Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπέρα ομορφες!

marakiz το nst είναι ο καρδιοτοκογραφος. σου βαζουν ζώνες κ μετρανε συσπάσεις κ παλμους μωρού. εγώ έκανα 2 προγραμματισμένα κ 2 εκτακτα στο μαιευτηριο που γέννησα κ δεν πλήρωσα τίποτα.

Δημητρούλα μια χαρά η αυχενική. Όλα καλά θα πάνε. Με τον πλακούντα δεν έχω εμπειρία. Νομίζω μπορεί να ανέβει πιο μετά. Είσαι ξάπλα ή απλά σε περιορισμό για να αποφευγεις τραντάγματα περπατημα κλπ; Να προσέχεις!

Viiv έτοιμη για τη βάφτιση; πω πω είναι κιολας 6 μηνων. συνεχίζεις θηλασμό; ξεκινήσατε στερεές;

Εμείς 40ισαμε και ξεκινήσαμε επίσημες εξόδους χαχαχα!από εβδομάδα ξεκινάνε να έρχονται φίλοι στο νησί οπότε θα έχουμε και παρέα. Την Τρίτη θα πάω σε γυναικολόγο να μου πει αν έχει επανέλθει το συστηματάκι και μετά ποιος με πιάνει!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρούλα μια χαρά η αυχενική σου! Υπομονή με τον περιορισμό, συστήνω κι εγω το τρίπτυχο της viv! Εμείς θα παραθερίζουμε στα Καμένα Βούρλα για λίγες μέρες!!

Vivako με το καλό η βάφτιση!

Φωτεινούλα και εγω πολύ κουλ σε βρίσκω και σε χαίρομαι πραγματικά! Μα πότε σαραντάρισες πια πως περνάει έτσι ο καιρός!

Πότε πρέπει να κάνεις nst? Εγώ γιατί δεν έχω κάνει ακόμα οεο;;;

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλημέρα και από εμάς!!!!!!

Ζούμε πολύ ωραίες και δροσερες μέρες εδώ στην Έδεσσα και είμαι φουλ χαρούμενη!! χαχαχα!!!!

Ριτάκι περιμένουμε όταν με το καλό ηρεμήσεις νεάκια σου!!!!!

Zadige σε λίγο καιρό θα έρθει ο παίδαρος!! Μην αγχώνεσαι καθόλου!!!

Μαρακιζ τέλεια να περάσετε!!! Να ξεκουραστειτε και να επιστρέψετε με πολλές δυνάμεις!!!

Δημητρούλα πολύ χαιρομαι που όλα πηγαίνουν τόσο καλά!!! Να είσαι χαλαρή και να ακολουθεις το τρίπτυχο της Βιββ!!!

Μαργαριστουλα που είσαι με τον όμορφο το γιο???

Φωτεινούλα μου τι ώραιιιιαααα!!! Τωρα φορεματακια και φρουφρου και ΒΟΛΤΕΣΣΣΣ!!!!

Βιβούλα τα αγοράκια σου μεγάλωσαν!!! Αντε αρχισε τώρα εισαγωγη στις στερεες για να μας καθοδηγήσεις μετά!!!! Με το καλό να τα βαφτίσετε!!!

Εμεις κορίτσια πολύ καλά!! Καναμε την Τεταρτη τον Ντοπλερ και όλα φυσιολογικα!!! Κοντεύουμε τα 2 κιλά και ο γοατρός μας είπε ότι 40η εβδομαδα θα είμαστε γύρω στα 3500....!!!! Έχουμε και 2 όρχεις εξω από την κοιλίτσα!!! Το είχα ενα αγχος γτ κάπου είχα διαβάσει ότι το σαλοσπίρ μπορεί να προκαλέσει κρυψορχία και τωρα ηρέμησα!!!!

Το δωματιάκι είναι πανέτοιμο!!! κατι αυτοκόλλητα με αεροπλανάκια έμειναν να μπουν και είμαστε κομπλέ!!!!! Και Πόοοσοοο ρουχομανι πλυμενο σιδερωμένο!!! Ειχα πολλά ρουχαλάκια από τον μικρούλη ξάδερφο μου!!!!! Και τώρα αναμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Βιβάκι πολύ ωραία ήταν η κατασκήνωση!!! Ανυπομονω του χρόνου που θα πάμε με τον μικρουλι μαςςςς!!!!!!

Ελπίζω να είστε τελεια κορίτσια μου!!!!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Δημητρούλα μια χαρά η αυχενική σου! Υπομονή με τον περιορισμό, συστήνω κι εγω το τρίπτυχο της viv! Εμείς θα παραθερίζουμε στα Καμένα Βούρλα για λίγες μέρες!!

Vivako με το καλό η βάφτιση!

Φωτεινούλα και εγω πολύ κουλ σε βρίσκω και σε χαίρομαι πραγματικά! Μα πότε σαραντάρισες πια πως περνάει έτσι ο καιρός!

Πότε πρέπει να κάνεις nst? Εγώ γιατί δεν έχω κάνει ακόμα οεο;;;

νομίζω εγώ το πρώτο το είχα κάνει κάπου στις 36μιση εβδομάδες. εξαρταται και από την τακτική του γιατρού και αν έχεις συσπάσεις, κίνδυνο προωρότητας κλπ

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! τι μου κάνετε;; ευχάριστα νεα διαβαζω! πρωτα απ όλα της Δημητρούλας! Αντε πέρασε το πρωτο τρίμηνο. όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι αφού αυτό θέλει το μωράκι σου!

Marakiz και Μarakiinlove χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τα νινάκια σας. και βασικα που όλα δειχνουν ότι θα διανύσετε όλη την διαδρομή. ειναι πολύ σημαντικό αυτό. να χορτασετε την εγκυμοσύνη και να ξερετε πως κάνατε το καλύτερο δυνατο για το μωράκι σας.

Zadige σε καταλαβαινω απόλυτα όταν λες ότι υποφέρεις. και εγω υπέφερα πολύ, παρα πολύ. δεν κατάλαβα καθόλου το καλοκαίρι. εχει κατεβει χαμηλά το μωρακι σου;; τι σου λέει ο γιατρός; όταν λετε nst εννοείτε το καρδιοτοκογράφημα;

σήμερα μου σφινώθηκε εντελώς ξαφνικα μια ιδέα. εκει που καθόμουνα, θυμηθηκα τις νοσοκόμες που έλεγαν την ημέρα της εισαγωγής μου, την προηγ Τετάρτη στις 3 Αυγούστου, ότι την επόμενη ημέρα θα κάνουν δύο κοπέλες καισαρική. την μια την ήξερα και άλλη εκτός από εμενα και την γνωστή μου δεν έκανε καισαρική την Πέμπτη στις 4 του μηνος. άρα με είχαν προγραμματίσει για τοκετο. και υποτίθεται ότι μου έκαναν εισαγωγή για να καθυστερήσουν τον τοκετό. μακάρι να μην πηγαινα ποτέ να με εξετασει ο γιατρός του νοσοκ την προηγ Τεταρτη. κούτσα κούτσα παίρναγαν οι μέρες. μακαρι να γεννούσα σημερα, δεν θα τα αποχωριζομουνα.

