Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Είναι τόσο αισιόδοξο αυτό που έγραψες. πραγματικά χαίρομαι για σενα απλά εμένα μου φαίνεται απίστευτο ότι κάποια στιγμή θα συμβεί και σε μένα. Από την μια ελπίζω και από την άλλη απογοητεύομαι. Δίπλα μας έχουμε αρκετά παραδείγματα ζευγαριών που δεν έχουν παιδιά και φοβάμαι μην είμαστε και εμείς ένα από αυτά.

Έχεις δίκιο να φοβάσαι αλλά άμα σκέφτεσαι αρνητικά χειροτερεύει η κατάσταση. Να χαρείς τον άντρα σου και την αγάπη σας. Θα έρθει κ αυτό......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα....ειμαι καινούρια και ...διαβάζοντας τα μηνύματα είδα και το δικό σου. Να ρωτήσω λίγο....τα συμπτώματα του πολύποδα ποια είναι΄?

Και εγώ καινούργια είμαι. Λοιπόν εγώ ξεκίνησα να το ψάχνω όταν την 4η ημέρα της περιόδου μου σταματούσε τελείως η περίοδος και την επόμενη μέρα μου ερχόταν πολύ μεγάλη ροή και κατά διαστήματα μου έφευγαν πολύ μεγάλα κομμάτια σαν συκώτι. Τα κομμάτια σαν ζελέ φεύγουν και σε φυλιολογικές συνθήκες απλά εμένα ήταν πολύ περισσότερα από παλιά. μετά από 2 μήνες πήγα στον γιατρό αλλά δεν είδε τίποτα στον υπέρηχο. Μετά από κάποιους μήνες πήγα σε άλλο γιατρό και μου ντον βρήκε. Αυτά πολλές φορές είναι πολύ μικρά και δεν ανιχνεύονται εύκολλα. Χρειάζεται σύγχρονο μηχάνημα και να πηγαίνεις γοα εξέταση αμέσως μετά το τέλος της περιόδου. Ο πολύποδας τοου ενδομητρίου σπάνια είναι κάτι κακό. Αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη αν εμποδίζει στην σύλληψη ή όχι. Κάποιοι γιατροί λένε ναι και κάποιοι όχι. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κα΄τι περισσότερο ας με πληροφορήσει γιατί οι γιατροί μας τρελαίνουν κάποιες φορές. Ελπίζω να βοήθησα.

Έχεις δίκιο να φοβάσαι αλλά άμα σκέφτεσαι αρνητικά χειροτερεύει η κατάσταση. Να χαρείς τον άντρα σου και την αγάπη σας. Θα έρθει κ αυτό......

Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Απλά αυτή την περίοδο άχουμε αρχίσει και το ψάχνουμε και έχω απογοητευτεί. Στην σαλπιγγογραφία το υγρό δεν πέρασε με την πρώτη αλλά τελικά πέρασε και εκεί που πήγα να χαρώ να σου ξανά ένας πολύποδας (είχα κα΄νει επέμβαση πριν 6 μήνες). Άσε που δεν κατάλαβα αν τελικά οι σάλπιγγές μου λειτουργούν κανονικά. Μετά πάει ο άντρας μου για σπερμοδιάγραμμα και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά κάτω από το φυσιολογικό και βρήκαν και ένα μικρόβιο. Ο γιατρός μου είπε ότι παρόλο που τα αποτελέσματα είναι χαμηλά μπορου΄με να κάνουμε και φυσιολογικά παιδί αλλά πότε?Μετά από καμιά δεκαετία????Δεν ξέρω πόσο ακόμα να περιμένω για να χρησιμοποιήσουμε την βοήθεια της τεχνολογίας.

Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Απλά αυτή την περίοδο άχουμε αρχίσει και το ψάχνουμε και έχω απογοητευτεί. Στην σαλπιγγογραφία το υγρό δεν πέρασε με την πρώτη αλλά τελικά πέρασε και εκεί που πήγα να χαρώ να σου ξανά ένας πολύποδας (είχα κα΄νει επέμβαση πριν 6 μήνες). Άσε που δεν κατάλαβα αν τελικά οι σάλπιγγές μου λειτουργούν κανονικά. Μετά πάει ο άντρας μου για σπερμοδιάγραμμα και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά κάτω από το φυσιολογικό και βρήκαν και ένα μικρόβιο. Ο γιατρός μου είπε ότι παρόλο που τα αποτελέσματα είναι χαμηλά μπορου΄με να κάνουμε και φυσιολογικά παιδί αλλά πότε?Μετά από καμιά δεκαετία????Δεν ξέρω πόσο ακόμα να περιμένω για να χρησιμοποιήσουμε την βοήθεια της τεχνολογίας.

Μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σε βοηθήσει. Εμπιστεύσου τον μίλησε του εν ανάγκη αν νομίζεις ότι δεν σε ικανοποιεί πήγαινε και σε άλλον! Όπου θα νιώσεις πιο άνετα και καλύτερα....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

• 1 month later...

Έμεινα έγκυος μετά από 9 μήνες προσπαθειών, αν και οι προσπάθειες έγιναν πιο ουσιαστικές το τελευταίο δίμηνο-τρίμηνο. Στο πρώτο τρίμηνο είχα ήδη αγχωθεί και είχα πάρει τους γυναικολόγους με τη σειρά, για να δούμε τι φταίει! Το πόρισμα ήταν ότι λόγω Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών δεν κάνω ωορρηξία. Για μήνες όμως. Ψάχναμε ωάρια, πουθενά τα ωάρια. Όλα γινόντουσαν κύστεις. Στον τελευταίο γυναικολόγο που είχα πάει τότε (4ος στη σειρά), είχα πάει απελπισμένη. Μου είπε ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι (τα κλασικά που μου είχαν πει και όλοι οι προηγούμενοι) και ότι θα ξεκινήσουμε με εξετάσεις, για να δούμε πώς έχουν τα πράγματα. Ήταν Απρίλιος και αφού είχα κάνει τις ορμονικές εξετάσεις, έπρεπε να κάνω και τη σαλπιγγογραφία. Επειδή την φοβόμουν πολύ, του είπα θα την κάνω μετά το καλοκαίρι. Τον Μάιο μου ήρθε περίοδος, αφού μετά από καθυστέρηση 50κάτι ημερών μου είπε να πάρω τα primolut nor, για να έρθει η περίοδος. Τα πήρα μόνο για 2 μέρες και όχι για 5, όπως έπρεπε, γιατί μου προκαλούσαν φοβερές παρανέργειες. Ήρθε κάτι σαν καφέ αίμα και αναρωτιόμουν αν θεωρείται αυτό περίοδος. Μετά από κανένα μήνα είχα αρχίσει να νιώθω μεγάλη εξάντληση και επειδή είμαι και υψηλών αντοχών (να 'ναι καλά το γυμναστήριο πού πήγαινα κάποτε, χεχε) κατάλαβα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Στις 14 Ιουνίου έκανα την εξέταση της χοριακής και στις 15 είχα το θετικό αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!! ΚΟΝΤΡΑ σε όλους τους γιατρούς που μου έλεγαν ότι δεν κάνω μόνη μου ωορρηξία και ότι αν δεν πάρω τουλάχιστον κλομιφαίνη, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα!

Ποιο ήταν το μυστικό;; Για 'μένα ήταν η προσευχή μου στην Παναγία.

ΥΓ. Αυτή την ενότητα την είχα διαβάσει, όσο προσπαθούσα και δεν έμενα έγκυος! Και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως μια μέρα, θα γράψω τη δική μου ιστορία, για να εμψυχώσω όλες τις κοπέλες που θέλουν να κάνουν ένα μωράκι και το παλεύουν με όποιον τρόπο μπορούν! Καλή η επιστήμη, αλλά μην ξεχνάτε και την προσευχή που κάνει τα αδύνατα δυνατά! ;)

