Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Μια χαρά τέλεια!!!!τώρα η προγεστερόνη καλή είναι άλλα θα σ πει ο γιατρός σου καλύτερα...μήπως θέλει να είναι παραπάνω..Κ εγώ τόσο είχα 6 μέρες μετά την ωορρηξία κ ήμουν έγκυος..μετά δεν είχα κάνει..δεν ήθελε η γιατρός.

Μιλησα με τον γιατρό μ μετά απο 48 ώρες θέλει να τις ξανακάνω κ μου δώσε να παίρνω το utrogestant 200 λέτε να ναι ανυσηχητικο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι,καθε 2 μέρες διπλασιάζεται η χοριακη.

Τα χάπια στα έδωσε για την προγεστερόνη. Ακόλουθα τις οδηγίες των γιατρών σου και όλα θα πάνε καλά.

Δεν χρειάζεται τόσο άγχος. :)

Ναι,καθε 2 μέρες διπλασιάζεται η χοριακη.

Τα χάπια στα έδωσε για την προγεστερόνη. Ακόλουθα τις οδηγίες των γιατρών σου και όλα θα πάνε καλά.

Δεν χρειάζεται τόσο άγχος. :)

Se eyxaristw poli

Διαφημίσεις

Μιλησα με τον γιατρό μ μετά απο 48 ώρες θέλει να τις ξανακάνω κ μου δώσε να παίρνω το utrogestant 200 λέτε να ναι ανυσηχητικο;

Όχι μην αγχώνεσαι κ εγώ αυτά παίρνω..γιατί πού κ που έβλεπα ελάχιστο αίμα ροζ..δλδ όσο μια ελιτσα του δερματος μικρή...αλλά έβλεπα...Ε μετά είχα κ από νωρίς κάτι συσπάσεις που έχω ακόμα κ τώρα που κ που τα παίρνω ακόμα.στη να αρχή το έπαιρνα 2 κ μετά τον τρίτο μόνο ένα βράδυ.

hiEW.pngpFRip3.png

Όχι μην αγχώνεσαι κ εγώ αυτά παίρνω..γιατί πού κ που έβλεπα ελάχιστο αίμα ροζ..δλδ όσο μια ελιτσα του δερματος μικρή...αλλά έβλεπα...Ε μετά είχα κ από νωρίς κάτι συσπάσεις που έχω ακόμα κ τώρα που κ που τα παίρνω ακόμα.στη να αρχή το έπαιρνα 2 κ μετά τον τρίτο μόνο ένα βράδυ.

A na sai kl egw den exw dei tpt apla Mallon to Dinoun proliptika

Marakiz θα πάω την άλλη εβδομάδα παιδίατρο κ θα ρωτήσω για το εμβόλιο γρίπης να σου πω τη γνώμη της.

Ρίτα θα σου πω την αμαρτία μου, δεν τα άλλαζα σε κάθε γουλιά που ξέφευγε από τη σαλιάρα, αλλά έβαζα χαρτί κάτω από το φορμάκι να μην ακουμπάει στο σώμα του μωρού κ στέγνωνε έτσι κ το ύφασμα. Άμα τα έχεις δύο...

Φωτεινούλα είσαι στον παράδεισο & beyond :cool:

Marakiinlove κοριτσάκι μου ελπίζω να έχουν πάει όλα καλά!

Καλά από κράξιμο κορίτσια δεν υπάρχει όριο λέμε! Θα σας κράξουν και γιατί το ντύσατε λίγο κ γιατί το ντύσατε πολύ. Και γιατί το θηλάζετε και γιατί δεν το θηλάζετε. Και γιατί του δώσατε νωρίς κομμάτια φαΐ και γιατί του δώσατε αργά κομμάτια φαΐ.

Κορίτσια καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας!

Εγώ τώρα κάνω έρευνα για δραστηριότητες γτ εμείς μεγαλώσαμε!! Και νόμιζα ότι θα έμεναν για πάντα έτσι μωρά! Αυξάνεται η κινητικότητα κ η επικοινωνία μέρα με τη μέρα!!! Κουκουκουβάου!!!