τα ευχάριστα από εμας είναι ότι την άλλη βδομ μάλλον θα τα πάρουμε. ευχομαι να ειναι καλά τα μικρά μου, ταλαιπωρήθηκαν πολύ και δεν ξερω σε ποιον να ρίξω το φταιξιμο.

Viiv αχ τώρα θα είναι σκέτη απόλαυση τα μωράκια σου, ευτυχώς ξεπεράσατε την πρωτη περίοδο των νεογνών. γινεται να κάνουμε ανταλλαγή;; εγω βγαζω το γάλα με το θήλαστρο καθε τρεις ωρες και ξυπνάω και το βράδυ. πόσο μου κακοφαινεται δε λέγεται. φανταστειτε τι θα γίνει αμα ρθουν και τα μωρά..

Διαφημίσεις

Α, να αλλάξω πρέπει και το τικερακι. ξεφούσκωσε η κοιλια, καμία σχέση. Φωτεινούλα εσύ πώς είσαι;; η μικρούλα σου;; πόσες φορές ξυπνάει το βραδυ; την θηλάζεις;;

Κορίτσια επανέρχομαι. Της Πέμπτης το NST με έβαλε μέσα...ευτυχώς όμως μετά από 2 μέρες νοσηλείας στο αλεξάνδρα είμαι και πάλι εκτός. Δεν ήταν καλό, με την έννοια οτι δεν είχε καλή μεταβλητότητα. Ο γιατρός μου και εν όψη που θα έφευγε διακοπές ήθελε να το παρακολουθήσουμε. Οπότε κάναμε εισαγωγή. 2 NST την ημέρα, υπέρηχο, φούλ βιοχημικές και τελικά κάναμε και κορτιζόνη για παν ενδεχόμενο οπότε έπρεπε λόγω ζαχάρου να με παρακολουθήσουν και οι ενδοκρινολόγοι καθώς η κορτιζόνη ανεβάζει φουλ ζάχαρα. Ευτυχώς φανήκαν καλά τα πράγματα και βγήκα. Οι υπέρηχοι από ότι κατάλαβα είναι πολύ σχετικοί...την μια μέρα μου το έβγαλα 2450 και την άλλη 2150...ενώ 2200 έβγαινε την 1 του μηνός...και από ότι κατάλαβα παίζουν πάρα πολύ και από τις άλλες κοπέλες που μιλήσα στον θάλαμο...δηλαδή ο ίδιος γιατρός και το ίδιο μηχάνημα και κάθε μέρα έβγαινε και κάτι αλλο...έχει μια απόκλιση που στα γραμμάρια φαίνεται πολύ....τώρα το πλάνο είναι κάθε παρασκευή NST στις 26 υπέρηχο εκεί που είχα κάνει το ντόπλερ μιας και ο δικός μου θα λείπει, και ραντεβού με τον γιατρό στις 5 Σεπτέμβρη αν δεν έχουμε γεννήσει μέχρι τότε.....πλήρωσα 75 ευρώ για την νοσηλεία μου καθώς πήρα 2κλινο... η αντιμετώπιση ήταν εξαιρετική...η κοπέλα δίπλα μου άλλαξε από το ιασώ που είχε στο πρώτο παιδί και ήρθε αλεξάνδρας...μου είπε οτι τα κόστη είναι παλαβά στο ιδιωτικό...ειδικά άμα χρειαστεί θερμοκοιτίδα και επειδή έχει δίδυμα το προτίμησε....1600 το τρίκλινο...ενώ στο αλεξάνδρα είναι 45 ευρώ...το μονόκλινο στο αλεξάνδρα έχει 55 το βράδυ...δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως γεννάνε σε ιδιωτικά...

bA9gp3.png

Α, να αλλάξω πρέπει και το τικερακι. ξεφούσκωσε η κοιλια, καμία σχέση. Φωτεινούλα εσύ πώς είσαι;; η μικρούλα σου;; πόσες φορές ξυπνάει το βραδυ; την θηλάζεις;;

Αγάπη μου να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου!Ευχομαι να είστε όλοι μαζί σπίτι το συντομότερο; Πώς έγινε τόσο ξαφνικά η γέννα; Ο άντρας σου είναι με τα μικρά στην Αθήνα; Συγχαρητήρια που έχεις υπομονή και αντλεις. Είναι μεγάλο δώρο για τα προωρούλια. Το γάλα το στέλνεις όλο; Κάνεις και τράπεζα για όταν έρθουν σπίτι;

Εμείς όλα καλά. Θηλάζουμε και μεγαλώνουμε. Ξυπνάει 1-2 φορές το βράδυ ανάλογα με τη μέρα αλλά τα πάμε καλύτερα απ ότι περίμενα. Να μη μας ματιάσω αλλά κοιμόμαστε λίγο και το μεσημέρι και ένα τετράωρο στάνταρ το βράδυ. Βέβαια κάποιες φορές νιώθω μία εξάντληση και μου λείπει ύπνος αλλά το παλεύουμε!

Περιμένουμε νέα σου όποτε μπορείς.

Οι υπόλοιπες κοπέλες τι κάνετε;

zadige τουλάχιστον κοντεύεις 36. Ο γιατρός σου που θα λείπει έχει κάποιον συνεργάτη που θα σε ξεγεννήσει αν συμβεί κάτι μέχρι να έρθει;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Αγάπη μου να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου!Ευχομαι να είστε όλοι μαζί σπίτι το συντομότερο; Πώς έγινε τόσο ξαφνικά η γέννα; Ο άντρας σου είναι με τα μικρά στην Αθήνα; Συγχαρητήρια που έχεις υπομονή και αντλεις. Είναι μεγάλο δώρο για τα προωρούλια. Το γάλα το στέλνεις όλο; Κάνεις και τράπεζα για όταν έρθουν σπίτι;

Εμείς όλα καλά. Θηλάζουμε και μεγαλώνουμε. Ξυπνάει 1-2 φορές το βράδυ ανάλογα με τη μέρα αλλά τα πάμε καλύτερα απ ότι περίμενα. Να μη μας ματιάσω αλλά κοιμόμαστε λίγο και το μεσημέρι και ένα τετράωρο στάνταρ το βράδυ. Βέβαια κάποιες φορές νιώθω μία εξάντληση και μου λείπει ύπνος αλλά το παλεύουμε!

