Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Δημητρούλα κ εγώ έχω καλό προαίσθημα, μπορεί να ειναι από εκείνα που φαίνονται μαύρα/ακατόρθωτα κ μετά ανοίγει ο δρόμος από εκεί που δεν το περιμένεις, σαν να ήταν σύννεφο μπροστά στον ήλιο. Κρατήσου ψύχραιμη κ κάνε την αμνιο, εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!

Νικόλ καλώς ήρθες, με το καλό, με το καλό :-)

Θάλεια, ωχ περαστικά! Εγώ το μαγνήσιο το είχα τερματίσει κ με την καθόλου ορθοστασία ή περπάτημα δεν είχα θέματα!

Ριτάκι καλά μη νομίζεις ότι την έβγαλα καλά επειδή θήλαζα, πολύ ακριβές αυτές οι χάι ορμόνες:D το πρώτο δίμηνο δεν κοιμήθηκαν πάνω από 2 ώρες κ φυσικά κι εγώ μαζί τους, αφού δεν μπορούσε να τα ταΐσει άλλος! Ενώ άκουγα άλλα που με το μπουκάλι τους κοιμούνταν 5,7,9 ώρες σερί!!! (από μια ηλικία κ μετά βέβαια δεν κοιμούνται όπως κ να τα ταΐζεις...). Κι εγώ έτσι κοίταζα το ρολόι μέχρι να γυρίσει... Συγχαρητήρια για τη δουλειά, όπως κ να χει, κ δεν ξέρεις, μπορεί τα μικρά να σου άλλαξαν το γούρι από δω κ πέρα ;)

Μαρακίζ μάλλον νεογνική ακμή. Δεν ξέρω για την υγρή πούδρα, μακάρι να σε βοηθήσει! Ευχαριστώ για την πίστη, παίρνω ξανά κουράγιο!!

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!την έκανα την αμνιο χθες αμέσως μετα τη β επιπέδου περίμενα λιγο κ μπηκα κ την έκανα αύριο το απόγευμα θα εχω τα πρωτα αποτελεσματα κ τα υπόλοιπα τη Τετάρτη!μοριακος καρυοτυπος πάλι!τι να πω βρε κοριτσια πάλι τα ίδια;τι να πω δεν ξέρω απο χθες δε σταμάτησα να κλαιω αλλα λέω κανω κακό στο μωρό κ σταμάτησα το μονο που νιώθω ειναι φόβος!φοβος κοριτσια απο αυτόν που κάθεσαι ακίνητη δε μπορείς να μιλήσεις ούτε να απαντήσεις ούτε τιποτα κοιτάζω μονο το ταβάνι κ προσπαθώ να μην ακεφτομαι!

Δημητρούλα μου, στενοχωρήθηκα πολύ με το που διάβασα τα νεα σου. όχι γιατι πιστευω ότι το μωρακι σου θα εχει κάποιο πρόβλημα αλλά γιατι είναι τόση μεγάλη αδικια να περνας τόσα σε κάθε σου εγκυμοσύνη. δε μπορει όλα να πέφτουν πάνω σου! ειμαι σιγουρη όμως ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά, χαιρομαι που πηρες γρηγορα την αποφαση να κανεις αμεσως την αμνιοπαρ και δε βασανιστηκες απο τον διχασμό. τωρα που θα δεις ότι ο γιος σου ειναι καλά, θα ηρεμήσεις. πραγματικά καταλαβαινω τον πόνο σου, όμως θα δεις πως τσαμπα σε ανησυχησαν οι γιατροί. θα περιμενουμε τα καλα σου νεα με αγωνια. να εχεις πιστη και θα δεις πως δε θα ξαναυποβληθεις σε καμια οδυνηρη διαδικασια.

ναι η υγρη πούδρα ειναι θαυματουργη. αφού να φανταστείτε η κόρη μου αναγνώριζε τον Απόστολο από τα σπυράκια! τον επλυνα, τον καθαριζα με φυσιολογικο ορό, τπτ. πηρα την υγρη πούδρα της φρεζιντερμ και εξαφανιστηκαν!

