Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tι κάνουν τα κορίτσια; Εμείς σήμερα επιστρέψαμε στο σπιτάκι μας στο νησάκι μας και τρώμε και κοιμόμαστε όλη μέρα!

Τέλεια!! Μπράβο τα κοριτσια μας!!!πως είναι η ζωή στο σπιτι τώρα; φαντάζομαι υπέροχα! Μοσχομυριζει όλο το σπιτι Μπεμπέ!!

Τέλεια!! Μπράβο τα κοριτσια μας!!!πως είναι η ζωή στο σπιτι τώρα; φαντάζομαι υπέροχα! Μοσχομυριζει όλο το σπιτι Μπεμπέ!!

Μας έχει πάρει το μυαλό. Ο σύζυγος έχει γίνει υπερπροστατευτικός και δε ξεκολλάει. Ήρθε και ο παιδίατρος και μας βρήκε άψογες! Με το γαλατάκι της μαμάς ανακτήσαμε το βάρος γέννησης και φτάσαμε 4 κιλά σε μια εβδομάδα :D :D :D Με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα μπεμπάκια!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Μας έχει πάρει το μυαλό. Ο σύζυγος έχει γίνει υπερπροστατευτικός και δε ξεκολλάει. Ήρθε και ο παιδίατρος και μας βρήκε άψογες! Με το γαλατάκι της μαμάς ανακτήσαμε το βάρος γέννησης και φτάσαμε 4 κιλά σε μια εβδομάδα :D :D :D Με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα μπεμπάκια!

Μπράβο Φωτεινούλα, πολύ χαίρομαι που ακούγεσαι τόσο χαρούμενη!!! Εύγε για το γαλατάκι της μαμάς χιχι!!

Εμείς κορίτσια σκεφτόμαστε μήπως φύγουμε για λίγες μέρες τον Αύγουστο και έχω αρχίσει να ψάχνομαι για το που. Θέλω κάπου παραθαλάσσια και κοντά στην Αθήνα για να μην είμαι μακριά από το μαιευτήριο. Άνοιξα και θέμα, αν έχετε καμιά ιδέα για come να την ρίξετε!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2870923#post2870923

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Μπραβο Φωτεινούλα μου!!! Μας δίνεις πολύ κουράγιο!!!! Για όλες μας να πάνε όλα τέλεια!!!!!!!!!! Να μας την φιλήσεις γλυκά τη νύφη!!!!!! εκει στα μπουτάκια τα μοσχομοιριστά!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Φωτεινούλα, πολύ χαίρομαι που ακούγεσαι τόσο χαρούμενη!!! Εύγε για το γαλατάκι της μαμάς χιχι!!

Εμείς κορίτσια σκεφτόμαστε μήπως φύγουμε για λίγες μέρες τον Αύγουστο και έχω αρχίσει να ψάχνομαι για το που. Θέλω κάπου παραθαλάσσια και κοντά στην Αθήνα για να μην είμαι μακριά από το μαιευτήριο. Άνοιξα και θέμα, αν έχετε καμιά ιδέα για come να την ρίξετε!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2870923#post2870923

Ευχαριστώ κορίτσια μου!ειναι υπέροχο συναίσθημα!πραγματικά τα ξεχνάς όλα.και για το θηλασμό ενημερωθείτε όσο μπορείτε απο πριν και πρηξτε τις μαιες. Εγώ το 1ο βράδυ τις φωναζασυνεχεια για να με βοηθήσουν.

Μαράκι ποτε μπαίνεις στο μήνα σου;μην πας πολύ μακριά γιατί δε ξέρεις τι γίνεται...προς επιδαυρο;Ναύπλιο;ειναι σχετικά κοντά!κάνετε μπανακια; εγώ περιμένω να πέσουν τα ραματα.απο το γιατρό εχω το Οκ λόγω καθαρής θάλασσας.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Μπράβο φωτεινουλα μου ποσο χαιρομαι για σένα αμήν κ ποτε να φτασει με το καλό κ η δική μας ώρα!!! Αντε άντε έτσι να συνεχισετε αγαπες μου!! ΑΣΕ κ το σύζηγό να κανει κ αυτός κάνα ξενύχτι να αλλάξει καμια πάνα! Αχαχαχ χα αα βάλουν σιγά σιγά στο κλιμα!!σας φιλώ

Αχ φωτεινούλα με τέτοια θαλασσάρα πως να μην μπορείς να κάνεις μπάνιο!! Τα ράματα πότε πέφτουν; εγώ δεν έχω κάνει μπάνιο ακόμα αλλά μου επιτρέπουν κι ο γυναικολόγος κι ο εμβρυολόγος.

