Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου ομορφα τι κανετε;;εγω πηγα γιατρο ολα καλα ακουσαμε παλι καρδουλα τουκτουκ 170 παλμους το θαυματακι μου!!εκανα κ τον προγεννητικο μου κ περιμενω απαντησεις!βρε κοριτσια ξεπεταχτηκε η κοιλιτσα πολυ πιο γρηγορα αυτη τη φορα!λετε επειδη ηταν προσφατη η προηγουμενη εγκυμοσυνη;

εσεις τι νεα;φωτεινουλα πως πας με τον θηλασμο;

Μαρακιινλοβ πως παει ετοιμαζεσαι σιγα για παιδικο δωματιο;

Μαρακιζ τελικα που θα πατε αποφασισες;

αχ κ ο δικος μ επιμενει να παμε καπου τον αυγουστο το εχει αναγκη μωρε ο καημενουλης ολη μερα δουλευει απο τις 7 το πρωι εως τις 10 το βραδυ σερη!!

Tι ωραία! Να πάτε κάπου με προσοχή όλα θα είναι καλά! Καλά τα πάμε είναι λίγο λαίμαργη η μικρούλα. αν ειχα να φτιαχνω γάλα θα μας άκουγε όλο το Αιγαίο!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tι ωραία! Να πάτε κάπου με προσοχή όλα θα είναι καλά! Καλά τα πάμε είναι λίγο λαίμαργη η μικρούλα. αν ειχα να φτιαχνω γάλα θα μας άκουγε όλο το Αιγαίο!

Χαχαχαχα φτου φτου ετσι να συνεχισετε πως πατε κατα αλλα;

Σημερα ειμαι 9+2

Μπράβο Δημητρούλα!!! Μεγαλώνει το πλασματάκι!!!!!

Ναι αρχισα να πλένω ρουχαλάκια και όλο το γενικότερο προικιό!!! χαχαχαχα!!!! Μέσα στην εβδομάδα θα στήσουμε και κρεβατάκι και σιγά σιγά θα βάζουμε τις πινελιές μας!!!!

Φωτεινούλα τα φιλιά μας στα ζουμπουρλίδικα μπουτάκια!! χιχιχιχιχιχιχι!!!!!

Κορίτσια εγω αρχίζω και βαραίνω!!! η κοιλιά μου μεγαλώνει και θεωρώ ότι λόγω σωματότυπου με ζορίζει...... αυτη την εβδομάδα δεν εβαλα γραμμαριο και αγχώνομαι μήπως το μικράκι δεν βάζει κιλάααα!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Ναι αρχισα να πλένω ρουχαλάκια και όλο το γενικότερο προικιό!!! χαχαχαχα!!!! Μέσα στην εβδομάδα θα στήσουμε και κρεβατάκι και σιγά σιγά θα βάζουμε τις πινελιές μας!!!!

Κορίτσια εγω αρχίζω και βαραίνω!!! η κοιλιά μου μεγαλώνει και θεωρώ ότι λόγω σωματότυπου με ζορίζει...... αυτη την εβδομάδα δεν εβαλα γραμμαριο και αγχώνομαι μήπως το μικράκι δεν βάζει κιλάααα!!!!!

Χχαχαχαχα τι τελεια αντε με το καλο με ενα πονο να τον παρεις στην αγκαλια σου αυτον τον πριγκηπα!!μονο τα καλυτερα ευχομαι για ολες μας!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγω αρχίζω και βαραίνω!!! η κοιλιά μου μεγαλώνει και θεωρώ ότι λόγω σωματότυπου με ζορίζει...... αυτη την εβδομάδα δεν εβαλα γραμμαριο και αγχώνομαι μήπως το μικράκι δεν βάζει κιλάααα!!!!![/QUOTΕ]

βρε μην αγχώνεσαι με τα κιλά!βρίσκει αυτό το φαγάκι του!

