Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Καλημερα!!

Ειμαι παρά πολυ χαρούμενη που μπήκα στην παρέα σας!

Χθες μόλις έμαθα οτι ειμαι έγκυος και θα ήθελα πολυ να πάρω μέρος

Σε αυτές τις όμορφες συζητήσεις σας! Αληθεια ειναι πως εχω πάθει

Ενα μικρό σοκ αλλα ξερω πως είστε εδω κ πως ειμαι εδω να βοήθαμε η μια

Την άλλη !!!!

Καλημερα κ πάλι :-)

Καλησπέρα!! Συγχαρητήρια!! Εύχομαι να έχεις καλή και ομαλή εγκυμοσύνη και να γεννήσεις ένα γερό μωράκι!!:P Μην έχεις καθόλου άγχος, όλα θα πάνε καλά!! Ό,τι χρειαστείς, εγώ είμαι εδώ αν μπορώ να σε βοηθήσω...

2-4-13... Η νεραϊδούλα μας ήρθε και μας άλλαξε τη ζωή ! ! !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες τις υποψήφιες μανούλες!!! Είμαι νέα στο site αλλά διαβάζω τις αναρτήσεις των υπόλοιπων κοριτσιών, εδώ και χρόνια!!! Εγώ προσωπικά δεν είμαι ακόμη μανούλα, αλλά το προσπαθούμε εδώ και δύο χρόνια! Έχουμε στο ενεργητικό μας μία παλίνδρομη κύηση, πέρυσι, και δύο βιοχημικές φέτος. Μία πριν ακριβώς από τα Χριστούγεννα και μία ακόμη βιοχημική, πριν από μία εβδομάδα...:( Έχω διαβάσει άπειρες φορές με δάκρυα στα μάτια τις ιστορίες των υπόλοιπων γυναικών και παίρνω δύναμη... Χθες επισκέφτηκα το γιατρό μου κ μου πρότεινε κάποιες εξετάσεις(ορμονικές κυρίως) και τίποτε άλλο. Απλά αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να το ψάξω περαιτέρω, ΄ακόμη και να πάρω κ μια δεύτερη γνώμη. Είμαι πολύ μπερδεμένη... Ελπίζω να ξεμπερδευτώ άμεσα:(:confused: Εύχομαι συγχαρητήρια σε όλες μα όλες τις υποψήφιες μανούλες!!!!! Καλώς σας βρήκα!!!!

Καλησπέρα σε όλες τις υποψήφιες μανούλες!!! Είμαι νέα στο site αλλά διαβάζω τις αναρτήσεις των υπόλοιπων κοριτσιών, εδώ και χρόνια!!! Εγώ προσωπικά δεν είμαι ακόμη μανούλα, αλλά το προσπαθούμε εδώ και δύο χρόνια! Έχουμε στο ενεργητικό μας μία παλίνδρομη κύηση, πέρυσι, και δύο βιοχημικές φέτος. Μία πριν ακριβώς από τα Χριστούγεννα και μία ακόμη βιοχημική, πριν από μία εβδομάδα...:( Έχω διαβάσει άπειρες φορές με δάκρυα στα μάτια τις ιστορίες των υπόλοιπων γυναικών και παίρνω δύναμη... Χθες επισκέφτηκα το γιατρό μου κ μου πρότεινε κάποιες εξετάσεις(ορμονικές κυρίως) και τίποτε άλλο. Απλά αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να το ψάξω περαιτέρω, ΄ακόμη και να πάρω κ μια δεύτερη γνώμη. Είμαι πολύ μπερδεμένη... Ελπίζω να ξεμπερδευτώ άμεσα:(:confused: Εύχομαι συγχαρητήρια σε όλες μα όλες τις υποψήφιες μανούλες!!!!! Καλώς σας βρήκα!!!!

Καλησπέρα! Μην απογοητεύεσαι κοριτσάκι μου, όλα καλά θα πάνε.. Μη σε παίρνει από κάτω. Θετική σκέψη και αισιοδοξία, πάντα βοηθάνε! Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη, ποτέ δε βλάπτει και κανένας γιατρός δεν είναι θεός! Κάνε βέβαια και τις εξετάσεις που σου είπε. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν που διορθώνονται. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σύντομα να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου!! :-)

Για οτιδήποτε μπορώ να σε βοηθήσω είμαι στη διάθεσή σου...

geia xara se oles...olokainouria k gw...parakolou8w polu kairo auto to site k eipa na dokimasw na moirastw k gw tis anhsuxies m mazi sas k na mathw k tous dikous sas provlhmatismous..xares...egw eimai mes thn agwnia na ginw mama....malista prin 3 meres (logika) eixa thn worh3ia m....k anupomonw na mathw t apotelesmata....vevaia edw k kati meres me talaipwrei enas ponos xamhla de3i k exw suxnoouria...auta...:P kamia pou na xei zhsei kati paromoio...?

