Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κοριτσάκια όμορφα τι κάνετε?? Διαβάζω τα νεακια σας κ ανυπομονω να γενησω!!! Αχ δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες!!! Ένα φιλικό μας ζευγάρι που γέννησε στις 12 δεν έχει κοιμηθεί ούτε βράδυ!!! Ο μικρός όλο το βράδυ θηλάζει κ όλη μέρα κοιμάται!! Zadige πως τα καταφερνεις κ κοιμάσαι τόσο καλά?? Μπράβο σ!!! Εμείς κορίτσια συνεχίζουμε!!! Έχει δραστηριότητα ή μήτρα είπε η γιατρός αλλά βλέπουμε!! Την τρίτη που θα πάω ελπίζω να μου πει γεναμε!!!! Χα χα!! Τα φιλιά μας!!!!

Κοριτσια μου τι κάνετε εγω ξεκίνησα δειλά δειλά κ πηγαίνω στη δουλειά ειμαι καλα τις τελευταίες μέρες!μπαινω διαβάζω τα νέα σας όμως δεν μ βγάζει σωστά αυτά που γράφετε κ δε ξέρω τι γίνεται ας πούμε πριν μπω στο θέμα μ βγάζει οτι γράψατε τελευταίες κ την ώρα κ μπαινω κ δε το βρίσκω τι γίνεται με αυτό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalimera sas ithela na sas rwtisw polla sxetika Gia na mineis eggyos eimai 30 xronon pantreytika proina ena mina alla sizoume edw k 2 xronia k twra prosfata arxi same eleythera to theloume k oi dyopoli.apla fovame oti dn tha ginei logo kapoiwn kilwn k meta tosa pou akoyw...k apokliwna ginei me tin prwti..

Kalimera sas ithela na sas rwtisw polla sxetika Gia na mineis eggyos eimai 30 xronon pantreytika proina ena mina alla sizoume edw k 2 xronia k twra prosfata arxi same eleythera to theloume k oi dyopoli.apla fovame oti dn tha ginei logo kapoiwn kilwn k meta tosa pou akoyw...k apokliwna ginei me tin prwti..

Καλησπερα κοριτσι μου.ειμαστε συνομηλικες!εγω οταν προσπαθουσα για τα παιδια μου ειμουνα 15 κιλα παραπανω και εμεινα σχεδον αμεσως και τις 2 φορες.τωρα παρολου που ειμαι 15 κιλα λιγιτερα και στη προσπαθεια για τριτο εδω και 5 μηνες τιποτα…αρα δεν ειναι θεμα κιλων..

Μια χαρα μεγάλο το λες, το ύψος ψάχνουμε από που κι ως που μιας και δεν λες κανέναν μας πρωτο μπόι! :lol: Στις μετρησεις μας όμως ήμαστε πάντα εντός ορίων.

Είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου αν θα χρειαστεί να το έχουν στη μονάδα αφού γεννησω και μου είχε πει πως πάντα τα παρακολουθούν μετα τη γέννα για τυχόν υπογλυκαιμία αν έχει υπάρξει ιστόρικό διαβήτη αλλά όχι απαραίτητα σε φαση μονάδας. Φαντάζομαι του κάνανε ότι χρειαζότανε όσο ήμαστε μεσα.

Δεν είχες room in? Στο αλεξάνδρα τα κρατάνε πάντως τουλάχιστον 12 ώρες...επίσης η μια κοπέλα πήρε τα αποτελέσματα θυροειδούς και η μικρή της είναι πάνω από το όριο έχει 4.5 TSH. Εγώ θα τα πάρω την παρασκευή.... κάποιο λόγο έχουν πάντως και ζητάνε στα παιδιά αυτά να ξανακάνουν TSH στις 15 μέρες...εγώ εμπιστεύομαι τα πρωτόκολλα του δημοσίου...γιατί αν σου κάτσει η στραβή...βρέθηκε παιδί γνωστής στα 2 του με TSH 7...το καταλάβαν αφού είχε ελλιπή ανάπτυξη...

bA9gp3.png

Κοριτσάκια όμορφα τι κάνετε?? Διαβάζω τα νεακια σας κ ανυπομονω να γενησω!!! Αχ δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες!!! Ένα φιλικό μας ζευγάρι που γέννησε στις 12 δεν έχει κοιμηθεί ούτε βράδυ!!! Ο μικρός όλο το βράδυ θηλάζει κ όλη μέρα κοιμάται!! Zadige πως τα καταφερνεις κ κοιμάσαι τόσο καλά?? Μπράβο σ!!! Εμείς κορίτσια συνεχίζουμε!!! Έχει δραστηριότητα ή μήτρα είπε η γιατρός αλλά βλέπουμε!! Την τρίτη που θα πάω ελπίζω να μου πει γεναμε!!!! Χα χα!! Τα φιλιά μας!!!!

