρώτησα την εμβρυολογο όσων αφορα το φυλλο των εμβρυων και

μου απάντησε πως όντως ενας εμβρυολογος μπορεί να μαθει το φυλλο, αλλα ειναι μια αλλη διαφορετική διεργασία όπου δεν εφαρμόζεται στη δικια μας περισταση για ηθικους λογους. Τώρα κατά ποσο είναι αληθές αυτο που μου είπε, είναι άλλο θέμα. Εγώ θα εχω ενημερωσει το παιδι μου ετσι ώστε να κανει τις απαραιτητες εξετασεις πριν την αναπαραγωγή του.

Καλή επιτυχία να εχουμε όλες κορίτσια

καλησπερα!! οι εμβρυολογοι το ξερουν το φυλο του παιδιου απλα δεν μπορουν να το πουν για να μην υπαρχει η επιλογη φυλλου του παιδιου απο τους γονεις.. οσο τωρα για την αποψη σου δεν την θεωρω σωστη ως προς την ενημερωση του παιδιου για το πως προηλθε.... του να του πεις οτι εκανες εξωσωματικη οκ σωστο αλλο οχι οτι ειναι με δανεικο και οτι υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν αδερφια δικα στον πλανητη...... ειναι πολυ μεγαλο θεμα.. θελει σιγουρα συζητηαη με ψυχολογο οταν θελησεις να του το πεις... και σκεψου και το αλλο.. δεν μπορει καθε τοσο οταν θα γνωριζει καποιον η καποια να κανει εξετασεις....η ακομα χειροτερα να φτασουν σε γαμο και να γινει αυτη η στραβη...... καταλαβαινεις τι εννοω... πιστευω οτι καπως γινεται. αλλιως οπως ειπα και παρα πανω θα ηταν παρανομο.. ολοι οι γιατροι που ασχολουνται με αυτη τη μεθοδο θα ηταν φυλακη...

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

καλησπερα!! οι εμβρυολογοι το ξερουν το φυλο του παιδιου απλα δεν μπορουν να το πουν για να μην υπαρχει η επιλογη φυλλου του παιδιου απο τους γονεις.. οσο τωρα για την αποψη σου δεν την θεωρω σωστη ως προς την ενημερωση του παιδιου για το πως προηλθε.... του να του πεις οτι εκανες εξωσωματικη οκ σωστο αλλο οχι οτι ειναι με δανεικο και οτι υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν αδερφια δικα στον πλανητη...... ειναι πολυ μεγαλο θεμα.. θελει σιγουρα συζητηαη με ψυχολογο οταν θελησεις να του το πεις... και σκεψου και το αλλο.. δεν μπορει καθε τοσο οταν θα γνωριζει καποιον η καποια να κανει εξετασεις....η ακομα χειροτερα να φτασουν σε γαμο και να γινει αυτη η στραβη...... καταλαβαινεις τι εννοω... πιστευω οτι καπως γινεται. αλλιως οπως ειπα και παρα πανω θα ηταν παρανομο.. ολοι οι γιατροι που ασχολουνται με αυτη τη μεθοδο θα ηταν φυλακη...

Σεβαστή η άποψη σου αλλά εγώ πιστεύω ότι πρέπει το παιδι σε οριμη ηλικία να τα μαθει όλα και όταν είναι να παντρευτεί θα κάνουν μια επιπλέον εξέταση, όπως κοιταζουμε σημερα για το στιγμα.

Σεβαστή η άποψη σου αλλά εγώ πιστεύω ότι πρέπει το παιδι σε οριμη ηλικία να τα μαθει όλα και όταν είναι να παντρευτεί θα κάνουν μια επιπλέον εξέταση, όπως κοιταζουμε σημερα για το στιγμα.

εννοειται οτι ειναι η αποψη μου!! δεν ξερω και γω στο μελλον! μπορει να αλλαξω γνωμη και να το πω στο παιδι μου !! δεν λεω χι απλα σκεψου λιγο τα συναισθηματα που θα εχει το παιδι οταν θα πρεπει να κανει αυτη την εξεταση..... και μια σχεση δεν τον γνωριζεις τον αλλο σε μια μερα τον παντρευεσαι και αμα τυχει κατι τον χωριζεις χωρις να συμβαινει τπτ.... για φαντασου τα παιδια μας 5 μηνες πριν παντρευτουν να μαθουνοτι ειναι αδερφια..... ειανι πολυ ζορι και παλι πριν πεις κατι τετοιο θα πρεπει να συμβουλευτεις ενα ειδικο... δεν εχει σχεση η οριμοτητα... αυτα τα θεματα ειναι πολυ σοβαρα...!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