γεια σας κοριτσια, κι εγω ειμαι νεο μελος σε αυτη την ομορφη παρεα, αν και παρακολουθω χρονια τις δημοσιευσεις για διαφορα θεματα που με απασχολουν κατα καιρους. ειμαι μανουλα δυο υπεροχων παιδιων 6,5 και 2,5 ετων και ευχομαι σε ολες τις γυναικες που το επιθυμουν πραγματικα να το λαβουν αυτο δωρο απο τον θεο, ειναι το μεγαλυτερο! επισης να αναφερω οτι ειμαι βρεφονηπιοκομος και θα ηθελα πολυ να βοηθησω οποια μανουλα το εχει αναγκη τοσο θεωρητικα αλλα και πρακτικα! (μιας κι εγω εχω οικονομικη αναγκη). τα παιδακια ειναι ευλογια και οσες προσπαθουν να τα αποκτησουν, κοριτσια μην το βαζετε κατω, εδω ειμαστε να πινουμε το καφεδακι μας και να τα λεμε...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλησπέρα. Είμαι 37 ετών και μαμά ενός γιού ετών οκτώμισι και μιάς κόρης ετών πεντέμισι..Δεν εργάζομαι και ζω στην Ηλεία. Διαβάζω εδώ και καιρό το forum και ετσι παρακινηθηκα να γραφτω.Φιλια πολλά.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Κ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ...ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ..ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ Κ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ....ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ(συγνωμη αλλα δεν ηξερα που πρεπει να βαλω αυτο το post)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Κ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ...ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ..ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ Κ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ....ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ(συγνωμη αλλα δεν ηξερα που πρεπει να βαλω αυτο το post)

Καλησπέρα μέλλοντα μπαμπά!! Καταρχάς συγχαρητήρια και με το καλό να πάρετε αγκαλιά το μωράκι σας!!

Κατά δεύτερον, γιατί τόσο άγχος;;; Πρέπει να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι θετικά γιατί θα το μεταδώσεις και στη γυναίκα σου και το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος.. Εγώ σε συμβουλεύω να τη στηρίζεις, να της μιλάς γλυκά και να την κρατάς όσο γίνεται ήρεμη. Να κάνετε όνειρα για το παιδάκι σας και να προσπαθήσετε να ξεχάσετε τον τοκετό. Απλά δείτε το σαν την ομορφότερη μέρα της ζωής σας (που θα είναι, να είσαι σίγουρος)!

Όσο για τα πράγματα, η γυναίκα σου θα χρειαστεί νυχτικές, ρομπίτσα, βούρτσα, οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα, εσώρουχα, σουτιέν θηλασμού, παντόφλες, κάποια καλλυντικά και κάποια πράγματα για να περναει την ώρα της (περιοδικά κλπ).

Όσο για το μωρό, θα χρειαστείτε φανελάκια, φορμάκια, ρούχα εξόδου, σαπουνάκι, κουβερτούλα, σκουφάκι και γαντάκια (αν κάνει κρύο τότε).. πάνες φαντάζομαι θα δίνουν εκεί. Και φυσικά, να έχετε το καθισματάκι αυτοκινήτου έτοιμο για τη μέρα της εξόδου.

Μην αγχώνεσαι, ό,τι άλλο χρειαστεί, θα το ζητήσει και όλο και κάποιος θα της το πάει.

Ως τελευταία συμβουλή από μια πρόσφατη μανούλα, θα σού έλεγα να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο της γέννησης γιατί είναι μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε πάντα με πολλή πολλή αγάπη!!