Χαχαχαχα φτου φτου ετσι να συνεχισετε πως πατε κατα αλλα;

καλά όλα!μας αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες!εμένα με το θηλασμό μου έχει ανοίξει η όρεξη και τρώω συνέχεια και βλέπω να παχαίνω στο τέλος αντί να αδυνατίζω. Αποφάσισα μετά που θα σαραντίσω να ψιλοπροσέχω τη διατροφή μου. Επίσης εχω βαρεθεί τα λόχεια και τις σερβιέτες. Θέλω να ξεμπερδευω και μ αυτά να πάω για κανένα μπανάκι!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Kαλησπέρα και από μένα! Κατ αρχάς να συγχαρώ την Δημητρούλα μας, δεν ξέρετε τί χαρά εκανα όταν διάβασα για την εγκυμοσύνη!!! ευτυχώς γρηγορα ξαναγύρισες στην παρέα μας με ευχαριστα νέα αυτή τη φορά! Ολα καλά θα πανε, μην ανησυχείς καθόλου! σύντομα θα δεις θα κρατας το μωράκι σου στην αγκαλιά σου! εδω περνα πολύ γρηγορα ο καιρός! Συγχαρητήρια, λοιπόν και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, καθε στιγμη ειναι μοναδικη.

εγω κορίτσια είμαι η επόμενη που περιμένει γέννα; δηλ σε κανα μηνα, όχι λιγότερο, να εξηγούμαστε! πάντως μια αναφάλεια και αβεβαιότητα ως προς την ημερομηνια τοκετού την εχω. φοβαμαι, αλλά προσπαθω να σκέφτομαι αισιοδοξα. είμαι 32+2 και είμαι ακόμα στις επικίνδυνες εβδομάδες. όταν κλείσω την 34η θα ηρεμήσω κάπως..

Marakiinlove άρχισες τις ετοιμασίες;; μπραβο εισαι οργανωτικο κορίτσι!

Φωτεινούλα η μπουμπου σάς έχει παρει τα μυαλά έτσι;; πώς νιώθεις την μητρότητα;; σπουδαιο πραγμα έτσι;;

Μαργαριτούλα έσυ; πως πας με τον μπέμπη;

Marakiz εσύ όλα καλά;; άρχισες τις ετοιμασίες;; ακομη βεβαια έχεις χρόνο, εδω δεν τις άρχισα εγω απο φόβο μην επισπευσω την γέννα! φτου φτου μακρια από εμας! ο τραχηλος σου πώς παει;; εμενα μικραινει. την πέμπτη μου τον βρηκανε 2,5 εκατ. ο γιατρός κάτι ειπε να βάλουμε δακτυλιο αλλά ενας άλλος γιατρός ιδιωτης στον οποίο με παρέπεμψε έκρινε πως ειναι περιττος..

Καλώς τη Ρίτα!!!

25 ο τράχηλος ε? Δεν ξέρω αν μπαίνει δακτύλιος στην εβδομάδα που είσαι, ίσως να πάρεις μια τρίτη γνώμη αφού έχεις δυο γιατρούς που διαφωνούν. Σε κάθε περίπτωση να προσέχεις πολύ, λίγο έμεινε, κρίμα είναι να γεννήσεις (πολύ) πρόωρα!

25εκ είχα εγώ στην αρχή και σιγά σιγά με ξεκούραση και προγεστερόνη έθρεψε. Τώρα είμαι σταθερή πλέον στα 32εκ. και έχω το ελεύθερο από γυναικολόγο και εμβρυολόγο να ξεθαρρέψω πλέον, μπορώ να περπατάω, να κάνω μπάνια και σεξάκι σιγά σιγά.

Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με ετοιμασίες, αρχές Αυγούστου σταματάω επιτέλους και θα ασχοληθούμε τότε. Δεν έχουμε και πολλά να κάνουμε, απλά θα βάλω μπρος τα πλυντήρια, θα στήσουμε το δωμάτιο και θα αγοράσουμε ότι άλλο εκκρεμεί. Δεν είναι και πολλά, έχουμε σχεδόν τα πάντα από φίλους/συγγενείς.

Ανυπομονώ να σταματήσω τη δουλειά, κουράστηκα!

Θα πάμε και λίγες μέρες διακοπούλες κοντά στην Αθήνα να χαλαρώσουμε.

Τι έμεινε άλλωστε? Λιγότερο από δυο μήνες!!!

Εσείς τι κάνετε???????

