Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝΕΤΑΙΡΙΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΣΕΔΑΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΡΕΣ!!!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?:P

:P;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια μανουλα που αντιμετωπιζει προβλημα με το frezylac ok. Ο μπεμπης μου ειναι 4,5 μηνων κ το ξεκινησε πριν μια εβδομαδα. Γενικα παει καλα. Ουτε δειχνει να εχει καποια ενοχληση, ουτε γουλιτσες βγαζει πια κ κοιμαται καλα κ το βραδυ. Ομως αυτο που παρατηρω ειναι οτι εχει παραηρεμησει τοσο που με ανησυχει. Καθεται σε μια ακρουλα ησυχα ησυχα, δεν γκρινιαζει, δεν εχει ορεξη να παιξει κ για να μου κανει ενα χαμογελο βλεπω κ παθαινω. Αυτο ολη τη μερα φωναζε και γελουσε και τωρα ειναι στον κοσμο του. Εγω του κανω τον καραγκιοζη, του παιζωτα αγαπημενα του παιχνιδια κι αυτος με κοιταζει απλα, χωρις να αντιδρα κ μασουλαει το χερι του. Εχει καποιος ακουσει κατι παρομοιο; Φοβαμαι μηπως περιεχει καποια ηρεμιστικη ουσια μεσα και τελικα του κανω κακο του παιδιου.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και απο μένα! Είμαι η Αριστέα και είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί.

Είμαι στην 6η εβδομάδα μου.

Βρήκα το φορουμ αναζητώντας στο διαδίκτυο πληροφορίες για την εγκυμοσύνη.

Έχω πολύ άγχος αλλά παράλληλα και μεγάλη προσμονή για το επόμενο διάστημα.

Καλησπέρα και απο μένα! Είμαι η Αριστέα και είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί.

Είμαι στην 6η εβδομάδα μου.

Βρήκα το φορουμ αναζητώντας στο διαδίκτυο πληροφορίες για την εγκυμοσύνη.

Έχω πολύ άγχος αλλά παράλληλα και μεγάλη προσμονή για το επόμενο διάστημα.

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι! Να πανε οοοολα καλα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα

Θέλω να σας πω κι εγώ τη δική μου ''πονεμένη'' ιστορία αλλά με ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ επιτέλους. Παντρεμένοι από το 2010 και δυστυχώς δεν ερχόταν το baby... Είχαμε και μια αποβολή πριν τρία χρόνια... Ψαχτήκαμε σε πολλά και είδαμε ότι είχαμε ''θέμα'' με το σπέρμα. Κάναμε προσπάθειες να το διορθώσουμε με κάτι βιταμίνες που μας έδωσε η γιατρός μου (profertil) αλλά δυστυχώς δεν απέδωσε καμία προσπάθεια το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Σκεφτήκαμε τη σπερματέγχυση η οποία δυστυχώς και αυτή δεν μας έφερε θετικό αποτέλεσμα.

Πέρσι άλλαξα γυναικολόγο... Αφού είδε το ιστορικό μας μας είπε ότι ήταν σίγουρος πως έχουμε πολύ σοβαρές πιθανότητες να πετύχουμε εγκυμοσύνη χωρίς να προχωρήσουμε άμεσα σε εξωσωματική... Έδωσε στον άντρα μου ένα καινούργιο σκεύασμα το Spermotrend και μας είπε μετά από 3 μήνες πρεπει να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα και μια ακόμα εξέταση που θα μας έδειχνε το ποσοστό κατάτμισης του DNA των σπερματοζωαρίων. Μετά από 3 μήνες κάναμε το σπερμοδιάγραμμα και την κατάτμιση και τα αποτελέσματά του ήταν εκπληκτικά!!! Ίσως τα πολύ καλά αποτελέσματα, ίσως η θετική αύρα του γιατρού μου, δεν ξέρω τι να πω, πάντως τώρα είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να υποδεχθούμε το 'θαυματάκι' μας... Τις συγκεκριμένες βιταμίνες τις προτείναμε και σε φιλικό ζευγάρι και πριν 1,5 βδομάδα είχαν θετικό τεστ. Ελπίζω να προχωρήσει και σε αυτούς η εγκυμοσύνη...