θαλεια περαστικα στον γιοκα σου! τωρα με τις ιωσεις χρειαζεται προσοχή ειδικα για σενα. μαγνησιο ποιο παιρνεις;

εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο. 4200 ο ένας, 4300 ο άλλος. εμενα το βραδυ κοιμούνται τρεις ωρες σερι, ο Απόστολος μπορει και τεσσερις. μπορει όμως να μην κοιμηθούν αμεσως μετα το ταισμα και τοτε αρχιζει το ζόρι. σιγουρα με την φορμουλα χορταινουν καλυτερα. όμως από αντισωματα μηδεν. εκανα μια μεγαλη ερευνα στο ιντερνετ να βρω το καλο γαλα της νεας γενιας αλλα ειναι δυσκολο να τα παραγγελνω συνεχεια διαδικτυακα, ασε που ειναι πολυ ακριβα. τωρα θα αρχισω να αγοραζω από το σουπερμαρκετ!

Δημητρούλα μου, στενοχωρήθηκα πολύ με το που διάβασα τα νεα σου. όχι γιατι πιστευω ότι το μωρακι σου θα εχει κάποιο πρόβλημα αλλά γιατι είναι τόση μεγάλη αδικια να περνας τόσα σε κάθε σου εγκυμοσύνη. δε μπορει όλα να πέφτουν πάνω σου! ειμαι σιγουρη όμως ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά, χαιρομαι που πηρες γρηγορα την αποφαση να κανεις αμεσως την αμνιοπαρ και δε βασανιστηκες απο τον διχασμό. τωρα που θα δεις ότι ο γιος σου ειναι καλά, θα ηρεμήσεις. πραγματικά καταλαβαινω τον πόνο σου, όμως θα δεις πως τσαμπα σε ανησυχησαν οι γιατροί. θα περιμενουμε τα καλα σου νεα με αγωνια. να εχεις πιστη και θα δεις πως δε θα ξαναυποβληθεις σε καμια οδυνηρη διαδικασια.

ναι η υγρη πούδρα ειναι θαυματουργη. αφού να φανταστείτε η κόρη μου αναγνώριζε τον Απόστολο από τα σπυράκια! τον επλυνα, τον καθαριζα με φυσιολογικο ορό, τπτ. πηρα την υγρη πούδρα της φρεζιντερμ και εξαφανιστηκαν!

θαλεια περαστικα στον γιοκα σου! τωρα με τις ιωσεις χρειαζεται προσοχή ειδικα για σενα. μαγνησιο ποιο παιρνεις;

εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο. 4200 ο ένας, 4300 ο άλλος. εμενα το βραδυ κοιμούνται τρεις ωρες σερι, ο Απόστολος μπορει και τεσσερις. μπορει όμως να μην κοιμηθούν αμεσως μετα το ταισμα και τοτε αρχιζει το ζόρι. σιγουρα με την φορμουλα χορταινουν καλυτερα. όμως από αντισωματα μηδεν. εκανα μια μεγαλη ερευνα στο ιντερνετ να βρω το καλο γαλα της νεας γενιας αλλα ειναι δυσκολο να τα παραγγελνω συνεχεια διαδικτυακα, ασε που ειναι πολυ ακριβα. τωρα θα αρχισω να αγοραζω από το σουπερμαρκετ!

Ριτακι μου σε ευχαριστω τι να πω ειναι να το περάσω κ αυτο κλεινω τα μάτια κ κανω υπομονή μέχρι αύριο να πάρω τουλαχιστον τα πρωτα αποτελέσματα βλέπεις καλα καλα δεν είχαν φύγει η προηγούμενες εικόνες κ σκέψεις απο το μυαλό μου κ να που ξανά ζωντάνεψαν με ιδιαίτερο τροπο αυτή τη φορα!Υπομονη δε μπορώ να κανω κάτι άλλο! Ειναι κ ο φόβος μη κουνηθώ μη γυρίσω απότομα μη τεντώνω μη μη μη κ ολα τα σχετικά μη μετα την αμνιο που φοβάμαι κ ειναι κάπως πιο δύσκολο κ αυτο το κομμάτι!το μονο καλό αυτή τη στιγμή ειναι οτι ο γιος μ ειναι ζωηρουλης κ μονο κ μονο αυτο με κανει να ξεχνιεμαι!!