Διαφημίσεις

Έμεινα έγκυος μετά από 9 μήνες προσπαθειών, αν και οι προσπάθειες έγιναν πιο ουσιαστικές το τελευταίο δίμηνο-τρίμηνο. Στο πρώτο τρίμηνο είχα ήδη αγχωθεί και είχα πάρει τους γυναικολόγους με τη σειρά, για να δούμε τι φταίει! Το πόρισμα ήταν ότι λόγω Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών δεν κάνω ωορρηξία. Για μήνες όμως. Ψάχναμε ωάρια, πουθενά τα ωάρια. Όλα γινόντουσαν κύστεις. Στον τελευταίο γυναικολόγο που είχα πάει τότε (4ος στη σειρά), είχα πάει απελπισμένη. Μου είπε ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι (τα κλασικά που μου είχαν πει και όλοι οι προηγούμενοι) και ότι θα ξεκινήσουμε με εξετάσεις, για να δούμε πώς έχουν τα πράγματα. Ήταν Απρίλιος και αφού είχα κάνει τις ορμονικές εξετάσεις, έπρεπε να κάνω και τη σαλπιγγογραφία. Επειδή την φοβόμουν πολύ, του είπα θα την κάνω μετά το καλοκαίρι. Τον Μάιο μου ήρθε περίοδος, αφού μετά από καθυστέρηση 50κάτι ημερών μου είπε να πάρω τα primolut nor, για να έρθει η περίοδος. Τα πήρα μόνο για 2 μέρες και όχι για 5, όπως έπρεπε, γιατί μου προκαλούσαν φοβερές παρανέργειες. Ήρθε κάτι σαν καφέ αίμα και αναρωτιόμουν αν θεωρείται αυτό περίοδος. Μετά από κανένα μήνα είχα αρχίσει να νιώθω μεγάλη εξάντληση και επειδή είμαι και υψηλών αντοχών (να 'ναι καλά το γυμναστήριο πού πήγαινα κάποτε, χεχε) κατάλαβα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Στις 14 Ιουνίου έκανα την εξέταση της χοριακής και στις 15 είχα το θετικό αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!! ΚΟΝΤΡΑ σε όλους τους γιατρούς που μου έλεγαν ότι δεν κάνω μόνη μου ωορρηξία και ότι αν δεν πάρω τουλάχιστον κλομιφαίνη, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα!

ΥΓ. Αυτή την ενότητα την είχα διαβάσει, όσο προσπαθούσα και δεν έμενα έγκυος! Και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως μια μέρα, θα γράψω τη δική μου ιστορία, για να εμψυχώσω όλες τις κοπέλες που θέλουν να κάνουν ένα μωράκι και το παλεύουν με όποιον τρόπο μπορούν! Καλή η επιστήμη, αλλά μην ξεχνάτε και την προσευχή που κάνει τα αδύνατα δυνατά! ;)

Ευχαριστούμε Ema για την ιστορία σου. Εγώ πιστεύω ότι δεν γίνονται πολλά θαύματα, ίσως επειδή εγώ δυστυχώς, δεν πιστεύω τόσο πολύ. Μακάρι να είμαι και εγώ μια εξαίρεση. Είναι πολύ βασανιστικό να περιμένεις κάθε μήνα την καθυστέρηση, να ονειρεύεσαι και μετά να απογοητεύεσαι...Θέλει πολύ υπομονή και εγώ κάποιες φορές την χάνω. Χαίρομαι όταν ακούω κοπέλες να έχουν δυσκολευτεί πολύ αλλά στο τέλος να τα καταφέρνουν. Ελπίζω να σταθώ και εγώ τυχερή. Φιλιά.

Ευχαριστούμε Ema για την ιστορία σου. Εγώ πιστεύω ότι δεν γίνονται πολλά θαύματα, ίσως επειδή εγώ δυστυχώς, δεν πιστεύω τόσο πολύ. Μακάρι να είμαι και εγώ μια εξαίρεση. Είναι πολύ βασανιστικό να περιμένεις κάθε μήνα την καθυστέρηση, να ονειρεύεσαι και μετά να απογοητεύεσαι...Θέλει πολύ υπομονή και εγώ κάποιες φορές την χάνω. Χαίρομαι όταν ακούω κοπέλες να έχουν δυσκολευτεί πολύ αλλά στο τέλος να τα καταφέρνουν. Ελπίζω να σταθώ και εγώ τυχερή. Φιλιά.

Waiting, όπως λέει και το όνομά σου, απλώς περιμένεις να έρθει αυτή η στιγμή! Γιατί θα έρθει!!! Για 'μένα ήταν η προσευχή που μου έδινε δύναμη, για 'σένα μπορεί να είναι κάτι άλλο.... Μην απογοητευτείς όσος καιρός κι αν περάσει... Αν το πιστεύεις ότι θα τα καταφέρετε, αυτό θα γίνει και θα σκέφτεσαι μετά πόσο καιρό έχασες να στεναχωριέσαι... Εγώ ακόμη θυμάμαι πόσο έκλαιγα... Όλα θα γίνουν, όταν θα πρέπει, όταν θα είσαι έτοιμη. Γιατί και όλο αυτό το ταξιδι προς τη μητρότητα μάς ωριμάζει με έναν τρόπο που μετά σκεφτόμαστε ότι ευτυχώς που ήρθαν έτσι τα πράγματα, γιατί αποκτούμε αρετές (όπως υπομονή, υπομονή και υπομονή ;) ), οι οποίες μας είναι χρήσιμες για να μεγαλώσουμε τα μωρά μας!!!