Περιμένουμε νέα σου όποτε μπορείς.

Οι υπόλοιπες κοπέλες τι κάνετε;

zadige τουλάχιστον κοντεύεις 36. Ο γιατρός σου που θα λείπει έχει κάποιον συνεργάτη που θα σε ξεγεννήσει αν συμβεί κάτι μέχρι να έρθει;

Εχτές είχα έντονη κινητικότητα και πόνους χαμηλά, νομίζω οτι κατέβηκε η κοιλιά και ίσως το παιδί εμπεδώθηκε...θα δείξει...έφαγα κάτι burger και έσκισα το ζάχαρο...αλλά είχα λυσσάξει...αντικαταστάτης δεν υπάρχει, αν και εφόσον προκύψει θα μας πει γιατί από τώρα μέχρι τις 5 Σεπτ. που γυρίζει δεν μπόρεί να ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιός δεν θα λείπει....

bA9gp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για τη βάφτιση των ζουζουνιών μας! Μικρή (λέμε τώρα) αλλαγή, θα γίνει τέλος Σεπτέμβρη, οπότε θα σας πω τότε λεπτομέρειες. Όλα (σχεδόν) έτοιμα κατά τ άλλα..!

Τα παιδάκια μου και θηλάζουν κ τρώνε τα αλεσμένα τους με όρεξη, για την ώρα όλα καλά! Ευτυχώς που ειναι καλοκαίρι κ τα γδύνω τελείως για να τα ταΐσω, γτ πασαλειβόμαστε όλοι!!

Ριτάκι με το καλό να τα πάρεις σπίτι σου! Σε θαυμάζω που αντλείς κ θα τους το κάνεις δώρο! Βρε συ, μήπως έφευγε σε άδεια ο γιατρός του νοσοκομείου κ γι'αυτό έσπευσε;; Τέλοσπάντων ό,τι έγινε έγινε, εγώ για τις δικές μας περιπέτειες είπα γ@μώτο γεννήθηκαν, άρχισαν τα βάσανά τους... Μόνο να τα φροντίζω κ να τα παρηγορώ μπορώ... Τώρα που θα τα πάρεις στα χέρια σου ζέστανέ τα με πολλές αγκαλιές κ όσο πιο άμεση ανταπόκριση στο κλάμα τους. Σε χρειάζονται σε μεγαλύτερη ποσότητα, λόγω του αποχωρισμού. Χαχα ξέρεις ότι λαχταρώ νεογνά γι αυτό με βάζεις σε πειρασμό :)

Φωτεινή ποιος σε πιάνει, σαραντισμένη, καλοκαίρι, φίλοι!!! Και με το θηλασμό πας όπου θες -όποτε θες -όσο θες!!

Μαράκι του χρόνου που θα μοιραστείτε την κατασκήνωση με το μικρό θα είναι ακόμα πιο ωραία!

Zadige εύχομαι να πάνε όλα καλά, είναι δεν είναι ο γιατρός σου! Ό,τι αποφασίσει το μπεμπάκι :) Για τους υπέρηχους άστα, εμένα μου τα μέτρησαν 2800 μια εβδομάδα πριν τη γέννα κ μου βγήκαν 500gr κάτω (βέβαια στα δύο πιο δύσκολες οι μετρήσεις).

Τώρα ο ένας δικός μου θέλει να σταθεί όρθιος και τα καταφέρνει αλλά είναι όλο γκρίνια από την προσπάθεια κ το νέο στάδιο ανάπτυξης! Όσο το πάνε εναλλάξ την παλεύω...

Φιλιά σε όλες!

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα!!

Γυρίσαμε από διακοπούλες ξεκούραστοι και φαγωμένοι! Το ζάχαρο αν και έφαγα αρκετά παραπάνω μάλλον με το καθημερινό περπάτημα ως την παραλία και το ανεβοκατέβασμα στις σκάλες (μέναμε 1ο όροφο χωρίς ασανσέρ) δεν ανέβηκε καθόλου, το πρωινό έπεσε κιόλας! Μπανάκι δεν έκανα τελικά γιατί η θάλασσα δεν ήταν και τόσο καθαρή με τον κωλόκαιρο που έκανε, μάλιστα την 1η μέρα που φτάσαμε έβρεχε σχεδόν όλη μέρα. :rolleyes: Τις επόμενες μέρες θα μπορούσαμε να πάμε σε άλλη παραλία πιο καθαρή αλλά είχε μόνο βιοχημικές τουαλέτες και δεν έπαιζε να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο εκεί. Μιλάμε η συχνοουρία έχει περάσει σε άλλη φάση πλέον! Αλλά ευχαριστήθηκα ξάπλα στην παραλία. Δεν μου έλειψε αφού βουτιά χωρίς μακροβούτι δεν λέει και πολλά, χεχε!

Τώρα που γυρίσαμε έχουμε πέσει με τα μούτρα στην προετοιμασία του δωματίου. Την άλλη εβδομάδα μπαίνω στο μήνα μου και περπατάω πλέον επισήμως ως πάπια! :mrgreen: Ο μικρός είναι πολύ κινητικός και το ευχαριστιέμαι, του μιλάω εγώ με κλωτσάει αυτό και τούμπαλιν, έχουμε την επικοινωνία μας ρε παιδί μου! :lol: Έχω κάποιες συσπασούλες οι οποίες είναι ανώδυνες, οπότε φαντάζομαι πως είναι η προετοιμασία της μήτρας. Με έχει πιάσει ένας νευρόπονος στη λεκάνη και με ταλαιπωρεί όταν περπατάω λίγο παραπάνω. Την Τρίτη έχουμε γιατρούλη και ανυπομονώ να δούμε το γιοκαρίνι μας!

Εσείς τι κάνετε?? Τα νέα σας!

Να'μαι και εγω!!!!! Αντε Μαρακιζ και εσυ στην τελική ευθεία μπηκες!!!!!!

Τι κανουν τα υπόλοιπα κοριτσακια? Ριτακι πως πανε τα ζουζουνια σου??

Εγω κοριτσια αρχιζω και νιωθω δυσφορία!!! Πρίζονται αρκετα τα δαχτυλα ποδιων και χεριων και την κοιλιά μου την αισθάνομαι εντελως τεντωμένη και ωρες ωρες ποναει λες και μου την μελάνιασαν!! Στα κιλα είμαι περίπου στα 8,5........ Να δουμε που θα φτάσουμε!!! Ο μικρούλης μου υπερδραστηριος!!!! χαχαχαχα!!!!Ειδικά το βράδυ οταν η μανουλα προσπαθει να κοιμηθει!!! Πφφ..... 7 εβδομαδες ακριβως αν φτασουμε μεχρι τέλους!!!! Νομίζω ότι στο τέλος δεν περνάει ο καιρόςς!!!!!

