Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, εσείς με τα νεογνά, δοκιμάστε να μυρίσετε την εκπνοή του μωρού σας κ πείτε μου εντυπώσεις. Γιατί έτυχε να εισπνεύσω των δικών μου κ ήταν από τα πιο ωραία πράγματα που έχω μυρίσει στη ζωή μου!! Αιθέριες, μυρωμένες ανάσες κ καθένας τους άλλη οσφρητική απόχρωση. Τώρα που τρώνε στερεές άλλαξαν, έγιναν συνηθισμένες παιδικές.

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα δεν γέννησα viivaki αλλά πολύ γέλασα! !

Κι όμως μόνο ξεκούραση, διάβασμα και σεξάκι (οκ όχι και κάθε μέρα:lol:)! Κάνω μάλλον λιγάκι αποτοξίνωση από το ίντερνετ! Με το καλό η βάφτιση σας, εύχομαι να είναι όλα τέλεια!!!! :D

Zadige γιατί έκλαιγες παιδί μου, αφού όλα καλά είναι και μια χαρα τελειόμηνη είσαι!! Με το καλό το μωρακι σου!! Τι ωραία που θα έχουν τόσο κοντά τα παιδάκια σου γενέθλια! !

Ρία με το καλό μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη! !

Δημητρούλα στο Λητω θα γεννήσω εγώ! Καλά αποτελέσματα αυχενικής εύχομαι, θα περιμένουμε νεάκια!!

Εγώ κορίτσια πήγα γιατρό σήμερα, μια χαρά μας βρήκε και τους δύο μας αλλά δεν το βλέπει ακόμα.. δώσαμε πάλι ραντεβού για την άλλη Τρίτη αν και το κόβει να τα πούμε κατευθείαν στο μαιευτήριο. Δευτέρα μου είπε μάλλον, τώρα πως το υπολόγισε αυτός, θα σας γελάσω!! :lol:

3500 κιλά ο παίδαρος μας, το βλέπω να μας ταλαιπωρεί λίγο εκεί κάτω :mrgreen: αν πάρουμε όλο τον μήνα αλλά χαλάλι του. Ο γιατρός μου είπε ακόμα πως και 40 εβδ να κλείσω δεν θα με πάει κατευθείαν για πρόκληση αν δεν συντρέχει λόγος στην υγεία του μπέμπη και χαίρομαι που φαίνεται τόσο μη επεμβατικός όσο πίστευα από την αρχή!

Άχ, ανυπομονώ να τον δω!!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κάνω μάλλον λιγάκι αποτοξίνωση από το ίντερνετ! Με το καλό η βάφτιση σας, εύχομαι να είναι όλα τέλεια!!!! :-D

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!

Προφανώς αυτοσυγκεντρώνεσαι πριν τον αγώνα, καν'τη δουλειά σου, μια χαρά το πας!

Τι καλά που ο γιατρός σας θα αφήσει τον μπεμπούλη να έρθει όποτε αποφασίσει εκείνος να σας κάνει κου κου τζα! Φιλάκι στην κοιλίτσα κ σε σένα :-D

8sLrp2.png

Χαχα δεν γέννησα viivaki αλλά πολύ γέλασα! !

Κι όμως μόνο ξεκούραση, διάβασμα και σεξάκι (οκ όχι και κάθε μέρα:lol:)! Κάνω μάλλον λιγάκι αποτοξίνωση από το ίντερνετ! Με το καλό η βάφτιση σας, εύχομαι να είναι όλα τέλεια!!!! :D

Zadige γιατί έκλαιγες παιδί μου, αφού όλα καλά είναι και μια χαρα τελειόμηνη είσαι!! Με το καλό το μωρακι σου!! Τι ωραία που θα έχουν τόσο κοντά τα παιδάκια σου γενέθλια! !

Ρία με το καλό μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη! !

Δημητρούλα στο Λητω θα γεννήσω εγώ! Καλά αποτελέσματα αυχενικής εύχομαι, θα περιμένουμε νεάκια!!