Αχ φωτεινούλα με τέτοια θαλασσάρα πως να μην μπορείς να κάνεις μπάνιο!! Τα ράματα πότε πέφτουν; εγώ δεν έχω κάνει μπάνιο ακόμα αλλά μου επιτρέπουν κι ο γυναικολόγος κι ο εμβρυολόγος.

Λογικά όπου να ναι θα πέσουν. Έχω και τα λόχεια ακόμα οπότε προς το παρόν μόνο οπτική επαφή με τη θαλασσίτσα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!!! Πως είσαστε???? Εμείς σήμερα κάναμε την καμπύλη ζαχάρου και αύριο θα πάρουμε τα αποτελέσματα!!! Κορίτσια δεν ήταν και τόσο χάλια η γλυκόζη.... Εγω σκεφτόμουν κανένα παχύρευστο κολλώδες υγρο!!! χαχαχαχα

Πφφφφ!! αλλοι 3 μήνες μου έμειναν!!!! Ο μπεμπούλης πολύ δραστήριος καθημερινάαα!!!!! Και εγω καμαρώνω!! χαχαχαχα

Πείτε τα νεάκια σας!! Βιβακι τι κάνουν τα διδυμακια? Ριτάκι πως πάνε τα εμβρυάκια??? Η zadige που είναι καλέ???? Μαράκιζζζ?? πως πάει η διατροφή??? Δημητρούλα ποτε εχεις ξανα γιατρο???

Οι νεομανούλες???? μυρίζουν μωρουδίλες????

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!!!! Πως είσαστε???? Εμείς σήμερα κάναμε την καμπύλη ζαχάρου και αύριο θα πάρουμε τα αποτελέσματα!!! Κορίτσια δεν ήταν και τόσο χάλια η γλυκόζη.... Εγω σκεφτόμουν κανένα παχύρευστο κολλώδες υγρο!!! χαχαχαχα

Πφφφφ!! αλλοι 3 μήνες μου έμειναν!!!! Ο μπεμπούλης πολύ δραστήριος καθημερινάαα!!!!! Και εγω καμαρώνω!! χαχαχαχα

Πείτε τα νεάκια σας!! Βιβακι τι κάνουν τα διδυμακια? Ριτάκι πως πάνε τα εμβρυάκια??? Η zadige που είναι καλέ???? Μαράκιζζζ?? πως πάει η διατροφή??? Δημητρούλα ποτε εχεις ξανα γιατρο???

Kαλά αποτελέσματα γλυκούλα μου! Όλα καλά εμείς!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Μαράκι με το καλό τα καλά αποτελέσματα! Μη στερηθείς και τα γλυκάκια που από ότι θυμάμαι αγαπάς! :D Η γλυκόζη ούτε εμένα με χάλασε τόσο, αν εξαιρέσεις βέβαια τα αποτελέσματα της! :lol:

Εγώ καλά τα πάω με τη διατροφή, έχω διαπιστώσει πως μόνο το πρωί μου ανεβαίνει το ζάχαρο. Κατά τα άλλα στα μεταγευματικά της μιας ώρα έχω μέσο όρο 95-115. Μέχρι και 3 κομμάτια πίτσα -σπιτική μεν τούμπανο δε- που έφαγα μια φορά, 125 μετρήθηκα. Χθες 2 ντομάτες γεμιστές 115. Ενώ μια φορά που δοκίμασα να πιω φυσικό χυμό πρωί με πήγε 158.

Άβυσσος η ψυχή του σακχάρου!! :mrgreen::lol::lol:

Κατά τα άλλα ανυπομονώ να σταματήσω από τη δουλειά ρε κορίτσια, κουράστηκα! Έχει πέσει πολύ δουλειά, εκπαιδεύω κιόλας την αντικαταστάτρια μου και τα έχω δει λίγο όλα!

Μαράκι με το καλό τα καλά αποτελέσματα! Μη στερηθείς και τα γλυκάκια που από ότι θυμάμαι αγαπάς! :D Η γλυκόζη ούτε εμένα με χάλασε τόσο, αν εξαιρέσεις βέβαια τα αποτελέσματα της! :lol:

Εγώ καλά τα πάω με τη διατροφή, έχω διαπιστώσει πως μόνο το πρωί μου ανεβαίνει το ζάχαρο. Κατά τα άλλα στα μεταγευματικά της μιας ώρα έχω μέσο όρο 95-115. Μέχρι και 3 κομμάτια πίτσα -σπιτική μεν τούμπανο δε- που έφαγα μια φορά, 125 μετρήθηκα. Χθες 2 ντομάτες γεμιστές 115. Ενώ μια φορά που δοκίμασα να πιω φυσικό χυμό πρωί με πήγε 158.