Φιλάκιααααα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Ναμαι και εγώ! Πρόλαβα και σας διάβασα, πριν αρχίσουν και κλαίνε τα μικρά! ναι τα πήραμε την Πέμπτη. Την Τεταρτη πήγαμε στο Πάιδων και την Πέμπτη πήραμε εξιτηριο. ο ένας ήταν πριν 2 μερες 2500 και ο άλλος 2320. Viiv σε σκεφτόμουν. και εσενα ήταν τόσο μικροσκοπικα, αδυνατα και ευαίσθητα; εμενα δεν τρωνε. με το ζόρι τα ταιζω και πάλι δεν τρωνε όλο το γευμα τους. θελει πολλή υπομονη΄και ειδικα όταν είναι ξημέρωμα, το ματι με το ζόρι μενει ανοικτό.

Zadige πάλι καλά που εσυ πήρες εξιτήριο. εγω διατηρω μια αμφιβολία για το αν πραγματι γεννησα στην ώρα μου. τωρα πώς είσαι;; πονάς;; σου είπαν να ξαπλώνεις;; γενικα προσπάθησε να μην κουραζεσαι καθολου. μακαρι και εγω να ήμουν πιο προσεκτική.

Marakiz ευτυχώς εσυ τωρα προς το τέλος της κύησης μπόρεσες να αποζημιωθεις για τους πρώτους μήνες που ήσουν ξάπλα. εμεις πάλι καλοκαιρι δεν καταλάβαμε ούτε για αστείο.

Marakiinlove εσύ πώς τα πας;; προσαρμόστηκες στο νέο σου σπίτι;; περασε βεβαια καιρός, αλλά όπως και να το κάνεις είναι μια μεγαλη αλλαγή.

Viiv τωρα πόσα κιλά είναι τα μωράκια σου;; εμενα να δουμε πότε θα γίνουν ανθρωποι. έχουν πάντως πολλή πλάκα και δεν μοιάζουν καθόλου, μα καθόλου, σαν και τα δικά σου.

Ναμαι και εγώ! Πρόλαβα και σας διάβασα, πριν αρχίσουν και κλαίνε τα μικρά! ναι τα πήραμε την Πέμπτη. Την Τεταρτη πήγαμε στο Πάιδων και την Πέμπτη πήραμε εξιτηριο. ο ένας ήταν πριν 2 μερες 2500 και ο άλλος 2320. Viiv σε σκεφτόμουν. και εσενα ήταν τόσο μικροσκοπικα, αδυνατα και ευαίσθητα; εμενα δεν τρωνε. με το ζόρι τα ταιζω και πάλι δεν τρωνε όλο το γευμα τους. θελει πολλή υπομονη΄και ειδικα όταν είναι ξημέρωμα, το ματι με το ζόρι μενει ανοικτό.

Zadige πάλι καλά που εσυ πήρες εξιτήριο. εγω διατηρω μια αμφιβολία για το αν πραγματι γεννησα στην ώρα μου. τωρα πώς είσαι;; πονάς;; σου είπαν να ξαπλώνεις;; γενικα προσπάθησε να μην κουραζεσαι καθολου. μακαρι και εγω να ήμουν πιο προσεκτική.

Marakiz ευτυχώς εσυ τωρα προς το τέλος της κύησης μπόρεσες να αποζημιωθεις για τους πρώτους μήνες που ήσουν ξάπλα. εμεις πάλι καλοκαιρι δεν καταλάβαμε ούτε για αστείο.

Marakiinlove εσύ πώς τα πας;; προσαρμόστηκες στο νέο σου σπίτι;; περασε βεβαια καιρός, αλλά όπως και να το κάνεις είναι μια μεγαλη αλλαγή.

Viiv τωρα πόσα κιλά είναι τα μωράκια σου;; εμενα να δουμε πότε θα γίνουν ανθρωποι. έχουν πάντως πολλή πλάκα και δεν μοιάζουν καθόλου, μα καθόλου, σαν και τα δικά σου.

Ριτάκι όμορφο!!!Πόσο χαίρομαι που ενώθηκε η οικογένεια!!!! Για πες μας, πως είναι τα διδυμακια?? κλαινε τις ιδιες ωρες??? κοιμούνται σε ξεχωριστες κουνιες?? Πως τα αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα???? Περίεργη που είμαι εεε??? Να τα βάζεις πάνω σου, δερμα δερμα γιατι σε αποχωρίστηκαν απότομα!!!! 5 παιδιά εε???? ΟΥΑΟΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!! από 2 παιδια να κάνει το καθένα θα εχεις 10 εγγονια!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!! Στο σπίτι με το σκυλάκι πως είστε??? έχει χώρο???

Και μετα το ταλέντο μου στις ερωτησεις να σου πω και για εμένα! χαχαχα!! εχω προσαρμοτει αρκετα! απλα αν και εμενα παλια στην εδεσσα, πλεον εχουν μετακομισει και όλες μου οι φίλες και έτσι ειναι λόγο βαρετα!!! πφφφφ!!! Το σπίτι μου αρεσει πολύ!! Περιμένω να γεμίσει με φωνουλες!!! χαχχαχαχαχαχα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Ρίτα χαίρομαι που τέλειωσε αίσια αυτή η περιπέτεια! Σου εύχομαι δύναμη κούκλα μου κ να τα ευχαριστιέσαι όσο μπορείς, για να αντλείς δύναμη από τη χαρά! Μην τα φοβάσαι, κ σε αυτά τα κιλά είναι εξίσου ανθεκτικά όπως τα μωρά γενικά- άσε που οι δικοί σου είναι κ πρωταθλητές, γεννημένοι έτοιμοι ήδη από την 34η!!! Τα δικά μου ήταν πιο μικρά όταν τα πήρα σπίτι, ένα μήνα κάνανε να πάρουν το βάρος γέννησης. Ο ένας με ίκτερο να τρώει δυο γουλιές κ να κοιμάται κ ο άλλος, μετά το νοσοκομείο, να πιάνει θηλή μετά από κανά μισάωρο παίδεμα.... Όνειρο (εννοείται ότι όνειρο κανονικό είδα μετά το δίμηνο-τρίμηνο που άρχισαν να κοιμούνται κανά δίωρο συνεχόμενο).

Όντως θέλει υπομονή, ωστόσο γίνεται και θα περάσει κι αυτό: τα δικά μου σήμερα πλησιάζουν τα επτά κιλά- είναι στη μέση στις καμπύλες χωρίς πλέον να χρειάζονται διόρθωση ηλικίας. Θα σε βοηθήσει η εμπειρία σου κ η αγάπη σου (και τα ίδια τα μωρά, θα δεις!) Μια χαρά θα τα καταφέρετε!

