Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα xrysiida .Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πολύ σημαντικές πληροφορίες που μου έδωσες .Να σου ζήσει το παιδάκι σου !

Εύχομαι και ελπίζω σύντομα να μεγαλώσουμε κι εμείς την οικογένειά μας

Φέη

• 4 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 210
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΣΙΦΟΣ...ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΕΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΣ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ???ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕ ΜΕΤΑ???ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...:lol::lol::lol:

15-2-14 βγηκε η καρδια μου εξω απο το σωμα μου...ηρθε στην ζωη μου ο πριγκιπας μου...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΣΙΦΟΣ...ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΕΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΣ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ???ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕ ΜΕΤΑ???ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...:lol::lol::lol:

Εγω εκανα λαπαροσκοπηση γιατι ειχα εξωμητριο και ετσι εχω αφαιρεσει τη μια σαλπιγγα λαπαροσκοπικα.Η επεμβαση αν ειναι λαπαροσκοπικα δεν ειναι τιποτα.Φυσικα και δεν καταλαβαινεις γιατι κοιμασαι και οταν ξυπνας ειναι σαν να εισαι ζαλισμενος απο ποτο...!Εγω μετα δεν πονουσα στις τομες (3) το μονο θεμα ηταν ενα τρελο φουσκομα στην κοιλια που εφυγε σε 1 εβδομαδα.Να μην σε τρομαζει καθολου η επεμβαση περισοτερο πονο ειχα οταν ειχα βγαλει ενα δοντι.Να σου πανε ολα καλα και να σκεφτεσαι οτι πας σιγα σιγα σε αυτο που ολες ποθουμε...την εγκυμοσυνη.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΒΓΩ...ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ...ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΦΟΒΗΖΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΣΙΓΙ ΣΙΓΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ...ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ???

15-2-14 βγηκε η καρδια μου εξω απο το σωμα μου...ηρθε στην ζωη μου ο πριγκιπας μου...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΒΓΩ...ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ...ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΦΟΒΗΖΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΣΙΓΙ ΣΙΓΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ...ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ???

Δυστυχως ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη που δεν πηγε καλα.Πραγματικα και εγω την επεμβαση την εκανα 7 το απογευμα και 2 το μεσημερι της επομενης ημουν σπιτι μου.Αυτο με την περιοδο δεν το ξερω αλλα αν το πεις στο γιατρο σου θα σου απαντησει.Εγω ειμαι 30 χρονων και δυστυχως ηταν τυχαιο γεγονος αφου κατα την επεμβαση δεν βρεθηκε τιποτα που να εξηγει το εξωμητριο.Και εσυ για το πρωτο?

Διαφημίσεις

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ???ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ ΤΩΡΑ...ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 26 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ...ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ Η ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ???

μαλλον το εγραψα λαθος.Βρηκαν το εξωμητριο στη σαλπιγγα αφαιρεσαν την σαλπιγγα αλλα δεν βρηκαν κατι που να μπορει να εξηγει γιατι επαθα εξωμητριο.Ηταν τυχαιο απο οτι μου ειπαν.Εισαι μικρη ακι εσυ.Εχω 6 μηνες που το επαθα και προσπαθω τωρα 3 μηνες.Η γιατρος μου ηταν καθετη πως δεν χρειαζετε να κανω κατι και οως θα μεινω συντομα.Εχω ομως βαλει οριο το πασχα αν δεν γινει κατι να προχωρησω με αλλες μεθοδους.

μαλλον το εγραψα λαθος.Βρηκαν το εξωμητριο στη σαλπιγγα αφαιρεσαν την σαλπιγγα αλλα δεν βρηκαν κατι που να μπορει να εξηγει γιατι επαθα εξωμητριο.Ηταν τυχαιο απο οτι μου ειπαν.Εισαι μικρη ακι εσυ.Εχω 6 μηνες που το επαθα και προσπαθω τωρα 3 μηνες.Η γιατρος μου ηταν καθετη πως δεν χρειαζετε να κανω κατι και οως θα μεινω συντομα.Εχω ομως βαλει οριο το πασχα αν δεν γινει κατι να προχωρησω με αλλες μεθοδους.[/QUΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΟΣ...ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΝΑΙΙΙΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ...ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...ΣΕ ΠΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΣΑΙ???:lol::lol::lol:

• 1 χρόνο μετά...