Μια είναι η απάντηση στο πως...θηλάζω στο κρεβάτι ξάπλα..ξυπνάει το μωρό το βάζω στο στήθος και κοιμάμαι...ξυπνάει αλλάζω πλευρό και στήθος...στο κρεβάτι είμαι όσες ώρες ήμουν πριν γεννήσω...πάμε στο κρεβάτι γύρω στις 12 με 1 και σηκωνόμαστε στις 8 περίπου...για αλλαγή πάνας έχω σηκωθεί δυο με τρία βράδια αν τον έχω ακούσει...συνήθως η πάνα είναι στούκας και λερωμένη με κακά...αλλά δεν έχει συγκαεί...δεν βάζω τίποτα...ούτε λάδι που έβαζα στο πρώτο παιδί...διάβασα σε ένα βιβλίο οτι τα παιδιά με μητρικό γάλα σπάνια συγκαίγονται...και όντως το επιβεβαιώνω...το παιδί έχει γίνει πιο ανήσυχο...σίγουρα περισσότερο ξύπνιο και σίγουρα κλαψουρίζει πιο συχνά..και τσιρίδες κάνει...το βράδυ όμως επικρατεί ησυχία...αν κλαψει τρώει και σταματάει...τα απογεύματα είναι πιο ζόρικα...πάντως με αφήνει ακόμα να μαγειρέψω, σκουπίσω κτλ...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

τα παραπάνω κιλά γενικά δεν είναι καλό ούτε για την υγεία σου...οπότε άσχετο με την εγκυμοσύνη να τα χάσεις...

bA9gp3.png

Viiv πως ειναι με την εισαγωγή στερεών;έχουν μειωθεί οι θηλασμοι;με τι φαγητά ξεκίνησες;

Γεια σας κορίτσια!

Φωτεινή ένα τρίμηνο κάναμε να στρώσουμε με την εισαγωγή, να μάθουν τόσο αυτά όσο κ εγώ!!! Πλέον πασαλείβονται πολύ λιγότερο κ εγώ καταλαβαίνω καλυτερα πότε χόρτασαν, μόνα αυτά γνωρίζουν την πείνα τους κ το στομάχι τους, ό,τι λένε οι παιδίατροι για τις ποσότητες είναι ενδεικτικό, μέσος όρος, κλπ. Μου πήρε χρόνο να μάθω να τα ακούω...

Οι θηλασμοί ελάχιστα μειώθηκαν. Εξακολουθούμε on demand, απλά σε αυτή την ηλικία μειώνεται πολυυυυυ ο χρόνος.

Πατάτα καρότο κολοκύθι (τους αηδίασε κ δεν το βαζω) κ μετά κρέας. Μετά από μερικές εβδομάδες φρούτα, ρίχνω κ βρώμη μεσα για τα δημητριακά, τωρα έφαγαν αυγό, στο γιαούρτι τα χαλάσαμε. Δίνω κ καμια κόρα ψωμί, μπανάνα ολόκληρη να μάθουν να μασάνε. Φαντάζομαι στον χρόνο θα ειμαστε πλήρως στρωμένοι.

Τα παιδιά μου είναι νεοφώτιστα!!! Τέλεια η βάφτιση, κλάψανε όσο έπρεπε, συο βούτηγμα στην κολυμπήθρα, νομίζω δεν τους άρεσε η θερμοκρασία του νερού. Κατά τ άλλα κούκλοι κ γελαστοί κι εμείς πολύ χαρούμενοι!!

Καλή συνέχεια κοριτσάκια!

8sLrp2.png

Βιβακι να σου ζήσουν καλοί χριστιανοί στη ζωή τους και καλό φωτιστα!!

Marakiinlove γεννήσαμε;τι γίνεται καιρό έχεις να φανείς εγω κοριτσια μου πήγα γιατρο σημερα κ την Παρασκευή εχουμε τη β επιπέδου!αχ άγχος αγωνία φόβος ανυπομονησία κ πολλα πολλα αλλα συναισθήματα μαζεμένα!ολα καλα πήραμε βάρος κουνιομασταν αλλα ο τράχηλος ειχε μια μείωση δε θα το πω κ ελάχιστη απο 3,58 τη προηγούμενη φορα πήγε 3,04 ο γιατρός ειπε ξάπλα ξάπλα ξάπλα!τ να κανω θα τον ακούσω! Μαράκιζ πως πάμε με τον θηλασμό συνεχίζουμε;απο ώρες ύπνου;φωτεινουλα τι κανει η Μπέμπα μας μεγαλώνει; Ριτακι τα διδυμάκια μεγαλώνουν;τα υπόλοιπα κοριτσια τι κάνετε;

Ax viivaki να σου ζήσουν, χαίρομαι που πήγαν όλα τέλεια!

Μαράκι μήπως γεννησες; περιμένουμε νεάκια !!

Δημητρούλα β επιπέδου κιόλας ε, άντε μπράβο, ολα τέλεια θα είναι!