Και πάλι με το καλό και μ'έναν πόνο!!:-P

καλησπερα!θα ηθελα την αποψη σας για κατι.1 φεβρουαριου βρεθηκα ερωτικα με τον συντροφο μου κ καναμε χωρις προφυλαξη 2 φορες.λεει οτι προσεξε κ δεν τελειωσε μεσα.να τονισω οτι την 2 μερες πριν ειχε τελειωσει η περιοδος μου.μου ηρθε περιοδος μετα 23 φεβρουαριου αντι 26 φεβρουαριου,κανονικα περιοδος 5 ημερων.μου τελειωσε 27 φεβρ και βρεθηκαμε ερωτικα 28 φεβρουαριου και παλι χωρις προφυλαξη,3 φορες.λεει οτι προσεχε,δεν τον ρωτουσα κ συνεχεια!το θεμα ειναι οτι 28 φεβ(παρασκευη)βρεθηκαμε και 3 μαρτιου(δευτερα)ξυπνησα κ ειχα αιμα-λερωμενα σεντονια,εσωρουχο.οχι αιμοραγια αλλα αρκετο αιμα ανοιχτο κ αραιο ροζ.μεχρι το απογευμα πηγαινα τουαλετα κ σταδιακα στο χαρτι που σκουπιζομουν γινοταν ολο και πιο καφε κ αραιο,μεχρι που σκουπιζομουν κ ηταν κιτρινα υγρα.την επομενη ημερα ειχα υγρα κιτρινα πολυ ανοιχτα.κ σημερα το πρωι ειχα παλι ελαχιστο αραιο ροζ αιμα μεχρι το απογευμα.ειμαι 37 χρονων κ ποτε δεν ειχα ουτε καν κιτρινα κ εντονα υγρα,ουτε καν κηλιδες αναμεσα στις περιοδους.εκανα το πρωι μια β χοριακη,βγηκε αρνητικη.αλλα μου ειπε η γιατρος μπορει να βγηκε αρνητικη για τον φεβρουαριο δηλ την συνευρεση στις 2 φεβ,αλλα ειναι νωρις για να δουμε για αυτη τη φορα,πρεπει να περασουν 10 μερες απ'την συλληψη για να δειξει η β χοριακη.παιζει να ειμαι εγκυος????ευχαριστω πολυ κ συγνωμη αν τα λεω μπερδεμενα!την δευτερα θα κανω ξανα β χοριακη και μετα βουρ γυναικολογικες!μηπως ο φιλος μου με κολλησε κατι?να πω οτι την τελευταια φορα που εκανα γυναικολογικες ηταν πριν 3 χρονια,κ σεξουαλικες επαφες δεν ειχα εδω κ 3 χρονια.βοηθηστε με καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει!ευχαριστω για την απαντηση!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κ από εμενα χαιρομαι που επιτελους γραφτηκα να μπορούμε να συνομιλούμε και να λεμε τις αποψεις μας!το παιδακι μ είναι 11μηνων κ πολλες μαμαδες νομιζουμε αντιμετωπίζουμε ιδια η παρομοια θεματα κ χαιρομαι που μπορω να τα μοιράζομαι και ν μ δινετε συμβουλες και ισως αν μπορω κ εγω να βοηθω σε κατι......:-P

γεια σας κ από εμενα χαιρομαι που επιτελους γραφτηκα να μπορούμε να συνομιλούμε και να λεμε τις αποψεις μας!το παιδακι μ είναι 11μηνων κ πολλες μαμαδες νομιζουμε αντιμετωπίζουμε ιδια η παρομοια θεματα κ χαιρομαι που μπορω να τα μοιράζομαι και ν μ δινετε συμβουλες και ισως αν μπορω κ εγω να βοηθω σε κατι......:-P

Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας!! Κι εμένα η κορούλα μου 11 μηνών είναι!! Πλησιάζουν τα πρώτα μας γενέθλια, ε;;; :P;)

Καλησπέρα,

Είμαι η Χριστίνα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών, και αν και διαβάζω από την εγκυμοσύνη τα forum δεν έχω γράψει. Πρόκειται να μετακομίσουμε στα Χανιά τον Ιούνιο και σίγουρα η βοήθεια των μαμάδων από τα Χανιά θα μου είναι πολύτιμη σε πολλά θέματα. Ακόμη βρισκόμαστε στη διαδικασία αναζήτησης κατοικίας στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Όποια έχει κάτι υπόψιν της θα χαρώ πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

Είμαι μια καινούρια μανούλα (λίγων ημερών) ενός πολύ γλυκού μπέμπη. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες τις συνομιλίες σας και είπα να 'σκάσω μύτη' κι εγώ. Να 'μαι λοιπόν! :P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !!!ειμαι και εχω σχετικα νεο μελος αλλα διαβαζω την σελιδα πολυ καιρο και καθ'ολη την διαρκεια τησ εγκυμοσυνης μου!!ειμαι 25 ετων και εχω μια μπουμπουκα υπεροχη που σημερα γινεται 3 μηνων!θα χαρω πολυ να συζητησουμε θεματακια που απασχολουν ολεσ εμασ τισ νεεσ μανουλεσ!!θα χαρω και γω να βοηθησω και να συμβουλευσω οπου μπορω αν και πρωτομανουλα !!!