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!την έκανα την αμνιο χθες αμέσως μετα τη β επιπέδου περίμενα λιγο κ μπηκα κ την έκανα αύριο το απόγευμα θα εχω τα πρωτα αποτελεσματα κ τα υπόλοιπα τη Τετάρτη!μοριακος καρυοτυπος πάλι!τι να πω βρε κοριτσια πάλι τα ίδια;τι να πω δεν ξέρω απο χθες δε σταμάτησα να κλαιω αλλα λέω κανω κακό στο μωρό κ σταμάτησα το μονο που νιώθω ειναι φόβος!φοβος κοριτσια απο αυτόν που κάθεσαι ακίνητη δε μπορείς να μιλήσεις ούτε να απαντήσεις ούτε τιποτα κοιτάζω μονο το ταβάνι κ προσπαθώ να μην ακεφτομαι!

Δημητρα μ,δεν ξέρεις πόσο έχω στενοχωρηθεί. Διάβαζα τα νέα σου για την εγκυμοσύνη σου και χαιρομουν για σένα. Περίμενα πως κ πως τα καλά νέα της β επιπέδου και πίστεψε με,αγχωνομουν τόσο πολύ. Και τώρα αυτά. Σταναχωρηθηκα παρά πολύ κ εκλαιγα γιατί ξερω το πόνο σου κ τι έχεις τραβηξει. Σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μ,να πάνε όλα καλά και τα αποτελέσματα να είναι τέλεια. Να προσπαθείς να είσαι χαλαρή και αισιόδοξη. Να προσέχεις,σε φιλώ.

Διαφημίσεις

Δημητρα μ,δεν ξέρεις πόσο έχω στενοχωρηθεί. Διάβαζα τα νέα σου για την εγκυμοσύνη σου και χαιρομουν για σένα. Περίμενα πως κ πως τα καλά νέα της β επιπέδου και πίστεψε με,αγχωνομουν τόσο πολύ. Και τώρα αυτά. Σταναχωρηθηκα παρά πολύ κ εκλαιγα γιατί ξερω το πόνο σου κ τι έχεις τραβηξει. Σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μ,να πάνε όλα καλά και τα αποτελέσματα να είναι τέλεια. Να προσπαθείς να είσαι χαλαρή και αισιόδοξη. Να προσέχεις,σε φιλώ.

Σοφία μου σε ευχαριστω τοσο πολύ που ακόμα ενδιαφέροσουν για μένα ειχα ξεχάσει το κωδικο μ άλλαξα κ τηλεφωνο έμπαινα αυτόματα κ έφτιαξα καινούριο κ δεν ξέρω να σ στείλω πμ ούτε μπορούσα να σε βρω πουθενά!στειλε μου αν μπορείς να τα πούμε!σε φιλώ κ εγω

Ρίτα μου το τροφοκαρτ παίρνω 3 την ημέρα τώρα από 1..Κ είμαι καλύτερα η αλήθεια είναι.

hiEW.pngpFRip3.png

Kalispera sas euxomai na einai perastika k Oti atyxies na einai prosorines.egw ithela na rwtisw Gia diko m thema exw kathisterisi 4 meres exw kapoia simptomata kapoies zalades 37 thermokrasia k lew na Kanw ayrio test einai nwris lete? A k episis Kati ponakia k ekei apogoiteyomai mipos ine periodou .thelw poli na nai Eggimosini k mipos Ola auta einai sti Fantasia m fovamai

Kalispera sas euxomai na einai perastika k Oti atyxies na einai prosorines.egw ithela na rwtisw Gia diko m thema exw kathisterisi 4 meres exw kapoia simptomata kapoies zalades 37 thermokrasia k lew na Kanw ayrio test einai nwris lete? A k episis Kati ponakia k ekei apogoiteyomai mipos ine periodou .thelw poli na nai Eggimosini k mipos Ola auta einai sti Fantasia m fovamai

Καλησπερα Titaki.Τα πονάκια είναι συνηθισμένο σύμπτωμα εγκυμοσύνης .Όπως κ τα υπόλοιπα. Το καλύτερο είναι να κάνεις ενα τεστ και αν καθυστερεί κι άλλο μία εξέταση β χοριακης.Σ εύχομαι τα καλύτερα.

