Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

ε εντάξει δεν είναι και κόντρα σεζόν...και εγώ τόση διαφορά έχω...3 μήνες...θα την βολέψετε με αρκετά ρούχα

ωραία μια χαρά..κ εγώ αυτό πιστεύω..κάτι θα έχουμε..χαχαχαχαχαχα...αχ θέλω αυτό το μωρό να το θηλάζω λίγο περισσότερο...εύχομαι να μην παρουσιάσει αλλεργία σε πολλά όπως είχε ο μικρός κ σταματήσαμε τον θηλασμό στους 4.5 μήνες...κ φοβάμαι κ λίγο την αντίδραση του μικρού μου προς το μωρό...γιατί μου έχει αδυναμία...βέβαια πάει σχολείο τώρα προνηπιο

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Καλά, τα θηλάζοντα δεν συγκαίγονται λέμε κ να το προσπαθείς... Εγώ στις αρχές έβαζα ελαιόλαδο, πλέον τίποτα, κ όλα καλά πάντα!

Ε ρε αγόρια κ αγόρια κ πάλι αγόρια, γερά να 'ναι, εμείς δεν λέγαμε ότι έχουν μείνει λίγοι οι άντρες;; Άντε τώρα να αγοράζουμε ρούχα με τον Σπάιντερμαν αντί για φουστανάκια κ φρουφρουδάκια που τα ξέρουμε... Θυσία για τα κορίτσια του μέλλοντος!!

Μαρακίζ είναι έρωτας! Εγώ πάντως τώρα τους σηκώνω πιο εύκολα από όταν ήταν τρία κιλά. Σου χτίζουν μυς τα μωρά σιγά σιγά! Όσο για τη μέση, πρόσεξε τον τρόπο που σκύβεις, ίσως χρειαζεται διόρθωση, θυμάσαι εκείνα τα σκιτσάκια για το πώς σκύβουμ, κλπ σωστά;

Ζαντίγε είναι ο μεγάλος; είναι το μωρό; είναι οι βραδυνές ταινίες; κάτι σ' έχει φτιάξει κ έχεις τρελή ρέντα στο γράψιμο, διαβάζω κ χαμογελάω!!

Εμένα, από τη βάφτιση κ δώθε σαν κάτι να εχει αρπάξει ο ένας, που τον πειράζει όταν κοιμαται. Κλαίει απαρηγόρητος μες τον ύπνο του κ αν δεν τον ξυπνήσω δεν συνέρχεται... Ένα στα τρία βράδια είναι όλη νυχτα βεντούζα στο στηθος (κοινώς, κ στο οχτάμηνο οι μαραθώνιοι - μαραθώνιοι, προφανώς γι αυτό τους λένε κι έτσι!).

Τιτάκι μην αγχώνεσαι έτσι, εγκυμοσύνη είναι, δεν είναι αρρώστια!! Χαλλαρά λέμε, έτσι κυλάει πιο ομαλά! Οι ορμόνες του άγχους δεν βοηθούν εδώ!!

8sLrp2.png

8 ώρα? ???? Πωωω θέλω κι εγώ! !! Τούρμπο η μπέμπα μας!! Σιγά μην δν το βγάζεις έξω! ! Και μενα μου λένε πως τον εχω ελαφριά ντυμένο λες κι επειδή είναι βρέφος πρέπει να φορά τα άπαντα! !

Για να κανετε οι γονείς εμβόλιο γριπης σας είπε εσάς ο παιδίατρος?

Εμάς δεν μας είπε κάτι.

Καλημέρα κοριτσια μου τι κάνετε πως ειστε;

Μαράκι τι έγινε;ελπίζω να ειναι ολα καλα χάθηκες κ μας άφησες χώρις μια ενημέρωση!χαχαχ σε φιλώ!

Εγω κοριτσια σχετικά καλα!ενα μεγάλο μέρος αγωνίας έχει φύγει απο πανω μου..σημερα περιμένουμε τα ολικά αποτελεσματα...κ μια αγωνία ενα τρέμουλο ενα χτυποκάρδι το εχω!χθες ολο το απόγευμα ημουν με έντονες ταχυκαρδίες κ δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή,δηλ εκει που πήγαινα να ανασάνω κοβόταν...σηκωθηκα λιγο περπάτησα κ έκατσα δεν ξάπλωσα αμέσως !!!φοβαμαι βρε κοριτσια άραγε σε πόσες μερες θα ειμαι ασφαλής μετα την αμνιο;οι γιατροί λένε 2 24ωρα!η πραγματικότητα ποια ειναι ομως;μαρακιζ παράγγειλα κ εγω το Βίβλιο της πατσουρου για το θηλασμό απο το Ίντερνετ έψαχνα διαφορά αλλα μονο Αυτο με ενθουσίασε!το περιμένω πως κ πως με έρθει!αληθεια το γνώμη εχεις για το βιβλίο σε βοήθησε καθόλου;σε καθοδήγησε σωστά;εγω λέω οταν θα κοντεύω πλέον δηλ μετα της γιο γιορτές να παω να παρακολουθήσω μαθήματα μητρικού θηλασμού!!ποια η γνώμη σας για αυτο;έσεις θηλάζουσες μανούλες;;;