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Μπραβο Marakiz που πας μια χαρά με τον τραχηλο. εγω την Δευτερα θα παω στον γιατρό που με παρακολουθει (όχι στο νοσοκ) να μου τον ξαναμετρήσει. παιρνω δύο χαπια προγεστερόνης ημερησίως, την βασκλορ και 3-4 μαγνησια max. κατα τ άλλα και εγω περπατάω, κάνω δουλειες, οδηγαω γιατι δεν γινεται αλλιώς, εχω και τα άλλα μου παιδια. ο μικρούλης σου πόσο ζυγίζει;; εμενα την Πέμπτη 14-07-2016 ο ένας ζυγιζε 1550 και ο αλλος 1450. ακομη ειναι μικρα. για να δουμε την Δευτέρα. εσενα πότε ειναι το επόμενο ραντεβού; α δακτύλιο δεν έβαλα. βασικά δεν τηλεφώνησα καν στον γιατρό του νοσοκ να τον ρωτήσω. σταθηκα στην άποψη του γιατρού που με ειχε παραπέμψει. ούτε και εγω ήθελα να βάλω τετοιο πραγμα.

από ετοιμασίες και εγω τπτ ακομη, εκτος από την αγορά του καροτσιού, που ακόμη δεν παρέλαβα και τα καθισματακια αυτ/του και κάτι ακόμη. όταν δω στην τηλεόραση προσφορές πάνας, πάω και αγοράζω κάποιες συσκευασίες. σιγουρα όσες θα γεννήσετε στο ιδιωτικό μαιευτήριο δεν θα τις χρειαστείτε, αλλά καλό είναι να εχετε πανες, όταν γυρίσετε σπίτι. καποιες προσφορές είναι αρκετά καλές. επίσης λέω να παραγγειλω και μπιμπερό, ποτέ δεν ξέρεις, όπως και τον αποστειρωτη. Αυτά τα ολίγα.

Τα υπόλοιπα κορτσια πώς πατε; από ετοιμασίες;

Μπραβο Marakiz που πας μια χαρά με τον τραχηλο. εγω την Δευτερα θα παω στον γιατρό που με παρακολουθει (όχι στο νοσοκ) να μου τον ξαναμετρήσει. παιρνω δύο χαπια προγεστερόνης ημερησίως, την βασκλορ και 3-4 μαγνησια max. κατα τ άλλα και εγω περπατάω, κάνω δουλειες, οδηγαω γιατι δεν γινεται αλλιώς, εχω και τα άλλα μου παιδια. ο μικρούλης σου πόσο ζυγίζει;; εμενα την Πέμπτη 14-07-2016 ο ένας ζυγιζε 1550 και ο αλλος 1450. ακομη ειναι μικρα. για να δουμε την Δευτέρα. εσενα πότε ειναι το επόμενο ραντεβού; α δακτύλιο δεν έβαλα. βασικά δεν τηλεφώνησα καν στον γιατρό του νοσοκ να τον ρωτήσω. σταθηκα στην άποψη του γιατρού που με ειχε παραπέμψει. ούτε και εγω ήθελα να βάλω τετοιο πραγμα.

από ετοιμασίες και εγω τπτ ακομη, εκτος από την αγορά του καροτσιού, που ακόμη δεν παρέλαβα και τα καθισματακια αυτ/του και κάτι ακόμη. όταν δω στην τηλεόραση προσφορές πάνας, πάω και αγοράζω κάποιες συσκευασίες. σιγουρα όσες θα γεννήσετε στο ιδιωτικό μαιευτήριο δεν θα τις χρειαστείτε, αλλά καλό είναι να εχετε πανες, όταν γυρίσετε σπίτι. καποιες προσφορές είναι αρκετά καλές. επίσης λέω να παραγγειλω και μπιμπερό, ποτέ δεν ξέρεις, όπως και τον αποστειρωτη. Αυτά τα ολίγα.