έχεις όλα τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης..Κάνε ή τεστ ή χοριακη...4 μέρες καθυστέρησης θα δείξει σίγουρα!!!καλή επιτυχία,κ νομίζω θα είναι καλό το αποτέλεσμα,το εύχομαι!!!περιμένουμε νέα σου!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια εχω ευχάριστα νέα!με πήρε ο γιατρός κ εχουμε το 85% απο τα αποτελεσματα κ λεει ειναι ενα φυσιολογικό αγορι!!!!τα υπόλοιπα θα τα εχουμε τη Τετάρτη αλλα μ λεει εσυ απο τωρα ξέρεις οτι ειναι ολα καλα έχεις ενα φυσιολογικό αγορι!κοριτσια φαντάζεστε τι πλάκωνε έχει φύγει απο πανω μου έτσι;που ακόμα δεν το εχω πιστέψει!ουφφφφφ

Μπράβο μπράβο μπράβο Δημητρούλα μου!!! Άντε κοριτσάκι μου να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, μια χαρά το αγοράκι σου, μπόμπιρας γερός κ δυνατός!!!! Ανακούφιση επιτέλους!

Ριτάκι ζωηροί οι νεαροί, ελπίζω να μπορεί να τους κάνει ένα σέρβις ο μπαμπάς ή όποιος, το απόγευμα; το βράδυ; το ξημέρωμα; να κοιμάσαι λίγο! Προσοχή με την κούραση κ την επιλόχειο καλή μου. Ταυτόχρονα τους ταΐζεις; Εγώ την περίοδο που συμπλήρωνα μπουκάλι, αν ήμουν μόνη μου τους έβαζα κ τους δύο στο καρότσι/καρεκλάκια αυτοκινήτου και τάιζα με ένα μπουκάλι στο δεξί κ ένα στο αριστερό. Πάντως το κάλυψαν όλο το χαμένο έδαφος κ με το παραπάνω, φτου φτου παίδαροι έχουν γίνει! Ωραίο όνομα διαλέξατε!

Μαράκι; Μωράκι;

8sLrp2.png

Μπράβο μπράβο μπράβο Δημητρούλα μου!!! Άντε κοριτσάκι μου να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, μια χαρά το αγοράκι σου, μπόμπιρας γερός κ δυνατός!!!! Ανακούφιση επιτέλους!

Ριτάκι ζωηροί οι νεαροί, ελπίζω να μπορεί να τους κάνει ένα σέρβις ο μπαμπάς ή όποιος, το απόγευμα; το βράδυ; το ξημέρωμα; να κοιμάσαι λίγο! Προσοχή με την κούραση κ την επιλόχειο καλή μου. Ταυτόχρονα τους ταΐζεις; Εγώ την περίοδο που συμπλήρωνα μπουκάλι, αν ήμουν μόνη μου τους έβαζα κ τους δύο στο καρότσι/καρεκλάκια αυτοκινήτου και τάιζα με ένα μπουκάλι στο δεξί κ ένα στο αριστερό. Πάντως το κάλυψαν όλο το χαμένο έδαφος κ με το παραπάνω, φτου φτου παίδαροι έχουν γίνει! Ωραίο όνομα διαλέξατε!

Μαράκι; Μωράκι;

Να μαι και εγω!!!!

Μπράβο Δημητρούλα μου! Πολύ χαιρομαι!!! Ετσι όλα καλά να πάνε για το αγοράκι σας!!!!

Αχ κορίτσια μου είμαι να σκάσω...... Σήμερα πήγα για καρδιοτοκογράφο... Δεν είχα και ιδιαιτερες συσπάσεις αλλά πίεση 14 με 9!!! Της φανηκε πολύ! Επιπλέον δεν υπολογιζει την ΠΗΤ βαση της αυχενικής αλλά των πρώτων υπερήχων και με βγάζει 40κ3 σήμερα!! Αυριο λέει να πάω 9 για καρδιοτοκογράφο αλλα να εχω και τα πραγματα μου γτ ισως χρειαστει εισαγωγη!!!!! Πφφφφ... φοβάμαι πολύ για το τι θα γίνει! Εγω απλά θέλω να σπασουν τα νερα μου και να πάω στο νοσοκομειο! οχι ετσιιιιιι!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Σας ευχαριστω πολύ κοριτσια μου σας ευχαριστω να ειστε καλα!viv μου σε ευχαριστω παρά πολύ..Μαράκι μάλλον ο μπέμπης σας βολεύτηκε εκει μέσα χαχαχα του καλό άρεσε η ζεστασιά της μήτρας!ολα θα πάνε καλα κ να εισαι προετοιμασμένη κάθε λεπτό για τον ερχομό του μικρούλη σου!θυμησε μου που θα γεννήσεις;