Το βιβλίο ειναι τέλειο.ακομα το εχω στο κομοδίνο μου κ το διαβασα 3φορες.οπως κ βιντεακθα στο YouTube που.μιλαει η πατσουρου για τις πρώτες σαράντα μέρες.τα σεμινάρια του mitrikosthilasmos τα συνιστω ανεπιφύλακτα.επίσης στο Ρεα είχε σεμινάριο θηλασμου κάθε μέρα με μια εξαιρετική κοπέλα κι επειδή τότε έχεις δει το μωρο αντιλαμβάνεσαι αλλιώς αυτά που σου λέει κ μπορεοις να λύσεις απορίες.

Κορίτσια που είναι το Μαράκι μας;ελπίζω να ειναι όλα καλά.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Να μαι κ εγώ κορίτσια μου!!! Γεννησα!!! Ένα κουκλακι 3660!!! Δυστυχώς δεν γλυτωσα την καισαρική καθώς άρχισε αιμορραγία στη μήτρα κ στο τέλος χρειάστηκε να μου βάλουν κ αίμα!!! Ή ανάρρωση μου πάει πολύ καλά!!! Κυριακή ίσως βγούμε!!! Το αγόρι μου είναι τρομερό!!! Κάνει απίστευτες γκριμάτσες!!!

Με το θηλασμό δεν ξεκινησαμε καλά!!! Τον είχα στο στήθος από τα πρώτα λεπτά που συνηλθα και για περίπου 1 μέρα συνεχόμενα!!! Πιπιλιζε συνέχεια το πλασματακι!! Απλά λόγω στάσης ξαπλωτης μου ερέθισε αρκετά τις ρογες!! Βάζω κρεμουλα κ για μία μέρα τον έβαλα ελάχιστα για να μην χειροτερέψει!! Από εχθες έχω περισσότερο γαλα!!! Κ είμαστε αρκετά στο στήθος κ κυρίως το βράδυ!!!

Ακόμα συμπλήρωμα δίνω, περίπου 30 μλ 4 φορές τη μέρα!!! Ελπιζω να τα πάμε καλύτερα!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Να μαι κ εγώ κορίτσια μου!!! Γεννησα!!! Ένα κουκλακι 3660!!! Δυστυχώς δεν γλυτωσα την καισαρική καθώς άρχισε αιμορραγία στη μήτρα κ στο τέλος χρειάστηκε να μου βάλουν κ αίμα!!! Ή ανάρρωση μου πάει πολύ καλά!!! Κυριακή ίσως βγούμε!!! Το αγόρι μου είναι τρομερό!!! Κάνει απίστευτες γκριμάτσες!!!

Με το θηλασμό δεν ξεκινησαμε καλά!!! Τον είχα στο στήθος από τα πρώτα λεπτά που συνηλθα και για περίπου 1 μέρα συνεχόμενα!!! Πιπιλιζε συνέχεια το πλασματακι!! Απλά λόγω στάσης ξαπλωτης μου ερέθισε αρκετά τις ρογες!! Βάζω κρεμουλα κ για μία μέρα τον έβαλα ελάχιστα για να μην χειροτερέψει!! Από εχθες έχω περισσότερο γαλα!!! Κ είμαστε αρκετά στο στήθος κ κυρίως το βράδυ!!!

Ακόμα συμπλήρωμα δίνω, περίπου 30 μλ 4 φορές τη μέρα!!! Ελπιζω να τα πάμε καλύτερα!!