Τα υπόλοιπα κορτσια πώς πατε; από ετοιμασίες;

Ριτακι όμορφο!!!! Άντε καλή μου λιγος καιρός έμεινε!!! Όλα να δεις θα πάνε καλά!!! εγώ σήμερα έπλυνα τα πρώτα ρουχαλακια!!! Χθες στησαμε κ τα πράγματακια στο δωμάτιο κ είμαι πολύ χαρούμενη!!!τα περισσότερα εμείς τα έχουμε από την αδερφή μου οπότε από αγορές έκανα μόνο την προίκα, μία της κεντια με αερόστατα πολύ ωραία κ σε καλή τιμή λόγω εκπτωσεων, κ λίγα ρουχαλακια 0 νούμερο για το νοσοκομείο!!! Κάτι ποδιτσες κ πάνες που σκεπαζουμε το μικρακι!!!! Ααα!!! Πήρα κ μια τέλεια απαλή χειμωνιάτικη κουβέρτα σιελ από τις ισπανικές στυλ πάλι της κεντια από 45 25 ευρώ!!! Ευκαιρία είναι οι εκπτώσεις!!!! Για πάνες μπες κ στο σούπερ πάνες που έχει τα παμπερς σε καταπληκτική τιμή!! Όλοι οι γνωστοι μας παίρνουν από εκεί κ είναι ευχαριστημένοι!!!! Δες μόλις μπεις στο σάιτ πάνες του μήνα!!! Τώρα θέλω να πάρω σαπουνακια παμπερς σφουγγαρακι και για εμένα 2 νυχτικες κ εσώρουχα φαρδιά κ σερβιετες μεγάλες κ να ετοιμαζω τα βαλιτσακια για το νοσοκομείο!!! εγώ ραντεβου έχω την τρίτη!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Ρίτα ο μπέμπης μου την προηγούμενη Τρίτη ήταν 1725 γρ!

Με έχει ταράξει στις κλωτσιές να ξέρετε! χαχα!!

Το επόμενο μου ραντεβού είναι αρχές Αυγούστου.

Μαράκι κι εγώ θέλω να πάρω ρουχαλάκια για το μαιευτήριο και θέλω να πάρω κι ένα μαγιουδάκι για τις λίγες μέρες που θα φύγω. Νομίζω πως ότι έχω θα μου έχει γίνει κάτι σαν στρινγκ τώρα! :mrgreen:

Κατά τα άλλα ετοιμάζω baby shower και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να συντονίσω τις φίλες μου καλοκαιριάτικο και να μπορούν όλες!!!

Κορίτσια την Καλησπέρα μου σε όλες!!

Μπαίνω & διαβάζω τα νέα σας συνέχεια..έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τον ερχομό των μωρών σας!! Πόσο χαίρομαι...εύχομαι με το καλό σε όλες υγιή μωράκια στις αγκαλίτσες σας!!:D:D:D

l1ITp3.png HDApp3.png

Marakiz baby shower? Τελεια!θέλουμε λεπτομέρειες!!! Marakiinlove μια χαρά σε βρισκω.να σου πω νυχτικες για το μαιευτήριο μην πάρεις 2 μόνο.θα λερώνεσαι κ θα ιδρώνεις πολύ κ θα θέλεις να αλλάζεις συνεχεια

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα σας είπα να μπω και εγώ στην παρεουλα σας!!!!! Με μανούλες και εγκυουλες αν και είμαι νωρίς ακόμα για μένα.

Δεν σας κρύβω ότι έχω ψιλό άγχος δύο μέρες με έπιασε πόνος ψιλά στηνα κοιλια και την επόμενη μέρα χαμηλά στον αφαλό.

Εδω και μερικές μέρες δεν έχω όρεξη για φαγητό είναι φυσιολογικο; να είμαι έγκυος και να μην έχω όρεξη

Από συμπτώματα έχω υπνηλία καποιες στιγμες της ημέρας και με συγχωρησετε για την έκφραση ρεψιματάκια

Αύριο θα είμαι 7εβδομαδων έχω ραντεβου για υπέρυχο να ξανα ακούσουμε της καρδούλες τους και φοβάμαι μην έχουν σταματήσει.

Συγνωμη αν σας κούρασα

bsglp2.png[/url]

Καλησπέρα σας είπα να μπω και εγώ στην παρεουλα σας!!!!! Με μανούλες και εγκυουλες αν και είμαι νωρίς ακόμα για μένα.

Δεν σας κρύβω ότι έχω ψιλό άγχος δύο μέρες με έπιασε πόνος ψιλά στηνα κοιλια και την επόμενη μέρα χαμηλά στον αφαλό.

