Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

marakiinlove εκεί που θα γεννήσεις δίνουν βρακάκια μιας χρήσης και σερβιέτες; Εμένα οι αλήθεια με βόλεψαν γιατί κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα έκανα ντους οπότε τα πετούσα όλα μαζί. Απλά οι σερβιέτες λοχείας δεν έχουν φτερά και φορούσα και μία δική μου από κάτω.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zadige άρχισα να παίρνω χαπάκι για το θυροειδή από τη στιγμή που ανέβηκε και αύριο θα έχω αποτελέσματα των επαναληπτικών αιματολογικών. Πιστεύω πως θα έχει πέσει. Ο ενδοκρινολόγος μου είχε πει για το θυροειδή πως το όριο είναι το 2, μου φαίνεται κι εμένα περίεργο που στο 1,5 ήθελε να στο ρυθμίσει κι άλλο, ίσως όμως κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική.

Βιταμίνη D που κι εγώ από μόνη μου ζήτησα να κάνω είχα ανεπάρκεια, όχι απλά έλλειψη και παίρνω συμπλήρωμα, λογικά θα έχει ανέβει κι αυτό. Λίγοι γυναικολόγοι συστήνουν αυτοί την εξέταση και πολύ κακώς τελικά.

Το ζάχαρο επίσης πάει πολύ καλά, σπάνια ανεβαίνει ακόμα και αταξία να κάνω και το νηστείας από τα όρια που έπαιζε έχει κατέβει πάλι στο 85. Το περπάτημα και οι δουλίτσες στο σπίτι έχουν κάνει δουλειά μου φαίνεται, ίσως να βοηθάει και το χαπάκι για το θυροειδή.

Όσο αφορά τα κιλά, αρχικός μου στόχος ήταν τα 12, οπότε με τον άθλιο μεταβολισμό μου και το τόσο καθισιό είμαι πολύ ευχαριστημένη. Διατροφή έκανα έτσι κι αλλιώς από την αρχή, έτρωγα μέχρι 2000 θερμίδες, απλά με το τσιμπημένο ζάχαρο αναδιαμόρφωσα τη διατροφή, δεν έτρωγα και τόσο λιγότερο από πριν δηλαδή.

Για το θηλασμό είμαι πολύ αποφασισμένη, δεν έχω σκοπό να δώσω ξένο ακόμα κι αν παιδευτούμε στην αρχή για οποιοδήποτε λόγο. Ελπίζω να τα καταφέρω τελικά, όσο πολύ το πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.

Μαράκι μου θα σου κάνει πολύ καλό η συνάντηση με τη μαία, εγώ χάρηκα πολύ όλα τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που έκανα. Άλλο η θεωρία από την πράξη βέβαια αλλά μόνο καλό μπορεί να κάνει μια σχετική προετοιμασία. Κι εγώ έχω στο μυαλό μου να συναντήσουμε μια παιδίατρο πριν γεννηθεί το μωρό, ελπίζω να προλάβουμε :mrgreen: αν και πιστεύω πως το αν έχεις χημεία με κάποιον παιδίατρο είναι κάτι που φαίνεται στην πορεία.

Αναλώσιμα όπως σερβιέτες λοχείας δεν στις παρέχει το μαιευτήριο που θα γεννήσεις? Δεν θυμάμαι και σε τι θα γεννήσεις, ιδιωτικό ή δημόσιο, στα ιδιωτικά τα παρέχουν αυτά δωρεάν.

Φωτεινούλα δώσε δυο ρουφηχτά φιλάκια στα μπουτάκια της μικρής σου!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλησπέρα κορίτσια! τι κανετε; τι κανουν οι κοιλίτσες σας;; Φωτεινούλα η μπεμπούλα σου τα παει μια χαρα ε;; αχ μπραβο! αντε να δουμε ποια κοπέλα εχει σειρα!

Μarakiz μπραβο που εισαι τόσο θετική με τον θηλασμο, όπως και στα υπόλοιπα κορίτσια. η αλήθεια είναι παρα πολλές κοπέλες τα καταφέρνουν. εμενα μου κοπηκε όμως. με τόσο τρέξιμο και τόση φροντίδα ούτε να φαω προλαβαίνω ούτε να αντλήσω, έτσι σταματησε η ροή. κριμα.. στενοχωρέθηκα. εσεις ομως θα τα καταφέρετε!