Μαράκι μου γλυκό να σου ζήσει ο μπέμπαρος! ! Θεριό κι αυτό, μπράβο! ! Τι κρεμούλα βάζεις ελπίζω με λανονίνη, η purelan που μου είχε συστήσει κι η Viiv έκανε πολύ καλή δουλειά σε μένα. Με πολύ αγάπη θα σου πω αν θες να συνεχίσεις εύκολα το θηλασμό να σταματήσεις το ξένο, θα μπορούσες να μιλησεις και με ένα σύμβουλο θηλασμου στην περιοχη που είσαι. Φιλάκια πολλά σε μαμά καί γιο, καλούς ερωτες! Αααχ!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Μαράκι μου να σου ζήσει ο κούκλος τροφαντουλης μπορώ να πω!πολυ λυπάμαι για αυτο που έγινε μην στεναχωριέσαι ομως σημασία έχει οτι πήγαν ολα καλα κ εχεις στην αγκαλιά σου το πλασματάκι σου! Για το θηλασμό σ ευχομαι να καταφέρεις το στόχο σου! Τελικά μπήκες με πρόκληση η είχαν σπάσει τα νερά;επισης που γεννησες; Αχ πρέπει να ειναι όνειρο αυτή η αγκαλιά!! Εμενα μ κανει συχνά αισθητή τη παρουσία του ο Γιοκας μου κ χαρίζει στιγμές ευτυχίας στη ΜΑΝΟΥΛΑ!! Φιλία πολλα σε εσενα κ στα πατουσακια του μπέμπη μας!!σιδερενιοι κ οι δυο σας φιλώ!!

Φωτεινουλα οντως ειναι υπέροχο απο τη μέρα που ήρθε δεν εχω ξεκολλήσει απο πανω του!εχω γαντζωθεί αφου μ λεει ο άντρας μου κάνε κ ενα διάλειμμα δικό σου θα το εχεις για πάντα!χαχαχα..τ να πει κ ο γλυκός μ φεύγει το πρωί έρχεται το βράδυ στην ίδια στάση με βρίσκει προσπαθεί να κανει πράγματα για να με χαλαρώσουν κ να μ ανεβάσει το ηθικό..αχ δεν ξερω τ θα έκανα χώρις αυτόν!!!

Θαλεια κ τιτακι εμείς μείναμε αντε να έρθει κ με το καλό η σειρά μας..

Συγχαρητήρια Μαράκι, να είναι γερός κ καλότυχος! Να τον χαίρεστε!! Καλή ανάρρωση σε εσένα, αφού πήγαν όλα καλά τελικά αυτό μετράει, οι δυσκολίες ξεπερνιούνται και ξεχνιούνται! Άντε, καλή δύναμη τώρα κ να το απολαύσεις το γλυκό σου!!!

8sLrp2.png

Έχω πάρει όλη τη σειρά της weleda, κρέμα ενυδατική, κρέμα για σύγκαμα και λαδακι. Του βάζω λαδακι μονο, κρέμα στον πωπό δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Κρεμες συγκαματος δεν νομίζω να αγοράσω και ποτέ, έχω ένα σωρό δείγματα μα και κανονικά που μου δώσανε διαφημιστικά στο μαιευτηριο αλλά και από παραγγελίες σε φαρμακεία που είχα κάνει.

Την προηγούμενη εβδομάδα περασα κατι σαν άλμα, ήταν 2-3 μέρες οπου έτρωγε συνέχεια, ΣΥΝΕΧΕΙΑ όμως, αφού απορουσα ποτέ θα προλάβουν να ξαναγεμισουν. Ξαναγεμίζαν φυσικά. Πολύ κούραση. .

Ο μεγάλος σου ακούγεται πολύ γλυκό αγοράκι μωρέ. .. μπραβο του και μπραβο σας.

Εγώ σμρ έβαλα λατιν σλοου μουσικη και χορευα στο σαλονι με το γιο μου. Το πως καθόταν ευχαριστημένος φοβερό, στο τέλος εξαντληθηκε και κοιμήθηκε για τα καλά χαχαχα.. έκανα κι εγώ καμία δουλίτσα, έχω αρχίσει και κάνω την τελευταία εβδομάδα, προλαβαινω επιτέλους. Να αλαφρωσω λίγο και τον συζυξ που έχει γίνει χαρωπή νοικοκυρά τον τελευταίο χρονο τόσο τώρα με τον μπέμπη όσο και πριν με το θέμα του τραχήλου.

Η μεσή μου ποναει λίγο κι είναι νωρίς ακόμα αναρωτιέμαι τι θα γίνει όσο παίρνει βάρος. .

