Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Δημητρούλα ο τραχηλος μου με ξεκούραση και προγεστερόνη από 2,5 που ήταν στη 12η εβδ. έφτασε σταδιακά μέχρι και 3,2 τις επόμενες εβδομάδες όπου και παρεμεινε εκεί σταθερός μέχρι και το τέλος. Ήμουν κι εγώ καλό παιδί όμως, πολύ τυπική!

Το ευχάριστο που ξέχασα να σας πω, είναι πως τις τελευταίες 10 μέρες ο μικρός βαράει 6ωρα και κάποιες φορές 7ωρα, ξυπνάει για να φάει και τρώει κοιμισμενος για άλλες 2-3 ώρες. Μετά πάλι ξύπνημα για φαι κ κοιμάται άλλες 1-2 ώρες. Αυτά γίνονται πάνω κάτω 8μμ με 8 το πρωί. Εγώ νωρίτερα από τις 10-11 δεν μπορώ να κοιμηθώ αλλά και πάλι πλέον κοιμάμαι συνολικά μέσο όρο 7 ώρες και είμαι αρκετά ευχαριστημενη. Και γιατί κοιμάμαι επιτέλους και γιατί έχει αποκτήσει καλές συνήθειες ύπνου το βράδυ. Την ημέρα δεν τα πάμε καλά τις περισσότερες φορές που θα τον ακουμπήσω κάτω μετά από λίγο ξυπνάει και μαλιστα τις τελευταίες μέρες με κλάματα. Να δω τι θα κάνω με αυτο γιατί αφενός δεν μπορει να κοιμάται μόνο αγκαλιά, αφετέρου δεν μπορει να μην κοιμάται και καθόλου την ημέρα, δεν του κανει καλό.

Zadige ετοιμάσου, έρχεται βαρβατο άλμα 15η-19η εβδομάδα. . Ωχ βάι βάι. .

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, μπεμπάκια, κοιλίτσες!!

Κι εμένα κόλλησε το θέμα, δε μου έστελνε ειδοποίηση, δεν μπήκα κι εγώ να δω τι γίνεται, γτ τα μωρά εδώ έχουν γίνει παιδιά και είναι πολύ απαιτητικά μες την ημέρα. Σηκώνονται, κάνουν βήματα με βοήθεια, οι φωνούλες αποκτούν ποικιλία φθόγγων, μασάνε κομμάτια φαγητού, επικοινωνούν έντονα! Είμαστε όλο κ πιο ευτυχείς :)

Δημητρούλα, πλάκα πλάκα, κοντεύεις!!! Συνέχισε να προσέχεις κ είσαι κοντά στην τελική ευθεία!!!

Θάλεια προσοχή! Όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα! Ελπίζω να βρεις βοήθεια για το μεγάλο σου!

Marakiz & Zadige τώρα τρίτο-τέταρτο μήνα νομίζω είναι μια όαση μες το πρώτο έτος του παιδιού! Να τα χαρείτε! Φωτεινούλα κ Μαράκι φιλιά!

Πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά μας! Αξία ανεκτίμητη!

8sLrp2.png

To άλμα 15-19 ήταν το χειρότερο. Εμείς είμαστε τώρα στο 23-26 άλλη αλματάρα. Και από εκεί που κοιμόταν 8ωρα και βάλε ξυπνάει 3-4 φορές το βράδυ. Κατά τα άλλα καλά. Μέσα στην εβδομαδα θα πάμε για εμβόλιο και θα δούμε πόσο έχουμε πάρει.

30 εβδ Δημητρούλα;Περνάει ο καιρός! Άλλες 10 το πολύ :D

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εμενα τη περασμένη φορα δεν μ μέτρησε τράχηλο πρώτη φορα απλα του λεω ο τράχηλος ποσο ειναι κ μ λεει ειναι μια χαρα!

Κ εγω επερνα απο την αρχή της εγκυμοσύνης 3 ουτροτζεσταν ημερησίως κ την αλοιφή την βασκλορ κάθε βραδυ από την αρχή την 5η εβδομάδα μέχρι κ σημερα!κ σιγά σιγά μ έλατωσε τα χάπια απο 3 σταδιακά μέσα σε 10 μερες απο αύριο θα περνώ μονο ενα κ την αλοιφή σε 10 μερες θα βάζω μια φορα κάθε 3 μερες!