8sLrp2.png

Καλησπέρα κορίτσια...είναι η ώρα που κοιμούνται και οι τρεις άντρες του σπιτιού και εγώ βλέπω ταινία...χαχα... λοιπόν το πρώτο ένα εξαπλό εκτός αν θέλεις να το σπάσεις αλλά εγώ το κάνω έτσι...επίσης για την γρίππη...στο μεγάλο μου το κάναμε πέρσι γιατί ήμουν έγκυος και δεν ήθελα να το ρισκάρω..θα πήγαινε και σταθμό άλλωστε...εννοείται οτι σήμερα το κάναμε στον μεγάλο και θα το κάνουμε και εγώ και ο άντρας μου και εννοείται οι παππούδες...

η τόλμη στις εξόδους έρχεται λόγω εμπειρίας..το πρώτο παιδί ούτε θυμάμαι πόσο μηνών τόλμησα να το βγάλω μόνη μου...τώρα τσουπ...έχω πάει δυο φορές σούπερ μάρκετ μαζί του και προχτές πήγα και avenue, golden να κάνω αλλαγές τα δώρα...ο μικρός είναι τέζα όταν βγαίνει έξω...και στην χειρότερη αν κλάψει θα τον θηλάσω...δεν έχω κανένα κόλλημα να θηλάζω δημοσίως...διακριτικά πάντα...σαν χτες θυμάμαι την ξαδέρφη μου που ζεί αγγλία και ο άντρας της είναι άγγλος που πήγαμε γενάρη μήνα στο αττικό πάρκο με ψυχρούλα αρκετή..(φορούσα παλτό) και ο μικρός τότε 3 μηνών ήταν με ένα ζακετάκι της πλάκας...γι αυτούς εδώ ήταν ζέστη...μην ξεχνάμε οτι γεννιούνται και παιδιά στην σουηδία... και μην ξεχνάμε οτι εκεί δεν έχουν 40 και τα σχετικά...

φωτεινή...

τα 8ώρα δεν τα είδα με τον μεγάλο ούτε όταν πήγε 2...ακόμα και τώρα θα ξυπνήσει με εφιάλτες....και θα το συζητήσουμε...τι είδε κτλ...τις προάλλες είδε σκαθάρι λέει που το πετάξαμε στα σκουπήδια και ξαναβγήκε...

Αυτό το οτι τα παιδιά από 40 ημερών κοιμούνται 8ώρα το ακούω σαν ανέκδοτο...εγώ πάντως είμαι μια χαρά ξεκούραστη...κάτι απογεύματα δεν την παλεύω...ανάλογα σε τι φάση ειναι ο μικρός...δεν αντέχω το κλάμα γενικά...

μαρακίζ κοντεύουμε να σας κάνουμε κάτς απ...

4800 σήμερα

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου τι κάνετε πως ειστε;

Μαράκι τι έγινε;ελπίζω να ειναι ολα καλα χάθηκες κ μας άφησες χώρις μια ενημέρωση!χαχαχ σε φιλώ!

Εγω κοριτσια σχετικά καλα!ενα μεγάλο μέρος αγωνίας έχει φύγει απο πανω μου..σημερα περιμένουμε τα ολικά αποτελεσματα...κ μια αγωνία ενα τρέμουλο ενα χτυποκάρδι το εχω!χθες ολο το απόγευμα ημουν με έντονες ταχυκαρδίες κ δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή,δηλ εκει που πήγαινα να ανασάνω κοβόταν...σηκωθηκα λιγο περπάτησα κ έκατσα δεν ξάπλωσα αμέσως !!!φοβαμαι βρε κοριτσια άραγε σε πόσες μερες θα ειμαι ασφαλής μετα την αμνιο;οι γιατροί λένε 2 24ωρα!η πραγματικότητα ποια ειναι ομως;μαρακιζ παράγγειλα κ εγω το Βίβλιο της πατσουρου για το θηλασμό απο το Ίντερνετ έψαχνα διαφορά αλλα μονο Αυτο με ενθουσίασε!το περιμένω πως κ πως με έρθει!αληθεια το γνώμη εχεις για το βιβλίο σε βοήθησε καθόλου;σε καθοδήγησε σωστά;εγω λέω οταν θα κοντεύω πλέον δηλ μετα της γιο γιορτές να παω να παρακολουθήσω μαθήματα μητρικού θηλασμού!!ποια η γνώμη σας για αυτο;έσεις θηλάζουσες μανούλες;;;

