Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποτε νιωσατε/ακουσατε το μωρο σας;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίποτα ακόμα εδώ...18w6d :( έχω πρόσθιο πλακούντα βέβαια και λένε ότι αυτό εμποδίζει....

καπου εκει μου ειπε παντωσ να περιμενω ο γιατροσ να το νιωσω... οποτε κοντοσ ψαλμοσ για σενα μαλλον.

preg.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγω είμαι στη 16η και ακομα τιποτα.. ουτε κοιλιά μεγάλη και ανησυχώ! στο πρώτο είχα νιωσει το φτερούγισμα 17 εβδομάδων και τωρα περίμενα νωρίτερα που λένε αλλά τίποτα... ελπίζω να γίνει σύντομα γιατί με βλέπω στο Δαφνί!!

Εγω είμαι στη 16η και ακομα τιποτα.. ουτε κοιλιά μεγάλη και ανησυχώ! στο πρώτο είχα νιωσει το φτερούγισμα 17 εβδομάδων και τωρα περίμενα νωρίτερα που λένε αλλά τίποτα... ελπίζω να γίνει σύντομα γιατί με βλέπω στο Δαφνί!!

Θέλεις μεγάλη κοιλιά? χαχα μην ανυσηχεις απο την αλλη βδομάδα θα αρχίσει να φουσκώνει αισθητά!! Κ γω το ίδιο 16 εβδομάδα που ήμουν λεω τι ωράια δεν μεγαλώνει πολύ και μετά την 17 μέσα σε δύο βδομάδες δλδ δεν μπορούσα να κλείσω το τζν είμαι με κολλαν τώρα και δεν μαρεσει! Θα μεγαλώσει και απο τι ακούω απο άλλες μετά την 19 νιώθεις και το μωράκι.

IbCpp2.png

Καλησπέρα και από έμενα εγκυουλες!!!!!!

Έχει περίπου μια βδομάδα που νιώθω κάτι πεταρισματα αλλά τις τελευταίες 3 μέρες δυναμωσαν και είμαι σίγουρη ότι είναι το μικρό αντράκι μου!!!!! Έχω ξετρελαθεί!!!!!!! Είμαι 18βδ και 2 ήμ :-D

gLG9p2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλησπέρα! Εγώ είμαι 17 εβδομάδων κ 3 ημερών κ δεν νιώθω τίποτα μα τίποτα μα τίποτα! Πριν μια βδομάδα πήγα στον γιατρό κ ήταν όλα καλά αλλά τώρα με έχει πιάσει άγχος μέχρι το επόμενο ραντεβού σε τρεις βδομάδες.. Δεν θα έπρεπε κάτι να αισθάνομαι; μήπως έπαθε κάτι το μωρό;; προσπαθώ να παρηγορηθω πως αν πάθει κάτι τώρα θα το καταλάβω.. Δεν έχω κ κανένα συμπτώμα.. Βασικά δεν νιώθω έγκυος κ έχω τρελαθεί από αγωνία... Helpppp!

Καλή χρονιά σε όλες! με το καλό τα νέα μωράκια!!!!!!!!! εμένα τελικά μου έκανε το καλύτερο δώρο η τεμπελίτσα μου πρωτοχρονιάτικα!! πολλές απανωτές κλωτσιές χαμηλά στη μήτρα και μια λίγο πιο πάνω αριστέρα!!! το ένιωθα και πιο πριν αυτό το τίναγμα αλλά επειδή στο αντράκι μου το είχα νιωσει σαν φτερούγισμα περίμενα κάτι αντίστοιχο και δεν είχα δώσει σημασία σε αυτά τα τιναγματάκια!! και όμως τελικά είναι τα μπεμπάκια μας! και είμαστε 18 w και κάτι!

χρόνια πολλά κορίτσια!!! καλή χρονιά να'χουμε!!! επιτέλους χτύπησε την πόρτα κι ο δικός μου!!! :) πως και πώς το περίμενα! Καιρό τώρα νιώθω διάφορα, αλλά πλέον το σιγουρέψαμε. Στις 19+1 συνέχισαν πιο έντονα κάτι ένιωθα εγώ - αλλά όχι ο μπαμπάς, στις 19+3 ήταν τόσο έντονες οι κλωτσιές που τις ένιωσε κι ο μπαμπάς του! :) για μένα ήταν ένα αίσθημα σαν να έχω αφήσει αναψυκτικό, με ανθρακικό-μπουρμπουλήθρες κάτι τέτοιο ή όπως όταν "πετά" το μάτι. Αλλά φυσικά, πολύ πιο συγκλονιστικό :) Στην περίπτωσή μου είχα πιει καφέ πιο πριν και ήμουν ήρεμη, ξάπλα με τα χέρια στην κοιλιά. Σήμερα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του αλλά παραμονεύω! :)

Γεια σας κοριτσια!!!