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

Ρίτα μου καλώς ήρθαν τα μωράκια σπίτι!Πώς τα πάτε; Φαντάζομαι θα είστε όλο αγκαλιές. Θηλάζεις; Πώς τα καταφέρνεις με δύο; ¨ωρες ώρες το σκέφτομαι και πραγματικά θαυμάζω τις διδυμομανούλες!

marakiinlove κοντεύεις κι εσύ. σε λίγο καιρό δεν θα βαριέσαι καθόλου που θα έρθει το μπεμπέ σου!

marakiz και zadige με το καλό και με ένα πόνο! Περιμένουμε νέα και φυσικά ενημέρωση για το πότε γεννήσατε.

Εμείς στην όμορφη Νάξο καλά! έχω κάνει και 3 μπάνια σας το είπα; πήγα και σε έναν γυναικολόγο εδώ και με βρήκε μια χαρα. η μήτρα έχει επιστρέψει στο αρχικό της μέγεθος σχεδόν. Από κιλά είμαι 1 παραπάνω από όταν έμεινα έγκυος αν και τρώω πολύ περισσότερο λόγω θηλασμού. Επίσης με επισκέψεις κλπ έχουμε τσακίσει τα γλυκά!θα γίνω φαλαινίτσα μετά την εγκυμοσύνη!

Θα χειμωνιάσει και θα μαζευτούμε!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κορίτσια τι κάνετε; τελευταίο μπάνιο σήμερα (μάλλον) και πίσω στην αθήνα.. ευτυχώς το NST της παρασκευής ήταν καλό. Έχω βαρεθεί να κάνω NST σε αυτή την κύηση... περπάτημα γενικά δεν έχω κάνει και φοβάμαι οτι ο τοκετός θα είναι πιο δύσκολος...την πέμπτη έχω υπέρηχο και θα τον ρωτήσω για την εμπέδωση..κάτι θα βλέπει κι αυτός φαντάζομαι.. οι περισσότερες κοπέλες πάντως στα NST είναι στην 39 και δεν νοιώθουν τίποτα...μου θυμίζει την πρώτη μου κύηση...τώρα από πόνους μια χαρά...δεν έχω παράπονο.. από κιλά τσίμπησα ένα στο ξαφνικό είμαι στα 58 τώρα, δεν ξέρω αν είναι λόγω διακοπών ή τσίμπησε το παιδί...η αλήθεια είναι οτι μου έβγαινε πολύ χαμηλό τελευταία φορά, αν και η γιατρός μου ειπε οτι είναι σούπερ. Το έβγαζε 2150 στις 12 Αυγούστου...

Το τι είδα στο αλεξάνδρα και άκουσα δεν περιγράφεται...ρίτα είχα δίπλα έγκυο που της τα πήραν στην 36 ακριβώς γιατί είχαν ασυμμετρία..η μια βγήκε 2600 κσι η άλλη 2000, αυτή που ήταν 2000 θα την κρατάγαν λίγο μέσα...ήταν και μια με δίδυμα που είχε σκάσει στην 25 με αιμοραγία και περίμενε για υπέρηχο...ήταν χάλια καθώς έλεγε οτι είχε χάσει παιδί στην 20 λόγω τραχήλου...τώρα ήταν στο 2χλ με περίδεση...δεν ξέρω τι έγινε αλλά στεναχωρέθηκα..βέβαια να πω και το άλλο ήταν παχύσαρκη...

bA9gp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Που είστε καλέ οι ετοομογεννες??? Οι υπόλοιπες?? Κορίτσια εγώ χθες είχα την πρώτη μου τούμπα!! Κατεβαινα σκάλες κ γλιστρησα!!! Ευτυχώς έπεσα κάπως καθιστά κ σακατεψα λίγο την μία ωμοπλάτη!!! Αλλά δεν τρανταχτηκα!! Το μικρό κουνιεται κανονικά αλλά πήρα μία τρομάρα!!! Επιπλέον έχω κορίτσια περίεργα κολπικά υγρά!!! Λίγο κιτρινίζουν στο σερβιετακι κ χθες που σκουπιστηκα ήταν λευκό πηχτό σαν ζελέ!! Σας έχει τύχει??? Έχω ένα προαίσθημα ότι θα γεννησω νωρίτερα!!! Πφφφ!!! Την τρίτη έχω γιατρό!! Κανονησα κ να βρεθώ με μία μαία του νοσοκομείου για να μου εξηγήσει τη διαδικασία του τοκετού το πριν κ το μετά!!!!

Άντε περιμενω νεακια σας!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Που είστε καλέ οι ετοομογεννες??? Οι υπόλοιπες?? Κορίτσια εγώ χθες είχα την πρώτη μου τούμπα!! Κατεβαινα σκάλες κ γλιστρησα!!! Ευτυχώς έπεσα κάπως καθιστά κ σακατεψα λίγο την μία ωμοπλάτη!!! Αλλά δεν τρανταχτηκα!! Το μικρό κουνιεται κανονικά αλλά πήρα μία τρομάρα!!! Επιπλέον έχω κορίτσια περίεργα κολπικά υγρά!!! Λίγο κιτρινίζουν στο σερβιετακι κ χθες που σκουπιστηκα ήταν λευκό πηχτό σαν ζελέ!! Σας έχει τύχει??? Έχω ένα προαίσθημα ότι θα γεννησω νωρίτερα!!! Πφφφ!!! Την τρίτη έχω γιατρό!! Κανονησα κ να βρεθώ με μία μαία του νοσοκομείου για να μου εξηγήσει τη διαδικασία του τοκετού το πριν κ το μετά!!!!

Άντε περιμενω νεακια σας!!!

Μαράκι από υγρά άλλο τίποτα...θυμάμαι στις αρχές Ιουλίου που ήμουν γύρω στην 30 σηκώθηκα από την καρέκλα στο γραφείο και είχα αφήσει στάμπα...το βρακι δε σαν κατουρημένο....πήγα άμεσα νοσοκομείο και ευτυχώς όλα ΟΚ. Ο γιατρός είπε οτι μπορεί να είχα απώλεια ούρων χωρίς να το καταλάβω...τώρα για τα άσπρα τα βρίσκω τελευταία στο εσώρουχο...δηλαδή τις εβδομάδες μετά την 35...και χρωματισμένα τύπου κτίρινα-πρασινοπά...έχω δει καμια δυο φορές στην τουαλέτα όταν πάω να τραβήξω το καζανάκι στο μέρος του άσπρου της λεκάνης..σαν να πέφτουν από την περιοχή πριν ουρήσω...όχι όμως στο εσώρουχο...φοβάμαι μήπως από την θάλασσα και τα μπάνια τσιμπήσαμε τίποτα..πάντως τα υγρά αυτά θυμάμαι να τα είχα και πριν γεννήσω το πρώτο παιδί...σχετικά κοντά στον τοκετό...εσύ πόσο είσαι τώρα;