Zadige πώς πας;; πόσο τελικά κιλα ειπες ότι εβαλες;;

εγω δεν εχω ιδεα πόσο ειχα φτασει όμως τωρα εχω χασει πολλά κιλά. τωρα ειμαι 51 κιλά, έχω να χασω 3-4 κιλα ακόμη, όμως η λεκανη άνοιξε, μου φαινεται, πολύ. μπραβο που τα καταφερες και πήρες ελάχιστα. πάντως καταλαβα πως πρηζόμαστε στην εγκυμοσύνη από την κατακράτηση και τις ορμόνες και δεν είναι λιπος αυτό.

Marakiinlove πότε ειπαμε πως περιμενουμε τον μπεμπη;;

εγω εχω τρελαθει από την αυπνία, τα γάλατα, τα μπιμπερό, τις αποστειρώσεις.τωρα που βραδιαζει με πιανει μια στενοχώρια για την νύχτσ που δεν θα καταφερω να κοιμηθω και πώς θα αντεξω πάλι. το θεμα είναι ότι δεν αναπληρώνω τον ύπνο τη μερα. δύσκολο το πρωτο τρίμηνο αλλά θα περάσει πού θα παει;; εσένα Φωτεινούλα κλαίει η μπέμπα σου πολύ;;

κοιμηθείτε κορίτσια όσο μπορείτε τωρα γιατι μετά...

Αχ αυτά τα απογεύματα του πρώτου διμήνου-τριμήνου... Να σεληνιάζονται τα μωρά κ να ζητούν τα πάντα, αγκαλιές, θηλασμό, γάλατα, βόλτες, ξανά θηλασμό, πάλι βόλτα κ η έρμη η μάνα ερείπιο από όλη την ημέρα (κ τη νυχτα) να μπορεί μόνο να απλώσει το κορμί κ να κλείσει τα μάτια της.... Και τελικά να υπερβαίνει τον εαυτό της κ να κάνει αυτό που χρειάζονται τα μωρά! Γι αυτό προφανώς αποδίδεται ο χαρακτηρισμός ηρωίδα στις μητέρες...Ριτάκι, νυν κ μέλλουσες μανούλες, αφιερωμένο κ κουράγιο!

8sLrp2.png

Ριτάκι μπήκατε σε ρυθμό μωρών βλέπω!ξενύχτια κλάμματα κλπ! Πώς είναι; Κλαίνε και τα 2 μαζί; Η δική μου ευτυχώς κλαίει πολύ όταν πεινάει πολύ. Κυρίως όταν κοιμόμαστε και χάσουμε τα πρώτα σημάδια πείνας ξεκινάει η σειρήνα! Επίσης την πιάνει λογοδιάρροια μέσα στη νύχτα αφού φάει και είναι μέσα στην τρελή χαρά και εμείς κουτουλάμε από τη νύστα. Δεν της έχω δώσει πιπίλα προσπαθώ να το αποφύγω. Ο παιδίατρος έχει πλάκα που όταν πήγαμε και έκλαψε λίγο μου λέει "πιπίλα έχει;" τώρα που θα πάμε για το εμβόλιο αν κλάψει πολύ θα μου πει "πώς μπαίνει στο mute;" χαχαχα

marakiz αφού είσαι αποφασισμένη θα τα καταφέρεις και ότι θες εδώ είμαστε και εμείς. Σου είχα πει ότι η ενημέρωση είναι πολύ σημαντική και εσύ το έχεις ψάξει και γενικά να απαιτείς ότι θες στο μαιευτήριο. θα κάνεις rooming in τελικά;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινούλα για τα εμβόλια η δική μου παιδίατρος με βάζει να θηλάσω κ μετα από κανά δίλεπτο θηλασμού που έχει εκκρίνει το μωρό ενδορφίνες, του ρίχνει το εμβόλιο. Τα δικά μου συνήθως αφήνουν το στηθος, ρίχνουν ένα γερό κλάμα έκπληκτα κ μόλις συνέλθουν λίγο το ξαναπιάνουν για παρηγοριά. Κοινώς όλη η διαδικασία αρχίζει κ τελειώνει στο στηθος. Νομίζω πως κλαίνε λιγότερο έτσι.

8sLrp2.png

marakiz αφού είσαι αποφασισμένη θα τα καταφέρεις και ότι θες εδώ είμαστε και εμείς. Σου είχα πει ότι η ενημέρωση είναι πολύ σημαντική και εσύ το έχεις ψάξει και γενικά να απαιτείς ότι θες στο μαιευτήριο. θα κάνεις rooming in τελικά;

Ναι ναι rooming in οπωσδήποτε!!