Να σας πω την αληθεια εχω φόβο ομως για το πως θα τα παω χωρίς αυτα!

Το τελευταίο καιρο πηρα θάρρος μαγειρεύω μαζεύω βγαίνω εξω κ οσο να ναι η κουράζομαι πραγματικά η απο τη πολυ ξεκούραση αν κανω κατι το πιο απλό κουράζομαι!

Οντως πρωτα Χριστούγεννα με τα μπεμπακια στο σπίτι πρεπει να ειναι όνειρο!!

Κ εγω θα ειχα τη κόρη μου τωρα!!δεν την ξέχασα,δεν την ξεχνάω λεπτό δεν βγαίνει απο το μυαλό μου!ειναι ομως στη καρδιά μου σαν να ειναι μαζι μου! Τωρα περιμένουμε το αδερφάκι της με πολυ χαρα κ ανυπομονησία!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!! Τι κάνετε??? Βλεπω πολύ όμορφα τα νεάκια σας!! και εμεις τα πάμε πολύ καλά με τον μικρουλι μου! 2 μηνων σημερα 5710 και 60 εκατοστα! γελια που κανει!! Το αγκου το λεει ξεκαθαρα! ολη μερα του μιλάω!! Βασικά όταν είναι ξυπνιος!!! Κοιμαται όλη μερα και ολη νυχτα κορίτσια μου... ανα 2ωρο ξυπναει την ημερα τρωει 2-3γελια και υπνο... το απογευμα μενει ξυπνιος ενα διωρο και μετα στις 9 τον βαζω στην κουνια τ στο δωματιο του με την πιπίλα!! καθεται χαζευει και τον παίρνει ο υπνος..... βέβαια κατα τις 2 που ξυπνάει τον παίρνω στο κρεβάτι μας... δεν μπορω ακομα να τον αποχωριστω....... Δυστυχως δεν ειναι καθόλου βολικό με την κουνια στο δωματιο μας και αν θέλω να τον βάλω αλλου πέρα από το κρεβατι μας, πρέπει να τν βαλω στο δωματιο τ και θεωρω οτι ειναι πολύ νωρις! Προβληματίζομαι αρκετα!!!! Κατα τα τα αλλα ειναι ενα αγγελάκι!!! ο θηλασμός παει πολύ καλά και η πιπίλα μπορω να πω πως δεν μας επηρρεασε!!!Χωρις πιπίλα δεν γινόταν δουλεια.. εχω πολύ ροη, ο μικρος θελει να πιπιλίσει χωρις να φαει και τν επνιγε το γάλααα και κλααααμααα!!!!

Τα πιο ομορφα Χριστουγεννα αυτα για όλες μας!!!

Με τα κακακια αντιμετωπίσατε κανενα θεμα?? Από εκει που ειχε πάντα λίγα η πάνα τ πλέον τα κάνει ανα 2 μερες γεμίζοντας ακόμα και το φανελάκι!!

Αχ Δημητρούλα μου κοντευεις!!! Να σκέφτεσαι ότι όλα για καποιο λόγο εγιναν... Σε λίγο καιρο θα εχεις αγκαλια τον γιοκα σου!!!!!

Βιβακι φανταζομαι πόσο τελεια θα ειναι σε αυτη την ηλικια όλα τα καινουρια που κανουν!!!

Φωτεινουλα τι κανει το κορίτσι μας???Σε λίγο καιρο ξεκινάτε και στερεεεεεεςς!!!! με το καλόοο!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, μπεμπάκια, κοιλίτσες!!

Κι εμένα κόλλησε το θέμα, δε μου έστελνε ειδοποίηση, δεν μπήκα κι εγώ να δω τι γίνεται, γτ τα μωρά εδώ έχουν γίνει παιδιά και είναι πολύ απαιτητικά μες την ημέρα. Σηκώνονται, κάνουν βήματα με βοήθεια, οι φωνούλες αποκτούν ποικιλία φθόγγων, μασάνε κομμάτια φαγητού, επικοινωνούν έντονα! Είμαστε όλο κ πιο ευτυχείς :)

Δημητρούλα, πλάκα πλάκα, κοντεύεις!!! Συνέχισε να προσέχεις κ είσαι κοντά στην τελική ευθεία!!!

