Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Αυτό το βλέπω και εγώ, άλλο παιδί τη μια μέρα άλλο την άλλη, πολύ εντυπωσιακό!! Από θέμα ύπνου κυρίως, από γκρίνια δεν μπορώ να πω είναι καλό μωρακι, έχει τυχει να ξυπνήσει και να τύχει να τον δω να μην έχει βγάλει αχνα.

Ζadige λες και μας περιγράφεις, κι εμείς πολύ ρουθουνισμα απ την αρχη αυτό, του βαζω όρο και ρουφαω τα μυξακια. Από γάλατα έχω μάθει να προστατεύω κάπως τα ρούχα του , τα δικα μου παλι οχι. Και βρωμανε κι εμετιλα ρε γαμωτο, δεν το ξερα οτι οι γουλιτσες μυριζουν ετσι, θα πρεπε να μυριζουν κι αυτες μωρουδιλα χαχα!

Γιατί παιδί μου το ζυγίζεις καθε μέρα, αυτό απο μόνο του είναι αγχωτικό! Εμείς κάθε Σάββατο αν και την προηγούμενη εβδομάδα δεν άντεξα και το ζυγισα μεσοβδόμαδα 1 φορά. Την πιπιλα θα μπορούσες να την αφήσεις για αργότερα.. Όπως και να χει δεν μπορουν να παίρνουν μισόκιλα κάθε εβδομάδα, κάποια στιγμή θα σταματήσουν, το περιμένω κι εγώ.

Από ύπνο τα πάτε πολύ καλά. Εμένα μια συνηθισμενη μερα κοιμάται πχ 10, θα ξυπνήσει 12.30-1 θα φαει γρηγόρα και θα ξανακοιμηθεί γρήγορα για κάνα διωρο. Μετά από αυτό ομως θέλει να τον κρατήσω ορθιο ρευτει δεν ρευτει γιατί αλλιώς όταν τον αφήνω στριφογυρναει σαν να ταλαιπωριεται να ρευτει. Ε μετά δν έχει στάνταρ, μπορεί να ξυπνήσει σε 2 ώρες αλλά μπορεί και σε μια μπορεί και σε μισή.

Σήμερα πάντως κοιμηθηκα αρκετά, προς το τέλος το θηλασα και ξαπλωτή και κοιμήθηκαμε ακόμα μια ώρα γεματη ίσως και πιό πολύ. Βέβαια μόλις το σήκωσα ξέρασε στα βυζιά μου αλλά οκ άξιζε τον κόπο! :mrgreen:

Πεινάω ομως ρε κοριτσια πεινάω πολύ! Τόσες ώρες ξυπνια και τόσο ξεζουμισμα γίνεται αλλιώς?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα μωρουδιλα! για τους γνωστες η μωρουδιλα ειναι μυρωδια απο κακακια ανακατεμενη με λιγη μωρομαντηλιλα!!!

μαρακιζ η ξινιλα που μυριζεις δεν ειναι εμετιλα, ειναι η μυρωδια του μητρικου γαλακτος, που επειδη ειναι ευκολοχωνευτο, γινεται αμεσως γιαουρτακι!

επισης η πεινα του θηλασμου μπορει και να ξεπερνα αυτην της εγκυμοσυνης (καλα η διψα δεν εχει προηγουμενο). φατε κοριτσια χωρις ενοχές, με την επαναφορά της περιόδου κι όταν αρχίσετε να κυνηγάτε τα μικρά, δε θα μείνει πατσαδάκι για δείγμα :cool::P

Εδώ κάνω την ανθρωπολογική μελέτη με θέμα: "επέκταση των δυνάμεων και δυνατοτήτων του ανθρώπινου είδους 'μάνα' κατά τη διάρκεια γρίπης του υποκειμένου".

Κοινώς, όπως φροντίζουμε μωρά επιβιώνοντας χωρίς ύπνο (και πολλά άλλα), έτσι συνεχίζουμε να μπορούμε να τα φροντίζουμε ΚΑΙ άρρωστες. κι ύστερα φτιάχνουν ιστορίες για τον σούπερμαν.... πριν γεννήσω ούτε τουαλέτα δεν πήγαινα όταν ήμουν άρρωστη...

8sLrp2.png

τι λέει η παιδίατρος για το ρουφηχτύριΝΎ Εγώ πάλι σε τόσο μωρό δεν θα το χρησιμοποιούσα...βάζω ορό πρωί βράδυ αλλά αυτό που ρουφάει νομίζω οτι δεν κάνει καλό στα αυτάκια τους....και άλλωστε τι μύξα να βγάλεις τώρα...δεν έχεις δει ακόμα μύξα..χαχα...

το στήθος πλέον όταν ζουλάω συντριβανίζει...θυμάμαι και στο πρώτο παιδί να ζουλάω στο μπάνιο να δώ πόσο μαρκιά φτάνει...τρελλό γέλιο....

Το θήλαστρο βγάζει 80 με 120 ml μονή άντληση...τέτοια νούμερα δεν έβγαζα ποτέ παλιά...βέβαια έκανε πάντα θήλαστρο 12 τα μεσάνυχτα...

το βάρος το παρακολουθώ κάθε μέρα χωρίς να το λογαριάζω βέβαια απλά και μόνο επειδή η αλλαξιέρα είναι δίπλα στη ζυγαριά...

bA9gp3.png

χιχιχι πραγματι ηταν πολύ αστεια η συζητηση με το ξυραφι που μαυριζει. βρε Δημητρούλα τί σε επιασε;; οι ανησυχιες σου δεν εχουν προηγούμενο! παρε βρε παιδι μου το ξυραφι όσα μπορεις κ ασε τις καλλιγραφίες! Εντωμεταξυ ο Φεβρουάριος δεν αργει καθόλου. και εγω Φεβρουαριο ήθελα να γεννησω γι αυτο είχα ξεκινησει τις προσπάθειες Μαιο μηνα. βεβαια αλλαι μεν βουλαι ανθρωπων αλλα δε Θεος κελευει. παντως σκεψου οτι το μωρακι σου θα γεννηθει με τον καινουριο χρονο κ θα παει μεγαλουτσικο σχολειο. εμενα που όλα πηγαν μικρα αντιμετωπισαν μαθησιακες δυσκολιες λογω ηλικιακης ανωριμοτητας.

Zadige δε στελνεις και λιγο γαλα προς τα εδω γιατι βλεπω το σπαταλάς άσκοπα στο μπανιο! μπραβο μπραβο τελειες οι αντλησεις σου, φτου φτου σκορδα!

εσεις τρωτε κοριτσια ε; προλαβαινετε δηλ; εγω χθες ζυγιστηκα εφτασα στα 49 κιλα! ευτυχως γιατι με τα διδυμα ειχα αφρατεψει στην εγκυμοσυνη. μαλιστα με ειχε δει το καλοκαιρι μια δικαστικος και της ειχα κανει εντυπωση που ειχα φουσκωσει ετσι σαν μπαλονι

Διαφημίσεις

χιχιχι πραγματι ηταν πολύ αστεια η συζητηση με το ξυραφι που μαυριζει. βρε Δημητρούλα τί σε επιασε;; οι ανησυχιες σου δεν εχουν προηγούμενο! παρε βρε παιδι μου το ξυραφι όσα μπορεις κ ασε τις καλλιγραφίες! Εντωμεταξυ ο Φεβρουάριος δεν αργει καθόλου. και εγω Φεβρουαριο ήθελα να γεννησω γι αυτο είχα ξεκινησει τις προσπάθειες Μαιο μηνα. βεβαια αλλαι μεν βουλαι ανθρωπων αλλα δε Θεος κελευει. παντως σκεψου οτι το μωρακι σου θα γεννηθει με τον καινουριο χρονο κ θα παει μεγαλουτσικο σχολειο. εμενα που όλα πηγαν μικρα αντιμετωπισαν μαθησιακες δυσκολιες λογω ηλικιακης ανωριμοτητας.