γεια σας κοριτσια!διαγνωστηκα κ εγω με 2 υδροσαλπιγγες κλειστες κ ιο δυο!ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκη να κανω λαπαροσκοπηση κ μπορω να ξεκινησω κατευθειαν εξωσωματικη!ολοι οι αλλοι γιατροι μιλουν για λαπαροσκοπηση!τι να κανω πια?

barbie, οι υδροσαλπιγγες πρεπει να βγουν, γιατι σε περιπτωση εγκυμοσυνης "δηλητηριαζουν" το εμβρυο. μην κανεις το τραγικο λαθος να τον ακουσεις, η καλυτερα θα σου προτεινα να αλλαξεις γιατρο. τουλαχιστον παρε εστω μια 2η γνωμη.

δυστυχως, οι γνωμες των γιατρων διιστανται για το αν πρεπει να αφαιρεθουν οι σαλπιγγες η οχι. ψαξ'το καλα το θεμα. πηγαινε και σε αλλους γιατρους.

http://www.ivf-embryo.gr/gynaikologia/laparoskopisi/ydrosalpigges

http://www.eugonia.com.gr/ysteroskopisi-laparoskopisi/laparoskopisis/salpiggikos-peritonaikos/afairesi-ydrosalpiggon/

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,

παρακαλω θα ηθελα τις εμπειριες σας στο συγκεκριμενο θεμα.

Ειχε καποια απο σας επιτυχια στην εξωσωματικη μετα την αφαιρεση της υδροσαλπιγγας?

Ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα!κι χρονια πολλα!ειμαι καινουργια στο φορουμ.εχω κι εγω την ιδια απορια με σενα.εχω κι εγω υδροσαλπιγγες.παρολα αυτα με δικη μου αποφαση εκανα εξωσωματικη τον νοεμβριο σε φυσικο κυκλο.δυστυχως ειχα αποτυχια.κι τωρα δεν ξερω τι να κανω.εχω μπερδευτει παρα πολυ.ολοι μου λενε οτι κι στην δευτερη εξωσωματικη θα αποτυχω παλι γιατι πρεπει πρωτα να κανω λαπαροσκοπηση για αφαιρεση σαλπιγγων.γιαυτο θα θελα να ακουσω αν εχει κανει καποια κοπελα απο δω να μου πει αν εχω ελπιδες.γιατι φοβαμαι.εχω απογοητευτει πολυ.εσενα τι σου ειπε ο γιατρος;εχεις κανει καποια εξωσωματικη;η οχι ακομα;

darsel λενε οτι μετα την λαπαροσκοπηση εχεις πολυ μεγαλες πιθανοτητες για επιτυχια στην εξωσωματικη παντως.γιαυτο δεν ξανακανω εξωσωματικη αν δεν φτιαξω το προβλημα με τις σαλπιγγες πρωτα.δεν θα αντεξω ξανα αποτυχια!!ειμαι ηδη 33 χρονων.δεν εχω κ πολυ απλετο χρονο μπροστα μου.πρεπει να δω τι θα κανω.αν κανεις λαπαροσκοπηση τελικα θα με ενημερωσεις αν θες σε παρακαλω;πως ειναι η ολη διαδικασια,πως νιωθεις,ποσο κοστιζει κ ολα αυτα.

Θα σας πω την δικη μου ιστορια.

Πριν 15 χρονια μπηκα χειρουργειο (λαπαροσκοπιση) για κυστη στις ωοθηκες οπως φαινοταν απο τον υπερηχο, και την ωρα του χειρουργειου διαπιστωθηκε οτι δεν ειχα κυστη αλλα υδροσαλπιγγες.

Ο γιατρος εκανε οτι μπορουσε αλλα μου εξηγησε οτι το πιθανοτερο δεν θα αποκτουσα παιδι φυσιολογικα.

Εκανα 4 εξωσωματικες σε 4 χρονια και ημουν ετοιμη για την 5η , οταν ανακαλυψα οτι ειχα μεινει εγκυος φυσιολογικοτατα!!!!!!

Μετα απο 4,5 χρονια ελευθερων επαφων και χωρις σκεψη για 2ο μωρακι, πιστευοντας οτι μια φορα γινονται τα θαυματα, εμεινα ξανα εγκυος !!!!

Αυτη τη στιγμη η 10χρονη κορουλα μου διαβαζει και ο 5χρονος γιος μου βλεπει τηλεοραση.

Και οσο για την ηλικια, δεν ειμαι και μικρη.Τον γιο μου τον εκανα 38 χρονων.

Ολα ειναι δυνατα κοριτσια!!!!!

Πιστη και αισιοδοξια!!!

