Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μάρσιπος - ερωτήσεις και διάφορα μοντέλα

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Lenia16 είπε:

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μάρσιπο για το δεύτερο μωρό. Στο πρώτο μου είχαν δανείσει ένα μει ται αλλά δεν το χρησιμοποίησα γιατί δε με βόλευε στο δέσιμο κ δεν καθόταν κ το μωρό. Τώρα όμως θα μου είναι απαραίτητος, καθώς θα πρέπει να πηγαινοφερνω το μεγάλο παιδί στο σχολείο κ θα ήθελα να αποφεύγω το καρότσι πέρα δώθε συνέχεια. Έχω σχεδόν καταλήξει στον ΒabyΒjorn mini 3D mesh. Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη εταιρεία και μπορεί να μου πει την εμπειρία της; Ή αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη, πολύ ευχαρίστως.

Καλησπέρα,καλύτερα να μην πάρεις τον συγκεκριμένο δες για  κάτι άλλο,ergo baby,baby tula,fidella fussion,little frog.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 239
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, Lenia16 είπε:

Επίσης, το κλείσιμο στην πλάτη βόλευε; Μου φαίνεται αρκετά χαμηλά για να το κουμπώνεις μόνη σου.

Να σου ζήσει το μωράκι!

Σχετικά με όσους μαρσιπους έχουν αυτό το κλιπ στην πλάτη. Όταν τον φοράς το κλιπ είναι ψηλά στον αυχένα. Βάζεις το μωρό, κλείνεις το κούμπωμα και τραβώντας τους ιμάντες για να έρθει σε σωστή θέση το μωρό κατεβαίνει το κλιπ στην ωμοπλάτη. Αντίστοιχα όταν τον βγάζεις πρώτα χαλαρώνεις τους ιμάντες ώστε να ανέβει το κλιπ ψηλά. Δεν χρειάζεται να φτάσουν τα χέρια σου στην πλάτη!

Οι μάρκες που προτείνει η mamaloulou είναι πολύ καλές και κάποιες κάνουν κατά καιρούς πολύ μεγάλες εκπτώσεις.

Έχω πάρει fidella fusion στη μισή τιμή (από το site της εταιρίας) κ είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Να σου ζησει @Lenia16! Στο ecoslings εχει πολλες καλες επιλογες. Προσωπικη εμπειρια απο full buckle εχω με τους isara. Πολυ καλη ποιοτητα και καλες κριτικες γενικως στους κυκλους του babywearing στο εξωτερικο, οπως και οι fidella. Οι ergobaby θεωρω οτι εχουν φτιαξει πολυ καλο ονομα αλλα νομιζω γινεται πολυς ντορος για το τιποτα ιδιαιτερο, πολυ ακριβοι για αυτο που παιρνεις τελικα.

πρίν από 54 λεπτά , Sentir...natureza είπε:

Να σου ζησει @Lenia16! Στο ecoslings εχει πολλες καλες επιλογες. Προσωπικη εμπειρια απο full buckle εχω με τους isara. Πολυ καλη ποιοτητα και καλες κριτικες γενικως στους κυκλους του babywearing στο εξωτερικο, οπως και οι fidella. Οι ergobaby θεωρω οτι εχουν φτιαξει πολυ καλο ονομα αλλα νομιζω γινεται πολυς ντορος για το τιποτα ιδιαιτερο, πολυ ακριβοι για αυτο που παιρνεις τελικα.

Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος με τον ergo.πολυ πρακτικός κ α όλη ποιότητα.κ έχει κ πιστοποιήσει από ορθοπαοδικης άποψης.

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, μαγιοπουλας είπε:

Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος με τον ergo.πολυ πρακτικός κ α όλη ποιότητα.κ έχει κ πιστοποιήσει από ορθοπαοδικης άποψης.

Δεν θεωρώ ότι είναι κακοί απλα ότι υπαρχουν πολλοί καλύτεροι για αυτά τα λεφτά.

1 hour ago, Sentir...natureza είπε:

Δεν θεωρώ ότι είναι κακοί απλα ότι υπαρχουν πολλοί καλύτεροι για αυτά τα λεφτά.

Ο καθένας οπως βολεύεται.ειδα πολλούς κ ειναι ο μοναδικός που με βόλεψε από την αρχή.ενα κλικ κ τέρμα.ουτε δεσίματα ούτε τίποτα.κ πολύ καλό υλικό.δεν τους ήξερα.μου τον σύστησαν από πολλές μεριές.