Zadige δε στελνεις και λιγο γαλα προς τα εδω γιατι βλεπω το σπαταλάς άσκοπα στο μπανιο! μπραβο μπραβο τελειες οι αντλησεις σου, φτου φτου σκορδα!

εσεις τρωτε κοριτσια ε; προλαβαινετε δηλ; εγω χθες ζυγιστηκα εφτασα στα 49 κιλα! ευτυχως γιατι με τα διδυμα ειχα αφρατεψει στην εγκυμοσυνη. μαλιστα με ειχε δει το καλοκαιρι μια δικαστικος και της ειχα κανει εντυπωση που ειχα φουσκωσει ετσι σαν μπαλονι

αχ βρε κορίτσι μου σε είδα στο φβ αδυνατησες όντως πολύ...πάρε κάνα 2 κιλά κ θα είσαι οκ...

Εγώ κορίτσια ανυπομονώ κάποιες φορές που θα γεννήσω κι άλλες λέω..κάτσε μέσα κ να χαρώ λίγο ακόμα τον ύπνο κ την ησυχία..βέβαια όσο μπορείς με +1 παιδί..αλλά ευτυχώς ο μικρός μου είναι εύκολο παιδί κ στο φαγητό κ στο ύπνο...τώρα είμαστε σε φάση της επανάστασης λίγο που κ που...δλδ αντί μιλάει αλλά είναι λογικό..κ λίγο τις ερωτήσεις σε διάφορα πράγματα έχει αρχίσει κ ρωτάει...σε 2 μήνες κλείνει τα 4....εγώ σήμερα έκλεισα κ τον 4ο κ μπήκα στον 5ο...εχω ακόμα...αλλά ευτυχώς όλα καλά...

zadige Μια χαρά το συντριβάνι σου!!!!είναι τέλεια!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Χαχαχα βρε ριτακι το θελω περιποιημένο με βόλεψε η χαλάουα έκανε καιρό να βγει κ δεν εχει πυκνότητα!τωρα με το ξυράφι επειδη μεγάλωσε αρκετά η κοιλιτσα δεν βλέπω κ πολλα πράγματα οποτε στα τυφλά εχω κ ενα φόβο!!αχαχαχχα εγω δε μπορώ να περιμένω θελω να περάσουν οι μερες να έρθει γρήγορα ο Φεβρουάριος να πάνε ολα καλα κ εγω την ερχόμενη εβδομάδα κλεινω τον 6ο μήνα!49 κιλά ε;πωπω τελεια εγω βρε κοριτσια δεν τρώω πολυ!τρωω το πρωινό μου το οποίο μπορει να ειναι ενα τοστ η δημητριακά με γάλα η κάποιο σάντουιτς το μεσημέρι θα φάω κανονικά ενα πιάτο φαγητό το οποίο σπανίζει να ειναι τηγανητά κ με πολλα πολλα λίπη κ το βράδυ παλι το ίδιο τοστ η γάλα με κουλουράκι η δημητριακά απ εξω σπάνιο αλλα τρώω που κ που το βράδυ!κ αν με δείτε πως εχω γινει λες κ εχω όλη μέρα κατι και μασουλάω!να τωρα πριν λιγο λιγουρευμουν πατατάκια με σοκολάτα σηκωθηκα να δω τι εχω στο ντουλάπι κ λέω οχι θα φάω ενα γιαούρτι κ εφαγα ενα γιαουρτάκι με μηδεν λιπαρά κ φράουλα δε λέω καλό ήταν!αλλα για εχω παχύνει τοσο πολυ;απο το δεύτερο μήνα εχω αλλάξει κ ειδικά το πρώτο τρίμηνο έτρωγα στεγνά και διαιτιτικα δε μπορούσα με τιποτα να φάω!τωρα ομως παίζει ρόλο κ το καθήλωνε στο κρεβάτι κ να εχω τη μαμα μου πανω απο το κεφάλι μου όλη την ώρα να μ φέρνει κατι να βάναυσων στο στομάχι μ χαχαχα χαχαχαχ!!!!!

Zadige ο παιδίατρος μου είπε να βγάζω τις μυξούλες με ορο, μου είπε προτιμάει με πουαρ αλλά και με τον αποφρακτηρα οκ. Δηλαδή βάζεις σκέτο ορό? Και καλυτερευει?

Ριτακι άσε μιλάμε πολύ πείναι! Εγώ έχασα τα 7 από το μαιευτήριο και τα υπόλοιπα 6 έχουν μείνει εκεί στασιμα, δεν έχω χάσει ούτε άλλο ένα γραμμάριο. Ευτυχώς που δεν έχω πάρει κι άλλα βασικά, τρώω αρκετά παρόλο που κρατιέμαι πολύ για να μην φάω κι άλλο. Ριτακι να τρως, έστω και στο χέρι, είσαι πολύ κουρασμενη κι ο οργανισμός σου το χρειάζεται για να ανταπεξελθει, το μόνο που δεν χρειάζεσαι είναι υποσίτηση.

Εγώ θα πάω μέσα στην εβδομάδα να πάρω μαρσιπο αγκαλιας, έχει ένα κατάστημα στη Γλυφάδα που πας με το μωρο σου και δοκιμαζετε διαφορα να δείτε τι βολεύει. Έκανα μεγάλη μλκ που δεν παρηγγειλα από την αρχή ένα σλινγκ από το ίντερνετ αλλά αφενος ηθελα να δω από κοντά κι αφετέρου μου είχαν δώσει ένα μαρσιπο, είναι και της chicco και πίστευα θα κάνω δουλεια αλλά δεν με βολευει με τίποτα. Μεγάλη βλακεια, τέλος παντων καλλιο αργα παρα ποτε.

Viivaki τι γιαούρτι είναι αυτό πως μυρίζει ετσι!:-P

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Λιώνω στα γέλια με τις αποτριχώσεις!!

Βλέπω και οι μανουλες και οι εγκυούλες τα πάτε μια χαρα!!!

Εγχω χθες εβγαλα τα ράματα και τωρα σε 1 εβδομάδα εχω εξετάσεις αιματος και ουρων να πάω στη γιατρό μου!!

Όσες κανατε καισαρική, σας εδωσαν μετα αντιβίωση και αντιπηκτικές ενεσεις??

Εμενα στο νοσοκομειο μου εδωσαν καθως λένε ότι αυτό ειναι το πρωτόκολλο!!

Κορίτσια τι να πω για το νοσοκομειο!! Σε τοσο μικρη πολη που είμαι (Έδεσσα) και ήταν όλοι εξαιρετικοι!!! Η γιατρός προσπάθησε με τόσους τρόπους να γενησω φυσιολογικα!!!

Οι μαίες μια και μια!!!! Με βοήθησαν πολύ να αναρρωσω αλλά και στο θηλασμό!!!