bA9gp3.png

Μαράκι από υγρά άλλο τίποτα...θυμάμαι στις αρχές Ιουλίου που ήμουν γύρω στην 30 σηκώθηκα από την καρέκλα στο γραφείο και είχα αφήσει στάμπα...το βρακι δε σαν κατουρημένο....πήγα άμεσα νοσοκομείο και ευτυχώς όλα ΟΚ. Ο γιατρός είπε οτι μπορεί να είχα απώλεια ούρων χωρίς να το καταλάβω...τώρα για τα άσπρα τα βρίσκω τελευταία στο εσώρουχο...δηλαδή τις εβδομάδες μετά την 35...και χρωματισμένα τύπου κτίρινα-πρασινοπά...έχω δει καμια δυο φορές στην τουαλέτα όταν πάω να τραβήξω το καζανάκι στο μέρος του άσπρου της λεκάνης..σαν να πέφτουν από την περιοχή πριν ουρήσω...όχι όμως στο εσώρουχο...φοβάμαι μήπως από την θάλασσα και τα μπάνια τσιμπήσαμε τίποτα..πάντως τα υγρά αυτά θυμάμαι να τα είχα και πριν γεννήσω το πρώτο παιδί...σχετικά κοντά στον τοκετό...εσύ πόσο είσαι τώρα;

Και εγω με λίγα που έψαξα zadige μου λέει ότι σαν ζελέ εμφανίζονται πριν τον τοκετό όταν αρχίζει να διαστέλεται ο τραχηλος!!! Αγχώθηκα λιγάκι!! Βέβαια δεν νιώθω καθόλου συσπάσεις!!! Το Σάββατο μπαίνω στην 34η γιάυτο φοβάμαι τόσο!! Σκέφτομαι αν ξαναδω πριν την Τρίτη τέτοια υγρά που έχω γιατρο να πάω στο νοσοκομείο!!! Απλα δεν θέλω να πάω χωρις να υπάρχει λόγος γτ το ψάχνουν πολύ και σίγουρα θα με κρατησουν για όλες τις εξετασεις!!!!! πφφφ!! Εσύ πως τα πας??? Άντε τπτ δεν σου εμεινε!!!! :) :)

OFubp3.png

TyB7p3.png

Και εγω με λίγα που έψαξα zadige μου λέει ότι σαν ζελέ εμφανίζονται πριν τον τοκετό όταν αρχίζει να διαστέλεται ο τραχηλος!!! Αγχώθηκα λιγάκι!! Βέβαια δεν νιώθω καθόλου συσπάσεις!!! Το Σάββατο μπαίνω στην 34η γιάυτο φοβάμαι τόσο!! Σκέφτομαι αν ξαναδω πριν την Τρίτη τέτοια υγρά που έχω γιατρο να πάω στο νοσοκομείο!!! Απλα δεν θέλω να πάω χωρις να υπάρχει λόγος γτ το ψάχνουν πολύ και σίγουρα θα με κρατησουν για όλες τις εξετασεις!!!!! πφφφ!! Εσύ πως τα πας??? Άντε τπτ δεν σου εμεινε!!!! :) :)

Κάπου εκεί άρχισα και εγώ τα πέρα δώθε στο νοσοκομείο....στην 35 νοσηλεύτηκα κιόλας 2 μέρες, κάναμε και κορτιζόνη....ο μικρός εχτές στον υπέρηχο βγήκε 2940, εγώ πάλι είμαι στα 4.5 κιλά...χαχα....δηλαδή μόλις γεννήσω θα είμαι πιο αδύνατη και από πριν... όλα καλά τα βρήκε μόνο που στεναχωρήθηκα γιατί έχει γυρίσει ανάσκελα...το κεφάλι είναι κάτω αλλά γύρισε ο άτιμος και το κατάλαβα οτι έγινε τώρα τις τελευταίες 2 μέρες από τα χτυπήματα, είδαμε και την μουρίτσα του..ελπίζω να γυρίσει..ο γιατρός μου είπε οτι δεν δίνει πιθανότητες να γεννήσω άμεσα...αλλά είπε όλα ειναι σχετικά στον ένατο..για να δούμε...θα με προλάβει ο γιατρός μου; 10 μέρες μείναν μέχρι να γυρίσει.....βέβαια να πω και την αλήθεια μου, από τότε που γύρισε το παιδί ανάσκελα συσπάσεις δεν έχω...αλλά ειναι κακή μαιευτική στάση και ελπίζω να αλλάξει

bA9gp3.png

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!

Εμείς είχαμε υπέρηχο την Τρίτη και όλα ήταν μια χαρά, πάλι δεν μου είπε κάτι για NST. Μετρηθήκαμε 3 κιλά και μας είπε πως έχει πάρει την τέλεια θέση αλλά είναι ψηλά, δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Την κοιλίτσα τη βλέπω πάντως, έχει κατέβει. Τράχηλο δεν μου κοίταξε για να μην τον ερεθίσει, εμπειρικά το κόβει για αρχές Σεπτέμβρη αλλά θα μου πει σίγουρα την Τρίτη που ξαναέχω ραντεβού και θα μου κοιτάξει και τον τράχηλο αυτή τη φορά.

Από συσπάσεις έχω καθημερινά, ανώδυνες κυρίως και περισσότερο το βράδυ. Χθες βράδυ ειδικά είχα πολλές και πονούσα λιγάκι. Κάνω βέβαια δουλίτσες μέσα στην ημέρα οπότε θα παίζουν κι αυτές το ρόλο τους. Όταν χρησιμοποιώ τις αναπνοές που κάναμε στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, ηρεμούν κατά πολύ.

Υγρά έχω και εγώ αρκετά, αλλά διάφανα. Σήμερα έκανα τις τελευταίες εξετάσεις αίματος και ούρων και πήρα και αρνητικά αποτελέσματα για κολπική καλλιέργεια που έκανα για στεπτόκοκκο, είθισται να γίνεται στο τέλος. Την προγεστερόνη τη σταμάτησα επιτέλους και μπορούμε να κάνουμε και σεξ αλλά θέλω να περιμένω λίγο.

Από δωμάτιο είμαστε οριακά έτοιμοι, το σκ θα είναι όλα τακτοποιημένα. Το μόνο που μένει είναι τα στρώματα για λίκνο και πορτ μπεμπέ. Το ξέρατε εσείς πως οι εταιρείες στρωμάτων κλείνουν για τρεις ολόκληρες εβδομάδες τον Αύγουστο? :evil: Τη Δευτέρα θα παραγγείλω κατευθείαν από το εργοστάσιο, θα κάνουν και 2-3 μέρες να έρθει η παραγγελία, ε, μη σκάσει μύτη ο μπέμπης και δεν έχουμε που να τον κοιμίσουμε! :mrgreen: Εντάξει, είναι και οι μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο οπότε προλαβαίνουμε! :lol::lol: Έχω βρει βέβαια από που να πάρουμε ένα υποδεέστερο στρώμα σε περίπτωση ανάγκης.