εγω λέω οταν θα κοντεύω πλέον δηλ μετα της γιο γιορτές να παω να παρακολουθήσω μαθήματα μητρικού θηλασμού!!ποια η γνώμη σας για αυτο;έσεις θηλάζουσες μανούλες;;;

καλημέρα!

Να πας, και μια κ δυο φορές. Κ για τη λοχεία αν βρεις sos κ για ανώδυνο τοκετό για να είσαι σε θέση να καταλάβεις πότε γεννάς και, απ' ότι κατάλαβα, αν μάθεις από πριν τις αναπνοές κ τις μεθόδους διαχείρισης του πόνου, βγάζεις τοκετό χωρίς καν επισκληρίδειο. Όπως κ να χει, όσο πιο πολύ κ καλά διαβασμένη είσαι από (καιρό πριν, μην τα αφήσεις στον ένατο!!) τόσο καλύτερα για σένα κ για το μωρό μετά..!

8sLrp2.png

Καλημέρα κοριτσια μου τι κάνετε πως ειστε;

Μαράκι τι έγινε;ελπίζω να ειναι ολα καλα χάθηκες κ μας άφησες χώρις μια ενημέρωση!χαχαχ σε φιλώ!

Εγω κοριτσια σχετικά καλα!ενα μεγάλο μέρος αγωνίας έχει φύγει απο πανω μου..σημερα περιμένουμε τα ολικά αποτελεσματα...κ μια αγωνία ενα τρέμουλο ενα χτυποκάρδι το εχω!χθες ολο το απόγευμα ημουν με έντονες ταχυκαρδίες κ δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή,δηλ εκει που πήγαινα να ανασάνω κοβόταν...σηκωθηκα λιγο περπάτησα κ έκατσα δεν ξάπλωσα αμέσως !!!φοβαμαι βρε κοριτσια άραγε σε πόσες μερες θα ειμαι ασφαλής μετα την αμνιο;οι γιατροί λένε 2 24ωρα!η πραγματικότητα ποια ειναι ομως;μαρακιζ παράγγειλα κ εγω το Βίβλιο της πατσουρου για το θηλασμό απο το Ίντερνετ έψαχνα διαφορά αλλα μονο Αυτο με ενθουσίασε!το περιμένω πως κ πως με έρθει!αληθεια το γνώμη εχεις για το βιβλίο σε βοήθησε καθόλου;σε καθοδήγησε σωστά;εγω λέω οταν θα κοντεύω πλέον δηλ μετα της γιο γιορτές να παω να παρακολουθήσω μαθήματα μητρικού θηλασμού!!ποια η γνώμη σας για αυτο;έσεις θηλάζουσες μανούλες;;;

Δεν ξέρω αν μένεις Αθήνα αλλά εμένα με βοήθησε το σεμινάριο που διοργανώνει δωρεάν αρκετά συχνά ο μητρικός θηλασμός...εκεί είχαμε πάει και σε ένα σεμινάριο για τον τοκετό που είχα τη χαρά να συναντήσω και τη φωτεινή...πέρα από τα βιβλία που σε ενημερώνουν σημαντικό είναι η θέληση και η αποφασιστηκότητα...να ξέρεις οτι πονάει οτι περνάει οτι θέλει ώρα και υπομονή...δεν έχει ωράρια δεν έχει περιορισμούς..φαντάσου εσένα με ένα μωρό στο στήθος για αρκετή ώρα της ημέρας και της νύχτας...θέλει υποστήριξη από το περιβάλλον, γονείς, σύζηγος, μαίες..εμένα τώρα στο δεύτερο παιδί και όταν κλαίει τον βάζω στο στήθος και έχω την μάνα μου να λέει πάλι θα τον ταίσεις; αφού βγάζει γάλα...και της λέω...άσε μας ρε μάνα...πήραμε 2 κιλά από το μαιευτήριο.. σε ένα μήνα μέσα...10 Σεπτέμβρη τον έβγαλα 2900 και σήμερα είναι 4900...