Τι να πω... και χθες που πήγα για τα ράματα όλες πολύ χαρούμενες που με είδαν τόσο καλά!!!! Όσο για παιδιατρους, τρομεροι και αυτοί!! Εκαναν όλες τις εξετασεις στον μικρό καθώς και ακουόγραμμα... Τις εξετασεις που κάνεις στις 20 μέρες για γονιδιακα νοσήμετα αλλά και θηροειδή μου τις εκαναν εκει και έστειλαν τα αποτελέσματα στο ινστιτουτο υγειας οι οποίοι σε 20 μερες σου στελνουν εαν υπάρχει θεμα αναλύτικά και τι πρέπει να κάνεις!!!!

Μας εδωσαν βιταμίνη d για πρόληψη της ραχίτιδας... Βέβαια ξεχναω καμια μέρα να τις δώσω!!!

Ήρθε παιδίατρος στις 10 μερες καθώς ήταν λίγο μπουκωμένος ο μικρός... Τον βρήκε πολύ καλο!!! 3700 το ντερεκάκι μου 54 εκ.... τον εβαλε να περπατησει-μπουσουλήσει-σφίξει γροθιές και είπε οτι ειναι δυνατο παιδί!! Πολύ χαρηκα!!

Από υπνο κορίτσια πάμε καλά... κοιμάται σχεδόν ολη μερα και ξυπνάει ανα 2-3 ώρες να φάει..... Σμρ είναι λίγο πιο ζόρικος...... παρατήρησα ότι το πρωι που τν κανω μπάνιο ηρεμει πολύ!!! Τα βράδια μας τωρα...., ξαπλώνουμε κατα τις 10 στο κρεβατι και τρωμε.... υστερα ξυπνάει ανα 3 περιπου ώρες όπου τον ταιζω και τον αλλάζω!!

Ακόμα δεν μπορω να πετυχω να μην με κατουρησει!!! χαχαχαχα!!! Θα μάθω που θα πάει!!!

Εγω κορίτσια μου την ημέρα είμαι μια χαρά!! Το απόγευμα με πιάνει μια μελαγχολία και θέλω να κλαίω..... αισθάνομαι και λίγο μόνη μου αφου ό αντρας μου δουλεύει όλη μέρα!!!! Πιστεύω είναι οι ορμόνες ακόμα που μιλάνε!!!

Πιπίλα εχω ψιλοδώσει κάποιες στιγμές και κυριως καμια φορα που τον αλλάζω και κλαίει καθώς ο καημένος βραχνιάζει από την τσιρίδα..αν και εχουμε βελτιωθει αρκετα και στο αλλαγμα!!!

Παντως κορίτσια κυριολέκτικά αλλάζει η ζωή σου.... Κλεινεις και ανοίγεις τα μάτια σου με μια μόνο εννοια......!! Και από την αλλη το βλέπεις και τρελενεσαι από τη χαρά σου!!!!

Τα φιλιά μας!!!!!

Υγ... Από κιλά εχω χάσει 10...... μενουν αλλα 3,5...... Πιστεύω βέβαια ότι η κοιλιά δεν θα επανέλθει ποτέ!! χαχαχαχα Χαλάλι!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Λιώνω στα γέλια με τις αποτριχώσεις!!

Βλέπω και οι μανουλες και οι εγκυούλες τα πάτε μια χαρα!!!

Εγχω χθες εβγαλα τα ράματα και τωρα σε 1 εβδομάδα εχω εξετάσεις αιματος και ουρων να πάω στη γιατρό μου!!

Όσες κανατε καισαρική, σας εδωσαν μετα αντιβίωση και αντιπηκτικές ενεσεις??

Εμενα στο νοσοκομειο μου εδωσαν καθως λένε ότι αυτό ειναι το πρωτόκολλο!!

Κορίτσια τι να πω για το νοσοκομειο!! Σε τοσο μικρη πολη που είμαι (Έδεσσα) και ήταν όλοι εξαιρετικοι!!! Η γιατρός προσπάθησε με τόσους τρόπους να γενησω φυσιολογικα!!!

Οι μαίες μια και μια!!!! Με βοήθησαν πολύ να αναρρωσω αλλά και στο θηλασμό!!!

Τι να πω... και χθες που πήγα για τα ράματα όλες πολύ χαρούμενες που με είδαν τόσο καλά!!!! Όσο για παιδιατρους, τρομεροι και αυτοί!! Εκαναν όλες τις εξετασεις στον μικρό καθώς και ακουόγραμμα... Τις εξετασεις που κάνεις στις 20 μέρες για γονιδιακα νοσήμετα αλλά και θηροειδή μου τις εκαναν εκει και έστειλαν τα αποτελέσματα στο ινστιτουτο υγειας οι οποίοι σε 20 μερες σου στελνουν εαν υπάρχει θεμα αναλύτικά και τι πρέπει να κάνεις!!!!

Μας εδωσαν βιταμίνη d για πρόληψη της ραχίτιδας... Βέβαια ξεχναω καμια μέρα να τις δώσω!!!

Ήρθε παιδίατρος στις 10 μερες καθώς ήταν λίγο μπουκωμένος ο μικρός... Τον βρήκε πολύ καλο!!! 3700 το ντερεκάκι μου 54 εκ.... τον εβαλε να περπατησει-μπουσουλήσει-σφίξει γροθιές και είπε οτι ειναι δυνατο παιδί!! Πολύ χαρηκα!!

Από υπνο κορίτσια πάμε καλά... κοιμάται σχεδόν ολη μερα και ξυπνάει ανα 2-3 ώρες να φάει..... Σμρ είναι λίγο πιο ζόρικος...... παρατήρησα ότι το πρωι που τν κανω μπάνιο ηρεμει πολύ!!! Τα βράδια μας τωρα...., ξαπλώνουμε κατα τις 10 στο κρεβατι και τρωμε.... υστερα ξυπνάει ανα 3 περιπου ώρες όπου τον ταιζω και τον αλλάζω!!

Ακόμα δεν μπορω να πετυχω να μην με κατουρησει!!! χαχαχαχα!!! Θα μάθω που θα πάει!!!

Εγω κορίτσια μου την ημέρα είμαι μια χαρά!! Το απόγευμα με πιάνει μια μελαγχολία και θέλω να κλαίω..... αισθάνομαι και λίγο μόνη μου αφου ό αντρας μου δουλεύει όλη μέρα!!!! Πιστεύω είναι οι ορμόνες ακόμα που μιλάνε!!!

Πιπίλα εχω ψιλοδώσει κάποιες στιγμές και κυριως καμια φορα που τον αλλάζω και κλαίει καθώς ο καημένος βραχνιάζει από την τσιρίδα..αν και εχουμε βελτιωθει αρκετα και στο αλλαγμα!!!

Παντως κορίτσια κυριολέκτικά αλλάζει η ζωή σου.... Κλεινεις και ανοίγεις τα μάτια σου με μια μόνο εννοια......!! Και από την αλλη το βλέπεις και τρελενεσαι από τη χαρά σου!!!!

Τα φιλιά μας!!!!!

Υγ... Από κιλά εχω χάσει 10...... μενουν αλλα 3,5...... Πιστεύω βέβαια ότι η κοιλιά δεν θα επανέλθει ποτέ!! χαχαχαχα Χαλάλι!!!!

μια χαρά τα νεακια σας!!!!σούπερ είστε!!!!όσο για τα κιλά μην αγχώνεσαι τπτ δεν έμεινε,σε μένα η κοιλιά μου επανήλθε πάντως κανονικά...