Εμείς μια χαρα, βρίσκουμε ρυθμούς, θηλάζω καργα και κοιμάμαι καπως περισσότερο. Παίρνει πολύ βάρος, την τελευταία εβδομάδα μας έστειλε, πηρε μισο κιλό, 4500 σύνολο. Έχει κάνει κάτι μαγουλακια για δάγκωμα! Δεν ξέρω αν παραείναι, πάντως είναι πλ δυνατός, από την πρώτη εβδομάδα σηκώνει το κεφάλι και χθες γύρισε μόνος του μπρουμυτα μέσα στο πορτ μπεμπε, μας ξαναέστειλε. Συνεχιζει να είναι αγκαλιτσας, μαμακιας και φαγανας. Τον αγαπω! !!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Ax viivaki να σου ζήσουν, χαίρομαι που πήγαν όλα τέλεια!

Μαράκι μήπως γεννησες; περιμένουμε νεάκια !!

Δημητρούλα β επιπέδου κιόλας ε, άντε μπράβο, ολα τέλεια θα είναι!

Εμείς μια χαρα, βρίσκουμε ρυθμούς, θηλάζω καργα και κοιμάμαι καπως περισσότερο. Παίρνει πολύ βάρος, την τελευταία εβδομάδα μας έστειλε, πηρε μισο κιλό, 4500 σύνολο. Έχει κάνει κάτι μαγουλακια για δάγκωμα! Δεν ξέρω αν παραείναι, πάντως είναι πλ δυνατός, από την πρώτη εβδομάδα σηκώνει το κεφάλι και χθες γύρισε μόνος του μπρουμυτα μέσα στο πορτ μπεμπε, μας ξαναέστειλε. Συνεχιζει να είναι αγκαλιτσας, μαμακιας και φαγανας. Τον αγαπω! !!

Να'μαι και εγω!!! Όχι κορίτσια ακόμα να γενησουμε!!!!!πφφφφφ!!!

Η γιατρός την Τρίτη είπε ότι ο μικρός είναι αρκετά χαμηλά!!!

Εχω σκάσει..... Θα περιμένουμε ως το Σαββατο που είμαι 40 ακριβως και μετά αλλες 5 μέρες αν μας τραβήξει...Μετα λογικά πρόκλιση!! Τι να πω... Δεν εχω τπτ που να δειχνει οτι θα γενησω.... Την Πέμπτη είχα κατι εντονα τραβήγματα χαμηλά αλλά πάνε και αυτα!!! Το μόνο που με ζορίζει είναι ο αντονος πόνος στο ισχίο!!!!

Η κοιλιά μου ευτυχως εχει πέσει και δεν με ζορίζει τόσο!!! Εσείς είχατε κάποιο σύμπτωμα νωρίτερα????

Από την αγωνια μου όλη μερα κανω δουλειες.......πφφφφ...

χαιρομαι πολύ κορίτσια μου που τα πάτε καλα με τα μικρά σας!!!! Δωστε τους και ρυφηχτα φιλάκια από εμενα!!χιχιχιχιχι!!!

Βιβάκι καλοφωτιστα τα αγορακια σου!!! καλότυχα να είναι στη ζωή τους!!

Δημητρούλα με το καλό η β επιπέδου!! Ολα θα είναι αψογα!! Περιμένουμε νεάκια!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Να'μαι και εγω!!! Όχι κορίτσια ακόμα να γενησουμε!!!!!πφφφφφ!!!

Η γιατρός την Τρίτη είπε ότι ο μικρός είναι αρκετά χαμηλά!!!

Εχω σκάσει..... Θα περιμένουμε ως το Σαββατο που είμαι 40 ακριβως και μετά αλλες 5 μέρες αν μας τραβήξει...Μετα λογικά πρόκλιση!! Τι να πω... Δεν εχω τπτ που να δειχνει οτι θα γενησω.... Την Πέμπτη είχα κατι εντονα τραβήγματα χαμηλά αλλά πάνε και αυτα!!! Το μόνο που με ζορίζει είναι ο αντονος πόνος στο ισχίο!!!!

Η κοιλιά μου ευτυχως εχει πέσει και δεν με ζορίζει τόσο!!! Εσείς είχατε κάποιο σύμπτωμα νωρίτερα????

Από την αγωνια μου όλη μερα κανω δουλειες.......πφφφφ...

χαιρομαι πολύ κορίτσια μου που τα πάτε καλα με τα μικρά σας!!!! Δωστε τους και ρυφηχτα φιλάκια από εμενα!!χιχιχιχιχι!!!

Βιβάκι καλοφωτιστα τα αγορακια σου!!! καλότυχα να είναι στη ζωή τους!!

Δημητρούλα με το καλό η β επιπέδου!! Ολα θα είναι αψογα!! Περιμένουμε νεάκια!!!