Εγώ κορίτσια πήγα γιατρό σήμερα, μια χαρά μας βρήκε και τους δύο μας αλλά δεν το βλέπει ακόμα.. δώσαμε πάλι ραντεβού για την άλλη Τρίτη αν και το κόβει να τα πούμε κατευθείαν στο μαιευτήριο. Δευτέρα μου είπε μάλλον, τώρα πως το υπολόγισε αυτός, θα σας γελάσω!! :lol:

3500 κιλά ο παίδαρος μας, το βλέπω να μας ταλαιπωρεί λίγο εκεί κάτω :mrgreen: αν πάρουμε όλο τον μήνα αλλά χαλάλι του. Ο γιατρός μου είπε ακόμα πως και 40 εβδ να κλείσω δεν θα με πάει κατευθείαν για πρόκληση αν δεν συντρέχει λόγος στην υγεία του μπέμπη και χαίρομαι που φαίνεται τόσο μη επεμβατικός όσο πίστευα από την αρχή!

Άχ, ανυπομονώ να τον δω!!!

Μαράκιζ μου με το καλό κ σε εσένα ότι καλύτερο εύχομαι με ενα πόνο με το καλό να υποδεχτείς στην αγκαλιά σου το πριγκιπικό αντράκι σου!ναμας πεις εντυπώσεις απο το μαιευτήριο κ τη γεννα!!!να πάνε ολα καλα εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου!εγω την αυχενική την έκανα 10 Αυγούστου ολα καλα φύλο δεν είδαμε ο τράχηλος κλειστός αλλά ο πλακούντας επιχειλιος είχα μπει κ σας είχα γράψει μ είχες απαντήσει κιόλας αν θυμάμαι καλα!!χαχαχα σημερα ειμαι 16+5 κ γιατρο εχω τη Πέμπτη.οποτε για ότι νεότερο μείνετε συντονισμένες χαχαχα. Σας φιλώ !!

Καλέ έχουμε πολλούς γαμπρούς να διαλέξουμε!!!Θέλω τα Ε9 σας και φωτογραφίες. Θα κερδίσει αυτός με το μικρότερο ΕΝΦΙΑ χαχαχαχαχα!!!

Ειχαμε κανένα γεννητούρι marakiz και zadige;

Δημητρούλα welcome back με το νέο προφίλ. Είδα που έγραψες στο θέμα με τις τιμές στο ρέα αν θες στείλε μου πμ να σου πω πόσο πήγε το μαλλί.

Η μπεμπούλα μια χαρά όλο χαμόγελα είναι. Μας βλέπει που μιλάμε και ανοιγοκλείνει στόμα και μας βγάζει γλώσσα. Με το θηλασμό μια χαρά και φτου φτου φτου μη μας ματιάσω κοιμόμαστε 6-7 ώρες το βράδυ!!!!

Φωτεινουλα σ απάντησα στο πμ σου ήρθε;το έκανα σωστά;

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!

Αχ Δημητρούλα μην με παρεξηγείς, ήμουν που ήμουν ξεχασιάρα έχω γίνει το αλτσχαιμερ το ίδιο!!:mrgreen:

Είδα ότι έχεις γιατρό τηνα Πέμπτη και ποιος ξέρει τώρα γιατί το συνδύασα με την αυχενική! Οπότε περιμένουμε νεάκια από γιατρούλη έτσι κι αλλιώς! !

Καλημερούδια και από εμάς!! Την όμορφη και βροχερη Έδεσσα!!!!!

Κατ'αρχην, zadige με το καλό να γενηθει ο μπέμπαρός σου!!!Να τον καλοδεχτειτε και όλα να έρθουν όμορφα και φυσιολογικα!!!Αναμένουμε για νεάκια!!!!

Βιβακι με το καλό η βάφτιση των αγοριών σου!! Να είναι μια όμορφη στιγμή για εσάς!!!

Φωτεινούλα!!! Να μας πεις πως τα καταφερες με την μικρούλα σου και ρυθμίσατε τόσο όμορφα το θηλασμό!!!

Δημητρούλα μου, με το καλό να μάθετε και το φύλο!!! Όλα θα πάνε τέλεια!! Μην ανησυχεις!!!

Μαράκιζ!! Λιγες μερούλες και θα το δεις και εσυ το ζουζούνι σου από κοντα!!!! Σου ευχομαι όλα να πάνε τελεια!!!! Περιμένουμε τα νεάκια σας!!!