Μάλλον άλμα περνάμε τελικά...ελπίζω αύριο να είναι η τρίτη του μέρα...κλάμα κλάμα κλάμα....βέβαια μου ρουθουνίζει κιόλας το βράδυ και μάλλον το ξάπλα δεν τον βολεύει γιατί βουλώνει...πιάσαμε το 5 κιλο...εντάξει δεν εχω παράπονο απλά μάλλον επειδή έχω δυο μέρες να βγω και έχω ξεπατωθεί στις δουλειές η υπομονή μου έχει δοκιμαστεί...τώρα το ΣΚ αν κρατήσει ο καιρός θα βγούμε λίγο να ξεδώσω...

bA9gp3.png

Να σου ζήσει το μωράκι...καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο μετά την καισαρική..είναι λογικό οτι πληγωθήκαν και πονάνε οι θηλές σου...σε όλες μας συμβαίνει αυτό...υπομονή κουράγιο και μη δινεις ξένο..σε τώρο μωρό τα 30 ml δεν είναι συμπλήρωμα έινα γεύμα κανονικό..σαμποτάρεις τον θηλασμό

bA9gp3.png

marakiinlove να σου ζήσει!!!μπεμπαρος κανονικός!!!

Δημητρούλα καλό διάβασμα!

Εμείς είμαστε σε άλμα 15-19εβδ και από χθες σηκώνουμε κορμάκι κ κεφαλάκι κ κοιτάμε γύρω γύρω.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου να σ ζήσει ο παιδαρος!!!Καλή ανάρρωση κ με το καλό να βγείτε !γερό κ καλοτυχο να είναι!!!

Δημητρούλα Ναι 3 μείναμε!!χαχαχαχαχαχα

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα στην όμορφη Παρέα!!τι κάνετε πως ειστε;ωραια μέρα σημερα ΕΕ;οτι πρέπει για ψώνια κ βόλτα στην αγορά!αν μπορούσα να βγω θα πήγαινα κ θα έπεφτα με τα μούτρα στα παιδικά θα επερνα οτι έβρισκα μπροστά μου για να βγάλω το άχτι μου απο άλλο ενα ψυχολογικό σοκ που πέρασα!αλλα υπομονη!!εχω τα τελικά αποτέλεματα κ ειναι ολα καλα ενα υγιέστατο αγοράκι μ λεει ο γιατρος μ!!ουφφφφ!!!αλλα βρε κοριτσια τον ρωτήσα ποτέ σηκώνομαι κ μ είπες οχι ακόμα!δε με νοιάζει που ειμαι στο κρεβάτι προσαρμόστηκα μ αυτο!αλλα φοβάμαι τη κάθε μ κίνηση άλλου άκουσα οτι φεύγει π κίνδυνος μετα απο αμνιο τα 2 24ωρα τα 3 24ωρα!αλλου μέτα 10 μερες κ αλλου μετα 40 φοβάμαι για το αντράκι μου!αλλα θα κάνω υπομονη!εσεις τι νέα;;τι κάνουν τα μωράκια μας;οι μανούλες;οι κοιλίτσες;;

Καλημερα στην όμορφη Παρέα!!τι κάνετε πως ειστε;ωραια μέρα σημερα ΕΕ;οτι πρέπει για ψώνια κ βόλτα στην αγορά!αν μπορούσα να βγω θα πήγαινα κ θα έπεφτα με τα μούτρα στα παιδικά θα επερνα οτι έβρισκα μπροστά μου για να βγάλω το άχτι μου απο άλλο ενα ψυχολογικό σοκ που πέρασα!αλλα υπομονη!!εχω τα τελικά αποτέλεματα κ ειναι ολα καλα ενα υγιέστατο αγοράκι μ λεει ο γιατρος μ!!ουφφφφ!!!αλλα βρε κοριτσια τον ρωτήσα ποτέ σηκώνομαι κ μ είπες οχι ακόμα!δε με νοιάζει που ειμαι στο κρεβάτι προσαρμόστηκα μ αυτο!αλλα φοβάμαι τη κάθε μ κίνηση άλλου άκουσα οτι φεύγει π κίνδυνος μετα απο αμνιο τα 2 24ωρα τα 3 24ωρα!αλλου μέτα 10 μερες κ αλλου μετα 40 φοβάμαι για το αντράκι μου!αλλα θα κάνω υπομονη!εσεις τι νέα;;τι κάνουν τα μωράκια μας;οι μανούλες;οι κοιλίτσες;;

μπράβο κοριτσάκι μου τι καλά ήμουν σίγουρη ότι όλα θα ήταν τέλεια!!!!εμείς καλά είμαστε ο μικρός ζωηρός πολύ στην κοιλίτσα...κ ευτυχώς ίσως τελείωσαν οι εμετοί ευτυχώς...μετά από 1 εβδομάδα έκανα 1 εχθές μόνο.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Τέλεια τα νέα σου Δημητρα μ. Λίγη υπομονή ακόμα κ θα σηκωθείς κ απ το κρεβάτι κ θα κάνεις κ όλα σου τα ψώνια. :D:D

Τιτακι ,Όλα καλά,συνεχισε τα χάπια κ όλα θα πάνε καλά. :)

Kalhmera sas k apo mena xtes pira ta apotelesmata,m exoriaki 14320 progesteroni 12,4 k mou pe to utrogestant 2 fores in imera gt I progesteroni ine ligo xamili..