Θάλεια προσοχή! Όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα! Ελπίζω να βρεις βοήθεια για το μεγάλο σου!

Marakiz & Zadige τώρα τρίτο-τέταρτο μήνα νομίζω είναι μια όαση μες το πρώτο έτος του παιδιού! Να τα χαρείτε! Φωτεινούλα κ Μαράκι φιλιά!

Πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά μας! Αξία ανεκτίμητη!

αχ..έχω τον άντρα μου ευτυχώς κ δεν κάνω τπτ..κ ο μεγάλος όταν είναι σχολείο είμαστε λίγο πιο νορμάλ,σήμερα πήγε,την προηγούμενη βδομάδα δεν πήγε είχε ίωση κ ήθελα να ανάρρωση καλά...τεσπα...τώρα θα δούμε...στο σχολείο πάω με τους γονείς μου τον μικρό,πιο πολύ γιατί με θέλει ακόμα..ελπίζω Τέλος Γενάρη να μην πηγαίνω καθόλου μπας κ συνηθίσει,αν κ νομίζω ότι θα τον κόψω μόλις γεννήσω...γιατί φοβάμαι τις ιώσεις...

αχ αυτά τα άλματα είναι ζόρικα...εγώ δεν τα πρόλαβα όλα τότε στον γιο μου,εύχομαι σε αυτόν εδώ να τα πάμε πιο καλά κ σωστά..

hiEW.pngpFRip3.png

Marakiinlove δεν υπαρχει θεμα με τα κακά, αλλάζει τώρα από νεογέννητο κ κανει πιο αραιά. Για τα θηλάζοντα είναι φυσιολογικό κ κάθε επτά ημερες ή κ παραπάνω, χωρίς να θεωρηθεί δυσκοιλιότητα, αρκεί να μη δείχνει οτι ζορίζεται το μπεμπάκι! Όσο για τον ύπνο, χαλάρωσε, μεχρι πριν πενήντα χρόνια στην ιστορία της ανθρωπότητας κοιμούνταν ο ένας δίπλα στον άλλον, τα μωρά δε εννοείται πάντα κ μόνο εκεί που είναι η μάνα τους!

Θάλεια τέλεια! Εγώ απέφευγα κ σουπερ μάρκετ κ μεγάλα πολυκαταστήματα, γτ εχουν πολύ περπάτημα που δεν το καταλαβαίνεις κ είχα αίμα!

8sLrp2.png

Marakiinlove δεν υπαρχει θεμα με τα κακά, αλλάζει τώρα από νεογέννητο κ κανει πιο αραιά. Για τα θηλάζοντα είναι φυσιολογικό κ κάθε επτά ημερες ή κ παραπάνω, χωρίς να θεωρηθεί δυσκοιλιότητα, αρκεί να μη δείχνει οτι ζορίζεται το μπεμπάκι! Όσο για τον ύπνο, χαλάρωσε, μεχρι πριν πενήντα χρόνια στην ιστορία της ανθρωπότητας κοιμούνταν ο ένας δίπλα στον άλλον, τα μωρά δε εννοείται πάντα κ μόνο εκεί που είναι η μάνα τους!

Θάλεια τέλεια! Εγώ απέφευγα κ σουπερ μάρκετ κ μεγάλα πολυκαταστήματα, γτ εχουν πολύ περπάτημα που δεν το καταλαβαίνεις κ είχα αίμα!

Όχι ούτε καν..σούπερ δεν πάω έτσι κι αλλιώς..εγώ γράφω τι θέλω κ πάει ο άντρας μου από όταν παντρευτηκαμε γινόταν αυτό..να σ πω..το βαριέμαι κιόλας με κόσμο τώρα δεν λέει.

hiEW.pngpFRip3.png

Μαράκι μια χαρα σε βρίσκω φτου φτου! Αφου κοιμάται όλη μέρα σιγουρα δε καταλαβαίνεις τη κούραση κ την εξάντληση που περνάνε άλλες μανούλες!συγχαρητηρια κ για το θηλασμό μακάρι να τα καταφέρω κ εγω!