Αποφάσισα να μπω στο forum και να γράψω την περίπτωσή μου διότι η αλήθεια είναι ότι είχα περάσει μερόνυχτα με δάκρυα και συγκίνηση διαβάζοντας σε πολλά forums για άλλα ζευγάρια που απέκτησαν τελικά το παιδάκι τους. Έτσι ήρθε και η σειρά μου να δώσω κουράγιο σε άλλες ''συν-παθούσες'' μήπως και βοηθηθούν και αυτές, έστω και ψυχολογικά, όπως κι εγώ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα

Θέλω να σας πω κι εγώ τη δική μου ''πονεμένη'' ιστορία αλλά με ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ επιτέλους. Παντρεμένοι από το 2010 και δυστυχώς δεν ερχόταν το baby... Είχαμε και μια αποβολή πριν τρία χρόνια... Ψαχτήκαμε σε πολλά και είδαμε ότι είχαμε ''θέμα'' με το σπέρμα. Κάναμε προσπάθειες να το διορθώσουμε με κάτι βιταμίνες που μας έδωσε η γιατρός μου (profertil) αλλά δυστυχώς δεν απέδωσε καμία προσπάθεια το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Σκεφτήκαμε τη σπερματέγχυση η οποία δυστυχώς και αυτή δεν μας έφερε θετικό αποτέλεσμα.

Πέρσι άλλαξα γυναικολόγο... Αφού είδε το ιστορικό μας μας είπε ότι ήταν σίγουρος πως έχουμε πολύ σοβαρές πιθανότητες να πετύχουμε εγκυμοσύνη χωρίς να προχωρήσουμε άμεσα σε εξωσωματική... Έδωσε στον άντρα μου ένα καινούργιο σκεύασμα το Spermotrend και μας είπε μετά από 3 μήνες πρεπει να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα και μια ακόμα εξέταση που θα μας έδειχνε το ποσοστό κατάτμισης του DNA των σπερματοζωαρίων. Μετά από 3 μήνες κάναμε το σπερμοδιάγραμμα και την κατάτμιση και τα αποτελέσματά του ήταν εκπληκτικά!!! Ίσως τα πολύ καλά αποτελέσματα, ίσως η θετική αύρα του γιατρού μου, δεν ξέρω τι να πω, πάντως τώρα είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να υποδεχθούμε το 'θαυματάκι' μας... Τις συγκεκριμένες βιταμίνες τις προτείναμε και σε φιλικό ζευγάρι και πριν 1,5 βδομάδα είχαν θετικό τεστ. Ελπίζω να προχωρήσει και σε αυτούς η εγκυμοσύνη...

Αποφάσισα να μπω στο forum και να γράψω την περίπτωσή μου διότι η αλήθεια είναι ότι είχα περάσει μερόνυχτα με δάκρυα και συγκίνηση διαβάζοντας σε πολλά forums για άλλα ζευγάρια που απέκτησαν τελικά το παιδάκι τους. Έτσι ήρθε και η σειρά μου να δώσω κουράγιο σε άλλες ''συν-παθούσες'' μήπως και βοηθηθούν και αυτές, έστω και ψυχολογικά, όπως κι εγώ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το μωρακι σας:D.Με τι μεθοδο επιασες το μωρακι σας τελικα αν επιτρεπετε?

Σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το μωρακι σας:D.Με τι μεθοδο επιασες το μωρακι σας τελικα αν επιτρεπετε?