εννοειται οτι ειναι η αποψη μου!! δεν ξερω και γω στο μελλον! μπορει να αλλαξω γνωμη και να το πω στο παιδι μου !! δεν λεω χι απλα σκεψου λιγο τα συναισθηματα που θα εχει το παιδι οταν θα πρεπει να κανει αυτη την εξεταση..... και μια σχεση δεν τον γνωριζεις τον αλλο σε μια μερα τον παντρευεσαι και αμα τυχει κατι τον χωριζεις χωρις να συμβαινει τπτ.... για φαντασου τα παιδια μας 5 μηνες πριν παντρευτουν να μαθουνοτι ειναι αδερφια..... ειανι πολυ ζορι και παλι πριν πεις κατι τετοιο θα πρεπει να συμβουλευτεις ενα ειδικο... δεν εχει σχεση η οριμοτητα... αυτα τα θεματα ειναι πολυ σοβαρα...!

τζινα πως πανε τα διδυμακιααααααααααααααααααααα?

τζινα πως πανε τα διδυμακιααααααααααααααααααααα?

καλημερα!!! ξερω και γω βρεε βασουλα μου?? εκτος απο το στηθος που μου πονα και κανα 2 μερες που πονουσα χαμηλα..τπτ αλλο..... υπομονη μεχρι αυριο που εχω υπερηχο για να ακουσουμε καρδιες... καποιες φορες παραλογιζομαι και λεω οτι τα εχασα.. αλλα απο την αλλη λεω τι στο καλο?? ουτε ενα δεν θα εχει μεινει.. εστω μια καρδουλα να χτυπα..!! υπομονη μεχρι αυριο το απογευμα που θα παω να τα δω!!!

εσυ μιλησες με το γιατρο?? πηγε ο αντρας μου?? τι ειπε?

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

καλημερα!!! ξερω και γω βρεε βασουλα μου?? εκτος απο το στηθος που μου πονα και κανα 2 μερες που πονουσα χαμηλα..τπτ αλλο..... υπομονη μεχρι αυριο που εχω υπερηχο για να ακουσουμε καρδιες... καποιες φορες παραλογιζομαι και λεω οτι τα εχασα.. αλλα απο την αλλη λεω τι στο καλο?? ουτε ενα δεν θα εχει μεινει.. εστω μια καρδουλα να χτυπα..!! υπομονη μεχρι αυριο το απογευμα που θα παω να τα δω!!!

εσυ μιλησες με το γιατρο?? πηγε ο αντρας μου?? τι ειπε?

χαλαρα. ολα θα πανε καλα.

ο γιατρός μου ειπε επί λέξη στον αντρα μου "Δεν φταιει η ιωαννα. θα δοκιμασουμε με τα τρια κατεψυγμενα που εχουμε τον Σεπτέμβρη και αν δεν παλι, θα ξαναδωσει παλι σπερμα και θα δοκιμασουμε με αλλη δοτρια. Μέχρι τον Οκτωβρη πες της θα εχει μεινει εγγυος, ο κόσμος να χαλάσειο. Πες της να μην ανησυχει. μην κανετε ανοσολογικες εξετάσεις ειναι πεταμενα λεφτά, και το σπερμα εφοσον γονιμοποιει ειναι οκ".

δεν λεει ομως, τι φταιει. Το καλό είναι ότι την επομενη φορά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.

Ο αντρας μου ομως ψαχνεται και θα παει από μόνος του να κανει εξεταση για κατατμηση σπερματος. Μπορεί λεει να γονιμοποιεί αλλα στην συνεχεια να μην ειναι καλο. θα παει σε ένα κεντρο στον Χολαργο, locus... δεν θυμάμαι πως. Εγώ αυριο φευγω διακοπες, με τους δικους μου. Ο αντρας θα μεινει εδω για δουλεια.

Θα μπω και αυριο βραδυ και ειμαι σιγουρη οτι θα διαβασω ευχαριστα νέα.

vbrillis μην παει στο locus.θα σας μπλεξουν ασχημα.ειναι αναξιοπιστο.πηγαιντε στον λυμπεροπουλο.ειναι ο καλυτερος.

Συμφωνώ με χίλια!!!!! Λυμπεροπουλος και ξερό ψωμί!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...