Εδω και μερικές μέρες δεν έχω όρεξη για φαγητό είναι φυσιολογικο; να είμαι έγκυος και να μην έχω όρεξη

Από συμπτώματα έχω υπνηλία καποιες στιγμες της ημέρας και με συγχωρησετε για την έκφραση ρεψιματάκια

Αύριο θα είμαι 7εβδομαδων έχω ραντεβου για υπέρυχο να ξανα ακούσουμε της καρδούλες τους και φοβάμαι μην έχουν σταματήσει.

Συγνωμη αν σας κούρασα

Kαλημέρα!Καλώς ήρθες! Τρίδυμα;;;;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Κι εσύ να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!!

Καραμελάκι τρίδυμα? ? Γουααααου! Τριδυμάκια στο παρεάκι!! Όλα καλά να σου πάνε και περιμένουμε νέα σου!

Φωτεινούλα ναι, baby shower!!! Ανυπομονώ! !! Πως τα πάτε εσείς?? Τι κάνει η φαγανούλα μας??

Αναστασία ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Κι εσύ να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!!

Καραμελάκι τρίδυμα? ? Γουααααου! Τριδυμάκια στο παρεάκι!! Όλα καλά να σου πάνε και περιμένουμε νέα σου!

Φωτεινούλα ναι, baby shower!!! Ανυπομονώ! !! Πως τα πάτε εσείς?? Τι κάνει η φαγανούλα μας??

Καλά τα πάμε! Φαίνεται να μεγαλώνει. Αυτή την εβδομάδα θα πάμε για εξέταση θυροειδούς και την άλλη παιδίατρο οπότε θα σας πω πόσο μεγαλώσαμε! Έχει κάνει τρελά μάγουλα και προγούλια πάντως!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Συγνωμη αν σας κούρασα

μην αγχώνεσαι είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι σούπερ! !!πότε άκουσες καρδουλα πρώτη φορά ??είναι και 3...όλες μαζί? ?

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ βγήκα από τη δουλειά στις 11 με αναρρωτική 10ήμερη...είχα μπογιατζή, σητά, μετακόμισα το μισό σπίτι και ακόμα δεν έχω φέρει την κατάσταση στα ίσα της...πήγαμε και δυο long weekends στα πέριξ και με κούρασε πολύ η φάση...δυο μπάνια την μέρα πλύσου ντύσου...ο μικρός να μην θέλει τη θάλασσα και να ουρλιάζει...είχα πάει πριν σταματήσω και μια έκτακτη στο Αλεξάνδρα. Είχα χάσει πολλά υγρά...(στάμπα στην καρέκλα μου) ευτυχώς όλα ΟΚ. Στο ντόπλερ όλα καλά...τράχηλο 28 με φρίκαρε λόγω αυτών που είχα διαβάσει από μαρακίζ αλλά ο γιατρός μου είπε ότι για την εβδομάδα που ήμουν είναι πολύ αποδεκτό...επίσης πλακούντας 1 επίσης αποδεκτό για την εβδομάδα...το μωρό μόλις στην 37 θέση...φοβήθηκα μήπως υποσιτίζομαι αλλά μου είπε ότι είναι πολύ ΟΚ 1625 στην 3+1 η πρόβλεψη είναι για 3500 στις 40...που η αλήθεια είναι ότι μέχρι 3300 θέλω...το κακό είναι ότι έχω συσπάσεις και κράμπες....δεν ξέρω αν θα τον βγάλουμε τον Αύγουστο...

bA9gp3.png

μαρακίζ....το σάχαρο το πρωινό είναι πιο επικύνδινο παρά τα μεταγευματικά...δηλαδή αν είναι πάνω από 90 με 95 τα πρωινά...εμένα στην προηγούμενη κύηση ήθελε να μου δώσει ινσουλίνη για τα πρωινά...τα μεταγευματικά μου είπε μέχρι και 3 με 4 150 στις 20 μετρήσεις είναι οριακά ΟΚ για μη χορήγηση ινσουλίνης... βέβαια παίζουν ρόλο και οι μετρήσεις του παιδιού....μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι του ντόπλερ ήταν πολύ καλές...και τα αμνιακά στα ανώτατα φυσιολογικά... Με πίτσα και σου βγαίνει τόσο λίγο; μήπως ανεβάζεις στο δύωρο? Μου φαίνεται κουλό να σε ανεβάζει ένα μπολάκι δημητριακά και να μην σε ανεβάζει η πίτσα ή τα γεμιστά...μήπως κάνεις πικ μετά στο 2 ώρο.... εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει να κάνω την δίαιτα αυστηρά ακόμα ούτε προλαβαίνω να περπατήσω...αλλά είμαι στα 4 κιλά ακόμα...Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με τον τοκετό έχασα τα 5-6 με το που γύρισα σπίτι....στον μήνα και κάτι που μένει άντε να πάρω άλλα 2 μαξ...