Τελικά του θυροειδή κορίτσια ρυθμίστηκες όντως, σε ένα μήνα μόνο που παίρνω χαπάκι πήγε από 2,9 σε 1,3!! Εντυπωσιάστηκα! Ίσως γι αυτό πάει και το ζάχαρο καλά και δεν οφείλεται μόνο στο ότι κινούμαι πλέον. Το απόγευμα θα πάρω τον ενδοκρινολόγο, φαντάζομαι πως θα το σταματήσω.

Ανυπομονώ να πάω γιατρό αύριο να εκτιμήσει το πότε γεννάω. Αχ!!

Καλησπέρα κορίτσια πολύ χαίρομαι που μπαίνω στην παρέα σας. Έχω ένα κοριτσάκι 32μηνων κ εδώ κ ένα χρόνο προσπαθούμε για 2ο. Το κοριτσάκι μου το επιασα μετά από 27μηνες προσπαθειών.

Πέρυσι Απρίλη κ Ιούλη είχα 2 βιοχημικές κυήσεις. Πρώτη προσπάθεια τον Απρίλη κ καθυστέρηση. Κ λέω αποκλείεται τόσο γρήγορα να έρθει το 2ο μωρό. Με μία μόνο προσπάθεια. Δε προλαβα να χαρώ κ μου ήρθε αιμα. Αφησαμε τον ιουνη κ ξανά κάνουμε Ιούλη.παλι θετικό τεστ κ λίγη χοριακη κ ξανά αίμα μετά.

Το αφησαμε πίσω κ τώρα προσπαθούμε πάλι εδώ κ 3μηνες χωρίς αποτέλεσμα.

Πρέπει λέτε να κάνω κάποιες εξετάσεις; Ο γιατρός μου είπε για θρομβοφιλια. Δεν έχω πάει ακόμη. Αύριο περιμένω να αδιαθετησσω κ από σήμερα νιώθω την κοιλιά να πονάει.πφφφ

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!!

Κοντεύουμε σιγα σιγά!!! Εγώ θα είμαι η τελευταία!!!Αν όλα εξελιχθουν όπως πρέπει!!!

Εγω από κιλά είμαι στα 8,5.... Εγινα 66 κιλα!!! Σοκ!! Βέβαια δενέχω πουθενα αλλου πέραν της κοιλιάς μου.... Την οποία δεν την λέω και τεράστια!!! Για να δούμε τι θα μας μείνει!!! Πιστεύω ότι κανα 2 ακόμα κιλά θα τα βάλω!!!

Zadige, αυτο με τον θυροειδή όλους τους μήνες με προβληματίζει πάρα πολύ! Εμένα όλοι οι γιατροι που πέρασα και η τωρινη στο νοσοκομειο το 2,4 που είχα το θεωρουν πολύ καλό και ούτε κουβεντα να τον ξαναδώ! Βέβαια ίσως οφειλεται στο ότι δεν εχω γενικό προβλημα θυροειδή! Σίγουρα ο γιατρός σου ξερει την περίπτωση σου αλλά είμαι της γνώμης να μην πειράζουμε ότι δεν μας ενοχλεί! Μπορεί όντως να αυξάνει το IQ αλλα η εξυπνάδα του παιδιού οφείλεται και στο πως θα μεγαλώσει και τα ερεθίσματα που εχει! Δεν θα πείραζα σε καμια περίπτωση τον θυροειδή μου αν δεν υπήρχε λόγος!!!

Στα κιλακια μια χαρα εισαι! Από ότι καταλαβαίνω έτσι είναι το σουλουπι σου αδύνατο, οπότε δεν βάζεις και ευκολα κιλάκια!!!

Αχ κορίτσια εγω τ'ωρα βιώνω την φάση της προσμονης και του αγχους με το μικρό στο σπίτι! Αρχές του μήνα έχω ραντεβού με μια μαία από το νοσοκομείο η οποία θα μου εξηγησει τη διαδιασια του τοκετου και χρησιμα πραγματακια για το πριν και το μετα! Επίσης με την συμβουλο θηλασμου του νοσοκομειου η οποία θα είναι και εκει όταν γενησω και ανυπομονω να δω τι θα πούμε!!! Κατα τις 15 του μηνα θα κλεισω και ραντεβου με τον παιδιατρο να δω αν όλα είναι οκ από αυτα που έχω για τον μικρό και να γνωριστούμε!! Δεν είναι μικρός σε ηλικία, ηταν και ο παιδίατρος του άντρα μου αλλά και στα 4 αδέρφια του αλλά είναι ένας γιατρός με πολύ ενδιαφέρον, υποστηρικτής του θηλασμού καθώς και των απλών τρόπων αντιμετώπισης ασθενιών(δεν σε ξεπεταειι με αντιβιωση) Αν ταιριάξουν οι απόψεις μας θα πηγαίνω εκει τον μικρό.