Εμεις κοριτσάκια αρχίσαμε τις εβδομαδιαίες επισκέψεις στη γιατρό!!

Στο καρδιοτοκογράφημα δεν φάνηκε χθες κάποια σύσπαση!!Ο τράχηλος είπε ότι κοντεύει να εξαλειφθει και το μωρό να εμπεδωθει!!! Μου έγραψε και τις τελευταίες εξετάσεις και έτσι μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!!! Ανυπομονώ τόσο πολύ!!!!!! Δεν μου περνάνε οι μέρες!!!Αύριο μπαίνουμε στον μήνα μας!!!!! Έχω προαίσθημα πως θα γενησω 27/09!! Λέτε να πέσω μέσα????

Φιλάκια σε όλεςςςς!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημερούδια και από εμάς!! Την όμορφη και βροχερη Έδεσσα!!!!!

Κατ'αρχην, zadige με το καλό να γενηθει ο μπέμπαρός σου!!!Να τον καλοδεχτειτε και όλα να έρθουν όμορφα και φυσιολογικα!!!Αναμένουμε για νεάκια!!!!

Βιβακι με το καλό η βάφτιση των αγοριών σου!! Να είναι μια όμορφη στιγμή για εσάς!!!

Φωτεινούλα!!! Να μας πεις πως τα καταφερες με την μικρούλα σου και ρυθμίσατε τόσο όμορφα το θηλασμό!!!

Δημητρούλα μου, με το καλό να μάθετε και το φύλο!!! Όλα θα πάνε τέλεια!! Μην ανησυχεις!!!

Μαράκιζ!! Λιγες μερούλες και θα το δεις και εσυ το ζουζούνι σου από κοντα!!!! Σου ευχομαι όλα να πάνε τελεια!!!! Περιμένουμε τα νεάκια σας!!!

Εμεις κοριτσάκια αρχίσαμε τις εβδομαδιαίες επισκέψεις στη γιατρό!!

Στο καρδιοτοκογράφημα δεν φάνηκε χθες κάποια σύσπαση!!Ο τράχηλος είπε ότι κοντεύει να εξαλειφθει και το μωρό να εμπεδωθει!!! Μου έγραψε και τις τελευταίες εξετάσεις και έτσι μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!!! Ανυπομονώ τόσο πολύ!!!!!! Δεν μου περνάνε οι μέρες!!!Αύριο μπαίνουμε στον μήνα μας!!!!! Έχω προαίσθημα πως θα γενησω 27/09!! Λέτε να πέσω μέσα????

Φιλάκια σε όλεςςςς!!!!!

Με το καλό αγάπη μου ολα να πάνε καλα κ με ενα πόνο να κρατήσεις ενα γερό αντράκι στην αγκαλιά σου φτάσατε στο τέλος!!! Μακρύ το ταξιδι ε; Μεγάλο κ έχει κ ανηφόρες! Ολα καλα θα πάνε με τη δύναμη του θεού!ποσο μακρυά ειναι βρε κορίτσια ο Φεβρουάριος έχει πολύ ακόμα άραγε;

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεννησα σημερα 7-9, σχετικα ευκολα , φυσιολογικα, 3120. Θα ενημερωσω προσεχως τα λοιπα.

Συγχαρητήρια κορίτσι μου γερό κ καλοτυχο το μωράκι σου! Σιδερένιοι κ οι δυο!! Φιλία!!

Κοριτσια γεννησα σημερα 7-9, σχετικα ευκολα , φυσιολογικα, 3120. Θα ενημερωσω προσεχως τα λοιπα.