Θαλεια παλι αίμα κοριτσακι μου; Τι κανεις κουράζεσαι; Ο γιατρός σου τι λεει για αυτο; Τη καμπύλη την έκανες;ποσο εισαι τωρα;

Βρε κοριτσια έγραψε καμία; Μου βγαίνει ανανεωμένο το θέμα κ οτι κάποιος έγραψε πρόσφατα αλλα δεν μ βγάζει το μυνημα!!!

Γιατι κολαει;τι να κανω για να μην κολαει;

Διαφημίσεις

Μαράκι μια χαρα σε βρίσκω φτου φτου! Αφου κοιμάται όλη μέρα σιγουρα δε καταλαβαίνεις τη κούραση κ την εξάντληση που περνάνε άλλες μανούλες!συγχαρητηρια κ για το θηλασμό μακάρι να τα καταφέρω κ εγω!

Θαλεια παλι αίμα κοριτσακι μου; Τι κανεις κουράζεσαι; Ο γιατρός σου τι λεει για αυτο; Τη καμπύλη την έκανες;ποσο εισαι τωρα;

κα σε μενα κολλάει...Δεν δίνω σημασία..τεσπα..τι να σ πω κορίτσι..μου τπτ..εντελώς Δεν κάνω..τώρα δεν πάω ούτε στο σχολείο με το μικρό ,τον πάνε οι γονείς μου,όσο για το αίμα..αυτό το ελάχιστο..δεν είναι σημαντικό αλλά έστω κ αυτή η τελίτσα δεν την θέλουμε...τεσπα..σήμερα έκλεισα την 26η βδομάδα κ Δευτέρα έχω την καμπύλη ζαχαρου.η γιατρός μου..μια χαρά όλα δεν βλέπει ούτε καν αποκόλληση αν τυχόν έχω..εκτός τι να πω..να είναι τπτ από τον κόλπο..αλλά δεν την ανησυχεί τόσο αυτό ..όσο τα πονακια που είχα..κ ευτυχώς δεν ξανά έχω..από τότε..μου είπε τπτ τελείως να μην κάνω..κ δεν κάνω..

hiEW.pngpFRip3.png

Πωπω Μαράκι υπναράς πολύ φτου μη το ματιαξουμε! Υπάρχουν οντως δηλαδή μωρά που κοιμουνται χωρίς να τα νανουρισεις κάπως, δεν είναι μύθος τελικά!! :lol:

Οσο για τα κακακια. .. έχω βαρεθεί να πλενω ρουχαλακια... σκατομένα. . στο χέρι και άμεσα γιατί αλλιώς. . σιγά μην βγουν! Μα τι στο καλό συγκρατουν αυτές οι πάνες! !!

Μαράκι ειναι πολυ μικρουλι μωρε να κοιμαται μονο του 2 μηνων

. Εμένα κοιμάται στο λικνο δίπλα μου κ σκέφτομαι ότι σε λίγο δεν θα χωράει κ τι θα κάνω διότι θέλω να κοιμομαστε στο ίδιο δωμάτιο τουλάχιστον μέχρι τους 6 μήνες και μαλλον για όλο τον πρώτο χρόνο της ζωής του.. Δεν ξέρω αν χωράει η κούνια.. Αν δεν χωράει με βλέπω να βάζω κρεβατακι στο παιδικο για μένα.. Θα συμπεσει και με την επιστροφή μου στη δουλεια κ δεν θέλω να του πέσουν όλα μαζι! !

Αν δεν χωράει με βλέπω να βάζω κρεβατακι στο παιδικο για μένα.. Θα συμπεσει και με την επιστροφή μου στη δουλεια κ δεν θέλω να του πέσουν όλα μαζι! !

Οικογενειακή στρωματσάδα στο πάτωμα - διπλό στρώμα κ κούνια με βγαλμένο κάγκελο? Μη χάσετε κ τον μπαμπά σας! Επίσης μόλις αποκτούν κινητικότητα αρχίζουν να μπουσουλάνε κ μες τη νύχτα, οπότε η εγγύτητα ή όχι με το πάτωμα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα πέσιμο... Απ' ό,τι ακούω, πιθανόν να σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νύχτα, αφού θα λείπεις την ημέρα, για αναπλήρωση!!