Φιλια.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,

παρακαλω θα ηθελα τις εμπειριες σας στο συγκεκριμενο θεμα.

Ειχε καποια απο σας επιτυχια στην εξωσωματικη μετα την αφαιρεση της υδροσαλπιγγας?

Ευχαριστω πολυ!

Καλησπέρα.

Σ' εμένα διαγνώστηκαν υδροσάλπιγγες το 2005 σε πολύ προχωρημένο στάδιο και την άλλη μέρα κιόλας χειρουργήθηκα. Μου αφαίρεσαν και τις δύο σάλπιγγες και μου καθάρισαν τη μήτρα από ινομυώματα. Και ήμουν 1 χρόνο μόλις παντρεμένη! Η θλίψη απίστευτη, μου εξήγησε όμως ο γιατρός μου πως επειδή ήταν όλα τα άλλα καλά, υπήρχαν πάρα πολλές πιθανότητες να μείνω έγκυος με την πρώτη εξωσωματική. Κι έτσι κι έγινε! Μάιο 2005 χειρουργήθηκα και το Σεπτέμβριο του 2005 ξεκίνησα τις ενέσεις. Γέννησα ένα παίδαρο 4.150 τον Ιούνιο 2006! Δεν ξέρω αν κατόρθωνα να μείνω έγκυος αν δεν μου αφαιρούσαν τότε τις σάλπιγγες, αλλά χαίρομαι που τελικά το έκανα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!κι χρονια πολλα!ειμαι καινουργια στο φορουμ.εχω κι εγω την ιδια απορια με σενα.εχω κι εγω υδροσαλπιγγες.παρολα αυτα με δικη μου αποφαση εκανα εξωσωματικη τον νοεμβριο σε φυσικο κυκλο.δυστυχως ειχα αποτυχια.κι τωρα δεν ξερω τι να κανω.εχω μπερδευτει παρα πολυ.ολοι μου λενε οτι κι στην δευτερη εξωσωματικη θα αποτυχω παλι γιατι πρεπει πρωτα να κανω λαπαροσκοπηση για αφαιρεση σαλπιγγων.γιαυτο θα θελα να ακουσω αν εχει κανει καποια κοπελα απο δω να μου πει αν εχω ελπιδες.γιατι φοβαμαι.εχω απογοητευτει πολυ.εσενα τι σου ειπε ο γιατρος;εχεις κανει καποια εξωσωματικη;η οχι ακομα;

Καλησπερα. Ναι εχω κανει τρεις. Δυστυχως σε σαλπιγγογραφια που ειχα κανει στο παρελθον δεν ειχαν φανει οι υδροσαλπιγγες. Δεν υπηρχε περιπτωση να κανω εξωσωματικη αν το ηξερα. Ελπιζω οταν κανω την επεμβαση να καταφερω να μεταφερω τα κατεψυγμενα μου με θετικο αποτελεσμα επιτελους!

Θα σας πω την δικη μου ιστορια.

Πριν 15 χρονια μπηκα χειρουργειο (λαπαροσκοπιση) για κυστη στις ωοθηκες οπως φαινοταν απο τον υπερηχο, και την ωρα του χειρουργειου διαπιστωθηκε οτι δεν ειχα κυστη αλλα υδροσαλπιγγες.

Ο γιατρος εκανε οτι μπορουσε αλλα μου εξηγησε οτι το πιθανοτερο δεν θα αποκτουσα παιδι φυσιολογικα.

Εκανα 4 εξωσωματικες σε 4 χρονια και ημουν ετοιμη για την 5η , οταν ανακαλυψα οτι ειχα μεινει εγκυος φυσιολογικοτατα!!!!!!

Μετα απο 4,5 χρονια ελευθερων επαφων και χωρις σκεψη για 2ο μωρακι, πιστευοντας οτι μια φορα γινονται τα θαυματα, εμεινα ξανα εγκυος !!!!

Αυτη τη στιγμη η 10χρονη κορουλα μου διαβαζει και ο 5χρονος γιος μου βλεπει τηλεοραση.

Και οσο για την ηλικια, δεν ειμαι και μικρη.Τον γιο μου τον εκανα 38 χρονων.

Ολα ειναι δυνατα κοριτσια!!!!!

Πιστη και αισιοδοξια!!!

Φιλια.