Να σου ζήσει zadige!!! Γερός και καλότυχος να είναι!!

zadige συχαρητηρια να σου ζησει ο γιόκας σου! γερός και καλότυχος! καλή ανατροφή και καλή ανάρρωση σε σένα! πως νιώθεις;;; μοιαζει καθολου ο μικρός στον μεγαλο του αδελφό;;;

Μαρακιζ αντε η σειρα σου! καλή λευτερια! εχεις καθολου αγχος;;

Μαρακι ιν λοβ καλη λευτερια κ σε σενα. δημητρουλα πώς πας;; αχ εκανε εμετο ο ένας. αντε παλι! μολις τον αλλαξα

Κορίτσια μου γύρισα απο το γιατρο ολα καλα ο τράχηλος κλειστός το νινί μεγαλώνει μια χαρα κ λίγο παραπάνω θα έλεγα!χαχαχα!Ειδαμε κ φύλο 95% αγόρι κορίτσια ναι αγοράκι!ο πλακούντας παραμένει επιχειλιος κ περιμένουμε να ανεβεί μετά τη β επιπέδου!ολα καλα δόξα το θεό!εξακολουθω όμως τη ξεκούραση να σας πω την αλήθεια αρχίζει κ μ αρέσει η ξεκούραση ναι εμένα τον πιο υπερ κινητικό άνθρωπο στον κόσμο!!χααχαχ σας φιλώ ολες

Διαφημίσεις

Ριτάκι τι κάνουν τα νινάκια σου; Πώς τα προλαβαίνεις και τα 2; Τα άλλα σου παιδάκια πως τα υποδέχτηκαν;

Δημητρούλα μια χαρά είναι η ξεκούραση. Μακάρι να μπορούσαμε να αποθηκεύσουμε λίγη για να τη χρησιμοποιούμε μετά. Κι εσύ αγοράκι ε; Μιλάμε έχω τη μοναδική νύφη! Χαμός θα γίνει από τους γαμπρούς!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Χαχαχα φωτεινούλα ο γιος μου έχει "προσόντα"οταν ακούμπησε ο γιατρός τον υπέρηχο στη κοιλιά μου με τη μια μπαμ έκανε κ του το είπα!μ λέει πρωτα να δούμε ότι ολα ειναι καλα κ το ψάχνουμε οταν είδαμε ότι ολα ειναι καλα τοτε βγάλαμε πολλές φωτό για να τα δούμε!οποτε αποφάσισε που θα δώσεις τη κόρη σου!αχχαχαχα