Κορίτσια το θέμα μόνο στις έγκυες φαίνεται ότι κολλάει, από τις υπόλοιπες δεν έχει διαμαρτυρηθεί καμία:-P

8sLrp2.png

Οικογενειακή στρωματσάδα στο πάτωμα - διπλό στρώμα κ κούνια με βγαλμένο κάγκελο? Μη χάσετε κ τον μπαμπά σας! Επίσης μόλις αποκτούν κινητικότητα αρχίζουν να μπουσουλάνε κ μες τη νύχτα, οπότε η εγγύτητα ή όχι με το πάτωμα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα πέσιμο... Απ' ό,τι ακούω, πιθανόν να σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νύχτα, αφού θα λείπεις την ημέρα, για αναπλήρωση!!

Κορίτσια το θέμα μόνο στις έγκυες φαίνεται ότι κολλάει, από τις υπόλοιπες δεν έχει διαμαρτυρηθεί καμία:-P

Μια φτιάχνει ,μια χαλάει...τεσπα τώρα είναι μια χαρά το θέμα...

μαρακιζ μήπως θέλει μεγαλύτερο νούμερο???συνήθως όταν βγαίνουν πολλές φορές έξω θέλουν μεγαλύτερο νούμερο..επίσης φτιάχνεις καλά όταν έχεις βάλει την πάνα κ την έχεις κλείσει στα ποδαράκια του εκεί το λάστιχο της πάνας λίγο προς τα έξω???μήπως φταίει κ αυτό..για δες..

Όσο για τον ύπνο εγώ τον έβαλα από 45 ημερών στο δωμάτιο του κ στο κρεβάτι του αλλά σταδιακά..πρώτα μεσημέρι κ μετά το βράδυ κ μετά όλη μέρα τις ώρες του ύπνου....οπότε δεν είχα θέμα...έκατσε..κ μετά που του έδωσα κ μια μπλούζα μου μικρή καλοκαιρινή κοιμόταν αμέσως..(την είχα φορέσει 2 φορές μονο)Αυτό από 4 μηνών πια κοιμόταν σερί τουλάχιστον 5 ώρες και το βράδυ..αυτά..

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα κοριτσια τι κάνετε;οντως το θέμα τωρα ξεκόλλησε ειναι οκ!!

Εγω πηγα χθες γιατρο ολα καλα με το μπέμπη μας κ εγω ειμαι πολυ καλα...

Εξακολουθεί ο μπέμπης να βγαίνει μια εβδομάδα μεγαλύτερος στις μετρήσεις κ ντομπλερ εχω σε 2 εβδομάδες!

Επισης πηρα το πράσινο φως για να βάψω επιτέλους τα μαλλιά μου!

Με φυτική βαφή μου το επιτρέπει μονο κ αυτο μετα απο αρκετά παρακάλια...

31 εβδομάδων ακριβώς σημερα ημερολογιακά (32 υπερηχογραφικα) κ αναζητώ μια καλη φυτική βαφή που να μην ξεθωριάζει εύκολα καθώς δε θα ξανά βάλω αλλη μέχρι να γεννήσω! Τη γνώμη σας!!

Σας φιλώ...

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια; Εμείς μεγαλώνουμε!Αρχές Ιανουαρίου που θα γίνουμε 6 μηνών ξεκινάμε φρουτάκια. Από κιλάκια 8300 και 68 εκ σχεδόν!

Δημητρούλα εγώ είχα κάνει ανταύγιες με κανονική βαφή στο φυσικό μου στον 7ο μήνα και από τότε δεν τα έχω ξαναβάψει. Τώρα με τις στερεές πιστεύω να τα καταφέρω να πάω κομμωτήριο ξανά. 32 εβδ;; Κοντεύεις! Άντε βρε κορίτσια μ εναν πόνο.

Εμείς θα μετακομίσουμε αλλά και πάλι δεν θα τη βάλω στο άλλο δωμάτιο. Μάλλον για 15 μηνών βλέπω να τη μεταφέρω. Προς το παρόν έχω κολλητά κρεβάτι κούνια χωρίς κάγκελο. Στο νέο σπίτι δε ξέρω αν θα βολέψει χωροταξικά αλλά σίγουρα θα είναι στο δωμάτιο μας. Θηλάζει τη νύχτα και δεν θα την παλέψω πέρα δωθε.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ο μπαμπάς μας... έτσι κι αλλιώς. . Μια τα πολλά ξυπνηματα μας, μια τα πολλα. .. ροχαλητά του.. δεν κοιμαται πάντα μαζί μας. . Δυστυχώς! Το κακό είναι πως η κούνια που έχουμε δεν βγαινουν τα κάγκελα οπότε δεν θα μπορώ να το έχω όπως στο λικνο. Πάντως σίγουρα θα είμαστε με κάποιον τρόπο στο ίδιο δωμάτιο.