bA9gp3.png

Zadige το ποσό γελαω που βλέπεις ταινίες για να κάνεις κάτι για την πάρτη σου, εντάξει κλαιω είσαι θεά! Χαχαχα! Τούρμπο τα αγοράκια μας!!

Εγώ κοιμάμαι περισσότερο, χθες μάλιστα κοιμηθηκα πρώτη φορά 3 ωρες σερί και σύνολο τουλάχιστον 7 ωρες! Αρχίζει η μέρα ξεκούραστα ρε παιδί μου!!

Δημητρούλα συμφωνω και με τα δύο κορίτσια. Να πας σε όσα περισσότερα μαθηματα μπορείς, εγώ είχα κάνει μαθήματα ανωδυνου τοκετού στην ευτοκια, ήταν πολύ ενδιαφέρον! Είχα κάνει και το αντίστοιχο σεμινάριο που λέει η zadige, είχα πάει άλλη μέρα εγώ. Το βιβλίο είναι τέλειο πάρα πολύ βοηθητικό! Πραγματικα όσο πιο ενημερωμένη είσαι τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα!

Να είσαι αποφασισμένη, όντως έχει μεγάλη σημασία! Δν το περίμενα αλλά άκουσα ένα σωρό μλκς στην αρχη που τρωει συνέχεια, δεν του φτάνει το γάλα, δώσε ξένο, θα κακομαθει αγκαλιά. Αν δεν ήμουν αποφασισμένη κι ενημερωμένη ποιος ξέρει αν θα επηρεαζομουν. . Είναι δυσκολα στην αρχή πρακτικά μα και συναισθηματικα, είσαι σε ευαισθητή φάση ως λεχωνα. Βάλε από τώρα τον άντρα σου ασπίδα και μην ακους κανέναν!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Σας ευχαριστω για τη στήριξη(για ακόμη μια φορα)όντως θελω να ενημερωθώ όσο πιο πολυ γίνεται για ολα μα ολα!αν μπορούσα θα πήγαινα κ απο τωρα!!!εχω ερωτευτεί την εγκυμοσύνη μου κοριτσια παρολες τις δυσκολίες που περνάω κ απο μέσα το εχω δει για τα καλα οτι βγαίνω πιο δυνατή κ μερικές φορές θα το έλεγα κ σκληρή!Ναι το παραδέχομαι ειμαι ερωτευμένη με την εγκυμοσύνη θελω να τα ξερω ολα,θελω να τα μάθω ολα,όσα έχουν να κάνουν με τη μήτρα μας,το τράχηλο,τον πλακούντα,το έμβρυο ολα!!!χαχαχα θελω να μάθω όσα ξέρουν οι γιατροί!!!χααχχαχαχ!μεταξυ σοβαρού κ αστείου το εννοώ θελω να ξερω τι μου συμβαίνει εγω αυτόματα!οντως θέλει προσπάθεια στο θηλασμό κ σε ολα βασικά!ο θεός θα μας βοηθήσει κ θα τα καταφέρουμε!ειναι ευλογία να τρώει το γαλα της μανας!!!

In love!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια μια χαρά το μωράκι μας!!!κ Ποια είμαστε σίγουροι ότι είναι μπέμπης με τα όλα του...φαινονταν πεντακάθαρα!!!!