@elenagecko. Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Ζήτησα να προχωρήσουμε σε εξωσωματική (παρότι είχαμε πολύ καλές πιθανότητες χάρη στις βιταμίνες που έστρωσαν το σπέρμα του άντρα μου) διότι δεν ήθελα άλλο να περιμένω... Νομίζω θα μου ήταν πολύ ψυχοφθόρο να περιμένω λίγους μήνες ακόμα και τεστ στο τεστ και αναμονή στην αναμονή... Πάντως το φιλικό ζευγάρι έπιασαν φυσιολογικά!

@elenagecko. Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Ζήτησα να προχωρήσουμε σε εξωσωματική (παρότι είχαμε πολύ καλές πιθανότητες χάρη στις βιταμίνες που έστρωσαν το σπέρμα του άντρα μου) διότι δεν ήθελα άλλο να περιμένω... Νομίζω θα μου ήταν πολύ ψυχοφθόρο να περιμένω λίγους μήνες ακόμα και τεστ στο τεστ και αναμονή στην αναμονή... Πάντως το φιλικό ζευγάρι έπιασαν φυσιολογικά!

τελεια μια χαρα.ρωτησα γιατι ξερω οτι για να κανεις σπερματεγχυση πρεπει να εχεις ενα καλο σπερμα.τελος παντων οτι εγινε εγινε το αποτελεσμα μετραει πλεον:wink:

τελεια μια χαρα.ρωτησα γιατι ξερω οτι για να κανεις σπερματεγχυση πρεπει να εχεις ενα καλο σπερμα.τελος παντων οτι εγινε εγινε το αποτελεσμα μετραει πλεον:wink:

@elenagecko. Αυτό είναι αλήθεια. Χρειάζεται καλή ποιότητα σπέρματος για σπερματέγχυση. Ήταν όμως κάτι που είχα δοκιμάσει και δεν ήμουν σε φάση. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι ίσως και να πετύχαινε αλλά δεν πειράζει. Τέλος καλό, όλα καλά.

Αν επιτρέπεις, εσυ σε τι φάση είσαι;

Διαφημίσεις

@elenagecko. Αυτό είναι αλήθεια. Χρειάζεται καλή ποιότητα σπέρματος για σπερματέγχυση. Ήταν όμως κάτι που είχα δοκιμάσει και δεν ήμουν σε φάση. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι ίσως και να πετύχαινε αλλά δεν πειράζει. Τέλος καλό, όλα καλά.

Αν επιτρέπεις, εσυ σε τι φάση είσαι;[/quote

Αν επιτρέπεις, εσυ σε τι φάση είσαι;

κι εγω ειχα κανει 3 αποτυχημενες προσπαθειες σπερματεγχυσεις(ολα ηταν καλα σε μας απλα δεν μας καθοτανε) και παραλιγο να κανω και 4 αλλα με τα πολλα κουραστηκα αυτην την αναμονη και απογοτηευτηκα απο τα αποτελεσματα και αποφασισα να κανω εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο με ενα μονο ωαριο:eek: και πετυχε ευτυχως.τωρα ειμαι 12 εβδομαδων εγκυος.:wink:

κι εγω ειχα κανει 3 αποτυχημενες προσπαθειες σπερματεγχυσεις(ολα ηταν καλα σε μας απλα δεν μας καθοτανε) και παραλιγο να κανω και 4 αλλα με τα πολλα κουραστηκα αυτην την αναμονη και απογοτηευτηκα απο τα αποτελεσματα και αποφασισα να κανω εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο με ενα μονο ωαριο:eek: και πετυχε ευτυχως.τωρα ειμαι 12 εβδομαδων εγκυος.:wink:

Μπράβοοοο... Εύχομαι και σε σένα να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να γεννηθεί το παιδάκι σου υγιέστατο... Good luck σε όλες μας!

Μπράβοοοο... Εύχομαι και σε σένα να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να γεννηθεί το παιδάκι σου υγιέστατο... Good luck σε όλες μας!

και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα κοριτσι μου.:-D:grin:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους! σας παρακαλώ επειδή είμαι καινούρια μπορείτε να μου πέιτε πως δημιουργώ νέο θέμα???