τώρα στο 2ο δεν ξέρω τι θα γίνει...χαχαχαχαχαχα θα σας πω..

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Marakiinlove ναι αυτό είναι το πρωτόκολλο, κι εγώ έτσι. Κ μπράβο που το εφάρμοσαν! Μπράβο για το γερό σου αγοράκι <3. Το απόγευμα κορίτσι είναι δύσκολο γενικά, θα δεις πιθανόν κ το μωρό σε λίγο καιρο να γκρινιάζει τότε. Ε άμα είσαι κ μόνη σου χειροτερα. Θα μπορούσες πχ να παίρνεις τηλεφωνο κάποια φίλη/μαμά/συγγενή να σου φτιάχνει η διάθεση. Η αλλαγή στη ζωή μας είναι όντως η μέρα με τη νύχτα κ οι ορμόνες σου τώρα είναι σε ελεύθερη πτώση, οπότε έχεις πολύ μεγάλη ευαισθησία! Θα περάσει κι αυτό :wink: Η πιπίλα είναι καλό εργαλείο αν τη δουλέψεις σωστά, όπως δλδ περιγράφεις ότι τη χρησιμοποιείτε - λίγο για να ηρεμήσει όταν δεν μπορείς άμεσα να το θηλάσεις,κι όχι να ξεχαστεί μαζί της κ να χάσει γεύμα ούτε να πάψει να πιπιλάει το στήθος που με αυτό τον τρόπο τις πρώτες ημέρες προγραμματίζει την παραγωγή του.

Εδώ οι καλοί γαλακτοπαραγωγοί! Marakiz αυτό είναι το γνήσιο, βιολογικό γιαουρτάκι της μαμάς :P Σε λίγο θα συνηθίσεις τη μυρωδιά κ θα σ αρέσει κιόλας!! Όλα τα θηλάζοντα αυτή την ξινίλα αναδίδουν κ όταν αρχίζουν οι στερεές, που μπορεί το μωρό να μυρίζει κ σκορδίλα(!!!), κυνηγάς να μυρίσεις το αιθέριο πλέον γιαουρτάκι :D

Θάλεια ευτυχώς που το μικρό σου είναι λίγο μεγάλο τώρα που έρχεται το αδερφάκι! Μια φάση περίεργη πιθανόν βέβαια να την περάσει μετά την άφιξη του μπεμπακίου. Το στέλνεις προνήπιο;

Δημητρούλα ρώτα τον γιατρό σου για τη χαλάουα κ πες μας κ εμάς, να το κλείσουμε το θέμα χιχιχι.

Ριτάκι μου μην ξεχνιέσαι να φροντίζεις αυτήν που φροντίζει τόσα παιδάκια όμορφα κ ταυτόχρονα κάνει κ τόσα άλλα πράγματα!!!

Πήραμε τις φωτογραφίες της βάφτισης, σαν όνειρο μου φαίνεται να βλέπω τα μωρά μου σε φωτο στην κολυμπήθρα!!

8sLrp2.png

Μπράβο Μαράκι μου όλα καλά με τον μπέμπαρο! Αντιπηκτικες μου κάνανε, αντιβιωση μήπως μου είχαν με τον ορό αφότου γέννησα? Δεν ξέρω.

Viivaki ωραίες οι φωτο ε? Αχαχα τι ωραία! ! Ευχαριστημένη από τον φωτογράφο? ?

Εμάς κορίτσια είναι συναχωμενος ο μπαμπάς μας και τον εχουμε με μάσκα μεσα στο σπίτι όμως το έχω άγχος όπως και να έχει. Εν τω μεταξύ ταίριαξε που ο μπεμπης τις τελευταίες 2-3 μέρες κοιμάται περισσότερο συνεχόμενα, βαράει κάτι 4ωρα ενώ φαίνεται να τρωει λιγοτερο, τα γεύματα του είναι μικροτερης διάρκειας και λέω να αρρωστησαμε. . Όμως είναι απυρετος, δεν έχει κανένα σύμπτωμα και κυριως όταν είναι ξυπνιος είναι ζωηρος. Άρα τι είναι αυτό τώρα, εδραιωθηκε ο θηλασμος? Να χαρώ? Πάντως κοιμάμαι καλύτερα χαχα, έχω γίνει ανθρωπος! !!

Marakiinlove ναι αυτό είναι το πρωτόκολλο, κι εγώ έτσι. Κ μπράβο που το εφάρμοσαν! Μπράβο για το γερό σου αγοράκι <3. Το απόγευμα κορίτσι είναι δύσκολο γενικά, θα δεις πιθανόν κ το μωρό σε λίγο καιρο να γκρινιάζει τότε. Ε άμα είσαι κ μόνη σου χειροτερα. Θα μπορούσες πχ να παίρνεις τηλεφωνο κάποια φίλη/μαμά/συγγενή να σου φτιάχνει η διάθεση. Η αλλαγή στη ζωή μας είναι όντως η μέρα με τη νύχτα κ οι ορμόνες σου τώρα είναι σε ελεύθερη πτώση, οπότε έχεις πολύ μεγάλη ευαισθησία! Θα περάσει κι αυτό :wink: Η πιπίλα είναι καλό εργαλείο αν τη δουλέψεις σωστά, όπως δλδ περιγράφεις ότι τη χρησιμοποιείτε - λίγο για να ηρεμήσει όταν δεν μπορείς άμεσα να το θηλάσεις,κι όχι να ξεχαστεί μαζί της κ να χάσει γεύμα ούτε να πάψει να πιπιλάει το στήθος που με αυτό τον τρόπο τις πρώτες ημέρες προγραμματίζει την παραγωγή του.

Εδώ οι καλοί γαλακτοπαραγωγοί! Marakiz αυτό είναι το γνήσιο, βιολογικό γιαουρτάκι της μαμάς :P Σε λίγο θα συνηθίσεις τη μυρωδιά κ θα σ αρέσει κιόλας!! Όλα τα θηλάζοντα αυτή την ξινίλα αναδίδουν κ όταν αρχίζουν οι στερεές, που μπορεί το μωρό να μυρίζει κ σκορδίλα(!!!), κυνηγάς να μυρίσεις το αιθέριο πλέον γιαουρτάκι :D

Θάλεια ευτυχώς που το μικρό σου είναι λίγο μεγάλο τώρα που έρχεται το αδερφάκι! Μια φάση περίεργη πιθανόν βέβαια να την περάσει μετά την άφιξη του μπεμπακίου. Το στέλνεις προνήπιο;

Δημητρούλα ρώτα τον γιατρό σου για τη χαλάουα κ πες μας κ εμάς, να το κλείσουμε το θέμα χιχιχι.

Ριτάκι μου μην ξεχνιέσαι να φροντίζεις αυτήν που φροντίζει τόσα παιδάκια όμορφα κ ταυτόχρονα κάνει κ τόσα άλλα πράγματα!!!

Πήραμε τις φωτογραφίες της βάφτισης, σαν όνειρο μου φαίνεται να βλέπω τα μωρά μου σε φωτο στην κολυμπήθρα!!

Ναι κορίτσι μου τον στέλνω ευτυχώς κ είμαι λίγο πιο ήρεμη....

είδες τι ώρα που είναι στη φώτο..

hiEW.pngpFRip3.png

Zadige ο παιδίατρος μου είπε να βγάζω τις μυξούλες με ορο, μου είπε προτιμάει με πουαρ αλλά και με τον αποφρακτηρα οκ. Δηλαδή βάζεις σκέτο ορό? Και καλυτερευει?