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!!

Παρακολουθώ τη σελίδα εδώ και καιρό και σήμερα πήρα την απόφαση να εγγραφώ μιας και είμαι εγκυούλα και σε ενάμιση μήνα περίπου περιμένουμε το πρώτο μας παιδί...την κόρη μας!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Κ ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΧΙΚΑ.. ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΤΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ Κ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ Κ ΕΜΑΣ.. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Κ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ serpafar..ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ, ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ? ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΤ Η Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΤ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Καλησπέρα! Είμαι καινούργια στο forum,και θα ήθελα πρωτίστος την επιείκια σας και μετά τις γνώσεις σας.

Είμαι τριάντα πέντε ετών και έχω ήδη χάσει μιά σάλπιγγα και πάω για σαλπιγγογραφία την επόμενη μάλλον εβδομάδα.

Η φοβία μου είναι αν θα είναι λειτουργική ή όχι η μια και μοναδική σάλπιγγα που έχω.

με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία από μη λειτουργική σάλπιγγα και τι έκανε μετα για να γονιμοποιήσει.

Επεξεργάστηκαν by panker
ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΉ ΣΑΛΠΙΓΓΑ

Κορίτσια καλησπέρα!

Επειδη το forum (εσεις δηλαδη) με εχει βοηθήσει πολυ ψυχολογικά το τελευταίο καιρό λογω κάποιου προβλήματος υπογονιμοτητας, σκέφτηκα να γραφτώ κι εγω μήπως μπορέσω κι εγω να βοηθήσω αντίστοιχα κάποια που το χρειάζεται.

Πριν ενα μηνα μετα απο σαλπιγγογραφια, διαγνώστηκα με αριστερη υδροσαλπιγγα μεγαλης βαρυτητας λογω μολυνσης που ειχε προκυψει απο ανοιχτό χειρουργειου αφαιρεσης κύστης στην αριστερη ωοθηκη. Ο γιατρος μου είπε οτι πρεπει να γινει άμεσα λαπαροσκοπικη αφαιρεση της σαλπιγγας και να ελεγχθεί και η δεξια γιατι συνήθως μολύνεται κι αυτή.

Αύριο το πρωι μπαίνω στο χειρουργείο για να γινει η λαπαροσκοπηση- υστεροσκοπηση. Θα επανέλθω να σας ενημερώσω για όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης για να είστε ενημερες.

Χαίρομαι πολυ που μπαίνω στη παρέα σας! Καλη επιτυχία σε όλες μας και κουράγιο κορίτσια.. Θα τα καταφέρουμε!

Κορίτσια καλησπέρα!

Επειδη το forum (εσεις δηλαδη) με εχει βοηθήσει πολυ ψυχολογικά το τελευταίο καιρό λογω κάποιου προβλήματος υπογονιμοτητας, σκέφτηκα να γραφτώ κι εγω μήπως μπορέσω κι εγω να βοηθήσω αντίστοιχα κάποια που το χρειάζεται.

Πριν ενα μηνα μετα απο σαλπιγγογραφια, διαγνώστηκα με αριστερη υδροσαλπιγγα μεγαλης βαρυτητας λογω μολυνσης που ειχε προκυψει απο ανοιχτό χειρουργειου αφαιρεσης κύστης στην αριστερη ωοθηκη. Ο γιατρος μου είπε οτι πρεπει να γινει άμεσα λαπαροσκοπικη αφαιρεση της σαλπιγγας και να ελεγχθεί και η δεξια γιατι συνήθως μολύνεται κι αυτή.

Αύριο το πρωι μπαίνω στο χειρουργείο για να γινει η λαπαροσκοπηση- υστεροσκοπηση. Θα επανέλθω να σας ενημερώσω για όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης για να είστε ενημερες.

Χαίρομαι πολυ που μπαίνω στη παρέα σας! Καλη επιτυχία σε όλες μας και κουράγιο κορίτσια.. Θα τα καταφέρουμε!

Ότι καλύτερο σου εύχομαι....Καλή επιτυχία...

Όλα καλά θα πάνε

• Δημιουργία νέου...