Τιτακι μου γλυκιά μου ακόμα δεν εχεις κανει υπέρηχο; Η χοριακη σου ειναι σωστή κ στο υπερηχογράφημα αν δεν κανω λάθος ακούς κ καρδούλα; Όσο για τη προγεστερονη δεν εχω ιδέα για τις φυσιολογικές τιμές,δεν εχω κανει ποτέ!! Καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρο σ και να κλείσεις κ ραντεβού να δείτε το σποράκι σας!!

Σοφακι και θαλεια σας ευχαριστω πολυ! Θαλεια πωπω ακόμα ταλαιπωρήσουν με Εμετούς εεε;;δύσκολο πολυ!!

Σοφία μου οτι καλυτερο κ σε εσενα απο καρδιάς ( ξέρεις εσυ )

Sas eyxaristw poli koritsia m me kseaxwnete tin vriskete tin progesteroni poli xamili?

Κ εγώ τόσο είχα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος..μετά δεν ξανά έκανα..τώρα τα παίρνω λόγο που βλέπω που κ που λίγο αιματακι..σαν τριχουλες ελάχιστο κ που κ που έκανα κ συσπάσεις λίγες...αλλιώς δεν θα έπαιρνα τπτ.

Δήμητρα μου ευτυχώς έχουν σχεδόν σταματήσει από ότι φαίνεται...τώρα ο χθεσινός δεν ξέρω έτυχε???βασικά είχα φάει κέικ πορτοκαλιού με λίγο κακάο που είχα φτιάξει εγώ κ μάλλον με πείραξε το πορτοκάλι,ήταν κ πρωί γι'αυτό...έχω θέμα σε αυτή την εγκυμοσύνη με το πορτοκάλι...κ κάπου να έχει μέσα το έβγαζα...τι να πω...

hiEW.pngpFRip3.png

Τιτακι μου γλυκιά μου ακόμα δεν εχεις κανει υπέρηχο; Η χοριακη σου ειναι σωστή κ στο υπερηχογράφημα αν δεν κανω λάθος ακούς κ καρδούλα; Όσο για τη προγεστερονη δεν εχω ιδέα για τις φυσιολογικές τιμές,δεν εχω κανει ποτέ!! Καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρο σ και να κλείσεις κ ραντεβού να δείτε το σποράκι σας!!

Γλυκιά μου την Τρίτη εχω ραντεβού μάλλον θα με κάνει υπέροχο με την τιμή ενοριακης λογικά θα μαι 5 - 6 εβδομαδων μεχρι τώρα δεν εχω δει αίμα κ καλύτερα μην δω απλά μάλλον έδωσα τα χάπια προληπτικα κ να αναιβει η προγεστερονη.απλα μερικές φορές εχω κάποιους πόνους κάτω τους είχατε εσείς;

Γλυκιά μου την Τρίτη εχω ραντεβού μάλλον θα με κάνει υπέροχο με την τιμή ενοριακης λογικά θα μαι 5 - 6 εβδομαδων μεχρι τώρα δεν εχω δει αίμα κ καλύτερα μην δω απλά μάλλον έδωσα τα χάπια προληπτικα κ να αναιβει η προγεστερονη.απλα μερικές φορές εχω κάποιους πόνους κάτω τους είχατε εσείς;

Ναι,λογικα τα χάπια στα έδωσε για να ανέβει ή προγεστερόνη. Τα πονάκια της μήτρας είναι φυσιολογικά . Αλλάζει κ μεγαλώνει σε μέγεθος ή μήτρα. Όλα καλά θα είναι.:D

Ναι Ναι τα πονακια χαμηλά που κ που είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα.απολύτως φυσιολογικό..όσο μεγαλώνει η κύηση που κ που θα τα έχεις...γενικά.

hiEW.pngpFRip3.png

Ναι Ναι τα πονακια χαμηλά που κ που είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα.απολύτως φυσιολογικό..όσο μεγαλώνει η κύηση που κ που θα τα έχεις...γενικά.

Na Ste kl simera idika ixa zalades entones k sto krevati tin evgala

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...