Φιλιά κι από εμένα!!!!! :)

den ksero pos emeina egkuos...den prospathisa pote na meino kai omos emeina.to paidi mou irthe otan ego prosopika gia diaforous logous denithela na kano tin epoxi ekeini paidi.kai omos xoris na ksero pia mera egine i silipsi den ksero pos autos o antroulakis mou piastike.prosexa panta na min meino kai omos egine kai opos apodeixtikan meta ta pramata sti zoi mou itan to megalitero doro pou tha mporouse na mou afisei o antras mou.merikes fores pragmati pistevo oti ta stelnei o theos ta paidia giati exei to skopo tou...

Waiting, όπως λέει και το όνομά σου, απλώς περιμένεις να έρθει αυτή η στιγμή! Γιατί θα έρθει!!! Για 'μένα ήταν η προσευχή που μου έδινε δύναμη, για 'σένα μπορεί να είναι κάτι άλλο.... Μην απογοητευτείς όσος καιρός κι αν περάσει... Αν το πιστεύεις ότι θα τα καταφέρετε, αυτό θα γίνει και θα σκέφτεσαι μετά πόσο καιρό έχασες να στεναχωριέσαι... Εγώ ακόμη θυμάμαι πόσο έκλαιγα... Όλα θα γίνουν, όταν θα πρέπει, όταν θα είσαι έτοιμη. Γιατί και όλο αυτό το ταξιδι προς τη μητρότητα μάς ωριμάζει με έναν τρόπο που μετά σκεφτόμαστε ότι ευτυχώς που ήρθαν έτσι τα πράγματα, γιατί αποκτούμε αρετές (όπως υπομονή, υπομονή και υπομονή ;) ), οι οποίες μας είναι χρήσιμες για να μεγαλώσουμε τα μωρά μας!!!

Φιλιά κι από εμένα!!!!! :)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου. Με βοηθάνε πάρα πολύ.Αυτές οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες για μένα. Είχα κάνει την πρώτη μου σπερματεγχυση που δυστυχώς δεν είχε επιτυχία και αυτό με έρηξε πολύ ψυχολογικά. Δυστυχώς δεν έχω να μιλήσω σε κάποιον πέρα από τον άντρα μου, τον οποίο τον ζαλίζω τον άνθρωπο. Σε φίλες δεν θέλω να μιλήσω γιατί δεν νομίζω ότι μπορούν να καταλάβουν εφόσον δεν το έχουν περάσει, άσε που θα αρχίσουν να το συζητάνε και μεταξύ τους και την μητέρα μου δεν θέλω να την στεναχωρήσω. Το χειρότερο είναι ότι όταν ο κόσμος αρχίζει να με ρωτάει για το πότε θα κάνουμε παιδιά εγώ παίζω θέατρο ότι και καλά είμαστε χαλαροί και ότι ίσως και να μην θελήσουμε να κάνουμε παιδιά από άποψη και αυτό με ενοχλεί πολύ. Δεν θέλω να λέω ψέματα αλλά δεν μπορώ να ανοίγω συζήτηση για το θέμα κάθε λίγο και λιγάκι. Θα προσπαθήσω να αρχίσω να το πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Ίσως αυτό μου φτιάξει την ψυχολογία μου και ξέρω πολύ καλά ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ίσως δεν ήταν τώρα η κατάλληλη στιγμή να γίνει.

Πρέπει να υπάρξει κάποια πρωτοβουλιία για να δίνεταιι δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε υπογόνιμα ζευγάρια που δεν εχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν από μόνα τους. Εγώ είμαι και σε επαρχία και εδώ τα πράμγατα είναι πολύ πιο δύσκολα. Μέσω internet θα ήταν πολύ πιο εύκολο.