Χαχαχα μπραβο κ αλλη παρέα για το γιο μου!με το καλό οτι καλυτερο ευχομαι!

Φωτεινουλα ετοίμασε τη Μπέμπα πολλα παλικάρια θα σφαχτούν στη πόδια της!!

Κοριτσια εγω αποφάσισα να κανω το καρδιογράφημα εμβρύου αφου πρωτα συμβουλεύτηκα το γυναικολόγο μου κ ειπε καλό θα ήταν να το κάνουμε... Πιθανόν να το κανω στις αρχές του μήνα!

Zadige το ποσό γελαω που βλέπεις ταινίες για να κάνεις κάτι για την πάρτη σου, εντάξει κλαιω είσαι θεά! Χαχαχα! Τούρμπο τα αγοράκια μας!!

Εγώ κοιμάμαι περισσότερο, χθες μάλιστα κοιμηθηκα πρώτη φορά 3 ωρες σερί και σύνολο τουλάχιστον 7 ωρες! Αρχίζει η μέρα ξεκούραστα ρε παιδί μου!!

Δημητρούλα συμφωνω και με τα δύο κορίτσια. Να πας σε όσα περισσότερα μαθηματα μπορείς, εγώ είχα κάνει μαθήματα ανωδυνου τοκετού στην ευτοκια, ήταν πολύ ενδιαφέρον! Είχα κάνει και το αντίστοιχο σεμινάριο που λέει η zadige, είχα πάει άλλη μέρα εγώ. Το βιβλίο είναι τέλειο πάρα πολύ βοηθητικό! Πραγματικα όσο πιο ενημερωμένη είσαι τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα!

Να είσαι αποφασισμένη, όντως έχει μεγάλη σημασία! Δν το περίμενα αλλά άκουσα ένα σωρό μλκς στην αρχη που τρωει συνέχεια, δεν του φτάνει το γάλα, δώσε ξένο, θα κακομαθει αγκαλιά. Αν δεν ήμουν αποφασισμένη κι ενημερωμένη ποιος ξέρει αν θα επηρεαζομουν. . Είναι δυσκολα στην αρχή πρακτικά μα και συναισθηματικα, είσαι σε ευαισθητή φάση ως λεχωνα. Βάλε από τώρα τον άντρα σου ασπίδα και μην ακους κανέναν!

τώρα βλέπω αρναούτογλου...ο μικρός κοιμάται από τις 11.15 αλλά σήμερα με ξεπάτωσε...ήταν από τις μέρες μαραθώνιου θηλασμού...από αυτές που αν δεν είναι στο στήθος ακούς μια τσιρίδα...τι από εδώ...τι από εκεί...όπου και να τον ακούμπαγα..ο δε μεγάλος μου ρε παιδιά λες και παίρνει LSD είναι...έχει γίνει απίστευτα θορυβόδης στο παιχνδίδι του σε σημείο που δεν την παλεύω...μπαμ μπουμ τα αυτοκίνητα..γρρρρ οι δεινόσαυροι...χαμός λέμε...και μέσα σε όλα έχεις και το κλάμα του μωρού...ευτυχώς που τον έχω μετά τις 6...αν είχα κάνει παιδί με μικρή διαοφορά και ο μεγάλος δεν πήγαινε σχολείο θα ήμουν με ψυχοφάρμακα και δεν θα θήλαζα...σκέφτομαι από τώρα τη μέρα που θα πάω στη δουλειά και με πιάνει τρέλλα...από την μια θα είναι σούπερ στη δουλειά...χαλάρωση καφεδάκι δημιουργική απασχόληση (βαριέμαι να αλλάζω πάνα) και από την άλλη δεν ξέρω τι ώρα θα βάζω πλυντήρια, θα μαγειρεύω, θα απλώνω κτλ.. ουφ...σήμερα δεν βγήκα ούτε στο μπαλκόνι και μου φαίνεται νομίζω...δεν μπορώ να καταλάβω πως κάθονται γυναίκες 40 μέρες μέσα...μήπως είναι αυτές με την επιλόχειο...δεν παλεύεται το μέσα...έχει αρχίσει να μου λείπει και η εκγυμοσύνη...δεν μου παραχωρούν πλέον πρωτεραιότητα στα τυριά στο σούπερ μάρκετ...περιμένω με τις ώρες τη σειρά μου :( αν είχα πάρει και σοβαρά κιλά θα φαινόμουν και λίγο έγκυος αλλα που... λοιπόν σας αφήνω να πάω για ύπνο..αν και δεν νυστάζω...παραδόξως...ριτάκι την βρήκα την υγρή πούδρα αλλά λέει είναι για μασχάλες, πτυχές και κωλαράκι...εμείς τα σπυριά στην μούρη τα έχουμε...