Καλησπερα! Πρωτα πρεπει να πας στις ενοτητες του forum να δεις ποια σε ενδιαφερει. Επειτα αν μπεις σε μια απο αυτες και δε βρεις το θεμα που σε καλυπτει, πατας New Thread.

Καλησπερα! Πρωτα πρεπει να πας στις ενοτητες του forum να δεις ποια σε ενδιαφερει. Επειτα αν μπεις σε μια απο αυτες και δε βρεις το θεμα που σε καλυπτει, πατας New Thread.

ευχαριστω πολύ! δεν εχω δει αναλογο θέμα αλλά αυτό το new thread που στο καλο το γράφει και έχω στραβωθεί????

είμαι ξανθιά! το βρήκα ευχαριστω πολύ!!!!!!!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum, για το ότι το κρατάτε ζωντανό τόσα χρόνια. Εύχομαι να συνεχιστεί η προσπάθειά σας. Οι συμβουλές και οι εμπειρίες των ανθρώπων δίνουν φοβερή ενημέρωση!

Σας ευχαριστώ θερμά για όλες τις πληροφορίες που βρήκα εδώ, γιατί είμαι καινούργια μαμά με ελάχιστη βοήθεια στην καθημερινότητά μου και συνεχώς διευρύνω τις γνώσεις μου μέσω ίντερνετ.

Καλησπέρα και από μένα. Είμαι η Κωνσταντίνα.Είμαι 20 χρονων. εχθες τ βραδυ εφερα στον κόσμο τον γιοκα μου με φυσιολογικο τοκετο. Το βαρός του μπεμπη μου ειναι 3,5 κιλα και 55 εκατοστα υψος.. ψηλο μωρακι.. :) ειμαι ξετρελαμενη μαζι του...

καλησπερα σας αρχικα συνχαριτιρια :) διαβασα αρκετα θεματα που εχετε και μπορω να πω ειστε πραγματικα καταπληκτικοι.

επεισης διαβασα καποια παρομοια θεματα με το δικο μου αλλα οχι ακριβως τα ιδια ,πηρα λοιπον το θαρρος σημερα να γραφτω και να σας κανω μια ερωτηση.

ειμαι 26 χρονων δεν ειχα ποτε μου εγγυμοσινη ουτε καποιο 'ατυχημα',εχω σταθερο κυκλο καθε 29 του μηνα, ξερω οτι πρεπει να περιμενω λιγακι ακομη απλα εχω ενα ανχως :) ελεγα να κανω μια χοριακη αλλα πιστευω οτι ειναι νωρις ... :/ Λοιπον κοριτσια μου ειχα επαφη με το αγορι μου στις 16/5 με προφυλακτικο και τις 2 φορες, την δευτερη φορα το προφυλακτικο ειχε ανεβει λιγο πιο πανω κι ενιωσα καποια υγρα στον κολπο μου,βεβαια μπορει να μη θυμαμε τοσο καλα.. επεισης κατι που μου κινησε τις υποψιες ειναι οτι ειδα λερωμενο το σεντονι αρκετουτσικα και στο σημειο που αφηθικαν τα προφυλακτικα μετα την χρηση τους(πιο λιγο ηταν εκει το λερωμα), να πω επεισης οτι ελενχθικαν τα προφυλακτικα και ηταν μια χαρα απο οσο ειδε το αγορι μου.

Εχω πριξιματακι στο στηθος αρκετουτσικο κι αυτο σε σημειο που με ζοριζει και το σουτιεν ..βεβαια σε 7 ημερες περιμενω περιοδο εχω κατι πονακια στις ωοθικες ... καλοδεχουμενο να ειναι αν προκυψει φυσικα! αν και ειμασταν λιγο απροετοιμαστοι .. :) απλα εχω ανχωθει καπως και δε ξερω κατα ποσο υπαρχει πιθανοτητα για εγγυμοσινη ...(ειναι μαλλον μηδαμινη) περιμενω νεα σας :) ευχαριστω πολυ

• Δημιουργία νέου...