ευχαριστώ για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον.

geia sas eimai kainourio melos sto forum.loipwn prospathoume na kanoume paidaki alla mexri stigmhs tipota eimai 25 etwn.auth thn fora eixa periodo kanonika sths meres mou eixa mono gia liga lepta meta m kopike kateutheian niwthw pono xamhla oxi panta omws mhpws einai kai auto ena shmadi?

Διαφημίσεις

στο ευχομαι να ναι παιδακι!εγω εχω συνδρομο πολυκυστικων και προσπαθω 4 μηνες χωρις αποτελεσμα......

Miriam pap, μην απογοητεύεσαι! Καταρχήν να σου πω ότι έχω κι εγώ σύνδρομο πολυκυστικών και μια μικρή ανωμαλία στη μορφή της μήτρας (τύπο δίκερης), αλλά αυτό δε με εμπόδισε να μείνω έγκυος. Μόνο που καθυστέρησα λίγο, μου πήρε 2 χρόνια. Μάλιστα σε αυτά τα 2 χρόνια 4 φορές είχα καθυστέρηση, τις 2 πρώτες γύρω στη μια βδομάδα, την τρίτη 12 μέρες και την τέταρτη γύρω στις 14. Φαντάζεσαι την απογοήτευσή μου όταν όλες τις φορές το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Πάντα το έλεγχα σε μικροβιολόγο για να είμαι σίγουρη, κι όχι με τεστ στο σπίτι. Τελικά τον Ιούνιο του 2012, μετά από καθυστέρηση 21 ημερών αποφάσισα να ξανακάνω τεστ και επιτέλους βγήκε θετικό!

Στην περίπτωσή μου ανακάλυψα τυχαία ότι είχα και θυρεοειδίτιδα Χασιμότο και όταν ξεκίνησα θεραπεία έφτιαξε και η περίοδός μου αρκετά. Βέβαια εξακολουθούσα να έχω κύστες και κάποιες ορμόνες που έχουν σχέση με την περίοδο (LH και άλλη μια, δεν θυμάμαι) να μην έχουν φυσιολογικές τιμές.

Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου, το πέρασα κι εγώ, αλλά 4 μήνες είναι πολύ λίγοι για να απογοητεύεσαι. Κάνε όποιες εξετάσεις μπορείς σε συνεργασία με το γιατρό σου, δες αν υπάρχει κάτι που πρέπει να φτιάξεις και πάρε κι άλλη γνώμη αν δε σε ικανοποιεί.

Θα γίνεις σίγουρα μανούλα!!! ;)

Πολλά φιλιά!!!

Miriam pap, μην απογοητεύεσαι! Καταρχήν να σου πω ότι έχω κι εγώ σύνδρομο πολυκυστικών και μια μικρή ανωμαλία στη μορφή της μήτρας (τύπο δίκερης), αλλά αυτό δε με εμπόδισε να μείνω έγκυος. Μόνο που καθυστέρησα λίγο, μου πήρε 2 χρόνια. Μάλιστα σε αυτά τα 2 χρόνια 4 φορές είχα καθυστέρηση, τις 2 πρώτες γύρω στη μια βδομάδα, την τρίτη 12 μέρες και την τέταρτη γύρω στις 14. Φαντάζεσαι την απογοήτευσή μου όταν όλες τις φορές το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Πάντα το έλεγχα σε μικροβιολόγο για να είμαι σίγουρη, κι όχι με τεστ στο σπίτι. Τελικά τον Ιούνιο του 2012, μετά από καθυστέρηση 21 ημερών αποφάσισα να ξανακάνω τεστ και επιτέλους βγήκε θετικό!

Στην περίπτωσή μου ανακάλυψα τυχαία ότι είχα και θυρεοειδίτιδα Χασιμότο και όταν ξεκίνησα θεραπεία έφτιαξε και η περίοδός μου αρκετά. Βέβαια εξακολουθούσα να έχω κύστες και κάποιες ορμόνες που έχουν σχέση με την περίοδο (LH και άλλη μια, δεν θυμάμαι) να μην έχουν φυσιολογικές τιμές.

Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου, το πέρασα κι εγώ, αλλά 4 μήνες είναι πολύ λίγοι για να απογοητεύεσαι. Κάνε όποιες εξετάσεις μπορείς σε συνεργασία με το γιατρό σου, δες αν υπάρχει κάτι που πρέπει να φτιάξεις και πάρε κι άλλη γνώμη αν δε σε ικανοποιεί.