Θάλεια μου το νούμερο 3 φοράμε πανες που είναι μέχρι 9 κιλά, εμείς ειμάστε 7200 δεν θελουμε μεγαλύτερο. Θα ξαναδοκιμασω άλλες μάρκες απλά!

Κι εγώ θέλω να βαψω μαλλλακι, ακόμα ομπρέ είμαι αλλά τα χώ πάνω συνεχώς οποτέ. .. θα τα βαψω μάλλον με την επιστροφή στη δουλεια που θα χουμε αρχίσει να του δίνει κι άλλος το γάλα μου.

Ρε κοριτσια πάντως. . Πως μεγαλωνουν έτσι, πόσο γρήγορα αναπτυσσονται. . Κοίταζα φωτός και βίντεο από νεογεννητο κ είναι λες και είναι αλλο μωρό!

Αχ! Μιλάμε για πολυυυυ έρωτα! Αααχ!

Αχχχχ βρε κοριτσια έρωτας τα μπεμπακια σας!!!

Εμενα μ έφεραν σπίτι το λίκνο,τη ντουλάπα κ τη σιφινιερα,κατι κουβερτούλες,κατι φορμάκια που πήρε η μαμα μου κ 2 μπιμπερό!!

Ααα κ παπουτσια που τα αγόρασε ο μπαμπάς για το μπέμπη του!!

Τα κοιτάζω κ λιώνωωωωωωω!λεω απο μέσα μου αχ μυρίζουν μωρουδιλαααα..χώρις να τς μυρίζω μονο να τα χαζεύω!!πολλα όνειρα,πολλες στιγμές,πολλες αγκαλιες,πολλή αγάπη εχω να δώσω!!πααααραα πολυυυ!

Περιμενω κ τη κούνια 23 του μήνα να μου τη φέρουν αλλα βρε κοριτσια χώρις στρώματα ακόμα δεν εχω αποφασίσει!!!

Πφφφφ!!!

Μαλλί έβαψα...πηρα της κορε,επιτέλους ησύχασε το πρόσωπο μου απο αυτη τη τριχρωμία που ειχα!

Τα λουσιματα φοβάμαι λιγο να δω πως θα παμε!!

Αυτα!!! Σας φιλωω

marakiz μηπως είναι ψηλός ο μπέμπης για την πάνα νούμερο 3; εμείς 7-8 κιλά μας έβγαιναν έξω και τσίσα και κακά αρκετές φορές και πήραμε το 4 και ησυχάσαμε.

Δημητρα μου τι ωραία που είναι να ετοιμάζεις τα πράγματα για το μπεμπάκι. Με το καλό να κάνετε αγκαλίτσες!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Μωρέ λες!? Θα δοκιμάσω και θα σας πω! Ειναι πολυ υδαρή και βγαινουν απο πανω.. Προς το παρόν πήρα άλλη μάρκα και πάει κάπως καλύτερα, βέβαια τον τρέχω άμεσα για αλλαγή.

Marakiz σίγουρα ήθελες μεγαλύτερο νούμερο, δεν εξαντλείται το βάρος που λένε επάνω. Δυο τρία κιλά πριν την εξάντληση του βάρους που αναγράφουν, αρχίζουν κ εχουν διαρροές. Κ κάτι άλλο, πχ τα παμπερς που φορούσαμε εμείς δεν ειναι φτιαγμένα για τα υδαρή κακά των θηλαζοντων, δεν είναι αρκετά απορροφητικά και τρέχουν από παντού. Εγώ μέχρι τις στερεές, που σφίγγουν λίγο, τους φορούσα τα new baby που απορροφούν καλά, τα baby dry είναι για κουράδες (με το συμπάθειο). Babylino απορροφούν καλύτερα και το εχουμε γυρίσει. Και ναι, μεγαλώνουν απίστευτα γρήγορα, τα δικά τώρα σχεδόν εχουν γινει νήπια, άκουσον άκουσον, σαν χθες που γεννηθηκαν! Ε, αφού είναι έτςι, με τον σύζυγο μπορείτε να βρίσκεστε ραντεβουδακια!! Η κούνια με χαμηλωμένο στρώμα κ το κάγκελο εμενα πάντως μου σκότωσε τη σπονδυλική, δεν βοηθά στις νύχτες με θηλασμό. Βάλε καλύτερα ημίδίπλο στρώμα...