Έχω πάρει και δυο βιβλία, ένα περί θηλασμού κι ένα περί φροντίδας του μωρού και με τις δουλειές δεν έχω προλάβει να κάτσω με την ησυχία μου να διαβάσω. Φωτεινούλα σε θυμάμαι που δεν κρατιόσουν κι εγώ θέλω λίγο χρόνο ακόμα χαχα!

Από κιλά είμαι στα 12,5 και θεωρώ πως είναι καλά, οι άλλοι βασικά μου λένε συνέχεια πως είμαι μια σκέτη κοιλιά. zadige 4.5 κιλα κορίτσι μου, ΠΩΣ τα κατάφερες χαχαχα! Τα υγρά να τα κοίταζες θα έλεγα καλού κακού εφόσον είναι έγχρωμα. Μαράκιιιιι προσοχή κοριτσάκι μου με τις τούμπες!

Άντε κορίτσια, τελική ευθεία!!

Δημητρούλα πως πας? Ρίτα τα διδυμάκια??

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!

Εμείς είχαμε υπέρηχο την Τρίτη και όλα ήταν μια χαρά, πάλι δεν μου είπε κάτι για NST. Μετρηθήκαμε 3 κιλά και μας είπε πως έχει πάρει την τέλεια θέση αλλά είναι ψηλά, δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Την κοιλίτσα τη βλέπω πάντως, έχει κατέβει. Τράχηλο δεν μου κοίταξε για να μην τον ερεθίσει, εμπειρικά το κόβει για αρχές Σεπτέμβρη αλλά θα μου πει σίγουρα την Τρίτη που ξαναέχω ραντεβού και θα μου κοιτάξει και τον τράχηλο αυτή τη φορά.

Από συσπάσεις έχω καθημερινά, ανώδυνες κυρίως και περισσότερο το βράδυ. Χθες βράδυ ειδικά είχα πολλές και πονούσα λιγάκι. Κάνω βέβαια δουλίτσες μέσα στην ημέρα οπότε θα παίζουν κι αυτές το ρόλο τους. Όταν χρησιμοποιώ τις αναπνοές που κάναμε στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, ηρεμούν κατά πολύ.

Υγρά έχω και εγώ αρκετά, αλλά διάφανα. Σήμερα έκανα τις τελευταίες εξετάσεις αίματος και ούρων και πήρα και αρνητικά αποτελέσματα για κολπική καλλιέργεια που έκανα για στεπτόκοκκο, είθισται να γίνεται στο τέλος. Την προγεστερόνη τη σταμάτησα επιτέλους και μπορούμε να κάνουμε και σεξ αλλά θέλω να περιμένω λίγο.

Από δωμάτιο είμαστε οριακά έτοιμοι, το σκ θα είναι όλα τακτοποιημένα. Το μόνο που μένει είναι τα στρώματα για λίκνο και πορτ μπεμπέ. Το ξέρατε εσείς πως οι εταιρείες στρωμάτων κλείνουν για τρεις ολόκληρες εβδομάδες τον Αύγουστο? :evil: Τη Δευτέρα θα παραγγείλω κατευθείαν από το εργοστάσιο, θα κάνουν και 2-3 μέρες να έρθει η παραγγελία, ε, μη σκάσει μύτη ο μπέμπης και δεν έχουμε που να τον κοιμίσουμε! :mrgreen: Εντάξει, είναι και οι μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο οπότε προλαβαίνουμε! :lol::lol: Έχω βρει βέβαια από που να πάρουμε ένα υποδεέστερο στρώμα σε περίπτωση ανάγκης.

Έχω πάρει και δυο βιβλία, ένα περί θηλασμού κι ένα περί φροντίδας του μωρού και με τις δουλειές δεν έχω προλάβει να κάτσω με την ησυχία μου να διαβάσω. Φωτεινούλα σε θυμάμαι που δεν κρατιόσουν κι εγώ θέλω λίγο χρόνο ακόμα χαχα!

Από κιλά είμαι στα 12,5 και θεωρώ πως είναι καλά, οι άλλοι βασικά μου λένε συνέχεια πως είμαι μια σκέτη κοιλιά. zadige 4.5 κιλα κορίτσι μου, ΠΩΣ τα κατάφερες χαχαχα! Τα υγρά να τα κοίταζες θα έλεγα καλού κακού εφόσον είναι έγχρωμα. Μαράκιιιιι προσοχή κοριτσάκι μου με τις τούμπες!

Άντε κορίτσια, τελική ευθεία!!

Δημητρούλα πως πας? Ρίτα τα διδυμάκια??[/quote

Με το καλό κούκλα...εγώ πάλι την άλλη παρασκευή για NST και τον γιατρό θα τον δώ Δευτέρα 5 Σεπτ. Δεδομένου οτι Δευτέρες και Τετάρτες έχει ιατρείο με βλέπω να με βάζει Τρίτη η Πέμπτη με καμιά πρόκληση...είναι να μου βάλει κανά χέρι...το μωρό αν και νόμιζα οτι έχει κατέβει στον υπέρηχο μου είπε οτι είναι τόσο κάτω όσο πρέπει για την εβδομάδα μου. Με βάση τις πιθανότητες δεν το βλέπει να γεννάω άμεσα...άλλλωστε έχουμε ακόμα μέχρι να γυρίσει ο γιατρός μου...άλλωστε δεν θα ήθελα να γεννήσω πριν κλείσω την 39. Μαρακίζ τα 4.5 κιλά τα πήρα προσέχοντας γενικά αλλά δεν μπορώ να πω οτι πείνασα όπως στο πρώτο παιδί που πήρα 9. Τα 12.5 μου φαίνονται πολλά πάντως δεδομένο οτι ακολούθησες διατροφή...με θυροειδή δεν θυμάμαι τελικά τι έκανες; Είχα μακρά συζήτηση με την ενδοκρινολόγο γιατί με έχει πολύ χαμηλά στην TSH και πιστεύω οτι κι αυτό έχει παίξει το ρόλο του για τα λίγα κιλά...στο αλεξάνδρα μου είπαν οτι στο τρίτο τρίμηνο κάτω από 3 είναι ΟΚ και απόρρησαν που η δική μου μου αύξησε την δόση ενώ ήμουν μόλις στο 1.50...η δική μου πάλι λέει οτι μελέτες έχουν δείξει οτι όσο πιο χαμηλό είναι τόσο επηρεάζει το IQ του παιδιού και την νοημοσύνη του θετικά και οτι εκείνη προτιμά να είναι χαμηλά και να μην το κυνηγάει..γιατί πχ είχε κοπέλα που της πήγε από 0.50 σε 3.50 σε ένα μήνα...με την D που την έκανα μόνη μου σαν εξέταση εν όψη θηλασμού έχω σχετική έλειψη και μου έγραψε συμπλήρωμα..τελικά νομίζω όλοι λίγο ή πολύ έχουμε...μαρακίζ για τον θηλασμό φτάνει η θέληση και η σωστή υποστήριξη από επαγγελματίες που γνωρίζουν...αν θέλεις την ταπεινή μου άποψη ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ξένο γάλα...αυτό είναι το κλειδί για να επιτυχεις θηλασμό...με όσο πόνο και κόπο μπορεί αυτό να γίνει....ενδεχομένως να σου είναι και εύκολο....η κοπέλα που νοσηλευτηκε δίπλα μου παρόλο που δεν είχε βοήθεια τα κατάφερε επειδή είχε θέληση και το μωρό της μπήκε στο στήθος στον 4 μήνα (έως τότε έκανε αντλήσεις) και θήλασε επιτυχώς 2.5 χρόνια...κάτι που φυσικά εγώ δεν θα έκανα αλλά respect. Εμένα πάντως η στάση με έχει σκάσει...και με έχει αγχώσει...πάνω που πριν 10 μέρες ήμουν ΟΚ τώρα το παιδί έχει γυρίσει και γενικά το ασθάνομαι συνέχεια να γυρίζει..μα που τον βρίσκει τον χώρο; μην μας κάνει καμιά στραβή τελευταία στιγμή...