Σε ποια εβδομαδα της κυησης σας ακουσατε ή νιωσατε το μωρακι σας, και με ποιον τροπο;;;

Εκλεισα την 15η βδομαδα Διδυμης κυησης μου και εδω κ δυο μερες νιωθω κατι σαν γουργουρησματα, αλλα δεν πρεπει να ειναι το εντερο, γιατι τις στιγμες που συνεβη, ημουν ηδη φαγωμενη και δεν πεινουσα.

Θα ηθελα να διαβασω την γνωμη κ απο διδυμομανουλες.

Βρε LETOM θα τρελαθω! Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη καπου 18η εβδομαδα καταλαβα κατι σαν φτερουγισμα. Τωρα εχω διδυμα, μολις μπηκα 14η βδομαδα και σημερα ενιωσα ενα πραγμα σαν να χτυπημα/γυρισμα!! αφου τρομαξα , ημουν ηρεμη καθιστη στο γραφειο...τι να πω? μου φαινεται πολυ νωρις για να ειναι μωρο αλλα μηπως στα διδυμα αρχιζουν τα οργανα νωριτερα???

• 1 χρόνο μετά...

εγω το ενιωσα μολις εκλεισα την 20η εβδομαδα...εκει που ημουν ξαπλωμενη

αισθανθηκα ενα τοκ-τοκ κατω ακριβως απο τον αφαλο μου...

ο αντρας μου οταν μου ζουλαγε τη κοιλια αισθανοταν μια κινηση....και ενα βραδυ ηταν υπερκινητικη και χτυπιοταν η μπουμπου (το γαλακτομπουρεκο θα φταιγε)

την καταλαβε και που κλωτσησε :)

Διαφημίσεις

Κι εγώ ήμουν στην 20η εβδομάδα. Καθόμουν αμεριμνη στον καναπέ και ενιωσα ένα χτυπηματακι χαμηλά. Αυθόρμητα χαμογελασα και χαιδεψα για ακόμα μία φορά το μωρακι μου. 

Ετσι ξεκίνησε και για μας αυτή ή ιδιαίτερη επικοινωνία, αυτο το μοναδικό δεσιμο.

Τι  μου θυμησατε! 

Τι γλυκές στιγμές! 

Εγω ενιωσα τα πρωτα φτερουγισματα γυρω στην 17η εβδομαδα. Πολυ ωραιες αναμνησεις...ειναι υπεροχο να κανει το μωρο αισθητη την παρουσια του κι ας ειναι τοσο μικρο οσο η παλαμη του χεριου...

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ninika84 είπε:

Καρδούλα άκουσα σχεδόν αμέσως και φτερούγισμα στην κοιλιά γύρω στον 3ο μήνα.

Την καρδούλα πως την ακούτε ακριβώς βρε παιδιά; Εγώ μόνο φτερουγίσματα, χτυπήματα και αργότερα κλοτσιες καταλάβαινα. Μάλλον είμαι αναίσθητη...

Καρδιά μόνο στους υπερήχους άκουγα.

Καρδιά στους υπερήχους και εγώ.στον πρώτο είχα δει μόνο το σάκο και στο δεύτερο άκουσα καρδιά.το φτερούγισμα δεν ήταν ακριβώς φτερούγισμα αλλά γαργαλητο στην κοιλιά!μετά κουνιόταν ολόκληρη η κοιλια και άλλαζε σχημα

πρίν από 2 λεπτά , Dust pink είπε:

Την καρδούλα πως την ακούτε ακριβώς βρε παιδιά; Εγώ μόνο φτερουγίσματα, χτυπήματα και αργότερα κλοτσιες καταλάβαινα. Μάλλον είμαι αναίσθητη...

Καρδιά μόνο στους υπερήχους άκουγα.

πρίν από 1 λεπτό , ninika84 είπε:

Καρδιά στους υπερήχους και εγώ.στον πρώτο είχα δει μόνο το σάκο και στο δεύτερο άκουσα καρδιά.το φτερούγισμα δεν ήταν ακριβώς φτερούγισμα αλλά γαργαλητο στην κοιλιά!μετά κουνιόταν ολόκληρη η κοιλια και άλλαζε σχημα

Οκ γιατί προς στιγμή τρόμαξα...ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας...!

Την 18 εγώ. Στην αρχή σαν ένα χαριτωμένο φτερουγισματάκι που όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο έντονο και στο τέλος καταλήξαμε σε κλωτσιές χωρίς έλεος :-D. Ήταν ωραία όμως!

Νομίζω οτι την ακουσα μολις τη μπεμπα μου πριν απο λιγο!!! Σήμερα κλεινω τη 15η εβδομάδα !!!!! Σαν κατι να κουνιεται εκει μεσα!!!! Αλλα οχι εντερο!!! Κατι αλλο!!!!  Ηταν τελεια:-D :mad:

• 3 εβδομάδες μετά...

ειχα κλεισει σιγουρα τον 4ο οταν ενιωσα το μωρακι μου αλλα δεν ημουν σιγουρη οτι ειναι αυτο!!μετα γυρω στην 20η εμβδομαδα σιγουρευτηκα!!οντως υπεροχη αισθηση!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...