Όλα αυτά εάν όλα πάνε καλά και οδεύω να γενησω στις μέρες μου!

Πήρα και από το φαρμακειο τα τελευταία απαραίτητα! Σοκ! το καθαρό οινόπνευμα 15 ευρω ένα μικρό μπουκαλάκι!! χαχαχαχα!!!!

τώρα σκεφτομαι αν θα πάρω σερβιέτες λοχίας-βρακάκια μιας χρήσης ή σερβιέτες νυκτός.... Προβληματισμός....

Κατα τα άλλα όλα είναι έτοιμα!

Φωτεινούλα τι σου είχαν πει σε ένα σεμιναριο να τρως για τη γέννα? χουρμάδες?

Τα υπολοιπα κορίτσια τι κανουν? Τη Μαργαριτούλα τη χάσαμε!!!

Ριτάκι όλα καλα με τα πλασματακια σου??? Πως τα περνάτε?? Σε βοηθάνε τα μικρούλια?

Κούκλα, με το θυροειδή δεν ξέρω τι να πω...εγώ εκτός εγκυμοσύνης χάπι δεν παίρνω, οι τιμές μου είναι σχετικά πάνω από το 3 εκτός εγκυμοσύνης...Στην πρώτη εγκυμοσύνη που βρέθηκα με 3.60 η γυναικολόγος μου με έστειλε σούμπιτο σε ενδοκρινολόγο...μου είχε πει τότε οτι αν είναι να ξαναμείνω έγκυος να πάω πριν ξεκινήσω..κάτι που δεν έκανα βέβαια...αλλά μετά την αποβολή που είχα πέρσι έπαιρνα μια χαμηλή δόση...τώρα αυτή θέλει να με έχει στο 1. Αυτό έχω ακούσει και από άλλους ενδορκινολόγους που παρακολουθούν εγκύους...Στο νοσοκομείο βέβαια σου είπα τι μου είπαν....τώρα μόλις γεννήσω μου είπε να συνεχίσω με μια χαμηλή δόση και σταδιακά το κόβουμε αν δεν κάνω κάτι...οι θυροειδήτιδες μετά τον τοκετό είναι πολύ συνηθισμένο και συμβαίνουν σε 1 στις 4 κοπέλες...τώρα για τα λοιπά...εγώ είχα βολευτεί τις πάνες βρακάκι...πανάκριβες βέβαια...και είχα συγκαεί ίσως γιατί δεν άλλαζα όσο συχνά έπρεπε...τώρα πήρα και σερβίετες τις μεγάλες...τα λόχεια μου είχαν κρατήσει 40 μέρες...όχι βέβαια τρελλή ποσότητα...τις 2 πρώτες εβδομάδες ήταν το χάλι....αυτό που θυμάμαι είναι οτι βρωμάνε...απίστευτα όμως....για το μωράκι είμαι πιο χαλαρή...να σου πώ...σκέφτομαι έως και να μην πλένω με το ειδικό για μωρά...θα το συζητήσω με την παιδίατρο...του πηρα όμως το σφουγγαράκι της κίκο...πανάκριβο αλλά κρατάει και δεν διαλύεται...Με τα κιλά προ ολίγου ζυγίστηκα 58 βέβαια τα πρωινά μου συνήθως λογαριάζω οπότε δεν ξέρω στα πόσο είμαι...προσπαθώ να καταλάβω που ειναι το παιδί...έχω μεγάλη κινητικότητα και χτυπήματα σε σημεία κουλά και με φοβίζει αυτό...μέχρι και την παρασκευή ήταν με το κεφάλι κάτω...ελπίζω να μην έχει γίνει καμία τούμπα

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

zadige άρχισα να παίρνω χαπάκι για το θυροειδή από τη στιγμή που ανέβηκε και αύριο θα έχω αποτελέσματα των επαναληπτικών αιματολογικών. Πιστεύω πως θα έχει πέσει. Ο ενδοκρινολόγος μου είχε πει για το θυροειδή πως το όριο είναι το 2, μου φαίνεται κι εμένα περίεργο που στο 1,5 ήθελε να στο ρυθμίσει κι άλλο, ίσως όμως κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική.