Εγώ στον μικρό είχα ροζ βλεννα κ την ίδια μέρα γέννησα μετά από 12ωρο..Ε στο πρώτο έχεις χρόνο...τώρα δεν ξέρω..θα δείξει...αα κ φυσικά πόνους ακανονιστους που μετά όταν πήγα στο μαιευτήριο σιγά σιγά ήταν πιο συχνοί.39+3 γέννησα

hiEW.pngpFRip3.png

Μπήκα να δω αν γέννησε το Μαρακι μας, αλλά ακόμη περιμένει. δεν πειράζει Μαράκι, λίγο έμεινε. νομίζω πως το να γεννάς στην ώρα σου σού δίνει μία πληρότητα, ότι δηλ είχες στο σώμα σου το μωράκι σου και ότι του έδωσες το χρονικό περιθώριο να αποφασίσει πότε θα είναι έτοιμο να βγει. εγω πχ δεν θα αποφάσιζα ποτέ να κάνω πρόκληση χωρίς ενδείξεις. νομίζω ότι πας κόντρα στη φυσική ροή των πραγμάτων. άσε που το φέρω βαρέως που γέννησα πρόωρα και χωρίς να έχω ενδείξεις τοκετού. οπότε Μαράκι μη σκας πολύ. το νινάκι σου θα βγει οπου ναναι. και εγω δεν είχα καθόλου σημάδια στις τρεις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου και τσουπ έσπαγαν τα νερά. μπορεί ανα πάσα ώρα και στιγμή να σπάσουν!(ή να δεις αίμα ή συσπάσεις περιοδικές).

Viiv τα βαπτισατε τα ζουζουνάκια σας;; αχ μπραβο! να σας ζήσουν! να τα χαίρεστε! εγω πήγα στο ληξιαρχείο να δηλώσω τα ονόματά τους χωρις να εχει προηγηθεί βάπτιση, αλλά χρειάζεται να ρθει και ο μπαμπάς μαζί και εμείς βγαίνουμε με βάρδιες, οπότε μάλλον με τη βάπτιση θα δηλώσουμε και τα ονόματα. φτασατε κιόλας 8 μηνών;; τι καλά! τις μέρες μετράω να βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη με τους κολικούς και το ξενύχτι. Μακάρι να ήταν και εμένα 8 μηνών τώρα!

σε αντίθεση με τη Marakiz εγω δε νιώθω καμία χαρά, μόνο κούραση νιώθω και άγχος πώς θα τα βγάλω πέρα. μόλις κλείσουμε το τρίμηνο νομίζω πως θα ηρεμήσω.. Marakiz αυτό δεν είναι μωρό, είναι η μετεμψύχωση του Ηρακλή!!!!! να σου ζήσει ο άντρακλας!

Δημητρούλα με το καλό έφτασες και στην β επιπέδου! μπραβο! πόσο χαίρομαι για σένα δεν μπορείς να φανταστείς. όλα θα πάνε καλά θα το δεις, πριν το καταλάβεις θα βρεθείς με την αγκαλιά σου γεμάτη!

Θάλεια μου τι κάνεις;; μεγαλώνει και σένα ο γιος;; κλωτσάει;

Zadige εσενα το νινι σου τι κάνει;;

Καλησπερα κοριτσι μου.ειμαστε συνομηλικες!εγω οταν προσπαθουσα για τα παιδια μου ειμουνα 15 κιλα παραπανω και εμεινα σχεδον αμεσως και τις 2 φορες.τωρα παρολου που ειμαι 15 κιλα λιγιτερα και στη προσπαθεια για τριτο εδω και 5 μηνες τιποτα…αρα δεν ειναι θεμα κιλων..

Kalispera eixa kairo na mpw exw kapoia simptomata k fovamai min apogoiteytw..opws igra ipoleyka kapoies zaladed k teleytees meres k dekata 37 Kai kati.apla epidi exw k thiroidi isws giayto na einai zaladed makari na paei evdomada I kathisterisi m tote tha mai paneytixis

Κορίτσια γεια σας και από εμάς...