να σ ζήσει κοπέλα μου!!!να είναι γερό κ καλοτυχο το μωράκι σας!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Κορίτσια...έχω τόσα πολλά να γράψω και δεν ξέρω αν θα προλάβω...ο μικρός κοιμάται και ο άλλος μικρός έχει πάει με τον μπαμπά στην παιδική. Χτες ήρθαμε σπίτι από το μαιευτήριο....Γενικά η γέννα πήγε καλύτερα από την πρώτη όπως άλλωστε λένε για το δεύτερο... με ένα φτου και βγήκε...βέβαια σαν συνολική εμπειρία..μεμονωμένα θα πω οτι το πρώτο κομμάτι με τους πόνους το βίωσα χειρότερα...καθώς ήρθαν απότομα και η επισκληρίδειος άργησε να πιάσει οπότε έφαγα κάτι καλές συσπάσεις...στο δεύτερο κομμάτι ούτε και κατάλαβα πως βγήκε το παιδί..ενώ μου έλεγαν οτι ειναι ψηλά με πήγαν στο χειρουργείο ή μπουμ όπως το λένε χωρίς να έχω σπρώξει από το δωμάτιο τοκετού και λέω μέσα μου...παναγία μου..με πάνε για καισαρική...και με βάζει και σε 3-4 συσπάσεις το παιδί βγήκε...χωρίς να καταλάβω...χωρίς να καταλάβω τον πλακούντα και ευτυχώς χωρίς να καταλάβω καθόλου μα καθόλου τα ράμματα αυτή τη φορά..το παιδί το είχα απάνω μου από την ώρα που γέννησα 12.10 έως και τις 2 που ήμουν στην ανάνηψη...το κακό ειναι οτι λόγω διαβήτη μετά το κράτησαν στην μονάδα παρακολούθησης και τελικά όχι για 12 όπως προβλέπεται αλλά για 34 ώρες...καθώς έκανε υπογλυκαιμίες...ήταν βασανιστηκό οτι πήγαινα εκεί να το θηλάσω..γιατί εκεί έχουν στάνταρ διαστήματα και δυστυχώς ανακάλυψα οτι μια κάργια μαία του είχε δώσει ξένο 5 ml χωρίς να έχω ερωτηθεί...αφού έγινε το έλα να δεις...και φυσικά μου έδωσαν δίκιο και οι παιδίατροι σημείωσαν σίτηση στο 2ωρο και εγώ πήγαινα εκτός των διαστημάτων...αυτό βοήθησε να περάσουν και οι υπογλυκαιμίες και να τον πάρω τελικά στο δωμάτιο την Πέμπτη το βράδυ στις 10...το γάλα κατέβηκε άμεσα...τι σου ειναι το δεύτερο...το σώμα ξέρει και λειτουργεί αμέσως...πολύ πιο ευκολα..αν και οι θηλές πονάνε...εννοείται συνέχεια απάνω μου το μωρό...αυτό βοήθησε στο να χάσει σχετικά λίγο βάρος..και ενώ τον γέννησα 3120 ενώ τον πρώτο 3280 τους πήρα σχετικά το ίδιο βάρος στο σπίτι...2890. Τώρα η προσαρμογή στο σπίτι δύσκολη αλλά ήδη μαγείρεψα οπότε θεωρώ πολύ καλύτερα...επίσης κοιμάμαι φουλ γιατί θηλαζουμε ξάπλα...με τα ξυπνήματα μου βέβαια για αλλαγές και για να πιάσει θηλή...τα ράμματα κάτω δεν με πονάνε...μιτροτάν πήρα 2 και κακώς γιατί με θηλασμούς κάνω φουλ συσπάσεις και η μήτρα γενικά μάζεψε πολύ γρήγορα και έχω λιγότερο αίμα. Είχα και την τύχη να έχω το ίδιο δωμάτιο που είχα στο πρώτο μου γιο....ένα τεράστιο φωτεινό γωνειακό μονόκλινο...πληρώσαμε 160 ευρώ και αυτό ήταν όλο...τίποτα σε γιατρό τίποτα σε μαία μόνο τα συγχαρίκια που ούτως ή άλλως προβλέπονται παντού....Νοίκιασα και μια ζυγαριά για 4 μήνες να παρακολουθώ τον θηλασμό...το παιδάκι έχει λίγο ίκτερο...αλλά οριακό οπότε το βλέπουμε...κρίμα που δεν έχει τόσο ήλιο αυτές τις μέρες...τα κιλά μου; είμαι ήδη 1 κιλό μειον σε αυτά που ξεκίνησα...ήρθα στο σπίτι σχεδόν 7 κιλά λιγότερα και σημειώστε οτι έτρωγα και τρώω λόγω θηλασμού 2 γεύματα παραπάνω....με τα ζάχαρα έκανα κάτι τρυπήματα και απογοητεύτηκα...αλλά θα σταματήσω γιατί με αγχώνει και πρέπει να τρώω με τον θηλασμό...περιμένουν νέα από μαρακίζ και τα άλλα κορτίσια που ειναι κοντά...σας φιλώ

bA9gp3.png

Γεια σας κοριτσια κι από μένα, γέννησα την Πέμπτη 8/9 στις 18.30 ένα υγιέστατο πανέμορφο (έλα κουκουβάγια) μπέμπαρο 3650 κ. με 0.55 ύψος.

Στις 12 ήμαστε στο μαιευτήριο με 5λεπτες συσπασεις και σπασμένα νερά και το πάλεψα για χωρίς επισκληριδιο μέχρι και αρκετές ώρες, τλκ δεν άντεξα και έκανα γιατί είχα διαστολή μόνο 4. Ο γιατρός μας είπε έχουμε αρκετές ώρες μπροστά μας.

Από εκεί και πέρα τα θυμάμαι σαν επεισόδιο της εντατικής. .. Ενώ καθόμαστε με τον άντρα μου ήσυχοι οι 2 μας, σε 5` μόλις τον βγάλανε έξω μπούκαραν μέσα ένα σωρό ατομα μου βάλανε οξυγόνο και με τρεξανε χειρουργείο για έκτακτη καισαρικη. Είχα πάθει αποκολληση πλακουντα και πεφτάνε οι σφυγμοί του μωρού. Εκλαιγα και έβλεπα 10 άτομα από πάνω μου να τρέχουν σαν τρελοί φοβήθηκα πολύ. ..