bA9gp3.png

Καλώς τη zadige, καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα σου! Ο τράχηλος πιθανόν να μειώθηκε λόγω της κούρασης που λες, αλλά όντως πλέον στην εβδομάδα μας δεν είναι επικίνδυνη αυτή η μέτρηση, οπότε μια χαρά! Κι εγώ πλέον είμαι πιο ελεύθερη με τις κινήσεις μου, περπατάω, κάνω χαλαρά δουλίτσες κλπ κλπ.

Το ζάχαρο νηστείας μου είναι πάντα σταθερό ως 90. Με τη 2η ώρα δεν έχω ποτέ πρόβλημα γιατί όσες φορές ήταν τσιμπημένη η πρώτη ώρα, μετρήθηκα και στη 2η ώρα για να το τσεκάρω κι ήταν πάντα πεσμένο, γύρω στα 100. Τα δημητριακά τα είχα φάει πρωί και επειδή φτάσανε στο θεό δεν τα ξανάφαγα. Έτσι κι αλλιώς το πρωινό μου είναι πάντα μετρημένο, αλλά γενικά προσέχω, μετριέμαι τακτικά και πλέον είναι πλήρως ρυθμισμένο το ζάχαρο, πολύ σπάνια να μετρηθώ εκτός ορίων. Ακόμα και μικρές ατασθαλίες που μπορεί να κάνω, όπως πχ ένα γλυκάκι μικρό ή 2 τυροπιτάκια θα μετρηθώ κάτω από 120. Επίσης όλες οι μετρήσεις του μπέμπη ήταν μια χαρά. Από κιλά είμαι στα 11, τις τελευταίες 6 εβδομάδες έχω πάρει ένα κιλό μόνο κι όλοι μου λένε πως είμαι μόνο μια κοιλιά. 4 κιλά βρε κορίτσι, μωρέ μπράβο!!!!

Καλά να είμαστε και τελειώνουμε!!! Περιμένω πως και πως να σταματήσω κι εγώ τη δουλειά και να φύγουμε για λίγες μέρες να χαλαρώσουμε.

Καλημερα κοριτσάκια όμορφα!!! Zadige με το καλό να ταχτοποιηθείς ώστε όταν έρθει το νέος μέλος να είσαστε κομπλέ!!!!

Εγω χθες πήγα στη νέα γιατρό που με παρακολουθεί στο νοσοκομείο της πόλης και δεν της άρεσαν και πολύ οι μετρήσεις της καμπύλης (77-140-130) αν και στη διαβιτολόγο και στην ενδοκρινολόγο που πήγα μου είπαν ότι είναι καλές!!!! πφφφφ... αγχώνομαι λιγάκι γτ και την κοιλιά μου τη βρήκε σκληρή και μου συνέστησε ξεκούραση και όχι πολύ όρθια, αν και έλεγχο που μου έκανε για τον τραχηλο κολπικά τον βρήκε καλό σχηματισμένο και κλειστό!!!!!! Επιπλέον προβληματίστηκα γτ μου είπε να μην κάνω την ένεση για το αρνητικό ρέζους ενώ η προηγούμενη μου είχε πει ότι θα την έκανα την 28η εβδομάδα!!!

Περιμένω να πάω σε 2 εβδομάδες στον εμβρυολόγο που έκανα τους μεγάλους υπερήχους για να κάνω τον doppler και να ρωτήσω την αποψη του!!!!