Πολυ αισιοδοξη η ιστορια σου κοριτσι! Λεω να μην χασω χρονο ομως περιμενοντας φυσικη συλληψη. Ευτυχως εχω εμβρυα στην καταψυξη που ανυπομονω να μεταφερω μετα την λαπαροσκοπηση. Ελπιζω μονο να μην πρεπει να περιμενω 5-6 κυκλους λογω της επεμβασης. Σ'ευχαριστω πολυ για την εμπειρια σου. Ανυψωθηκε το ηθικο μου :D

Καλησπέρα.

Σ' εμένα διαγνώστηκαν υδροσάλπιγγες το 2005 σε πολύ προχωρημένο στάδιο και την άλλη μέρα κιόλας χειρουργήθηκα. Μου αφαίρεσαν και τις δύο σάλπιγγες και μου καθάρισαν τη μήτρα από ινομυώματα. Και ήμουν 1 χρόνο μόλις παντρεμένη! Η θλίψη απίστευτη, μου εξήγησε όμως ο γιατρός μου πως επειδή ήταν όλα τα άλλα καλά, υπήρχαν πάρα πολλές πιθανότητες να μείνω έγκυος με την πρώτη εξωσωματική. Κι έτσι κι έγινε! Μάιο 2005 χειρουργήθηκα και το Σεπτέμβριο του 2005 ξεκίνησα τις ενέσεις. Γέννησα ένα παίδαρο 4.150 τον Ιούνιο 2006! Δεν ξέρω αν κατόρθωνα να μείνω έγκυος αν δεν μου αφαιρούσαν τότε τις σάλπιγγες, αλλά χαίρομαι που τελικά το έκανα!

Τετοια να ακουω να ανεβαινω! Κι εγω τωρα προγραμματιζω την επεμβαση για μαλλον αυτην την εβδομαδα! Ευχομαι κι ελπιζω να πανε ολα καλα!

Φιλια πολλα σε ολες κι ευχαριστω!

Καλησπερα. Ναι εχω κανει τρεις. Δυστυχως σε σαλπιγγογραφια που ειχα κανει στο παρελθον δεν ειχαν φανει οι υδροσαλπιγγες. Δεν υπηρχε περιπτωση να κανω εξωσωματικη αν το ηξερα. Ελπιζω οταν κανω την επεμβαση να καταφερω να μεταφερω τα κατεψυγμενα μου με θετικο αποτελεσμα επιτελους!

Πολυ αισιοδοξη η ιστορια σου κοριτσι! Λεω να μην χασω χρονο ομως περιμενοντας φυσικη συλληψη. Ευτυχως εχω εμβρυα στην καταψυξη που ανυπομονω να μεταφερω μετα την λαπαροσκοπηση. Ελπιζω μονο να μην πρεπει να περιμενω 5-6 κυκλους λογω της επεμβασης. Σ'ευχαριστω πολυ για την εμπειρια σου. Ανυψωθηκε το ηθικο μου :D

Τετοια να ακουω να ανεβαινω! Κι εγω τωρα προγραμματιζω την επεμβαση για μαλλον αυτην την εβδομαδα! Ευχομαι κι ελπιζω να πανε ολα καλα!

Φιλια πολλα σε ολες κι ευχαριστω!

κοριτσακι μου αν λύσεις το θεμα με τις υδροσαλπιγγες θα εχεις καλο αποτελεσμα . το ξερω σιγουρα εχω πολλα πολλα παραδειγματα απο φιλες . αλλα αυτο που με τρελαίνει ειναι οτι δεν φανηκαν στην σαλπιγγογραφια. τελικα πως το καταλαβες οτι ειναι τελικα υδροσαλπιγγες ? σε ρωταω γιατι ουτε εγω θεωρητικά εχω αλλα τωρα τρομαξα με αυτο που λες . υπαρχει περιπτωση να εχουμε υδροσαλπιγγα και να μην φανει στην σαλπιγγο ?

δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσους μηνες αυτο ειναι σιγουρο . !!! ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα

κοριτσακι μου μην σε φοβιζει η λαμπαροσκοπηση . να την κανεις και θα εχιες σιγουρα καλο αποτελεσμα ειμαι απολυτα σιγουρη , ξερω φιλες οπως ανεφερα και στο προηγούμενο μου μήνυμα μου που ειχαν αριστο αποτελεσμα και μαλιστα διπλο τζακ ποτ !! με το καλο να προχωρησεις στην αποκατασταση και στην νεα σου προσπαθεια !