αχ διάβασα για εισαγωγή στερεών και αγχώθηκα...καθόλου δεν μου έλειψε αυτή η περίοδος...παρόλο που είχα ένα παιδί φαγάνα...δεν μου έλειψε το όλη μέρα μαγείρεμα, πλύσιμο, τάισμα κτλ...σήμερα έκανα και την πρώτη μου άντληση...50ml σταθερά τα νούμερα...ήλπιζα σε κάτι καλύτερα αλλά βέβαια 12 την νύχτα το γάλα δεν είναι πολύ και άλλωστε είμαστε στον πρώτο μήνα ακόμα...ο μικρός μια μέρα είναι πανήσυχος μια μέρα τρώει όλη μέρα..με πάει ενναλάξ...χαίρομαι τόσο που ο καιρός ειναι ακόμα καλός γιατί του δίνουμε και καταλαβαίνει..έχω βαρεθεί να με ρωτάνε πόσο είναι και συνήθως απαντάω ...ε είναι μικρός...γιατί την τελευταία φορά που είπα σε κάποιον 20 κάτι μου λέει..ε και επιτρέπεται να το βγάλεις; ε του λέω εσάς πρώτο ε; (προσπαθούσε να συνεννοηθεί στο τηλέφωνο με την γυναίκα του για το τι φορμάκια να πάρει στο 5 ημερών παιδί του)...ο μικρός ειναι σούπερ τέλειος έξω....και ο μάρσιπος με έχει βολέψει αρκετά...σήμερα είχαμε και παιδίατρο...πήγαμε 4260 ομολογώ εντυπωσιακό...ο μεγάλος μου γιος με μεγαλύτερο βάρος γέννησης στο ίδιο διάστημα ήταν 3700... πήραμε 1350 σε 20 ήμερες...απίστευτο...έχουμε γεμίσει και σπυριά...περιμένω πότε θα σταματήσει το νυχτερινό χέσιμο...ειλικρινά είναι το μόνο που με κουράζει...αν και τις περισσότερες φορές αν δεν το ακούσω δεν σηκώνομαι...το πρωί η πάνα είναι στούκας αλλά το παιδί δεν έχει συγκαεί...και δεν του βάζω τίποτα...όμως τιποτα...διάβασα σε ένα βιβλίο οτι με θηλασμό σπάνια συγκαίγονται....μάλλον ισχύει...α...κανονίσαμε και εκδρομή 28 οκτωβρίου...η παιδίατρος δεν με αποπήρε όπως περίμενα...ελπίζω ο καιρός να κρατήσει καλός...φιλικούς χαιρετισμούς

bA9gp3.png

Κορίτσια γεια σας και από εμάς...

αχ διάβασα για εισαγωγή στερεών και αγχώθηκα...καθόλου δεν μου έλειψε αυτή η περίοδος...παρόλο που είχα ένα παιδί φαγάνα...δεν μου έλειψε το όλη μέρα μαγείρεμα, πλύσιμο, τάισμα κτλ...σήμερα έκανα και την πρώτη μου άντληση...50ml σταθερά τα νούμερα...ήλπιζα σε κάτι καλύτερα αλλά βέβαια 12 την νύχτα το γάλα δεν είναι πολύ και άλλωστε είμαστε στον πρώτο μήνα ακόμα...ο μικρός μια μέρα είναι πανήσυχος μια μέρα τρώει όλη μέρα..με πάει ενναλάξ...χαίρομαι τόσο που ο καιρός ειναι ακόμα καλός γιατί του δίνουμε και καταλαβαίνει..έχω βαρεθεί να με ρωτάνε πόσο είναι και συνήθως απαντάω ...ε είναι μικρός...γιατί την τελευταία φορά που είπα σε κάποιον 20 κάτι μου λέει..ε και επιτρέπεται να το βγάλεις; ε του λέω εσάς πρώτο ε; (προσπαθούσε να συνεννοηθεί στο τηλέφωνο με την γυναίκα του για το τι φορμάκια να πάρει στο 5 ημερών παιδί του)...ο μικρός ειναι σούπερ τέλειος έξω....και ο μάρσιπος με έχει βολέψει αρκετά...σήμερα είχαμε και παιδίατρο...πήγαμε 4260 ομολογώ εντυπωσιακό...ο μεγάλος μου γιος με μεγαλύτερο βάρος γέννησης στο ίδιο διάστημα ήταν 3700... πήραμε 1350 σε 20 ήμερες...απίστευτο...έχουμε γεμίσει και σπυριά...περιμένω πότε θα σταματήσει το νυχτερινό χέσιμο...ειλικρινά είναι το μόνο που με κουράζει...αν και τις περισσότερες φορές αν δεν το ακούσω δεν σηκώνομαι...το πρωί η πάνα είναι στούκας αλλά το παιδί δεν έχει συγκαεί...και δεν του βάζω τίποτα...όμως τιποτα...διάβασα σε ένα βιβλίο οτι με θηλασμό σπάνια συγκαίγονται....μάλλον ισχύει...α...κανονίσαμε και εκδρομή 28 οκτωβρίου...η παιδίατρος δεν με αποπήρε όπως περίμενα...ελπίζω ο καιρός να κρατήσει καλός...φιλικούς χαιρετισμούς

Καλημέρα καλημέρα!! zadige πολύ σε χαίρομαι!!! Και εγω δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω τα συνηθησμένα πχ δεν βγάζουμε το μικρό έξω!! Εάν είναι καλά και εκεινο και εγω όποτε θα βλέπουμε ήλιο θα τον εκμεταλλευόμαστε!!! Αν και οι τριγύρω όλο εξυπνοι το παιζουν και ξερόλες!! χαχαχαχαχα!!! ΟΤα αδερφια πως τα πάνε μεταξυ τους?