Ριτακι άσε μιλάμε πολύ πείναι! Εγώ έχασα τα 7 από το μαιευτήριο και τα υπόλοιπα 6 έχουν μείνει εκεί στασιμα, δεν έχω χάσει ούτε άλλο ένα γραμμάριο. Ευτυχώς που δεν έχω πάρει κι άλλα βασικά, τρώω αρκετά παρόλο που κρατιέμαι πολύ για να μην φάω κι άλλο. Ριτακι να τρως, έστω και στο χέρι, είσαι πολύ κουρασμενη κι ο οργανισμός σου το χρειάζεται για να ανταπεξελθει, το μόνο που δεν χρειάζεσαι είναι υποσίτηση.

Εγώ θα πάω μέσα στην εβδομάδα να πάρω μαρσιπο αγκαλιας, έχει ένα κατάστημα στη Γλυφάδα που πας με το μωρο σου και δοκιμαζετε διαφορα να δείτε τι βολεύει. Έκανα μεγάλη μλκ που δεν παρηγγειλα από την αρχή ένα σλινγκ από το ίντερνετ αλλά αφενος ηθελα να δω από κοντά κι αφετέρου μου είχαν δώσει ένα μαρσιπο, είναι και της chicco και πίστευα θα κάνω δουλεια αλλά δεν με βολευει με τίποτα. Μεγάλη βλακεια, τέλος παντων καλλιο αργα παρα ποτε.

Viivaki τι γιαούρτι είναι αυτό πως μυρίζει ετσι!:-P

marakiz βάζω ορό το πρωί και το βράδυ...τον κρατάω μετά και συνήθως φταρνίζεται οπότε καθαρίζει...ο αποφρακτήρας εννοείται οτι κάνει καλύτερη δουλειά αλλά νομίζω δεν θέλει συχνά και κάτι κάνει στα αυτιά τους οπότε προσπαθώ να τον αποφεύγω... Για μάρσιπο και στο πρώτο παιδί και τώρα χρησιμοποιώ το mei tai...είναι πολύ ζεστός και βολεύει για χειμώνα...το χρησιμοποιώ από 9 ημερών που είμασταν...εχτές είχαμε πάει στην χώρα των Δεινοσαύρων με το μεγάλο και είχα τον μικρό στο μάρσιπο από τις 11 μέχρι τις 12.30....όρθια...του αρέσει πολύ και κοιμάται..μπαίνει εύκολα αλλά για θηλασμό θέλει τρόπο...δηλαδή όρθιο το παιδάκι και ίσως να μην σε βολεψει θα θηλάζεις On the go...

bA9gp3.png

Μαρακίζ μάλλον περάσατε στην επόμενη πίστα, τέλεια!!! Είναι προφανώς αυτό που λένε ότι οι πρώτες σαράντα μέρες είναι δύσκολες, μετά τρώνε, κοιμούνται, κλπ, κλπ.

Θάλεια μάλλον τελικά πρέπει να αρχίσουν να φεύγουν μόνα τους από το σπίτι για να πάρουμε ξανά ανάσα ως μεμονωμένοι άνθρωποι...

Zadige μια χαρά το κλωσσοπουλάκι σου κι εσύ ελεύθερη να ασχοληθείς κ με τον μεγάλο, βολεύεστε όλοι με το μάρσιπο!

Μια χαρά οι φωτογραφίες κ η φωτογράφος απίστευτα καλή σε πολλά θέματα! Ένα θα σχολιάσω, πόσο ρετούς πέφτει από όλους τους επαγγελματίες... Είμαστε όλοι λες κ μας έκαναν δώρο για τη βάφτιση ομαδικό μπότοξ χαχαχαχα

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακίζ μάλλον περάσατε στην επόμενη πίστα, τέλεια!!! Είναι προφανώς αυτό που λένε ότι οι πρώτες σαράντα μέρες είναι δύσκολες, μετά τρώνε, κοιμούνται, κλπ, κλπ.

Θάλεια μάλλον τελικά πρέπει να αρχίσουν να φεύγουν μόνα τους από το σπίτι για να πάρουμε ξανά ανάσα ως μεμονωμένοι άνθρωποι...

Zadige μια χαρά το κλωσσοπουλάκι σου κι εσύ ελεύθερη να ασχοληθείς κ με τον μεγάλο, βολεύεστε όλοι με το μάρσιπο!

Μια χαρά οι φωτογραφίες κ η φωτογράφος απίστευτα καλή σε πολλά θέματα! Ένα θα σχολιάσω, πόσο ρετούς πέφτει από όλους τους επαγγελματίες... Είμαστε όλοι λες κ μας έκαναν δώρο για τη βάφτιση ομαδικό μπότοξ χαχαχαχα

χα χα χαχαχαχαχαχα...με το τελευταίο πολύ γέλασα!!!!μια χαρά!!!!ή αλήθεια είναι ότι κ εγώ στα κοντά 4 χρόνια που τα κλείνει σε 2 μήνες δεν τον έχω πάει ούτε παιδικό κ τον έχω αφήσει 1 ή 2 φορές στις γιαγιάδες κ αυτό για να πάω σε γιατρό...συνήθως τον έπαιρνα μαζί μου...οπότε κ για αυτόν είναι μια δύσκολη αλλαγή ..αλλά είπαμε ευτυχώς τώρα που ακόμα δεν έχει γεννηθεί κ το μωρό...αλλιώς ίσως μπορεί να ήταν ακόμα πιο δύσκολα να πάει στο σχολείο..

hiEW.pngpFRip3.png

Γεια σας κοριτσια μου τι μου κάνετε;;σας εχω νέα εντάξει με την αποτρίχωση μου επιτρέπει ο γιατρός να τη κανω!!ειχατε αγχωθεί ε;;;!χιχιχιχιχχοχιχιχιχχι!!σας αγαπώ!!

Πηγα σημερα το πρωί γιατρο κ ολα ειναι καλα συνεχίζω τη ξεκούραση κ κλειδώνομαι σπίτι γιατι τωρα ξεκινάνε οι ιώσεις!!δεν πειράζει μ αρκεί που θα κανω τουλαχιστον ενα φαγητό κ τα καθημερινά κρεβάτια ξεσκόνισμα κανα πλυντήριο!τα υπόλοιπα μ τα κανει η μαμα μ!ολα καλα με το μπέμπη μας δοξα το θεό!τα ευρυματα ναι μεν υπάρχουν αλλα το εντερακι μας έδειξε οτι εχει τη τάση να σκουρινει!δοξα το θεό!τωρα θα παω σε 2 εβδομάδες να κανω τον υπέρηχο καρδιάς κ τη καμπύλη να ξεμπερδεύουμε!!αυτα τα νέα μου!

Μαράκι μου προσαρμόζεσαι με τη καινούργια σου ζωή εε;ειναι πιο όμορφα απο ποτέ τωρα στο σπίτι φαντάζομαι όνειρο!

Μαρακιζ μεγάλωσε ο μπέμπης ε;κ εσυ zadige τοσο κοντά κοντα ησασταν στην εγκυμοσύνη με το Μαράκι;μαζι σαραντισατε μπραβο πάντως με τον θηλασμό σας θαυμάζω ελπίζω μετα οταν με το καλό γεννήσω να ειστε εδω να με βοηθάτε!!