Άβυσσος η ψυχή του σακχάρου!! :mrgreen::lol::lol:

Κατά τα άλλα ανυπομονώ να σταματήσω από τη δουλειά ρε κορίτσια, κουράστηκα! Έχει πέσει πολύ δουλειά, εκπαιδεύω κιόλας την αντικαταστάτρια μου και τα έχω δει λίγο όλα!

Για το φυσικό χυμό έχω ακούσει ότι κάνει πολύ παρέα με τις υψηλές τιμές ζαχαρου!!! Οπότε ξου ξου μακριά!!!! Ναι τα όμορφα μου γλυκακια!!! Κρίμα είναι να μείνουν μακριά μου!!! Αν κ να πω τν αλήθεια πιστεύω ότι είμαι καλά στα κιλά μου!!! 5.5συν έδειχνε η ζυγαριά την Κυριακή!!! Δεν έχω αλλάξει κάτι στν προ εγκυμοσύνης διατροφή αλλά ανέκαθεν δεν ςτρωγα μεγάλες ποσότητες κ σημαντικό νομίζω είναι που δεν τρώω ποτέ στα γεύματα ψωμί!!! Δέν μου αρέσει καθόλου!!

Ποτέ σταματας τη δουλιτσα?? Ψωνισατε κάτι για τον μικρό;; Νομίζω τώρα με τις εκπτώσεις είναι ευκαιρία!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Για το φυσικό χυμό έχω ακούσει ότι κάνει πολύ παρέα με τις υψηλές τιμές ζαχαρου!!! Οπότε ξου ξου μακριά!!!! Ναι τα όμορφα μου γλυκακια!!! Κρίμα είναι να μείνουν μακριά μου!!! Αν κ να πω τν αλήθεια πιστεύω ότι είμαι καλά στα κιλά μου!!! 5.5συν έδειχνε η ζυγαριά την Κυριακή!!! Δεν έχω αλλάξει κάτι στν προ εγκυμοσύνης διατροφή αλλά ανέκαθεν δεν ςτρωγα μεγάλες ποσότητες κ σημαντικό νομίζω είναι που δεν τρώω ποτέ στα γεύματα ψωμί!!! Δέν μου αρέσει καθόλου!!

Ποτέ σταματας τη δουλιτσα?? Ψωνισατε κάτι για τον μικρό;; Νομίζω τώρα με τις εκπτώσεις είναι ευκαιρία!!!

Ουυυυ 5,5 κιλά μόνο? Παραπάνω από μια χαρά είσαι!! 27εβδ είχα μόλις πατήσει τα 10, ευτυχώς έχουν ακόμα παραμείνει τόσο! Αρχές Αυγούστου σταματάω και δεν κρατιέμαι! Δεν έχω ψωνίσει τίποτα ακόμα, τα έχουμε σχεδόν όλα από φίλους συγγενείς ακόμα και για τον πιο ακριβό εξοπλισμό, οπότε θα δω τι λείπει τον Αύγουστο για να του πάρω. Θα έχει ακόμα εκπτώσεις χιχι! Από ρουχισμό είμαστε υπερπλήρεις λόγω βαφτισιμιού μου, μας τα έδωσε όλα η μαμά του κι είναι όλα πανέμορφα, στο γούστο μας και σχεδόν αφόρετα.

Χθες έκανα το προτελευταίο μάθημα ανώδυνου τοκετού κι ήταν περί φροντίδας μαμάς και μωρού. Πάααααρα πολύ ενδιαφέρον! Έρχεται κι ο άντρας μου στα περισσότερα μαθήματα και τον αγαπώ πάρα πολύ για αυτό και για άλλα που κάνει για μας.

Αχ! Περνάει ο καιρός! Για πότε θα τα κρατάμε στην αγκαλιά μας ούτε που θα το πάρουμε χαμπάρι!

marakiz αυτοί οι χυμοί ανεβάζουν πολύ το σάκχαρο. Εγώ επινα 2 τη μέρα και όταν ξεκίνησα τη διατροφή που ήταν μεγάλη η μπουμπου στις μετρήσεις χωρίς παθολογική καμπύλη μου τους έκοψε ο ενδοκρινολόγος. Τώρα που γεννησα μου συνέστησε ο γυναικολόγος 5 τη μέρα!