Ευτυχώς όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα και προς μεγάλη μου έκπληξη με άφησαν να θηλασω το μωρό όση ώρα με ραβανε, έφαγε γαλατακι της μαμάς ούτε μισάωρο από την ώρα που γεννήθηκε. Το πως ενστικτωδώς έπιασε τη θηλη απο μόνο του ήταν ένα θαύμα. Και μετά αφου με ραψανε και το καθαρισανε μας πηγαν σ ενα δωματιο τα τρια μας με τον αντρα μου μέχρι να μας πάνε στο τρικλινο και θηλασα πάλι με την ησυχία μου.

Από το Λητω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη οι μαιες όλες απίκο, ευγενέστατες και πολύ ενημέρωμένες για το θηλασμό. Δεν τις χρειάστηκα ιδιαίτερα σε αυτό, η πολλή μελέτη περί αυτού στην εγκυμοσύνη εκάνε τη δουλεια της μάλλον. .

Κάτσαμε 3 βράδια κι όχι 4 όπως συνηθίζεται στην καισαρικη μιας και είμαι αρκετά καλά και από χθες είμαστε σπίτι μας. Η τομή πονάει ακόμα όπως και οι θηλες αλλά όλα πάνε καλύτερα. Ύπνος μου λείπει πολύς γιατί ο μπουρμπουλήθρας μου τρώει συνέχεια. Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει απίστευτα και αυτό βοηθάει πολύ στην κούραση, σωματική και ψυχολογική. Πέρασε μεγάλη τρομάρα κι αυτός. ..

Αυτά! !! Έχω κι άλλα να γράψω αλλά νυστάζω! ! Ευχομαι όλα τα καλά σε όλες μας!!!

Γεια σας κοριτσια κι από μένα, γέννησα την Πέμπτη 8/9 στις 18.30 ένα υγιέστατο πανέμορφο (έλα κουκουβάγια) μπέμπαρο 3650 κ. με 0.55 ύψος.

Στις 12 ήμαστε στο μαιευτήριο με 5λεπτες συσπασεις και σπασμένα νερά και το πάλεψα για χωρίς επισκληριδιο μέχρι και αρκετές ώρες, τλκ δεν άντεξα και έκανα γιατί είχα διαστολή μόνο 4. Ο γιατρός μας είπε έχουμε αρκετές ώρες μπροστά μας.

Από εκεί και πέρα τα θυμάμαι σαν επεισόδιο της εντατικής. .. Ενώ καθόμαστε με τον άντρα μου ήσυχοι οι 2 μας, σε 5` μόλις τον βγάλανε έξω μπούκαραν μέσα ένα σωρό ατομα μου βάλανε οξυγόνο και με τρεξανε χειρουργείο για έκτακτη καισαρικη. Είχα πάθει αποκολληση πλακουντα και πεφτάνε οι σφυγμοί του μωρού. Εκλαιγα και έβλεπα 10 άτομα από πάνω μου να τρέχουν σαν τρελοί φοβήθηκα πολύ. ..

Ευτυχώς όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα και προς μεγάλη μου έκπληξη με άφησαν να θηλασω το μωρό όση ώρα με ραβανε, έφαγε γαλατακι της μαμάς ούτε μισάωρο από την ώρα που γεννήθηκε. Το πως ενστικτωδώς έπιασε τη θηλη απο μόνο του ήταν ένα θαύμα. Και μετά αφου με ραψανε και το καθαρισανε μας πηγαν σ ενα δωματιο τα τρια μας με τον αντρα μου μέχρι να μας πάνε στο τρικλινο και θηλασα πάλι με την ησυχία μου.

Από το Λητω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη οι μαιες όλες απίκο, ευγενέστατες και πολύ ενημέρωμένες για το θηλασμό. Δεν τις χρειάστηκα ιδιαίτερα σε αυτό, η πολλή μελέτη περί αυτού στην εγκυμοσύνη εκάνε τη δουλεια της μάλλον. .