Βιταμίνη D που κι εγώ από μόνη μου ζήτησα να κάνω είχα ανεπάρκεια, όχι απλά έλλειψη και παίρνω συμπλήρωμα, λογικά θα έχει ανέβει κι αυτό. Λίγοι γυναικολόγοι συστήνουν αυτοί την εξέταση και πολύ κακώς τελικά.

Το ζάχαρο επίσης πάει πολύ καλά, σπάνια ανεβαίνει ακόμα και αταξία να κάνω και το νηστείας από τα όρια που έπαιζε έχει κατέβει πάλι στο 85. Το περπάτημα και οι δουλίτσες στο σπίτι έχουν κάνει δουλειά μου φαίνεται, ίσως να βοηθάει και το χαπάκι για το θυροειδή.

Όσο αφορά τα κιλά, αρχικός μου στόχος ήταν τα 12, οπότε με τον άθλιο μεταβολισμό μου και το τόσο καθισιό είμαι πολύ ευχαριστημένη. Διατροφή έκανα έτσι κι αλλιώς από την αρχή, έτρωγα μέχρι 2000 θερμίδες, απλά με το τσιμπημένο ζάχαρο αναδιαμόρφωσα τη διατροφή, δεν έτρωγα και τόσο λιγότερο από πριν δηλαδή.

Για το θηλασμό είμαι πολύ αποφασισμένη, δεν έχω σκοπό να δώσω ξένο ακόμα κι αν παιδευτούμε στην αρχή για οποιοδήποτε λόγο. Ελπίζω να τα καταφέρω τελικά, όσο πολύ το πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.

Μαράκι μου θα σου κάνει πολύ καλό η συνάντηση με τη μαία, εγώ χάρηκα πολύ όλα τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που έκανα. Άλλο η θεωρία από την πράξη βέβαια αλλά μόνο καλό μπορεί να κάνει μια σχετική προετοιμασία. Κι εγώ έχω στο μυαλό μου να συναντήσουμε μια παιδίατρο πριν γεννηθεί το μωρό, ελπίζω να προλάβουμε :mrgreen: αν και πιστεύω πως το αν έχεις χημεία με κάποιον παιδίατρο είναι κάτι που φαίνεται στην πορεία.

Αναλώσιμα όπως σερβιέτες λοχείας δεν στις παρέχει το μαιευτήριο που θα γεννήσεις? Δεν θυμάμαι και σε τι θα γεννήσεις, ιδιωτικό ή δημόσιο, στα ιδιωτικά τα παρέχουν αυτά δωρεάν.

Φωτεινούλα δώσε δυο ρουφηχτά φιλάκια στα μπουτάκια της μικρής σου!

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το χάπι γιατί εμένα τα ζάχαρα μου πάνε κατά διαόλου....βέβαια τελευταία γλυκοζυλιωμένη στο 4.8 και πρωινό στο 78 θα υποστώ τις τελευταίες μέρες που απομένουν χωρίς να κάνω κρούση στην ενδοκρινολόγο...για το iq ξέρω οτι πολύ υψηλές τιμές θυροειδούς...αλλά ψηλές όχι 3 και 4 σχετίζονται με τον αποκαλούμενο κρετινισμό...τώρα στο αν και κατά πόσο οι χαμηλές βοηθάνε το iq δεν έχω άποψη...ο μικρός μου πάντως είναι αρκετά έξυπνο παιδί και με κεφάλι εκτός καμπυλών από τον 7 μήνα...αν έπαιξε ρόλο το χάπι δεν το ξέρω....

bA9gp3.png

Γεια σου bloublou καλωσήρθες! Καλή επιτυχή εύχομαι,η τρίτη να 'ναι η τυχερή! Εγώ δεν έχω ιδέα, δε γράφεις κ στο θρεντ "προσπάθειες για δεύτερο" μηπως ξέρει κάποια κοπελα να σου απαντήσει! Όλα καλά και γρήγορα!

8sLrp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Πήγαμε στο γιατρό, όλα καλά με το μωράκι μας, 3200 φτάσαμε, εξακολουθούμε να έχουμε καλή θέση αλλά να μην έχουμε εμπεδωθεί ακόμα. Ο γιατρός συνέστησε σεξάκι κι εμείς είμαστε καλά παιδιά και τον ακούμε, χιχι! :mrgreen:

Εκτός απροόπτου δεν το βλέπει για καμιά εβδομάδα ακόμα, οπότε την Τρίτη έχουμε και πάλι ραντεβού.