Μια χαρά είστε στα κιλά σας. Εγώ έφτασα στα +12 αλλά ζυγίστηκα στο μαιευτήριο και απογοητευτηκα γιατί έδειξε -4,5. Βέβαια αυτά είναι πλασματικά γιατί στον τοκετό με τους ορούς παίρνουμε πολλά υγρά. Τώρα δεν έχω ξαναζυγιστεί αλλά φοράω σορτσάκι (όχι απ τα πολύ στενά) προ εγκυμοσύνης και η κοιλίτσα είναι σε καλό δρόμο!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Ουυυυυ 12 κιλάκια είναι σούπερ γουάου, εξού και το σορτσάκι τόσο σύντομα!

Κι εμένα τα μπουτάκια μου σε καλό μέγεθος είναι, η κυτταρίτιδα πάλι δεν θα έλεγα και τόσο! :lol:

Μην ανησυχείς που φύγανε τόσα λίγα με τη γέννα, θα δεις πως βδομάδα με βδομάδα θα φεύγουνε κι άλλα, με τόσο λίγα κιλά που πήρες θα επανέλθεις πολύ σύντομα.

Εγώ κορίτσια είχα χθες το ντόμπλερ στον εμβρυολόγο που με παρακολουθεί για τον τράχηλο. Ο τράχηλος εξακολουθεί να είναι 3,2 εκ. και μου είπε πως πλέον δεν υπάρχει λόγος να με ξαναδεί, μπορώ να αρχίσω να περπατάω λίγο με μέτρο, να κάνω τα μπάνια μου, να πάω διακοπούλες, μέχρι και σεξάκι χαλαρό μπορώ να ξεκινήσω σε 2-3 εβδομάδες. Αμέεεε! :mrgreen: Εγώ θα περιμένω μάλλον μέχρι να μπω στο μήνα μου.

Το ντόμπλερ κι ο μπέμπης είναι μια χαρά σε όλες τις μετρήσεις. Έχει μια μονή περιτύλιξη στον αυχένα αλλά καθόλου ανησυχητική, έχει πάρει κανονικά θέση (είναι το κεφάλι προς τα κάτω εδώ και καιρό) και είμαστε πλέον ολόκληρα 1725 γρ. Τούμπανο ο μπέμπης και όλα μέσα στα σωστά όρια.

Happy, happy, happy!!!!

Ουυυυυ 12 κιλάκια είναι σούπερ γουάου, εξού και το σορτσάκι τόσο σύντομα!

Κι εμένα τα μπουτάκια μου σε καλό μέγεθος είναι, η κυτταρίτιδα πάλι δεν θα έλεγα και τόσο! :lol:

Μην ανησυχείς που φύγανε τόσα λίγα με τη γέννα, θα δεις πως βδομάδα με βδομάδα θα φεύγουνε κι άλλα, με τόσο λίγα κιλά που πήρες θα επανέλθεις πολύ σύντομα.

Εγώ κορίτσια είχα χθες το ντόμπλερ στον εμβρυολόγο που με παρακολουθεί για τον τράχηλο. Ο τράχηλος εξακολουθεί να είναι 3,2 εκ. και μου είπε πως πλέον δεν υπάρχει λόγος να με ξαναδεί, μπορώ να αρχίσω να περπατάω λίγο με μέτρο, να κάνω τα μπάνια μου, να πάω διακοπούλες, μέχρι και σεξάκι χαλαρό μπορώ να ξεκινήσω σε 2-3 εβδομάδες. Αμέεεε! :mrgreen: Εγώ θα περιμένω μάλλον μέχρι να μπω στο μήνα μου.

Το ντόμπλερ κι ο μπέμπης είναι μια χαρά σε όλες τις μετρήσεις. Έχει μια μονή περιτύλιξη στον αυχένα αλλά καθόλου ανησυχητική, έχει πάρει κανονικά θέση (είναι το κεφάλι προς τα κάτω εδώ και καιρό) και είμαστε πλέον ολόκληρα 1725 γρ. Τούμπανο ο μπέμπης και όλα μέσα στα σωστά όρια.

Happy, happy, happy!!!!

Mπράβο ο μπέμπης μας!!! Μια χαρά οι οδηγίες του εμβρυολόγου! Θα καλοπεράσεις χιιχιχιχι! Λίγη προσοχή μέχρι να μπεις στο μήνα σου και μετά ξεκίνα τα πάντα όλα να γεννήσεις εύκολα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Μπόμπα marakiz, μπράβο!

Φωτεινούλα η ευτυχία σας ακτινοβολεί μέχρι εδώ :) πάντα έτσι καλή μου!