Δημητρούλα καλορίζικα τα επιπλάκια του, να τα χαρείτε!! Ωραία η αναμονή, όλο κ πιο γλυκιά όσο γεμίζεις εβδομάδες κ πλησιάζεις!!!

Φωτεινή καλή μετακόμιση!

Φιλιά σε όλες!!

8sLrp2.png

Καλησπέρα κοριτσια!!ειχα ενα ατύχημα χθες το μεσημέρι!

Μπηκα να κανω μπάνιο κ όπως βγαίνω απο τη μπανιέρα έπεσα κ γλυστρισα!!!

Έπεσα ομως πολυ άσχημα..πηρα αμέσως το γιατρο τηλεφωνο κ έφυγα στο μαιευτήριο να με εξετάσει

Ευτυχώς το παιδι ήταν καλα κ ο σάκος κ ο πλακούντας..

Με εχει ομως ξάπλα για περισσότερη προσοχή!

Χθες με έπιασαν κατι πονάκια στη κοιλια σαν πόνους περιόδου κ πόνο στη μέση σε συννενόηση μαζι του πηρα παυσίπονο..

Σημερα δεν μπορω να κουνηθώ η μέση μου,ο πωπός μου,η πλάτη μου ψηλά με πονάνε ολα!δεν θελω ομως να πάρω κ αλλο παυσίπονο περνώ τροφοκαρντ!

Επισης μου κάνανε κ το ντομπλερ μιας που πηγα!

Είχαμε εκατοστιαία θέση 82.9!!

Ξέρει καμία τι ειναι αυτο;

Καλησπέρα κοριτσια!!ειχα ενα ατύχημα χθες το μεσημέρι!

Μπηκα να κανω μπάνιο κ όπως βγαίνω απο τη μπανιέρα έπεσα κ γλυστρισα!!!

Έπεσα ομως πολυ άσχημα..πηρα αμέσως το γιατρο τηλεφωνο κ έφυγα στο μαιευτήριο να με εξετάσει

Ευτυχώς το παιδι ήταν καλα κ ο σάκος κ ο πλακούντας..

Με εχει ομως ξάπλα για περισσότερη προσοχή!

Χθες με έπιασαν κατι πονάκια στη κοιλια σαν πόνους περιόδου κ πόνο στη μέση σε συννενόηση μαζι του πηρα παυσίπονο..

Σημερα δεν μπορω να κουνηθώ η μέση μου,ο πωπός μου,η πλάτη μου ψηλά με πονάνε ολα!δεν θελω ομως να πάρω κ αλλο παυσίπονο περνώ τροφοκαρντ!

Επισης μου κάνανε κ το ντομπλερ μιας που πηγα!

Είχαμε εκατοστιαία θέση 82.9!!

Ξέρει καμία τι ειναι αυτο;

ωχ βρε Δήμητρα μου πω πω..θέλει πολύ προσοχή...όλα θα πάνε καλά,μην ανησυχείς!!!το τελευταίο δεν ξέρω τι είναι να σ πω..

καλορίζικα κ τα πραγματάκια σας!!!

hiEW.pngpFRip3.png

ωχ βρε Δήμητρα μου πω πω..θέλει πολύ προσοχή...όλα θα πάνε καλά,μην ανησυχείς!!!το τελευταίο δεν ξέρω τι είναι να σ πω..

καλορίζικα κ τα πραγματάκια σας!!!

Σε ευχαριστω Θαλεια μου!ασε ήταν πολυ άσχημη η πτώση!δεν θελω ούτε να το θυμαμαι...

Συγχαρητήρια κ σε εσενα για τη καμπύλη σου μια χαρα οι τιμές σου!

Ολα καλα να πάνε ως το τελος ευχομαι....

Ποσο εβδομάδων εισαι τωρα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...