Αύριο παραλαμβάνω τα στρώματα επιτέλους και τελειώσαμε με όλα. Τις προάλλες βάλαμε και αυτοκόλλητα στο δωμάτιο του μπέμπη και έγινε υπέροχο, θέλω να πάω να κοιμάμαι εκεί μέσα! Κατά τα άλλα είμαι ξάπλα όλη μέρα, ξεκουράζομαι και διαβάζω το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό. Ζωάρα η Μαρακίζ! :mrgreen::lol::lol:

Μίλησα και με ενδοκρινολόγο, μου είπε να συνεχίσω το χαπάκι για το θυροειδή παρόλο που έπεσε. Μόλις γεννήσω να το σταματήσω και να συνεχίσω τη βιταμίνη D που είναι καλό αν θέλω να θηλάσω. Και να πάω μετά να τον δω. Το ζάχαρο πάει πολύ καλά, για να δούμε αφού γεννήσω τι θα λέει!

Ε κανα φρουτάκι θα το φάω παραπάνω πάντως και γλυκό αν κάτσει θα τσιμπήσω λίγο. Πάντως κορίτσια έχω μόνιμες υπογλυκαιμίες, όλο σοκολάτα σκέφτομαι και θέλω!! Κι ας μην τρώω! Μερέντα κατά προτίμηση! Σε κρουασάν! Μμμμμ, γιάμι γιάμι γιάμι!!!

Γεια σας κοριτσάκια!!

Πήγαμε στο γιατρό, όλα καλά με το μωράκι μας, 3200 φτάσαμε, εξακολουθούμε να έχουμε καλή θέση αλλά να μην έχουμε εμπεδωθεί ακόμα. Ο γιατρός συνέστησε σεξάκι κι εμείς είμαστε καλά παιδιά και τον ακούμε, χιχι! :mrgreen:

Εκτός απροόπτου δεν το βλέπει για καμιά εβδομάδα ακόμα, οπότε την Τρίτη έχουμε και πάλι ραντεβού.

Αύριο παραλαμβάνω τα στρώματα επιτέλους και τελειώσαμε με όλα. Τις προάλλες βάλαμε και αυτοκόλλητα στο δωμάτιο του μπέμπη και έγινε υπέροχο, θέλω να πάω να κοιμάμαι εκεί μέσα! Κατά τα άλλα είμαι ξάπλα όλη μέρα, ξεκουράζομαι και διαβάζω το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό. Ζωάρα η Μαρακίζ! :mrgreen::lol::lol:

Μίλησα και με ενδοκρινολόγο, μου είπε να συνεχίσω το χαπάκι για το θυροειδή παρόλο που έπεσε. Μόλις γεννήσω να το σταματήσω και να συνεχίσω τη βιταμίνη D που είναι καλό αν θέλω να θηλάσω. Και να πάω μετά να τον δω. Το ζάχαρο πάει πολύ καλά, για να δούμε αφού γεννήσω τι θα λέει!

Ε κανα φρουτάκι θα το φάω παραπάνω πάντως και γλυκό αν κάτσει θα τσιμπήσω λίγο. Πάντως κορίτσια έχω μόνιμες υπογλυκαιμίες, όλο σοκολάτα σκέφτομαι και θέλω!! Κι ας μην τρώω! Μερέντα κατά προτίμηση! Σε κρουασάν! Μμμμμ, γιάμι γιάμι γιάμι!!!

Κι εκεί που νόμιζα οτι θα γεννήσω (έχω πονάκια γενικά) ο γιατρός είπε να πάω πάλι μεσοβδόμαδα....μάλλον τον βλέπω να με πηγαίνει μέχρι τέλους...το καλό που το θέλω το παιδί να είναι μαξ 3.500 δεν θα αντέξω να βγάλω κάτι μεγαλύτερο....το NST καλό...είπα σήμερα στους γιατρούς οτι στον υπέρηχο έβγαινε ανάσκελα και μου είπαν...Μη σε νοιάζει γυρίζει μόνο του... γενικά cool. Μπορώ να πω οτι μου έχει ανοίξει πάρα πολύ η όρεξη

bA9gp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Τέλειο το βιβλίο. Το έχω στο κομοδίνο μου και όταν έχω απορίες το ψάχνω!

Αντε βρε κορίτσια κοντεύουν να βγουν οι γαμπροί! Το μόνο κοριτσάκι της παρέας είμαστε εμείς;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας, είμαι νέα στο foroum. Καλή λευτεριά σε όλες, μ'ενα πόνο εύχομαι να βγουν όλα τα μωράκια!! Μόλις πριν 4 ημέρες έμαθα πως είμαι έγκυος ύστερα από ελάχιστη προσπάθεια με τον σύζυγό μου!