Εμείς περνάμε λίγο δύσκολα, προφανώς βγάζουν δόντια κ η κατάσταση είναι πέρα απ' ό,τι μπορώ να παρηγορήσω...:(

Καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας κοριτσάκια, να προσέχετε κ να περνάτε καλά!

8sLrp2.png

viivaki υπομονή, η περίοδο των δοντιών είναι λίγο ζόρικη, είναι και δυο τα δικά σου... πφφ και πφφ.

Πως πάνε οι ετοιμασίες για τη βάφτιση??

Ευχαριστώ marakiz μου, κάνω ό,τι μπορώ, θα δοκιμάσω κ ομοιοπαθητική, για να δούμε! Το καλό είναι ότι βγαίνουμε βόλτες γτ έξω ησυχάζουν σε μεγάλο βαθμό! Μεχρι τωρα απέφευγα μόνη μου γτ είναι επιχείρηση one woman show :) αλλά όλα γίνονται στην ανάγκη...

Βάφτιση: μπομπονιέρες τσεκ, φωτογράφος τσεκ, ταβέρνα τσεκ, προσκλητήρια δε θα φτιάξω. Ρούχα τέλος Αυγούστου. Όλα καλά, ξαναευχαριστώ!!

8sLrp2.png

Καλημερα καλημερα απο τν υπεροχη κατασκηνωση τν προσκοπων. Τελικα τα καταφερα να ερθω κ ειμαι πολυ χαρουμενη. Ολα τελεια λοιπον μαρακιζ. με το καλο να γεννηθει το αγορακι σ!!!!!

Βιβακι μου υπομονη!!!ξεγελασε τα με τις βολτιτσες!!!χι χι!!!

κοριτσια μου η καμπυλη πολυ καλη!!!78,140,130!!!πηγα κ στν ενδοκρινολογο-διαβητολογο προοκηπτικα κ μου ειπε οτι ειμαι κατα πολυ μεσα στα ορια!!!τελειωσε κ αυτο!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια κ κοιλίτσες!

Marakiinlove τι καλά που τα κατάφερες κ πήγες, ακούγεται όνειρο μια κατασκήνωση μεσψτη ντάλα!

Δοκίμασα ομοιοπαθητική για τα δόντια, δούλεψε!!!

Μεταξύ μας, μας έσωσε, γτ δεν την παλευαμε πια, ούτε εμείς ούτε τα μικρά...!

8sLrp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου ομορφα τι κανετε;;εγω πηγα γιατρο ολα καλα ακουσαμε παλι καρδουλα τουκτουκ 170 παλμους το θαυματακι μου!!εκανα κ τον προγεννητικο μου κ περιμενω απαντησεις!βρε κοριτσια ξεπεταχτηκε η κοιλιτσα πολυ πιο γρηγορα αυτη τη φορα!λετε επειδη ηταν προσφατη η προηγουμενη εγκυμοσυνη;

εσεις τι νεα;φωτεινουλα πως πας με τον θηλασμο;

Μαρακιινλοβ πως παει ετοιμαζεσαι σιγα για παιδικο δωματιο;

Μαρακιζ τελικα που θα πατε αποφασισες;

αχ κ ο δικος μ επιμενει να παμε καπου τον αυγουστο το εχει αναγκη μωρε ο καημενουλης ολη μερα δουλευει απο τις 7 το πρωι εως τις 10 το βραδυ σερη!!

Καλημερα κοριτσακια μου ομορφα τι κανετε;;εγω πηγα γιατρο ολα καλα ακουσαμε παλι καρδουλα τουκτουκ 170 παλμους το θαυματακι μου!!εκανα κ τον προγεννητικο μου κ περιμενω απαντησεις!βρε κοριτσια ξεπεταχτηκε η κοιλιτσα πολυ πιο γρηγορα αυτη τη φορα!λετε επειδη ηταν προσφατη η προηγουμενη εγκυμοσυνη;

εσεις τι νεα;φωτεινουλα πως πας με τον θηλασμο;

Μαρακιινλοβ πως παει ετοιμαζεσαι σιγα για παιδικο δωματιο;

Μαρακιζ τελικα που θα πατε αποφασισες;

αχ κ ο δικος μ επιμενει να παμε καπου τον αυγουστο το εχει αναγκη μωρε ο καημενουλης ολη μερα δουλευει απο τις 7 το πρωι εως τις 10 το βραδυ σερη!!

μπράβο κοριτσάκι μου, ευχάριστα τα νέα σου!!!!τι τέλεια!!!πόσο εβδομάδων είσαι τώρα??

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...