πρίν από 23 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Ο καθένας οπως βολεύεται.ειδα πολλούς κ ειναι ο μοναδικός που με βόλεψε από την αρχή.ενα κλικ κ τέρμα.ουτε δεσίματα ούτε τίποτα.κ πολύ καλό υλικό.δεν τους ήξερα.μου τον σύστησαν από πολλές μεριές.

Εχεις ενα δικιο. Αλλος μαρσιπος θα βολεψει τον καθενα. Ειναι κ θεμα σωματοτυπου

Αλλα δ λεω για διαφορα ραπ πχ που θελει δεσιμο. Υπαρχουν παρα πολλες μαρκες με μαρσιπους με κλιπ

Αλλοι εχουν πιο σκληρη ζωνη, αλλοι πιο μαλακη. Αλλοι κανουν κ Χ τις ραντες, αλλοι με κουκουλα, αλλοι με υφασμα mesh

Οσο για το υλικο κ εκει φυσικα υπαρχουν πολλες διαφορες

8 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

Εχεις ενα δικιο. Αλλος μαρσιπος θα βολεψει τον καθενα. Ειναι κ θεμα σωματοτυπου

Αλλα δ λεω για διαφορα ραπ πχ που θελει δεσιμο. Υπαρχουν παρα πολλες μαρκες με μαρσιπους με κλιπ

Αλλοι εχουν πιο σκληρη ζωνη, αλλοι πιο μαλακη. Αλλοι κανουν κ Χ τις ραντες, αλλοι με κουκουλα, αλλοι με υφασμα mesh

Οσο για το υλικο κ εκει φυσικα υπαρχουν πολλες διαφορες

Το ξερω.δοκιμασα πολλούς κ αυτός έκανε τη διαφορά για μένα.βολεψε κ το σύζυγό.εκανα ταξίδι στο εξωτερικό με αυτόν με 11 μηνών παιδί.πολυ περπάτημα.

Αγοράσαμε το ergobaby omni 360 και έμεινα πολύ ικανοποιημένη . 22 μηνών και ήταν σαν να μην είχα παιδί πάνω μου . Ο συγκεκριμένος είναι τσιμπημενος αλλά ειναι από 0 μηνών έως 4-5 χρόνων . 

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
19 ώρες πρίν, theodosiaaetou είπε:

θα ήθελα να ακούσω τημ γνώμη σας για αυτήν την εταιρια από την οποία σκέφτομαι να πάρω το μαρσιπο ..ευχαριστώ !

δ μου εμφανιζεται κσποια εταιρια:confused:

Σβήστηκε κατά λάθος στην μεταφορά της ερώτησης. Αφορούσε την εταιρεία Babybjorn

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

22 ώρες πρίν, theodosiaaetou είπε:

θα ήθελα να ακούσω τημ γνώμη σας για αυτήν την εταιρια από την οποία σκέφτομαι να πάρω το μαρσιπο ..ευχαριστώ !

2 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

δ μου εμφανιζεται κσποια εταιρια:confused:

2 ώρες πρίν, Συντονιστής Περιεχομένου είπε:

Σβήστηκε κατά λάθος στην μεταφορά της ερώτησης. Αφορούσε την εταιρεία Babybjorn

ο babybjorn μαρσιπος δ θα καλυψει για μεγαλης διαρκειας χρηση,γτ δ  δημιουργει την σωστη θεση Μ στα ποδια του μωρου για μεγαλο χρονικο διαστημα.κ αν θυμαμαι καλα δ ειναι κ φθηνος.υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες

θα ψαξω κ ενα ακομη θεμα που συζητησαμε ,αν το βρω θα σε κανω ταγκ

βασικα ενωθηκαν τα θεματα,οποτε αν πας μια σελιδα πισω μεσα ιανουαριου η λενια ρωτουσε γι αυτον κ γραφτηκαν καποια πραγματα

Επεξεργάστηκαν by vicky86

• 3 εβδομάδες μετά...

Γενικώς πρέπει να επιλέγουμε εργονομικούς μάρσιπους για σωστή τοποθέτηση των μωρών ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τα ισχία και την πλάτη τους.

Στο ecoslings που αναφέρθηκε παραπάνω και το babywearing365 έχει μόνο κατάλληλες μάρκες! Σχεδόν όσοι είναι από ετιαρίες με βρεφικά δεν είναι εργονομικοί...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...