Αγαπημένες μου γειαααα..επανήλθα!προσπαθησα να βρω το κωδικο μου αλλά μάταια προσπάθησα!εφτιαξα καινούργιο λογαριασμό κ ειμαι πάλι εδω !ολα καλα προς το παρών το εχω νιώσει το νινί κάτι πολύ ελαφρύ σαν φτερούγισμα κ ήταν τελειο!16+1 σημερα γιατρο δεν εχω πάει απο την αυχενική εχω να πάω κ τωρα εχω ραντεβού τη Πέμπτη επιτελους με έχει φάει η αγωνία!!

Zadige μην αγχώνεσαι ολα στην ώρα τους απόλαυσε το καιρό που έχει μείνει κ ολα θα πάνε καλα!

Marakiz όντως ζωάρα!!ειναι τέλεια φαντάζομαι αυτή η γλυκιά προσμονή εισαι πανέτοιμη που θα γεννήσεις θύμισε μου;

Marakiinlove εσυ τι κάνεις πως πας;κ εσυ κόντευεις να φανταστώ!αντε άντε γεμίστε μας νινακια βρε κορίτσια!

Φωτεινούλα πως πάει η Μπέμπα;με το θηλασμό πως πας;σας φιλώ κ τις 2

Viv;ριτακι; Εσεις τι κάνετε; Αν συγνώμη αν ξέχασα κάποια πείτε τα νέα σας!!σας φιλώ όλες!!

Κορίτσια γεια σας, είμαι νέα στο foroum. Καλή λευτεριά σε όλες, μ'ενα πόνο εύχομαι να βγουν όλα τα μωράκια!! Μόλις πριν 4 ημέρες έμαθα πως είμαι έγκυος ύστερα από ελάχιστη προσπάθεια με τον σύζυγό μου!

Καλώς το κορίτσι μπράβο συγχαρητήρια μια υγιή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!με ενα πόνο κ σε εσένα!ποσο εισαι;

συγχαρητήρια με έναν πόνο! !να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! !!😊😊😊😊

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα κορίτσια, καλώς ήρθες Ρια1990, καλή κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Δημητρούλα το ωραια που άρχισες να το νιώθεις!

Μαρακίζ μου γλυκειά ζωή, γλυκά να έρθει κ το μωράκι!

Φωτεινούλα παραμένει η κούκλα σου η μοναδική εδώ μέσα- it's raining men θα της τραγουδάμε...

Zadige μια χαρά, κάθεται στο φούρνο λίγο ακόμα το μπεμπάκι σου!

8sLrp2.png

Κορίτσια...πιθανολογώ να έχω γεννήσει αύριο....σήμερα πήγα στον γιατρό και πριν μου βάλει χέρι μου είπε να πάω την παρασκευή πάλι για NST...μόλις μου έβαλε χέρι (που δεν πόνεσε καθόλου μα καθόλου αυτή τη φορά όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη) μου είπε οτι έχω διαστολή 3!!! Το κακό είναι οτι αυτός θα λείπει πέμπτη και παρασκευή (πόσο γκαντέμω πια...) γιατί έχουνε εξετάσεις οι ειδικευόμενοι....οπότε με βλέπω να με κάνει εισαγωγή αύριο....έχω άγχος..πάλι τα κλάματα με πήραν...σκουπισα, σφουγγάρισα...έπλυνα το ρελάξ...άλλαξα σεντόνια...φορτίζω κινητά, Ipod, μηχανές και οργανώνομαι...πόνο όμως δεν έχω ακόμα...Τον μικρό μου τον γέννησα σαν σήμερα...38+5, οπότε για να δούμε...ελπίζω να πάει καλά...ιδανικά θα ήθελα να γεννήσω την άλλη εβδομάδα...αλλά δεν το βλέπω...

bA9gp3.png

Καλέ έχουμε πολλούς γαμπρούς να διαλέξουμε!!!Θέλω τα Ε9 σας και φωτογραφίες. Θα κερδίσει αυτός με το μικρότερο ΕΝΦΙΑ χαχαχαχαχα!!!

Ειχαμε κανένα γεννητούρι marakiz και zadige;

Δημητρούλα welcome back με το νέο προφίλ. Είδα που έγραψες στο θέμα με τις τιμές στο ρέα αν θες στείλε μου πμ να σου πω πόσο πήγε το μαλλί.