Θα γίνεις σίγουρα μανούλα!!! ;)

Πολλά φιλιά!!!

σε ευχαριστω!μου δωσες δυναμη!ποιο πολυ με τρομαζει το γεγονος οτι δεν κανω ωοριξιες και παιζω με το ποσοστο ααααν κανω μια ωοριξια μπορει και μεινω εγκυος.....στα 2 χρονια δεν πηρες καποια φαρμακευτικη αγωγη ετσι??ορμονες κλπ?

Δεν πήρα καμιά αγωγή, εκτός από το φάρμακο για το θυρεοειδή. Ούτε και ορμόνες. Ο γυναικολόγος που πήγαινα τότε μου είχε πει ότι αφού προσπαθούσα για 1 χρόνο και δεν έμενα έγκυος, θα μπορούσα να κάνω παρακολούθηση ωορηξίας. Τελικά αποφάσισα να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί εν τω μεταξύ προσπαθούσα να πείσω τον ..... ντροπαλό αντρούλη μου να κάνει κι εκείνος ένα σπερμοδιάγραμμα για να δούμε αν ήταν όλα καλά. Για καλή του τύχη, τη γλύτωσε! :lol:

Επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφοτερική, δε θεωρώ κακό να παίρνει κάποιος φάρμακα ή ορμόνες όταν είναι απαραίτητο. Απλά έγώ θα έπαιρνα κι άλλη γνώμη αν μου προτείναν κάτι τέτοιο. Με τα φάρμακα δεν έχω καθόλου καλή σχέση. Τα προηγούμενα 10 χρόνια (τώρα είμαι 31) έπαιρνα αντισυλληπτικά κατά καιρούς για τις πολυκυστικές (τα gynofen) αλλά όταν είδα ότι η περίοδός μου είχε στρώσει κάπως τα σταμάτησα με δική μου ευθύνη. Άλλωστε κι ένας γυναικολόγος μου είχε πει ότι καλό είναι κατά καιρούς να γίνονται παύσεις. Απλά εγώ έκανα μια μεγααααάλη παύση.

Έχε υπομονή και θα φυτρώσει το σποράκι! Ξέρω τουλάχιστον 4 άτομα στο φιλικό μου περιβάλλον με σύνδρομο πολυκυστικών και όλες κατάφεραν να κάνουν παιδιά. Το δεύτερο ερχόταν συνήθως πιο γρήγορα απ' το πρώτο. Αν θέλεις πάντως να μην περιμένεις άλλο και να κάνεις παρακολούθηση ωορηξίας, γιατί όχι; Ό,τι σε κάνει εσένα να αισθάνεσαι καλύτερα! Και φυσικά, η χιλιοειπωμένη συμβουλή: ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!! ...αν κι εγώ ποτέ δεν κατάφερα να το αποβάλλω :lol:

Εύχομαι σύντομα να διαβάσω τα ευχάριστα!!! :wink:

...το μονο που μπορω να κανω ειναι υπομονη και να περιμενω την πολυποθητη ωοριξια καποιον μηνα να συμβει!!!οντως το πιο δυσκολο κομματι ειναι να αποβαλεις το ανγχος !!!σ ευχαριστω πολυ τα παραδειγματα σου ειναι ενθαρυντικα!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Είμαι καινούρια στο φόρουμ.Κι εμείς προσπαθούμε για το πρώτο μας παιδάκι εδώ και 5 μήνες αλλά ακόμα δεν τα χουμε καταφέρει:-(

Είναι δύσκολο πάντως να αποβάλεις το άγχος, όταν κάθε μήνα ελπίζεις, μετά απογοητεύεσαι, μετά ξαναελπίζεις και ξανα απογοητεύεσαι!Είναι ψυχοφθόρο αν σε πάρει από κάτω, όμως πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε σ'αυτό και θα συμβεί. Είναι άπειρα τα παραδείγματα άλλωστε που όλες έχουμε διαβάσει. Αμέτρητες γυναίκες κατάφεραν να γίνουν μανούλες μετά από καιρό, με πολύ υπομονή και δύναμη ψυχής!Θα έρθει το μωράκι για όλες μας κάποια στιγμή!;)

ema30 eixes periodo oso den ekanes worrixia?????h erxotan mono me ti vohtheia farmakwn?se euxaristw

Εμένα δυστυχώς έμεινε αμέσως και τις δύο φορές , από τον πρώτο μήνα προσπάθειας.