bA9gp3.png

κορίτσια μια χαρά το μωράκι μας!!!κ Ποια είμαστε σίγουροι ότι είναι μπέμπης με τα όλα του...φαινονταν πεντακάθαρα!!!!

με το καλό....αν είστε και ίδια σεζόν μια χαρά για τα ρούχα

bA9gp3.png

Zadige ίσως περνατε άλμα αναπτυξης, το πρώτο είναι στις 5 εβδομάδες ζωής. Ο μεγάλος λογικο να κάνει φασαρία προσπαθεί να τραβήξει προσοχή, πόσο μάλλον τις μέρες που το νινι θηλάζει όλη μέρα. Εμένα ο παιδίατρος μου είπε για τα σπυρακια απλή κρεμούλα και του βάζω μια της weleda που είχα πάρει με καλεντουλα. Δεν εχουν φύγει ακόμα αλλά έχουν ηρεμησει πολύ.

Θάλεια με το καλό!

Ομάδα ποδοσφαιρου φτιάχνουμε κορίτσια χαχα!

με το καλό....αν είστε και ίδια σεζόν μια χαρά για τα ρούχα

χαχαχαχαχαχα μπα δεν είναι ίδια..ο γιος μου ήταν 23/12/12 κ αυτό θα είναι Μάρτιο...Ε κάποια ίσως κάνουν...κ ευτυχώς τα μωρουδιακα τα είχα πάρει ουδέτερα.

ααα..κ Β επιπέδου θα κάνω στις 4/11/16 κλείσαμε..

hiEW.pngpFRip3.png

χαχαχαχαχαχα μπα δεν είναι ίδια..ο γιος μου ήταν 23/12/12 κ αυτό θα είναι Μάρτιο...Ε κάποια ίσως κάνουν...κ ευτυχώς τα μωρουδιακα τα είχα πάρει ουδέτερα.

ααα..κ Β επιπέδου θα κάνω στις 4/11/16 κλείσαμε..

ε εντάξει δεν είναι και κόντρα σεζόν...και εγώ τόση διαφορά έχω...3 μήνες...θα την βολέψετε με αρκετά ρούχα

bA9gp3.png

Zadige ίσως περνατε άλμα αναπτυξης, το πρώτο είναι στις 5 εβδομάδες ζωής. Ο μεγάλος λογικο να κάνει φασαρία προσπαθεί να τραβήξει προσοχή, πόσο μάλλον τις μέρες που το νινι θηλάζει όλη μέρα. Εμένα ο παιδίατρος μου είπε για τα σπυρακια απλή κρεμούλα και του βάζω μια της weleda που είχα πάρει με καλεντουλα. Δεν εχουν φύγει ακόμα αλλά έχουν ηρεμησει πολύ.

Θάλεια με το καλό!

Ομάδα ποδοσφαιρου φτιάχνουμε κορίτσια χαχα!