κοριτσακι μου αν λύσεις το θεμα με τις υδροσαλπιγγες θα εχεις καλο αποτελεσμα . το ξερω σιγουρα εχω πολλα πολλα παραδειγματα απο φιλες . αλλα αυτο που με τρελαίνει ειναι οτι δεν φανηκαν στην σαλπιγγογραφια. τελικα πως το καταλαβες οτι ειναι τελικα υδροσαλπιγγες ? σε ρωταω γιατι ουτε εγω θεωρητικά εχω αλλα τωρα τρομαξα με αυτο που λες . υπαρχει περιπτωση να εχουμε υδροσαλπιγγα και να μην φανει στην σαλπιγγο ?

δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσους μηνες αυτο ειναι σιγουρο . !!! ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα

Γεια σου αρτεμιδα. Φανηκε στον υπερηχο. Δυστυχως εχει διογκωθει τοσο η σαλπιγγα που φανηκε μεχρι και στον υπερηχο. Και με ξαναεστειλε για σαλπιγγογραφια οπου και βεβαιωθηκε η υδροσαλπιγγα.

Σ'ευχαριστω πολυ για το κουραγιο!

Γεια σου αρτεμιδα. Φανηκε στον υπερηχο. Δυστυχως εχει διογκωθει τοσο η σαλπιγγα που φανηκε μεχρι και στον υπερηχο. Και με ξαναεστειλε για σαλπιγγογραφια οπου και βεβαιωθηκε η υδροσαλπιγγα.

Σ'ευχαριστω πολυ για το κουραγιο!

καταλαβα κοριτσακι μου . ομως θα σου πω κατι . να χαιρεσαι που φανηκε . φαντασου να μην σου ειχε δωσει σημαδια . !! αυτο ειναι πολυ σοβαρο εμποδιο για εμφυτευση ! ειμαι σιγουρη πως συντομα θα μας ανακοινωνεις την εγκυμοσυνη σου . το εχω ψαξει παρα πολυ . γιατι εχω κανει σαλπιγγογραφια και η μια ειναι φραγμενη και η αλλη διαβατη . ειχα ομως ενα εξωμητριο και πρεπει νακανω παλι σαλπιγγογραφια να δουμε τι αφησε πισω του . το αντιμετωπισαμε με μεθοτρεξατη και ετσι δεν ξερουμε τι βλαβηεχει κανει ..... για αυτο σε ρωτησα γιατι ειναι ο φοβος μου !!!!! λεω λες να εχω και να μην φανει στην σαλπιγγο ?εχω διαβασει βεβαια οτι διογκωνεται αν υπαρχει και μαλιστα κατα την διεγερση μαλλον λογω ορμονων κλπ . και πολλες φορες την εντοπιζουν στην ωοληψια ! θα περιμενω τα νεα σας !

Darsel μου, ολα θα πανε καλα.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην επεμβαση σου , και να εισαι σιγουρη οτι θα αποκτησεις το μωρακι που τοσο επιθυμεις.

Ακομα και αν χρειαστει να περιμενεις λιγους μηνες μετα την επεμβαση ( η αληθεια ειναι οτι εγω για 6 μηνες μετα την λαπαροσκοπηση επαιρνα φαρμακα για διακοπη της περιοδου), δεν πειραζει.

Δες το σαν ευκαιρια να ετοιμαστει το σωμα σου για το ευτυχες γεγονος και προσεξε..........μη σκεφτεσε ολη την ωρα το θεμα της εγκυμοσυνης.

Χαλαρωσε, ηρεμησε , διασκεδασε, ε και μερικες φορες να προσευχεσαι.

Πασχα ερχεται, και να ξερεις ..... την ωρα της Αναστασης....οταν ο ιερεας λεει το Χριστος Ανεστη... οι ουρανοι ειναι ανοιχτοι και εισακουγονται περισσοτερο απο καθε αλλη ωρα οι προσευχες μας.

Μου το ειχε πει ενας υπεροχος μοναχος, και το πιστεψα και εγω μεσω της δικης μου εμπειριας.

Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!!!!

Φιλια

Darsel μου, ολα θα πανε καλα.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην επεμβαση σου , και να εισαι σιγουρη οτι θα αποκτησεις το μωρακι που τοσο επιθυμεις.

Ακομα και αν χρειαστει να περιμενεις λιγους μηνες μετα την επεμβαση ( η αληθεια ειναι οτι εγω για 6 μηνες μετα την λαπαροσκοπηση επαιρνα φαρμακα για διακοπη της περιοδου), δεν πειραζει.

Δες το σαν ευκαιρια να ετοιμαστει το σωμα σου για το ευτυχες γεγονος και προσεξε..........μη σκεφτεσε ολη την ωρα το θεμα της εγκυμοσυνης.