Καλησπέρα κοριτσια εχω ευχάριστα νέα!με πήρε ο γιατρός κ εχουμε το 85% απο τα αποτελεσματα κ λεει ειναι ενα φυσιολογικό αγορι!!!!τα υπόλοιπα θα τα εχουμε τη Τετάρτη αλλα μ λεει εσυ απο τωρα ξέρεις οτι ειναι ολα καλα έχεις ενα φυσιολογικό αγορι!κοριτσια φαντάζεστε τι πλάκωνε έχει φύγει απο πανω μου έτσι;που ακόμα δεν το εχω πιστέψει!ουφφφφφ

άντε βρε κοριτσάκι μου,είδες που στο λέγαμε??μπράβο που όλα πήγαν καλά,ευτυχώς!!!!😃😃😃😃

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Titaki.Τα πονάκια είναι συνηθισμένο σύμπτωμα εγκυμοσύνης .Όπως κ τα υπόλοιπα. Το καλύτερο είναι να κάνεις ενα τεστ και αν καθυστερεί κι άλλο μία εξέταση β χοριακης.Σ εύχομαι τα καλύτερα.

Kalispera sas kai thaleia eixate apolito dikio ekana test simera to prwi k ime paneytixis eggyoula pira k tin endokrinologo m gt exw thiroidi k tha paw na kanw eksetasi meta apo mia evdomada moy ipe prwta na paw sto gunaikologo k prospathw na vrw maieytira thessaloniki k se dimosio nosokomeio an gnorizei kapoia Kalo as mou pi

Kalispera sas kai thaleia eixate apolito dikio ekana test simera to prwi k ime paneytixis eggyoula pira k tin endokrinologo m gt exw thiroidi k tha paw na kanw eksetasi meta apo mia evdomada moy ipe prwta na paw sto gunaikologo k prospathw na vrw maieytira thessaloniki k se dimosio nosokomeio an gnorizei kapoia Kalo as mou pi

Συγχαρητήρια κοριτσι μου με το καλό πανω απο ολα ενα υγιές μωρό κ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!δε γνωρίζω κάποιο γιατρο Θεσσαλονίκη επειδη ειμαι Αθήνα!καλως ήρθες στο κλαμπ!!!

Συγχαρητήρια κοριτσι μου με το καλό πανω απο ολα ενα υγιές μωρό κ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!δε γνωρίζω κάποιο γιατρο Θεσσαλονίκη επειδη ειμαι Αθήνα!καλως ήρθες στο κλαμπ!!!

Se eyxaristw poli glukia m exw ametriti xara pou den mporw na to pistepsw k olo koitaw to test k lew mipws ine lathos ala ksana vlepw tis grames...makari na pane mexri telous kala

Πολύ χαίρομαι. Να σου ευχηθω κ εγώ μία υπέροχη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη.Ο υτε εγώ ξέρω γυναικολογοι. Με το καλό το μωρακι σου...

Πολύ χαίρομαι. Να σου ευχηθω κ εγώ μία υπέροχη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη.Ο υτε εγώ ξέρω γυναικολογοι. Με το καλό το μωρακι σου...

Kai gw ayto euxomai kali moy gt exw akousei polla k arxisa na axonomai propantwn ygiis eggimosini

Kai gw ayto euxomai kali moy gt exw akousei polla k arxisa na axonomai propantwn ygiis eggimosini

Να μην αγχωνεσαι καθόλου. Κάθε περίπτωση -εγκυμοσυνη είναι διαφορετική. Να είσαι χαλαρή και αισιόδοξη και θα δεις όλα θα πάνε μία χαρά. :):)

Να μην αγχωνεσαι καθόλου. Κάθε περίπτωση -εγκυμοσυνη είναι διαφορετική. Να είσαι χαλαρή και αισιόδοξη και θα δεις όλα θα πάνε μία χαρά. :):)

Αυτο θα πει δύναμη ψυχής!!!!Ειλικρινα το πιστεύω μέσα απο τη καρδιά μου ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!κ στο ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσι μου!σε φιλώ😘

συγχαρητήρια μπράβο κορίτσι μου..χαχαχαχαχαχαχα τα έλεγα εγώ!!!!τώρα Προσοχή κ μην κουράζεσαι!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...