Ριτάκι μου γλυκο σε σκέφτομαι!! λογικό με 5 παιδιά να υπάρχει ενας χαμούλης!!! Μοίρασε λίγο αρμοδιότητες και στα μεγάλα για να χαλαρώσεις!!!

Χθες κορίτσια που ειχα γιατρό δεν μπορω να πω ότι ειχα και τρομερες συσπάσεις!! εχω ενα εκατοστό διαστολή...... Τπτ δλδ αλλά μπορεί ξαφνικα να ανέβει φαντάζομαι!!

Η γιατρός είπε ότι έχει ακόμα λίγο μήκος ο τραχήλος.....πφφφφ... Η μέση μου είναι πολύ χαλια και με κάθε κίνηση του μικρου ταραζομαι!!

Σμρ που πήγα τουαλέτα είχα λίγο λιγο λιγο ροζάκι και χαρηκα!!! Αυριο το πρωι πάλι καρδιοτοκογραφο!!

Σας φιλώ!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!! zadige πολύ σε χαίρομαι!!! Και εγω δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω τα συνηθησμένα πχ δεν βγάζουμε το μικρό έξω!! Εάν είναι καλά και εκεινο και εγω όποτε θα βλέπουμε ήλιο θα τον εκμεταλλευόμαστε!!! Αν και οι τριγύρω όλο εξυπνοι το παιζουν και ξερόλες!! χαχαχαχαχα!!! ΟΤα αδερφια πως τα πάνε μεταξυ τους?

Ριτάκι μου γλυκο σε σκέφτομαι!! λογικό με 5 παιδιά να υπάρχει ενας χαμούλης!!! Μοίρασε λίγο αρμοδιότητες και στα μεγάλα για να χαλαρώσεις!!!

Χθες κορίτσια που ειχα γιατρό δεν μπορω να πω ότι ειχα και τρομερες συσπάσεις!! εχω ενα εκατοστό διαστολή...... Τπτ δλδ αλλά μπορεί ξαφνικα να ανέβει φαντάζομαι!!

Η γιατρός είπε ότι έχει ακόμα λίγο μήκος ο τραχήλος.....πφφφφ... Η μέση μου είναι πολύ χαλια και με κάθε κίνηση του μικρου ταραζομαι!!

Σμρ που πήγα τουαλέτα είχα λίγο λιγο λιγο ροζάκι και χαρηκα!!! Αυριο το πρωι πάλι καρδιοτοκογραφο!!

Σας φιλώ!!!!

μαρακι άντε έρχεται η ώρα σου!!!!

ριτακι μουΕγώ εδώ κ 2 μέρες έχω λίγες συσπάσεις κ όσο μπορώ ξεκουράζομαι...πάω βέβαια το παιδί σχολείο κ τον φέρνω με αμάξι...γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί ακόμα...οι γονείς μου θα έρθουν από το νησί τον άλλο μήνα μάλλον...μέχρι τότε βλέπουμε...ευτυχώς το νιώθω έντονα το μωρό εδώ κ λίγες μέρες..

hiEW.pngpFRip3.png

Μαράκι από ώρα σε ώρα!!! Με το καλό, να πάνε όλα καλά!

Θάλεια ελπίζω να καταφέρεις να ξεκουραστείς κ να μην έχεις ξανά θέματα!

Ρίτα μου λοκατζήδες νομίζω θα ντρέπονταν αν έβλεπαν τι κάνουμε με δύο βρέφη :lol: Ήδη τελειώνει η πρώτη δύσκολη φάση, κουράγιο κ όποτε μπορείς κοίτα τον εαυτό σου... Όσο για τη γέννα σου, καταλήγω πως ό,τι και να κάνουμε, ελάχιστο έλεγχο έχουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα. Άστο μην το σκέφτεσαι καθόλου κ στενοχωριέσαι, δεν αλλάζει. Και πάλι να ήσουν σε εκείνη τη θέση το ίδιο θα γινόταν, αφού έκρινε πως έπρεπε να γίνει έτσι ο γιατρός σου... Εγώ πάντως ευγνωμονώ που ήμουν τυχερή κ καταφερα να τους θηλάσω, οι ορμόνες του θηλασμού γλυκαίνουν το κατα τ άλλα σκληρό σπορ... Υπομονή μανούλα, σε λίγο θα αρχίσουν τα χαμόγελα κ οι γλύκες!!!

Zadige, marakiz, Φωτεινή σας αφήνω να το ευχαριστηθείτε!!!

Καλή επιτυχία για καλές εγκυμοσύνες σύντομα στα κορίτσια που τις περιμένετε!