bA9gp3.png

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!!

Κοντεύουμε σιγα σιγά!!! Εγώ θα είμαι η τελευταία!!!Αν όλα εξελιχθουν όπως πρέπει!!!

Εγω από κιλά είμαι στα 8,5.... Εγινα 66 κιλα!!! Σοκ!! Βέβαια δενέχω πουθενα αλλου πέραν της κοιλιάς μου.... Την οποία δεν την λέω και τεράστια!!! Για να δούμε τι θα μας μείνει!!! Πιστεύω ότι κανα 2 ακόμα κιλά θα τα βάλω!!!

Zadige, αυτο με τον θυροειδή όλους τους μήνες με προβληματίζει πάρα πολύ! Εμένα όλοι οι γιατροι που πέρασα και η τωρινη στο νοσοκομειο το 2,4 που είχα το θεωρουν πολύ καλό και ούτε κουβεντα να τον ξαναδώ! Βέβαια ίσως οφειλεται στο ότι δεν εχω γενικό προβλημα θυροειδή! Σίγουρα ο γιατρός σου ξερει την περίπτωση σου αλλά είμαι της γνώμης να μην πειράζουμε ότι δεν μας ενοχλεί! Μπορεί όντως να αυξάνει το IQ αλλα η εξυπνάδα του παιδιού οφείλεται και στο πως θα μεγαλώσει και τα ερεθίσματα που εχει! Δεν θα πείραζα σε καμια περίπτωση τον θυροειδή μου αν δεν υπήρχε λόγος!!!

Στα κιλακια μια χαρα εισαι! Από ότι καταλαβαίνω έτσι είναι το σουλουπι σου αδύνατο, οπότε δεν βάζεις και ευκολα κιλάκια!!!

Αχ κορίτσια εγω τ'ωρα βιώνω την φάση της προσμονης και του αγχους με το μικρό στο σπίτι! Αρχές του μήνα έχω ραντεβού με μια μαία από το νοσοκομείο η οποία θα μου εξηγησει τη διαδιασια του τοκετου και χρησιμα πραγματακια για το πριν και το μετα! Επίσης με την συμβουλο θηλασμου του νοσοκομειου η οποία θα είναι και εκει όταν γενησω και ανυπομονω να δω τι θα πούμε!!! Κατα τις 15 του μηνα θα κλεισω και ραντεβου με τον παιδιατρο να δω αν όλα είναι οκ από αυτα που έχω για τον μικρό και να γνωριστούμε!! Δεν είναι μικρός σε ηλικία, ηταν και ο παιδίατρος του άντρα μου αλλά και στα 4 αδέρφια του αλλά είναι ένας γιατρός με πολύ ενδιαφέρον, υποστηρικτής του θηλασμού καθώς και των απλών τρόπων αντιμετώπισης ασθενιών(δεν σε ξεπεταειι με αντιβιωση) Αν ταιριάξουν οι απόψεις μας θα πηγαίνω εκει τον μικρό.

Όλα αυτά εάν όλα πάνε καλά και οδεύω να γενησω στις μέρες μου!

Πήρα και από το φαρμακειο τα τελευταία απαραίτητα! Σοκ! το καθαρό οινόπνευμα 15 ευρω ένα μικρό μπουκαλάκι!! χαχαχαχα!!!!

τώρα σκεφτομαι αν θα πάρω σερβιέτες λοχίας-βρακάκια μιας χρήσης ή σερβιέτες νυκτός.... Προβληματισμός....

Κατα τα άλλα όλα είναι έτοιμα!

Φωτεινούλα τι σου είχαν πει σε ένα σεμιναριο να τρως για τη γέννα? χουρμάδες?

Τα υπολοιπα κορίτσια τι κανουν? Τη Μαργαριτούλα τη χάσαμε!!!

Ριτάκι όλα καλα με τα πλασματακια σου??? Πως τα περνάτε?? Σε βοηθάνε τα μικρούλια?

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλησπέρα κι από εμάς!

Μια χαρά είστε όλες σε κιλά εγώ από τα 12 έχω χάσει τα 10 και τρώω σαν ζώον. Πολύ περισσότερο από την εγκυμοσύνη και για κανονικό βραδινό που δεν έτρωγα ποτέ. zadige είσαι που είσαι μια σταλίτσα θα εξαφανιστείς μετά τη γέννα.

marakiinlove χουρμάδες μας είχαν πει αλλά δεν είδα προκοπή. Γεννησα 39+3 με πρόκληση. Μια χαρά οργανωμένη σε βρίσκω. Ναι το καθαρό οινόπνευμα είναι ένα σοκ γιατί παίρνει τους φόρους που μπαίνουν στα ποτά.

Ρίτα; Δημητρούλα; Τι κάνετε;

Εμείς όλα καλά. Η μπεμπούλα κάνει τρελά χαμογελάκια και λιώνουμε οι χαζογονείς!Αρχές του Σεπτέμβρη θα πάμε παιδίατρο να μετρηθούμε και να κάνουμε το 1ο μας εμβόλιο!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...