Ριτακι θα σε λέω σουπερμαμα μπραβο σου κοριτσι μου να συνεχίσεις ετσι!!

Βιβακι κιόλας φωτογραφίες απο τη βάφτιση ε;τελεια!!ποσο ειναι τωρα!!

Ρε φωτεινουλα που εισαι κοριτσι μου;τι κανει η νύφη μας πολλα φιλάκια στο κωλαρακι να της δώσεις!!

Θαλεια πως πάει η εγκυμοσύνη;

Τιτακι χάθηκες ελπίζω να ειναι ολα καλα!

Κ ελπιζω να μην ξέχασα καμία σας φιλώ ολες!

Υ.Γ τα μωράκια μας και τα μάτια σας κυκλοφορεί κοκυτης αλλη γρίπη κ αυτη τωρα!κ οι εγκύουλες μας να προσέχετε!!

Kαλησπέρα κορίτσια μου!!Τι κάνετε; Χάθηκα λίγο. Σταματήσαμε την κοπέλα που μας καθαρίζει τα δωμάτια και όλο τον Οκτώβριο τα κάνω όλα μονη μου. Τη μπέμπα την κρατάει ο μπαμπάς της και κάποιες φορές ο μπαμπάς μου. Απ ότι διάβασα όλα καλά! Κοιλίτσες φουσκώνουν μωράκια μεγαλώνουν. Η μπεμπούλα έχει πολύ πλάκα τώρα. Είναι πολυλογού και θέλει κουβέντα. Με το θηλασμό συνεχίζουμε άψογα. Τα βράδια κοιμάται ευτυχώς συνήθως 11-7 τρώει και ξανακοιμάται κανένα τριωράκι. Eυτυχία!!!

Ερώτηση σας συστησαν οι παιδίατροι σας να κάνετε εμβόλιο της γρίπης; οι γονείς; Εμάς όχι αλλά ακούω πολλούς που το συστήνουν.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Γεια σας κοριτσια μου τι μου κάνετε;;σας εχω νέα εντάξει με την αποτρίχωση μου επιτρέπει ο γιατρός να τη κανω!!ειχατε αγχωθεί ε;;;!χιχιχιχιχχοχιχιχιχχι!!σας αγαπώ!!

Πηγα σημερα το πρωί γιατρο κ ολα ειναι καλα συνεχίζω τη ξεκούραση κ κλειδώνομαι σπίτι γιατι τωρα ξεκινάνε οι ιώσεις!!δεν πειράζει μ αρκεί που θα κανω τουλαχιστον ενα φαγητό κ τα καθημερινά κρεβάτια ξεσκόνισμα κανα πλυντήριο!τα υπόλοιπα μ τα κανει η μαμα μ!ολα καλα με το μπέμπη μας δοξα το θεό!τα ευρυματα ναι μεν υπάρχουν αλλα το εντερακι μας έδειξε οτι εχει τη τάση να σκουρινει!δοξα το θεό!τωρα θα παω σε 2 εβδομάδες να κανω τον υπέρηχο καρδιάς κ τη καμπύλη να ξεμπερδεύουμε!!αυτα τα νέα μου!

Μαράκι μου προσαρμόζεσαι με τη καινούργια σου ζωή εε;ειναι πιο όμορφα απο ποτέ τωρα στο σπίτι φαντάζομαι όνειρο!

Μαρακιζ μεγάλωσε ο μπέμπης ε;κ εσυ zadige τοσο κοντά κοντα ησασταν στην εγκυμοσύνη με το Μαράκι;μαζι σαραντισατε μπραβο πάντως με τον θηλασμό σας θαυμάζω ελπίζω μετα οταν με το καλό γεννήσω να ειστε εδω να με βοηθάτε!!

Ριτακι θα σε λέω σουπερμαμα μπραβο σου κοριτσι μου να συνεχίσεις ετσι!!

Βιβακι κιόλας φωτογραφίες απο τη βάφτιση ε;τελεια!!ποσο ειναι τωρα!!

Ρε φωτεινουλα που εισαι κοριτσι μου;τι κανει η νύφη μας πολλα φιλάκια στο κωλαρακι να της δώσεις!!

Θαλεια πως πάει η εγκυμοσύνη;

Τιτακι χάθηκες ελπίζω να ειναι ολα καλα!

Κ ελπιζω να μην ξέχασα καμία σας φιλώ ολες!

Υ.Γ τα μωράκια μας και τα μάτια σας κυκλοφορεί κοκυτης αλλη γρίπη κ αυτη τωρα!κ οι εγκύουλες μας να προσέχετε!!

κοριτσάκι μου μια χαρά όλα καλά πάνε την άλλη βδομάδα έχω κ την Β επιπέδου την Παρασκευή,πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά.ευτυχώς εμετούς δεν έχω πια..μόνο έναν έκανα την Παρασκευή που άλλαξα μήνα...τώρα θα δω αν σε κάθε αλλαγή του μήνα αν θα κάνω κ εμετό...λογικά όχι..θα δούμε...

φωτεινή μου Ναι εμείς το κάναμε..κ εγώ που είμαι έγκυος κ ο μικρός μου το έκανε...ο άντρας μου το έχει ξεχάσει αλλά θα το κάνει τώρα.

hiEW.pngpFRip3.png

Kαλημέρα κορίτσια,

φωτεινή κι εμείς το κάναμε το εμβόλιο όλοι στην οικογένεια...

μαρακιζ...εμείς είμαστε με λαιμό και εγώ κι ο άντρας μου...καλά ο μεγάλος με μύξα και βήχα καιρό τώρα...

δεν φοράμε μάσκα..θεωρώ αν το έχω εγώ του περνάω αντισώματα...

ετοιμαζόμαστε και για την πρώτη μας εκδρομή...ο καιρός δε φαίνεται να είναι σπουδαίος...θα δείξει...

καλά για την ησυχία ειναι λίγο πριν την καταιγίδα...εμάς πέρασε 2-3 μέρες ύπνου και τώρα πάλι νταούλια...σαν να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο...

εχτές αναγκάστηκα να πάω σούπερ μάρκετ για να ηρεμίσω η δόλια...στην αρχή κοιτούσε ήρεμα και μετά ξεράθηκε..μόλις γυρίσαμε σπίτι πάλι τα ίδια...

Σάββατο και Κυριακή είμασταν έξω και ήταν παναγίτσα...από τη μιά κάποιες μέρες θηλάζει και στο 10 λεπτό κοιμάται και απο την άλλη εχτές ήταν όλη μέρα πάνω μου...και σήμερα δεν φαίνεται να ναι ήσυχη μέρα...

το βράδυ όμως είμαστε σταθεροί...γύρω στις 11 περίπου κοιμάται και ο επόμενος θηλασμός ειναι στις 3...βέβαια δεν μας ξυπνάει με κλάματα..κάνει μικρά βογκητά..ρωτάω την ώρα και αν ειναι 3 τον βάζω...πιάνει άμεσως θηλή πανεύκολα και ρουφάει ενεργητικότατα...το επόμενο είναι γύρω στις 6 με 7....από βάρος πιάσαμε τα 5300 έχουν πέσει πολύ οι ρυθμοί αλλά ούτως ή άλλως είναι πολύ καλό βάρος για ένα παιδί που μόλις 10 Σεπτέμβρη ήταν 2900...

έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται πάντως...μας κοιτάει καλύτερα...βγάζει ήχους...κάνει γελάκια...αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον περίγυρο...