Κοίτα και εμένα έχουν ηρεμήσει αρ΄κετά χωρίς να βάζω κάτι..απλά γαζούλα με ορό να καθαρίζει το προσωπάκι από τα γάλατα..γιατί όταν βγάζει πασαλήβονται τα μαγουλάκια... Αυτή της weleda την είχα πάρει για το κωλαράκι του μεγάλου...ακόμα την έχω...λοιπόν...μην χαλάτε λεφτά σε κρέμες...έχω ένα σωρό κρέμες συγκάματος και δεν της έχω χρησιμοποιήσει...τούτου δω ούτε λαδάκι δεν βάζω....επίσης τον αλλάζω πολύ πιο αραιά από τον μεγάλο και τον πλένω πιο αραιά επίσης (ναι το ομολογώ...βαριέμαι) παρόλα αυτά το κωλαράκι μια χαρά...σαματίς οι πρωτόγονοι είχαν κρέμες και τα σχετικαΝΎ...σάματις οι πρωτόγονες θηλάζαν με μαξιλάρια θηλασμού και όρθιεςΝΎ ξέρω ξέρω...είχαν μεγάλη θνησιμότητα οι πρωτόγονοι...αλλά η φύση έιναι φύση...μην το ξεχνάμε...αααα βρείτε μου και ένα τρόπο να φυτρώσουν μαλλιά...έχει πολύ πλάκα ο φαλάκρας...αλλά τον νοιώθω παπούδι...αργούν τα άλματα ακόμα...όταν έρθουν θα τα νοιώσεις στο πετσί σου...μιλάμε για 3 ήμερη κόλαση που αν δεν πνήξεις το παιδί θα¨ναι ένα θαύμα...Ο μεγάλος μωρέ...δεν το κάνει για να τραβήξει προσχοχή ειναι η εποχή τώρα...η ηλικία του...είναι τόσο καλός...εχτές πήγαινε πάνω από το ρηλάξ και τράβαγε τα ζωάκια να κάνουν μουσική...και του έλεγε...μπεμπη μουσική...βέβαια σαν παιδί είναι τόσο άγαρμπος που νόμιζα οτι θα πέσει ολόκληρος πάνω στο μωρό να το πλακώσει...φυσικά προσπαθούμε να αποφύγουμε τα πολλά μη και μη για να μην νοιώσει οτι τον μαλώνουμε για το μωρό...οι προθέσεις του είναι καλές..η εκτέλεση πάσχει αλλά δεν φταίει αυτός...

bA9gp3.png

Έχω πάρει όλη τη σειρά της weleda, κρέμα ενυδατική, κρέμα για σύγκαμα και λαδακι. Του βάζω λαδακι μονο, κρέμα στον πωπό δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Κρεμες συγκαματος δεν νομίζω να αγοράσω και ποτέ, έχω ένα σωρό δείγματα μα και κανονικά που μου δώσανε διαφημιστικά στο μαιευτηριο αλλά και από παραγγελίες σε φαρμακεία που είχα κάνει.

Την προηγούμενη εβδομάδα περασα κατι σαν άλμα, ήταν 2-3 μέρες οπου έτρωγε συνέχεια, ΣΥΝΕΧΕΙΑ όμως, αφού απορουσα ποτέ θα προλάβουν να ξαναγεμισουν. Ξαναγεμίζαν φυσικά. Πολύ κούραση. .

Ο μεγάλος σου ακούγεται πολύ γλυκό αγοράκι μωρέ. .. μπραβο του και μπραβο σας.

Εγώ σμρ έβαλα λατιν σλοου μουσικη και χορευα στο σαλονι με το γιο μου. Το πως καθόταν ευχαριστημένος φοβερό, στο τέλος εξαντληθηκε και κοιμήθηκε για τα καλά χαχαχα.. έκανα κι εγώ καμία δουλίτσα, έχω αρχίσει και κάνω την τελευταία εβδομάδα, προλαβαινω επιτέλους. Να αλαφρωσω λίγο και τον συζυξ που έχει γίνει χαρωπή νοικοκυρά τον τελευταίο χρονο τόσο τώρα με τον μπέμπη όσο και πριν με το θέμα του τραχήλου.

Η μεσή μου ποναει λίγο κι είναι νωρίς ακόμα αναρωτιέμαι τι θα γίνει όσο παίρνει βάρος. .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...