Κάτσαμε 3 βράδια κι όχι 4 όπως συνηθίζεται στην καισαρικη μιας και είμαι αρκετά καλά κιτς πότε χθες είμαστε σπίτι μας. Η τομή πονάει ακόμα όπως και οι θηλες αλλά όλα πάνε καλύτερα. Ύπνος μου λείπει πολύς γιατί ο μπουρμπουλήθρας μου τρώει συνέχεια. Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει απίστευτα και αυτό βοηθάει πολύ στην κούραση, σωματική ξάπλα ψυχολογι κήπο. Πέρασε μεγάλη τρομάρα κι αυτός. ..

Αυτά! !! Έχω κι άλλα να γράψω αλλά νυστάζω! ! Ευχομαι όλα τα καλά σε όλες μας!!!

Να σου ζήσει κούκλα ο μικρός...τι μικρός δηλαδή...τεράστιος...είσαι τυχερή με το βάρος γιατί θα πιάσετε γρήγορα τα καλά κιλά...λυπάμαι για την περιπέτεια με τον πλακούντα...πρέπει να τρομάξατε πολύ..σου είπαν που μπορεί αν οφείλεται η αποκόλληση; φαντάζομαι κυνδίνεψες και εσύ όχι μόνο το μωρό...ευτυχώς που πήγαν όλα καλά...σε ότι αφορά τον ύπνο...συστήνω θηλασμό ξάπλα...εκτός αν φοβάσαι...αλλά εμένα ο ύπνος δεν μου λείπει...πέρασε σήμερα η παιδίατρος...ο μικρός καλά...έχει ήδη αρχίσει να βάζει βάρος (2960) και αυτό σημαίνει οτι από τάισμα τα πάμε καλά αν και παρόλα αυτά την ζυγαριά την νοίκιασα να το παρακολουθώ... ο μεγάλος μου είναι άρρωστος και φοβάμαι....έχει μύξα, φταρνίζεται, είναι βραχνός και μόλις βρήκα και μια γουλιά στο κρεβάτι του....

bA9gp3.png

Να σου ζήσει κούκλα ο μικρός...τι μικρός δηλαδή...τεράστιος...είσαι τυχερή με το βάρος γιατί θα πιάσετε γρήγορα τα καλά κιλά...λυπάμαι για την περιπέτεια με τον πλακούντα...πρέπει να τρομάξατε πολύ..σου είπαν που μπορεί αν οφείλεται η αποκόλληση; φαντάζομαι κυνδίνεψες και εσύ όχι μόνο το μωρό...ευτυχώς που πήγαν όλα καλά...σε ότι αφορά τον ύπνο...συστήνω θηλασμό ξάπλα...εκτός αν φοβάσαι...αλλά εμένα ο ύπνος δεν μου λείπει...πέρασε σήμερα η παιδίατρος...ο μικρός καλά...έχει ήδη αρχίσει να βάζει βάρος (2960) και αυτό σημαίνει οτι από τάισμα τα πάμε καλά αν και παρόλα αυτά την ζυγαριά την νοίκιασα να το παρακολουθώ... ο μεγάλος μου είναι άρρωστος και φοβάμαι....έχει μύξα, φταρνίζεται, είναι βραχνός και μόλις βρήκα και μια γουλιά στο κρεβάτι του....

Να μας ζήσουν zadige, γερά και καλότυχα να είναι! !

Δεν ρώτησα καθόλου γιατί μπορεί να έγινε εστίασα στην αισθηση οτι κινδυνεύαμε κι οτι ολα πηγαν καλά. Θα ρωτήσω όμως την Παρασκευή που θα πάω να μου βγάλει τα ράματα. Ξαπλωμένη φοβάμαι να θηλασω είμαι και πρωτάρα και έχω ανασφάλειες. Παιδίατρος θα μας έρθει αύριο.

Και τώρα θηλαζω και κουτουλάω μιλάμε! !!

Πως το πήρε ο μεγάλος τον ερχομό του μικρού? ?