Η μπεμπούλα μια χαρά όλο χαμόγελα είναι. Μας βλέπει που μιλάμε και ανοιγοκλείνει στόμα και μας βγάζει γλώσσα. Με το θηλασμό μια χαρά και φτου φτου φτου μη μας ματιάσω κοιμόμαστε 6-7 ώρες το βράδυ!!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλέ έχουμε πολλούς γαμπρούς να διαλέξουμε!!!Θέλω τα Ε9 σας και φωτογραφίες. Θα κερδίσει αυτός με το μικρότερο ΕΝΦΙΑ χαχαχαχαχα!!!

Ειχαμε κανένα γεννητούρι marakiz και zadige;

Δημητρούλα welcome back με το νέο προφίλ. Είδα που έγραψες στο θέμα με τις τιμές στο ρέα αν θες στείλε μου πμ να σου πω πόσο πήγε το μαλλί.

Η μπεμπούλα μια χαρά όλο χαμόγελα είναι. Μας βλέπει που μιλάμε και ανοιγοκλείνει στόμα και μας βγάζει γλώσσα. Με το θηλασμό μια χαρά και φτου φτου φτου μη μας ματιάσω κοιμόμαστε 6-7 ώρες το βράδυ!!!!

Φωτεινούλα μου μπράβο χαίρομαι με τα ευχάριστα κ εγω ολα κακά προς το παρών ρε κορίτσια έχει βγάλει καμία σας στα εξωτερικά χείλη δίπλα ακριβώς σπυράκι; Ειναι σαν να έχει γυρίσει τρίχα! Το εχω περιγρΑψει κ στο γιατρο μ κ μου είπε αυτό ειναι τη Πέμπτη θα πάω να με δει! Κορίτσι μου δεν ξέρω πως να στέλνω πμ!! Χαχαχα άσχετη εντελώς! Στείλε μου σε παρακαλώ εσυ αν μπορείς! Φιλια

Κορίτσια...πιθανολογώ να έχω γεννήσει αύριο....σήμερα πήγα στον γιατρό και πριν μου βάλει χέρι μου είπε να πάω την παρασκευή πάλι για NST...μόλις μου έβαλε χέρι (που δεν πόνεσε καθόλου μα καθόλου αυτή τη φορά όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη) μου είπε οτι έχω διαστολή 3!!! Το κακό είναι οτι αυτός θα λείπει πέμπτη και παρασκευή (πόσο γκαντέμω πια...) γιατί έχουνε εξετάσεις οι ειδικευόμενοι....οπότε με βλέπω να με κάνει εισαγωγή αύριο....έχω άγχος..πάλι τα κλάματα με πήραν...σκουπισα, σφουγγάρισα...έπλυνα το ρελάξ...άλλαξα σεντόνια...φορτίζω κινητά, Ipod, μηχανές και οργανώνομαι...πόνο όμως δεν έχω ακόμα...Τον μικρό μου τον γέννησα σαν σήμερα...38+5, οπότε για να δούμε...ελπίζω να πάει καλά...ιδανικά θα ήθελα να γεννήσω την άλλη εβδομάδα...αλλά δεν το βλέπω...

Zadige με το καλό με ενα πόνο εύχομαι ενά γερό μωρό ότι καλύτερο!να μας πεις τα νέα σου κ τις εντυπώσεις απο αυτό τον τοκετό σε φιλώ!

Zadige μου κουράγιο μάνα, εχεις τρακ που πλησιάζει η ωρα ε; Να πάνε όλα καλά, μ ένα πόνο κ με το καλό να έρθει το μπεμπάκι!

Η Μαρακίζ στανταρακι εχει γεννήσει, μόνο πατσουρου, σεξ κ ξάπλες χωρις να μας λέει ουτε μια κουβέντα, δεν το πιστεύω!!

Αχ Φωτεινή τώρα ξεκινά η απόλαυση των μπεμπακίων κ συνεχώς μεγαλώνει! Θα σου στειλω φάκελο προσφοράς για τους δικούς μου και όχι, δε θα τους γράψω σπίτι :mrgreen:

Εμείς κοντεύουμε για τη βάφτιση, νονά οκ, καλεσμένοι οκ, λαμπάδες θα γίνουν χειροποίητες από τη νονά, πλέον μου έφυγε το άγχος τακτοποιήθηκαν όλα!

Κατά τ άλλα μεγαλώνουν πολυυυυυυ γρήγορα! Γι αυτό ζουπηξτε τα κ φιλίστε τα τωρα που ειναι ακόμη μικρά!

8sLrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...