Χαλαρωσε, ηρεμησε , διασκεδασε, ε και μερικες φορες να προσευχεσαι.

Πασχα ερχεται, και να ξερεις ..... την ωρα της Αναστασης....οταν ο ιερεας λεει το Χριστος Ανεστη... οι ουρανοι ειναι ανοιχτοι και εισακουγονται περισσοτερο απο καθε αλλη ωρα οι προσευχες μας.

Μου το ειχε πει ενας υπεροχος μοναχος, και το πιστεψα και εγω μεσω της δικης μου εμπειριας.

Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!!!!

Φιλια

Γεια σου Ολυμπια σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Ευτυχως δεν χρειαζεται να περιμενω ιδιαιτερα (συνηθως λογω ενδομητριωσης κανουν διακοπη περιοδου) μου ειπε οτι σε ενα μηνα μπορουμε να τα μεταφερουμε. Παρολα αυτα εγω δεν μπορω να κανω τη μεταφορα λογω δουλειας οποτε αναγκαστικα παμε παλι για Οκτωβρη οπως και φετος. Θεωρω κομματακι απιθανο για εμας που κανουμε εξωσωματικες να μην σκεφτομαστε την εγκυμοσυνη καθως αυτος και μονον αυτος ειναι ο στοχος. Αν δεν το σκεφτεσαι ειναι σαν να απομακρυνεσαι απο τον στοχο. Αυτο που θελω ειναι να τελειωνω με ολα αυτα γιατι υπαρχει και μια ζωη να ζησουμε και δεν μπορω να ασχολουμαι συνεχεια με ενεσεις, εμβρυομεταφορες και χοριακες. Ή ας ερθει ή ας προσπερασει. Οσο για τις πιστευω παρααααα πολυ αλλα μου κανουν λιγο σαν να ζηταμε ρουσφετι και χαρες απο τους Αγιους και δεν πολυνιωθω ανετα με αυτο. Που και που καμια πιτουλα στον Αγιο Φανουριο που τον υπεραγαπω κι αυτο ειναι ολο.

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσι, Καλη Ανασταση σου ευχομαι!

• 1 month later...

καλημέρα σε όλες!

εχετε να μου προτεινετε καποιο κεντρο στη θεσσαλονικη για σαλπιγγογραφία?

εχω ακουσει πολλα- και οχι καλα για αυτην την εξεταση και πλεον ηρθε η ώρα να υποβληθω και εγω...

νομιζα οτι γινεται σε κεντρα εξοσωματικής αλλα ο γιατρος με παραπεμπψε σε διαγνωστικο.

αν εχετε καποια προταση η καποια καλη συσταση θα το εκτιμουσα πολλυυυυυ!

ευχαριστω

ps: ποναει οσο λενε???:mad::mad::mad::mad::mad::mad::oops::oops::oops:

μαλλον εξαρταται απο τον γιατρο που θα σου την κανει, αν πονεσεις η οχι. (και αν ειναι κλειστες η ανοιχτες).

εγω πονεσα φρικτα, την εκανα στην "ακτινοδιαγνωση" στην εγνατια.

μια φιλη μου την εκανε στο "euromedica" καπου στον ευοσμο, και δεν πονεσε καθολου.

ισως καποια αλλη κοπελα να σου δωσει περισσοτερες πληροφοριες.

παντως την σαλπιγγογραφια καλυτερα να τη δειξεις σε 2-3 γιατρους, γιατι πολλοι δεν μπορουν να τη διαβασουν σωστα.

Εγώ θα σε συμβούλευα να μην πας σε ένα γενικό διαγνωστικό κέντρο, αλλά σε κάποιο εξειδικευμένο στα γυναικολογικά. Αν και δε μπορώ να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο (γιατί μένω Αθήνα), μπορείς να ρωτήσεις σε κάποια μαιευτική-γυναικολογική κλινική στη Θεσσαλονίκη (που φαντάζομαι υπάρχουν), αν κάνουν σαλπιγγογραφίες. Εγώ την έκανα στο Μητέρα στην Αθήνα και μου φάνηκε πολύ απλή εξέταση. Ένιωσα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα έναν πόνο σαν δυνατό πόνο περιόδου, την ώρα που περνούσε το σκιαγραφικό υγρό από τις σάλπιγγες και τίποτε άλλο. Μη φοβάσαι, δεν είναι τίποτα. Άλλες δεν νιώθουν καν αυτό το πονάκι. Με το καλό και καλά αποτελέσματα!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...