πήγα και στον γυναικολόγο...όλα ΟΚ...είχα αφήσει τον μικρό στην μάνα μου και πήγε καλά....2 ώρες έλειψα...ήπιε μόλις 50 ml...είχα αφήσει σχεδόν 200...θα πρέπει να αφήνω σε μιρκές δόσεις για να μην πετάμε μητρικό ...είναι κρίμα...το μπιμπερό το πήρε εύκολα...ήταν η δεύτερη φορά...άντε ανηπομονώ να τον αφήσω τον Νοέμβριο για 3 με 4 ώρες να πάω για το μαλλί...

bA9gp3.png

Δημητρούλα πολύχρονη!!!ότι επιθυμείς!!!με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά τον μπεμπουλη σου!!!

Σε μια συζήτηση που είχα κάνει μαζί του για τα εμβόλια μου είπε ότι το συνιστά σε ομάδες υψηλού κινδύνου.τι να πω;;;στην εγκυμοσύνη ο γυναικολογος μου είχε πει να μην το κάνω.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Δημητρούλα πολύχρονη!!!ότι επιθυμείς!!!με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά τον μπεμπουλη σου!!!

Σε μια συζήτηση που είχα κάνει μαζί του για τα εμβόλια μου είπε ότι το συνιστά σε ομάδες υψηλού κινδύνου.τι να πω;;;στην εγκυμοσύνη ο γυναικολογος μου είχε πει να μην το κάνω.

εγώ με τον μεγάλο σε παιδικό σταθμό αισθάνομαι σαν ομάδα υψηλού κινδύνου και πιο πολύ νομίζω οτι το κάνεις για το μωρό...

bA9gp3.png

Kαλημέρα κορίτσια,

φωτεινή κι εμείς το κάναμε το εμβόλιο όλοι στην οικογένεια...

μαρακιζ...εμείς είμαστε με λαιμό και εγώ κι ο άντρας μου...καλά ο μεγάλος με μύξα και βήχα καιρό τώρα...

δεν φοράμε μάσκα..θεωρώ αν το έχω εγώ του περνάω αντισώματα...

ετοιμαζόμαστε και για την πρώτη μας εκδρομή...ο καιρός δε φαίνεται να είναι σπουδαίος...θα δείξει...

καλά για την ησυχία ειναι λίγο πριν την καταιγίδα...εμάς πέρασε 2-3 μέρες ύπνου και τώρα πάλι νταούλια...σαν να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο...

εχτές αναγκάστηκα να πάω σούπερ μάρκετ για να ηρεμίσω η δόλια...στην αρχή κοιτούσε ήρεμα και μετά ξεράθηκε..μόλις γυρίσαμε σπίτι πάλι τα ίδια...

Σάββατο και Κυριακή είμασταν έξω και ήταν παναγίτσα...από τη μιά κάποιες μέρες θηλάζει και στο 10 λεπτό κοιμάται και απο την άλλη εχτές ήταν όλη μέρα πάνω μου...και σήμερα δεν φαίνεται να ναι ήσυχη μέρα...

το βράδυ όμως είμαστε σταθεροί...γύρω στις 11 περίπου κοιμάται και ο επόμενος θηλασμός ειναι στις 3...βέβαια δεν μας ξυπνάει με κλάματα..κάνει μικρά βογκητά..ρωτάω την ώρα και αν ειναι 3 τον βάζω...πιάνει άμεσως θηλή πανεύκολα και ρουφάει ενεργητικότατα...το επόμενο είναι γύρω στις 6 με 7....από βάρος πιάσαμε τα 5300 έχουν πέσει πολύ οι ρυθμοί αλλά ούτως ή άλλως είναι πολύ καλό βάρος για ένα παιδί που μόλις 10 Σεπτέμβρη ήταν 2900...

έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται πάντως...μας κοιτάει καλύτερα...βγάζει ήχους...κάνει γελάκια...αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον περίγυρο...

πήγα και στον γυναικολόγο...όλα ΟΚ...είχα αφήσει τον μικρό στην μάνα μου και πήγε καλά....2 ώρες έλειψα...ήπιε μόλις 50 ml...είχα αφήσει σχεδόν 200...θα πρέπει να αφήνω σε μιρκές δόσεις για να μην πετάμε μητρικό ...είναι κρίμα...το μπιμπερό το πήρε εύκολα...ήταν η δεύτερη φορά...άντε ανηπομονώ να τον αφήσω τον Νοέμβριο για 3 με 4 ώρες να πάω για το μαλλί...

Zadige. . Πραγματικά λες και περπατάμε παράλληλα.. Οι μέρες.... ησυχίας, απ ότι βλέπω τυχαίες ήταν .. Είναι μέρες που είναι πολύ ηρεμος κι αλλες που το πρωι χωρίς αγκαλια. . δεν μπορεί. Ευτυχως που δεν κλαιει. Σήμερα θηλαζε ολη μερα που το βαζει δεν μπορω να καταλαβω. Πάντως και μενα έχει πολύ καλές θηλαστικές κινησεις ο φαγανας βεντουζωνει οπως πρεπει και δινει πονο.

Τουλάχιστον το βράδυ συνεχιζει και κοιμάται καλύτερα από πριν, θα βαρέσει σιγουρα ένα 4ωρο στην αρχή. Εχω κουραστεί ομως καθώς ο άντρας μου σχολαει αργά, βοήθεια δεν έχω, οποτε τον έχω όλο το 24ωρο μονη μου στην ουσία. Πονάει η πλάτη μου, τα χέρια μου, όλα, θα κοντευει 6 κιλά τώρα αυτό, το Σάββατο ήταν 5700.

Δεν μπόρεσα να πάω για μαρσιπο να δω από κοντά που έλεγα αφού θέλει λέει να κλείσεις ραντεβου μέρες πριν, οπότε παρηγγειλα ιντερνετικά και θα τον έχω αυριο. Σλινγκ πήρα, ελπίζω να με βολέψει, παντως το περιμένω πως και πως.

Κατά τα άλλα τον βάζω μπρουμυτα, να περπατάει και καλά και κανει βαδιστικές κινήσεις, του μιλάω πολύ, ανταποκρίνεται πάρα πολύ με ματάκια και φωνουλες κι αυτές οι στιγμές ειναι οι μπαταρίες μου για όλες τις υπόλοιπες.

Πήγα κι εγω γυναικολόγο, όλα καλά τα βρήκε εκεί κάτω, από μυς σκιζω λέει χαχα. Εμεις τον πήραμε μαζί, θηλασε κιόλας στο ιατρείο, κύριος. Στην επιστροφή οπότε βρίσκαμε φανάρι δωστου κλάματα, οπότε είχε πορεια κλειστά ματάκια. Γυρίσαμε κάναμε μπάνιο φάγαμε κ έπεσε ξερος.

Σημερα να δω τι θα κανω που μου αποκοιμήθηκε νωρίς για βράδυ και χάσαμε το βραδινό μπανάκι. Εγώ πάλι κοιμήθηκα μια ώρα κ ενώ νυσταζω ξυπνησα. Βλέπω να έρχεται δυσκολο βράδυ. .

Μου χει κάνει ρε κοριτσια νινιδα πάλι και φτάνει μέχρι τα φρύδια, έχει ερεθιστει στο ένα. Βάζω λαδακι, καμία ιδέα?