Κάτσαμε 3 βράδια κι όχι 4 όπως συνηθίζεται στην καισαρικη μιας και είμαι αρκετά καλά και από χθες είμαστε σπίτι μας. Η τομή πονάει ακόμα όπως και οι θηλες αλλά όλα πάνε καλύτερα. Ύπνος μου λείπει πολύς γιατί ο μπουρμπουλήθρας μου τρώει συνέχεια. Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει απίστευτα και αυτό βοηθάει πολύ στην κούραση, σωματική και ψυχολογική. Πέρασε μεγάλη τρομάρα κι αυτός. ..

Κούκλα μου να σου ζήσει ο μικρός γίγαντας!σιδερενιοι να ειστε κ οι δυο πέρασες μεγάλη τρομάρα απο ότι είδα κ πάλι που πρόλαβες κ έκανες την επισκληρίδειο αφού σε πήγαν καισαρική γιατι μετά λένε πονάει αν δεν εισαι με επισκληρίδειο!συγχαρητηρια για τη θέληση κ το κουράγιο σου!να μας γράφεις συχνά έτσι;να μας προετοιμάζεις μην σε χάσουμε τωρα!χαχαχα σας φιλώ!να σε ρωτήσω κάτι οταν βγει να τον βάλουν αμέσως πανω σου για να τον θηλάσεις το είχες ζητήσει εσυ;

Κούκλα μου να σου ζήσει ο μικρός γίγαντας!σιδερενιοι να ειστε κ οι δυο πέρασες μεγάλη τρομάρα απο ότι είδα κ πάλι που πρόλαβες κ έκανες την επισκληρίδειο αφού σε πήγαν καισαρική γιατι μετά λένε πονάει αν δεν εισαι με επισκληρίδειο!συγχαρητηρια για τη θέληση κ το κουράγιο σου!να μας γράφεις συχνά έτσι;να μας προετοιμάζεις μην σε χάσουμε τωρα!χαχαχα σας φιλώ!να σε ρωτήσω κάτι οταν βγει να τον βάλουν αμέσως πανω σου για να τον θηλάσεις το είχες ζητήσει εσυ;

Ναι ευτυχώς που έκανα την επισκληριδιο γιατί λογικά δεν θα προλαβαιναν έτσι που έτρεχαν και ποιος ξέρει μην μου κάναν καμιά ολική ναρκωση πάνω στην ανάγκη! ! Το είχα ζητήσει στο γιατρό μου από πριν για να θηλασω κατευθείαν και μου χει πει πως θα το κάνουμε αν οι συνθήκες το επιτρεψουν, απλά με την έκτακτη καισαρικη δεν το περίμενα να με αφήσουν. Στην αρχή μου είπε η Μαία θα το δείξει στον μπαμπά μας και θα το πάνε για εξετασεις κι εκεί την παρακάλεσα, εκλαιγα κιόλας από συγκίνηση πλέον, οπότε το καθάρισε, ρώτησε το γιατρο και μου τον τοποθετήσε στο στήθος. Αυτή τον κρατούσε, εγώ δεν είχα χέρια ελεύθερα με ορούς πιεσόμέτρα και οξύμετρα. Όλα καλά! !

Ναι ευτυχώς που έκανα την επισκληριδιο γιατί λογικά δεν θα προλαβαιναν έτσι που έτρεχαν και ποιος ξέρει μην μου κάναν καμιά ολική ναρκωση πάνω στην ανάγκη! ! Το είχα ζητήσει στο γιατρό μου από πριν για να θηλασω κατευθείαν και μου χει πει πως θα το κάνουμε αν οι συνθήκες το επιτρεψουν, απλά με την έκτακτη καισαρικη δεν το περίμενα να με αφήσουν. Στην αρχή μου είπε η Μαία θα το δείξει στον μπαμπά μας και θα το πάνε για εξετασεις κι εκεί την παρακάλεσα, εκλαιγα κιόλας από συγκίνηση πλέον, οπότε το καθάρισε, ρώτησε το γιατρο και μου τον τοποθετήσε στο στήθος. Αυτή τον κρατούσε, εγώ δεν είχα χέρια ελεύθερα με ορούς πιεσόμέτρα και οξύμετρα. Όλα καλά! !

Μπράβο μπράβο μπράβο !!!! Χαίρομαι πολύ άντε να έρθει κ η δικιά μου η στιγμή! Κ εγω γιο περιμένω!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...