Και άντε την πρώτη φορά είχαμε κάθε μέρα επαφές , τη δεύτερη μόνο με μία φορά.

Βέβαια την πρώτη επειδή θέλαμε και γιο είχε πάρει και το τεστ ωορρηξίας. Τι να πω ρε γμτ και καπίζω σαν φουγάρο.

Geia sas! Anazhthsa pollous tropous gia na ksekatharisw to mualo apo auta pou mou sunevisan kai prospatheisa na milhsw se kapoious filous alla dixws apotelesma. Eimai 23 xronwn kai edw kai 6 mhnes eimai mazi me ton anthrwpo pou opws pisteva ths zwhs mou. Polloi lene pws 6 mhnes dn einai arketos xronos alla kata th gnwmh m einai oi empiries kai ta sunesthumata pou perasate. sautous tous 6 mhnes perasa pragmatika toso polla pou den tha mporousa na fantastw. stous 5 mhnes gnwrimias mas emeina egkuos. kai hmoun panevtuxis. alla edw mpainei to allo...thema pws o kalos mou einai pantremenos. Hthele kairo na xwrisei legontas pws den einai xaroumenos ekei pou einai. To mono pou fovatai einai mhn xasei to prwto tou paidaki apo thn gunaika me thn opoia einai akoma mazi. kai etsi me ekane na kanw ektrwsh. htan oti xeirotero ezisa me to pleonektima pou evlepa pws den noiazetai poso asxhma kai poso thlimenh eimai. mou eipe pws an to krathsw tha eimai monh mou se auto kai pws den tha einai mazi mou. Twra meta apo mhna kai kati meta apo thn ektrwsh, o anthrwpos auto (pou akoma agapw) ksanaerxetai legontas pws metaniwse auto pou ekane kai pws thelei na kanoume paidi. exei thupseis leei. Kai ekei pou kaname ta ... dika mas ... apofasise na kanoume paidi xwris na to suzhthsoume kan kai teleiwse mesa. Egw apo fovo pws isws perasw ta idia eipa na perimenw na dw an tha parei ontws diazigeio h me koroidevei kai apofasisa na parw to xapi ths epomenhs hmeras. Alla den eixame lefta ekeinh thn hmera kai san na mhn to enoiaze kai polu ti tha ginei. to thema paraemeine etsi. eimai mesto agxos kai. den kserw isws ksanaemeina egkuos kai an eimai den kserw ti tha kanw. O anthrwpos autos exei thema me to alkool epishs. ki etsi katalavainete pws den mporw na stirizomai st logia tou. se ligo kairo mpainei se klinikh gia 4-5 mhnes. H erwthsh pou thelw vohtheia apo esas einai an kata th gnwmh sas o anthrwpos autos tha me upostiriksei an ksanaeimai egkuos. me agapa to kserw opws kai egw. alla pleonn dn kserw an paizei mazi mou h einai apla mperdemenos....

Geia sas! Anazhthsa pollous tropous gia na ksekatharisw to mualo apo auta pou mou sunevisan kai prospatheisa na milhsw se kapoious filous alla dixws apotelesma. Eimai 23 xronwn kai edw kai 6 mhnes eimai mazi me ton anthrwpo pou opws pisteva ths zwhs mou. Polloi lene pws 6 mhnes dn einai arketos xronos alla kata th gnwmh m einai oi empiries kai ta sunesthumata pou perasate. sautous tous 6 mhnes perasa pragmatika toso polla pou den tha mporousa na fantastw. stous 5 mhnes gnwrimias mas emeina egkuos. kai hmoun panevtuxis. alla edw mpainei to allo...thema pws o kalos mou einai pantremenos. Hthele kairo na xwrisei legontas pws den einai xaroumenos ekei pou einai. To mono pou fovatai einai mhn xasei to prwto tou paidaki apo thn gunaika me thn opoia einai akoma mazi. kai etsi me ekane na kanw ektrwsh. htan oti xeirotero ezisa me to pleonektima pou evlepa pws den noiazetai poso asxhma kai poso thlimenh eimai. mou eipe pws an to krathsw tha eimai monh mou se auto kai pws den tha einai mazi mou. Twra meta apo mhna kai kati meta apo thn ektrwsh, o anthrwpos auto (pou akoma agapw) ksanaerxetai legontas pws metaniwse auto pou ekane kai pws thelei na kanoume paidi. exei thupseis leei. Kai ekei pou kaname ta ... dika mas ... apofasise na kanoume paidi xwris na to suzhthsoume kan kai teleiwse mesa. Egw apo fovo pws isws perasw ta idia eipa na perimenw na dw an tha parei ontws diazigeio h me koroidevei kai apofasisa na parw to xapi ths epomenhs hmeras. Alla den eixame lefta ekeinh thn hmera kai san na mhn to enoiaze kai polu ti tha ginei. to thema paraemeine etsi. eimai mesto agxos kai. den kserw isws ksanaemeina egkuos kai an eimai den kserw ti tha kanw. O anthrwpos autos exei thema me to alkool epishs. ki etsi katalavainete pws den mporw na stirizomai st logia tou. se ligo kairo mpainei se klinikh gia 4-5 mhnes. H erwthsh pou thelw vohtheia apo esas einai an kata th gnwmh sas o anthrwpos autos tha me upostiriksei an ksanaeimai egkuos. me agapa to kserw opws kai egw. alla pleonn dn kserw an paizei mazi mou h einai apla mperdemenos....