Κατα τα άλλα στο σπίτι συμμαζεύομαι σιγα σιγα! Τελειώνουν και τα πληντύρια του μικρού!! Ευτυχώς έρχεται και η πεθερά μου και τα σιδερώνει!!! Το δωματιάκι σχεδόν έτοιμο!!! Σιγα σιγα θα ετοιμάσω και τσαντες νοσοκομείου γτ οι συσπάσεις με αγχώνουν!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημερα κοριτσάκια όμορφα!!! Zadige με το καλό να ταχτοποιηθείς ώστε όταν έρθει το νέος μέλος να είσαστε κομπλέ!!!!

Εγω χθες πήγα στη νέα γιατρό που με παρακολουθεί στο νοσοκομείο της πόλης και δεν της άρεσαν και πολύ οι μετρήσεις της καμπύλης (77-140-130) αν και στη διαβιτολόγο και στην ενδοκρινολόγο που πήγα μου είπαν ότι είναι καλές!!!! πφφφφ... αγχώνομαι λιγάκι γτ και την κοιλιά μου τη βρήκε σκληρή και μου συνέστησε ξεκούραση και όχι πολύ όρθια, αν και έλεγχο που μου έκανε για τον τραχηλο κολπικά τον βρήκε καλό σχηματισμένο και κλειστό!!!!!! Επιπλέον προβληματίστηκα γτ μου είπε να μην κάνω την ένεση για το αρνητικό ρέζους ενώ η προηγούμενη μου είχε πει ότι θα την έκανα την 28η εβδομάδα!!!

Περιμένω να πάω σε 2 εβδομάδες στον εμβρυολόγο που έκανα τους μεγάλους υπερήχους για να κάνω τον doppler και να ρωτήσω την αποψη του!!!!

Κατα τα άλλα στο σπίτι συμμαζεύομαι σιγα σιγα! Τελειώνουν και τα πληντύρια του μικρού!! Ευτυχώς έρχεται και η πεθερά μου και τα σιδερώνει!!! Το δωματιάκι σχεδόν έτοιμο!!! Σιγα σιγα θα ετοιμάσω και τσαντες νοσοκομείου γτ οι συσπάσεις με αγχώνουν!!!!!

η καμπύλη σου είναι μια χαρά...αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να πλακώνεσαι στα γλυκά

bA9gp3.png

Καλώς τη zadige, καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα σου! Ο τράχηλος πιθανόν να μειώθηκε λόγω της κούρασης που λες, αλλά όντως πλέον στην εβδομάδα μας δεν είναι επικίνδυνη αυτή η μέτρηση, οπότε μια χαρά! Κι εγώ πλέον είμαι πιο ελεύθερη με τις κινήσεις μου, περπατάω, κάνω χαλαρά δουλίτσες κλπ κλπ.

Το ζάχαρο νηστείας μου είναι πάντα σταθερό ως 90. Με τη 2η ώρα δεν έχω ποτέ πρόβλημα γιατί όσες φορές ήταν τσιμπημένη η πρώτη ώρα, μετρήθηκα και στη 2η ώρα για να το τσεκάρω κι ήταν πάντα πεσμένο, γύρω στα 100. Τα δημητριακά τα είχα φάει πρωί και επειδή φτάσανε στο θεό δεν τα ξανάφαγα. Έτσι κι αλλιώς το πρωινό μου είναι πάντα μετρημένο, αλλά γενικά προσέχω, μετριέμαι τακτικά και πλέον είναι πλήρως ρυθμισμένο το ζάχαρο, πολύ σπάνια να μετρηθώ εκτός ορίων. Ακόμα και μικρές ατασθαλίες που μπορεί να κάνω, όπως πχ ένα γλυκάκι μικρό ή 2 τυροπιτάκια θα μετρηθώ κάτω από 120. Επίσης όλες οι μετρήσεις του μπέμπη ήταν μια χαρά. Από κιλά είμαι στα 11, τις τελευταίες 6 εβδομάδες έχω πάρει ένα κιλό μόνο κι όλοι μου λένε πως είμαι μόνο μια κοιλιά. 4 κιλά βρε κορίτσι, μωρέ μπράβο!!!!

Καλά να είμαστε και τελειώνουμε!!! Περιμένω πως και πως να σταματήσω κι εγώ τη δουλειά και να φύγουμε για λίγες μέρες να χαλαρώσουμε.

οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς...εγώ τα 130 άρια τα έχω για πλάκα σχεδόν σε κάθε μεταγευματικό...και φαντάσου οτι δεν τρώω και τίποτα φοβερό...αν κάνω ατασθαλία φυσικά δεν τρυπιέμαι... θα περίμενα να παίρνω από εδώ και πέρα βάρος...δεν το βλέπω....τι στο καλό...είχα φοβερές ανησυχίες οτι υποσιτίζομαι λόγω χαμηλής πρόσληψης βάρους αλλά και η ενδοκρινολόγος και ο του ντόπλερ μου είπαν οτι είμαι ΟΚ και το μωρό...τώρα έχω ραντεβού 1 Αυγούστου και μετά μάλλον στην γέννα....αυτός ο Αύγουστος με αγχώνει...δεν θα είναι κανείς εδώ...ίσως πάω στον ντοπλερά μου για έναν απλό υπέρηχο στις 20...κανονικά θα έπρεπε να κάνω και NST κάπου εκεί...θα δω τι θα μου πει ο γιατρός...είναι φοβερό γιατί στο πρώτο παιδί δεν κατάλαβα ούτε συσπάσιες...και τώρα έχω καταλάβει και είμαι στην 33...μιλάμε για πόνο...πάλι καλά που είχα επισκληρίδιο τότε...αμελλώ πολύ τα φάρμακα δυστυχώς....αλλά ευτυχώς ο αιματοκρίτης είνια στο 37 ακόμα

bA9gp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; zadige καλωσήρθες! τι σε επιασε και εκανες τόσες δουλειες; βεβαια υπαρχει και μια επιστημονική αποψη που λέγεται τακτοποίηση φωλιάς, αλλά δεν νομιζω να είναι αυτο το σύνδρομο, με το καλό θα το έχεις στον 9ο. ο τραχηλος σου καλώς είναι. σιγουρα θα ευθύνονται οι δουλειες που έκανες. ξεκουραση χρειάζεσαι. μαγνησια παίρνεις; εγω 3-4 τροφοκαλντ μαξ, 2 χάπια προγεστερονης των 200 και κολπικη αλοιφη βασκλορ. για το ζακχαρο που αναφερεις δεν εχω ιδεα, εγω όπως σας ξαναπα, δεν εκανα καμία μετρηση.

και εγω προχθες πήγα στον ιδιωτη γιατρο που με παρακολουθει, ο τραχηλός μου είναι 20χιλ, έχει παρει την κατιούσα από το ντοπλερ, από 27χιλ μέσα σε 3 βδομ πήγε 20. εχω συνεχεια συσπάσεις, σήμερα βγηκαν και τα αποτελέσματα της κολπικής καλλιεργειας και εχω ένα μικρόβιο. θα παω το απόγευμα στον γιατρό να μου γραψει καποιο φαρμακο, γιατι είναι πολύ επικινδυνα τα μικρόβια, μπορει να προκαλέσουν προωρο τοκετό. εσεις κάνετε καλλιεργεια;;

εγω βεβαια θα γεννήσω τον Αυγουστο και εχω έναν ακόμη λογο ν ανησυχώ γιατι ο Αυγουστος είναι δυσκολος μήνας, όλοι παιρνουν τις άδειες τους. λεω την Τεταρτη να παω να με δει και ο γιατρός του νοσοκ. τελοσπάντων..

Μarakiinlove μην ανησυχεις για προωρότητα, δε γινεται να μην εχεις καθόλου συσπάσεις. πολύ δύσκολο να γεννησεις πρόωρα σε μονηρη κύηση. παιρνεις μαγνησιο; ο τραχηλος σου πώς είναι;;

Marakiz, μου αρεσει που η μονη χαλαρή είσαι εσύ! καιρός ήταν και εσυ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. χαιρομαι που κινείσαι.

Καραμελάκι τα ρεψιματα ειναι κλασικο συμπτωμα εγκυμοσύνης. να εχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη και να ξεκουράζεσαι. πότε έχεις το επόμενο ραντεβου;;; όλα καλά θα σου πάνε, μην ανησυχείς. θα περιμένουμε νέα από τα τριδυμάκια σου!

τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνουν;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...