Είμαι πολύ κουρασμένη, το προγραμμα με τα μαγειρέματα κ ταισματα, σε συνδυασμό με όλα τ άλλα συν ξενύχτι τελευταία, είναι εξαντλητικό. Δεν κάθονται πια κ στο πάρκο, θέλουν να αλωνίσουν, παλεύουν να σταθούν, να περπατήσουν, ωραία πράγματα- αν ήμουν λιιγο πιο ξεκούραστη να το χαιρόμουν περισσότερο. Τωρα κυρίως επικεντρώνομαι στη δουλειά τους παρά στη χαρά τους:roll:

8sLrp2.png

Γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια εδω και θελω τα φωτα σας....να πω πρωτα απο ολα καλη επιτυχεια σε οσες προσπαθουν να κανουν μωρακι και με το καλο να δεχτουν τα μωρακια τους αυτες που εισαστε εγκυες.θελω να ρωτησω κατι τελευταια περιοδος ηταν 13/9 και περιμενω στις 10/10...στις 19/9 ηρθα σε επαφη ελευθερα τελειως ηταν η 14η μερα του κυκλου μου εχω πιθανοτιτα εγκυμοσηνης???να σημειωσω οτι νιωθω πολυ πονο στη μεση με τρωνε η θυλες μου προχτες ειδα λιγο αιμα στο εσωρουχο μου υπαρχει πιθανοτιτα?????

νικολ 20 καλωσήρθες και ευχομαι μια τεράστια χοριακή σύντομα! φυσικα και εχεις πιθανότητες. μακαρι να μας φέρεις καλά νέα σε λίγες μερούλες!!! από συμπτωματα καλά πας, μακάρι να είναι ενδείξεις εγκυμοσύνης! να μας κρατας ενήμερες!

Θάλεια μου μην κουράζεσαι πολύ, όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι. τον γιοκα σου βεβαια μπορεις να τον πηγαινοφέρνεις, για να σε νιωθει κοντά του, αλλιως μπορει να αισθανθει λιγακι παραμελημένος..

Zadige μια χαρά τα πας με τον μικρό, όχι ότι είχα και καμια αμφιβολία! στα σπυρακια που έβγαλε, να του βάλεις υγρή πούδρα. μου το είπε η παιδιατρος γιατι και εμενα είχε γεμίσει και μονο μ αυτο έφυγαν! εξαιρετικό!

Viiv σε παραδεχομαι! δεν εχω λόγια! εγω ζω μόνο ένα δραμα;; όποτε φευγει ο αντρας μου στη δουλεια, βλεπω συνεχεια το ρολοι πότε θα γυρισει. για πρωτη φορα κιολας στη ζωη μου, με επέλεξαν σε μια δουλεια στους προσφυγες και αναγκάστηκα να αρνηθώ τη θέση γιατι δεν ειχα πού να αφησω τα μωρα. εσύ εχεις βοήθεια;; πραγματι εχεις δικιο, με τόση ταλαιπωρια πολύ δύσκολα να χαρεις το μεγαλωμα τους. πάντως να ξερεις πως σε εχω συνεχεια στο νου μου, που καταφερες να τα θηλάσεις. μπραβο! εμείς τελειώνουμε ένα κουτι γάλα σε λιγότερο από δύο μερες! και τα στηθη μου επανήλθαν στις παλιες κακες τους μερες, μικρά πολύ μικρά και ούτε υποψία γάλακτος δεν έχουν!

Μαρακι τι κανεις;; καλή λευτερια σου εύχομαι, αν δεν έχεις ήδη γεννήσει, μακάρι μ΄ενα πόνο να βγει ο πριγκιπας σου!!!

Αχ ρε κοριτσια κι εμένα έβγαλε σπυρακια στα μαγουλάκια, γεμάτος είναι δύο μέρες τώρα. . Συνηθίζεται δλδ αυτό τώρα? Γιατί??? Υπολόγισα από τον ιδρώτα που έχει που και που τόσες ώρες που θηλάζει.

Διδυμομανούλες είστε ηρωίδες, τι να λέμε τώρα, υπομονή εύχομαι και δύναμη! Ρίτα βάστα γερά θα έρθουν καλύτερες μέρες! Vivako δεν σε φοβάμαι, είναι μέχρι να συνηθίσεις πάλι τους καινούριους ρυθμούς και μετά πιστεύω μια χαρα θα τα απολαμβάνεις όλα πάλι. :wink:

Μαριώ, άντε ακόμα,?:-P

Καλημέρα κοριτσια έκανα τελικά τη β επιπέδου χθες άλλαξε το ραντεβού μας λόγω κάποιον υποχρεώσεων του άντρα μου αντί για τη Παρασκευή!!τα νέα πάλι δεν ειναι καλα!λοιπον μπαινω μέσα ξεκινάμε απο τον εγκέφαλο ολα καλα!το πρώτο ουφ της ανακούφισης ήρθε!κατεβαινουμε σπονδυλική νεφρά ουροδόχο κύστη πνεύμονες ολα καλα άντε κ άλλο ενα ουφ ανακούφισης!παμε γαστρεντερικό σύστημα κ εκει έρχεται το πρώτο ωχ!υπερυχογενες έντερο!!!!εστιαζει εκει ο υπέρυχογραφίστης κ το παρακολουθεί με ρωτάει αν εχω κανει την εξέταση για μυστική ίνωση του λέω ναι κ ήταν καθαρή!λεει εντάξει τοτε να δούμε κ τα αλλα μέρη του εμβρύου!το ζουλαει απο δω το ζουλαει απο κει τιποτα βγες μ λεει φάε περπατά κ ξανά έλα μέχρι εδω ολα καλα!ανακουφισμενη σχεδόν παω για πρωινό κ περπάτημα!μετα μισή ώρα ξανά μπήκα αφού γύρισε το μωρό τσουπ υπερυχογενεις εστία στη καρδιά!κ έχουμε τωρα ολα τα υπόλοιπα μέρη του εμβρύου σωστά κ πολύ καλα κ 2 ευρήματα τα οποία μας ανυσηχουν δηλ:υπερυχογενεις εστία στη καρδιά κ υπερυχογενες έντερο=αμνιο!!!ασυζητητει ο υπέρυχογραφίστης!κλεινω τα μάτια κλαίω κ παραμιλάω οχι πάλι οχι πάλι οχι πάλι τα ίδια δε το πιστεύω!ερχεται ο γιατρός μου κ μ εξηγεί το κάθε ενα μονο του δεν θα μας απασχολούσε δεν θα στο έλεγα καν τυχαίο γεγονός θα λέγαμε θα εξαλείφθει μέχρι τη γεννά απο τη στιγμή ομως που ειναι κ τα δυο μαζί χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος!κ πάλι θες να τη κανεις θες να μη τη κανεις όπως θες!αφου ηρέμησα κ χαλάρωσα ξανά μπήκα στη διαδικασία κοριτσια της αμνιο κοριτσια αυτή τη διαδικασία τη ψυχοφθόρα που μέχρι να πάρεις να πάρεις τα αποτελέσματα χάνεις τη γη απο τα πόδια σου που φοβάσαι μη Πάει κάτι στραβά μετα την εξέταση κ τόσα αλλα συναισθήματα!ειμαι στην αναμονή λοιπόν κ ελπίζω αυτή τη φορα να πάνε ολα καλα!

Κόπηκε το κείμενο κ οταν γύρισα σπίτι είδα κ το ρινικό οστό στη μέτρηση ήταν 7,5 δεν μ είπαν κάτι ίσως για να μην με επιβαρύνουν κ άλλο!θελω μια χάρη εσεις που κάνετε πρόσφατα την εξέταση πείτε μου σας παρακαλώ τις μετρήσεις σας!καταλαβαινετε τωρα με τρώει κ αυτο!σας φιλώ!!

Κόπηκε το κείμενο κ οταν γύρισα σπίτι είδα κ το ρινικό οστό στη μέτρηση ήταν 7,5 δεν μ είπαν κάτι ίσως για να μην με επιβαρύνουν κ άλλο!θελω μια χάρη εσεις που κάνετε πρόσφατα την εξέταση πείτε μου σας παρακαλώ τις μετρήσεις σας!καταλαβαινετε τωρα με τρώει κ αυτο!σας φιλώ!!

Δημητριακά μου δεν ξέρω τι να σ πω!!!! Ατυχία ρε παιδί μου!!! Ελπίζω όλα να πάνε καλύτερα!!! Κοίτα εγώ που είδα την εξέταση, 22κ5 το ρινικό ήταν 6,4...... Νομίζω ότι δεν απασχολεί το ρινικό στην β!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Δημητρούλα μου μην συγκρίνεις μετρήσεις δεν θα σε βοηθήσει κάπου. Να κάνεις κοριτσάκι μου την αμνιο να είσαι σίγουρη, εύχομαι μέσα από την καρδια μου να είναι όλα τέλεια, έχω καλο προαισθημα! Ποτε θα την κάνεις και πότε θα έχεις αποτελέσματα,;

Δημητρούλα μου υπομονή.κορίτσι μου...όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!!!

Ρίτα μου κ viiv Μου σας ευχαριστώ..προσπαθώ όντως να μην κουράζομαι κ αυτό κάνω..αλλά με το παραμικρό έχω θέμα..αυτή η εγκυμοσύνη είναι πιο ευαίσθητη...ευτυχώς οι συσπάσεις είναι οκ τώρα που αύξησαν το μαγνήσιο κ φυσικά συνεχίζω κ τα ουτροτζεσταν μέχρι κ την Β επιπέδου που είναι τον άλλο μήνα...κατά τα άλλα εμείς όλοι με ίωση ειμασταν..κ κόλλησε κ ο μικρός τώρα από εμάς ...κ σήμερα κ αύριο δεν θα πάει σχολείο...την παίρνει πιο ελαφριά...

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...