Φωτεινούλα κι εμείς θα κάνουμε το εμβολιο μετά από παρότρυνση του παιδίατρου, μέσα στις ευπαθεις ομάδες είναι και όσοι φροντίζουν μωρά κάτω των 6 μηνών.

Δημητρούλα! Πολύχρονη, το καλύτερο δώρο είναι στα σκαριά, με το καλό σου εύχομαι, κάθε ευτυχία!

Zadige. . Πραγματικά λες και περπατάμε παράλληλα.. Οι μέρες.... ησυχίας, απ ότι βλέπω τυχαίες ήταν .. Είναι μέρες που είναι πολύ ηρεμος κι αλλες που το πρωι χωρίς αγκαλια. . δεν μπορεί. Ευτυχως που δεν κλαιει. Σήμερα θηλαζε ολη μερα που το βαζει δεν μπορω να καταλαβω. Πάντως και μενα έχει πολύ καλές θηλαστικές κινησεις ο φαγανας βεντουζωνει οπως πρεπει και δινει πονο.

Τουλάχιστον το βράδυ συνεχιζει και κοιμάται καλύτερα από πριν, θα βαρέσει σιγουρα ένα 4ωρο στην αρχή. Εχω κουραστεί ομως καθώς ο άντρας μου σχολαει αργά, βοήθεια δεν έχω, οποτε τον έχω όλο το 24ωρο μονη μου στην ουσία. Πονάει η πλάτη μου, τα χέρια μου, όλα, θα κοντευει 6 κιλά τώρα αυτό, το Σάββατο ήταν 5700.

Δεν μπόρεσα να πάω για μαρσιπο να δω από κοντά που έλεγα αφού θέλει λέει να κλείσεις ραντεβου μέρες πριν, οπότε παρηγγειλα ιντερνετικά και θα τον έχω αυριο. Σλινγκ πήρα, ελπίζω να με βολέψει, παντως το περιμένω πως και πως.

Κατά τα άλλα τον βάζω μπρουμυτα, να περπατάει και καλά και κανει βαδιστικές κινήσεις, του μιλάω πολύ, ανταποκρίνεται πάρα πολύ με ματάκια και φωνουλες κι αυτές οι στιγμές ειναι οι μπαταρίες μου για όλες τις υπόλοιπες.

Πήγα κι εγω γυναικολόγο, όλα καλά τα βρήκε εκεί κάτω, από μυς σκιζω λέει χαχα. Εμεις τον πήραμε μαζί, θηλασε κιόλας στο ιατρείο, κύριος. Στην επιστροφή οπότε βρίσκαμε φανάρι δωστου κλάματα, οπότε είχε πορεια κλειστά ματάκια. Γυρίσαμε κάναμε μπάνιο φάγαμε κ έπεσε ξερος.

Σημερα να δω τι θα κανω που μου αποκοιμήθηκε νωρίς για βράδυ και χάσαμε το βραδινό μπανάκι. Εγώ πάλι κοιμήθηκα μια ώρα κ ενώ νυσταζω ξυπνησα. Βλέπω να έρχεται δυσκολο βράδυ. .

Μου χει κάνει ρε κοριτσια νινιδα πάλι και φτάνει μέχρι τα φρύδια, έχει ερεθιστει στο ένα. Βάζω λαδακι, καμία ιδέα?

Φωτεινούλα κι εμείς θα κάνουμε το εμβολιο μετά από παρότρυνση του παιδίατρου, μέσα στις ευπαθεις ομάδες είναι και όσοι φροντίζουν μωρά κάτω των 6 μηνών.

Δημητρούλα! Πολύχρονη, το καλύτερο δώρο είναι στα σκαριά, με το καλό σου εύχομαι, κάθε ευτυχία!

Μακάρι να σε βολέψει το σλίνγκ...εμένα μου φέραν ένα και δεν το μπορούσα με τίποτα..σαν το mei tai δεν υπάρχει...αυτό με το αμάξι και τα στοπ είναι τραγικό...και στο πρώτο παιδί μόλις βγαίναμε από την αττική οδό και πέφταμε στο πρώτο φανάρι ξεκίναγε η σειρήνα..επίσης μετά το μπάνιο γίνεται χαμός...αφού σκέφτομαι να μην τον κάνω μπάνιο γι αυτό αλλά τον κάνω λόγω νινίδας. Για την νινίδα βάζω λάδι της frezyderm (το είχα από το πρώτο παιδί) μισή ώρα πριν το μπάνιο..μετά λούζω και βουρτίζω...εμένα δεν έχω απορρία που το βάζει το γάλα...όταν παρατρώει τα βγάζει...έχω βαρεθεί να πλένω...αύριο θα πάμε εκδρομούλα στο ράντσο...το μόνο που με προβληματίζει είναι πως θα κοιμόμαστε γιατί έχει μονά μικρά κρεβάτια..και εγώ κοιμάμαι με τον μικρό δίπλα μου...επίσης εχτές το βράδυ με πόναγε τρελλά ο λαιμός και ξεκίνησε η μύξα και το μπούκωμα

bA9gp3.png

Μακάρι να σε βολέψει το σλίνγκ...εμένα μου φέραν ένα και δεν το μπορούσα με τίποτα..σαν το mei tai δεν υπάρχει...αυτό με το αμάξι και τα στοπ είναι τραγικό...και στο πρώτο παιδί μόλις βγαίναμε από την αττική οδό και πέφταμε στο πρώτο φανάρι ξεκίναγε η σειρήνα..επίσης μετά το μπάνιο γίνεται χαμός...αφού σκέφτομαι να μην τον κάνω μπάνιο γι αυτό αλλά τον κάνω λόγω νινίδας. Για την νινίδα βάζω λάδι της frezyderm (το είχα από το πρώτο παιδί) μισή ώρα πριν το μπάνιο..μετά λούζω και βουρτίζω...εμένα δεν έχω απορρία που το βάζει το γάλα...όταν παρατρώει τα βγάζει...έχω βαρεθεί να πλένω...αύριο θα πάμε εκδρομούλα στο ράντσο...το μόνο που με προβληματίζει είναι πως θα κοιμόμαστε γιατί έχει μονά μικρά κρεβάτια..και εγώ κοιμάμαι με τον μικρό δίπλα μου...επίσης εχτές το βράδυ με πόναγε τρελλά ο λαιμός και ξεκίνησε η μύξα και το μπούκωμα

Είστε παιδιά της εκδρομής, σας θυμαμαι κι απο το καλοκαιρι, μπραβο σας. Μετά το μπάνιο δεν ηρεμει, πως και έτσι? Εγώ περιμένω το μπανακι καμια φορα γιατι μετα είναι στανταρ τεζα, αφου φυσικα φαει πρωτα. Όσο αφορά τη νινιδα , μετά το μπανιο που έχει μουλιασει φαίνεται πολύ χάλια το δερματακι..

Για τις γουλιες μήπως να το βάζεις λίγο να ρευεται? Από τότε που το πρόσεχω αυτό παραπάνω κάνει πολύυυ λιγότερες.

Το σλινγκ το παρέλαβα, έκανα λίγο πρακτις με ένα αρκουδακι :mrgreen: καλά νομίζω τα πήγα. Στο μικρό δεν το δοκίμασα μιας και το βάλα γρήγορα για πλυσιμο για να έχει στεγνώσει κ να το χρησιμοποιησω αύριο. Είναι και αργία κι ο μπαμπας μας θα είναι σπίτι. Τι χαρά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...