αγαπητη μου σε βρισκω καπως επιπολαιη και δεν ξερω πως θα τα καταφερεις, αλλα πιστευω πως απο την στιγμη που γνωριζεις οτι ο συντροφος σου ειναι παντρεμενος και συννεχιζεις να εισαι μαζι του να ξερεις οτι θα περιμενεις πολλα προβληματα.κριμα ομως να μπαινουν και παιδια στη μεση.Και να ξερεις οτι το να κανεις παιδι θελει πολυ σκεψη και δυναμη προπαντως στο λεω εγω που η καρδια μου κλαει καθε μερα αλλα στο παιδι μου δεν δειχνω τιποτα αν και ειναι μωρο ακομα.για αυτο σου λεω αν εσυ κανεισς ενα παιδι τωρα μην νομισεις οτι θα κανεις τα πραματα καλυτερα.Δεν φταινε σε τιποτα αυτες οι ψυχουλες.

Στο τελευταίο πόστ σου λες ότι "ο άνθρωπος" αυτός ειναι κακός ενώ δυο πόστ πριν έλεγες ότι σε αγαπάει και ειναι μπερδεμενος.

Κι ενώ έκανες μια φορά εκτρωση , "ξαναπροσπαθησατε" για παιδί ενώ δεν είχες λεφτά ούτε για το χάπι της μιας μέρας .

Και σε 5 μήνες έμαθες τα πάντα για τον άλλο που ήταν και παντρεμένος .

Μαζί τα πίνετε ;....το μόνο που λυπάμαι ειναι το μικρό .

den kserw alla mallon den katalaves! o anthrwpos autos einai kakos!!! hthela na kanw paidi mazi tou kai twra fovamai mipws me afhse ksana egkuos!!!

Καλή μου κοπέλα πρώτα απ όλα είσια σε λάθος θέμα. Δεύτερον γνώμη μου είναι ότι αφού η ίδια λες ότι είναι κακός και φοβάσια να μην ξαναμέινεις έγκυος μαζί του τι τον θές. Τον αγαπάς το έγραψες, αλλά τον εαυτό σου δεν τον αγαπάς καθόλου. Ο άνθρωπος έχει ένα κάρο προβλήματα, αλκοολικός- παντρεμένος (ψεύτης και μοιχός)- με παιδί (αυτό το καημένο είναι που δεν φταίει σε τίποτα)- άφραγκος και κυρίως πλήρως ανώριμος. Σου τα είπε την πρώτη φορά και σε ανάγκασε να κάνεις έκτρωση, σου είπε ψέμματα κτλ δηλαδή πιστεύεις ότι την δέυτερη φορά θα σε στηρίξει και θα είστε τέλεια; Μικρή κοπέλα είσαι γιατί θες να μπλεχτείς σε μπελάδες; Α και κάτι ακόμα, να ξέρεις ότι αυτός μπορέι να σου λέιε ότι θέλει, δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια, μπορέι να λέιε και στη σύζυγο του ότι δεν την απατάει αλλά να έρχεται μαζί σου, εσύ είσαι συνυπέυθυνη στο γεγονός ότι απατάει τη σύζυγό του από τη στιγμή που το ξέρεις πλέον.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...